489324-203

Inte så farligt ändå

Såhär när denna jobb dagen är slut så är jag nöjd. I början var det jobbigt men det bättra sig och äntligen vid 8 så sluta jag jobba. Underbart! Mamma kom och hämta mig, slängde mig in i duschen och nu har jag precis bytt om. För ska iväg till Terängen där det är fest för Mirza. Loffsan och Malou är redan där så ska möta upp dom. Är grymt trött egentligen så gissar på att jag kommer inte vara där så länge. Men kanske måste skynda mig nu ändå.

Snark.









Bakis

fyfan, har mått betyldigt bättre. Går mellan "tror jag kan börja bli bättre men har fel varje gång" och illamående. Gud hjälpe mig med denna dag. 11.30-20 blir det på jobbet idag. Jag säger bara det, snälla bli bättre snart!!!!!









Du underbara torsdag!

Välkommen Veronica till det jobbiga livet. Jag börjar tröttna på allt jobb, skulle så jävla gärna bara åka bort en vecka och bara vara. Skulle verkligen behöva det känner jag men det är bara att stå ut och nästa år kanske man har tur att få åka en sväng med sina underbara vänner.

Idag väntar först jobb på donken. Ett kort pass, det kortaste för denna veckan, 11.30-15 och sen efter det skynda sig att klä om och se någorlunda fräsch ut för att åka iväg till sigges och jobba där mellan 16-22 och efter det, då blir det.. hum.. är torsdag.. vad ska Veronica göra då tro.. jooo, en finfin utgång ska det bli :D:D Är höstlov så jag väntar mig bra med folk. Husaren eller bogrens är ju egentligen fråga men det blir nog båda tror jag :) Får kolla lite på det ikväll.

Och IDAG, istället kommer Malou. Inte en dag försent.








Inte lätt när det är svårt

Nemen, hej.. jag var ju inte helt slut efter jobbet, nej inte alls.. Haha. Imorgon blir det ju inte lugnare heller. Blir både jobb på donken och sigges. Så, så är det. Sov en stund nu förut så är ganska pigg igen. Ska nu stoppa i mig nåt, måste även se en film som ska tillbaka till sigges imorgon och sen ska jag försöka bjuda alla dom jag tänkte på lördag med. Inte lättaste när folk inte är inne på msn eller fb och har ej dom på mobilen. Men det ska väl gå ändå :)









R

Mysigt var det iaf, fast kanske fel.. Vem vet. Hände dock inget. Efter jobbet igår så åkte jag iväg och träffa R, det var ett tag sen nu så det var mycket trevligt :) Somna även där så fick gå upp vid halv 7. Konstigt nog så var jag inte speciellt trött. Men la mig ändå när jag väl kom hem. Men sov aldrig så bra så gick upp kvart i 10 igen. Känner mig ovanligt pigg och det är nice :)

Om en timme börjar jag jobba och denna dagen är min kortaste dag denna vecka. 11.30-18. Riktigt skönt faktiskt :) Ska sedan iväg till Väring och träffa Blomberg är tänkt. Måste planera lite inför lördag känner jag :)

IDAG KOMMER MALOU OCKSÅ, SAKNAT DIG SÅÅÅÅÅÅ<3








Några tusen fattigare

Jag vill inte! Jag vill inte jobba idag, jag är trött, vill bara ligga hemma och se en film. Visst, hade vart okej med ett kort pass men nehe, idag blir det 11.45-21.30. Det är inte lite det. Det är pengar så det är ju skönt men efter igår så känner jag mig ganska trött.

Var som sagt på ge-kås igår och shit vad mycket grejer det finns. Helt sjukt.. Köpte för lite mer än 2000 där inne, det rullar minst sagt iväg på alla grejer man kan tänka sig. Skulle lätt kunna köpt för lika mycket till egentligen.
Var meningen att jag skulle köpt en kamera på net on net när jag var där men eftersom man varken fick känna eller testa kameran så blev jag osäker, så skippa det. Jobbigt att inte ha någon kamera men ska försöka gå till dem andra ställerna här och se vad jag kan hitta. Blev istället lite shopping på några butiker utanför. Vi passade även på att svänga in på lager 157 och måste säga att det var en besvikelse. Hitta i princip ingenting. Jo, ett par trosor och sen en lång armadtröja på killavdelningen. Till killar fanns det hur mycket snygga kläder som helst och till tjejer var det SÅ dåligt. Benita hitta dock ett par snygga jeans. Avis!

