489324-203

baby goodbye

Vart ska jag börja tro.. hum. Börjar med att skriva om igår när jag skulle in  till malou, regnet bara öste ner och det ÖSTE verkligen ner. Blev jätte blöt. Men tillslut när EMD kom upp på scenen så öppnade sig en klarblå himmel, så sjukt skumt. Vi stod ganska långt bort i början men sen stod vi tillslut framme vid fjortisarna. Men bra bilder fick vi :) Dom var snygga, heta och bara mums! Danny - my man. Haha :) Synd med håret men va tusan gör det, han är snygg :)
Och sen när dom sluta spela så var det som himlen öppna sig och regnet öste ner igen. Vi sprang fort hem till Malou igen, helt dyngesura från topp till tå. Så blev att börja dricka hos Malou, byta kläder och sminka sig. Ofta jag gick på matfestivalen och EMD osminkad.

Vid 11 stack vi in till stan. Åkte tre karuseller och jävlar vad jag skrek. Hade jag vart nykter hade jag aldrig nånsin åkt den sista. Jag försökte mest fokusera på att inte tappa mina skor. Haha. Efter detta sprang vi och åt. Sen mötte blomberg och drog runt på stan lite. Krogen vägra jag med dom skyhöga priserna. Speciellt husaren som tog 250:- . Never säger jag bara!

Vid 2 tog vi bussen hem och det var väl en trevlig kväll allt som allt. Det är väl det jag kan säga.

Idag blir det nu att duscha och göra mig fräsch för att köra bort Benita på kalas. Vid 4 åka in och äta på stan med Malou och Loffsan. Nåt måste man ju äta under matfestivalen tycker jag. För sedan vid kvart över 7 börjar jag jobba och slutar 00 och då är det bara ovärt att gå ut med tanke på att allt slutar då. Matfestivalen stänger. Visst folk är ute ändå men börjar vid kvart i 12 på söndag igen.








Känner mig bakis

Inte blivit för många timmar inatt. Var ute en sväng på krogen igår. Först var vi hos Malou till 1 sedan blev det krogen och gratis inträde, det är nice=) Krogen var väl sådär måste jag säga. Sen när det stängde så fixa Malou så att vi kommer in vip imorgon på husaren och förhoppningsvis slipper inträdet med på typ 200 spänn. Efter det iaf så gick vi till kebabhouse och satt där och snacka, käka och jaa, allt vad det nu var. Sen vid halv 4 (oj, vad tiden gick fort) körde jag hem först pontus och sen loffsan och rasmus till skultorp och sen var jag äntligen hemma vid 4a.

Nu väntar jobb om en halv timme drygt. Det som är väldigt skönt också är att jag bara jobbar till 4. Riktigt gött. Sen blir det EMD ikv kl 19 och sen får vi se vart det bär av på förfest. Har några att välja på nu :P







Min torsdag ser ut såhär..

..Vart uppe sen 9, ska börja ställa in mig på att gå upp kl 9 oavsett vad jag ska göra. Okej, tidigare om jag måste. Men inte efter på vardag, måste ju få nån rutin känner jag. Nu ska jag iväg till sigges en sväng, sen ska jag kanske hinna med maxi och handla lite lunch och sen blir det jobb mellan 11.30-21 och efter det så blir det nog utgång om jag hinner och orkar. Ska dock vara nykter. Är mest för att gå ut och kika om det är nåt nice folk ute :) Trots allt så börjar ju matfestivalen lite smått idag.








Det är hårt att vara vuxen

Vad har hänt hela denna dagen då? Joo, det har vart jobb för hela slanten. 11 till 21. Så nu är jag mega trött verkligen. Dock måste man ju kika datorn innan man lägger sig :P haha. Imorgon kommer det ju inte direkt bli tidigt i säng heller för då ska man ut. (dock nykter). Fixa även så att nån kunde jobba åt mig på fredag så jag slutar tidigare och hinner att se emd kl 19 :D yeah! ;)

Nu tänkte jag se "män som hatar kvinnor" och sen även slänga i nåt i magen. Nice!







Jobb hela dagen

Det enda jag kommer att göra idag egentligen är att jobba. För jobbar verkligen HELA dagen. Nu från klockan 11 sedan jobbar jag till 21 ikv. Iofs ska hinna förbi media markt innan jobbet men det är det enda. Får se vad det blir för kul på jobbet idag. Kan lova att det kommer vara värsta lugnt hela dagen.

