489324-203

Väder gudarna snälla var med oss idag!

Uppe med tuppen, eller nja, inte riktigt men uppe ganska tidigt för att vara mig. Men det är bra, får försöka med det att komma upp lite tidigare, det behövs.

Om drygt två timmar går tåget till gbg och Liseberg :) Tänkte att det var lika bra att vara uppe i tid, ska vara på rese vid 10 och sen måste jag hitta nån plats där jag kan stå parkerad hela dagen.. Nu är ju frågan vad man ska ha på sig!? Blöt kommer man ju bli, det veta man ju om, inte bara av karusellerna utan av regnet också, står ju  att det ska regna i götet idag :( tråkigt. Så tänkte ta shorts men blir nog möjligen för kallt så får nog ta jeans och vika upp. Men blöt kommer man bli och sen säkert vara det hela dagen, men så är det att vara på Lisberg för man kommer ju inte lyckas att torka i vädret där nere. Problem man kan ha.

När vi kommer hem ikv kommer vi även att gå ut en sväng på Husaren, så extra kläder måste ligga i bilen för säkerhet skull :)







Sängen kallar

Nu är det väl snart dags att hoppa i sängen, ska upp imorgon och åka till liseberg och hinna med utgång. Måste ju vara pigg och orka hela dagen. Ska bli så kul imorgon :) ser verkligen ifram emot det.
Dock såg jag på vädret att det kan bli regn, usch, nej det får vi inte hoppas på :/
Men godnatt på er alla :)











Jobbar som aldrig förr

Känns som det enda man gör nu för tiden är att jobba men så ska det vara :P haha! Dock har jag fixat ledigt imorgon så jag ska till Liserberg med Josse & 2 andra tjejer, super kul. Dessvärre har jag svårare att bli av med en tid den 15 aug när vi ska till kusten, hoppas för gudskull att någon kan ta den! Annars blir det inget kusten :(

Igår så skrev jag ju inget och anledningen var ju den att jag var först och jobba sen en sväng på stan där jag köpte present till mamma som fyller år på lördag och sen ett par trosor till mig själv :) Sedan hem till Loffsan, käka popcorn och kika film. Kolla även på lägenhet, kanske hitta en trea och om den är nåt att ha så kan det bli så att vi flyttar ihop.. Vad mysigt & kul det vore :D Sov sedan där..

Vart as pigg hela dagen, super gött men börjar ta på krafterna nu, jobba 10-19 (fast jobba över till 19.40) så blivit riktigt långt pass. Men att stå i ettan gör det mycket lättare och roligare :)









Min bästa Frida

God morgon!
Sitter här hemma hos Frida nu i hennes sova med hennes dator och kikar lite på tve. Sovit här inatt, tur att dom har en så skön soffa, sovit jätte bra som alltid. Både Frida och Mogge har åkt iväg till jobbet och eftersom jag börjar vid 1 får jag sitta här själv och uggla. Så efter jobbet sen när jag slutar vid 5 ska jag in till stan en sväng, måste kika på present till mamma bland annat men det värsta är att jag är pank rutt redan och det är över 2 veckor kvar till löning. Ska även möta upp Loffsan efter hennes jobb när hon slutar 7 då jag ska sen sova hos henne denna natt. Men blir mys länge sen vi sågs nu<3

Igår så jobba jag ju också, det var den första dagen på en 7-dagars lång arbetsvecka. Sen åkte jag direkt till Frida efter jobbet, käka mat. Frida är så duktig, var riktigt gott :) Sedan blev det lite snack, käka glass och chips och kika på en ganska värdelös film. Sedan gick dom och la sig och jag kika slutet på beck. Mys kväll<3

Frida och jag för ett år sen eller nåt när det var fest hos mig.








Fullt ös - medvetslös

Vart full fart hela helgen.
I fredags åkte jag bort till klubben för att hjälpa till inför tävlingen, fick inte överdrivet mycket gjort så stack därifrån efter att käkat lite och så. Drog då till farfar för att kika på Hiro (hunden vi hämta i veckan) för att se hur det gått med dom andra hundarna osv. Hade gått jätte bra så det var roligt. Blev en massa kort också. Men dom är ju bara för söta.


Hiro

Jag och Moa

Har massor fler bilder men orkar inte lägga ut dom nu och hinner inte heller.