Men men, några tusen fattigare så ska jag klä på mig nu och göra mig iordning inför jobb så jag kan tjäna lite mer pengar och kunna köpa mig mer saker :)









Bilder från två olika dagar.



Eftersom Sofija är så seg
;) så får jag lägga upp några bilder själv och betydligt sena är dom :)

Denna bilden är ifrån en sen kväll hos Sofija. Eftersom jag skulle fylla 19 några veckor senare så fick jag 19 sugrör i ett glas med oboy. Och jävlar vad svårt det är att suga upp det!

En söt liten knäckemacke fick jag också.

En sen kväll efter en utgång. Sofija och Jag<3

Vi skulle ut och möta Pontus men tagit av oss, så nåns idé var att ta på oss påsar, som byxor :S Fråga mig fan inte varför.. Gick bara sönder och var inte alls bekvämt.

Sofija & Loffsan

Hon är vig som fan ju ;)

Det var några av några bilder som blivit den senaste tiden.









Tackar, vintertiden!

Tur att man flyttat tillbaka klockan för annars skulle jag börja om en halvtimme. Usch, kom ju typ nyss upp och bara hunnit käka. Nu har jag hela 1½ kvar :D Yeah!

Sitter här och funderar på vad jag ska handla när jag är nere i ullared, ge-kås. Kommit på 5 ggr, det är bra.. Fast kommer bli betydligt mer när man är där nere. Eftersom min kamera gick sönder i sthlm så ska jag gå in på net on net när vi är där och köpa en kamera tänkte jag. Jag måste seriöst ha en. Får väl sitta här i djupa veck och springa runt och kika vad jag egentligen behöver. Ska bli kul iaf :) Länge sen jag var där nu.

Jobb idag förövrigt mellan 14-21.45








Jag, hemma en lördagkväll..

Jag vet inte om jag är trött eller inte, på ett sätt men på ett annat inte. Idag har jag tillbringat 10 timmar på mitt älskade donken, det där älskade kanske man kan ta bort.. Men måste säga att det gick ändå ganska bra :) Mellan 1-3 sjukt mycket folk och nu på kvällen var det lugnt. Lite segt men jaja..

Mer än jobbat har jag inte gjort idag kanske ni förstår. Tänkte kolla klart wallander - prästen nu som jag somna ifrån igår.

Dessutom, glöm inte att vrida tillbaka klockorna inatt, snäll-mamma har redan gjort det, gött :)

Och just det ja, det är ju helt otroligt nästan, jag, hemma en lördag kväll, det var ett bra tag sen ändå.. Men jag kan ju säga det att det är sååååå skönt att få sitta i sin sköna mjuka säng och få dricka lite cola och se en film. Det uppskattas idag vill jag lova.








Endast jobb

Önska att jag fick ligga kvar i min varma sköna säng, men så går det när man sitter uppe halva nätterna framför datorn och sen ska iväg till jobbet klockan 1. Alltså inte okej! Ett lång pass idag också blir det, 13-23. Iom det så var hela denna lördagen sabba för att göra någonting. Kul. Kanske blir en sväng till stan efter jobbet, vem vet. Vill inte hem och lägga mig och inte gjort NÅNTING denna dagen. Nej, fy.. Men nu är det dags för smink och allt sånt.








Jag och Mamma

Gud, vad flamsiga vi kan vara, eller alltid är när vi är ute och ska göra saker. Står och fnittrar och är allmänt dumma. Haha. Idag har vi gjort en del ärende, först så var vi inne på media markt med min kamera men det fanns tyvärr inget att göra så får helt enkelt köpa en ny. Förbannat :/ Dessutom var jag INTE full. Snacka om att han i "informationen" där trodde jag var det när jag hade ramlat med kamera. Var så nära på att säga att så inte var fallet men höll allt igen munnen där.

