489324-203

28feb's bild


Bild från cypern







Sista dagen i veckan

Nå, då var det söndag igen och favorit delen av helgen är över det vill säga torsdag, fredag och lördag. Brukar räkna torsdagen till helgen när man går ut. Nu är det bara slapp söndagen kvar. Den är inte fy skam heller alla gånger men ändå.
Igår iaf så jobba jag till 23 och efter det åkte jag till Natta där jag även hitta mina avdankade polare, Maalou & Loffe. Körde sedan hem Martin och sen drog jag och Natta ut på stan en sväng, mötte upp Sofija och sen satt och sega på donken en sväng. Var jävligt hungirig dessutom så var tvungen att käka lite.
Sen blev det att strosa runt lite när folk gick ut vid 2 och träffa allt möjligt folk, kul :) Men eftersom man var nykter så fick jag köra några svängar, bland annat Frida och Mogge mfl. Efter det innan jag själv skulle hem så fick jag köra Loffe & Pontus sen så fick jag äntligen åka hem och ennu en gång var jag hungrig så blev en macka innan jag somna i soffan.

Nu har jag precis käkat frukost och var nyss vid rese och vinka av Malou som åker hem till sthlm igen<3 Tråkigt men sant.
Vid 4 börjar jag att jobba så vad som händer tills dess återstår att se, kanske sova lite till. Var så skönt och blev något sent igår så är fortfarande trött.








27 feb's bild


Från vedumsmästerskapet för antal år sedan.








Allt är snöns fel och okej, lite mitt då.


Ja, så kan det gå
. Allt börja med att vi skulle till downstairs för att käka pizza. Skulle leta parkering och tänkte ställa oss vid Malous gamla lägenhet men var ganska mkt snö men tänkte, vafan, ta lite fart så kommer vi nog in. Men halvvägs in så fastna jag, och jag fastna verkligen! Hängde på underredet så satt verkligen fast. Efter försökt och försökt, putta och putta så insåg vi ganska fort att vi satt fast!
Det kom ner en kille som hade sett oss för att hjälpa till, det hjälpte inte så mkt tills vi fick lite draghjälp av en clio och jag tänkte, detta kommer aldrig att gå. Det kommer ytterligare en gubbe (som tror att han är något). Hatar när folk säger nedvärdernade saker när man gjort en klant grej så som. "Har du precis fått körkort eller?" "Nästa gång så gör si och så". Alla kan man göra fel och bara för man är ung och tjej så behöver man inte vara dum i huvudet. Var nog bara jag som reflektera över det men i vilket fall som helst så hade jag god lust att säga ett par sannings ord även om han var så snäll och hjälpte oss. Man måste ju göra fel för att lära sig också. Men men, vi stackars tjejer var så sugna på pizza så detta var ju mardrömmen efter att ringt pappa och lyckas komma loss (med hjälp av clion :O ) så parkera vi en bit bort och vi kunde nöjt gå och käka våran pizza.








Kära lördag

Var riktigt skönt att få sova ut idag, jobba ju stängning igår och är själv hemma så tog en dusch när jag kom hem och sen somna jag otroligt gött :)
Idag väntar nu först frukost är riktigt hungrig nu och sen skulle jag behöva gå ut och gå men är ju typ snöstorm, IGEN.. så får hoppas det blir bättre snart så jag kan ta en promenad. Sedan börjar jag jobba 18 till 23 och då får jag jobba med min Rebecka, så sjukt längesen nu så det ska bli skit kul :D Efter det ska jag in till stan och Natta för att gå ut på krogen och kika lite vad som händer :)






Snöar, IGEN!

Som sagt var man som ett lik när man gick upp. Usch, fy! Men vi hitta dit ganska lätt och fick äntligen träffa vår brun-morotsfärgade Malou :D Påvägen hem stanna vi på donken i vårgårda för att få i oss lite mat, alla var lagom vrålhungriga så det satt fint. Även chefen jobba där nu så det var ju kul :) kände igen en också. Kul!
Hela resen gick bra men är lagom trött nu, fy... Duschat och sovit nu men eftersom det snöar like hell, IGEN! så måste jag bege mig ut till bilen och sen dra mig iväg till sigges för min sista torsdag där. Sen får man väl se hur ofta man får jobba där :) Ikväll blir det också utgång :D Nicebajs.

förövrigt, jävla kärring på parkeringen. Kanske ett "hur gick det?" eller "förlåt!" är inte för mycket begärt.








Landvetter nästa!

Om 5 min måste vi åka och hämta Loffsan för att åka mot gbg och landvetter, vi ska hämta upp vår söta vän som nu äntligen ska komma på svensk mark igen. Inte en dag sent men tycker dem 2 sista veckorna har gått riktigt fort och bra är väl det.
Tycker förövrigt det borde vara olagligt att gå upp vid 5, visst var vi dumma nog inte och la oss tidigare men det gick inte, hade en del grejer vi var tvungna och fixa innan och jag hade ett samtal som var viktigt!
Nemen, då kanske man ska röra fläsket bort till bilen och hämta L för nu kommer vi Malou :D

(inte får det vara försenat idag...)








Bara jobb

Klockan ringde vid halv 9 men icke kunde jag komma upp då, sa att jag ligger till kvart i och wops, när jag titta upp på klockan igen var hon 10, inte hann jag då gå ut och gå, typiskt! Nu börjar jag jobba om en halvtimme ungefär. Så är bara på med kläderna och hoppas på att slippa skrapa bilen för ska jobb till 15.30 på donken och vid 16 börjar jag på sigges, så får skynda mig lite, ska hinna byta om, göra mig iordning och försöka äta nåt också, annars får jag ju ingen mat på hela dagen typ. Slutar som vanligt vid 22 och då kanske jag ska till R, beroende lite på hur pigg jag är för ska även upp tidigt imorogn eftersom vi ska då hämta Malou halv 10 på landvetter och med detta vädret får man ju ta det lugnt så ja, tidigt med andra ord imorgon :/ segt.. men värt det :)








Då kommer jag vara lyckligast

Den kväll, den natten, den morgon är du min!
- i sommar, denna sommaren..







