489324-203

Sista dagen på 2009

Näst sista dagen på detta år, eller när jag skrivit klart detta inlägg så kommer det vara sista dagen på 2009. Alltså nu är det 24 timmar och 2 min till 12 slaget är och 2010 är det nya året. Undra vad som händer detta år egentligen, återstår att se som sagt.

Idag har jag vart hos pappa, vi har vart i både vänersborg och på överby i trollhättan. Käka Kina i vbg. Gottis :) Fixa äntligen morfars julklapp som äntligen kom idag. Så lämna den också. Åkte ifrån pappa ungefär runt 6 men tog lite tid hem eftersom det var en mycket jobbig och tät dimma. Sjukt jobbigt. Kom hem tillslut iaf, inte dåligt det :P Blev sedan att göra sig iordning lite och sen kom viktor och hämta bilen för han har fått körkort, Grattis Brorsan :D Äntligen får man väl säga. Haha.

Men det som suger hästballe just nu är att jag, lilla stackars jag som ska jobba och festa imorgon mår blä. Har huvudvärk och mår illa, det är ju ett nog NO! det får lixom inte hända. Hoppas jag kan sova bort allt, jag MÅSTE! Kan ju inte missa nyårsafton, det går bara inte.

Så najti. Imorgon är imorgon och då jävlar ska det partas.

Det kommer bli jävligt kallt imorgon.. burr.









3 år sen

En liten sak jag bara kom på nu att det var exakt 3 år sen jag förlora nåt mycket heligt.. Haha. Bara så ni vet. Tänk vad tiden går alltså.








091229

Är hos pappa och kollar tve. Vart ute på massa ärende idag. Blev julmat en sväng också. Hungrig som bara den. Hälsa på farfar och alla vovvar. Delat ut lite julklappar. Bara myst med familjen<3








Upp och ned, hit och dit

Strax ska jag åka iväg för att fixa bingo lott till morfar och sen lite annat. Efter det ska jag möta upp Pappa & Nina så ska vi göra lite ärenden och åka förbi överby en sväng. Ska lämna tillbaka en sak :) Ska även tillbaka hit till mormor och morfar igen. (Morfar åkte iväg till uddevalla för att kolla gipset, så får se om han är hemkommen än då). Kommer sova hos pappa och imorgon nån gång kommer jag åka hem till skövde igen eftersom jag jobbar nyårsafton.

Snart är 2009 slut och då ska jag göra en liten årsresumé av vad som hänt detta året.








Jävla nyår

Jag är så trött på att försöka planera saker som aldrig blir som man vill och inte kan vara alla till lags. Vill hinna med så mycket på nyår men det går inte, tyvärr. Kan inte nån vara nykter och köra runt mig till alla ställen, kom igen, det blir kul att köra? :D Haha.

Det är kläder som ska fixas, det är mat som ska hittas på och lagas och det är plats och folk man ska vara med som man ska försöka finna. Drickan ska inhandlas och man ska veta vad man ska ha. Mycket lättare sagt än gjort.

Inga kläder har jag än och hinner nog inte leta efter nåt nytt heller. Maten har man börjat att planera men inget planerat eller handlat än och inget jag kan hinna ordna heller, tyvärr. Folk är nog ordnat (men finns många andra jag skulle vilja tllbringa mitt nyår med) och sen var det plats att vara på, vi har ju lite koll tror vi så kanske, återstår att se. Drickan är nog det jag kan lösa lättast. Inte dåligt att nåt ska gå rätt iaf. Överlåter dessa saker till mina vänner där hemma i skövde, inte mycket annat jag kan göra härifrån vargön.









Mellandagsrean

Det är helt sjukt vad folk är galna så fort rean kommer till stan. Klart jag också blir det, är kul med rea och om man kan fynda någonting :) Dock är det jävligt jobbigt att hitta parkering och stå i kö till kassan, det tar en sån tid. Fick allt tag på lite saker men inte till mig, så surt men vad ska man göra.. Man kan inte få allt. Måste dit imorgon igen för att byta en grej och handla nåt mer.

Tänkte hoppa in i duschen nu för att ikväll blir det väl en kväll vid datorn. Kul. Men finns inte mycket annat att göra här.

Just det ja, träffa Lina en sväng idag, hur stor är chansen att hon svänger in precis i vargön när jag står vid bankomaten, världen är bra liten. Men nu ska ännu en vän försvinna bort till sthlm :( buhu.. Saknar dig vännen<3







Peter säger att jag är en latmask

och jag kan nog hålla med honom men idag har jag mina anledningar. Blev som sagt sent igår. Sen är jag smart och sover en sväng nu vid sju och japp, vad tror ni att jag är nu.. Jo, pigg! Så typiskt :/

Var en sväng på överby med Mamma och Benita förut. Fick allt köpt mig en svart kjol och ett par svarta pumps som jag så länge velat ha. Blev även lite annat smått och gott. Måste tillbaka dit igen imorgon och det tar emot för jävlar vad mycket folk det var där idag. Kö över hela stallbaka bron, sinnes! Aldrig vart med om det tidigare men när rean är i stan då jävlar ;)


Tänkte visa några bilder från vår spelkväll igår











Juldagen - annandagen och vargön

Jag befinner mig nu hos mormor och morfar i vargön. Kom hit för ungefär 2 timmar sen och det vägen hit gick bra. Inga problem med vägarna egentligen förutom vid lilleskog som alltid är lurig och hal.

