489324-203

31jan's bild

Ska börja med en ny grej, kanske lite fjantigt men jag tycker det ska bli kul. Har ju hur jäkla mycket bilder som helst på min ecterna så ska varje dag bläddra genom och slumpvis blir det en bild, kan bli precis vad som helst. (vet att det finns liknade på fb, men detta är kanske bilder som aldrig visas som kommer upp). Så nu kommer den första bilden.

Bild från när jag, mamma, mormor och Benita var i ayia napa. Just detta var i nån kyrka av nåt slag. Lagom kul bild, men får se vad som väntar imorgon :)







Underbart

Är hemma och det är inte fel vill jag lova. Jobbet idag gick ganska fort och lätt idag även om jag är äckligt trött. Ska alldeles strax gå och lägga mig, ska bli så underbart att sova. Längtat!
Btw, bättre sladd-väder än detta finns inte. Dock känns det i plånboken. Såg en stackare som hade åkt av i en ronden och in i staket, stackare!








Sova vore något.

Nu har jag sovit i sådär 2 timmar, vet inte om det var bra eller dåligt för nu är jag skit trött och har huvudvärk. Skulle typ göra vad som helst för att slippa jobba och få sova istället. Men nepp, jag får allt fixa det, det kan nog gå. Men denna gången är det mitt eget fel, jag vet.. inte okej. Mamma tvingar mig att gå och lägga mig direkt när jag kommer hem ikväll och det kan nog faktiskt vara bäst så. Precis käkat lite, blä, inte gott. Inget smakar nu faktiskt.
Dags att göra sig iordning, börjar jobba om 50 min!


btw, det är så jävla typiskt att jag alltd ska ha en sån otur med killar.... börjar fan tröttna nu!








Dem kan bara dem vill

Att man inte lär sig, jag behöver sova, behöver VERKLIGEN sova. Men jag tänker såhär, det kan man göra när man dör så vill ju inte missa nåt för att jag ej sovit nåt, onödigt.
Anledning till att jag ej har sovit var först att jag jobba till 01 och jag hade en riktigt trevlig kväll på jobbet. *prutt prutt* Hehe. Efter jag slutat skynda jag mig att byta om och drog mig även denna kväll till väring och till pontus som hade fest. Satt där och tjöta, blev halvt våltagen av de 7 killar som var där. Kände mig ensam som tjej där men jag har så trevligt med dem ändå så det spelar ingen roll. Även om dom kan vara som dom är ;) men innerst inne som sagt så är dem bra killar :) Sen under kvällen blev det att köra två vänder för att köra hem folket, jag var gött trött vill jag lova. Men tillslut var det jag, Pontus, Blomberg och Erik (som låg däckad i soffan) kvar. Tog en bacardi och njöt av den, dock var kl då kanske 4 på natten och jag var extremt trött men inte fick jag sova, nejnej.. Då satte vi igång bubbelpoolen och gud så skönt det var. Kunde lika gärna somnat där. Pontus gick och la sig efter en stund så jag och Blomberg var ensamma kvar ;) Hehe.. Nej, men vi satt och snacka och sånt, dock när man skulle gå upp så var dte så jävla äckligt kallt så jag skaka och fick typ panik. (sofija, du vet hur jag menar!?) Skaka tänder som en tok. Men vid 6-halv 7 så kom äntligen vi i säng och även om Blomberg var pigg och tjöta så somna jag tillslut. Vakna dock av att Erik kommer in vid typ 9, dummer. Men låg kvar ett tag och sen åkte jag hem vid halv 12 efter hjälpt Pontus att plocka undan lite. Jag är så snäll känner jag ;) Tog en dusch när jag kom hem och tänkte att jag sla försöka sova lite nu, jag måste verkligen det! Börjar jobba vid 5 och måste vara fräsch.

Nu ska vi se om dem håller vad dem lovar att vi ska se "snabba cash" på tisdag.








4 timmars sömn och 13 timmars jobb

Kan nån svara mig hur fasiken jag ska klara detta i dag? och det är inte självförvållat, lite kanske men inte alls så jag får skylla mig själv. Kom hem igår vid halv 2 och sen försökte jag somna, gick inte, klockan blev tre och halv4 innan jag tillsut starta en film "monster till svärmor". Kul film förövrigt men var inte ett dugg trött. Försökte verkligen men gick inte. Försökte med mjölk. Med musik, utan musik och tiden ticka på och jag börja känna smått panik över att jag kommer vara död idag men tillslut vid 5, halv 6 så lyckades jag somna, wow lixom. Det var ju inte flera timmar försent nej inte alls. Så ringer klockan halv 9, så glad jag blev! Ögonen gör nu ont och jag bävar värre än värst för denna dag. Börjar om en halvtimme så är väl dags att snart börja röra mig, usch, skulle kunna döda för att få lägga mig igen. (Hoppas jag kan få sova en timme mellan jag jobbar sen).

En mycket nyvaken Veronica

En klar Veronica med försök till att se fräsch och pigg ut. Inte ens bestämt kläder än :/







Man lever ju för helgen

Skräll att klockan redan har lyckas bli två. Ska alldeles strax lägga mig, ska bara skriva detta inlägget tänkte jag.
Blev först jobba denna kvällen och var otroligt peppad och galen idag så tiden flög bara fram och hade en riktigt kul kväll :D Vid 22.15 när jag sluta gjorde jag mig iordning och drog mig bort till Pontus, nånstans i skogen utanför väring. Där var alla kära boysen och de fina tjejerna, Rebecka, Martina och Josse <3 Det suger ju minst sagt i alkoholtarmen när man ser alla andra dricker det underbart goda ljuva fina drycken. ALKOHOL! Men nepp, denna helgen ska jag inte dricka en droppe. Var där i en timme kanske och sen drog jag mig mot ryd, blev mest impulsivt att jag drog dit men var ändå i dem svängarna så tänkte, varför inte!? Satt där hos Thomas i över en timme och skratta och hade det trevligt när jag ännu en gång fick tacka så snällt nej till alkohol och alla titta konstigt på mig men jag kan allt. Har en "jobbig" dag framför mig imorgon så då vill man helst inte vara bakfull.
Börjar nämligen jobba 10 imorgon och sen jobbar jag till 4 och detta är på sigges och sen får jag ledigt i 2 timmar för att sen börja vid 6 igen på donken och då jobbar jag till 01, nästan stängning med andra ord. Så kommer vara gött trött imorgon.

