489324-203

Valborg

Vädret är på topp, jag mår bra och det är valborg. Det kan väl inte bli så mycket bättre, eller klart det kan man kan ha massa pengar med men nu är tyvärr inte fallet så men får klara mig iaf :)
Idag väntar först skolan med natur, svenska och sist idrott. Sedan ska jag åka slänga min stol som jag bytte igår i bilen och sist men inte minst göra oss iordning inför valborg. Först ska jag och jessica till Felix och sedan vidare till Anna Morgan. Tror på en lyckad valborg ändå.. skönt att slippa krogen, antar jag iaf. Är sjukt trött på att jämt gå ut på krogen och på valborg känner jag fan inte för det även om det är MASSOR av folk som ska det.

Igår till min stora lycka (förutom plånbokens stora lycka) så kom min licens. Alltså nu får jag köra rally på riktigt. Jag har en licens som godkänner det, fatta.. ! En dröm som jag haft så länge är sann, jag får köra.. Helt sjukt nu får jag bara vänta på att få bilen och att pappa blir klar med BMWn för innan dess släpper han ju inte opeln.








Mini roadtrip med Jessica!

Idag har det blivit många timmar med bil och runt om överallt. Skulle ju som sagt åka till pappa idag och så snällt så åkte Jessica med mig. Så blev en lite toadtrip. Visa runt henne i min hemstad och vart jag bor hos pappa och lite annat.

Börja med att vi åkte till vbg, hälsa på, på hansson bil. Var himla roligt faktiskt att se alla igen även om jag var där för en vecka sen. Jag trackar dom ;) haha. Mig blir dom inte av med i första taget. Sen åkte vi förbi där jag bott och sne ner till skräckland och var vid vattnet. Tog as fina bilder.. Sen till thn tänkte äta inne i thn men åkte till donken vid överby ist. Kika då lite i affärer efter det. Strax efter det åkte vi till farfar, hämta mina sommardäck som jag ska byta tills imorgon. Sen bort till Erica där jag fick en förarstol till volvon som jag också ska byta. Sen var det bara åka hem igen. Hände ju en del mer, som en fågel nästan sket på mig men orkar inte skriva mer . Visar några bilder sen måste jag verkligen sova.










Ledigt idag

Eller egentligen är det inte ledigt men får vara hemma för att skriva klart på projektet. Det tänkte jag göra oxå men det får bli sen.. Jag har annat som måste göras också så som att hämta två sommardäck hos pappa och sedan en förarstol till volvo hos Johan & Erica. Så kom upp ur sängen för kanske en halv timme sen så jag får väl skynda mig lite lätt så jag kommer iväg och är hemma skapligt så jag kan skriva på den förbannade projektrapporten men måste även duscha innan eftersom det kunde jag inte göra igår kväll efter jobbet för mamma låg och sov och då skulle jag väcka dom. Surt!








Våren finns verkligen i luften

Det var verkligen jätte länge sen jag skrev sist. Har bara inte haft lust att skriva.. Har känt ORK :/
Har inte direkt lust att skriva nu heller så blir ett kortis inlägg.
Helgen har vart nice,
fredag - skolan. jobba. fest i volvohuset, dock nykter.
lördag - jobba. fest hos blomberg, blev kanon full.
söndag - mådde pytton, inte alls kul.
idag - skolan och nu blir det visst jobb till 10.

men är "ledig" imorgon eller vi får vara hemma för att skriva på projektet. skönt ! :D








 


50 (51) dagar kvar till studenten.

Det sägs att det ska vara 50 dagar kvar till studenten fast det egentligen är 51, men det är väl bara för att tjäna pengar som dom gör så helt enkelt, aja.. ska i vilket fall gå ut idag för har sovmorgon imorgon och ska ta det jäkligt lugnt ikv för jag är egentligen inte alls taggad för att gå ut och festa. Så därför går jag bara ute idag för att träffa folk och ha en kul kväll.Med nån cider i kroppen bara. Lagom det.

