489324-203

En bra dag.

Helt underbart väder, jisses. Surt att jag inte har nån direkt vårjacka så fick ta bara kavaj idag men det var tillräckligt varmt så det var inga problem alls :) Blev iaf vid 12 tiden att åka in till stan för att möta upp Momark för en lite shopping runda på stan, fick gjort lite av det jag skulle men själva kläderna jag ska ha på lördag hitta jag inte, vet verkligen INTE vad jag ska ha på mig, sådär kul alltså :/ Men hitta ändå en oversize tröja i svart från clarks. Så skönt. Vi drog sedan till prima för lite lunch och jag var nyttig och ta en sallad och sen sprang vi in på esplanaden när vi ändå var i dem krockarna och vid halv 3 skiljdes vi åt för han skulle hem och jag hade tid på vårdcentralen vid 3. Och det gick bra, eller ja, jag har nageltrång, aj. Har inte tid med det faktiskt. Dessutom ser det ut som jag fått nåt i röven när jag går, mindre kul det också.

Nu ska jag ta det lite lugnt fram till 5 då jag ska vara inne i stan och möta upp Malou och tjejerna :) Och vid 6 börjar jag att jobba till stängning, min sista stängning denna vecka :D Skönt. Undrar om det blir lika lugnt som föregående dagar!? Blir stängning med Jesper och Johan, det kan nog minst sagt bli kul :) hihi.

mitt försök till att ta kort på nya tröjan blev inte direkt vad jag hade tänkt mig.

aj, stackars mig och min tå.








Det är bara måndag, fan.

Bara för att uppdatera för uppdaterandes skull så kan jag ju berätta om min otroligt värda dag.
Sov till tolv, gjorde inget fram till typ 6 då jag börja göra mig iordning och vid 7 åkte jag till Thomas för att kika på hans bil. Maybe baby, kanske en peugoet 206. Sen jobb med Lottie och Emil, denna kväll också :) 20-02.15. Rockigt värre när man kan stå och titta ut genom fönstret men gjorde ingen nolla sista timmen direkt iaf.
Tänka sig att man fick skrapa rutorna också när man kom ut, inte illa det. Var fan snorhalt på vägen hem, bilen släppte allt. Tur att man inte har sommardäck än, Emil... ;)







Sömnen jag behövde

Tror minsann att jag var bra trött idag eftersom när jag hade kört Malou och kom hem så somna jag stenhårt och sov från 1 ungefär till 4, yes, jag var trött! Nu har jag piggnat till och tack för det för om 1& halvtimme så börjar jag att jobba. Sen blir det stängning idag också. Hoppas jag kommer fram utan bensinstopp, det blir tufft :/

såhär kan man se ut en söndag, ganska nyvaken och halvborta. men min blogg så ni får leva med dessa fula bilder.







Vem ska du tillbringa en timme i mörkret?

Skönt att bara få ligga i sängen och softa gärnet :D Det behövs känner jag.
Haft Malou hos mig och det tar på krafterna, skämt o sido :) Igår var på "elins" en sväng men var så mycket folk så orka inte efter det fixa vi godis och film som vi inte hann se klart innan jobbet ringer och vill ha dit mig tidigare, skräll ;) Men skynda oss så gott vi kunde så tillslut var jag där men dock så var det lugnt när jag väl kom, värt.
Hade en trevlig kväll med Earth hour och vi släckte ner hela donken, taken, ute och allt. Var riktigt mysigt, tände värmeljus på borden och bara njöt. Och min timme i mörkret var jag tillsammans med Lottie, Alex, Rebecka och Emil. Så roligt att alla bilar blev så tveksamma om det verkligen var öppet eller inte men klart vi INTE stänger.
Efter jobbet så åkte jag in till stan för att hämta Malou och kanske träffa nån rolig typ, men inte det. To bad. Höll dessutom på att krocka men det är en annan historia. Inte bra att vara trött.
Men tillslut fick jag med mig en full, hungrig och tjötig Malou. Blev sedan sängen och bara så ni vet, hon tar upp hela sängen och är så liten, orättivist! Det ska vara tvärtom.

Idag så blev det helt fel med klockorna och Malou missa tåget så hade lite mysig morgon och lyssna på allt som hände igår, eller allt hon mindes och sen körde jag henne till tåget. Nu ska jag bara ligga i sängen typ tills jag börjar jobba vid 19.30 till stängning. ska även försöka byta bort min torsdag så jag kan gå ut med mina vänner.  Det behöver dom :D


godmorgon på oss



Earth hour på jobbet








Balou är i skövde.

Nu har jag den där Malou hos mig. DEN DÄR! haha.. Och så kom han igår, skoj.
Igår blev det jobb hela dagen iaf och sen hämta upp Malou och titta på Thomas nya bilen, fin!!!!
Jag och Malou gick till Voda med Sofija och gratta vår söta unge som blev 19 bast, GRATTIS pluttan. Men blev inte så långvariga där eftersom jag var bra trött.
Så blev att ligga i sängen och snacka massa SKIT!

Idag har jag kört mamma, malou sov och jag la mig sen hos min flicka och mös.  SÅÅ mysigt. Ska nu dra på lite shopping-helg i staden (eller elins då).. känner orka stan, ingen parkering och massa folk. Nej, tack.










Killen med (scandic)-guld kort.

För det första vet jag inte om det är inpuls eller impuls? Men aja..
Jobba hela långa dagen och det rulla väl på, segt i kassan som vanligt men kom sen till 1an som tur var och då gick tiden betydligt fortare :) Gillas. Sen när man väl kom hem  så då skulle vi helt plötsligt ut :O Först bara ta en cider och sen  bara nepp, vi ska ut och dansa så ja, blev väl att ta nån drink och så men var mest ute för att dansa och ha kul med mina nykterist kompisar som har förstått att dem kan inte "Damma av sina spritflaskor".  Mycket folk var det men inte mycket man kände, vad är det för folk egentligen? :O Vart kommer dem ifrån?
Aja, jag blev bra trött i slutet och vill bara hem! Känner idag att man är trött men inte konstigt.

Så nu ska jag jobba 11.30-20 och sedan kommer MALOU ikväll :D Så underbart att ha tillbaka henne här igen. Får även sova ut på lördag, gött!