Nu ska jag lägga huvudet på kudden, ska bli underbart :)








Hemma en sväng

Jag är hemma nu igen eller vart det i en timme drygt. Snart bär till av till donken och arbeta också. Blir till 22.15 idag. Precis käkat lite mat och funderar nu vad jag ska ta med mig för kläder ifall jag behöver byta om efter jobbet. Blir nog att jag svänger förbi väring och säga hej. Kanske även till mina tjejer. Får se hur mycket jag orkar. Börjar ju ändå jobba imorgon igen vid 10.

Ser ni oss?

Säger då det, den där jävla kön. Vi står där, ser ni? ;)








Varför blogga när man egentligen inte hinner!?

Måste skriva snart och kort nu. Jag börjar jobba om en halvtimme och vakna för 20 min sen, fick lite chock när jg såg vad klockan var. Så precis käkatr frukost och måste slänga på mig jeansen nu och sminka mig fort för sen måste jag åka. Men är tillbaka om 2 timmar. Börjar jobba sen vid 18 igen så rätt lugnt. Behöver inte vara så seriöst klädd nu.. Men just ja, jag har bråttom! Tjaoo...

Bild igår från när jag prata med pappa, Jag saknar dig, Pappa<3








Killar var det

Blev sjukt irriterad, sur och besviken. Kan inte hjälpa det men det är väl bara att smaka igen för sin egen medicin, jag har inte direkt vart snäll om man säger så. Så kanske var mer än rätt men ändå blev bara så jävla irriterad. Och S & L det var verkligen inte meningen att det skulle gå ut över er men behöver bara få lugna ner mig, är ledsen för det.

Utgången blev inte alls som planerat. Kö först i en halvtimme. Träffa Blomberg av alla dessa muppar på denna jord en torsdag på bogrens, det trodde jag verkligen INTE! En kille var ett kräk mot min vän, En annan kille var ett kräk mot mig och En annan kille var bara söt mot min kompis. En kille snor pengar. En annan säger hej som vi har känt varandra i år och dagar fast jag aldrig träffat människa (om man inte räknar med den gången när jag var helt borta). En kille träffar man från Alanya. En annan kille kom hem från ett stort äventyr med en "bajs". En kille fick blod i hela ansiktet men jag tar honom iaf, muma! En kille fick en käftsmäll efter lite tafs. En samma kille som långt innan här lämnar en tjej i sticket utan hejdå. En kille här ovanför hör av sig och hakan åker ner i golvet. Med detta vill jag säga, vad vill dessa killar? Vad vill dessa jävla killar överhuvudtaget? Gå och dränk er eller nåt. Jag blir bara för trött.

Nu ska jag sova och Jag ska sova LÄNGE!







Torsdag åter igen

Detta är typ katastof. Jag vakna vid halc 1. Detta är faktiskt inte okej, men kunde tusan i mig inte somna igår. Så jävla störande. Såg den nya wallander igår och måste säga att det var ett oväntat slut. Trodde jag minst sagt inte.
Nu blir det duschen sen fixa iordning lite i rummet och sen vid 16 börjar jag jobba på sigges i vanlig ordning som jag brukar på torsdagar. Efter det ska jag vara snäll och följa med mupparna på krogen. Det blir väl ganska lajm som alltid men aja.. Så blir sent ikväll också och då kommer jag sova länge så, så var det med det!








Död åt snö, åter igen.

Haft en riktigt kul dag på jobbet idag faktiskt. Börja i bopern där det var mest kaos för min del, men tillslut fick jag ganska bra koll på det, tyckte jag iaf. Sen blev det drivern resten av kvällen och känner att där hör jag mer hemma och kan min sak :) ganska bra iaf..
Efter jobbet körde jag hem Manish och sen tanka och åkte tillslut ut till Loffsan där Sofija också var så vi kolla på två filmer och åt kaka :) Körde sedan hem Sofija och sen var det ju det där med att komma hem sen. Vår jävla parkeringen är ju aldrig plogad så jag har ett helvete varje gång det blir såhär att komma in i en lucka och ännu värre att komma ur en. Så imorgon hoppas jag verkligen för deras skull att dom har plogat någorlunda så jag slipper att stå där i år och dar och nästa gråta. Jag är så förbannad på snön nu så det är sjukt. Jag tänker verkligen inte ge mig ut i detta vädret i onödan vill jag lova. Kan ju dessutom berätta att det blåser så in i helsike. Man ska ju vara glad att man kommer framåt.

Tog med mig nya wallander filmen hem från sigges så tänkte starta den och sen somnar jag nog så gott till den, jag är faktiskt ganska trött.

Kan lägga till nu bara att jag hatar Loffsans backar, flytta där ifrån du :P Hehe.








Den där vita skiten

NU är jag trött på denna snön. Det är ett helvete asså. Vädergudarna vill bara jävlas. Dom tänker: "Nu ska vi ge dem så jävla mycket snö för dem har klagat i flera år för dem inte fått nåt, nu ska dom få så dom aldrig vill ha denna vita skit". Jag lovar er. Dem tänker så! ;)
Var nyss och sola och det var så skönt, speciellt med en dusch efter. Nu känner jag mig fräsch. Dock under de 100 m jag fick gå mellan mitt hem och solariumet så höll jag på att blåsa bort, bli en snögubbe och svära hundraella gånger. Jag tänker banne mig inte ge mig ut mer idag, jag skiter i jobbet och allt. Jag ska få fram bilen också. Jag vill inte. Jag strejkar, inget jobb för Veronica idag.
Det är även så mycket snö på fönstret nu så jag kan lika gärna gå naken utan att nån ser, bra va?! ;) Hahha...