I lördags var den stora dagen då kullingstrofén ägde rum. Stod på ss2 i målet och skrev tidkorten. Blev lite smått kaos eftersom tredje bilen körde ner våran fotocell så allt blev så komplicerat. Var tvungen att snacka i woki-toki (elr hur det stavas) så med vinden som blåser för fullt och bilar som brummar är det inte det lättaste att höra men efter många om och men och väntan och felskrivningar så börja vi använda telefon för att snacka med dom som sitter och tar tiden vid mållinjen. Typiskt vare iaf. Men go bilåka fick man se så jag är ändå ganska nöjd.
Blev sedan in till huvudstart, gick runt där, kika och snacka med folk. Runt 8 åkte jag och Nina och käka pizza och sedan tillbaka för att packa ihop allt och sen bort till klubben och lämna av. Dock var jag inte där speciellt länge utan åkte till Nossebro .. Satte mig på calzone med MIni och Yvonne. Trevligt var det :) Men vid 12 åkte jag hem igen.

Söndagen hände inte allt för mkt, jag och nina försökte sola mellan åskskurarna, gick inte speciellt bra. Sen satt vi och snacka om allt  möjligt som vi inte gjort på jätte länge & det var behövligt. Vid 7 far jag hem till skövde och fick packa upp och sedan packa in eftersom jag inte ska vara hemma nu fram tills på onsdag. Så sover idag hos Frida och Mogge och sen tis till ons hos Loffsan, jobbigaste med att göra såhär är att allt ska passa ihop med jobbet också, suck!
Nu blir det frukost alldeles strax, göra mig iordning för vi 10 ska jag och mamma till maxi och sen börjar jag jobba halv 12 till kvart över 4a.








Dagens Låt - Fredag

Tar en riktig fest låt, jag blir riktigt sugen på att shaka loss när jag hör denna. Toppen låt! ;D
 
Pitbull - Know you want me
http://www.youtube.com/watch?v=NGHXkYMljGg


Drar förövrigt till Herrljunga nu :)









Tror jag börjar få lite bråttom faktiskt

Godmorgon :)
Tidigt uppe idag med, redan vid 8 gick jag upp och jobbet väckte mig halv 8a. Har ju tagit ledigt för denna helgen men det minns dom inte, jag ska banne mig vara ledig när jag äntligen kan det :) Hihi.
Strax måste jag ta tag i alla sysslor som ska göras innan jag åker iväg, diska, packa det sista och vattna alla blommor, måste senast åka 11 för ska till Herrljunga och en bit utanför där klubben ligger så får nog börja rappa på lite nu..

klubbhuset







"Ledig" helg väntas

Nu är min 7 dagars lång arbetsvecka över, äntligen och jag ska få en ledig helg. Så underbart! Dock har våran klubb rallyätvling som sagt så kommer ju bli fullt upp men skillanden på donken och tävling är att tävling är kul och det får vara jobbigt för man är med så härliga männsikor. Visst gillar jag folket på donken med men jaa, ni förstår ;)
Blev att stå i 2an hela kvällen och vart väldigt blandat med stressat och lugnt. Brände mig och lite kaos men som tur var hade jag andra där som hjälpte mig och jag var nöjd med att allt kom ut som det ska, super. Bra team-work!

Är förövrigt torsdag och klockan är halv 12, inte varje dag man sitter här då utan man brukar mesta dels stå i kön till krogen (husaren) vid denna tiden men eftersom jag jobba sent och ska upp tidigt imrogon så skippa jag denna gången, kommer fler ;)

Nu tänkte jag krypa i säng snart så natttttii... :D








Disneyland

Frankrike, Paris, 13 september, disneyland? Kanske det blir verklighet. Vore jävligt coolt på nåt sätt. Visst man är "vuxen" men ändå, alla är vi barn inombords. Vore så fräckt, får se om pengarna och tiden finns.

tänk att få se detta live, det vill jag!







Ekonomisk oberoende, ja tack!

