489324-203

Bäst, helt enkelt bara bäst !

Igår var jag och loffsan hos malou och hade en såndär mysig tjejkväll med mat, film, godis och sist men inte minst massa tjejsnack. Betyder så mycket för mig, att bara ha tjejer att snacka med är helt underbart och att tjejerna sen är det också gör ju inte direkt saken sämre. Ni är bäst<3  Ni har nu fått mig på andra tankar och det kanske var just precis det jag behövde.
En liten komisk grej igår var att vi alla glömde våra plånböcker/kort under kvällen. Malou glömde det på sigges så vi leta som en galning i bilen men tur så fanns det på sigges. Lättnad. Sen när loffsan hade åkt hem så kom hon på att hon glömde plånboken hos Malou och sen när jag skulle åka hem så hitta jag inte min plånbok och då var det visst så att den hade jag glömt i loffsan bil. Jäkligt lyckat tjejer ;)

Nu ska jag strax iväg till jobbet,  börjar om en halvtimme så får nog skynda mig nu. Sen ikv blir det utgång på vatra med dj Levis. Hoppas han är bra. Ska dock ta dte väldigt lugnt, nåt glas vin och nån cider på sin höjd. Blir jobb imorrn också och sen ska jag köra ner till vargön så..
Sååå party ikv med Malou, Loffsan, Emma & Therese :) Nice fan ;)<3







Volleyboll och myskväll

Idag har vi haft friluftsdag i skolan och eftersom några dumhuvuden i klassen förstörde uppe på billingen i 1an fick vi endast vara med på volleyboll turnering i skolan. Kul :s nja, speciellt inte eftersom jag är kass. Hade träningsvärk och har även nu ont i händerna efter allt spelande. Tråkigt var det och ingen vara seriös och helt enkelt inte kul :(

Har nu bara blivit mat, duschat och legat i sängen en sväng. Ska nu dra mig bort mot Malou så blir det mys. Åka köpa godis och annat. Få höra allt nytt som hänt med :) är nyfiken. Så måste kila..







Värsta bilförare

Precis sätt på fyran och sveriges värsta bilförare och jaa, det är nog bland det värsta jag har sätt. Ärligt talat hur kass kan man vara och hur fasiken lyckas man överhuvudtaget att ta ett körkort. Vem har tillåtit det? Jag som körde hur bra som helst hade lite små fel men dessa människor, hur gjorde dom...!? Jaja.. hoppas ingen finns där jag kör. Enda grejen jag kanske gör lite fel är att hålla på med andra saker samtidigt som jag kör men inte speciellt mkt men aja..

Vart i skolan idag och usch, det är inte kul Överdrivet seg dag. Först naturkunskap och läraren sjuk idag igen och vi har inte haft honom en end agången än, vet inte ens vem han är. Fick iaf se en as lång seg film om klimathoten. Sen blev det rast i 2 timmar och sen svenska, lång lektion :O segt. Men nu är ljudet fixat till studenten iaf. Dagen sluta med idrott och jag var riktigt seriöst och försökte verkligen. Nöjd med mig själv. Det är det som är huvudsaken. Sen efter blev det en sväng till donken och sen tanka pussen. Sen har jag legat i soffan hela kvällen.
Fick en liten hjärtattack eller nåt förut när jag sov - nån, joo min mamma ställde sig och gallskrek så jag trodde hon skulle dö och då visade det sig att hon bara hade skärt sig. Kul, jätte kul. Var helt skakis sen. Trodde ju det var nåt allvarligt. Dumma mamma









 


Hemma i skövde

För drygt en timme sen kom jag hem till skövde igen. Blivit lite mat, kikat på datorn och kollar nu på top model 11.
Idag har det vart en väldigt rolig dag ändå, vart nere idag med Fredrik på reservdelarna. Haft det väldigt roligt, skrattat mycket och snackat en hel del. Fick köra subaru idag med ;) hihi. Sen var man i thn och hämta bil. Blivit att vara med på massor saker. Jag trivs bättre för varje dag och jag kommer lite in i mitt rätta jag :D Men efter problem med skjuts till bussen så var Fredrik så otroligt snäll och körde mig, verkligen jätte snällt. TACK! :D Blev ett par nya skor också, ett par svart björn borg skor. Riktigt nice. NU ska jag se klart på tven och sen får man se vad som händer ikv :)