Is still hos daddy.. Tänkte åka hem till skövde alldeles strax, klä på mig lite bara och så, får helt enkelt oxå bara ta det lugnt idag hem för är poliskontroll vecka. Så blir inget rekord idag på en timme. Haha. Måste testa kläder när jag komme hem sen oxå.. Lika bra att dra snart så man hinner :)

Igår så måla jag klart golvet i opeln, blev fint. Lyckat dock att torktiden var på 4 jävla timmar så under tiden jag vänta åkte jag in till the city vänersborg. Gjorde ett ärende på hanssonbil, kolla färg till opeln för det är ju en peugoet blå vi har på. Sen blev jag fast där i typ en timme, snacka lite & så. Sedan vidare till Nina och tanka. Hälsa även på mormor och morfar i en timme, fick lite fika och snacka med dom. Sedan hem till farfar igen, måla en sista gång och sedan hoppa lite studsmatta med Michaela.









 


Börjar se resultat

Har hållt på med rallybilen som en idiot nu det sista och man börjar ändå se resultat. Igår så slipa jag det sista och sen börja jag och pappa tvätta ur, dammsuga och allt sånt i bilen för idag så ska jag måla inuti bilen så den ser lite fin och fräsch ut :) Så börjar nog få bråttom nu, pappa blir inte så glad på mig när jag är såhär seg.
Ska försöka ta mig in till vbg i eftermiddag/kväll för att tanka, ta ut pengar och hälsa på mormor och morfar.

Men nu måste jag käka frukost för att sen sedan köra rally bort till farfar.







Vill spy på det!

Har nu i två dagar endast (nästan iaf) befinnit mig i verkstan ute hos farfar och slipat och spacklat på rallybilen. Finns inte så jäkla mkt direkt att berätta om det. Bara slitsamt och mkt väntan och jobbande. I början var det allt kul men i slutet ville jag bara spy på det. Så segt och var arg som ett bi i slutet.

Igår åkte jag till pappa, gick upp vid 6 för att hinna och hade rekord bort till pappa på en timme. Haha :) Sedan när jag kom dit så åkte vi efter ett tag bort till remeneskjutfält för att titta på träningstävlingen som kullings hade. Var väl inget speciellt att se ändå direkt, lite fegande och så men aja.. Blir väl bättre :) och efter det har det bara vart verkstan som stått på schemat.

Kommer befinna mig hos pappa tills på onsdag eftersom vi har fått tid till att arbeta med projekt arbetet och då måste jag vara här. Så blir imorgon att bara fortsätta och se glad ut :S haha. Men blir nog fint tillslut.







En månad kvar, en ynka.

Idag är det exakt en månad kvar tills Jag, Malou, Loffsan & Sandra drar iväg till Alanya! Fyfan vad nice det ska bli :D Längtar verkligen. Spriten kommer flöda, 24/7 kan jag lova. Ska bli så göööööööött!

Jaja, idag så skinner solen iaf, så himla härligt. Kan verkligen inte klaga. Imorses fick jag en förfrågan om att jobba idag och man får ta alla tillfällen som ges så mellan 16.30-21.00 så står jag på donken och svettas :P Vart skola idag också, först natur, sedan svenska och sist idrott. Sjukt vad klassen tar det seriöst. Vi spela volleyboll och det var typ på blodigt allvar och jag som är kass i det tycker bara det är så hemskt. Men aja.. Nu väntar jag på mat, är verkligen hungrig nu känner jag och ska fortsätta lyssna på min nyutbrända skiva. Riktigt nice! Party.

Förövrigt är det nästan ondag, 50 dagar kvar till studenten. Då kommeer det partas helt klart!






Behövde rensa tankarna

Vet inte vad det är riktigt idag men känns som nåt saknas. Som en del av mig inte riktigt finns. Tänk att en person kan betyda så mkt för en på så kort tid. Trodde aldrig jag skulle sakna dig såhär men jag gör det och det smärtar i mig när du inte ens bryr dig om mig..


Idag har väl dagen bara rullat på och inget speciellt har hänt. Var & jobba några timmar på donken sen så fick jag med mig Loffsan ut och gå i en timme typ, eller lite mer faktiskt. Behövde nån att prata med och få ur mig lite. Tack Gumman. Sen blev det duschen och efterlyst så nu sitter man här och funderar skarpt på att lägga sig snart. Börjar bli ganska trött, skönt nu att man har sovmorgon imorogn :)







Ingen speciell dag idag.