Sedan Veronica, GLÖM INTE MATLÅDAN DENNA GÅNGEN!







Shopping in Gbg

Vart en mysig dag med bästa Loffsan i gbg. Blev flera många och långa timmar på femman huset och runt där vi sprang runt. Hitta riktigt mycket men man är ju tyvärr inte gjorde av pengar så fick välja ut väl vad jag ville ha. Detta fick jag med mig hem :)

Minerialpuder från Make up store, 395:-
Mössa "bad hair day" från rut mfl. 69:-

Jeans (väldigt stretch i och otroligt sköna). Bik bok, 299:-

Min absoluta favorit för dagen var denna klocka från ur & penn. 298:- Me like!

Vid lunch tid så kom även min faster förbi och tog en lunch med oss. Blev kina-buffé. Riktigt gott och mycket mätt blev man :) Hon lyckades med att ta en bild på oss också.

Vid 5 var vi ganska trötta och tog tåget hem till Skövde igen. Tack gumman för en riktigt trevlig dag :)<3









Götet

Länge sen jag gick upp såhär tidigt, nästan som att gå till skolan, nemen usch. Ska åka med bussen in till stan nu kvart i. Blir att handla lite till tågresan och så för tåget går inte från halv 10. Så idag blir det en lång dag i gbg med bästa Loffsan<3 Shoppa, fika och bara mysa där nere. Meningen vi skulle till liseberg men det var stängt idag :/ typiskt!








Duktig Veronica

Nu är jag mätt, mums :) Har vart duktig och vart promenad med Anna också. Hon skulle ut med hunden då tänkte jag att vara smart att hänga med. Har alltid så mycket att snacka om så är perfekt för oss att gå ut och gå så. Så nåt nyttigt har jag ändå gjort idag då :) nöjd!

Men vid 5 blir det jobb och innan det ska jaag til media makt och köpa "män som hatar kvinnor". Bara 88 kr nu så jag hoppas den är kvar. Eller mamma bad mig köpa den så får väl göra det då :P haha. Bara den finns kvar!

Imorgon bär det förövrigt av till Liseberg med Loffsan<3 andra gången denna sommaren :) Hoppas att det inte är så mycket  folk imorgon pga. att skolorna har börjat och sånt nu.
  






Vad ska man göra?

Klockan är 12 och jag gick upp för en timme sen drygt. Frågan är ju nu vad ska man hitta på när folk är och jobbar eller skolan. Har sån förbannad dålig fantasi så det är sjukt. Inte rättvisst. Visst börjar jag jobba vid 5 men tills dess då. Suck.

Tänkte lägga upp nån enstaka bild från i lördags när jag parta med mina boys :) Inte många bilder och ingen bra på mig så det skippar vi :)

Ch och Blomberg

Blomberg, Hampus, Danne och Ch

Hampus har det skönt bland blommorna.








Filmens dag skulle man kunna säga

Idag har jag nog vart latare än vanligt måste jag ju säga. Vart as seg hela dagen men är nog inte så konstigt med tanke på att man inte sov typ nåt i natt. Läst klart boken också, så nu är det bara på nästa bok i serien. usch, 700 sidor, det kommer minst sagt ta ett tag.
Men hela kvällen nu har jag typ bara sätt på film. Såg Yes Man med syrran. Helt okej film. Sen såg jag nån film på 5an vid 9, kommer dock ej ihåg vad den hette nu. Men den var också helt okej. Sedan blev det På smällen på canal + och den är allt rolig och bra :) Nu är det rush hour 3 på canal + så tänkte se den och sen gå och lägga mig. Imorgon blir det jobb igen, men inte från 5, så ganska skönt det. Jobbar sent alla dagar nu denna veckan.







Man mår som man förtjänar

Idag har jag inte alls mått bra kan jag lova er. Fyfan. Vakna sådär äckligt varm, lukta usch och hade en jäkla huvudvärk. Blev städa upp alla ölburkar. Inte bra att festa med killar för blir så jävla mycket öl överallt. Haha!