Åkte vidare sen till vianor och bytte till vinterdäck på mammas bil. Hatar att köra upp på dom där ramporna, har aldrig vart speciellt bra på det. Dessutom var kille skit söt :D Me like. Dock ganska dryg också så.

Sedan blev det maxi där vi köpte 10 stora läsk för 100 spänn, det var mycket billigt. Bra med slödrick har man nu :) För mycket sprit har man nu med :) Fick med mig lite kläder hem också. Ett par svarta jeans, var verkligen tvungen att ha ett par nya. En skit snygg oversize tröja, visst är inte så stor på mig så för fanns bara xs/s men älska den så ja, den blev min iaf :) Party outfiten är fixad för ikväll :)

Nu sitter jag och väntar på maten och om en timme börjar jag jobba på sigges med. Kommer nog gå finfint :)








Under täcket

Vad jag bara önska just nu att jag fick krypa ner under mitt varma täcke, dra det över huvudet och sova i ett dygn. Är inte överdrivet trött men jag vill bara ligga där. Det är så varmt och skönt. Jobba är det sista jag vill göra nu också. Men nu börjar 17 så får nog börja göra mig iordning för måste hinna förbi sigges också. Ska fylla i mitt lönepapper eller vad det nu heter :)
Usch, fy för hösten. Man blir fan depp på det. Åkte in i skövde och kunde se över hentorp. Snacka om att det var orange, gult och rött och måste säga att det var väldigt fint och mysigt. Men ändå, jag vill ha sommar igen!










Kallt som i graven

Sitter nu hos pappa med tre filtar runt mig och inte orkat klä på mig än. Ser på mtv och ätit den mackan som var kvar från igår. Skönt :) Helst hade jag velat lega kvar i sängen men det går inte, då kommer jag aldrig iväg och det är jobbigt. Börjar jobba klockan 17 idag men måste förbi sigges också och fylla i lite papper så jag kan få min lön :) Den vill jag ju inte missa om man säger så.

Förövrigt fick jag världens bästa present igår, dock är det hemligt och jag längtar efter att få berätta om den :)  Jag är lycklig iaf!








på min dag


Tänkte ta kort på hur jag såg ut idag men min kamra är ju sönder och med mobilen blev det ej så bra tyvärr. Så får väl bli denna bilden där man ej ser nåt.
Sitter nu och väntar på mat :)









19 år idag!

Jahapp, då fyller man 19 år idag, kan ju inte påstå att det är en skit kul ålder att fylla egentligen. Händer ju så mycket :/ Får lite bättre lön, det är väl typ det enda :P haha.
Mormor, morfar, mamma och Benita kom in imorses och sjöng. Fick två mackor och lite paket :) Tack så mycket. Somna sedan om i sådär en två timmar. Nu sitter jag här, för vad ska man göra på sin födelesedag egentligen :/
Får se om jag lyckas knyta ihop nån födelsedags fest, denna helgen blir det iaf inte men jag hoppas på nästa, då även Malou kommer :) Ska fjäska lite med Mamma tänkte jag!

Iofs så ska jag åka till pappa vid 2-3 tiden för att ha kalas vid 6 sen :) Stannar där tills på onsdag.








I götet


Jajemänsan, jag är cool. Bild från i lördags när vi var på förarutvecklingen.









Fyller år imorgon

Det känns verkligen inte något speciellt längre med att fylla år. Sen att 19 är världens kassaste ålder också är väl sådär kul :P Imorgon har jag fått ledigt från jobbet med. Så ska umgås med mormor och morfar för sedan åka till pappa och Nina på eftermiddagen och där vi ska ha kalas vid 6. Åker hem på onsdagen eftersom jag jobbar då sen igen. Ska hinna att byta vinterdäck också när jag är hos pappa. Lika bra att få det gjort känner jag :)