Ska köra en liten up-date nu. 
På juldagen jobba jag stängning och det innebar att jag körde. Efter jobbet blev det att skynda och byta om sen in till stan, möta upp Sofija, Loffsan och co. Fram och tillbaka och överallt. Sen körde jag hem E.H och sen runt 4 tiden körde jag hem Rasmus, Viktor och Loffsan till skultorp. Och jag lyckades fastna där 2 ggr :O förbannade jävla skit vad trött jag var på skiten sen. Dom kan väl ploga eller, hur svårt ska det vara :S Jaja.. efter många om och men så kom jag därifrån, blöt och dann efter blivit ner kastad i snön. Väl hemma så fastna jag på parkeringen men fick det tillslut också. Kl 8 ringer mobilen och då står stackarn Blomberg i stan utan jacka så det var bara upp igen och lyckades fastna denna gången också. Jag var såå arg och trött! Halv 9 kunde jag äntligen hämta upp Blomberg och vi gick och la oss för natten eller rättare sagt morgonen.

Vakna vid halv 2 och skulle egentligen åkt till mormor och morfar redan då men kände att jag inte orka det. Låg och prata en bra stund och sen vid 4-5 körde jag hem lilla plutten till väring. Hade hämtat Sofija så vi åkte och handla chips och sen hämta Loffsan. Hem till mig en sväng och vid 8 blev det att dela på en pizza, MUMA! Hämta även ut Blombergs jacka på krickelin (och det var på tiden att dom öppna, det stod att dom skulle öppna 18 men inte fan var det nån som öppna då, dålig stil). Resten av kvällen blev det spel. "Trodde du ja" - Med senap och skägg i hela ansiktet så var det ju kul ;) fick göra mycket dumt. (Ska lägga in bilder sen). Blev även fia med hutt och sprit var det som shottades så jag blev allt full. Första gången man blivit full i mjukisar. Haha. Den är bra.
Vi somna så gott vid 4 sen.

Idag var det upp kl 9 för att göra iordning lite och vid 10 iväg till mormor och morfar. Så här sitter jag nu och maten står på bordet. Jag är hungrig så gott. Blir sen mellandagsrea på etage. UNDERBART!








Juldagen

Fick sova ut idag och det var skönt. Gick upp runt 11, åt lite frukost och satt här. Pratat i tele med både Sofija & Loffsan en bra stund så klockan har redan hunnit bli snart halv 3. Snön bara öser ner så det kommer bli att få gå ut en kvart innan jag brukar åka till jobbet för att försöka få fram stackars bilen. Var tänkte att jag ska städa men inte funnit allt för långt, har lyckats att ta bort kläderna från soffan och lagt dom i sängen istället. Tänkte iaf ta tag i att städa lite. Börjar jobba 18 och sen jobbar jag till 01.15 (stängning alltså) i och med det så kommer jag inte få festa denna juldagen heller. Men in till stan blir det säkert, får vara chaffis idag helt enkelt.

Imorgon bär det av till mormor och morfar så är i dem trakterna fram till onsdag sen.

Dags att ta fram dammsugare för nu kör vi!








Min vita Julafton!

Då tänkte jag summera min julafton. Tog en snabb frukost i morses eftersom jag var bra trött efter jobbat stängning dagen innan och var inte hemma från cirkus 2. Tog med syrran bort till Sigges för att jobba en sväng. 10-13. Tycker inte det gjorde så mycket att jobba, är ju ändå inget märkvärdigt så tidigt på dagen.



Vi åkte hem, börja laga julmaten och på något konstigt vis så blir man alltid så äckligt mätt för inget man har ätit, jag förstår verkligen inte? Jag var bara mätt av att se maten typ. Blev sedan en liten väntan på Kalle Anka som man i tradition ska se, även om man tycker det är kasst. Mamma kom hem kvart över tre så det var glädjande. Då var vi alla kvinnor samlade. Kolla klart på Kalle och sen blev det dags för (barn som vuxnat hela dagen väntat på) julklappar. Vi satte oss i mitten på golvet och myste med alla klappar.

Saker som jag fick:
Startkablar
Kalender
Bakmaskin
Recept böcker
Armband
Spel "Trodde du ja"
m.m.