100223

Så nu sitter jag här vid datorn igen. Har jobbat från 12-18 idag och det har gått bra förutom att jag fick huvudvärk den sista timmen, lite små jobbigt men fick gå. När jag väl kom hem så träna jag. Jag erkänner, jag slarva igår så tar igen det idag. Så blev 45 mins promenad och högt tempo, eller mitt höga tempo :P Sen så gjorde jag mitt lilla pass. Usch, trött sen. En skön dusch blev det sen :) Och nu sitter jag och kikar på skidor. Sverige ligger väl sådär en 7a. Skidskyttestaffet. Hejaheja!
Efter detta ska jag se två filmer jag tog med mig hem från sigges. "Bröllopsfotografen" och "The ugly truth" eller nåt sånt hette den sista.









Håll fingrarna i styr.

Satt och läste lite på felsms.com och jävlar vad kul det var. Fick mig några goa skratt. Tror inte att jag skickat så fel någon gång, kan icke minnas det iaf. Vet att Malou gjorde det en gång och det blev ett långt samtal med den personen.
I vilket fall som helst så kommer lilla söta fröken Malou hem på Torsdag. Hej, underbart! <3 Hoppas för gudarna bara att vädret kan vara bra. Har inte tid med förseningar (börjar jobba vid 16) och 14 timmar igen på landvetter gör jag gärna inte om ;)

Nu ska jag snart iväg till jobbet och morgonrocken är fortfarande på så är väl dags att ta tag i mig. Slutar vid 18 och sen ikväll kanske det blir lite mys med L. We need that!








Gratis Food

Var på donken förut med mamma och syster för att kika "bakom kulisserna" och det var betydligt fler än vad jag trodde det skulle vara. Tycker synd om dem som fick jobba med oss springades där och trängas. Ketchup tidningen var också där så nu kommer man vara med där också. Pinsamt, fick stå inne i frysen och le. Haha. Efter allt fick vi gratis mat. Gott :) och vi tog sedan lite fika med oss hem.

Blir förövrigt vansinnig på mitt jävla internet som håller på och lägger av var 10onde minut typ. Sjukt störande.
Nu ska jag fortsätta och se på skidorna, för damerna går det bra - dom är vidare och herrarna ramla så dom är borta. Tråkigt.


från glad till jaaaa, blir lite konstig när internet inte funkar som jag vill








22feb's bild

Inte orkat leta efter den externa hårddisken men hitta den nu så nu kommer dagens bild iaf :)

Bild från en miniroadtrip till vbg som jag och Jessica var på :)








Värd Måndag

Kan ju inte påstå att jag gör nåt vidare mycket. Kolla på blåsningen imorses och sen drog jag mig upp för lite våfflor till frukost och sedan kom Loffsan så suttit hos mig och snackat. Mysigt :) Vid sex ska jag, mamma och Benita för då ska dom få kolla "bakom kulisserna", det kommer säkert bara vara dem där. Pinsamt. Jaja, jag gömmer mig. Dock undrar jag om folk kommer få plats om vi blir många!? hum..








Så kan det gå

Kvällen igår, börja med att jag hade svårt med kläder sen åkte jag iaf till Natta. Vidare till Martin för tacos och börja alkoholintaget. (vill dock inte tänka på alkohol just nu). mår illa. Blev sedan bogrens, var sådär med folk men fick funka. Jag och Natta hade roligt iaf :) tror jag.... blev kebabhouse och sen kom världens bästa mamma och hämta mig. Var så skönt att hon kom, tack så jätte mycket! Minns faktiskt inte överdrivet mycket från igår om jag får erkänna det. Ramla ner i badkaret och lyckades inte komma upp så där somna jag sen tills mamma kom upp och såg att det lyste och hjällpte mig upp. Frågan är ju dock, vrf stod papperskorgen vid sängen? Hum...


Och kolla på melodifestivalen en sväng som mamma spela in, sov till 2 typ så ja.. Och gud vad grymma ni var tjejer. Elina, stort grattis! :D Jätte bra låt dessutom, hoppas ni tar hela skiten i globen nu och att ni diskas hoppas jag verkligen inte på. Hade vart så orättvist. Darins låt var jäkligt fin också :) även Erik Linders, bra låtar överlag tycker jag :D







Kan inte nån bara få snön att försvinna så jag kan ha högklackat

Hur svårt ska det vara att hitta skor och kläder som passar till detta vädret? som man kan parta i? fuck.

såhär går det när man ska raka sig och sen dumt nog rakar på knölen och det vägrar att sluta blöda, tur jag har mamma som plåstrar om mig. men jävlar vad det blödde och ont gör det, ni tjejer vet!?

just det ja, köpte nya skor idag också. små söta sommarskor. SOMMARKÄNSLA, bortsett från snön och kylan då ;)
ursäkta mitt hår och ansikte men inte gjort mig iordning än, får panik av att inte veta vad jag ska ha på mig ikväll. Skorna sabbar allt, palla högklackat i detta vädret och gillar inte stövlar på krogen men får väl bli stövlar ändå, surt!
Bäst att göra sig iordning strax, ska väl dra mig till Natta om dryga timmen.



förövrigt är det jäkligt kul att min blixlås har gått sönder igen på min svarta kjol som jag redan lagat en gång tidigare, bara att gå tillbaka igen och klaga. Vafa, hur svårt ska det vara?







Hejhej, snöstorm!