Nemen man kanske ska göra nåt när man ändå sitter bara här. Typ greje med tavlor och dyklit, det står ju annars på golvet i mitt rum bara. Suck.



Btw, jag skoja bara om att jag inte skulle jobba.... Så klart jag ska ge mig iväg i detta vädret, inte missar jag att jobba och tjäna pengar. Det kan jag inte.








Inte idag heller

Godmorgon. Lova mig själv att gå upp vid tolv från och med idag men det gick inte direkt hem, vakna vid 12 och kl är halv 1 helsike heller att jag ska gå upp ur min varma säng. Nejnej... Men snart när jag känner mig mogen om en halvtimme, timme då kanske:) Kanske ska sova en sväng idag?








Sitta här tills du och livet lekt klart

Jag har fått nåt att tänka på ikväll eller inte tänka så men en lite smärre chock då. Kom rätt oväntat men rörd blev jag.

Idag så har jag både träffat Josse och sen Thomas. Trevlig dag. Blivit att jobba också. Så vart en betydligt mer värd dag än vad det var igår vill jag lova. Köpte trosor av Josse men man måste ju hjälpa småttingarna ;) sen pratat ut med Thomas, det behövdes. Han kom även till donken efter jag sluta och sen åkte vi hem till han och kolla på ph.
JÄVLA skit att Cimon åkte ut, fan! jag heja ju på han, FAN! orättivist. Jackie, dumma dig, Jackie. Ska bli kul att se vem som vinner nästa vecka, tycker att den som är värd vinnare är den som vart där från start. Den har ju lixom klarat sig längst.










Sängen och jag

Kunde verkligen inte somna igår. La mig vid 2 och jag försökte verkligen, men somna nog inte från halv 4, riktigt frustrerande. Så vaknar jag av att nåt låter så sjukt konstigt och när jag vakna lite mer till liv så förstod jag att det var mobilen som ringde. Så om en timme ungefär ska jag träffa Josse. Och sen kanske Thomas senare innan jag börjar jobba vid 5. Får inte glömma filmerna idag heller! Den ena filmen är bra försenad nu. Fy mig!

Här sitter jag nyduschat med morgonrock kl 13, inte bra. Är nog bäst att jag börjar göra mig iordning.








1 - 2 - 3

För det första är jag grymt sur på  fb som krånglar like hell just nu. Hela världen går under. Haha, kanske inte men NÄSTAN :P Haha.
För det andra så är det jävligt störande att folk berättar vad som händer i ph, jag vill inte veta det! jag måste vänta tills på tisdag kl 11 innan jag kan se vad som händer. Så sluta skriva om det.
För det tredje är jag grymt störd på frosten. Man får stå som en tok och skrapa och dumskalle som man är så glömmer man handskarna hemma, ännu dummare.

Nu ska jag nog lägga mig och se på vänner eller nåt. Är trött men ändå inte. Inte gjort nåt så kan nog bero på det. Får se om jag kan få nåt gjort imorgon.
Sofija, ska nnu också lägga upp ett träningsschema men se till att jag inte kommer hata dig gumman!!? Men nu måste nåt seriöst hända innan jag rullar fram. Kan behöva denna stöttning annars blir det nog svårt kan jag tro.



Btw, längtar till min dejt i sommar.










aldrig mer smidig

Aj, min rygg. Den gör fortfarande ont. Inte alls skönt. ÅÅh. Jag ska aldrig försöka vara smidig igen. Speciellt inte på fyllan. Men skyller allt på Pontus. Eller ja, 95 procent då. Men men, det går säkert över snart.

Nu sitter jag i arbets skjortan och vill egentligen inte slita mig ifrån dator. AV en speciell anledning och person men måste. Börjar jobba om 30 min så är nog lika bra att dra sig snart.









Det kallas tydligen konst

Nu får jag vara med i den fräcka klubben Loffsan & Sofija har.
Pinsamt men sant så gick jag nu med i den.

I och med detta kan ni ju räkna med att jag verkligen inte gjort nåt vettigt på hela långa dagen. Rummet ser likadant ut och jag ser likadan ut.



jag har haft en givande dag








Dumt av mig

Tro det eller ej men  jag vakna vid 7 idag, tog mig en klementin men ett stort fail på att jag fortsätter och sover till 12, dumt! Vakna nån gång där vid 10 men somnar om. Dumt, dumt! Nu tänkte jag iaf gå upp, skulle behöva plocka iordning lite på mitt rum och sen kanske man kan vara smart att ta en promenad och sen sola!? ska se vad jag har lust för. För tid har jag, börjar inte jobba från 6 ikväll.


Bilder ifrån igår när vi käka pizza på downstaris. Deras kebabSÅS är underbar! :)








Helt muppad

Den riktiga eliten får en jävla baksmälla också. Igår börja vi hos Natta, vattenfall och pyramiden var igång. L & jag trodde inte drickan skulle räcka men tydligen gjorde den det gott och väl ;) Drog oss ut och mot Bogrens. Var där inne, dansa och hade jäkla roligt. Jag minns faktiskt inte så mycket eller svaga minnen har jag men ska allt behöva lite snack med tjejerna om igår..
Kanske på tiden att försöka komma upp, duscha och såna grejer. Ska tydligen på handboll i idrottshallen sen så jag måste gå dit. Är egentligen inte långt och jag tror jag behöver lite frisk luft. Huvud dunkar som aldrig förr. Ta mig härifrån!








