489324-203

Äntligen helg

Har inget vettigt att skriva direkt, vart i skolan idag, sega lektioner och resten av dagen har jag suttit här och sen sovit. Enda som liva upp min dag var samtalet från den bästa som jag saknar mest :/

Nu väntar jag bara på att mamma kommer hem så vi kan åka och handla lite food (: yammi.







Jag kan inte sluta att tänka på dig

Man har ju blivit singel igen, inte länge man fick vara lycklig tyvärr men får ändå se hur det hela reder ut sig. Jag vill och jag hoppas men nu hänger ju inte det hela på mig. Hoppas ändå det blir ett bra beslut tillslut. Vill dock bara dig väl och känn efter med hjärtat. Allt jag kan säga.

Det var det om mitt stora problem i livet just nu. Idag har jag faktiskt vart och jobbat, var ett tag sen och tyvärr kommer det inte bli så mkt mer. Tiden finns helt enkelt inte, och kasst med tider får man också så det är ju lagom kul om man säger så :( men aja, får se hur dte blir, är verkligen behov av pengar just nu dock. Blev skolan idag också, först natur, svin tråkigt som vanligt, sen svenska och kan ju stolt säga att jag var den enda som fixa svenska provet :D Haha. Stolt allt. Sen idrott och prat om hälsa och kost.

Fått studentmössan idag också :D Vilka känslor man får då, fatta att redan på onsdag är det 100 dagar kvar till studenten. Kan knappt förstå det, tiden går så himla fort. Blir nästan rädd, har så mycket att fixa innan, hur ska man hinna med allt är frågan?! Nu väntar man bara på kläderna, får se när dom kommer helt enkelt. Måste hitta studentklänning och skor snart, smått panik!








Lättnad & Längtan

Blev lite smått orolig idag, mitt humör och sinne spelar sitt lilla egna spel så jag vet inte vad som händer ibland, man aja :) jag lever ju iaf. Nu sitter jag här vid våran nya dator. Riktigt nice :) har packat klart det jag har kunnat och hoppas på att jag får träffa tjejerna ikv :) Vore riktigt mysigt! Saknar dom och länge sen jag träffa dom nu. Fått en extrem huvudvärk också, inte alls kul och den vill inte släppa heller :( fy..

Men imorgon bär det som sagt av till branäs med Fredrik. Får bli att skippa sista lektionen så vi kommer iväg nån gång och det inte blir allt försent, det är ju som sagt några timmar upp. Längtar som bara den vill jag lova. Tror det kommer bli riktigt mysigt. Har dock packning till en hel armé men behövs både dit upp och sen ska jag ju vara nere på praktiken i några dagar.









En kortvisit hemma

Nu är jag hemma i skövde igen men det är inte alls länge för imorgon åker jag tillbaka till vbg för då ska jag och Fredrik åka upp till deras stuga i branäs där även hans familj befinner sig just nu. Det ska i vilket fall som helst bli jätte mysigt :) Blir lite skoteråkning och sen ska jag testa på det där med skidåkning som jag inte gjort på 10 år :P ska bli spännande och se hur det går. Haha.

Men nu ska jag snart iväg till skolan, först religion och sedan väntar svenska med ett prov, inte allt för kul eftersom jag inte känner att jag kan det, man blandar ihop alla författare. Jätte störande.







Världen går under, för mig iaf..

Min stora idol, Petter Solberg kör en citroen och det är nästan jordens undergång. Han har alltid för mig vart en äkta subaru förare så är riktigt hemskt att han har bytt till en bilmodell som jag inte alls gillar. Nej fy.. Petter vad har du gjort? :O Du måste tillbaka till den underbaraste bilen som finns, du måste.

I vilket fall som helst är jag hos pappa nu. Ikv har vi myst med hemmagjord pizza och kollat på melodifestivalen. Heat hade en riktigt bra låt, är jätte nöjd med att den gick vidare. Och, haha. Man såg ju snoppen, lite kul ;) Bra att Måns gick vidare också, han hade en grym låt :D Nu ser vi på rally från norge också.. Bröderna solberg, ni är bäst!


