489324-203

Mina små ljus i livet

Söndag kväll och jag mår fortfarande sådär halv kasst efter gårkvällens festande. Men det var roligt att vara ute, roligt att dansa, roligt med mina vänner, roligt att dricka. Min vackra sofija var hemma, hon är underbar den där tjejen. Fest, sleepover and säääängen hela dagen. Jag önskar att hon flyttar hem snart, jag saknar henne väldigt mycket.
Imorgon är man ledig också, otroligt vad skönt det ska bli. Lite gym med Anna och ja, sen vet man aldrig. Åtminstonde är det dags att bli nyttig igen.
Sen självklart ska jag mysa med min lilla prinsessa!

Fest för dig och mig

Lördag morgon, god morgon på er! :) Egentligen skall detta vara min lediga helg men ledig helg kan tydlligen räknas som sön och mån. När nu tusan måndag är en helg!? Jaja.. Ska bara måla barn idag, så det är ganska lugnt ändå! Det är ganska kul så ser ifram emot det ändå. Först måste jag till systemet bara som öppnar 10. Ska då äntligen få träffa min Sofija igen som hälsar på här i Skövde i helgen och ikväll, då jävlar är det fest också. Hur underbart är inte det. Inte festat alls mycket det sista, nu var det en månad sist och så mkt folk ikväll så blir nog awesome! Tror på en lyckad kväll.
Från nyår! och nu är det vi igen <3

25 januari

Onsdag morgon, med snö utanför fönstret och musik på inomhus. Dock måste jag snart lämna musiken och vörmen och ge mig ut. Först med "min" hund Tindra och sen åka mot jobbet. Egentligen skulle jag börja 15 men antar att någon var sjuk så man fick ställa upp lite och börja vid 11 nu istället. Det innebär att det inte blev någon träning denna dagen heller. Jag skulle inte bangat gymmet igår egentligen. Typiskt. Det betyder att denna blir gym-lös. Inte så bra! Får försöka trycka in något pass i veckan så gott det går!

Här igen, eller?

Vad sägs som att börja blogga igen, vore kanske kul, skulle någon läsa, maybe baby. Men alltid skönt att få skriva av sig ibland. Kan väl försöka nu igen..
Nu så, nu börjar jag blogga igen! :)

RSS 2.0