L, Martin och Jag.
Martin är galen alltså. Hur ska det sluta i Tunisien?








Behöver rutinen.

Tänk om man kunde lära sig att gå upp såhär tidigt. Eller jag var redan uppe vid 7.40. Stolt jag är. Men hade inte så mycket val, dessutom så gick jag upp innan pappa ringde och skulle väcka mig, stolt igen.
Vid halv 9 åkte jag till Vara för att kolla på bilen och nepp, det gick inte denna gång heller så nu får jag åka till pappa om ungefär 2 veckor för det är då jag kan nästa gång och lufta bromsarna. Och sen var jag iaf hemma redan vid kvart över 10 så har nu 45 min till jag börjar jobba och sen så gör jag inget mer värt denna dagen för slutar 21. Lagom kul, men pengar :)

Nu hoppas jag så på att caben kanske kan  bli min :) HOPPAS HOPPAS!








En dag till i skogen.

Blev kvar hos pappa idag också och egentligen blev det inte gjort det som skulles med bilen men det får funka ändå.
Tog det lugnt på morgonen för sen åka och lämna av Nina i Nossebro. Sen åkte jag hem igen och vänta på dem när dem var på föräldrargruppen. Åkte till Vänersborg sedan för att hämta nya saker till badrummet. Så som toalettstol och handfat. Inte en dag försent faktiskt. Men kommer nog bli jätte fint :) Fick även hämtat min klocka på ur & penn eller jag fick en ny. Tur att den fanns kvar för det var den sista kvar, Ibland ska man ha tur :) Nyss blev det lite pizza iaf och alldeles strax ska vi se wallander - vålnaden.

Lite mörk bild men är mörkt här inne.








Det går framåt.

Äntligen har det kommit upp lite värme här i huset. Har frusit mesta dels av dagen så skönt att bli varm nån gång.
Idag har jag snackat med jobbet (sigges) och kommer nog få tillbaka mina torsdagar. Gött :) Efter jag var där åkte jag till farfar medans jag vänta på pappa. Och när han väl kom vid 4 så hjälpte pappa mig med bilen :) Och jag tror nog allt att han fick ordning på allt. Hoppas på det, ska ta en titt på det imrogon igen och jag hoppas jag kommer hem skapligt imorgon också, behöver det för har en del att stå i och det är egentligen enda dagen man kan fixa det. Stressigt. Behöver både imorgon åka till överby och hämta min klocka  och hjälpa morfar med hans mobil.

Men kan även till vår stora lycka, pappa, Nina och min säga att vi nu fått homologeringshandlingarna till BMWn, efter att väntat och krånglat med dem i sisådär 5 år. Så om allt går som pappa vill och så, så ska bilen vara ute om en månad och vara på sin första tävling den 3 maj. Dock missar jag det, eftersom jag kommer hem från Tunisien den 2 maj. Men helgen där på, då ska jag allt vara med :) Dals. NU börjar snart rallysäsongen för våran del, hej underbart! (och jag önskar sååååå att jag kan få råd att åka i år, iaf en tävling skulle vara otroligt kul och nervöst).
Hoppas jag fick berätta detta för pappa nu, men inte är den många som läser bloggen ändå som tur är så är nog lugnt. Bild får jag heller inte lägga upp en, men det kommer, det kommer SNART! :D









Till min kära far.

Vilken jävla pissväder det är, usch och fy. Tog mig iaf lite sovmorgon för kände mig bra trött men det var bara för att jag låg och kolla på New Moon till typ halv 3 inatt men jag måste faktiskt erkänna att den var bra. Jag börja faktiskt gråta t.o.m. Inte mycket, men en skvätt kom ändå. Dock var slutet ett helvete, nu längtar jag som fan till sommaren när "eclipse" kommer på bio, i juni. Och nej, jag är inte ett Edward-fan. Han är inte snygg :S

I vilket fall som helst så har jag precis gjort mig iordning och ska dra mig bort till sigges för att lämna tillbaka dessa filmer och sen hyra nån ny och ta med till pappa, kanske hinner se nån där :) Efter det styr jag kosan mot skogen och pappa. Vi ska ju fixa "pussen" eftersom den inte gick igenom besiktningen så runt 700 spänn, hejdå. Kul :/ Men det kostar som sagt att ha bil, det gör ju det..
och dyrare lär det bli om jag får den bil jag vill ha :)

Inte mycket packning, ojoj. Ovanligt för mig.








Skulle döda för att få göra om det igen!

Men hallå sakna, jag bara tänkte på studenten lite och kolla denna video, ååååååååååh, vad jag vill göra om det, det kommer aldrig nånsin komma igen. En så bra kväll kommer aldrig åter igen.

Jag önskar att ni som tar studenten verkligen tar tillvara på det och ser det som den bästa dagen i era liv.








Ny vecka.

Måndag vare nu igen då. Jahapp, vad trevligt, eller?
Börja iaf med jobb. 11.30-18 och fick stå i köket hela dagen, jag kan ändå säga att det gick åt rätt håll. Börja kast som vanligt men sen fick jag allt till det, dock så var det jäkligt lugnt idag så det var skönt det, ingen direkt stress :)
Efter jobbet åkte jag förbi sigges och tog med min "Äntligen midsommar" och "New Moon". Tog mig hem och tog en dusch och vid 8 drog jag mig till Natta för ville inte se film själv.
Vi såg på "Äntligen midsommar" och det var väl inget speciellt alltså. Man fick ju minst sagt se en hel del naket också :O Haha. Några skratt blev det iaf. Haha.
Nu ska jag se på New Moon tänkte jag och sedan imorgon blir det att bruma bort till Pappa.


Och måste dessutom berätta vad som hände imorses. Skulle till jobbet men hitta verkligen inte mina bilnycklar, helt borta, jag bara: jahapp. Kommer ju lixom inte till jobbet annars men tillslut tänkte jag att jag får väl testa det där gamla man hört om att lägga nycklarna i fönstret så jag la mina andra nycklar där och tror ni inte då att jag hittar mina bilnycklar, då ligger dem under en påse i hallen? Hur kommer det sig att jag ens titta där.. Skrämmande ja.