Mmmmmmmm, vad jag älskar snöööööö. Eller inte! Haha. Lite smått störande att jag fick skotta fram bilen och allt för att sen inte ha nån på jobbet typ så åkte hem igen en & halv timme senare, men var helt dött! Det eka ena i lobbyn, så tomt var det. Men bara idioter som är ute nu. Dessutom ska jag ut och slira ikväll och slira är rätta ordet av vart detta kommer sluta. Ska till Natta vid 6 tiden för att sen vid halv 8 vara hos Martin som fyller 20 på måndag oc fira han. Blir tacos, alkohol och efter det blire utgång :) Ska bli kul och se om det finns nåt folk ute överhuvudtaget. Men inte ska jag sitta hemma och sura bara för det snöar, lite snö har inte stoppat mig :)









Ingen vill ha denna snö längre

Var riktigt pepp när jag skulle till jobbet men väl där så gick man ner lite i humöret men hade ändå roligt. Skutta runt, dansa och skratta. Byggde papperplan och hade fin besök :D Skulle slutat vid 22 men Madde mådde inget bra så jag jobba åt henne till 01 istället men skönt nog (eftersom det var så lugnt) så fick jag gå vid halv. Tog mig en bra stund att få bort alla snö bara, usch. Nu får snön ge sig. Men nysnön=perfekt sladd väder.

Snart blir det nog sova, börjar 11.30 imorgon.










Stackars gubbe

Bara så att ni vet så tycker jag så grymt synd om ensamma gamla gubbar. Jag kan börja lipa direkt när jag ser dem, vet inte vrf även om dom är lyckliga så tycker jag synd om dem. Kollar just nu på Upp! och självklart börjar jag lipa när han blir ensamma. Detta är en barnfilm och jag storlipa.
Se den, filmen är faktiskt riktigt fin.

titta så söt gubben är :)








Skönt att INTE vakna bakis

Godmorgon allesammans, skönt att jag har lyckas vända på dygnet lite. Vakna trots allt vid 10, tycker det är en lagom tid :)
Jaa, det var om igår då. Jobbet gick segt, hade ingen vidare jobbkänsla men var väl mest att jag ville iväg med jobbet som vi gjorde vid halv 8, dock fick jag gå en bra bite i denna jävla snöstorm, usch. Men sen åt vi riktigt mumsig mat på Joe's steakhouse. Och blev dessutom 2 cider. Sedan ut i snöstormen igen för att gå bort till arenan. Det var tjejerna som spela ihop och det börja skit bra med en strike det första jag gör men sen gick det åt helvete bara, vet inte vad som hände fick inte ens 100 på två serier men var nog för att alkoholen hade slagit efter druckit två cider vid bowlingen också. Jag tappa verkligen suget när jag insåg hur dålig jag var, men jaja, sa ju att jag skulle spöa skiten ur dem allihopa men som sagt så var det önsketänkade.
Efter detta begav vi oss mot min bil för att ytterligare en cider. Och så kalla dom var, knappt gott. Drog iaf till bogrens ganska tidigt, redan vid 11 men slapp kö, det var skönt :) när vi kom ner var det inte alls mkt men det ströma på rätt fort. Dansa lite, drack antal cider, blev  nog en 4 stycken och en shot skulle jag tro. Var verkligen lagom full hela tiden, perfekt! Tappa bort folk hela tiden och det är väl typsikt mig, eller vad säger ni tjejer?! men sakna helt klart mina tjejer, inte vanligt att jag går ut, utan dom. Kommer även bli så på lördag men då har jag ju Natta iaf :D Då blire party minst sagt! :D men men efter krogen så stod man utanför och för en gångs skull blev det INTE kebabhouse, snacka med lite folk där bara och så kom Momark så passa på att få skjuts hem av Lövborg och det var skönt, slapp taxi själv.

Nu tänkte jag krypa upp i soffan och kolla på lite film som jag tog med mig hem igår från sigges. Vid 17 blir det jobb, tror det var då jag jobba iaf!?







Klar!



jag är redo för jobb nu. jag är grymt peppad.
jag är grymt peppad på middag, bowling också. Ska spöa skiten ur alla på jobbet (önsketänkade). Men att inte komma sist är mitt mål.
Hoppas sedan på en bra utgång och hoppas jag slipper allt för små ungar där. Men blir väl säkert mängder nu när det är sportlov! Ser ifram emot att träffa några iaf.
Efterfest hoppas jag å också!
och om nån vill betala min taxi är det fritt fram ;D kan möjligtvis, kanske bjuda på en sovplats på golvet isf ;)








Ett steg på vägen


Nu har jag hittat kläderna för ikväll som både ska passa jobb och utgång.
Nu är det bara smink och hår kvar.








18feb's bild


Bild från när jag och
min faster var i grekland.








Ärade Torsdag

Har en känsla av att detta kommer bli en bra dag. Somna igår vid tven och vakna upp igen vid halv 5, hade tänkt och se lite hockey men damerna var ju kassa så såg på curling istället och somna då. Sov sedan tills idag vid typ 9-10 då jag vakna av att Benita spela jätte hög musik, tack för det! Haha..
Ska snart göra mig iordning eller duscha, raka sig och såna grejer. Börjar jobba vid 16 och men får vara där lite tidigare eftersom jag måste snacka med Katarina lite. Jobbar sedan då bara till 19 eftersom jag ska på gap-middag med jobbet på sand och efter det så ska vi vidare till arenan för att spela bowling, ska bli jätte kul. Har ju mina svakor, ibland är jag grym och ibland är jag helt värdelös. Så får se hur det slutar. Blir typ garanterat utgång efter det också, är ju torsdag så är bara att köra på :)








17feb's bild

Missat några dagar med dagens bild men jag försöker nu igen.

Bild från ett år sen tillbaka när vi satt och vänta på Malou i 14 timmar på landvetter.







