489324-203

Inget speciellt, inget särskilt

Förstår inte att jag kan vara såhär trött när jag har sovit tilräckligt många timmar, mycket skumt. Men är sjukt trött iaf, inte okej! Dessutom är det kanon väder idag och då ska jag självklart jobba dag, kul, jätte kul! Hoppas att dagen idag ändå går fort! :) Gårdagen gick i snigelfart typ. Jag och morsan tog en promenad också igår, stort plus till oss tycker jag :) En början iaf!
Men är väl dags att byta om nu då och sminka mig för om en halvtimme måste jag åka.
Bild från i torsdags som jag inte kommer ihåg blivit tagen av Husaren, kul och bra jobbat där Veronica!

En helg med gc folk

Helgen har varit kanon, så himla kul med folket som kom till Skövde för att festa med oss, så jäkla roligt. Fick överraskning när jag kom till Natta av att Micaela och Johanna var där också, hur sjukt roligt som helst. Men både fredagen och lördagen var kanon, trots 2 till akuten på lördagen. Ett krossat bord och en kväll där jag bara drack och drack utan att det kändes nåt, men kan ju säga då att jag iaf mår bra idag. Och även om jag inte blev så full så hade jag kul med alla vännerna. Sjukt att träffa dem här hemma faktiskt!
Varit jobb hela helgen dessutom, tur nog inte så jätte långa pass så jag har klarat mig och hunnit med allt jag har velat! Snart dags att sova igen för imorgon är det jobb igen. 11-18. Ni kan kalla mig en hårt arbetande kvinna ;) haha!
'
Bilder från i lördags på bogrens

Helgen börjar alltid med en torsdag!

Dagen börja med att umgås lite med Sofija för sedan vid 15 åka till jobbet, sluta efter en ganska intensiv dag på jobbet kl 19. Hem och fixa sig, duscha, sminka sig och allt som hör det till för ikväll ska jag ut med en del människor från Donken, kan nog bli en bra kväll. Inte varit ute på några veckor så denna kör vi all in, alla tre dagar typ. (Lördag smäller det stort!).
I väntan på att åka tillbaka till jobbet och hämta Hannah!

Trots att solen skiner är det ett grått täcke över Skövde

I dagarna 1 & 2 är det begravning av dem 2 killarna som omkom i en bilolycka. Hela Skövde är fortfarande i sorg, igår var dens enas begravning och idag är den andras. Prata med en kompis till mig som kände dem väl och jag börja verkligen storlipa när jag läste allt han skrev, jag är så glad att jag inte har upplevt att nån av mnina vänner har gått bort.
I vilket fall som helst idag så är det strålande sol. Så ska in till stan vid 13 och sen kl 15 börjar jag att jobba i några timmar, till 19 och då kanske jag ska uit med några donken folk, men jag kan inte riktigt bestämma migb hur jag ska göra. Trots att lönen kom igår så är den nästan redan borta så vet inte riktigt hur jag ska göra, vore kul att gå ut med dem, men jobbigt med att ta sig till jobbet dagen efter och sånt. Jaja, får väl fundera på det lite till så får vi se!

En vit liten sak är snart min!

Efter en helt galen kväll på jobbet igår och fick verkligen slita för pengarna så kom jag in till min underbara säng, en timme senare än vanligt. Alltså då runt halv 4, det är väldigt sällsynt.
I och med detta sov jag till ungefär halv 1. Blev sen dusch och frukost för sen fixa sig för att åka in till stan, fixa lite grejer inför Lördag tillsammans med Natta och sen fika med henne och Loffsan på Pim's. Efter det mötte jag upp mamma och fixa konfirmations present till min syster, och den ska jag inte ens gå på... Men jag hoppas hon blir glad över vad hon får! :) Drog sedan till Elgiganten och mer eller mindre inpulsköpte en Iphone 4, en vit fick det bli. Men på tiden att jag skaffa mig en vettig telefon nu, så jag är ändå nöjd :) Dock får jag vänta 1-2 veckor på telefonen men det ska jag väl kunna klara  av, hoppas den kommer den 1 juni som är tänkt. Håller tummarna :)
Nu blir det strax mat, sen ska jag åka och köpa några cider för sedan tror jag vara med Sofija en liten stund! :)

Dagens låt - Tisdag

Basshunter - Fest i hela huset
Denna låt blev det bara för att jag laddar så inför lördag, då det verkligen ska bli fest i hela huset!

Skäms på mig

Jag har varit vaken i såå många timmar nu men ändå har jag spenderat större delen av dagen i sängen, jag bör skämmas tror jag. Men det var så himla skönt, det var ju det. Det är en himla tur att man fått ett extra pass på jobbet idag iaf, 17.15-02.15. I need money! Perfekt mer eller mindre, gillar ju jobba kväll också så.
Igår blev det iaf planering inför lördag, vi väntar på svar idag. Dock inget än, hoppas dem ringer från Bogrens snart! På kvällen blev det bio för mig och min lilla fruga, Natta! Fast & Fourios (stavning?) 5. Och ja, den var bra, bra som alla sa att den var. Jag och Natta satt som fån i biosalongen och log genom hela filmen, snygga var dem minst sagt. Enda nackdelen var att det var ganska lite bilar med ändå, i förra filmerna är det mer fokus på bilarna men tyckte det var mindre i denna filmen, så det var synd. Liksom min älsklings bil subaru var med i ca 10 sek. Kul då, kul! Men snygga killar och en bra film ger ett bra betyg. Jävligt oväntat slut dock, måste ju komma en 6a?
Men nu ska jag ta mig en matbit och forsätta dagen i sängen framför en film tills man börjar, nu är det liksom ingen idé att börja med nånting ens känner jag.

Ska försöka börja blogga igen

Gårdagen, söndag. Var en mycket lugn dag för min del, var ledig så umgicks med Mamma och syster. Var på Elins en sväng och kika, fick med mig ett par skor hem, jag är nöjd! :D Jippi!
Annars bestod kvällen av tvetittande.
Idag blir det jobb mellan 11.30-14. Verkligen ett mini-pass men aja.. Sen blir det att möta upp Natta för att planera helgens bravader. Feeeeeeeeeeest för hela slanten med lite gc folk och folk här hemifrån, det kan nog bli rikigt roligt :)
mina nya skor från hm

och en extra bild på   mig.

Två killar som gick till en annan värld alldeles för tidigt

Det ligger som ett svart täcke över Skövde fast solen lyser klart från en blå himmel, anledningen är hur två unga killar mist sina liv natten till Lördag. Jag kände dem aldrig och har väl endast mött dem någon/några gånger när dem har besökt donken men det värsta är att se alla sörja och klart en annan sörjer också. När jag läser allas kommentarer och liknade så börjar jag faktiskt gråta. Sitter med tårar i ögonen och inser att det kunde lika gärna varit nån jag kände eller något sånt och i o m det så ska man ta vara på sina nära och kära och visa för dem hur mycket dom är värda. Hur mycket man älskar dem, men oftast gör man alltid sånt försent.
Åkte även förbi där idag där dom åkt av och så mycket blommor och folk stod där och höll om varandra, man kan inte förstå hur mycket det berör än men det gör det. Stundenten om tre veckor och dem var precis iväg på en studentresa. Så tragiskt så extremt tragiskt.
Lev vidare nu killar i en annan värld, många många människor är dock kvar i denna världen och längtar efter er. Vila i frid!

RSS 2.0