Ikväll ska vi visa hur den riktiga eliten dricker

Nu ska vi visa hur riktiga skövdebor dricker. Hoppas på en kanon kväll. Håret fixat och glitterkjol är på. Snart kommer L och hämtar mig för att åka till Natta där förfesten är. Kommer bli GRYMT!








Att man aldrig lär sig

Blev sent igår trots att jag inte alls hade planerat det. Åkte från festen runt 1 redan men kände mig inte riktigt i form efter en speciell grej och sen att jag drack några glas det kändes mest som jag blev trött-full. Martin kom förbi och var full som aldrig full typ ;) Haha. Men kul att se dig igen, var ju väldigt längesen minst sagt.
Loffie körde och jag var mest trött men var ganska trevlig kväll ändå :) Kom hem och satte mig vid datorn. Malou var inne så satt och snacka med henne lite, skaffa skype också så nu kan vi prata på riktigt, är så skönt. Behöver min Malou, behöver prata med henne. Prata med Nicke också så blev ganska sent, säkert halv 4-4 och då ringer Thomas så då blev det att vi snacka och det var ju inte direkt 10 min utan en och halv timme. Så klockan rann fram till halv 6 innan vi kom underfund med att det kanske skulle vara smart att sova.
Så nu ställde jag kl på 12 och usch så trött jag var och klockan är nu redan snart 1 och jag börjar jobba kl 2. Får se till att äta riktig frukost så jag klarar mig hela dagen för ikväll är det fest!








En vanlig torsdag var det... ska det bli en vanlig fredag tro?

Klockan är snart redan tre och jag sitter här i morgonrock och blött hår. Börjar jobba om en timme också, så jag tror att jag får skynda mig snart, men bara snart. Sov hos Sofija inatt eftersom vi var ute en sväng igår. Nyktra båda två och mkt kul såg man faktiskt igår. Hade helt okej kul ändå. Mycket blandat folk. Hehe. Blev kebabhouse som vanligt på kvällen med Niklas & Micke också. Var väl i säng vid 4 och usch, jag var trött... Sov till typ 1 idag så åkte från Sofija halv2 eller nåt. Så nu har jag duschat.
Börjar jobba 16 och slutar 20 så inte jätte långt pass, men skönt det. Ikväll så får vi väl se vad det blir egentligen. Lite spelkväll kanske? Lite fest hos Thomas? hum... återstår och se vad jag och Loffie känner för :)

ser ni mig...?








Vill bara ligga kvar

Skulle egentligen gå upp vid 9 men det gick inte, var omöjligt fan.. Usch, så trött. Så nu är kl 10 och jag har precis klätt på mig lite smått, måste sminka mig och sen käka innan jag drar mig in till stan. Ska nog passa på och fixa min kjol när jag är inne. Skulle behöva klacka om lite skor men får ta det en annan dag.
Ikväll jobbar jag som vanligt på sigges, 16-22 och efter har jag inte en aning om vad som händer, tror det blir ganska lugnt :) inte fel det heller!

Sitter och lyssnar lite på gyllene tider och vilken längtan till sommaren man får då. I sommar - en cabe, kusten, mina tjejer och fest!!!!! :D








stängning

Shit, vad lugnt det var idag. Usch, jag hatar att inte ha nåt att göra blir så grymt rastlös. Lite kom ju men en väldigt lugn stängning var det. Skönt också, det är klart. Men mer har jag nu inte att skriva.

bild från ikea som jag tycker blev faktiskt väldigt bra :)








52


Tagit hand om mina skor nu och så nu är dom fina, så gott det gick iaf :) Jag bara älskar skor som folk säkert vet men det konstiga var att jag bara hade 52 par och jag trodde jag hade mer för senast jag räkna så hade jag runt 50 och jag har köpt minst 10 par skor sen dess och inte slängt några. OM inte mamma vart framme? Kanske finns några i källaren, får nog ta ett snack med mamma. Finns en del skor till jag vill ha så kommer nog utöka mitt skoförråd snart igen. Mamma är alltid lika glad på mig ;)



Mina ÄLSKLINGAR







min kärlek

Sov till 12 idag efter att somna om 2 ggr och anledningen till att jag gick upp för att maten var klar så ingen riktig frukost idag inte. Jag tittar ut över mitt rum och får lite smått panik nästa, för jävlar vad det ser ut :O men seriöst, jag vet inte vart jag ska göra av allt!? :S och jag har ingen ork till att ta tag i det heller men jag måste nog ändå göra det snart för såhär kan det inte fortsätta att se ut. Får gå och bära ner massa till förrådet känner jag.
Nu tänkte jag faktiskt klä på mig och ta hand om min kärlek, Skorna alltså. Se hur många jag egentligen har och sen fräscha till dem så gott jag kan, med allt detta salt osv. så ser dem ju förjävliga ut.
Vid 17 börjar jag att jobba och sen jobbar jag till stängning. Känner inte för stängning idag men det blir nog bra när man väl ser pengarna rullar in :)







Brun


Såhär brun vill jag vara
igen. Allt är så mkt lättare då och betydligt snyggare blir man! :D Även om man själv gör bilden fulare så kan allt en snygg bränna pigga upp det lite. Sen att solarium tyvärr inte ger samma resultat men ska ändå börja sola mer så jag slipper min brun-bleka färg. Hatar det.
To-do imorgon: SOLA!
(ska även fräscha upp bland mina skor)








Det var min dag det

Får väl se hur sent det kan lyckas bli ikväll då. Klockan är ju "bara" 11. I vilket fall som helst så var jag med Josse på mangos och åt en god lunch :) Var allt för länge sen vi sågs så det var riktigt mysigt att få snacka en sväng :)
Vid 3 börja jag jobba och det var riktigt segt eftersom jag hade en riktigt jobbig huvudvärk, typiskt. Men tror nog det har med att jag inte sovit speciellt bra(A). Efter jobbet vid 7 åkte jag till Sofija, där vi slog oss ner för "sommar med göran" som jag tog med från sigges tidigare idag. Sett den innan, men den är allt rolig. Det roligaste i hela filmen är lätt. Ann Ahl. Åkte hem iaf efter handbollen så sverige så värdelöst förlora, ryck upp er för fan! Nu har jag smokat i mig lite winegum och nu tänkte jag se på ph som kommer ut på webben nu vid 23. NICE!