Vart och hämtat Hiro i Laxå nu och ååååå, vad söt han var :D Jag vill med ha en sån liten grabb, verkligen så himla söt. Men dom kostar därefter och det är inget jag har råd med. Men en hund ska jag skaffa mig en dag, det kan jag lova er!
Vart så duktig och kört fram & tillbaka, inget pappa tycker om men så är det när hans dotter tat körkort då får han allt sitta brevid även om  han ska kommentera det mesta ;)

Ikv väntar jobb för min del, vid 5 börjar jag och sen slutar inte från kvart i 11. Tycker det är soft att jobba kväll så hoppas det går bra och det är bra folk man jobbar med (Y) Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska åka till pappa ikv/natt eller om jag ska åka tidigt imorgon, vet inte om jag hittar ut till klubben härifrån.. hum. Ska sitta och skriva 160 ggr ett nr som dom glömt skriva på papprena till funktionerna. Kul då!
Just det ja, det är till tävlingen vi har på lördag, kullingstrofén. ca 170 startade och det är bra. Hade iofs 200 förra året men det är MÅNGA så skadar inte att det är lite färre. Blir för min del på lördag att sitta i målet tillsammans med Mini på ss2. Hoppas det blir kul =)

Kullingstrofén 07, då pappa körde föråkare. Men iår åker vi inte!







Hämta vovve

Jag är uppe med tuppen känns det som, var väldigt länge sen jag gick upp vid 7, har nog inte ens hänt sen jag tog studenten. Kändes jobbigt men nu är jag iaf uppe :) Strax ska jag åka iväg till skara, mesta dels sitter jag och funderar på nu om jag ska tanka eller inte innan jag åker, jaja.. får väl se vad mätarn står på när jag kommer ut. Längtar efter att få se det lilla knytet. Åååh, kommer bli helt förälskad, dom brukar ju alltid vara så himla söta :D

en sånhär hund blir det, är som små björnar. åååååååh. <3 saknar lilla dicko.
förresten så heter hunden vi ska köpa Hiro. Var tvunget att vara nåt på H så jaa, det får väl funka :)







En-egen-ta-hand-om-sig-själv-kväll.

Efter mitt lilla raseri-utbrott på grannarna så vakna jag upp och var ganska pigg och skönt var ju det. Satte på jätte hög musik för att slippa deras borrande och sen blev jag sådär pysslig så tog tag i disken, det bästa med att vara själv är att det inte så mkt disk, mycket skönt :)
Blev en riktigt lång dusch sedan med Rihanna i högtalarna och hårinpackning och tog verkligen hand om mig själv. Måla även tånaglarna, haha! Har aldrig nånsin gjort det så tänkte att jag måste ju göra nåt nytt. Inte vidare duktigt gjort, lite kladdigt och utanför men annars blev jag ganska nöjd. Kanske något jag kommer att fortsätta med :P Blev en del hoppande och dansade och sjungade med här hemma. Blir lätt så när jag är själv hemma (A) När ingen ser..
2 år gammal bild, från matfestivalen 2007.


Nu på kvällen ängna jag mig bara åt tven, läste en bok och tände lite ljus, mys med mig själv. Trivs med det idag. Även om en varm famn inte hade skadat.

Behöver nog dessutom lägga mig snart eftersom jag ska möta upp pappa och farfar i Skara imorgon vid halv 9 för att hämta lapphundsvalpen, ska bli så kul. Vill med ha en hund!







Grannar, nu är det krig!

Vet inte vilka det är men jag blir tokig. Precis när jag somnat så gott i soffan för att få vila lite. (Haft väldigt tuffa dagar både pyskiskt och fysiskt, så har varit ganska trött). Tror ni inte då mina idiot grannar börjar spika och borra som aldrig förr och seriöst, det hörs jävligt mycket. Blev så förbannad. Grejen är den att det inte är första gången dom håller på, dom håller på minst och då menar jag verkligen minst en gång i veckan med denna skiten. Dom håller dessutom på i alla möjliga tider och dagar, söndagar kl 8. tisdagar kl 22, och så håller det på. Men nu jävlar får det räcka, nu sitter jag med så högt ljud jag bara kan på musiken. Nu är det krig!!!










Sitter och väntar

Nina och pappa ska komma snart och hälsa på mig här i skövde. Behöver prata lite med dom och bara umgås. Har faktiskt saknat dom riktigt mycket. Har inte träffat dom på jätte länge så är verkligen på tiden. Ska dock till pappa i helgen då det är kullingstrofén men blir nog inte mkt snack förutom rally då. På torsdag ska jag även följa med pappa och farfar för att hämta en lapphundsvalp i laxå. Åååh, saknat en liten lapphund eftersom dicko dog innan julen, det har vart tomt även om vi haft Moa.

dicko, våran gosehund. Saknar dig.