100217

Min dag idag då.. Börja med fotografering med syrran som sagt som sedan fortsättes i träning och jävlar, "plankan".. jag ska mörda den som kom på den, sjukt jobbig.
Åkte iväg och jobba och det var en hel del att göra ändå. Hade dessutom en beställning på över 700 spänn, det är rätt mycket tycker jag. Och detta var till små barn, jisses. Äta 18 nuggets var, jag är impad!
Skynda mig iväg efter jobbet för att åka in till riviera för att käka med Benita och Mamma. Blev en god räk och kräftskärts sallad. Muma :)
Nu sitter jag här och kikar på OS, åter igen. Är skidor nu och sverige lyckades bli 4, typsikt.. Var så nära bromset men nehe, börjar bli ganska trött så får se hur länge jag orkar sitta här och uggla.


Även fått en finfin lön idag, satt fint. Och imorgon ska datorn betalas, pengarna rullar iväg...








Mitt i veckan

Sitter nu och tittar på curling igen, samma som igår. Finns inte mycket annat. Men är tänkt att jag ska träna nu annars blir det ett helsike när Sofija vet att jag inte tränar, så är lika bra att jag tränar!
Vart ute på promenad med syrran och sen åkte vi upp till simsjön för lite fotografering. Svårt att få bra bilder för var snö överallt, så gick inte att gå nånstans typ så fick blli som det blev.
Precis käkat lite mat nu så jag orkar jobba sen, jobbar bara 3 timmar idag, 17-20 så det är rätt skönt :) och efter jobbet ska jag, mamma & Benita ut och äta på Rivieran eftersom jag lyckades inte direkt med maten igår och Benita blev ju 14 så då firar vi det idag på resturang (igår gick inte för jag jobba).















Inte mycket alls

Sitter och kollar på OS än, nu är det curling. Sverige-danmark, inte allt för kul. Sverige ligger under också :/ Börjar bli skit hungrig, fan, en macka skulle sitta fint :) får se. Börjar bli trött så sängen lockar minst sagt.


 Bild från när vi spela sms-roulette och jag vägra skicka ett sms så straffet var att slänga sig i snödrivan, ni kan ju tro att det var kallt!








Heja, heja!

Ojoj, jag lyckas alltid komma och se när sverige tar guld i OS. Kom efter tredje skyttet för att se på Björn Ferry, ojoj. Grymt! Satt och skrek här hemma, jag är väldigt inne i skidskytte när det är, tycker det är jätte kul att se på :)

Hahah..

Idag har jag försökt att städa lite, eller packa upp från rallyt och dammsuga lite. Försökte laga lite mat till Benita idag efterosm hon fyllde år men eftersom det blev inte alls bra så bestämde vi oss (jag, mamma och Benita) för att gå ut och äta imorgon för kunde inte idag, så slutar vid 20 imorgon, så efter det så :) är väldigt ovanligt att vi alla tillsammans går ut och äter. Blir nog wallermans, muma!

Ska nu fortsätta att kika lite på OS och sen får man väl se om nåt kul dyker upp där.

min fjortis syrra och mogo stora systern. allt lika normala!








Syrran, fjortis!

Idag blir min lilla syster 14 år. Tänka sig när man var i den åldern, ojoj, det var minst sagt ett tag sen. Vad man gjorde och sånt ska vi nog inte ens nämna här. Haha. Frida vet!
Mamma kom in vid 6 och väckte mig för att sjunga för syrran, jag var som ett vrak och kunde knappt sjunga. Sådär halv kul. Men har ej hunnit handla nån present åt henne än men får göra det imorgon, då jag ska till stan. Idag hinner jag inte för just nu lagar jag mat åt henne. Pasta och bacon i en härlig blandning. Sedan börjar jag jobba vid 14 och slutar vid 22 så finns ingen tid, tyvärr.









jahapp, ett jobb fattigare.

Vakna rätt tidigt idag, redan vid 9 faktiskt, chockerande. Så gick upp en halvtimme senare. Gick ut på en promenad med syrran och sen träna mitt program som Sofija har gjort till mig. Sen tog jag en underbart skön dusch, hejdå äckliga rök!  (fast märkte nu att allt hade ändå inte försvunnit, det tar väl några tvättar :()
Men när jag var ute på promenad så fick jag inte ett så kul samtal av katarina. Hon medela att jag blivit av med mina torsdagar på sigges, inte för att jag var dålig eller nåt utan för att det har kommit en annan tjej som jobba där tidigare som behövde mer tid och som kunde jobba mer. Visst, förstår jag pån ett sätt men på ett annat så känns det jävkugt surt :/ fuck! Där försvinner ju som sagt lite pengar.

med andra ord ska man aldrig känna sig säker!







I bilen igen

Har varken haft tid eller ork till att blogga något under helgen.Vart tidigt upp och vart i skogen hela dagen så man var helt slut på kvällarna. Men var nyss på donken i säffle och käka en sväng så nu fortästter hemfärden. Har hänt så mycket i helgen och finns så mkt jag skulle vilja skriva men pallar inte riktigt det nu, tänkte lägga in bilder och sen skriva dag för dag lite senare, kanske ikväll t.o.m beroende lite på när jag åker hem och om jag ens gör det idag men på ett sätt så skulle det vara skönt att komma hem men man är mör. Får se helt enkelt. Jobbar stängning imorogn och det ser jag inte framemot, en dag ledig till skulle sitta fint :) ladda upp. Men har nu dessa dagar insett att det är jäklugt bra att gå upp tidigt för man får så otroligt mycket gjort då. kanske ska köra på det hedan efter?








I bilen

Sitter i bilen påväg upp till värmlands skogar och till gumhöjden. Vi har väl kommit till 2 mil ifrån Åmål, mer exakt kunde jag inte få svar på var vi var. Är antal timmar kvar och det suger lite men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Har blivit hungrig nu också och vi kommer nog väl inte äta från i grums och hur ska jag klara mig? hahah.









förutom att jag inte kan röra mig så är det bra!