Blev film och sen kom mamma hem så vi handla pizza och kebabrulle till mig. Såå GOTT! Har lite kvar så jag ska snart mumsa i mig det tänkte jag :)

Var förövrigt en trevlig kväll igår med Blomberg, Danne, Hampus och Ch. Blev först hos mig och sen drog vi runt i stan en sväng. Låg i gungan vid vasa och kolla på stjärnorna. Mysigt. Sen kom räddaren Malou i nödan och körde förbi så man fick skjuts hem :D Blev sedan pommes och film. Somna väl sådär vid en 5 tiden.







Lördagmorgon

Solen lyser ute, så härligt :) dock är det inte så varmt. Nu börjar väl sommaren ta slut tyvärr, skit.. Denna sommaren har bara bestått av jobb. Jävligt kul :/ Har inget direkt av minne efter denna sommaren. Visst en resa nere till Skåne blev det, men det var nog också det enda tyvärr.

Idag så väntar nog party ändå. Men får se vad jag vill och känna för. Svårt att bestämma mig måste jag säga.








Marley och Jag

Nu har precis tårarna slutat rinna och klumpen från magen släppt. Såg precis Marley och Jag. Filmen var så otroligt fin och sorlig. Riktigt bra film tycker jag men jag är ju lite udda och älskar dessa filmer man lätt kan sitta och böla till i flera timmar. En hund är mer än en hund, det är en en familjemedlem också, vill verkligen ha en hund. Men hur ska man klara av det när den försvinner!? usch, fy.. så hemskt.

Den får lätt  5 av 5 av mig :)








En ledig helg väntar

Jobbet gick bra. Fick sluta runt kvart över 7 ist för 8, jävligt nice :) Åkte bort till sigges och Malou efteråt och satt där i en timme eller nåt och tjöta en massa skit. Blev godis och en film med mig hem :) det gillas.  Marley och jag. Ska se om jag orkar se den ikväll.

Under kvällen har jag kikat på bröstsim och gubbsjuka. Rolig fars med stefan och krister. Men det bästa dom har gjort är nog ändå, full frys. Fy tusan vad man kan garva ihjäl sig till det. Kanske ladda hem!? hum..

Nu blir det en ledig helg och man får se vad som händer. Kanske party imorgon vem vet =)






Godmorgon och äntligen fredag!

Vakna egentligen runt nio men somna så gott om till nu. Var väldigt trött igår så var jävligt skönt att få sova ut idag :) Uppskattar verkligen ibland att jobba kvällen även om jag inte får nåt vettigt gjort på dagarna. Ska nog faktiskt börja få ihop mitt cv så det ser fint ut! Även skriva personligt brev som jag tycker känns as jobbigt eftersom man typ får göra det vid varje gång man ska söka nån tjänst.

Idag väntar iaf jobb mellan 15.15-20 och sedan ska jag träffa Robert är tänkt :) Sedan väntar en ledig helg, så underbart. Bestämt att dom helgerna jag väl är ledig ska jag också vara ledig. Jag måste faktiskt hålla på det så jag orkar att jobba så som jag gör. Ta hand om sig själv är viktigt också.







Barn är bra roliga

Såg nyss på tv4. Så var dom och interjuva en liten kille som börja ettan idag.
Reportern: Är det kul att börja skolan?
Barnet som börja ettan: Jaa.
Reporten: Vad är det roligaste i skolan?
Barnet funderar lite och svara sen självklart: Rast!

Hahaha, så klockren kommentar. Första dagen i skolan och han tycker rasten i bäst, hur ska detta sluta mån tro?








Bolt

Såg nyss på 4an när bolt sprang 200 meter och jag säger bara det, ååh, jävlar vad det gick undan! Visst är inte överdrivet intresserad och inne i det men vafan, fick rysningar i kroppen. Han bara flög fram ju.. Sjukt.
Världsrekord dessutom 19,19
Han var helt jävla överlägsen, sinnes!


Vilat nu i en halv timme och det var jävligt skönt. Känner mig piggare nu men inte alls sådär pigg så jag kan gå ut och parta. Tusan, nu när det var så fint väder. Men har sagt till mig själv att när jag inte vill eller inte är sugen så gå inte ut då! Denna gången tänker jag hålla det.

Nu ska jag fortsätta titta på friidrotts-vm.







festsugen, nej!

Jobba hela dagen idag också. Blev otroligt hungrig efter jobbet så slängde i mig en big mac. Nära och lätt. Inte bra! Sedan iväg till elins esplanad för att fixa batteri till min klocka och sen så kika lite i affärerna men det var inget som fånga mitt intresse direkt. Förutom en söt vit klänning men kändes så onödigt för vet i tusan när jag ska ha den *-) Hum..