Efter detta så testa vi spikmattan, lekte med våra nya klappar och skratta. Då var det dags att testa nya spelet också, som jag så länge velat ha. Är skit kul. Där har vi nåt att se ifram emot tjejer. Några glas vin och sen är vi där (Y) Under spelets gång så likna jag en kanin som åt morötter, hade enormt underbett och försökte prata (är svårt vill jag lova) medans mamma tog av sig överdelen och körde lite bodybilding och hon förklara varför jag var sexig. Ja, många skratt fick vi och ja, det är inget familjespel direkt men ändå, kul var det :)
Fortsatte kvällen i vanlig ordning med sjutusen godjul-sms och tve tittande med MASSA godis (och vi har 4 choklad kartonger till, fråga mig inte hur detta ska gå och hur vi ska se ur efter denna julen :S) Kolla på Anna Ankas jul tills Svensson, svensson börja som också är en tradition varje år att se. Alltid lika roligt :)

Efter att börjat kolla på göta kanal tröttna vi och alla krypit ner i var sin säng. Mamma upp och jobba, jag är trött och behöver sova, Benita som bara är trött...
En mysig jul tillsammans med Mamma och Syster och då var det bara 365 dagar kvar till nästa.

Imorgon jobbar jag stängning på donken så inget party för mig, surt minst sagt men jaja, får se det som att det är nog goa pengar :)

Och just det ja, tack vädergudarna för att vi för en gångs skull få en vit jul. Det var LÄNGESEN!









Julaftonsmorgon

Och här sitter jag, vilket liv jag har? På självaste julafton. Men vet ni vad, jag börjar faktiskt jobba om 45 min. Det är riktigt kul det, eller inte? Fast varför inte egentligen, mamma jobbar till 16 så blir sådär kul... Så mysigt nu med paket fullt under granen, speciellt med tanke på att vi är 3 stycken och skulle vara snåla med julklappar i år.
Dags för en snabb frukost och sen blir det iväg till jobbet och jobba till 13.

God jul på er alla :)











Bara idioter på vägarna

Seriöst, vilket väder. Jag har legat hemma från jag kom hem vid 4 och nu runt 10 så ringde mammas kompis som hade fått stopp på bilen så fick åka till ST1 mellan skara och skövde för att hjälpa dem. Tog ett bra jävla stund dit och lika lång stund hem. Vilket jävla väder, det är inte plogat någonstans och man fick åka i högst 60-70 på vägen. Fick rena chocken när jag kom ut vill jag lova. Visst på ett sätt är det skit kul att ut och sladda i detta väder men är jävligt jobbigt att åka eftersom man vet inte vart man är. Nu kan det sluta snöa, det räcker!









Inte som väntat tyvärr

Inte blev det inte något rekord iaf, vi alla som var så laddad och hade all möjlighet att slå 20 000-gränsen men nehe, då sviker våra kära donken ätare  oss. Dålig stil. Så jävla tråkigt och segt det var idag asså. Besviken.
Nu tänkte jag krypa upp i soffan som jag gjort dem senaste dagarna för att se på film. Blir nog några avsnitt vänner nu, är sugen på det. Ska försöka ta tag i att städa också. Men det återstår att se.








Han

Vart trångt och varmt inatt. Haft min plutt här inatt och gud vad jag har saknat dig. Garvar alltid så jag gråter när jag är med dig :) Du är en rolig typ.
Nu är det dags att åka iväg till jobbet och försöka slå det där förbaskade timrekordet. Woho ;)







Konstig kombo

Har kollar klart på twiligt nu efter att fått spola tillbaka halva eftersom jag somna. Skräll mig. Somnar alltid till filmer nu för tiden, tröttsamt. Haha... Men måste hålla med om att den var bra, inte underbar och bäst som alla säger men den var bra, riktigt bra kan jag ju hålla med om. Vet inte riktigt vrf den var så bra, den var bara det :)

Nu har jag tagit tag i mina kort från studenten och klistrar in i ett album. Vilka minnen som kommer upp, det gör ena ont i hjärtat av att titta på bilderna. Man saknar studenten så extremt mycket. Det var verkligen en kul tid! Samtidigt som jag gör detta lyssnar jag på julmusik, det känns lite konstigt, ingen bra kombo men har det mysigt här vid julgrannen och få vara ensam och bara få vara. Skulle bara vilja lägga mig i snön och bara kolla upp på stjärnorna, men då fryser jag nog ihjäl så hoppar nog det. Hihi. Dags att fortsätta så blir jag nog klar ikväll nån gång.








Endast 3 dagar kvar till doppare dagen

En låt man aldrig tröttnar på är "when the children cry". Helt underbar är den.
Efter en dag på jobbet, endast 4 och en halv timme (skulle vart 5 men fick sluta tidigare) så är jag ganska trött. Huvudvärk är ju en sak som jag har iaf, känns som jag har det jämt nu. Kan nog vara så att jag sover lite halv kasst!? Får blir bättring.

Tänkte lägga mig och sen en film nu.. Men frågan är ju vilken. The burning plain? Twiligt? (Som jag inte lyckats se än) eller Inglourious Basters?
Men tror det lutar åt Twiligt. Får se om den är såååå bra som alla säger att den är. Tror det inte än asså, men återstår att se.
Så kallt som det är idag så har jag verkligen ingen lust att gå ut mer idag. Nej, usch..