Var segt att gå upp idag men jag kom upp iaf. Har lyckas vända lite på dygnet så det är gött :) Idag är det nämligen så att jag ska åka till pappa för att sedan åka vidare mot värmlands skogar. I helgen är det Svenska rallyt, så som jag har längtat! Jisses. Två år sen sist så detta var ett måste kände jag.

Förövrigt har jag träningsvärk i ben och rumpa så jag knappt kan röra mig. Resa sig från en stol då liknar jag mormor. Böja mig är inte ens att tänka på. Det är ett helsike alltså. Denna smärta var väldigt längesen jag kände vill jag lova. Jävla Sofija. Men får ledigt över helgen med träning eller man kommer ju gå mkt där så det får bli min träning. Ett flak cider ligger i bilen också så det ska nog få bort träningsvärken, eller vad tror ni? ;)

Nääh, nu får jag nog sätta fart. Lika bra att jag kommer iväg :)

en del av packningen bara








Jävla MÄN

Inte trodde jag att jag skulle känna såhär, det är ju en vän, bara än vän. Vafan :S Blir såklart jävligt glad för hans skull samtidigt som jag blir jävligt ego och tänker, men jag då? Glöm mig bara.. Vi som har delat så mycket och pratat massor, är det bara att kasta iväg?







Vem tror ni lyckas komma förtidigt till jobbet?

Jo, lilla jag, IGEN! Igår kom jag en timme innan och idag kom jag två timmar innan. Inte det att jag vill detta utan nån jävel vill jävlas med mig. Jag lovar. Förra gången var det mitt fel, var inte tillräckligt uppmärksam men idag så hade jag skrivit att jag börja 17 och eftersom inte mctime funka så lita jag på det och när jag kommer till jobbet så står det att jag börjar 19. Jaja, jäkla typsikt.. Men istället för att sitta där drog jag till stan för att möta upp Anna (som jag egentligen skulle träffa efter jobbet när jag sluta 20) men eftersom jag sluta 22 nu tänkte jag att jag får väl ta att ses innan 19. Så när jag väl kom in till stan så klart så står det feta lastbilen iväg så jag kunde inte parkera där jag bruka, skit. Men backa in på en 10 minutare och jag klara mig, tur där ;)

Kan meddela alla att jag också kommer få rulla ur sängen imorgon eftersom jag har ont i rumpan och låren redan nu så jag inte ens kan böja mig, vill inte veta hur det blir imorgon, fan. Inte träningsvärk inför en sånhär viktig helg, NOT good.








10feb's bild


Detta var från gyllene tiders
konsert i skövde. Min lilla syster. Sötunge








Jag är faktiskt ganska taggad

Träna idag för första gången på jag vet inte hur länge. Nu efteråt är det skönt eller ja, benen och rumpan är helt slut vill jag lova. Jäkla Sofija. Men nu har hon lagt upp ett schema åt mig eller 2 veckor framöver eftersom jag inte vet hur jag jobbar. Så ska bli intressant och se hur detta går.
Idag börja vi med en liten promenad och sedan gick vi igenom programmet jag ska köra och även gjorde det så nu är jag trött. Precis tagit mig en dusch nu och ätit skit god mat. Pasta och kyckling, muma :)
Dags att fortsätta packa och försöka få tag på pappa  också. Måste veta när jag ska komma och vad jag ska ha med mig. Så SVARA!









Uppbokad

Har ändå en del att göra idag känner jag. Först och främst åker jag ju till pappa imorgon och sen vidare till värmland så måste börja packa det jag ska ha med mig och prova lite saker. Har lite problem med termobyxor lämnligen. Sedan ska jag träna med Sofija, har rätt ont i halsen men jag hoppas det går bra iaf. Ska iväg och jobba vid 17 och jobba till 20 så är inte så långt pass men skönt på ett sätt också :) Efter jobbet ska jag iväg och träffa Anna, ska bli jätte mysigt. Tänk att det ska vara så omöjligt att ses oftare, jag förstår inte :S Men det sköna är att även om vi inte har ses på en månad så vet jag att du finns där.

Näh, nu måste jag upp och äta frukost och sen börja packa, behöver verkligen ta en dusch men är väl ingen idé innan jag tränat.







Jobbet och lägenhetsletande

Jag är faktiskt rätt jävla slut efter dagens arbetspass. Om man säger såhär så var det sjukt mkt att göra och alldeles för lite folk var vi. Det tycks verkligen inte om. Sjukt störande. Man springer som en jävla tok i 2an och det är nästan så svetten kommer. Ha koll på allt och inte missa. Inte lättaste alla gånger men tillslut så gick det allt :)
Kolla precis på en lägenhet i vasastan på blocket, inte direkt stor och var en takvåning. Kändes bra liten alltså men har inte råd men annat och det är nog på tiden att lämna hemmet snart så det skulle ju funka sålänge ändå. Får väl se om jag får nåt svar och hur det slutar isf. Återstår att se helt enkelt :)
Vem vet, kanske inte behöver ta denna själv. Kanske kan börja leta efter en 3 igen, hade vart underbart. Med andra ord, det återstår att se vad som händer :)







Rosa dataväska

jag och mamma var och köpte en data väska förut, dessutom hitta jag ett par skor jag ville ha men dom har jag inte köpt men ja, ska köpa. Skit söta. Rutiga tygskor. Love shoes, som sagt :)

Nu är jag fit for fight att ta med mig datorn på svenska vinter rallyt. Jippi!









Sisters

Ska strax iväg till jobbet.
16-21.30
Är äckligt mätt, nästan så jag vill spy. Inte okej.
Dags att byta om men jag bjuder på några bilder på mig och min syster, åter igen!



inte lätt när man inte har en normal syster







9feb's bild


På fallensdagar för antal år
sedan.