Du vackra sköna söndag

Söndagar kan både vara helt jävla värdelösa och helt underbara. Idag har den vart en blandning faktiskt. Haft jävligt ont i magen pga. mensen så det har vart piss. Orka inte göra nåt. Alvdedon kan ju slänga sig i väggen.
Blev nu senare på kvällen efter en del tvetittande och pizza (skulle testa en ny pizza och det var dumt, äcklig, vilken besvikelse) så kom Blomberg och valde en film för att gå över till han och se den. Men bara för att vara snäll så ska jag hålla tyst om vilken det var, kommer ha en mycket sur granne annars. Haha.

Ska ändå sova snart, jobbar imorgon igen men bara imorgon för att vara ledig tis & ons. Hoppas även min kusin kan ploppa ut då :D När jag väl är hos pappa för att fixa bilen. Ombesiktning måste ju göras.

11.30-18 imorgon på donken. Bye. Najti.








TJA

En hälsningsfras och ett stelt leende var allt hon fick. Men helt plötsligt stod man där och hon kan förstå att han blev förvånad. Inte hade han förväntat sig det när han vände ryggen om.

Flickan fick sig ett tänk men det gjorde ändå inte lika ont i bröstet som det brukar, även om hon blev besviken.

Kvällen ledde mot sitt slut och efter mycket tvekande från flickan att ens gå dit för att få ett avskrapat hej igen så tog hon mot till sig (eller hennes kompis drog med henne) så blev det ändå en kram, en snabb kram men ändå en kram. Flickan hoppades att hon kände nån slags "jag-saknar-dig". Men det är mer ett önsketänkande än verklighet tror hon. Att bara få prata lite hade gjort så gott men inte kunde den lilla flickan få det. Ett hej, en kram och ett hejdå, lika fort som det kom blev det men kanske var det lika bra. När ska egentligen den lilla flickan sluta att hoppas. Hon vet att det inte kommer bli nåt, aldrig nånsin. Pojken är kär, men inte kär i den flicka han borde.

Dem måste inse helt olika saker. Flickan borde inse att det inte blir nåt, om inte pojken kan inse att hans stora kärlek egentligen står här. Denna flickan är den flickan han ska vara med.
Flickan tror jag aldrig riktigt kommer sluta att hoppas även om hon borde!










Allt från mig Teqila-Verra.

Har bara en känsla just nu att vart gör jag av mitt liv? Vad gör jag egentligen? Ingen nytta och inget vettigt. Men det värsta är att jag vet ju faktiskt inte ens vad jag vill? Ska jag följa strömmen att satsa på norge en stund. Eller ska jag stanna på mitt kära donken och köra i samma fotspår. (Inte fattar jag norska heller). Jag vet inte vad jag vill. Ska jag plugga? Vet ju inte ens vad jag vill bli såå känns ju bra ovärt och har verkligen ingen lust att betala massa äckliga pengar för att läsa.

Ååh, depp.

Dessutom får jag rascha-anfall på mitt jävla internet som lägger av hela tiden. Fått starta om ungefär 5 ggr på 1 timme. Det är jävligt irriterande så nu tar jag mitt mobila istället och hoppas att det inte sviker mig, brukar det inte. Mycket bättre. (Detta påminde mig om att jag måste fixa pengarna till Frida).

Så vad som händer idag vet jag verkligen inte, sitta här hemma och dega sönder typ. Samtidigt har jag inte lust för nåt annat heller. Min kära lingonvecka har kommit igång också så mitt humör är ju ganska sviktande. Det fick mor och syster känna av imorses när dom väckte mig. Så går det. Inte kan jag hjälpa det ju.


Tänka sig att jag INTE är bakis och bara är seg för att det är söndag. Hallå, gött eller!









Fuck lördagen den 20 mars

Kul att allt försvann jag hade skrivit. Fuck that. Får väl säga att denna lördag inte blev som jag hade tänkt och velat.

Blev idag iaf promenad, hälsa på Blomberg och Rickard. Voda med folk. Donken i 2 timmar. Stan en runda.
Det var kortdraget av vad jag skrev innan. Orka verkligen inte att skriva om allt igen.
Nu ska jag sova bort min ledig helg. KUL! :/












Lite nytt.

Ska visa vad jag fått hem från Tradera nu, väntar ju på min plånbok men hoppas verkligen att den ska komma idag :)
Blir även att visa mina skor som jag köpte för ett tag sen som jag inte fick nån bra bild på :)

Mina vita converse, LYCKLIG!
som jag har letat ska ni veta.

mina söta skor från dinsko.

Min Mac-mascara var slut så fick ta denna Dior istället. Men den var bra så klagar inte :)








Hejsan Fredag!

Skönt att ligga i sängen är det minst sagt. Fast dock är jag inte ensam, har sjukt mycket grejer i sängen alltså. Haha. Men så är det när man ska planera diverse saker. Och lönen har kommit idag, såååå skönt. Var fattig som jag vet inte vad så det var behövligt, dock var det inte feting lönen :( Men klarar mig nog ändå.
Vill till Skåne i helgen, är ledig så hade suttit fint. Hälsa på Victor, testa på utelivet där nere och så. Vore kul, kom igen Natta! :D Varför sitta hemma en helg i skövde när man alltid kan göra det annars när man jobbar!? Ledig och fri!

Nu kommer lite bilder från när jag och Sofija var och fota uppe i simsjön.

Snön var JÄTTE djup!

såhär fick man ta sig upp, för det var kallt också!

solen var påväg nere och det var sjukt fint!

Ni ser ju vem som har åkt ner i snön antal ggr.




såhär mycket snö vare! inte kul när man åkte igenom vill jag lova.

har mer bilder från senare på dagen men dem kan jag lägga upp sen :)








Bästa vän till granne!