Vackert

Det är verkligen vackert ut. Solen lyser, det är frost i träden och helt vitt på marken. Riktigt fint är det måste jag säga. Grymt kallt bara. Jag hoppas såååå att vi kan få en vit jul i år. Skulle inte förvåna mig om det försvinner dagen innan eller nåt, men det ska vi väl inte tro :)
Nu sitter jag här i min donken-outfit. SKulle behövas halsduk och vantar bara också. Så kallt att stå i driven just nu. Jobbar 10-15 och sen har jag inte en aning vad som händer faktiskt. Skulle behöva ut och kika lite i affärerna men får lite smått panik av alla dessa jobbiga människor.....







Man kan inte få allt

Att få krypa upp i en varm famn hade ju inte suttit fel nu vill jag lova.








It's over now

Nu är tröjan borta och jag kan nog gå vidare. Jag hoppas på det och jag vill inte träffa honom. Jag kan nog vara ganska lugn när det gäller det också. För jag ringer inte och inte han. Enda gången det kan hända är väl när man är ute på krogen skulle jag tro. Kändes hårdare än vad jag trodde, men det bästa just nu. Have a nice life!

Vart duktig och tvättat idag men var så äckligt trött när jag gick ner så höll på att ramla. Vet inte riktigt vad som hände om jag ska vara helt ärlig. Legat i soffan hela kvällen nu och nu ser jag på coyote ugly. Bra film :)
Blir att lägga sig tidigt idag för börjar jobba vid 10 imorgon, längesen jag börja så tidigt.

Har även en jävla huvudvärk men är nog inte så konstigt efter alla avgaser man fått i sig!? och om jag inte blir förkyld blir jag bra chockad, stått i den där jävla kylan hela dagen.








Soft kväll blev det

Blev en lugn kväll minst sagt. Drack 3 glas vin och en cider ute på voda där vi satt och spana läget. (Jag, Loskan & Sofija). Försökte planera nyår lite, dock är det jävligt svårt.. Med tanke på att musiken var dunder hög och när man ska försöka snacka med folk så säger verkligen alla att dom inte vet och det suger ju lite. Man står väl som vanligt dagen innan nyår och fortfarande inte vet, men vi ska nog fixa ihop något har jag tänkt :) Efter voda blev det donken & kebabhouse för sedan åka hem till Petter där det blev ett halvt glas röd vin för min del och eftersom en viss person mådde som han mådde ;) Åkte vi hem vid halv 4-4.
Men smart hjärnan Veronica ställde klockan en timme tidigare än vad jag behövde så där försvann en timme sömn, typsikt. Imorgon blir det ingen sovmorgon heller eftersom jag börjar 10. Suck.

Men nu ska jag klä på mig för att gå ut till bilen ifall den är frostig, börjar 11.30 så är nog lika bra. (Jobbar samma tid som igår)








Fiskmås

Hur ska man börja ett inlägg egentligen? Hum, hade ingen bra början för inte fasiken tänker jag säga "Hej bloggen" så detta får enkelt bli en konstig början.

Idag har jag iaf jobbat, den jobbigaste tiden 11.30-16.15. Den är inte lång, jag vet.. Men den är sjukt seg. Alltid! Fick stå i kassan idag och i vanliga fall hatar jag det, men är kul när det är fullt ös och man får springa som en dåre. Dock kan ju alla andra försvinna så jag kan springa runt där själv. Fick sådär försäljning, bara 3500 på en timme. Attans. Hoppas att jag kan stå i kassan imorgon också och få slå dunderrekord.

Sitter här och käkar lite mackor och kex. Gott. Orka verkligen inte laga nåt idag. Det är ju såå segt. Hatar att inte veta vad som händer ikväll, vill parta men så blir nog inte fallet. Men det är ju inte sämre att jag ska vara med mina tjejer. Blir nog några glas vin för mig iaf men inte mer än så. Kanske går ut och ser vad som händer på stan iaf.
Det återstår och se vad denna kväll slutar.



Och rubriken vet jag inte heller vart den kom ifrån...









Vinter ute, Vinter inne, Vinter i mig

Sitter här i min ensamhet. Haha. Nej, så illa är det faktiskt inte för ska snart iväg till Sofija så ska vi laga lite tacos och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Lugnt blire ju iaf :)

Riktigt jobbigt att jag inte kunde somna på hela natten. N sov över hos mig och det var inte därför utan jag kunde verkligen inte sova. Men var mysigt att ha nån som höll om en. Hade lagom ångest när jag såg hur klockan närma sig 9 men väl när kl var 9 så gick jag upp och vi satte oss för frukost. Åkte iväg vid 10 för jag börja jobba halv 11 och tiden på jobbet gick som vanligt i snigelfart och när jag väl var hemma la jag mig i soffan för att se film men efter 10 min så somna jag och sen kommer smarthjärnan hem och jag fick inte sova längre. Tack. Men nu ska jag fortsätta käka mina kex och vänta på att Loffsan ringer.