100209

klockan är redan halv 12 och sov länge idag också eller inte så farligt men ändå. Idag har jag inget direkt planerat än, kanske kan sola? städa? ta en promenad? får helt enkelt se, ska först ta mig en god frukost. Lite ägg och grejer, muma :)
Vid 4 börjar jag jobba, tror jag!? Jag kommer inte in på mctime så har inte en aning faktiskt men får åka dit då så får man väl se.
Och mycket mer hade jag inte att säga.








Kan ta sig nånstans

Usch, vad trött jag har blivit nu då, ögonen vill knappt hålla sig uppe. Men ligger och väntar på Loffsan som snart kommer och försöker lägga upp bilder på fb men det är ju fan typ helt omöjligt. Fb kan ta sig nånstans just nu. Fan vad det krånglar....








8 feb's bild


Juldagen för 2 år sen
när vi i vanlig ordning var ute på promenad.









Ny vecka igen.

Denna veckan kommer bli en bra vecka. Jobbar 3 dagar och sen är det svenska rallyt tors-sön. Bättre kan det ju inte bli :) Flak cider är med också så kan allt ta mig några kalla :)
Idag väntar först jobb, dags tid dessutom, det var ett bra tag sen det. 11.30-16.15 och på ett sätt ska det bli skönt att ändå få jobba dag nångång och få ha kvällen ledig men vad som händer, har jag inte en aning om, återstår och se med andra ord. Men är nog bäst att göra sig iordning nu 

Btw, Lycka till Loffsan på nya jobbet, du kommer klara det finfint.
och Grattis Mormor på födelsedagen,









7 feb's bild

Har inte vart hemma nåt så icke blivit någon "dagens bild". Sorry. Lägger upp gårdagens nu helt enkelt :)

och vilken jävla kul bild det blev då :S Hum..
Men var iaf från resan i cypern för antal år sedan.








Det är smällar man får ta

Jahapp, då var denna helgen också snart slut. Kul? nja, älskar helgerna speciellt när man är ledig och kan göra allt kul man vill göra :) Umgås med vänner, festa och skratta! :D
Som sagt var jag och festa igår med Loffsan. Börja lite hos mig och såg halva melodifestivalen sen kom Petter och hämta oss och körde oss till ryd där Thomas hade lite förfest, Nice :) Blev antal glas fin och lite bröst hopp. Meningen att vi skulle åka buss till stan och komma in på husaren gratis men inget av det slog in. Vi missa bussen eller den buss som stod skulle gå gick aldrig och istället åkte vi med Rasmus och Pontus in till stan. Vi hade svårt att bestämma oss vart vi skulle men tillslut begav vi oss till husaren. Och visst lite skumt folk och visst är det ingen sommartorsdag direkt men ändå, det var faktiskt roligt. Jag hade det iaf. Träffa allt lite gött folk så det var kul. Sofija kom och besökte oss och när det stängde drog vi till kebabhouse. Blev nerslängd jag vet inte hur många ggr i snön, inte okej. Din jävla chesse! Träffa som vanligt en jävla massa folk på kebabhouse så som Ljung, Martin, Eldar och ja, vilka nu alla var?! Tillslut så sluta det med att Loffsan lämna mig och sofija själva med två stackars falköpingsbor, Jimmy och Emil. Så vi tog taxi hem och börja efterfesta lite. Blev att shotta en halv spritflaska, dumt men sant. Kl 5? Hur korkad får man bli? Veronica mådde inte bra nånstans och tillslut kröp vi ner vid kanske 6 tiden. Jag snarka tydligen som en idiot. Kul... Blev att städa lite och sen vänta på Loffsan. När hon kom så blev det pizza och film. Och jisses, vad trött jag var runt 6-7 och är väl inte jätte pigg nu heller så blir väl strax sängen skulle jag tro.

Ska bara tillägga att jag åt för inte allt för längesen värsta goa smörgåstårtbiten, det ni! Det är underbart det :D










För tredje dagen

Hemma nu och snart ska jag hoppa in i duschen för blir party ikväll igen. Var som sagt i väring igår och parta hos Danne, blev inte som planerat men blev ett besök på Max och lite sånt dära. Var iaf där till halv 5. Var i stöpen och köpte lite mat med Felix och Blomberg. Så nu är jag mätt och belåten, snart dags att börja smaka på den underbara drycken igen. Tycker det är dock helt sjukt att jag är så pigg och på dricka idag igen, är ju ändå 3 dagen i rad nu, jag brukar ju annars må skit när jag festat så.
Snart kommer Loffsan så är väl lika bra att ta tag i det.








Ikväll kommer det bli NICE!

Laddar inför ikväll. Kläderna är hittad och laddade med panpizza precis. Jävligt störane bara att jag råka skära mig när jag rak benen förut, typiskt, jaoo..
Nu ska jag sminka mig och fixa håret sen ska jag be Benita hjälpa mig lite till och sen ska jag åka till Sofija. Det kommer bli nice ikväll känner jag på mig.

hej, fluff!

en pose också då, osminkad och ofixad men vafan, jag bjuder på det!









En ledig torsdag kväll

Fyfan vad skönt att inte jobba torsdag kväll, det är nog första gången sen i sept det hände. Så jag klagar verkligen inte. Så idag ska det firas med utgång. Ska bli riktigt kul känner jag på mig. Blir nog bra förfest, bra utgång med mycket folk och efterfesten blir nog inte fel heller har jag en känsla av. Sover hos Felix inatt så han kan köra mig till jobbet. Snäll han är :) Men nu ska jag nog in i duschen, har en hel del att stå i innan jag ska åka men vill ändå inte stressa för en gångs skull.




jag och sis








Dagen börjar inte som planerat

Nu börjar jag att jobba om en och enhalv timme. Inte alls räknat med. Men hon behövde akuthjälp så jag hoppas bara att hon hittar någon tills ikväll så jag slipper jobba 10-22 eftersom det är ikväll jag brukar jobba. Men skulle vara super skönt att få sluta 4 för då hinner jag ju med allt tills ikväll. Vore super. Hinner direkt inte packa allt inför ikväll så jag hoppas verkligen att hon hittar nån. Blir ju som sagt utgång ikväll och ser ifram emot det som tusan, var längesen jag drack en torsdag nu så det ska bli kul. Blir förfest hos Martin och sen kommer Felix och hämtar mig på natten så ska jag sova hos han, snäll du är :D Han ska nämligen köra mig till jobbet dagen efter.