Hjälpa till på reserv

Nu är en apudag avklarad. Blir bara imorgon igen och sen tillbaka hem till skövde. Idag har jag vart nere på reservdelerna och hjälp Fredrik och sätt hur det gått till där. Blir nog där imorgon också, Fick en hel del gjort. Men kul hade vi ändå =) egentligen har det ej hänt så mkt mer, suttit här, lagat mat och så. inte fel alls faktiskt.








 


SUPA med boysen

Ikväll så blir det att festa igen. Skoj :D Har nu nyss kommit ur duschen och smörjt in mig. Så nu ska jag bara klä på mig för att sen slänga på mig lite kläder och dra mig bort till Felix och hämta dom. Åka och käka, sen hem hit igen för att göra mig iordning och sen vart förfest blir nånstans får man väl se. Blir utgång på vatra ikv antar jag.

Kämpit ibland att jobba på donken för igår, shit vad galet det blev. Hade as stressigt och sjukt mycket folk. Blev helt enkelt kaos ett tag. Men kul ändå när det finns nåt att göra. Blev att hämta en kompis på kvällen med och sen satt hemma hos han och snacka. Riktigt trevligt =)






Friday, im in love!

NU är det redan fredag och det är toppen. Dock känns det som jag kommer bli sjuk =( vill verkligen inte det. Nej, usch. Men nu väntar iaf prov i kristendomen. Så sjukt  tråkigt. Men det är det ända jag har för sen så är dom andra 2 lektionerna inställda. :P Blir att jag och jessica åker och titta på balklänning, måste verkligen komma igång med det nu. Funkar fan inte, men duktigt av killarna så har dom tittat på ljud och vagn. Kors i taket !

Men måste kila till skolan nu, pusshej.. det är HELG! :D







Hjärnan på högvarv

Nya uppgifter, nya tankar. Det är svårt att riktigt förstå vet inte riktigt hur det ligger till. Vet ju nu vad du vill men jag vet inte än. Allt är ändå nytt och jag är inte riktigt med. Svårt. Så fort men ändå så lång tid. Mycket fram och tillbaka. Förbjudet? Miljoner frågor och kommer jag kunna ge dom svar är frågan. Men det blir väl helt enkelt som det blir bara. Är det menat så är det. Du är speciell för mig och det kommer du alltid vara, vad som än händer.. Nu och för alltid. Så enkelt är det. Men hoppas mina tankar kan lösa upp sig och ge mig ett svar. Ett litet, eller ett tecken så jag vet. Jag måste få veta. Jag vet inte vad jag ska säga mer så är nog bara lika bra att låta det vara för det blir som det blir.. Thats it!







Dagarna går bara så fort

Det är redan onsdag och jag är hemma i skövde igen. Är klar med min första vecka på hansson bil, är mellan mån-ons. Sjukt att tiden går så fort. Jag var väldigt nervös ibörjan och är fortfarande det men inte ändå på samma sätt. Faktiskt. Små saker tycker jag är jobba men börjar komma in bättre nu. det känns bra. Dom är snälla och roliga så jag tror ändå jag kan få 7 roliga veckor där borta. Är ju bara det kvar. Idag har jag gjort lite allt möjligt. Vart hemlig, fått inventera på lagret, hjälpa till lite här och var. Det passar mig perfekt. Kul! Men godisburken var livsfarlig. Fy mig!

Allt bara händer på samma gång och jag vet inte vad jag ska göra. Vem jag ska vara och vem som är vad. Allt ät krångligt och komplicerat men det är väl så livet ska vara antar jag..