Men nu måste jag skynda för pappa och Nina var tydlingen redan i skövde, vad vi ska göra vet jag inte än men det märks nog :)









Fint väder men jag är inne

Är riktigt trött känner jag, vet inte vrf jag lyckas vara så trött men är verkligen det. Jobbade mellan 11.30-16 och sen rusta för att handla schampo och hudkräm. Var helt så var på tiden. Sedan hem - laga lite mat och duscha. Somna sen så gått i soffan en sväng och nu gör jag inte allt för mycket. Orkar faktiskt inte göra nåt direkt. Är jobb imorgon igen så har inte planerat att göra nåt viktigt idag.







Du skulle bara lyssna på dig själv.

Jag vet verkligen inte vart jag ska ta ivägen nu, jag vet inte vad jag ska göra. Jag får inte ens vara i mitt eget hem, det är sjukt och jag har ingen jag riktigt kan prata med som förstår. Vart ska jag ta ivägen!? Jag kan inte bara försvinna och gå upp i rök, det går bara inte. Inte har jag pengar att flytta härifrån heller så jag vet inte.. jag vet verkligen inte. Mår så jävla skit av allt detta. Pallar det inte! Jag pallar inte mer. Mår bara sämre och sämre och sen förstår du inte. Du ska bara höra dig själv.. jag fattar verkligen inte hur du tänker. Allt ät en jävla röra och jag vet inte hur jag ska ta mig ur den.








Det känns efter en hel dag

Jobbat sen kl12  och sen till kvart i 9, det känns verkligen i knänen och fötterna. Riktigt trött. Dessutom en rast på bara 45 min är ingen höjdare. Får se det så att det är pengar och det gör mig glad. Inget att berätta mer om denna dagen för har endast vart på jobbet.








 


Dom är mitt allt

Mina vänner, mina kära vänner, vad skulle jag göra utan er undrar ju jag!? :S Ni finns alltid där när allt rasar, när allt växer och står vid min sida. Ni är helt enkelt underbara.

Idag så har jag vart med Malou en sväng, stan en snabbis, handla inför grillningen ikv. Malou, Hanna och Loffsan kommer hit ikv vid 7 och då ska vi grilla sen ska även Frida, Anna och Jessica kanske komma förbi. Mycket trevligt ;D Blir även en utgång på husaren ikv, ska väl dricka lite alltså bara några 2,25.. Gott och lagom till grillningen. Jobbar imorgon så känns skönast att ta det lugnt så, kommer alltid fler torsdagar. Hoppas att vädret kan hålla sig bra också :)

Men nu är jag as hungrig så ska käka lite så jag håller mig tills 7.

Loffsan, jag och Malou i Alanya tidigare iår.







Arbete sökes

Jag sitter och kikar lite smått på arbetsförmedlingen och woho vad mkt jobb det finns, :/ Orkar knappt ta tag i det heller men är nog lite för att jag känner att jag har ju ändå donken men jaa, jag vet inte hur jag ska göra än. Måste ta tag i det snart, men behöver lite hjälp med cvet, sen är Veronica hetare än nånsin på att söka jobb. Haha :)

Idag väntar lite slapping sen träffa min underbar kompis Anna, som jag saknat en hel del nu det sista. Vid 6 blire även jobb till kvart över 10. Roligt :P

en gång var jag en liten flicka utan några problem och bekymmer.









 


Tiden bara försvinner

Kom hem inatt vid 4 efter en trevlig poolparty/personal fest hos Amanda. Blev lite vin, snacka och bara hade det allmänt soft. Vid 2 tiden drog vi oss bort till Adams studio, satt där och lyssna på lite musik och annat. Vår donken chef Stig ska ju sluta för oss i slutet av året så vi kanske har en liten surprise till honom.. får se om det är fyllesnack eller om det blir slag i saken. Vore fräckt iaf.

Dock idag så har det inte hänt allt för mycket. Vakna vid 12 och somna om så vakna inte från 2 och då egentligen hela dan förstöd, helt plötsligt är lixom det kväll igen och jaa, då är man klarvaken såklart så kommer väl inte somna innan 2 och så håller det på. Suck. Men idag har det blivit 2 filmer  - Australia och Benjamin Button. Bra filmer båda två måste jag säga.