Måste tillägga dessutom att det är nästan alltid 10 ggr roligare efter krogen (tex. utanför kebabhouse) än vad det är inne på krogen. Jag bara längtar tills kl blir 2 och alla samlas ute. Jag & Loffsan speciellt har haft våra stunder där utanför... HAHA.

En sommarkväll utanför kebabhouse
Visst är det mysigt med snö och vårt snöbollskrog vi hade efter krogen men det i alla sin ära så slår det aldrig sommaren.









Det var INTE skönt

Var ute och gick en sväng förut och kan säga att det INTE var skönt för det var så jävla äckligt kallt. Trodde det skulle vara skönt men icke, det var äckligt kallt. Men en sak jag inte riktigt fattar det är ungefär -7 och när man är uppe på svenska rallyt för nåt år sen var det -27, hallå och här klagar jag på -7 bara?!
Men förövrigt, PAPPA & NINA, JAG VILL ÅKA TILL SVENSKA VINTER RALLYT. Jag vill, jag vill, jag vill!! Dock förstår jag om det inte går men JAG VILL!

Var ju och sola förut efter jag var ute och gick och det var riktigt skönt. Man värmdes upp perfekt och sen väl hemma så blev det en varm dusch. Detta gillas. Precis fått lite mat i magen och skidskytte är på tven. Gillar skidskytte, fråga mig inte varför men tycker det är riktigt kul :D Får väl snart göra mig iordning också för att åka iväg till jobbet och sen planera kläderna för ikväll. Blir ju utgång, en nykter dock. Har bestämt att inte dricka om jag jobbar dagen efter, inte iaf när det gäller en torsdag.

Jag vill ha värme. Utomlands resa lockar mycket just nu :)

 

 

 




Planer för idag

Har inte kommit upp ur sängen än men jag ska upp snart. Jag måste det för är hungrig. Är alltid hungrig såhär på morgonen. Efter det ska jag ner och kolla på sol tid och antingen om det finns tid så solar jag annars går jag ut och går en sväng men gå det ska jag, beror lite på hur sol tiden blir. Sedan hem och duscha och såna grejer för att vid 16 börjar jag jobba på sigges och slutar som vanligt 22 efter det ska man som i vanlig ordning till Sofija och så tänkte vi gå ut på krogen en sväng och se om det är något kul folk eller inte :) Men får bli tidigt hem ändå för börjar jobba halv 11 imorgon.







Jag vill inte bli påmind om och om igen

Här sitter jag som vanligt i sängen en sen natt och inte gör så mycket. Lyssnar på musik, tänker och klart kollat på paradise hotel :) Roligt och spännande.
På jobbet var det kul, vissa dagar känns det bara bra. Grymt sugen på att åka utomlands efter att snacka med Niklas om en resa. Hade vart underbart. Men iaf efter jobbet så var det tänkt att jag skulle åka pulka med Loffsan, Sofija och Mirza men hade go huvudvärk som jag alltid har såhär efter jobbet. Så la mig i sängen istället och kolla på en film "Nothing like the holidays". Lite sådär b-film men det fick mig att tänka mycket och jag kände mig nere. Så bad Loffsan svänga förbi här och så var vi ute och gick en sväng och det var riktigt kallt men ändå så himla skönt :) Behövde få prata av mig lite igen... Körde sen hem henne och då gick vi en sväng i skultorp också. Hatar att det finns en viss bil och hus där som gör att man alltid blir påmind. Skit det.

och nu är jag här, lyssnar på depp musik och funderar. Kanske man ska lägga sig, se ett vänner avsnitt och sen slumra in, känns som en bra idé!? :)








Julkänsla

Snön faller så fint mot marken och allt är helt vitt. Det är riktigt mysigt. Sitter och lyssnar på jukmusik. Och om en timme ska jag julhandla med Felix. Och är bara 8 dagar kvar till julafton. Tiden går fort.
Vid 3 ska jag börja jobba och sen jobbar jag fram till 19.30 och efter det har jag faktiskt inte en enda aning om vad jag ska hitta på. Leka lite i snön kanske? Nu är det mer snö lilla Loffsan & Sofija, så det så.








Det är en sån kväll

Jag kan inte sluta tänka på honom och det gör ont i mig. Och hans jävla flickvän dessutom, underbart.. skit bra, verkligen. Sug. Ikväll är en sån kväll när allt känns så jäkla hårt. Whatever.... Jag får väl leva utan honom helt enkelt. Tyvärr.

Idag har min dag bestått av jobb och film hos Sofija. Blev lite säckåkning utanför sla huset. Kul att få vara lite barn igen, är faktiskt ganska skönt ibland att få "leka" av sig. Sen dags att åka hem runt halv 12 tiden och då blev det att passa på och sladda runt lite. ROLIGT! :D Dock ingen parkering när jag kommer hem, det suger.. Men nu ska jag fortsätta ta det lite lugnt dricka mkt vatten för att försöka få bort min dumma huvudvärk.