I helgen var jag hos pappa eller fram till lördag kväll för då åkte jag hem till skövde för att festa. Inte allt för fel det :) Blev party med boysen, saknar er som fan! Sov även sen hos Felix. Skönt att få snacka lite med dig :)
På lördag dag iaf så var vi i gbg (jag, Nina och Pappa). På förarutveckling med michelin. Skit kul, fick köra BMW och testa hur det är att åka med rätt luft tryck i däcken och fel lufttryck. Testa en bana och sen blev det broms test och sist men inte minst fick vi åka på gbgs city-race bana. Det är inte alla som får det :D Blev lite info om däck och sådant också. Nice :)

Igår gjorde man ju inte allt för mycket. Låg hos Felix hela dagen, kolla film och så. Iofs vi var på san Marino och käka men det var allt. Var sedan hemma vid 8, thats all.








Ho are you?!

Min Fredag har sätt ut som följande. Jobba mellan 11.30 och 16. Kom även in en skum kille som log väldigt mycket och frågade om jag hade kul igår, men hallå... VEM ÄR DU?! :S jag var nykter och minns inte, känns ju jävligt konstigt och lite spocki. Efter jobbet blev det tanka bilen, hem och packa och sen vid 6 åkte jag iväg mot pappa. En jävla tur att jag åkte när jag åkte idag ändå. En minut senare och åååh, nej :(
Jobbigt att köra idag med, pissväder och jag var himla trött.. :/men jag kom fram levande och det är huvudsaken.
Kollat på idol ikväll med pappa och Nina. Mina favoriter ikväll var Eddie och Rabih. Sicken jävla blick rabih hade, man kunde ju nästan smälta. Nu ser vi på tokyo drift. Like cars.

Frågan är vad som händer imorgon, pappa och nina är som tysta musar. Jag har så sjukt ont i magen. Ska jag köra rally imorgon så kommer jag att dö, det är en sak som är säkert. Nervös är jag iaf.








Tiden i Stockholm

Kan ju först säga att stockholm är inget för mig och jag tänker inte flytta dit, det är helt enkelt bara för jävla stort och jag gillar det inte. Skövde är ganska lagom i storlek och det gillar jag. När vi kom dit mötte vi Malou och gick på stan en sväng. Mötte sedan upp jessica där vi skulle sova. Sedan tillbala till Malou och Loffsan och käka burger king.
Vid 6-7 åkte vi iväg mot Solna och råsunda där vi skulle se sverigematchen. Var riktigt kul ändå att stå där och se matchen. Dock inte bästa platserna, ville stå i klacken men det ska vi nog fixa nästa gång + att vi ska gå på sommaren. Blev 4-1 till sverige tillslut och det var skönt. Man blev så varm varje gång dom gjorde mål, man dansa och hoppar så. Efter matchen kom Malou och Loffsan tillbaka eftersom det var bara jag och Sofija som gick på den.
Ramla dessutom när vi skulle springa och skämma ut Malou och Loffsan. Aj säger jag bara. Tummen mår inte så jävla bra och min kamra är sönder, hade den i handen. Hoppas för gudskull att den går på försäkringen om jag nu har nu också vill säga. Haha.
Blev en sväng på medborgarplatsen men var inget att ha så jag och Sofija åkte hem.

Igår så blev det upp tidigt och ta tåget hem vid 11, skulle ju jobba så var tvungen att åka hem, tyvärr. Jävligt tråkigt. Hann inte alls träffa min Malou mycket. Men hon tog hand om mig så, tack sötnos. Du betyder så jävla mycket och jag saknar dig minst sagt. Men du kommer hit om 2 veckor och det är underbart<3 Väl i skövde sen fick man skynda sig hem, första fräscha till sig lite och sedan hämta Benita vid skolan för hon skulle vara med mig på sigges idag. Var sjukt jäkla trött på jobbet men gick ändå, Benita var så snäll och hjälpte till. När jag sluta vid 22 så blev det fort hem och sen vidare till Sofija för utgång. Blev bogrens och det var helt okej ändå :) Dock nykter men fick väl gå iaf. "Den" som jag trodde skulle vara där var aldrig det och måste säga att jag blev besviken.