Men nu måste jag ta mig upp ur sängen, äta frukost och grejer. Ställa in ett möte också.







3feb's bild


Det var en torsdag som man i vanlig ordning skulle ut. Firad att jag fått körkort har jag för mig. Är hos Martin tror jag han hette? Och här har vi Erica som var chafför för kvällen.







Jobbet kan ta musten ur en

Jisses, vad trött jag är egentligen. Usch. Ska snart lägga mig också. Vart sjukt mycket på jobbet idag. Visste inte många bilar men stora beställningar och grillar. Nästan var hold på allt. Lite smått segt om man säger så. Så är man helt själv också, då är det inte kul. Inte många ggr man titta på klockan iaf.

Ganska komiskt när man skulle få fram bilen idag, hitta den ju knappt :/ helt insnöad var den verkligen. Tog ungefr 15-20 min att få fram bilen med hjälp av Benita dessutom som jag körde till stallet idag. Höll på att fastna där också, lyckat :/ Men kom loss själv.

Meningen att jag skulle till Thomas ikväll men så blev inte fallet, kanske är lika bra. Ska vara i stan vid 11 så  nog dags att sova strax. Kommer bli en lååååååååååång dag/natt imorgon. Är ju utgång och hela skiten imorgon! Great.








Onsdag

Inte gjort nåt speciellt idag direkt. Diskat lite och sådär, göra mamma glad. Fixa lite inför imorgon och ja, tagit en dusch. Ska om dryga timmen köra syrran till stallet och jag börjar jobba 17 istället för 18 och måste väl försöka skotta fram bilen och göra sig iordning så är nog lika bra att ta tag i det. Fortfarande blött hår så ja...


Allt kunde vart perfekt om det inte vore för DEM!


Jävla typsikt att precis när
man skrivit klart så lyckas man ta bort allt, men klart som fan allt ska jävlas. Förlåt mig men just nu är jag knappt aldrig glad och allt känns ganska piss men det är nog mesta dels deras fel! KILLAR.

Gör ett nytt försök.
Jag är så sjukt trött på killar och allt som har med dem att göra. Jag försöker hålla tyst för folk vad jag känner och det är inte för att jag inte litar på dem eller nåt utan det är för att det är lättare att skita i det och gå vidare om så få eller inga alls vet om det. Jag kan lättare glömma att jag ännu en gång har blivit sårad. Som så många ggr förr så tror man nåt och sen står man där med lång näsa och det blev inte alls som man trodde. Det svider i hjärtat men det är bara att resa sig upp igen och försöka vara stark. Dock inte alltid det lättaste.

Finns en kille jag fick faktiskt riktigt starka känslor för och det är svårt att glömma. Visst det går i vågor och nu är det lugnt men varje gång jag ser honom eller hör nåt om honom så går jag upp i hög varv och blir fnittrig och nervös. Det är svårt att släppa bara.
Försökte efter det gå vidare, satsa på en annan kille och berätta om honom för ytterst få personer, till och från känner jag att jag kanske skulle hålla allt inom mig istället, detta var nåt jag inte var säker på så nu i efterhand kanske det hade vart bäst. Jag vet inte om jag kände det jag trodde jag kände.
Och nu, kanske man ska gå vidare och se om man kan finna kärlek och lycka igen, men frågan är om man vågar, vågar man lyckas bli sårad igen!? Vågar man hoppas på att det kanske kommer.. Det är just det jag inte vet. Går inte från kille till kille, jag känner bara att jag kan inte stanna upp och vänta på nåt som aldrig kommer. Livet är för kort för att man ska vänta. Vissa kommer ju alltid finnas i ens hjärta oavsett.

Jag är glad att jag har mina vänner. Då menar jag inte bara mina närmaste tjejkompisar som betyder oerhört mycket utan även mina underbara killkompisar som jag uppskattar nåt extremt, jag älskar er verkligen. Ni gör mig lycklig och glad, tycker det är kul att ha killar runt mig. Gärna vänner för det är så annorlunda mot tjejer. Har ju mest killkompisar men i slutänden är det ju alltid en sak som saknas och det är ju den där Killen med DET. Den killen som får mig att känna mig speciell, som visar mig kärlek och som jag vill bara vara med och bara vara utan och klara det. Jag vill kunna dela mitt liv med någon, visst jag är bara 19 och jag är inne i min livs tid med fest och bara ha så jävla kul man kan. Men ibland saknar man nån som kommer och håller om en och bara kan kolla en i ögonen eller bara sitta tyst tillsammans och känna det där som bara kära gör.

Känner mig otroligt känslomässig ikväll men ibland behöver jag få ur mig en del viktiga saker, tycker detta är viktigt.
Killar är ju en väldigt stor del i ens liv. Den delen som både gör en mest lycklig och som sårar som mest.
Hur kan man vilja ha nåt som bara i slutändan kan såra en så hårt. Varför ger man sig in i en lek man oftast blir sårad eller sårar någon annan?
Den stora frågan är just det, VARFÖR?

Kom igen, jag är väl en bra tjej eller vad är det jag gör för fel? Så omöjlig ska jag väl ändå inte vara att älska..