Då var det helg igen, eller har ett jobb pass innan det blir helg för mig, men det är ju ändå fredag nu. Göttans!
Idag har jag gjort så fint i mitt rum, behövligt. Åkte in till Sofija, tyvärr så blev det bara en timme. Börja jobbet vid 16 och det var full rulle hela kvällen, eller fram till 20 när jag sluta. Men var rätt trött och förvirrad där ett tag, så man ville sätta sig ner och bara strejka men maten kom ut rätt denna gången också :)
Efter jobbet blev att gå iväg till Blomberg som har flyttat in i lägenheterna här intill, så nu kan jag hälsa på min älsklings plutt så ofta jag vill och kan typ. Nemen, är faktiskt kul att han flytat hit så jag kan träffa honom oftare. Blivit så jävla sällan sen vi sluta skolan. Satt i vilket fall där med han, Danne och Jonas och kolla på Troja. Gråten var nära måste jag erkänna!

Dock är jag nu trött så är nog bäst att jag sover så man inte sover bort hela dagen.









Redan torsdag, skönt!

Aldrig blir det som man vill eller planerat men kanske lika bra, jag vet inte. Hade lust att göra nåt annat, träffa andra människor bara för en liten stund. Men jag förstår ändå. Hade inte heller velat åka iväg..

Ligger i sängen och tittar på mitt enorma berg med kläder, hur kan jag lyckas med det varenda gång? jag förstår inte. Men finns ingen plats att hänga det och i byrån är det fullt så det kan väl vara en faktor. Skulle verklugen behöva städa idag, (innan hade jag en anledning att göra det, nu blir det bara svårare och tråkigare). Ska förbi Sofija också men när jag ska hinna det får jag se :) Vid 16 börjar jag att jobba sedan jobbar jag bara 4 timmar, så det är ganska skönt :)








ÄNTLIGEN är dom mina!

Har vart hela dagen på jobbet. Först in till stan för att hämta salladskålar och sen förbi felix och hämta trosor, jaa, hos Felix hämta jag det ;) Sen traska jag på jobbet mellan 10-19. Rätt go tiden ändå fast bra trött var jag i slutet.
Tänk att bara idag har jag sagt "hej och välkommen, det går bra att bestämma!" sisådär 300 ggr. Bara sådär lite onödig fakta som jag har tänkt på. Och måste dessutom berätta vad Ninni sa idag, det var faktiskt lite roligt. Ungefär såhär sa hon - "Känner du hur det luktar bensin, alltså flytande". Hahahaha.. Joo, vad skulle det annars vara, visst fatta att det var avgaser hon men det lät rätt kul :) Tycker om dig Ninni ändå :D
Till min stora glädje så när jag kom hem stod ett paket till mig och gissa vad som var där i?
Joo, mina vita converse, yes, ÄNTLIGEN! Dem passa perfekt också, jag är lycklig. Nu väntar jag på 2 paket till bara, kommer förhoppningsvis imorgon.

bättre bild ska jag försöka få till imorgon.



Jag är glad att det gick som det gick ändå men samtidigt kunde det gått åt helvete....









Tidig uppgång

Jag tycker att börja vid 10 är tidigt. Gäsp alltså. Idag jobbar jag 10-19 så får väl se hur segt inte det blir, för dessutom säkert stå i kassan hela dagen, skulle faktiskt inte förvåna mig, somna på det.
Har tyvärr inte mycket mer att säga än att jag hoppas mina tradera grejer kommer idag men synd så får jag vänta till 19 innan jag får veta.







Jävla godissug.

Mitt sug efter godis är så stort nu så jag blir lipfärdig, har inte ens pengar eller ork till att handla själv. Väldigt störande.
Jag har nu sovit i kanske en 3 timmar, jag är fortfarande lite i koma men börjar vakna till liv efter lite mat.
Ska i vilket fall som helst inte göra nåt ikväll för börjar 10 imorgon så måste verkligen vara pigg, hoppas jag somnar ikväll med andra ord.







Aldrig ska jag kunna somna när det är något viktigt dagen efter.

Detta har väl inte vart den bästa dagen än så länge kan jag ju inte påstå. Kom hem från jobbet runt halv 3 inatt och inte kunde jag somna för min onda stortå, fattar inte vad det är med den, men den gör JÄTTE ont! Eller inte så farligt nu längre efter ipren men vårdcentralen kanske är något.
Somna efter om och men vid 6 imorses iaf och sedan var jag tvungen att gå upp vid 11 eftersom jag skulle på lunch med Nina och Stefan på Thai House (som även blev min frukost). Fullsmockat var det men tillslut fick vi en liten plats.
Efteråt besikta jag bilen, min älskade "pussen". Men självklart skulle den inte gå igenom så blir att fixa bromsslangar och styrleden tror jag det var också. Kul. Men åker till pappa nästa tisdag så då ska vi nog lösa det, mer utgifter alltså, åååh, kul :/ NOT!
Iaf kom hem nu för en kvart sen typ så har tagit mig en dusch och tänkte nu försöka sova lite för känner mig riktigt sliten :(








Tunisien nästa!

Fick precis reda på att resan är bokat och klar. Jiho. Bästa pris också typ. Jag är super nöjd :)
24 april - 2 maj. Då kommer jag, Martin, Natta och Loffsan ligga på vårt all inclusive, 4-stjärna hotell. En drink i handen och bara må bäst. Hur underbart är inte det lixom?!




och sitter här och har ont i huvudet än, inte så jävla kul. Ska det aldrig gå över? :S Kommer dessutom börja tidigare redan vid 19 istället för 20.30. Får helt klart ställa upp för jobbet :D Jobbar sedan till stängning.









Fortfarande dålig.

Mådde inte bra igår helt enkelt, mer kan jag inte säga. Mår fortfarande sådär, huvudvärk. Inte så jäkla rockigt.

Idag ska resa fixas och det kommer bli ett jäkla fram och tillbaka. Jag ska jobba vid 20.30 till stängning och hoppas det går bra eftersom jag inte känner mig bra än. Dock ledig imorgon så det sitter fint :)

Dessutom förstår jag inte hur Anna kan ha vunnit melodifestivalen när alla säger att dem älskar Salems låt, jag gilla den grymt mkt också. Förstår då inte hur Anna kunde vunnit, inte hört nån som var förälskad i den.







Matlagning, melodifestivalen och dricka nästa!



Jag är nu redo för melodifestivalen och några cider och förhoppningsvis en kväll på vatra.
Svart är här kommer jag!