Första praktikdagen avklarad

Var så grymt nervös inför idag så jag nästan grät. Har nog aldrig vart så nervös typ och jag fattar egentligen inte riktigt varför. Det går ju som det går men jag har väl förstora förväntningar på mig själv och vill mer än jag klarar av tyvärr. Dagen gick väl helt okej, kunde ju vart värre. Fick vara uppe i kundmottagningen idag, det finns inget nere i verkstan att göra typ därför men jag klagar inte, jag klarar mig bra där uppe. Kommer ju komma till verkstan och reservdelar och allt det där tids nog. Men fick otroligt nog sjukt ont i knäna så kunde knappt stå, skumt .. jag som är van med att stå i mitt jobb men aja. Är nu väldigt trött. Somnar snart. Måste nog sova nu faktiskt. En lång dag imrogon. jag har ont i magen :/







14 timmar på landvetter

ska bara säga att 150 dagars var riktigt lyckad. enda var att jag fick en cider flaska i ögat så aj.

Men aja, det jag tänkte berätta var vår lilla resa ner till gbg. I onsdags kväll skulle jag, Loffsan och Jocke åka ner till landvetter för att hämta Malou. Vi åkte iväg vid 7 tiden och efter lite tjafs och krångel så var vi nere vid halv 10. Efter krångel med flyg och sånt så visar det sig att flyget var försent till 3 dagen efter. Vi satt och funderar och allt men bestämde ändå oss för att stanna. När klockn närmade sig halv 1 var vi ändå tvungen att åka till skövde för att byta bil. Så blev bara att göra det och var tillbaka igen vid halv 6 där Jocke satt & vänta. Jobbigt väder att köra i med en del dimma. Usch. Men när vi väl kom fram så la vi oss i sofforna och sov. Inte sovit något på hela natten så blev att vi sov till 8a och sedan var vi rätt rastlösa så loffsan skulle träna och sedan blev det kortspel och hur det gick vill jag väl inte snacka om kan man säga. Blev några varv för dom andra två på vagnarna men vad finns det egentligen att göra 14 timmar på landvetter!? Till våran glädje visade det sig att hon kom redan vid 10 över 12. Jippi! Förövrigt har det blivit mkt skratt. Narr av mig och mina ord - "kors i jösses", "rascha", "krivera". så konstigt är det väl inte. Men aja, skrattat väldigt mycket och tiden gick rätt mkt fortare än vad jag trodde. Men vid halv 1 ungeäfr så kom Malou och glada blev vi. :D Blev att åka typ med en gång och stanna vid donken för vi hade inte ätit mer än nån macka på hela tiden. Var hemma i skövde vid 4 tiden och där vi hyrde lite film och jag åkte bort till media markt för att hälsa på bror och agnes. Sedan hem, duscha och vid 5 låg jag redan i sängen. Kolla lite på björn men somna nästan direkt, vakna vid 9 åt en macka och sen somna igen och vakna inte från 10 eller nåt i morses.


ikv blir det myskväll hos Malou med film och sånt.
Pusspåer<3






150 dagar kvar - är sååååå taggad

Tisdag och det innebär just idag festa till max och är så jävla taggad. Det är bara och det är faktiskt bara 150 dagar kvar till studenten, det är helt sjukt vad tiden går fort, knappt så man hinner med ju. Men ska bli så kul ikv. Blir förfest hos Emma med tjejerna och sen bär det av till bogrens där studentfesten är. Men nu ska jag dra mig bort till Frida en sväng, snacka lite och bara ta dte lugnt :)









 


Helgen

Nu har jag vaknat ur en snabb powernap (eller hur det stavas). Idag har jag vart inne i stan och träffat Anna, kika i några affärer och fick med mig ett guld armband med mig hem. Inte bra med tanke på att jag ej har några pengar. Blev även en fika på rådhuset innan vi åkte hem, käka hemma hos Anna också. Riktigt mums =) Skit kul att träffa dig igen och på tisdag, då jävlar blir det ös :D YEAH! Iaf så kom jag hem, sov lite och nu tänkte jag hoppa in i duschen för om en timme ska jag vara borta hos Erica, Vad som händer ikv vet ingen men får se=)

Igår blev det först skolan med svenska och projekt, sedan var hemma på kvällen, kolla lets dance med familjen och sedan vid ett tiden åkte jag in till stan och mötte upp C. Trevligt :)


 







 


Hoppas man får sin vilja fram

Nu väntar jag bara på att tiden ska gå lite för strax ska jag in och möta Blomberg och Felix i stan, ska gå runt och kika lite. Dock är jag rädd för att jag inte kommer få en chans att gå i tjejaffärer utan måste ranta runt med dom på sina ställen. Men men, jag får fjäska lite på nåt sätt. Haha.Annars idag har jag inte gjort så mkt utan jag vakna vid 12 som vanligt och imrogon börjar skolan, är lite orolig att jag inte kommer lyckas komma upp. Men men, får verkligen föröka lägga mig tidigt idag men vet nästan att det inte kommer gå men aja..