Sen bar det hem och duscha. Är nu egentligen meningen att jag ska åka till Loffsan för poolparty och utgång på husaren ikv. Men jag är verkligen så negativ till det för jag är inte alls festsugen och är jätte trött. Skulle lika gärna kunna somna nu. Hade en massa saker som jag skulle behövt göra idag men får se hur mycket jag kommer orka av det. Ansöka om en del jobb, skriva om mitt cv och såna grejer. Usch, vill inte och orkar inte.. Ska nog lägga mig i soffan en stund och försöka piggna till. Börjar inte från 15 imorgon så behöver ju inte lägga mig tidigt ikv direkt.









Utvärdering av Göran

Kom nyss hem från bion med mamma och syster. Vi såg som sagt "sommar med göran". En sak som jag måste bara lägga till sådär för det stör mig nåt så in i helvete rent ut sagt, det är att man vill säga ernst ist för göran. För hans jäkla program på teven. Stör mig så in i bomben på han... och nej, han är inte en go gubbe att se på!!!!!! JOBBIG!

denna man, åååååååh. och nu är inte "åååh" ett bra "ååååh"

Jaja, tänkte iaf säga att jag tyckte filmen var himla rolig. Som när han skulle rida, skratta så vi grät kan jag lova er. Den var gullig och ändå så pinsam och man skämms så för honom. Men den var jäkligt roligt och måste säga att den är verkligen värd att se. Tycker svenska filmer kan vara underskattade, sverige kan allt få till det ibland. Tyckte den blev lite små seg dock i slutet.. och den var ganska förutsäg bara men i vilket fall som helst så får den..


4 av 5




Hoppas jag inte somnar

Nu har jag städat klart, tog drygt en timme. Så nu är det nydammat och sängen är fint bäddad :) Skönt att det är rent ibland. Nyss tagit mig en dusch också, var väldigt att få bort donken lukten och allt damm. Dock känner jag mig otroligt trött nu och om en timme typ så ska jag ju på bio, får se hur det ska gå. Hoppas ju bara på att inte somna faktiskt. Brukar inte lyckas med det men man vet ju aldrig.








Dag ut, dag in.

Veckorna bara går och går och i samma mönster. Som idag blev det jobb igen mellan 11.45-16.15. Fick stå i ettan så det var himla skönt.

Efter jobbet blev det hem  och käka. Så nu tänkte jag ta tag i mitt rum och städa lite, visst jag är trött men måste ju. Sen vid kvart över 9 ska jag, mamma och Benita gå på bio. Sommar med Göran. Hoppas den är bra :)









Har nog inte fattat det än

Gud vad fort denna sommaren har gått och vad har man gjort för roligt mån tro? Typ ingenting, bara jobbat och haft en allmänt tråkig sommar. Fasiken, blir ju nästan ledsen på detta. Idag/Imorgon börjar folk skolorna igen och jaa, jag tror inte att jag har fattat än att jag inte nånsin kommer gå tillbaka till gymnasiet igen och skolbänken. Inte gråter jag inte, för jag tycker det är skönt som det är men jag vet inte om jag kan säga att jag har en slags vardag med dessa tider & jobb. Skönt att inte börja så tidigt så man får ju en slags sovmorgon varje morgon och det klagar jag ju inte direkt över :)

Om en timme börjar jag jobba och frukosten har jag redan ätit så det behöver jag inte tänka på. Nu är det bara smink, håret och klä på sig sen är det jobb till 16.15.







skön kväll med dem allra bästa

Var sjukt irriterad efter jobbet idag, trött och tiden gick förbannat segt. Hate it när det känns så. But thats life. Kom hem käka och fick lugnat ner mig lite, då kändes allt mycket bättre.