Lycklig i hela kroppen

Pappa ringde och väckte mig imorses men med den anledningen han hade så var det helt okej. Jag ska åka på SVENSKA VINTER RALLYT i år. Jag är så lycklig! :D Jag hoppades verkligen att jag skulle få åka på det i år. Nu blir det att snåla fram tills dess så man har råd att åka. Ska bli så jävla glad, lycklig i hela kroppen. Pappa, du är bäst<3
Nu ska jag snart dra mig in till stan för att möta upp Josse, saknat den där goa tjejen så det är på tiden att vi ses nu. Blir väl en lunch på stan och så för sedan vi 3 börjar jag att jobba. Men slutar vid 7 så inte så långt pass idag, Då blir det nog att åka till Sofija skulle jag tro. Får se hur pigg jag är bara, skräll att jag inte somna från halv 2 igår iaf. Typiskt mig.

Bild från i lördags från när alla skulle vara blåa.









Datanörd


Min nya dator.
<3








Mina inköp från Ullared

Gick upp redan vid 6 imorses för att åka till Ge-kås. Var väldigt pigg fast vi inte somna från kl 3 och vi var väl framme vid 10 efter vi kom iväg vid 7 och det var en del jobbiga och sega folk ute på vägarna.
Blev några timmar innan på ullared och kul hade vi, gick sen ut och käka och vid halv 2 packa vi ihop allt och åkte hem, stanna på lager 157 med och var hemma runt 6 på kvällen, så trött som jag var har jag inte vart på länge.
och mer orkar jag inte skriva, tänkte visa några bilder på vad jag köpte.

2 par trosor

Blivit många drickar det sista, nu ska vi testa lite annat, några olika shots. Vi gillar shottar, eller hur Loffsan?

Söta små doft djur. Dock när Blomberg hängde upp en av dem så fick man en jävla huvudvärk men lukten försvinner väl snart.

en söt isskrapa.

Parfym, duschgel och body lotion.

PARTY SPEL

En t-shirt och en tröja.

En sån där boll, frågan är bara vart fan jag ska kunna ha den nånstans?
 
och detta var nog det mesta, lite annat var det också.. men orka inte lägga upp mer.









Inte känns det som lördag iaf

Det känns faktiskt inte som helg än, möjligtvis fredag isf eftersom vi var ute en sväng igår på krogen. Säger då det, aldrig mer fredagar alltså. Hej 40+. Vi sänkte säkert medelåldern med 10-15 år. Haha. Men gratis inträde så det är bara att köra =) Åkte hem redan vid 1 ändå.

och nu är det godmorgon, sovit så gott inatt var så trött när jag kom hem

Här kan jag lligga hela dagen. Men nu måste jag upp och äta frukost och sånt. Vid 5 börjar jag jobba och sen ska vi ut och parta ikväll igen. Blir väl ganska lugnt idag också har jag en känsla för men får väl se :)








Om fredagens planer

Sitter här i sängen och äter frukost och pratar med Malou :) om dryga timmen så börjar jag jobba så måste nog ändå rappa på för måste åka kvart över och jag sitter i underkläder. Bra där. Ikväll vet jag inte riktigt vad som väntar, after work? fest? återstår nog att se.. men vi 18 slutar jag så det är ju ändå lugnt :)








Jäkla dator

Allt är bra och kanon med en ny dator men sen var det alla dessa jävla inställningar som jag inte fattar eller kan, installera det och ta bort det, ändra det och allt sånt. Jag kan inte sånt så nu vet jag inte vad jag gjort. Kan inte installera det nya Norton. Fasiken, hatar denna skiten. Önska bara jag kunde få hem nån som gjorde det åt mig och så var det bra sen. Men hepp, får se hur jag löser det. Hoppas dunder morsan kan ordna det.

Annika har vart här sen 1 också så vi har suttit och snackat och så, jätte trevligt blir ju allt för sällan tyvärr så jag hoppas att det blir ändring på det :)

Nu är det dags för mig att åka iväg till sigges och jobba. 22 slutar jag så då blir det väl hem och försöka fixa med datorn igen. Men nån som är bra på datorer som kanske vill hjälpa mig annars? Hör mer än gärna av er :)








Bild från Ikea

 

 

 

 

 


Ny dator

Var allt för seg att komma upp idag så nu har håller jag på och äter frukost :) Efter det är det bara mascaran kvar och sen ska jag och mamma åka till siba för att köpa min nya dator :) nice! (mitt nästa köp efter detta när jag fått ihop pengar igen är en systemkamera). Vid 12 ska jag träffa Annika så får väl skynda på nu. Vid 16 ska jag börja jobba också. Och ingen utgång idag heller som var tänkt så blir lugnt ikväll.








Ikea

Haha, sicken dag det blev. Vi begav oss iväg runt 10 tiden efter att ha tankat och hämtat båda tjejerna. Körde i lugn takt ner till jkpg och massa kort blev det påvägen ner dessutom, hoppas på att kunna få bilderna av sofija nån dag :) Kom iaf fram tids nog och fick bra parkering, grym är jag. Sen blev det raka vägen in på ikea för att kolla. Hitta mycket fint MEN har varken plats eller pengar för att handla massa "skit" som det skulle bli om jag köpte det nu. Så blev bara saker för 150kr därifrån. Haha. Men desto mer bilder och kul hade vi i alla "rummen". Aldrig trodde jag att man kunde ha så kul på ikea för så lite pengar. Haha :) Blev även mat där på ikea, smaka gott i magen. (Nej, nu blev jag hungrig bara för det :( inte ätit mer än det och en chockladmuffins på kvällen, attans.) Sedan svängde vi in på a6 en sväng men eftersom alla var så sega blev vi inte långvariga. Framåt 4 åkte vi hem igen efter tagit en sladd på parkeringen och en del felåkning så kunde vi bege oss mot Skövde. Jävla jkpg, jag lyckas fan alltid köra fel där. Så typiskt.