Melodifestival-kväll

Lördag, im in love. Så ska det heta. Lördag är mkt bättre än fredag.
Men idag har jag iaf jobbat, var sjukt trött när jag vakna och tyvärr kommer det nog vara värre imorgon, inte bra.
Fick stå i köket idag och det var INTE till min glädje, kändes inte som att det gick alls bra. Inget stämde och det var bara kaos och stress, don't like! Som tur var så sluta jag vid 14 redan, nice! (men imorgon blir det 10-19). Kom iaf hem tog en dusch, var riktigt svettig faktiskt. Sen datorn och såg att jag vann på tradera, en ny snygg plånbok kommer hem till mig i nästa vecka, NICE! Och sen har jag vilat lite, det var behövligt.
För ikväll blir det melodifestival kväll hos Martin med tjejerna och sen blir det stan och jag ska allt dricka lite ikväll, dock hur mycket vet man aldrig. Lite lullig skadar inte.
En timme cirkus innan jag ska röra på mig så är nog dags att ta på sig alla svarta kläder!








"men du vet hästens kusin - älgen"

Snälla låt mig få ligga kvar här, jag är trött och det är varmt och skönt här. Jag vill inte gå upp och jobba, nej tack. Men är bara 10.30-14 så kommer nog gå prima. Efter det blir det hem göra sig iordning och slappa och ta det lugnt för att sen åka till Martin, när vet i tusan men innan 8 iaf för vi ska ha melodifestival-kväll. Efter det blir det krogen. Det är black-night på Vatra så ja, gratis inträde så det är nice.

Igår iaf så var Sofija här, vi slappa i sängen typ hela dagen och ja, det var allt typ. Vid 7 träffa jag killarna, Thomas, Anders, Friberg, Gabbe och Lake för att ta en after work på helensgården. Tacos buffé, muma. Och jag fick min efterlängtade cider, hade seriöst gått runt hela dagen och längtat, hade vattnas i munnen hela dagen!
Träffa senare Felix, Hampus, Josse och Johanna så när dem andra stack för fest så var jag med dem istället och drog till en fest på Terängen och ja, hjälp mig. Kände fan inte en enda jävel, kände inte ens igen nån asså. Sinnes. Så var ingen hit kan jag inte påstå alltså.
Natta och L kom och hämta mig och så åkte vi till Donken med Ibbe och vem det nu mer var. Satt där och skratta och hade det kul. Sedan lämna av dem men 15 min var  vi tillbaka igen med Pontus, Linus och nån mer. Men denna gången vänta vi i bilen, pinsamt att komma tillbaka igen. Behöver ju inte vara på jobbet mer än nödvändigt känner jag :P Haha. Kom iaf hem vid 1 ungefär så blev sängen ganska fort.

Nu ska jag snart gå upp iaf. Innan det kolla priser på resa och Tradera. Jag vill ha den snygga plånboken alltså.
Vann ju mascara igår, yes!

Anders och Gabbe

Thomas äter förfullt och dessutom var han omöjlig med att vika bröden, hur svårt är det lixom? Tydligen jätte svårt, hehe.









Helgen har sin början

Skönt att sova länge idag ändå, är ju ledig! Men kom inte i säng från 4a igår. Blev en krogrunda trots allt, nyktert dock men ändå. Var rätt så lamt, visst kul att träffa lite folk som man gjorde, men lite var just var det var. Jaja, mkt annat hade man inte för sig så fick funka. Dock sluta det inte som jag ville men det är som vanligt då.

Som sagt är jag ledig idag så vad som händer än vet jag inte. Ska snacka med Fillepille och Blomberg och dem och se om nåt händer. Vill mer än gärna träffa dem nu känner jag :) Skulle kunna festa faktiskt om det är nåt kul (Y). Vita månad kan vara för mina tråk nykterist kompisar, det kan man vara när man är gammal sen. Haha.







Bilder.

Hitta lite bilder i kameran precis från när jag var hos pappa. Inte så många bilder och dem flesta får jag inte ens visa, och dem jag inte får visa är dem på BMWn, så ja, om några månader så kommer det tills dess är det hemligt. Tyvärr. Den är ju SNYGG!

goding.

Mamma fick minst sagt en misslyckad glass och jag fick mig ett gott skratt när jag så nöjt satt med min hela och goda glass.

Så går det när man ska åka till Uddevalla och jag som hade en nytvättad bil :(

MYCKET SNÖ!

och en bild på mig innan jag skulle hoppa i bilen och åka hem till skövde. hej härligt väder!









Mycket intressant!

Sov lite längre idag så missa ett par skor på tradera, skit också. Men seriöst så har jag blivit en tradera-fjolla. Har just insett att det är rätt så awesome! Men jag satsar på mina hel vita om ett par dagar, jag ska ha!
Annars sitter jag i sängen med huvudvärk och vad denna dagen förutom jobb har att erbjuda har jag inte en susning om. Återstår att se, lite frukost blir det snart ändå.
Frågan är ju ikväll, ska man ut eller inte?! Kan verkligen inte bestämma mig. Jobbar till 22 och blir då så stressigt men är ledig imorgon så ja, står i ett lite dilemma där känner jag. Fan, hur ska jag göra?







Solning i mars, nice!

Haft en riktigt skön morgon. Vakna redan vid 8 men inte fasiken kan jag gå upp då så jag somna om och tyvärr vakna jag då halv 11 men helt okej eftersom jag kom hem sent igår. Halv 3, även om vi lyckades komma ifrån jobbet skapligt.
Har nu på morgonen planerat resa som känns väldigt nära nu. En vecka i Tunisien. Är bara frågan om vilka som är på. Kommer sitta som ett smek. Underbart! (Blir nog att fira imorgon på krogen, dock har jag världens nykterist kompisar just nu) men bara för det ska inte jag vara tråkig.
Kollat på film nu såhär vi lunch tid och precis nu gick  jag ut på balkongen och satte mig. Kan medela att det inte är direkt kallt, sitter i linne och mjukisar och känner solen bränna i ansiktet. Hallå Underbart! Behöver bli lite brun nu för jäklar vad blek jag blivit det sista nu. Inte okej!
Vet inte riktigt vad jag ska göra innan jag börjar jobba men en promenad kanske? :)

bättre bild gick ej att få, är så ljust just nu.