Nu ska jag iväg och jobba strax. Börjar om en halvtimme och inte sminkat mig eller nåt, så får väl rappa på lite. Usch, trött och ont i tummen har jag. Eller jag har typ ont i hela kroppen. Det suger getpung...








Hos Sofija

Sitter hos sofija just nu och kolla på när hon ska försöka packa. Hon är inte så bra på det kan jag ju lova.. Haha. Förbannat seg är hon iaf.

Imorgon bär det av mot sthlm och Malou kommer och möter oss, blir nog en sväng på stan och sen bär det iväg mot råsunda och matchen mellan sverige-albanien. Efter det ska vi möta upp Malou och Loffsan igen :) Åker hem på torsdag vid 11 igen och när jag kommer hem så blir det jobb på sigges.

Börjar bli bra trött så får se när jag får lägga mig för segis sofija ;)










Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge

Precis slängt i mig en korv med bröd, men det klarar man sig inte länge på. Ska försöka laga nån mat snart för maten som finns i kylskåpet måste jag ha med till jobbet. Blir jobb mellan 16-21 idag. Försöker samtidigt packa lite inför sthlm vistelsen och ser en film. Går sådär med både filmen och packningen. Fan, vad jag HATAR att packa. Hemskt. Efter jobbet iaf så ska jag till Sofija och sova för vid 11 lämna vi skövde för storstan.


har äntligen fått upp lite bilder på fb från Malou-dagen där vi kidnappa henne och allt sånt.
Saknar dig tjejen, men imorgon ses vi :)

Seriöst har det bara gått typ 2 veckor sen du flytta? :/ känns som det var flera månader sen..








Så lätt men så jobbigt.

Nu är jag utvilad och det är så skönt. Somna ju igår mellan 17-19 efter jag hade vart och jobbat, var så trött. Loffsan kom ju hit sen och så åkte vi och hämta Sofija vid tåget och sen var vi hos henne till 2 eller nåt.
Somna så gott sedan när jag kom hem, vakna inte från 11 imorses och har sedan dess hjälpt mamma med hennes CV, fyfan vad det är jobbigt att skriva CV. Nu blir det mat så är det tänkt att jag ska hinna bort till Sofija sen och vid 18 börjar jag att jobba och idag blir det en stängning.







Alla andra mysfredag, jag jobbfredag

Det är ju så kul verkligen att jobba en fredag kväll. Så surt. Fan. Jag orkar verkligen inte idag känner jag. Är trött och vill helst bara ligga kvar i soffan och bara ligga där. Ibland har man såna dagar känner jag. Sätt klart på robert gustafssons - de ä kanon! och sedan har jag precis kollat klart på allt flyter. Helt okej ändå.

Pratar med Malou just nu också, har fasiken inte snackat riktigt på typ en vecka. Får inte gå så långt mellan ggr. Jag vill ju att du kommer tillbaka hit mitt skövde glitter. Som tur är så hinner vi nog ses en stund på onsdag, även om jag är rädd att det inte blir alls så länge :/ but i hope. På onsdag ska vi ju på landslagsmatchen mellan sverige-danmark.

Kanske dags att byta om snart, börjar jobba 17 och slutar sedan 21 så, som tur är så jobbar jag inte så länge. Tack gode gud för det! Är på donken denna kväll, känner helt enkelt inte för det.








Tummen ned!

Loffsan och Jag var och titta på lägenheten idag och nej, det var inget för oss. Toan var utanför lägenheten, den fick inte plats :S och sen så var det litet och mörkt, fel färger. nej, usch. Priset och allt var bra, men det var det enda egentligen som var bra. Surt, men hade ju vart för bra för att vara sant annars. Man kan ju inte få första bästa.


lilla söt huset, undervåningen var det.







Känns i hela magen

Fan, veckorna går fort. Idag så har jag gått upp redan vid 9, åt frukost och såg en av dem sista filmerna jag hyrde. Two lovers. Den var lite seg men den var bra, det var den allt. Ingen höjdare men helt okej :)

Nu så kikar jag och Loffsan på en lägenhet nära högskolan och vi ska titta på lägenheten imorgon klockan 11. Fyfan vad nervös jag är. Så jävla spännande, hoppas så in i bomben att det är en bra lägenhet.