Väl hemma så åkte vi och lämna våra saker och åkte tillslut till Sofija. Vänta där på Natta & Petter för att ta ett glas vin/öl/cider och tönt Veronica som tog fanta. Men skulle ju köra sen igen. Så vi satte oss på voda och myste. Men vid 9 drog jag mig hem till hentorp för att träffa min kära söta Anna som jag allt för sällan träffar, tycker det är så sjukt tråkigt. Men nu har vi våra planer på att kunna ses mer så det hoppas jag håller i sig :)

och nu sitter jag här, börjar faktiskt bli trött och nog bäst att lägga sig snart för ska upp och köpa dator imorgon och sen träffa Annika och jobb på sigges väntar tillslut. Var tänkt att jag skulle ut imorgon men ska tydligen vara dåligt med folk, så sparar mig till fredag istället kanske?








Lite dit & dat

Nu blir det snart ut till siba för att kolla på dator, blir nog inget köp men det är löning på fredag så då (om den är bra) så slår jag till :) Väntar nu bara på mamma. Tänkte jag skulle hinna med ikväll att åka bort till kss för att hälsa på Tina & Anna. Men får se så det inte blir försent bara och denna jävla mensvärk försvinner lite. Rummet är nu städat också, skönt det :) Lite slarvigt idag dock men städat iaf.








Bara krångel

Nu har jag hållt på och ändrat bloggen lite, eller headern då. Den gamla var BRA gammal så var verkligen på tiden. Tog en jävla tiden pga. massa fel och dylikt men nu klart för orkar inte ordna mer.

Kanske på tiden att lämna datorn nu, skulle verkligen behöva städa så får nog göra det lite smått. En dusch skulle heller inte sitta fel :)








Inte som planerat men kanske lika bra

Jag är uppe ovanligt tidigt idag faktiskt och då är det egentligen inte tidigt, ganska komiskt ändå. Men 10 är en ganska lagom tid ändå, så ska försöka med att gå upp då istället för typ 12, inte bra.
Dimmigt är det idag också så var nog lika bra att det inte blev nåt ullared, jag hoppas att vi kan åka på måndag istället för det är den enda dagen jag kan på över 2 veckor sen jobbar jag var eviga dag. Förutom en söndag, men då vill inte jag åka.

Idag får man väl se vad som händer, vi funderar på att hitta på nåt men vad är lixom frågan!? Hum.. Måste i vilket fall som helst kolla på datorn med mamma när hon slutat jobbet och sen kanske träffa Tina och Anna för lite lunch. Så får väl se vad det blir helt enkelt :)











100111

Ska väl berätta lite om idag då för dom stackarna som ej vet det.. och som nu mot sin förmodan vill veta ;)
Blev en sväng på stan med Loffsan medans vi vänta på Sofija men till våran förvåning hade stackarn svimmat i duschen så inte konstigt att hon inte öppna när jag ringde på dörren.
Var ute på maxi en sväng och där träffa vi på Natta och Martin (där ifrån mitt förra inlägg). Satt säkert där minst i en halvtimme och garva som bara den. Mycket lyckat sen när vi vänder oss om och ser att hela fiket är fullt med folk och jag som trodde det var typ tomt. Haha. Var inne på siba också där jag tror jag har hittat min dator men ska dit med mamma imorgon.
Vi åkte sedan in till stan och käka på donken, var ej så gott idag måste jag medge och efter det så åkte jag till den andra donken resturangen för att jobba. Så jobba mellan 18-22 och det var faktiskt ganska lugnt idag. Men väldigt skönt att jobba förutom att jag jobba över en kvart för såklart kommer det massa folk precis när jag ska sluta, men var lugnt :)
Nu ska jag kika på paradise. Spännande att se nu vad som har hänt :)

Imorgon blire tyvärr inget ullared heller för vädret är som det är + att Blomberg ej känner sig bra. Men hoppas på att vi kan åka nästa vecka istället och det hoppas jag verkligen för jag hade sett ifram emot det jätte mycket.








Ovärt vetande

Jag måste bara skriva om detta för det var nåt som fick mig (eller dem andra också) att skratta så tårarna nästan kom, dom kom för mig iaf :P haha...

Ovärt vetande 1 av Sofija
Om du sätter en spik längst ner på norge och vänder på det så når det enda ner till Rom (det var väl rom?).
Det är väldigt viktigt att veta och kul var det!
och när Martin skulle skoja till det lite och säga om man gör det med Sverige så når det till Berlin och Sofijas klockrena kommentar. "Gör det!?" (fast vi vet ju att hon ej är så dum) men ett asgarva kom iaf :D

Ovärt vetande 2 av Martin
Anledningen till att Ananas heter just Ananans var för att när dom kom först till Sverige så visste man ej vad det var och då låg dom i bananlådor och då tänkte dom att vi tar bort första bokstaven (alltså B) då får vi namnet på den nya frukten. Alltså Ananans.

Så otroligt intressanta saker prata vi om. Btw, Lycka till i wipeout Martin.









Stan med tjejerna

Haha, skräll att jag är klar först av tjejerna. Inte så ovanligt direkt. Vi ska in till stan och kika lite i affärer och jag ska kolla efter en dator. Både hoppas och inte hoppas att jag ska hitta en. Jag vill ha en men samtidigt så blir det ju så dyrt. Hihi. Men nu verkar den ena typen vara klar så får väl skynda mig.