Dagens Låt

Denna låten har fått en betydelse för mig, därför den blir extra bra. Den får mig att rysa. Den är grym :)
Vet att det inte är Erik som gjort den men han gör den jävligt bra. Riktigt bra :) Skidrow gör den ju också bra men jaaaa.. Eriks version, wow :)


Dagens Låt: Erik Grönwall - 18 and life









Vitt på marken

Vad mysigt det var när jag vakna i morses och titta ut genom fönstret, SNÖ! Alldeles vitt var det och är fortfarande iofs. Tycker detta är lagom, som ett täcke bara är det mycket så blir det bara jobbigt att gå i och bli blöt om fötterna. Nu är det tre stackars timmar kvar innan jag står på donken igen och slavar. Men jobbar bara till 19 så det är skönt :) Blir då film hos Sofija vid 9. Vet att det är handboll ikväll också, ifk. Brukar bli så att vi traskar dit ibland och kollar ibland. Men Malou saknas ju såklart... Hon ska ju vara med.
Men återstår att se vad som händer. Ska lägga mig under täcket igen och se vad som finns på tven.











Ångra inget du gjort bara det du aldrig gjorde

Denna helg är nog mest ett minne blott. Visst hade den sina roliga stunder men även sina tråkiga. Första och sista gången säger jag bara. Mer säger jag inte.

Börjar bli sjuk är jag rädd för nu dessutom. Fått min kära mens nu så mensvärken är som värst som vanligt den första dagen. Inte kul! Jobba idag mellan 11.30-16.15 mitt hatar pass! Avskyr den tiden verkligen, usch. Nya chefen var på besök idag med, inte direkt att jag prata med honom men han såg ut att vara en bra en. Jag hoppas på det iaf, men återstår att se. Ikväll har jag bara legat hemma och det var jäkligt skönt vill jag lova. Såg nya wallander filmen "skytten". Tyckte det var en av dom bästa faktiskt. (För förra var inget vidare...) och sedan blev det sista Johan Falk filmen "De fredlösa" och den var också riktigt bra så jag är nöjd med kvällens fimtittande.

Nu tänkte jag se på dagens avsnitt av paradise hotel. Dock inte kommit upp på hemsidan än men jag hoppas på det snart.

Och dessutom är det jobb imorgon igen så är nog bäst att sova sen. Har ju endast gjort 1 dag av 12 dagar i rad. Wish me luck.








Besviken

Trött på otrevliga personer. Ringde bogrens förut för att försöka fixa nåt inför lördag men man fick ett osschysst nej. Tycker man kan vara vänlig minst sagt. Palla att stå i kö lixom, tar ju en evighet och man tappar humöret direkt när man måste stå i en jävla skit kö. Det suger. Men återstår att se vad det blir på lördag. Kanske hemma fest eller kanske besöka husaren, senast jag var där var det inte så kasst. Visst var dyng och man kan inte jämnföra med sommaren men helt okej var det iaf. Återstår att se med andra ord. Jag ska ändå vara dyng så även om jag ska sitta på en bänk ute i det kalla ska jag ha kul.








Blomman

Nu blev jag själv igen och vad lugnt det blev. Haha. Haft Blomberg här sen tio och så skönt att få träffa honom igen. Shit vad jag saknat den grabben. Finns ingen som han. Så nu hoppas jag att vi kan festa tillsammans nästa helg. Visst jobbar jag hela men lugnt för jobbar bara korta pass och på dagen så ingen fara direkt :)
Idag väntar som vanlig ordning jobb på sigges mellan 16-22 och efter det blir det utgång med Sofija och Loffsan. Men blir lugnt för ska jobba på fredag igen och pallar inte att det blir som senast. Haha. Helt slut dagen efter.









Baksmällan

Man klagar över sina baksmällor men hallå, kollat filmen "baksmällan", det är ju helt sjukt och jävla vad rolig den var. Kan ju rekomendera den iaf :) garva verkligen. Jo, Robert tyckte minst sagt att jag var konstig antal ggr. Länge sen jag såg en film som jag verkligen tyckte det var rolig, så det var verkligen på tiden. Väl godkänt + för baksmällan.








Jobb & R

Nu ska man göra det gamla vanliga och jobba. Börjar om en halvtimme så är nog bäst att klä på sig snart. Sen jobbar jag fram till 20 så kan ju inte påstå att det är jätte jobbigt pass. Plus att jag får en halvtimmes rast :) Efter jobbet så blir det att träffa Robert. Länge sen sist som vanligt men ska bli trevligt :) Mycket mer händer kommer nog inte hända idag.