Nu sitter jag här ute i verkstan och inte har nåt alls att göra. Suttit och skrivit lite på mitt projektarbete. La till lite om vad som får och inte får göras inom grp E. Rätt intressant ändå. Vad har man mer gjort idag, jooo.. vart på coop och köpt frukost. Såg att jag hade fått min lön idag, bästa var att dte var mer än vad jag hade tänkt. Jätte bra! Är super nöjd, behöver alla pengar jag kan få nu vill jag lova. Idag blir det iaf att jobba tre timmar, 16-19. Behövs pengar så det är bra.

jag trodde det aldrig men jag saknar dig otroligt mycket..







Känns som måndag

Allt har blivit så fel när man var ledig igår, allt känns som måndag fast iofs är det ju bara bra. På det sättet går ju skolveckan fortare. Idag har jag iaf blivit klart med allt ute i verkstan, riktigt skönt :) Gjorde sista provet och fick G så jag är nöjd=) Efter lunchen så fixa jag och Karlberg Blombergs bil, gjorde hjulinställning som tog evighet och inte är klar än. Skruvar gick av och så. Blomberg blir även 19 idag, så grattis :)

Resten av dagen får man se vad som händer, kanske åker bort till Blomberg idag ändå men först tänkte jag vila en stund. Känner mig ganska trött just nu. Skulle behöva träna idag med men får väl se. Kanske kan få sig en promenad iaf. Får se! :)

Grymt skönt också att jag inte ska vara i skolan varken mån, tis elr ons. Blir bara att jobba med rallybilen då, alltså mitt projekt. Riktigt skönt att man kommer nog hinna en bit, måste börja skriva nu också.






Sista påsklovet nånsin.

Trist att säga det men sista påsklov man nånsin kommer att ha, sista lovet överhuvudtaget egentligen.

I vilket fall som helst så har jag spenderat påsken hos pappa. I söndags så blev det att vara ute hos farfar hela långa dagen och greja med rallybilen och lika så idag, hela långa dagen.. Tack pappa för att du hjälper mig! Det behövs verkligen men nu har det ändå hänt grejer. Frågan är nu bara när man ska börja köra. Pengar & tid är det som saknas men får väl se här till hösten om man hittar nåt jobb och så. HOPPAS HOPPAS!

Nu är jag hemma i skövde iaf, skönt! Ganska trött så funderar på att lägga mig i soffan och bara slappa, behöver egentligen både träna och plugga men får se om jag kan vara lite duktig och göra nåt av det. Kan behövas båda delarna.







Årets första grillning - aldrig engångsgrill igen!

Jag hinner nog med ett snabbt inlägg här skulle jag tro in jag beger mig till pappa. Var nu tre helger sen jag var där så är på tiden att hälsa på igen och att jag måste fixa med mitt projektarbete är också en orsak.

I vilket fall som helst igår så var jag faktiskt inte direkt bakis (var utgång på torsdagen) och det var himla skönt. Sov dock inte mycket den natten men kan aldrig riktigt sova dagen efter, fattar inte vrf.. Andra kan sova i timtal men inte jag. Surt!

Jaja, blev att jag begav  mig till Felix och Blomberg en sväng på dan, en glass på jobbet, ströga runt lite och hade det allmänt soft med mina "brorsor". Dom är fasiken som det. Som Blomberg sa: "du borde anställa mig som din hjärna för ibland så får din nuvarande kortslutning" och ibland stämmer nog fan det, men inte direkt så att Blombergs hjärna funkar desto bättre i alla lägen, ooh, nej.. Haha!
Vid 6 tiden drog jag mig bort till Malou, där väntade grillning, vi gick och satte oss, myste oss ner i gräset och längtade så efter mat eftersom vi sparat oss typ hela dagen men till våran besvikelse så gick engångsgrillen åt helvete. Skräll, det där är en jävla skit grej. Funkar ju aldrig. Så efter mycket funderande så bestämde vi oss för att åka hem till mig och ta elgrillen ist, blev att vi myste ihop oss på balkongen med grillen. Var riktigt gott med grillat, Årets första grillning var nu gjorde! Efter det en sväng till rese, hämta skor till Malou och sedan hem till henne, kika på Talang och sedan åkte jag hem för himla trött. Så blev tidigt i säng och nu måste jag åka snart, bråttom, bråttom!