Blir ullared med Blomberg imorgon också :) ska bli skit skoj. Därför får jag hålla i pengarna idag.









BALOU

Jag saknar dig min älskade vän. Jag vill att du ska må bra och vara dig själv och lycklig. Är ledsen av att se att du ej mår bra. Jag längtar as mycket tills du kommer hem till vårt vackra vita vinterland. Du kommer som sagt älska det ;)

"Bara" 45 dagar kvar.

MALOU<3

Tänkte lägga upp fler bilder men tog sån jävla tid så orka inte det nu..









Kom igen

Sitter här och väntar på världens segaste Loffsan och jag är HUNGRIG! Ingen idé att äta nåt nu heller för ska smäla i mig en kebabsallad, muma! :D och sen ska vi hyra film också, så blir väl bort till sigges sen. Skönt att komma utanför dessa vägar och har även "klätt upp mig" med kjol och en tröja. Jag får faktiskt det efter att legat som en hösäck i 3 dagar. Nemen nu Loffsan, nu får du röra på arslet innan jag svälter ihjäl.








Det är bara att gå vidare

Jag tror jag gillar en och inte den som det var en längre tid, en annan.. det trodde jag knappt själv, men tror att jag känner nåt, får allt lite fjärilar i magen.

Vem kan detta vara då....?!
ingen som vet, förutom jag








Söndagen

Söndagsmorgon och jag sitter här i soffan som jag gjort sen i torsdags kväll. Suck. Känner mig frisk förut när jag vakna även i magen men nu är magen orolig igen. Suck. Trött jag blir på det. Jag får väl ligga här idag också skulle jag tro (så jag orkar jobba imorgon). Som tur är har jag skidor på teven och ja, jag gillar att titta på skidor. Fråga mig inte varför :P men tycker det är kul :) Så länge det går bra för svenskarna vill säga.








Jag lever!

Bara vart skit dålig ett par dagar och har verkligen inte orkat vart nån annanstans än på toa eller soffan. Datorn har inte ens vart alternativet. Nu är det lördag kväll och jag börjar bli rastlös och känner mig okej. Magen är inte hundra men det är åt rätt håll iaf, och skönt är det :) Imorgon är jag förhopningsvis bra. Fått i mig nån macka och sallad idag så det känns bra.
Nu ska jag fortsätta med det jag gjort i 2 dar i rad, ligga i soffan och titta på tve. Inget bra på tven men aja. Även en dusch kommer sitta fint vill jag lova. Vill vara fräsch igen.







Lite värme, tack!

Jag fryser så, jag fryser jämt. Jag fryser ute, jag fryser hemma, jag fryser på jobbet, jag fryser i bilen. Det är kallt överallt och jag hatar detta. Brukar inte vara en person som fryser direkt men det gör jag tyvärr.

Nu sitter jag här med ibimin i mängder på läpparna för attt hoppas på att mina läppar ska bli mjuka igen. Blivit att tagit en liten powernap, var bra trött asså. Usch. Nu ska jag jag gå och göra mig iordning, sminka mig och hitta några varma kläder. Vill inte frysa idag på jobbet igen. Brrrrrr.


Såhär ser en trött, stackars, hårt arbetande (se ärret på armen) kvinna ut.
Jag är en fjortis med mina snygga läppar, suck.








Frissan

Börjat piggna till nu, tyvärr kanske man ska säga?! Jag vet inte riktigt. I vilket fall som helst så blev det bara 6 timmars sömn och jag är en människa som behöver minst 8 för att fungera och anledning till att jag endast fick sova 6 timmar vara att jag och mamma skulle iväg och klippa oss. Tog samma tjej jag hade senast, Sabina. En riktigt trevlig och rolig tjej. Alltid lika kul att prata med iom att vi är i ganska samma ålder. Dock är jag aldrig riktigt nöjd när jag går från frisören men det har jag aldrig vart och kommer aldrig att bli. Tycker ej det är snyggt när det är nyklippt. Men om 2-3 veckor då du :)
Nu tänkte jag lägga mig i soffan en sväng, hoppas jag somnar en stund. Och sen ska jag se paradise och vid 16 så börjar jag jobba på sigges och efter det har jag inget alls planerat. Blir nog ingen utgång för mig helt enkelt :) känner mig inte sugen.

Kan ju tillägga att mina jävla läppar gör mig vansinnig. Helt torra och börjar blöda också, Hatar det! Säger ju att kylan och snön är skit!









Var tvungen att få ur mig lite

En sak jag inte förstår, det är vad tjejer vars pojkvänner jag är vän med inte gillar mig?! Dem har alltid nåt emot mig och jag förstår inte vrf. Eller en person förstår jag även om hon inte vet det hon egentligen ska veta och det hon vet, det har hon inte ens anledning till att vara sur för så ja, inte lätt. (Om nån hängde med på vad jag skrev där).  Den enda stackars tjej som gillar mig är Josse för hon förstår att jag är bra vän med Felix och inte skulle kunna göra nåt med honom. Han är ju min vän, ffs. Men kan ju tillägga att dem tjejer som inte gillar mig brukar jag ju faktikst inte heller gilla, så det är nog ganska ömsesidigt har jag en känsla av.