Saknar min babe jätte mycket också. Hoppas verkligen inte han kommer hem allt försent så jag kan få träffa honom :)







alla hjärtans dag

<3

Vilken kass dag det känns som när man inte får vara med sin pojkvän. Det är ju lixom idag om nån dag man ska vara med honom. Saknar honom väldigt mycket men hoppas jag kan få träffa han en liten stund imorgon annars syns vi ju på måndag då även vi tänkte ha vår egen lilla alla hjärtans dag. Längtar jätte mycket efter min Fredrik<3

Förövrigt idag så mår jag bättre även om jag inte blivit frisk än och hostan finns kvar och även förkyldningen men ska ändå dra mig bort till jobbet idag om ungefär en timme och sen jobbar jag till 3, så, så länge blir det ju inte. Skönt det. Så fort jag har jobbat klart blir det väl att åka hem & käka och packa bilen för att sedan åka bort till pappa. Senare ikv blir det lite familjemiddag hos farfar. Mysigt.

Trots allt ska man ju uppmärksamma familjen denna dagen också för det är ju den som alltid finns där. Som gjort att man är den man är idag och den man kommer fortsätta att vara. Är väldigt glad att jag har den familj jag har. Ni betyder mer än ni kan ana.










Man får väl skylla sig själv

Idag är jag väldigt mör. Var ju ute igår och jaa, nu ser man ju hur det går. Alkholen dövar allt för stunden men nu är man inte för fräsch. Det är så illa att jag inte ens kan jobba men det har även med min rygg att göra som inte har nåt med gårdagen utan måste hänt nåt i natt för har väldigt ont i ryggen, visst nu är det bättre men inte bra. Imorses så kunde jag knappt göra nåt och gjorde så ont så jag nästan lipa.

Gårdagen var väl okej, börjar tröttna rätt skarpt på att gå ut. Speciellt i skövde, samma folk, samma tråkiga ställen, rätt tråkigt helt enkelt. Ska nog sluta att festa nu ett tag och invänta våren och sommaren och om jag nån gång ska festa innan får det vara nåt speciellt som födelsedagen elr nåt.

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem och laga tacos, sen ska jag krypa ner i sängen igen och tänka på min babe som åker iväg till branäs idag så jag får vara ensam på alla hjärtans dag. tråkigt men vi har våran egna lilla alla hjärtans dag på måndag ist. Längtar så mkt efter dig.. usch jobbigt detta.

Förövrigt kan jag lyckligt berätta att jag är en stolt ägare till en vacker blå/turkos balklänning, igår bestämde jag mig för den, såå glad. är riktigt nöjd. Nu är det bara skor man ska hitta och jag som är rik som ett troll, NOT! detta är inte speciellt kul och idag förlorar jag som sagt ännu mer pengar, ledsamt.






Mycket har hänt sen senast

Inte kunnat skriva på ett tag igen. Vart hos mormor och morfar i några dagar där inte dator och absolut internet finns. Hänt en del egentligen eller en stor sak har hänt att jag har skaffat mig pojkvän. Fredrik, min babe :) helt underbar kille! Dock får jag inte träffa han från på måndag igen :( buhu.. Men under tiden jag har vart hos mormor och morfar har jag vart med Fredrik, blivit stor familjemiddag, melodifestivalen, bowling med hans kompisar, mys, film, överby. Haft det rikigt mysigt :D Saknar min babe.
Men igår var jag tvungen att åka hem från vargön för jobba igår segt och mår bra gör jag inte heller :( Förkyld & ont i halsen, jätte jobbigt.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och försöka bli lite frisk. Vänner ska man ju se också :D








På tiden kanske.

Oj, länge sen jag skrev men inte haft dator på flera dagar. Bott hos mormor och morfar sen i söndags och kom hem igår så därför. Aja, har lite smått bråttom nu, ska jobba om 20 min och är inte klar än. pusshej<3


RSS 2.0