Regn tunga skyar

Vilken hel kass och värdelös dag. inget blev som planerat idag. Inget gbg, ingen bio och kasst väder. Usch. Enda vettiga jag gjort idag, som behövdes göras iaf var att städa, så nu är det rent och fräsch, behövdes verkligen. Good!

Imorgon väntar iaf förhoppningvis en promenad med Annika, sen till Elins esplanad med Loffsan, hittat mina studentskor så hoppas dom finns i butiken bara. Jätte söta.
Mamma har faktiskt såna fast svarta. Sedan efter det blir det basta och bubbla nere här i källaren med Loffsan och Malou, mysigt och sedan beger vi oss mot Malou där det väntas lite förfest och sedan utgång, frågan är nu bara.. husaren eller bogrens!? får se vart allt folk tar ivägen.. Kommer nog bli en kul dag imorgon, så tar igen allt från allt tråk idag. Ska maxa hela dan med party musik bara:D







090407

Ännu en dag gången, dagen börja med ett riktigt skitit pass på donken. Jävlar vad folk ska äta på donken när det är lov. Påsklov, gå hem och ät ägg med er. Så fort man trodde det skulle ta slut så kom typ 20 nya. Jävla mycket har det vart idag iaf förutom sista timme. Fick även byta bort min tid på lördag, det är bra det! Efter det så åkte jag och hämta Loffsan vid willys, åkte hem till henne gjorde en riktigt god sallad och bara slappade sen till 8 då David kom och jag fick lämna dom ifred(A) jag åkte hem, och gick ner till gymmet vid 9 som vanligt kna man säga, blivit en liten vana nu, bra det ! Jag är på gång. Nu sitter jag här och käkat lite, usch.. vill inte ha mer, var hungrig men nopp, inte längre. Dags för duschen och inge gbg imorgon förresten så vad fasiken ska man hitta på nu!? ..







Mår man bra så mår man bra!

Denna måndagen kändes inte alls jobbigt som måndagr brukar göra, kan beror på att man har underbart lov :D Dagen börja med lite softande framför datorn sedan åkte jag in till stan för att möta Loffsan vid halv 1, satt ute i solen på rådhuset och fika. Mysigt. Solen sken så härligt synd att det blåste så bara. Blev fast där i 3 timmar ungefär för vid 4 börja jag jobba så var tvungen att röra på sig vid halv. Sedan blev det 3 timmars jobbande och efter det iväg till Frida & Mogge, var vrål hungrig så hade med mig lite donken mat. Mums! Efter vart där spelar lite gitar hero (jag är inget bra kan jag ju säga) så åkte jag hem vid 9, ge ner till gymmet och träna en timme elr nåt. Skönt! Är bara att träna på, stenhårt! Fick även reda på idag att jag får tillbaka på skatten över 2000 kr, helt underbart. Jag som verkligen behöver pengar nu. Nu är jag ganska trött och sen börjar jag jobba halv 12 imorgon så ska nog snart sova tänkte jag. En bra och mysig dag idag ändå ;D







We love to PARTY!

Blev party igår som sagt, är nästan givet en lördag. Sen att det var helt underbart väder gjorde inte saken sämre om man säger så. Blev att jobba en sväng först 11.30-15, sedan skynda hem, duscha och tillslut kom segisarna Loffsan, Malou & Hanna och hämta mig. Hem till Loffsan, fixa iordning sig lite och sedan iväg hämta pizza och Jakob. Tillbaka till skultorp, käka och gjorde iordning massor sedan rulla folket in en efter en. Blev tillslut en del folk, trevligt blev det :) hade en riktigt kul kväll faktiskt för vid halv 1 ungefär tog vi bussen in till stan, satt på Voda en sväng och sedan drog jag hem till Frida och sov där. I hennes & Mogges lägenhet, helt sjukt att du flytta ifrån Hentorp gumman, så jävla TOMT! Men är glad för din skull och det vet du! Men iaf när vi hade lagt oss jag och Frida så fick vi vid 3 gå upp igen, alltså legat bara typ 10 min för att åka till statoil och äta. Nu i efterhand så ångra jag att jag var snål och strunta i det, men ser det som att nu har jag två cider på det nere i Alanya. Måste vara snål nu.