Kom och tänka på en sak igår. Detta med killar. Det är så att man tycker om nån (tror man) och man inte riktigt kan få killen då strävar man bara att få den, till nästan vilket pris som helst och får man då killen sen så är det inget kul längre och man lägger ner det. är inte det lite skumt egentligen att själva jakten och kämpadet är det som är kul och sen om man får killen eller inte är skit sak samma nästan. Finns en kille som jag ändå gillar som jag inte kan få, det suger fast egentlgen tror jag att om jag skulle få honom så var det bara det att jag vill veta att jag kan få honom. Skumt det där. Jaja, jag vet inte från jag har fått honom och på nåt sätt ska jag lyckas that's it. Vänta bara :D Sen är hämnden ljuv lite men det kommer. jag vet det.







Ge & Ta

En ny vecka och den första hela veckan detta året. Sov som vanligt länge idag, till 12 men kan bero på att jag ser på vänner långt in på nätterna. Jag är fast helt enkelt! Haha. Men måste försöka vända på dygnet nu. Detta går inte. Men men, vid 3 idag så kommer iaf Lousie och hämtar mig för då ska vi åka in till stan och kika lite. Är ju ändå rea så man måste ju se om man kan hitta nåt :) Vore skoj. Helt otroligt får jag nog åka buss hem om mamma inte hämtar mig, tänkte jag skulle köpa kamran idag om den kommit in. Så mamma får nog hämta mig ändå :P Senare ikv så ska mamma och hennes vänninor ut och festa så då blir det jag som så snällt får köra. Men lugnt, får ju ge tillbaka efter alla 100 tusen tals gånger mamma kört runt på mig. <3

Dags för att fixa håret och smink och kanske klä på sig med vore på tiden. Tjaoo..







Inte mycket att säga

Söndag och idag ska det bli en lång promenad med mamma i detta fina vädret, gäller att klä på sig varmt bara. Ser svinkallt ut. Sedan vid 5 ska jag jobba och sen slutar jag halv 10 som igår. Mer har jag inte att säga :/







Drygt 50 par

Rensat bland mina skor idag och helt sjukt egentligen hur mkt skor jag lyckades ha. Nästan 50 par. Blev chockad. Men mamma var jävligt arg på alla mina skor så tänkte vara snäll att rensa men lyckades bara slänga 3 och ge bort 2. Så försvann ju inte så mkt och kommer nog komma lite mer skor nu också för jag vet några jag vill ha :) Har även rensat bland kläder, får ju fasiken inte ner allt i min byrå. Onödigt att ha kläder där man ändå aldrig använder. Nu är jag rätt trött. Kanske inte så konstigt när jag inte somna från halv 5 inatt och gick upp 12 idag. Blir vid 18 att jobba också, till 21.30. Segt. Men pengar :)
Nu är jag svin hungrig så hoppas mamma snart är klar med maten :)










Första helgen detta år

Idag blir det att jobba, 13-16 och blir även jobba på både lör-sön. Med då kväll. Ska även försöka köpa mig en kamra idag om den bara kommit in.

Nyår var förövrigt hett okej. Var i braskens stuga utanför karlsborg. Åt smörgås tårta och sedan blev det att festa på, dansa och så. Kom även massa annat folk. Sluta med att jag somna i tibro.  Fick skjuts hem av P hem. Snällt :) Sedan hela dagen igår låg jag bara i soffan och sängen och titta på vänner. På kvällen drog jag mig iväg och köpte en sallad och pizza. Skön dag.

Vad som nu händer mer i helgen förutom att jobba visar väl sig. Folk kom med förslag, jag är på ;)







RSS 2.0