Nu blir det mat, mums.








LG 42"


Nya tven.
Nice Nice
Jaja :
)

Vi ska byta tve bänk var inte oroliga. Denna satt ihop med den andra tven så därför. Det kommer en ny så fort vi hittar någon annan.









En tve rikare

Vart en hel dag med mamma. Vi behövde det, vi hinner knappt aldrig ses så var skönt att bara få vara sådär sjukt goa som bara vi kan. Vi har verkligen åkt runt typ hela skövde för att kika på allt vi skulle. Först och främst var det tve vi skulle kolla på. Efter att vart överallt så bestämde vi oss för en LG 42 på media markt för 7000:-
Nöjda är vi en så länge, nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så att vi kan bära bort den andra tven och upp med den nya. Orkar inte bära tven själv. Den gamla tunga jäveln. (Bild på tven kommer sen)

Vi kika även på systemkamra. Hittat en för ungefär 9000:- som jag vill ha. Ett yrke som jag verkligen skulle älska att göra varje dag det vore att få fota och sånt så ja, jag vill lägga pengar på det. Vill bli riktigt duktig så ska försöka gå nån kvällskurs också så man kan lära sig att ta kort.  Sedan är det bara att testa sig och öva sig så gott man kan så får se sen om man kan leva på det. Jag hoppas!!

Hungrig är jag också och mamma ska baka våfflor när hon kommer hem, GOTT! :D








Fredrik Persson

Jag kände honom inte direkt väl längre. Men alltid när man träffat honom har du vart sådär hel störd och det var alltid roligt att skoja med dig. Jag kan fan inte fatta att du är borta.

Snacka ju med honom förra veckan lixom. Mobba han för att han var inne på donken tre ggr i rad och allt. Stod och snacka som fan och det var bara som vanligt och sen att man ses bara sådär och snackar igen.

Var en arbetsolycka, han fasna tydligen i en borr på cementa igår kväll. Men tycker det är så sjukt tragiskt endast 20 år och ja, det känns konstigt.

Den där spralliga och lite störda eller mycket störda Persson, det är så jag kommer minnas honom. Vila i Frid säger jag bara.

Friberg, Jag, Persson och Erika

Totten, Erika, Friberg och Persson

Det var dom enda bilderna jag hitta på honom. Detta var från 2005 nån sen sommarkväll när vi drog runt på stan. Jag hade fått jätte sår på fötterna och blödde som fan. En kul kväll minst sagt.









Dåliga vanor har vi tyvärr alla.

Varför ska jag alltid bli hungrig såhär på natten, inte konstigt att jag lyckas gå upp i vikt =/ it sucks. I vilket fall som helst så har jag jobbat idag och jävlar vad äckligt segt det har gått :( ville bara slå ner skiten. Haha! Inte så illa kanske men jobbigt var det.

Och jävlar vad det regnar ute, jisses! Var bara tvungen att säga det när jag kom ihåg det.

I vilket fall som helst efter jobbet så blev det en snabbis hem innan loffsan kom och vi åkte in till stan. Även köpt skor idag med, ett par glitter skor. Sicka partyskor. Haha! Hittat ett par vinterskor jag vill ha också men dom kostar 1200 men kanske ändå är värt det med tanke på att jag kan ha dom ett tag. Sjuukt snygga :)

Efter stan så åkte vi till hennes mormor och morfar och såg på en film, balls out. En ganska så dålig film måste jag säga. Inget jag direkt rekomenderar om man säger så.

Men nu tänkte jag krypa ner i sängen för ska upp vid 10 imorgon tänkte jag, eller ja, jag ska se på parlamentet dvd innan. orka inte se allt igår. Men godnatt på er :)









En timme kvar

Om en timme börjar jag att jobba, sitter här typ med rufsigt hår, osminkad och en fleecetröja bara. Kanske är på tiden att göra sig iordning strax. Jobbar 11.30-16.15 idag. Sedan efter vet jag inte riktigt vad jag ska göra. En fika med Madde kanske, men får se :)










Måndag

Dag ut och dag in med jobb. Som alltid. Sigges=nytt och roligt. Donken=Segt och gammalt. Men det är väl så det är helt enkelt.

