489324-203

Dagen saker förändras

Idag är det den stora dagen som ska förändra ens liv, ge en nya möjligheter och en ny start på ett sätt i livet. Idag är det min dag, 2010-10-20. Min 20 års dag. Jag säger bara grattis till mig själv! :)
Idag är det inte bara min födelsedag utan en ny start på ett nytt äventyr. Idag sticker jag och Natta iväg till Gran Canaria, Las palmas, playa del ingles för att gå en bartenderkurs. 3 veckors kurs och en veckas semester. Så hemma igen den 19 nov. Det är det största jag har gjort på egen hand så, aldrig vart längre hemifrån än en vecka så jag hoppas på att det ska gå bra :) trodde aldrig att jag skulle våga detta, men se, jag vågar :D

hemskt att packa för en månad

kommer sakna denna gulleplutt rätt hårt också.
Igår och idag

Sitter här och hostar och snorar fortfarande, men som sagt, det är bättre iaf och sen är det ju alltid värst på morgonen när man precis har vaknat. Idag väntar jobb 14-19 och efter det får man se vad som hittas på :)
Igår så tog jag det lugnt på förmiddagen, lunch och eftermiddagen, plocka iordning lite på rummet, dammsuga och såna där små grejer.
Eftersom det drog ut lite på tiden för Frida så åkte jag iväg till Skultorp så länge och hälsa på, kika på lilla Nala också. Blyg men en busig liten rakare. Runt 19 kom Frida hem till mig så vi satte oss och snacka lite, var ett bra tag sen vi sågs. Så var mycket trevligt och efter en timme drygt så kom även Sofija, Loffsan och fin besöket i form av Malou. Som kom som en överraskning hit ner, blev jätte glad och se tösa ;D Så blev fruktsallad och sen lite chips och dipp. Satt och snacka typiska tjej grejer (sex) och kolla på lejonkungen 2, mysigt. Gamla gänget igen.

Nu tänkte jag försöka få ner nån film som jag kan slappa i sängen och se tills jag börjar att jobba vid 14.
Sista lediga dagen

Varit ledig så länge nu att jag inte har koll på vilken dag det är längre, men det är torsdag idag va? Jag kör på det i alla fall.
Har i vilket fall som helst vart hos pappa sen i söndags och kom tillbaka hem till Skövde igår- Anledningen till att jag var där så länge var att jag var sjuk och kunde inte jobba på måndagen så stannade kvar. Busa runt med Amber och hade det allmänt jävligt lugnt.
Hade dop för Ambers i söndags och hon var så duktig, skrek lite bara när hon fick vattnet i huvudet men annars gick det så bra. Dock tycker jag synd om henne som blev kastad hit och dit mellan alla folk, lite respekt tycker jag ändå man ska ha. Det är ett stackars barn liksom. Ingen docka.
När vi kom hem där på kvällen (blev en aningen sent) så fick jag lilla Amber att skratta. Den lilla är ganska svårflörtad när det gäller det, så jag var överlycklig, var första gången för mig. Antagligen var hon övertrött därför det kom :) inte lyckas med det nu efteråt nämligen.

Och förövrigt så är det mindre än 2 veckor tills vi åker mot Gran Canaria och Playa del ingles. Jag kika på bartenderskolan som börja på 3an och det gjorde ju en inte mindre nervös direkt. :/ Kommer säkert gå jätte fort den tiden dit, och så även min födelsedag, åker ju på min födelsedag, som tur åker man på kvällen så man har tid här hemma på sin dag. Man fyller ju 20 en gång i livet bara :)


RSS 2.0