Vid sju mötte jag upp Anna vid stenarna där vi brukas ses. Blev en pytte liten promenad innan vi satte oss och bara tog det lugnt, ingen av oss orka direkt att gå. Mycket trevligt som alltid. Har alltid så mycket att snacka om och mycket gemensamt. Du är en sån underbar vän, ska du veta anna<3

bild på mig och anna tio dagar innan studenten

efter vart med henne en stund så gick vi hem var för sig. Loffsan hörde av sig och så tänkte vi + malou åka och kika på fotboll men vi ångra oss ganska fort när vi kom dit. Bestämde oss för att åka till våran gunga vid vasa med var sin godispåse. Mums :) Satt där och snacka till 10 tiden, så mysigt. Satan vad jag kommer att sakna dig Malou när du flyttar till sthlm. Vill ju inte :(

jag, loffsan och malou från förra torsdagen då det var utgång :)

efter loffsan skjutsat hem mig så hann jag inte mer än sätt mig vid datorn innan blomberg ringde och sa att dom var ute på parkeringen (Blomberg, Felix, Hampus, Rikard, Lövborg) så fick springa ut till dom och umgås i en sådär timme. Dansa, prata allvar och bara vara med mina bästa killkompisar. Ni är härliga ni :D Mycket skratt tillsammans med är man garanterad iaf :)

mina absolut bästa killkompisar. Blomberg och Felix, älskar er<3
 
och nu efter allt så sitter jag här. Snart dags att sova skulle jag tro. jobb imorgon igen, jippi. Not :/








Inget värt att skriva om

Eftersom jag jobbar typ hela tiden nu igen så känns det inte direkt som att jag har så överdrivet mycket att skriva om. Bara jobb och vad händer på jobbet, joo, inte direkt mycket. Nån snygg bild, nån snygg och ful människa. Men så fort det händer nåt så ska jag skriva det :D Hehe.

I vilket fall som helst jobba jag hela dagen igår mellan 12-21. Egentligen skulle jag börja 13 men dom ringde och väckte mig lite halft. Idag jobbar jag kort pass, skönt ändå. 11.30-16.15. Sedan är det tänkt att jag sla träffa Anna. Underbaraste tjejen asså :D






En stängning istället

Kom hem för ca en halvtimme sen, lite halvt trött men inte så värst farligt. Ist för att sluta 23, blev det att ta en stängning ist. Amanda blev dålig så då ställde jag upp. Så jag, Lottie och Emil gjorde ett fint jobb och gjorde så fint :) lagom lugn kväll också så det var skönt :)
Ska nu lägga mig och läsa tänkte jag. Läser "flickan som lekte med elden". Den är riktigt spännade just nu. Vill så gärna veta hur den slutar nu! Men får inte bli för sent för ska upp till jobbet vid 1 igen och jobba till 9. Så mycket jobb denna veckan. SKojskoj! Nja, sådär..







Wii

Blivit en dag tillsammans med Loffsan. Spela wii med hennes brorsa. Laga mat. Kika jobb i sälen, åre och kika även på en lägenhet vi är väldigt sugna på =)

Loffsan och hennes bror Lukas spelar boxning på wii.

Nu börjar jag jobbet om en timme också. Så tänkte slänga i mig lite mat innan och sen göra mig iordning. Jobbar sedan till 23 ikv. Kom och hälsa på stackars mig ;)







Söndagar, bra eller dåliga!?

Söndagar kan vara både såååå tråkiga och sååå sköna. Och idag kan jag inte direkt bestämma mig vilket av de det är. Kom upp för ca en timme sen och inte gjort allt för mycket. Läst en bok och ätit frukost. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än idag?! Hum, visst jag ska jobba vid kvart i 7 ikv men har  ju hur många som helst timmar kvar till det. En promenad kanske inte skulle sitta fel, ska se om jag hittar nån stackars jäkel att ta med mig :)








nu är ledigheten slut

Vart ledig i typ en vecka och det har vart så otroligt skönt :) för en gångs skull har jag fått varit det. Är så skönt. Har verkligen jobbat hela sommaren. Men nu börjar allt jobb igen, och kommer hålla på väldigt intensivt igen med nån enstaka dag ledigt.
Idag som sagt börjar jag jobba igen och det emellan 12.30-21.30, så jobb hela långa dagen. Får se sen vad som händer efter jobbet. Börjar inte från typ 18 imorgon så då kan man vara uppe sent och hitta på nåt :)
Fick förövrigt lön igår, och jaa, vad glad jag blev över att se den :) kunde där med betala tillbaka till mig själv - resan som vi gjorde i juni. Så skönt :)