En svettig donken stekare

Gudans så trött jag är. Somnar snart och jag ska verkligen lägga huvudet på kudden snart och sova. Ett stort gäsp kom precis också.
Idag har jag jobbat hela dagen mellan 11.30 till 20 och då hade jag min köksutbildning i 2 timmar med Anne-lie och nu så är jag en riktig svettig donken stekare. Fick stå en sväng efter rasten också, hej, stressigt .. men jag överlevde så detta kommer nog gå detta också. Efter jobbet svängde jag förbi sigges och hämta upp en ny film. Blev Johan falk, den fjärde filmen så den har jag och mamma kollat ikväll. Ett under att jag inte somna vill jag lova. Men nu ska jag låta mig gå in i drömmarnas land.








Dagens Låt

Denna låten väcker såna jävla känslor just nu, men det har sina anledningar om man säger så. Visst lyssna på denna förr och vet att den är gammal, men det är något med som gör att jag kan lyssna på den om och om igen.
Är inte orginalet men gillar verkligen den verisonen. Hans röst. Ojoj. Den får mig att smälta.

Dagens Låt
Seventh Day Slumber - when the children cry








jobb som vanligt

Usch, jag är trött, jag vill lägga mig i sängen igen men icke går det för börjar jobba 11.30 och sen jobbar jag hela dagen till 20. suck. Men är pengar så det är gött. Mellan 13-15 ska jag ha köksutbildning. Så vill man smaka på min burgare så kom då ;)?! Efter jobbet blir det att gå ut och gå med Loffsan. Sen ska jag hem och SOVA har jag bestämt.


hoppas morfar kommer hem idag<3







andra advent

Tänk vad skönt det är att slippa att vara bakis. Dem senaste gångerna nu har inte alls vart roliga så jag är glad att slippa vakna med en jävla huvudvärk.
Idag blev det en sväng till sollebrun för julmarknad, och gud så kul.. NEj, inte min grej men fick hänga med för Nina skulle :) Åkte sen och tända ljus på farmors grav och fortsatte sedan till farfar. Hälsa på alla och sötaste Hiro, tänk så stor han har blivit. Åkte iaf efter ett tag tillbaka till sollebrun för att hämta Kina mat.  Resten av kvällen sen blev det tv med olika filmer och program. Skön söndag ändå.

Imorgon ska jag åka hem till skövde igen. Först ska jag hälsa på mormor eftersom att hon är helt själv nu när morfar ligger på sjukhus och brutit sin fot. Tycker så synd om dem båda.. Usch, stackars gamla människor. Ska hjälpa mormor med allt hon behöver nu. Vid 15.15 börjar jag jobba på donken också. Nu börjar arbetet igen. Skönt med en ledig helg, det smakar gott :D








I skogen

Nu sitter jag här hos pappa och Nina i skogen. Eftersom jag vakna vid halv 3 idag så hann jag inte göra så mycket mer än packa och lite så. Innan jag åkte iväg blev det handla lite, tanka och lämna tillbaka film.

Här i skogen har vi suttit och pratat, ätit lite onyttigt och kollat på film. Nu ser vi på "flickan som lekte med elden" eller dom gör, nyss sett den så då sitter jag vid dumburken en sväng. Skönt dessutom att ha en slappar kväll efter dessa crazy dagar.







Sömn är fan inte överskattat

Det har blivit lite hårt nu. I torsdags jobba jag förs till 22 och sen åkte in till stan för att hämta Loffsan. Hon hade köpt mina skor, ååååååh, älska dom :) Så sköna och snygga, grymt nöjd. Rabatt dessutom. Iaf Åkte hem till mig för att göra sig iordning och Thomas och Anders kom. Vi satt och tjöta och drack. Lite innan 12 drog vi oss till stan. Blev bogrens i vanlig ordning. Både tjejerna va bra på lyset. Dansa och hade allmänt kul. När allt stängde drog vi oss bort till kebabhouse och i faktiskt vanlig ordning så fastna vi där med Pontus och Rasmus. När kl var runt 3 åkte vi till skultorp för att hämta vin och dylikt. Sedan ringde taxi igen för att åka till mig och börja dricka rött vin med kex och ost. Mögelost var gott, tror jag? Tyckte det då iaf. Kl var väl 4 då. Sen blev det lite prat på balkongen och måste säga att det är skönt att veta nu. Men vänner det vill jag verkligen. Satt där på morgonkvisten och hade musik på och sjöng så fint, eller Rasmus gjorde. Pontus och Loffsan hade redan gott och lagt sig. Rasmus fortsatte dricka till 7-halv 8 och när Benita gått till skolan så decka jag och Rasmus i soffan. Vakna en timme senare av att Loffsan skulle till jobbet så gick in och la mig i sängen istället. Vakna igen efter en timme och börja städa. Satte mig och kolla på film och sen kom Pontus upp och snacka lite och efter det vakna den andra galningen och dom drog sig hemåt runt 1.

