489324-203

Plötsligt händer det...

.. Som dom säger i Triss reklamen, dock gäller det aldrig med lotter. För min del är det lägenhet som bar dök upp sådär, jag har ju kollat, sökt och letat utan resultat men nu, nu är det nära. Ikväll ska jag faktiskt iväg och kolla på lägenhet, det är en väns lägenhet, så skönt att känna personen känner jag! :)
Så håll alla era tummar att jag känner JA, DENNA VILL JAG HA! :D
Annars då, jo, det blir sthlm över helgen med Natta och Martin och även då hälsa på en del folk där uppe, Gå ut och festa, gayklubb och sånt. Kommer bli riktigt nice! Längtar..

Kämparglöden

Något jag verkligen inte tycker om är att packa, blir alltid för mycket men samtidigt har man alltid glömt något, nu hur det alltid ska vara möjligt. Men nu har jag inte så värst mycket kvar. Kudde, skor och lite såna där saker.
För den som undrar vad jag ska göra så ska jag ju åka upp till Värmland för att åka ut i skogen och se mina stora idoler. Det är RALLY SWEDEN! Missa ju förra året, så ska bli roligt att få vara tillbaka igen.
Annars idag då, inte mycket annat än att jobba. Och samma visa imorgon igen. Dessutom nästan samma tid. Jag vet inte hur jag känner längre. Kanske är på tiden att utvecklas gå vidare, hade så mycket tankar igår om detta så jag kunde inte somna på två timmar. Dock löser det väl inte sig av sig själv. Måste kämpa lite, Veronica, hitta den där kämparglöden!
Imorgon blir det dessutom att åka till Vargön för att överraska mormor som fyller år. Även överraska Morfar, som jag vet kommer bli väldigt glad! Efter det är det iväg till Pappa och sova där för sedan som sagt, på torsdag, drar vi!

Som alla andra svenskar

Vilken iskall Fredag det är, var ute med Tindra och trots underställe, tjock jacka och halsduk så höll jag och frysa ihjäl. Riktigt isigt kallt det är! (Kände att jag var förövrigt jävligt svensk nu och börja mitt inlägg med väder, men är man svensk så är man)
Annars då, jo, shopping igår för någon tusing men fick faktiskt en hel del. Nya termobyxor, en keps, underställ i fina lysander färger, ett par blåååååa jeans, ett par marinblå chinos, mascara, en stickad marinblå tröja och tre par trosor. Jo, du ser, jag fick en hel del. Nöjd är jag! Så nu är jag fit for fight inför Svenska vinter rallyt bland annat som är nästa helg.
Vad som återstår denna fredag, återstår att se!
(lite, lite, lite, lite av shoppingen)

RSS 2.0