Ny vecka

Måndag igen, helt otroligt ens faktiskt att jag hänger med på vilka dagar det är nu.. Men är nog bara för att jag kommit in i ett jobbstim igen. Min 4dag i rad nu. Sen är jag ledig imorgon igen, för att jobba ons och så håller det på..
Idag väntar två pass, det första mellan 10-14 rast en timme och andra passet är på 15-19.

Efter det måste jag skynda mig hem och göra mig iordning för sedan åka till Olivia fixa mig iordning det sista, förfesta lite och sen åka till Amanda på poolparty :) är med jobb förövrigt så ska bli kul, blev det förra året så ja :)

Är ganska trött nu ändå, är inte van vid att gå upp innan 10 och nu fick jag ju gå upp redan halv 9, får se hur det går, ledig på tisdag så får se. Får iaf slippa jobba på baksmällan, det gör mig glad (Y)








Helgen

Kan börjar berätta om gårdagen. Igår så gjorde jag inte allt för mycket på dagen, tog det mest lugnt efter vart på fest i väring, inte bakis eller så alls men skönt att ta det lugnt så. Vid 5 så åkte jag iväg till jobbet och sluta 9. Vid 10 tiden åkte jag bort till Anna-Karin för hon hade lite avskedsfest. Trevligt! Var ju inte meningen att jag skulle till krogen men tjejerna tvinga mig och bjöd mig på inträdet (som jag inte hade haft råd men annars ändå) sjukt mkt folk blev det där på kvällen ändå, var på husaren kan ju jag lägga till. Blev en del prat, lite dansade och jaa, en ganska trevlig kväll även om man kände sig ganska liten. Nyktert är väl okej, men är faktiskt roligare att vara full, thats it. Men det gör vi på, på måndag ist när det är poolparty med jobbet :)

Idag väntar lite slapp i soffan med vänner, ska äta frukost nu tänkte jag.. Kom faktiskt upp för en halvtimme sen bara. Sen vid 5 är det dags för jobb igen till 9.








 


Helg igen = Jobb igen.

Vart ledig nästa en vecka men nu när helgen kommer så blir det dags att jobba igen och så kommer det se ut i 3 veckor fram över, Jobb typ HELA tiden, men pengar så ska inte klaga :)

Igår så var det jobb och sen fest i väring med pojkarna. En riktigt soft kväll måste jag säga, efter måndags så har jag fått mig en liten tankeställare. Var så sjukt full! Hemskt faktiskt, snefylla dessutom. Så igår så blev det bara 4 cider, gott och så, så jätte soft faktiskt. Blev ganska sent ändå, var inte i säng från 4 ju. Haha!

Hade tänkt starta en film, australia men den är så lång så vet inte, skulle behöva städa också, mår ju prima idag så kanske ska passa på och städa då, hum.. svårt! Men men, vid 5 börjar jag jobba fram till 9 sen, sen ska det vara avskedsparty för Anna-karin men känner inte för att dricka direkt så får väl se hur jag gör och hur trött jag är ikv :)







Efter sol kommer regn och efter regn kommer sol.

Ganska logiskt ändå att det går runt så. haha.

Idag regnar det verkligen utanför, tänkte vara duktig och ta cykeln till stan men den idén blåstes av ganska fort när jag såg vädret. Ska nämligen ned till stan med Loffsan idag för att gå in på arbetsförmedlingen, vi ska väl typ anmäla oss eller vad tusan man gör där egentligen, vi har verkligen inte en aning om vad som ska göras eller nåt, men det visar väl sig :P bättre med två vilsna själar än en. Sedan blire hem och jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på men det märks väl, göra mig iordning inför ikv blire väl nån gång då det blir utgång i Lidköping ikv på måndaxklubben. Har hört mycket bra om det stället så nu tänkte vi testa det och se om det är något att ha, det hoppas jag verkligen. Öppet till 3 dessutom, nån klubb som äntigen fattar att 2 är alldeles för tidigt.

Nu ska jag snart åka och hämta Loffsan och åka till ams och jäklar vad jag ska söka jobb :P









RSS 2.0