pim's

Det blev en trevlig kväll med tjejerna på pim's tillslut. Kom dit runt 9. Blev en mumsig natchotallrik och för min del 2 cider! :) Malous och Loffsans kompis Mattias kom också förbi och gjorde oss sällskap under kvällen. Mycket givande samtal ibland. Killar kan göra en tokig. Ååååh, så arg jag blir ibland!
Vi drog iaf typ 12 därifrån och sen åkte vi alla hem till var och en. Jobbet för alla tre. Segt. Jobbar 12.30-21.30 imorgon så hela långa dagen ska det jobbas. Känns konstigt eftersom man inte jobbat på en vecka. Skönt med lite ledigt, kände att jag behövde det :)

en sak jag bara undrar, varför är det alltid så att man vill ha det man inte kan få? och om man nu väl får det eller är nåt man bara kan få så lätt, så vill man inte ha det? Varför ska det vara så?







fredag

inte mått som sagt bäst idag men men, malou och loffsan kom förbi en sväng förut. Vi åkte upp till simsjön och låg där och snacka, spela lite kort och bara hade det mysigt. Sedan vid halv 4 åkte vi hem och jag laga lite mat och bara slappa. Känner mig en aning trött. Meningen att vi ska till pims ikv men vem vet, dom är inte för snabba så får se hur det slutar. Jag behöver inte ha bråttom iaf så ska nog lägga och kika på mer vänner.  :)
'






Bakis är bara förnamnet

Gårdagen blev en utgångskväll och det gillas. Först åkte vi runt lite överallt och gjorde ärenden. (Malou, Loffsan och Jag). Höll på och köra i diket efter malous "väldigt snabbt in i kurvan, svänger som fan och är spöregn" men på nåt sätt klara hon det och jag fick en liten hjärtattack typ ;) men jag litar verkligen inte på andra som kör bil. Hatar att åka med folk så. Den enda som jag verkligen litar på ändå, (även om jag är rädd ibland) är pappa. Men han är ju min rallypappa så är väl inte så konstigt! Åker med honom i rally så då måste man lita på honom.

Blev sen att sitta hos Malou vi tre och snacka, dricka och jaa.. Tänk vad saker kommer ut lättare när man är full. Men ibland behöver man det och sen är det svårt att få ut såna saker i bra tillfällen så jaa, det var bra att det kom ut :) men älskar er.

Fortsatte sen vid 12 tiden vidare till husaren där det inte var nån kö alls :) skit gött! Men man märkte verkligen att det trappas av med folk på torsdagar. Vilken jävla skillnad denna och förra torsdagen om man säger så. Jisses! Men blev allt en trevlig kväll så jag är nöjd. Gratis är gott också. Inte en enda krona jag gjorde av med på kvällen. Så ska det vara!

Fick sedan skjuts hem av Josses syrra, så snällt så jag slapp gå hem. Var jäkligt skönt vill jag lova. Men det som var sådär kul var att jag var som fullast här hemma. Blev lite pommes och vänner sen somna jag i soffan, vakna vid 6 och la mig sen i rummet där jag sedan vakna runt halv 11. Det är bra det! :)

Tänkte visa lite bilder nu från igår, iaf dom jag har :)













Att ens klaga över dessa problem

Springer runt här efter duschen och försöker välja vad jag ska ha på mig ikväll. Det är svårt. Vädret är ingen hit men man är full på kvällen så det märks ju inte. Hum. Svårt. Men skulle nog gissa på att det blir shorts och sen får man se vad det blir till. Har 2 linnen som jag väljer mellan nu. Hum!
Sedan är nästa problem, ska det bli cykel eller buss till malou? Så jag lättast kan ta mig hem. Cykel går ju lixom fortast. Nästa problem är skor. Högklackat? för att det är snyggt eller bekväma skor så man slipper att ramla runt och slippa få ont i fötterna. Att vara tjej är inte lätt. Och håret ska vi inte snacka om, vill ha nåt annorlunda, men vad? Detta gör mig galen!

eller se ut som ett yrväder?







Skåne

Vart i Skåne från söndag till onsdag med mamma och min syster Benita. Vi bodde i Tomelilla på ett vandrarhem där. Vi besökt bland annat Simrishamn, Ystad och Kristianstad. Sedan flera andra småställen och sevärdigheter som nationalparken stenhuvud. Jisses vilken utsikt och blev bad på lite olika ställen. Besökt en grotta där som spelat in bland annat Ronja Rövardotter. Var ganska skönt att bara åka iväg så med mina tjejer :)
Orkar inte skriva mer invecklat så visar några bilder ist.






orkar inte lägga upp fler men vill nån se så finns fler bilder på
vforsberg.bilddagboken.se







Hos Malou

Igår och i natt så var jag i väring med blomberg & co. Sov hos danne, killar.. jag säger då bara det!? Haha. Dom skulle till liseberg imorses så fick gå upp vid 7 och åkte då bort till malou så här har jag befunnit mig hela dagen.