Förövrigt jävligt störande att vår tve är sönder. Bilden är halv + att tven stänger av sig helt plötsligt. Ingen idé heller att starta igen heller för den dör lika fort igen. Suck.

Men nu ska jag nog se på nån film och sen sova för blir jobb vid 11.30 imorgon!








Enda planen - jobb

Nu är jag mätt och belåten och har även gjort min matlåda inför idag. Kommer ju jobba först på sigges i tre timmar, 13-16. Ta över Katarina en sväng. Sedan börjar jag 17 till 21.30 så kommer ju inte hem emellan så måste göra klart allt nu. Känner mig sådär äckligt trött nu med så vill helst bara lägga mig igen. Pappa ringde ju och väckte mig.

Har dessutom inte jobbat på donken på 4 hela dagar, det känns fan lite skumt. Det är inte vanligt att jag är ledig en så lång tid därifrån. Haha.

Så med andra ord så har jag inte så mycket planerat denna dag förutom jobb. För nu är det nya friska tag på den nya vecka. Är bara att köra på.








Helgen försvann lika fort som den kom

Fattar inte hur fort helgerna kan gå. Helt sjukt! Haft en ledig helg och det har vart äckligt skönt :) Ska berätta lite fort om dagarna. Har inte vart typ själv en minut så har inte kunnat skrivit nåt i bloggen.

I fredags var det först jobb mellan 10-16. Har mått bättre men gick ändå bra :D Var meningen att jag skulle parta i väring men hände lite saker som gjorde att jag inte palla. Så var med tjejerna istället, såg idol, satt på voda en sväng och bara va. Sprang runt på lekplatsen här också och sen sussa vi så gott hos mig :)


Lördagen blev så att Loffsan lämna oss för att jobba. Vi såg klart på filmen, käka, sov och bara tog det lugnt. Hämta Loffsan på jobbet vid 4 och hämta grejer, fixa lite filmer från sigges och så :)
Blev tacos hos mig och sedan börja vi göra oss iordning för utgång. Jimmy kom förbi och förfesta med oss också. Åkte in vid halv 12 till stan, jävla skit regn säger jag bara. Blev voda och sitta där och snacka med folk. Var väl som det var helt enkelt. Haft bättre utgångar om man säger så! Sedan blev det ju så att jag och Sofija åkte hem till mig, käka pommes och såg film för att sedan ennu en gång somna tillsammans :)




Idag, söndag så kom Loffsan inrusande på morgonen för att göra sig iordning. Jag och Sofija låg utslagna i sängen.. Sedan lämna även Sofija mig för att åka på kalas. Loffsan kom vid 5 igen och vi hämta då Sofija, åkte hem till Loffsan och såg Mammut. Både jag och Loffsan höll på och somna men vår lilla fjant såg allt till så att vi inte gjorde det. Blev tve resten av kvällen. Körde sedan hem Sofija och jag åkte hem och åt, var så jävla hungrig så jag hade ont i hela magen. Hemskt ju.








Helgen börjar alltid med en torsdag

En timme kvar tills jag ska stå på sigges och vara trevlig, sigges är riktigt soft :) Like it! Kan även ha mina partykläder på mig + att jag slipper lukta donken när jag ska ut. Det gillas verkligen. Innan ska jag möta upp Ch bara så han kan få sin jacka som legat i min bil ett bra tag.

Efter jobbet vid 22 kommer mamma och hämta mig och sedan blir det vidare till Sofija där jag, hon och Loffsan gör oss iordning för utgång. Frågan är ju om det blir husaren eller bogrens? Bogrens har ju ändå höstpremiär + att jag vill se taket. Alla säger att det är så mysigt. Men får väl helt enkelt se vart det är mest och roligast folk :)

Men alkohol-tarmen kommer må prima idag, det kan jag lova. Sprit & Cider tillsammans, komemr bli kanoners. Vi ses ute i dimman gott folk!

från förra torsdagen








RSS 2.0