Men det finns en, en stackars tjej som jag bara skulle vilka trycka ner i snön och bara ja, resten får vara i fantasin. Hon har inte gjort mig nåt egentligen men det är bara det att hon är den hon är och det stör mig så in i helvete. Hon gillar ju inte mig heller så det är ju ömsesidigt som sagt. Jag vill vara vän med honom men det är ju jävligt lätt när HON ska komma där och tro hon är nåt. Jag vill ju bara ha han som vän, vad är problemet lixom?! det är inte jag som gjort nåt. Men  varje gång jag ser honom så får det mig att tänka så mycket och jag blir helt konstig hela jag och hela min kropp. Jag går som i en dimma, jag klantar till allt och kan inte tänka klart. Jag blir så nervös och allt blir så jobbigt. Det finns även så jävla mycket jag vill säga till honom och jag har allt i hjärnan men jag kan ej få ut det i ord till honom. När jag väl har honom framför mig så kommer det inte ut nåt alls av det jag har tänkt. Jag blir helt enkelt jävligt stum. Jag vet inte alls vad jag ska göra längre. Trodde det skulle gå bra att se dem tillsammans för idag var det första gången men nej, jag tror ej jag fixar det. Största anledningen till det är att jag inte fattar vad han ser i henne!? Vad lixom? Jag ska inte försöka bry mig mer för han bryr sig inte så varför ska då jag göra det. Jag vill inte bli mer sårad och ledsen än vad jag redan är. Det gör ju så ont i mig när jag inte ens får en stackars liten chans. Fuck him, fuck her, fuck love.








Stängning

Jag skulle kunna skriva milslångt inlägg nu egentligen för har så mycket att få ut ur mig men det går inte. Har så lätt att tänka allt men har sjukt svårt att få ner det i skrift. Jävligt störande vill jag lova.

Denna trettondags dag så har jag jobbat stängning. Det är aldrig fel med dubbelt betalt :D Tror jag kommer få en rätt go lön denna månaden och det uppskattas såklart :) Som vanligt när man jobbar kväll så lyckas alla jävla människor komma en kvart innan man stänger typ så man alltid får jobba över. Stämpla inte ut förrän 01.35 och innan man var ifrån jobbet var säkert kl kvart i 2 och sen körde jag hem Hamed och Anne-lie, inte ska dom behöva gå i detta jävla skit vädret. Nej, fy. Jävla snö försvinn.

Jag får ju dessutom inte öppen dörren på bilen nu, bilskrälle. Jag börja faktiskt nästan att gråta när jag stod och försökte få upp bilen, jag orkar fan inte hålla på så var enda gång jag ska öppna eller låsa bilen. Är jävligt jobbigt och det kan ta allt från 15 sek till 5 min. BLIR TOKIG på det! "Pussen" ska allt få sig en omgång imorgon. är förbannad på riktigt.









Skratta så jag nästan kissa på mig

För dryga kvarten sen så gick Pontus och Blomberg. Börja med att jag jobba på donken (och jag kan lägga till att det var svinkallt, tom att gästerna klaga). Blomberg hör av sig som en tok om sin jacka och till min förvåning sen så ska vi hem till mig och se på film. Så blev nån dålig film Pontus tydligen köpt, bra köp där ;) haha. Spela lute "trodde du ja" och ja, det är roligare om man är full men jag garva så mycket så jag nästan kissa på mig iaf. Dem där grabbar, det där gänget kan verkligen få mig glad och helt fnissig. Synd att man träffar dem allt för sällan.

På tisdag drar nog iaf jag och Blomberg till ullared. Om det blir nån mer återstår att se men vi ska åka iaf :) blir KUL!








en dubbel idag

Nu är det cirkus en timme tills jag börjar jobba igen. Var nämligen så att Katarina ringde imorses vid halv 9 och undra om jag kunde jobba dag åt henne och snäll som man är och behov av pengar så ställer man upp. Så bara fort in i duschen och ge sig iväg i kylan.
Massa massa varor kom idag så fick hålla på med det. Snälla william hjälpte mig och bjöd även på mat. Snällt det! :)

Så nu blir det snart att byta om för att åka iväg till donken och jobba 16-22. KUL!?
sen ska jag hem och lägga mig för att se på film, into the blue 2. kommer vara trött och kall så det ska bli skönt :)








Sova, äta, jobba.

Det var otroligt skönt att sova ut idag. Först kom iaf Loffsan vid 9 och hämta sina grejer, jag minns det knappt för stod i hallen i bara täcke och ja, mer minns jag inte. Fick iaf gå och lägga mig igen och det var skönt. Sen kommer mamma in och babblar om sin besiktning, TYST TACK! jag sover.. Sen fick jag allt vara i fred så vakna runt 2 och gick upp lite efter det. Men så skönt att sova ut, behövde det. Men eftersom jag jobbar bara kväll denna vecka så kommer jag få sova länge hela veckan. Idag jobbar jag nämligen 18-00. Så mkt mer än sovit, ätit och jobba blir det idag.

Skulle behöva ringa en viss person också, men jaa, jag saknar modet.



Nyårspussen




Hahaha, tycker denna bilden är så kul.








Trevlig kväll

Får skriva lite fort vad som hänt igår. Hinner ju aldrig skriva om nyår och det men aja, får väl skita i det nästa :P Är ju knappt hemma så hinner ju aldrig. Som idag jobbar jag 11.30-21.30 så BORTA hela jäkla dagen. Rätt segt vill jag lova. Trött som aset är jag också, kom hem 4 igår också så det är väl inte så konstigt.

Igår var jag och Loffsan hos Thomas. Vi drack lite spela spel så som fia med hutt, "trodde du ja" och alias. Jävla vad skratt det blev och skrick och vrål. Haha. Men kul var det :) Sen vid 3 försökte jag och Loffsan leta skjuts hem och det var svårt vill jag lova men sen tillslut fanns det en stackare som var vaken och som fick köra hem oss, nämligen Pontus, tack så jätte mycket.











Varken hinner eller orkar

Är redan inne på den andra dagen detta året men har inte vart hemma på nåt dygn så har inte kunnat skriva och inte kan jag det nu heller egentligen för har lite bråttom. Jag ska göra mig iordning för jobbet och jag sitter nu med håret i en handduk och morgonrock och börjar 12 så kan nog vara en smart idé att röra på sig. Tar min årsresumé och berättar om nyårsafton när jag väl hinner det. Blir nog inte ikväll för det är ju lördag och något måste man ju göra. INTE FESTA! det får man allt vänta till nästa helg isf.








RSS 2.0