Först la jag mig i soffan och sov en stund för att inte väcka Malou, sedan runt halv 11 så gick vi upp, eftersom vädret var så underbart gick vi ut och sola i en timme drygt men extremt varmt men skönt ändå :) Gick sedan till stan, handla lite mat och sen tog vi med oss pizza hem. Gottish :D Kika på en film, ganska soft film ändå.. Men nu har malou åkt iväg till jobbet och jag börjar inte från om en timme och en kvart så ligger och softar lite i soffan och ser på tven. Ikväll efter vi jobbar slut efter kl 22 ska vi kika på malous bil ;)

Kommer förövrigt bo här tills på fredag (eller lördag morgon, egentligen). Tack malou, jag uppskattar verkligen att jag får vara här.









Det gäller att vara snabb

Hemma efter jobbet en sväng, duscha och gjorde mig lite iordning. Ska strax iväg och möta Blomberg, ska sova där inatt. Det som är så roligt är att jag sitter här med mitt skärsår efter jag raka bena, vill verkligen aldrig sluta blöda. åååh, trött jag blir.
Ska in till Malou en sväng på sigges med och hämta extra nyklen för kommer bo hos henne några dagar, du ska veta att du är en ängel <3 du räddar mig verkligen. Oerhört tacksam ska du veta.

(Hade ingen annan bild på datorn)
men vill bara säga att hon är flickan hela dagen<3








Tisdag

Lite bråttom har jag nu ändå, inga byxor på och börjar jobbet om ungefär 20 min men man måste ju hinna med ett blogginlägg känner jag. Kommer ju vara borta nu så det kanske är det sista ni hör av mig på några dagar.
Nu blir det iaf jobb mellan 10-14.30, det goaste med att börja vid 10 är att tiden fram till 12 går as fort och sen har man inte många timmar kvar, så skönt :)
Efter det ska jag åka ut till väring och vara med blomberg, ska även sova där :)









Kul kväll, not!

Vart duktig och tvätta ikv, woho. Men arbetskläderna behöver vara rena nu kände jag och sen lite nytvättade underkläder är aldrig fel. Blev även att sitta och kika på beck och sedan har jag börjat packa lite smått men inte klar än, lika bra att jag gör det klart snart för imorgon börjar jag jobba kl 10 och då kommer jag inte hinna för kommer inte vara hemma från på lördag antagligen.







Lägenhet sökes

Hur svårt ska det egentligen vara att hitta en lägenhet, kanske tittar på fel ställen helt enkelt!? Känns dessvärre lite så, men vart ska man kolla!? Måste ju verkligen hitta nåt snart.. Komma härifrån! Men allting är så dyrt och jag lyckas aldrig klara mig själv med dom priserna. Men hittar jag och Loffsan nåt så är det ju chans att vi flyttar in tillsammans. Jäklar vad det ska partas ;) haha. Nej nu skämta jag faktiskt. Men det vore jävligt bra om vi skulle kunna det. Men jag/vi får avvakta och se, när man minst anar det kommer det väl.







Frukost & film-tajm

Nu är det dags för frukost, haha :P Lite sent men aja, jag brukar vara sån att jag måste äta direkt när jag kommer upp för är ganska hungrig, men idag var inte så fallet :)
Dagen kommer nog fotsätta inne eftersom vädret inte är det bästa, skräll. Blir att kika på vänner skulle jag gissa på. Men har en känsla av att jag kommer vara rastlös ikväll, packa ju aldrig igår så får väl bli idag.. Värsta är att jag inte har en aning om vart jag ska ta ivägen imorgon :/

Lekte lite och gjorde om lite bilder, för kommer ett smakprov..

inte så duktig på det, men kul är det ändå ;D







Ledig dag, helt underbart!

Fatta hur glad jag är idag att bara kunna få sova hur länge jag vill och inte göra nånting.. För idag är jag ledig från jobbet! Så jäkla underbart. Det är precis det jag behöver egentligen. Och idag vill jag egentligen inte göra ett skit. Jag är glad, jag är sjukt glad att få vara ledig! Att jag är hemma på min lediga dag gör saken bara bättre!

jag är så glad :D








Trötthet och jobb en vardag.