Jag var helt slut efter alldeles för lite sömn men vad ska man göra, klockan 4 kom Rebecka och hämta mig och vi åkte iväg till Lotta för förfest. Halv 7 gick vi in till stan för att möta upp alla donken-folk. Det vankades personalfest för hela slanten. Jag som än var bakis hade fått i mig endast 1 cider på en och en halv timme. Skandal enligt mig och många andra med. Blev sedan husaren med tacos buffé, show och hejdå tal och sånt till Stig och Anita som slutar i årsskiftet. Vid 10 kom vanligt folk och det dansades jävlar i mig inne på glam. Ojoj, säger jag bara. Har seriöst aldrig dansat så mycket på en kväll. Det ömma i fötterna vill jag lova och inte lite heller. Dock mina nya och sköna skor. Kände aldrig den riktiga happy-fyllan utan mest var seg men sådär lagom full. Vid 1 orka jag verkligen inte längre så fick med mig Rebecka hem och hennes kille körde mig hem, så snällt :)

Och idag så vakna jag halv 3, fick en liten chock när jag öppnade ögonen och såg vad klockan var. Trodde jag aldrig men inte konstigt faktiskt. Var då utvilad men känner mig seg igen. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och så ska jag diska klart sen lite senare ska jag åka iväg till pappa. Vara där tills på måndag då jag börjar jobba igen.

Lite bilder från torsdagen kommer nu, personalfesten orkar jag inte lägga in ifrån nu.


















091203

Vakna vid 11 och gick upp direkt, duktigt av mig :P Gick ned och sola en sväng och sen fixa pussen. Efter det blev det mat till filmen "year one". Den var väl helt okej, några skratt blev det ju iaf :) Sedan in i duschen och fräscha upp sig för ikväll blir det utgång efter jobbet som jag nu ska iväg till. Sälja lite godis och hyra ut filmer mellan 16 och 22. Länge sen man parta en torsdag så det är lika bra att köra på när man äntligen är ledig dag efter också :)

Ses ute i dimman såklart :) Full & Go








Förbannade frost

Inte bra att jobba stängning och sen sitta här. Det blir alltid så jävla sent. Blir extra sent när jag inte ens kan komma hem från lite innan 2 när låset till bilen ska krångla så :/ Jag får in nyckeln men sen är den jävla process att vrida om nyckeln och efter ett jävla jobbande så kommer man in och då är det bara att börja skrapa rutorna och självklart ska det vara sån där jobbig is som knappt går att skrapa. Snällt av Lottie att stå med mig tills jag var klar. Efter ett tag kunde jag börja åka hem och tråkigt nog  så är det inte snö så man kan få sladda lite. Men men, väl hemma så är det en jävla process att låsa. Får stå och elda och vrida och vända på nyckeln ett bra tag innan bil skrället vill låsa sig. Så ja, det där är väldigt kul vill jag lova.

Måste säga att jag gillar jobba stängning, är så skönt att få springa runt och greja och dona och sen träffa lite folk och jobba med bra folk. Det gillas :)

Är nog lika bra att sova snart, har en del att göra imorgon innan jobbet.








Jag kan om jag bara vill

Nu är jag klar med dagens sysslor. Fick för mig att städa idag. Så tog ett rejält röj under sängen. Fattar inte hur så mycket kan gå in under en säng :O Men nu är 3-4 påsar som ska slängas och det är skönt. Bort med skiten för snart kommer väl nytt in skulle jag tyvärr gissa på :/
Fått mat i magen också, så nu är jag extra nöjd och jag kommer göra mamma nöjd också med att jag har diskat. fattar inte vrf det ska vara så svårt egentligen.. Det tar lixom 5 min :O knappt det.. Jaja..

Tänkte att jag skulle börja göra mig iordning inför jobbet, visst är det ett bra tag tills jag börjar men tänkte att jag kommer ju få skrapa, säkert försöka komma in i bilen, slänga allt skräp nere på återvinningen och sen iväg till jobbet. Så är lika bra att fortsätta!










Inget kul att berätta

Jag sitter här och lyssnar lite på nrj och precis ätit frukost. Idag vet jag inte riktigt vad som händer innan jobbet, tänkte hjälpa mamma men får se hur det blir med det. Sitter här i morgonrock och nyduschad så att..

Igår btw, kom jag inte in i bilen för låset hade frusit igen. Skit kul. Men efter en halvtimme med värma nyckel, skrapa rutorna och väntat på att försöka se något.









Plugga igen, det trodde jag aldrig

Precis suttit och läst igenom allt inför min köks teori idag. Jag är faktiskt nervös. Har ju aldrig velat stå i köket egentligen men det blir säkert bra :/ jag hoppas det iaf. När man väl lärt sig så går det nog bra. Kände ju så för att börja i kassan också och nu kan man sin sak så det är ju skönt :) Det återstår att se med andra ord. Börjar då 15.30 till 17.30 och sedan börjar jag att jobba 18-22.

Precis blivit klar med att rensa kläder också, eller mamma gjorde men jag var med och sa ja & nej. Hatar att slänga kläder men som sagt redan glömt vad vi slängde för kläder så dem betyder väl inte så mycket då.








RSS 2.0