Slog till med en rejäl 0a.

Jahapp, vilken otroligt värd stängning. Stressen har verkligen inte hunnits och tur var väl det på ett sätt för kände att jag inte alls var i form faktiskt, kände att jag inte riktigt kom in i det men aja.
Hade sjukt lugnt idag. Hade inte en enda gäst mellan 1-2. Kändes otroligt givande men jag förstår ändå, vrf åker man en tisdag vid halv 2 och käkar? Det gör man ju lixom inte, hum.
Trodde ärligt talat att jag skulle vart tröttnar, men sedär, det är jag inte :) Blir nog sängen strax iaf. Funkar fint!








Hallå orättvist!

Kul att för 4 timmar sen fanns vår resa med 9 platser kvar och vips var det borta :( lixom vafan, vilken otur man får ha. Och nåt liknande i den prisklassen finns inte. Fuck. Vad vi ska göra nu vet jag inte? Jag hoppas för gudarna bara att dem inte ska ha resan så den kommer upp imorgon igen för dååå ska vi ha den direkt! 2 veckor i Tunisien skulle sitta som smäck.

Nu sitter jag här i jobb kläderna igen, tillbaka till verkligheten. Hemma är man väl vid halv 3 inatt. Kommer vara trött, jag som gick upp vid 9 idag.

så ledsen är jag.








ytterligare ett inägg



jag är hemma i skövde igen, btw!
resan gick bra för den som undrar och bilen är sketnare än vad den var innan jag tvätta den, sugit.
har inte haft orken till att ta upp min packning men det har jag aldrig.
är svinhungrig nu så kanske ska laga mig lite mat.
dessutom går jag runt här hemma i mina nya shorts och linne och drömmer mig bort till varmare länder.








Försöka kan man alltid göra

Det är svettigt att fota, har gjort ett nytt försök med att fota det jag har köpt. Dock blev resultatet sådär men nu orkar jag inte. Jag ger upp helt enkelt.
Här har ni det jag fick ihop iaf.


Klänning från Gina Tricot



jeansshorts från H&M

och leggingsen jag köpte känns sådär kul att visa, ett par svarta vanliga så skippar det.

Bara en extra bild också.








På med solbrillorna igen

Ska packa det sista och sedan drar mig hem till Skövdeland.
Måste säga bara att det känns lite vemodigt att lämna här, är så skönt att vara hos pappa ibland. Men längtar såå till sommaren (egentligen skulle jag vilja vara ledig hela sommaren, men tyvärr går inte det).
Ligga här ute på altanen, spela hög musik och ha ett nytt liv här! Det kommer bli underbart.

men just nu är det kallt som fasiken här!
osminkad och mjukisar på mig.









Detta är inte dåligt

Klockan är innan 9 och jag är redan uppe, självmant, utan att ha nån anledning, jag vet seriöst inte när det hände senast faktiskt. Det är skönt på ett sätt.
Idag ska jag hem till Skövde iaf, när är frågan men blir väl när jag packat och käkat frukost. Vädret är dessutom lika fint idag som resten av veckan. Hur underbart är inte det? :D
Ikväll blir det jobb, börjar 19 och sen kör jag min första stängning när vi sänger 02. Hoppas det inte blir allt för segt :)








Min dag i bilen

Känns som det enda jag gjort idag är att kört bil och det har jag i stort sett bara gjort. Först tog mig till mormor och morfar för att hälsa på lite, blir tyvärr allt för sällan. Mamma var även där.
Drog mig till vbg för tanka, tack morfar. Vidare till Thn för att lämna tillbaka lite bromsar på mekonmen (och seriöst så uttittad som jag var när jag kom in där har jag nog aldrig vart i hela mitt liv, PINSAMT)  och sedan vidare till Uddevalla och torp för att göra antal ärenden på Biltema. Kul att man fick nån bär hjälp känner jag. Fick gå två ggr till bilen, kändes bra. Haha. Kunde ju inte låta hela kön stå och vänta på att kassakillen skulle hjälpa mig ut till bilen ;)
Sedan tillbaka till morfar och lämna kortet och hjälpa han ut. Stackarn är fortfarande gipsad. Sen hem till pappa, byta om fort och sedan vidare till farfar för att byta broms skivor och fixa handbromsen, skulle försöka laga stereon men funka inte så vet inte vad jag ska göra nu faktiskt :S

Blev sedan när vi kom hem goda mackor och massa planering.

Kan även tillägga att bilen är lika sketen som den var innan jag tvätta den, jävla väder då!!! Arg.







Hit och dit, upp och ned.

Mitt schema för idag ser ut som följande:
- Hälsa på mormor och morfar och även mamma som är där över dagen. Ska få lite lunch där också.
- Till överby för att byta lite delar till bromsarna som jag inte behövde, pengar tillbaka, inte fel!
- Till Uddevalla för att åka till Biltema för att köpa lite smått och gott så som broms skivor bak, så byebye pengar!
- Ut till farfar för att byta bromsar i bak och fixa handbromsen.

och det var nog allt för idag tror jag. meningen att jag skulle hem till Skövde idag men tar det imorgon istället och det spelar ingen vidare roll för början inte från 19 imorgon.












Min Petter

Så jävla skönt att se att Petter Solberg är med där framme igen. Han ledde ju första dagen av Rally Mexico men tyvärr kommer den där äckel Loeb och snor den platsen men Petter fick en fin andra plats och så nöjd han var med den. Är så glad för hans skull, så mycket motgångar så han är såååå värd det. Grattis till 2a platsen Petter :)








Det går mot veckans slut

Nå, då var denna söndag snart över. Idag har man vart med Nina och shoppat lite på överby. Det blev mekonomen först där jag spendera mer än 1000 spänn på bromsar, kul... :/ Som tur är så behöver jag inte alla delar så får tillbaka nästan hälften imorgon iaf, och skönt det minst sagt :) Sedan blev det lite mat och sen in i några affärer. Mina vita convers var slut där också. Jätte kul :/ Men kom iaf hem med ett par jeans shorts, ett par vanliga leggings, mina är så söndringa nu igen och sen en klänning. Halv nöjd änå :)
Åkte påvägen hem och hälsa på nån kompis Nina och sen var det dags för mig att åka ut till Långemad för att kolla över bromsarna på "pussen".
Meningen att jag skulle åka hem imorgon redan men kommer tyvärr inte hinnas med så får göra det på tisdag istället, måste fixa bilen nu innan besiktning som är inom snar framtid.
Nu blir det rally Mexico på tven och heja PETTER!