Kom iaf i säng vid halv 5 igen och jag som är så kass på att sova dagen efter låg i soffan en timme innan jag smög in till Frida och Mogge för att väcka dom. Så blev det lite frukost och sedan kom min mamma som är så duktig på att förstå vägbeskrivning. "Sväng höger och sedan direkt vänster" och joo, hon svänger aldrig höger utan direkt vänster och jaa, du kom ganska fel, på cykelväg och allt. Bra jobbat morsan ;) Men hem kom jag iaf och då blev det promenad med Anna. Underbar du är vännen! Sedan hem, hämta sakerna hos Loffsan och när jag kom hem var jag förbannat hungrig så mamma fixa mat & sedan blev dte äntligen en dusch. Somna så gott i soffan sen.

Förövrigt har nu äntligen solen tittat fram efter ha gömt sig hela dagen bakom molnen. Försvinn aldrig sol igen, aldrig!








PÅSKLOV

Sista påsklov man kommer ha, sista lovet överhuvudtaget man kommer att ha om man räknar bort sommarlovet men det är inte riktigt ett lov längre för man kommer mest jobba och sedan ska man försöka skaffa sig ett jobb. Lättare sagt än gjort men det gäller bara att ligga i.

Iaf idag är det lördag och det innebär jobba från halv 12 till 3 och sedan fest hos Loffsan, iaf till halv 1 sedan får man väl se vart vi tar ivägen. Kul kommer det säkert bli iaf känner jag=) Party like a rockstar. Hihi.

Igår blev dte bowling också och kom 2 av 5, var bara tvungen att säga det. Men slog allt Loffsan & Malou, det var det som var huvudsaken ;) hihi. Ni är bäst ändå<3








Lyckan är här.

Idag lyser solen också och det är ju bara helt underbart. Man blir så glad, dock kommer jag inte få så mkt nytta av den eftersom jag kommer att jobba idag från 16.30-21. Men först väntar skolan med religion som vi har nu, är klar med allt så nu kan jag sitta här och inte göra nåt alls. Nice! Sedan väntar företagande och vet inte alls vad vi ska göra där men det får man väl se då, sist väntar iaf natur och igår så fick man ju nästan vg på provet också, riktigt skönt! Efter skolan ska jag möta upp Loffsan på stan och hämta lite grejer. Sedan sola vid 3 ska jag försöka hinna med ockkså.

Igår hann jag inte skriva nåt för var knappt hemma något. Först så skolan och ist för idrott blev det en musikal av musikgymnasiet, den var allt bra. Efter det mötte jag upp Malou i stan, var runt och gjorde massor av ärenden, tog en glass och satt vid livets brunn. Sedan hem till Malou, vänta på att Loffsan skulle sluta och sedan gick vi iväg och handla. Runt 8a åkte jag hem, gick ner och träna en timme på gymmet och sedan blev det lite dator och sen somna så gott.

Tränat 3 gånger i rad nu, det är nice. Satsar stenhårt på Alanya. 16 maj åker vi! WOHO!







VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Rubriken idag kändes bara så rätt och självklar. Det är verkligen vår ute nu, helt underbart väder och man blir bara så glad och lycklig, det kan inte bli bättre! :D

Skrev detta inlägget över för 7 timmars men hade ej tid att skriva klart så får helt enkelt göra det nu :)

Dag börja med att man var ute i verkstan, gjorde inte så mkt, åkte bort till Max och käka på lunchen för var kass mat i skolan, sedan sluta vi halv 1 idag ist för 3, är inte det underbart egentligen. Kom hem och till min stora förvåning så gick jag ner till gymmet och träna, duktig Veronica :) Sen vid  3 vänta jobba och inte ens det kunde förstöra min dag och mitt braiga humör, yes! :D Mkt folk och stressigt, folk ville ha donken en så speciell dag som denna. Haha ! ;)  Eter jobbet fick jag ta med mat till Malou & Loffsan. Matvrak då ;) Så blev fast där hos Malou i nån timme, gick upp till vasa och satte oss en sväng, snacka minnen och bara hade jävligt kul. Blev iaf att åka hem vid halv 10, hoppa in i duschen och här sitter jag nu. Trött men glad. Längtan till Alanya är jävligt stor! :D







RSS 2.0