Jag fortsätter att snacka om min trötthet och jobb nu då, alltid lika kul att höra om ;) haha. Jobba idag iaf mellan 11-19, stod och presentera en sväng & sen tog jag kassan det sista. Var riktigt seg i slutet och ville bara sluta. Nu är jag äntligen hemma och det först man fick göra var att ta en dusch, så skönt var det! Sen ställa sig och diska, verkligen kul :S Är så jävla trött nu så jag tror inte jag orkar packa, det ska jag nog hinna imorgon. Då jag även är ledig, ÄNTLIGEN, en dag ledig. Så underbart. Ska sedan vara hos Blomberg och även sova där.

Tänkte lägga mig i soffan nu och se nån film eller nåt, bara slappna av helt enkelt.







Inte lätt att få ihop allt


Jag vill bara att nästa vecka ska gå jätte fort och bara försvinna så jag kan vara hemma igen. Jag bävar verkligen för nästa, tycker det ska bli så jävla jobbigt :( Fixat några dagar men har andra i hel ovisshet. Inte lätt att lyckas passa in med alla andra också.

Strax ska jag även iväg till jobbet, börjar 11 idag till 19. Sen hem och packa och planera mera.. Detta livet suger just nu :(






Bilder från Liseberg i Torsdags :)

Jag är seg med bilder jag vet.. Men nu kommer det några iaf :)

Jag och Josse

Det blåste en del ja och regna.

Anna, Jag och Josse.

Tre blöta tjejer efter flumride

medans jag satt längst bak och blev lite blöt om benet ;)

Åkte både uppswinget och höjdskräcken som jag aldrig nånsin åkt tidigare och helvete vad rädd jag var!

Blev en del flummande på tåget. Trötta & glada tjejer.

Anna och Jag :)








Är hårt att jobba

Man är ju inte direkt van att jobba så som man gör, nej, usch, fy.. vad jag blir trött på detta nu. Fick stå i 2an idag och massor bilar, för lite folk och det leder ofta till kaos. Hade många holdar och annat, inte kul.. Men missa inget och folk fick sin mat så jag är ändå nöjd. Jobba från 4 till 11 nu på kvällen.
Trodde jag börja 10 imorgon men till min lycka var det vid 11 jag börja, jag blev glad kan jag lova :) Sedan jobbar jag till 19.. Måste sedan verkligen då, börja planera min vecka för att passa ihop med alla andra som jobbar och så. Blir kanske att träffa Robert en sväng, vore jätte trevligt =)
 
Vet att det enda jag typ snackar om är jobbet, men det är ju det enda som händer i mitt liv just nu.. :/







Sovmorgon blev det till min lycka

Visst klockan är bara halv 10 så sovmorgon vet jag inte, jobbet ringde vid 9 och väckte mig så gulligt, trodde faktiskt att jag hade försovit mig och att dom ringde och väckte mig för det. Haha. Men nej, så var inte fallet, dom behövde nån som jobba längre. Fick då ist jobba idag 16-23 och det är helt okeej :) Får då alltså gå tillbaka till sängen och sova lite. (Skulle egentligen jobbat, 11-15) får nu bättre arbetstid, tycker jag då. Gillar att jobba kväll när man ändå inte har nåt bättre för sig och får även mer betalt, det gillas :)







En trött Veronica

Fattar egentligen inte varför jag sitter här för är skit trött. Var på liseberg igår hela dagen och sen var jag och josse ute på husaren till 2 ungefär. Man var riktigt slut.. och sen fick jag jobba idag från 15-00, blev nåt fel med schemat eller nåt, fatta ingte så var bara att jobba på. Så är riktigt trött, imorgon börjar jag 11 också, så ingen sovmorgon här.

Måste bara lägga till det.. Vad är det för fel på vädret, var så kallt idag tyckte jag så jag fick stå i fleece, för i helvete, det är slutet av juli, nåt har gått jävligt snett nu? :S :(

var väldigt blött ett tag och var skyfall typ så en ponch blev det som tyvärr gick sönder typ direkt.

Bilder och annat kommer nog en annan dag när jag orkar, för nu blir det sängen :)








RSS 2.0