Imorgon blir det uddevalla!









Överby nästa!


Nu är det dags för mig och Nina pch åka iväg till överby för att förhoppningsvis få shoppa lite :) igen..
Dock är det en del bil grejer som behöver inhandlas, lagom kul men behövligt.








Vad man vill ha och vad man har

JAG VILL HA MILJONEN NU TACK!
Vill ha caben men försäkringen kommer kosta skjortan. Suck.
Jag vill åka utomlands nu men det kostar skjortan det också. Men det ska nog ordna sig iaf.
Jag vill ha mig en egen lägenhet och kunna få starta ett nytt eget liv.
Jag vill ha ett jobb med bättre lön så jag ska kunna göra allt jag vill göra.
Vill köpa mig den där kamera för 10.000, det är ju något som jag verkligen, verkligen vill ha.
Vill kunna ta ut opel, fräscha upp den och få börja köra rally men gissa vad som saknas för att det ska gå?
Vill även ha en underbar kille och det är väl det enda jag inte direkt kan skylla på pengarna. Utan där är det endast jag och min personlighet som spelar lite som det vill.

Jag tycker dock att jag är väldigt negativ nu, egentligen ska man se vad man har och inte vad man vill ha. Visst är det mycket man vill ha men samtidigt har man massor som många skulle döda för.
Min underbara familj.
Tänk att vi ska få utökning i familjen.
Att jag får ha kul och skratta på jobbet. Bra arbetskamrater.
Jag har ett kul partyliv och lever just för stunden bara. Det är inte fel. Snart är det dessutom sommar. Eller några månader är det helt klart.









Fridfullt

Framme i skogen är jag nu eller har egentligen vart det ett tag. Jag och Nina har tittat lite på tven, pratat lite namn och käkat mat. Ska nu alldeles strax åka iväg till farfar för att kika på rallybilen och ta några kort så pappa kunna skicka in bilder på bilen till sbf någon gång och sedan hälsa på söt vovvarna, saknat dem så ju.
Underbart väder också, nu vill jag ut innan solen går ner.











En sån där fredag med såna dära funderingar med såna dära vänner.

Jag är propp mätt, usch fy. Haft det mysigt med tjejerna ikväll, Loffsan & Natta. Dem kom hit runt halv 8 så börja vi laga tacos och sen satte oss i tverummet för att se på film, det blev "flickan". Den var väl som den var helt enkelt. Kan ju inte hålla med om att det var 2009s bästa film som det stod på filmen men ja...
Nattas kommentar "Men vart tog ballongkillen ivägen?" och "När kommer hon att ligga i bassängen?" Det var det enda hon var intresserad av i hela filmen, skit i flickan, den ensamma lilla flickan.. Lixom vart tog egentligen ballongkillen iväg?! HALLÅ!!! Haha...

Tryckt i oss lite gurka & morottsstavar och testa Loffsans nya grej päron & dipp. Ja, ni hör ju själva.. Men kan ju ändå erkänna att det smakar inte så illa som det låter ändå :) sedan satt vi och kika på nån mer film på canal +.
Sist men inte minst så satt vi och drömde oss tillbaka till studenten tiden, till sommaren och bävade för att bli äldre och skaffa hus & barn och en man.
Jag har bestämt mig för att denna sommaren ska bli min bästa sommar, ever! Skit sak samma om jag jobbar en massa, jag ska ha en sjukt bra sommar. Bara vädret blir underbart. Och caben står och glänser så fint ute på parkeringen, detta ska bli en bra sommar. 2010 - svik mig inte!










Långhelg för min del

Ska bli underbart att vara ledig fram tills tisdag kväll då jag gör min första stängning med att sluta vid 02.15. Får se hur segt det egentligen blir..
Men idag har jag en så länge jobbat (hade faktiskt en del att göra minst sagt) och sen var jag duktig och tog hand om min "pussen". Tanka den så jag kan ta mig till pappa och sen köpte spolarvätska och har tvättat den också. Så nu ser både "Pussen" och jag bra ut.. :D om ni fatta den?!
Träffa även Robert en sväng, alltid lika trevligt. Har nu duschat och ligger i sängen mår bra. Dock lite hungrig och så men Natta och Loffsan ska väl komma hit om dryga timmen och då ska vi laga mat och mysa med film och hela det kitet. Underbart!

imorgon drar jag mig bort mot skogarna.








Nu knackar helgen på och inget supa

Dryga timmen tills jag börjar jobba och är väl lika bra att börja göra sig iordning och dra sig snart för ska först åka till Sofija för jag glömde min mobilladdare där igår och sen måste jag svänga förbi sigges också. Sedan börjar jag att jobba 11.30 men sedan jobbar jag bara till 16 men det är ganska soft =) Ikväll ska vi ha lite myskväll, jag, Natta & Loffsan men vart vi ska vara än har jag inte en aning om, fick ju aldrig svar av mamma :/ Det var min fredag det, skönt med att ta det lugnt med festandet denna månaden, det behövs :)








Inget jobb och ingen utgång.

Är dyng trött just nu. Har idag städat. Fotat i en massa. Först mina nya kläder och sen var jag och Sofija uppe i simsjön för att ta lite kort. Men så många ggr vi sjönk ner i snön bara, sinnes! Hade snö ovanför knäna, inte kul och kallt men nåt bra kort hoppas jag ändå på att det blev :) blev sedan handboll ifk mot Malmö och såklart vann Ifk, vore ju illa annars men dem låg allt under när vi kom så dom gjorde en bra vändning i slutet. Blev sedan sigges för att hämta filmer (dock har vi bara orkat se en film). Blev lite mer fotografering så när bilderna är inlagda på datorn och allt så ska jag allt försöka få upp några jag också :) Sist men inte minst blev det en av filmerna men sömnen var inte långt borta så nu ska jag äntligen sova i min nybäddade säng, hejsan underbart!

och denna torsdag är ingen vanlig torsdag, känns inte ens att det är torsdag men det kan nog bero på att jag varken har jobbat eller gått ut ikväll, ovanligt ju.. Haha.
bilden får tala för sig själv.... :/








Nytt i gaderoben




Från Bikbok


Jeansskjorta från Gina
och Svarta linnet från Hm

Linnen från Bikbok

Linne från Gina
vet suddig bild men dem andra på linnet blev ej så bra, eller jag ser ut som en kuf i ansiktet!

Kavaj från Bikbok








Om det ändå vore sommar

Vet ni vad jag längtar efter? Joo, jag längtar så in i helvete efter sommaren.

Tänk att få använda alla nya kläder jag köpte igår.
Tänk att få ligga i gräset och bara känna solen bränna.
Tänk att få springa ut i vattnet och skricka högt pga att det är så kallt fast när man vart i bara en liten stund så är det underbart, och tänk bara alla kvällsdopp. Bråka med alla mygg men så skönt.
"Blir det varmare om jag skulle kissa?" eller hur var det...
Tänk att få bara dra på sig en tröja och en kjol och få använda alla nätta skor. Eller en blommig klänning skulle inte heller sitta fel.
Tänk att få ta med sig nån god mat och en filt och ta en piknick.
Tänk att slippa frysa på nätterna efter krogen och sitta utanför på trottaren vid kebabhouse.
Tänk att få svetta skiten ur sig på donken, det är livet, eller inte... men det har sin charm också.
Tänk att få vara BRUN framför allt!
Tänk att få åka runt  i cabe och spela jävligt hög musik.
Tänk att kunna sitta ute och bara ta några cider och ha det jävligt soft.
Tänk när sommar husaren är.
Tänk när man bara kan ta bilen och åka vart man vill, KUSTEN nästa!
Tänk äntligen när min dejt kommer, underbart!
Tänk att bara sitta vid vattnet och se på solnedgången.
Tänk att bara få hänga med dem man älskar mest av allt och alltid ha ett leende på läpparna.

Man kan ju inte göra så mycket annat än att drömma nu, men känns som att det är en bit på vägen ändå, solen är ju fram. Tänk vad bra känslor som kommer i kroppen då





lite bilder från sommaren 09








Solen tar fram dem bästa sidorna inom en

Jag är så nöjd idag. Börja med att jag fick sova ut och sen vid 12 åkte jag till stan för att möta upp Loffsan och gå på stan. Blev en hel del shopping för mig, hejdå tusenlapp men lätt värt det och längesen jag shoppa nu och fick mycket för det så jag är jätte nöjd. Enda som sög verkligen var att mina vita convers som jag vill ha, var slut IGEN! man lixom, vafan, blir riktigt ledsen på det, vill verkligen ha dem. Ska nog se om jag kan hitta dem på nån sida på nätet och klicka hem dem istället. Orka vänta längre.
Blev även en lunch på Mangos för våran del, riktigt mysigt. God mat dessutom. Komiskt att t.o.m ägaren kände igen en från donken, och bara vi ses ikväll. Haha. Fick smärra chocken men så går det, kan ju hända att man jobbat en stund där så vore ju konstigt om inte hela skövde sett en nån gång där :P Haha.

Iaf efter stan vid 17 så åkte jag till jobbet. Så vi hade väl en hel del att göra egentligen hela kvällen och så var det med det. Tog ut soporna för första gången och jag har snart jobbat där i 2 år. Bra där. Haha.

Imorgon ska jag ta kort på alla mina nya kläder
. Lite väl sent för det nu.

Nu ska jag se på "luftslottet som sprängdes".










Samma som igår

Det var faktiskt lite skrämmande när jag vakna, jag får bara snilleblixt och sätter mig upp för att kolla på klockan precis då ringer klockan, alltså vaknar jag typ 10 sek innan klockan ringer, det var lite komiskt ändå.

Nu sitter jag iaf här i sängen, titta klart på "This is it" somna ifrån den igår, var så sjukt trött. Rätt gött ändå att man vänt på dygnet så man somnar innan 2 iaf :) inte alls fel det! I vilket fall som helst så måste jag säga att filmen var ganska bra, roligt att se :) Måste säga bara också att det hade nog blivit ett ganska pampigt framträdande om han bara inte hade dött.
RIP Michael Jackson.


I vilket fall som helst så får jag ändå göra mig iordning snart för måste åka till jobbet om dryga timmen, fick jobba extra idag igen så jobbar 11.30-15 och får en rast på en timme, vad snällt :P och sen börjar jag 16-20.30. Så det är vad som händer idag, jobb. That's it!








At work all day

Vilken värd måndag det kommer bli idag, jag ska enbart jobba eller egentligen är det ju ganska värt, jobba är ju nåt vettigt och bra. Pengar lixom. Men var meningen att jag bara skulle jobba 17-22 men då fick jag en tid till och snäll som jag är så ställer jag upp, har väl inte så mkt annat att göra såhär en måndag så nu jobbar jag mellan 11.30-22 så HELA dagen är jag på jobbet med andra ord.

Kan ju säga att jag är glad att jag är vaken nu, för klyft hjärnan råka att ställa klockan på alla andra dagar än på måndag. Tur att jag vakna ändå, men segt är att jag trodde kl var mer än vad den var så egentligen kunde jag ha somnat om, typiskt mig ja. Har ändå en och en halv timme innan jag ska börja så kan än så länge slappa :)








Påväg in i mars månad

Nu är det redan mars, shit vad tiden går. Idag iaf så har jag vart duktig och gått en timmes promenad med Lätt och sedan blev det jobb i vanlig ordning. Efter jag sluta vid 21 svängde jag förbi sigges och tog med mig en film "freestyle". En tyå ungdomsfilm med lite good feeling :) Vill förövrigt lägga till att jag så gärna skulle vilja vara kär nu, tänk att få vara kär. Fan en sån underbar känsla det är men icke ska man få vara det, typiskt..
Jaja, är nog på tiden att lägga sig för imorgon blir det jobb heeeela dagen, 11.30-22, får bara huvudvärk av att tänka på det. Hoppas ändå att det går någorlunda fort :)











RSS 2.0