Du underbara lediga dag

Klockan börjar ticka iväg ännu en gång, nu på min lediga dag har jag gjort följande. Loffsan och Sofija kom hit och vi titta på RIKTIGT gamla kort, från första åren på vasa, ca 14 år och jag säger bara, herregud! :O
Laga sedan mat och snacka om hur jäkla misslyckat det blev, potatisen blev bränd, köttet blev bra kryddat och välstekt min sagt och såsen rinnig. Säger ju att jag inte ska befinna mig i köket. Efter det så kolla vi på en film. Vad den nu hette, women of the land eller nåt sånt. Blev verkligen tagen av filmen och jag tycker den var bra! Vid halv 8 hämta vi syrran vid vasa efter hon vart i säffsen och åkt skidor med skolan. Och när vi skulle gå från parkeringen så skulle Benita ta en liten snabbare väg.
Jag: Du kommer fastna där, gå inte där. Jag hjälper dig inte upp bara så du vet.
Benita: Jag fastnar inte!!!!
och när jag och Sofija gått runt så ropar Benita och vem tror ni inte har fastnat, jo, Benita. Med hela benen i snön och jag höll mitt ord och inte hjälpte henne, utan garva så gott och sa "vad var det jag sa". Har nämligen gjort samma tabbe själv så jag vet att hon skulle fastna, men Sofija hjälpte henne loss med ett ryck men var inte lätt eftersom hon typ satt fast. Lyckat syrran. Verkligen lyckat ;)

Efter lämnat av henne inne gick vi till affären där Loffsan hämta oss och det var riktigt piss väder, snö + blåst. Inte skönt. Vi skulle nämligen in till stan för att se på bio, Snabba cash. Och jag kan ju lugnt säga att den var verkligen värd att gå och se på, skit bra! Det tycker verkligen jag. Den hade ju allt, kärlek, spänning, chockerande händelser och allt. Men det absolut bästa är ju helt klart..... Joel Kinnaman. Det är ju nåt med han som man är såååå snyggt, mumsbit! (tur ändå att man ej gick med killar, dom hade ju ändå bara tyckt man vart en idiot) Men han gjorde ju helt klart filmen ännu bättre.


Efter det åkte vi hem och jäkla vad mycket snö det har hunnit att komma på 2 timmar, hej snöstorm, IGEN! Det räcker nu. När jag krypit ner i sängen utan att våga titta nånstans så starta jag ph på play. Måste ju se vem som vann och se där ja, Jackie och Patrik. Vem kunde tro det från början egentligen!? Jag har ju alltid hejat på Greta och Cimon. Men J & P var helt okej. Spännande var det in i det sista iaf. Väntar med spänning på nästa säsong, tycker att detta är ett riktigt underhållande program. Gillar det!









DAGENS

DAGENS VILL HA: Mindre snö, tack!
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar och t-shirt, är som sagt ledig.
DAGENS FRISYR: Plattat
DAGENS LÅT: Lips on an angel med Hinder
DAGENS PLANER: Va med Loffsan och Sofija, hämta benita ikväll vid skolan och bio förhoppningsvis.
DAGENS SAKNAD: Han
DAGENS DUMMASTE: Att det ska komma ännu mer snö :/
DAGENS MISSLYCKANDE: Att städa rummet
DAGENS DROG: Vatten
DAGENS KÖP: Inget än så länge, men en sallad skulle ej sitta fel och spendera sina pengar på
DAGENS GODIS: Inget godis en tisdag, nejnej..
DAGENS MAT: Två mackor och ett glas mjölk
DAGENS HUMÖR: Pigg
DAGENS CITAT: Inte hänt så mycket än idag
DAGENS ROLIGASTE: Att jag ska få träffa mina TJEJER snart!!!








Otroligt ovärt

Hum, väntar på mina tjejer<3 och har minimalt lite att göra så ja, då skriver jag detta oerhört onödiga inlägg. Väntar dessutom på att Erik ska höra av sig.









2feb's bild


För antal år sen när
jag var tms med Dennis och vi var påväg till en fest hos Erica. Som spåra ur en aning och ja, den kvällen blev minst sagt speciell.








Duktig jag är

Hur grym är inte jag egentligen, kl 10 och jag är vaken. Jag har lyckats att vända dygnet, någorlunda iaf. Visst, vill jag inte riktigt gå upp än men jag är vaken. Men kommer väl vara samma visa igen sen igen i helgen att man är uppe sent och sover halva dagen men jaja, sånt är väl livet isf! Snart blir det frukost ändå och får väl se om jag kan få ner nåt, har riktigt ont i halsen faktiskt, inte kul :( Palla att bli sjuk.








Kvällsbloggning

Mackor, muma. var så sjukt hungrig nu så var tvungen att ta mig två mackor. Måste bli bättre på att äta riktig mat och nyttigare men aja, dte är en annan femma.
Idag har jag jobbat en sväng, min kära bror med flickvän kom in idag, roligt att se er :) hade huvudvärk under hela kvällen men det är väl som vanligt, för lite sömn skulle jag tro. Men ska ändra på det, ikväll blir det tidigt också, inte orkar jag vara vaken länge ikväll känner jag. Har en del att sova igen fortfarande.

Får hoppas på att det blir bio imorgon också. Dessutom så är jag ledig imorgon, hur underbart är inte det lixom!? det är precis det jag behöver :D








1feb's bild


Detta var min födelse dag
, när jag fyllde 17 tror jag?! Dags för mig och Nina och hugga in i smörgåstårtan, mumma var det! :)








Ny dag. Ny vecka. Ny månad.

Yepp, nu har jag fått sovit ut lite. Extremt skönt om jag får säga min meningen. Sovit i 12 timmar nu och det behövdes vill jag lova. Dock har jag inte lämnat sängen än så kanske på tiden ändå. Käka lite frukost och kanske se på tve, det var år och dagar senast. Fast vad finns egentligen på tven en måndag kl 12?
Ska bara slappa idag och sen börjar jag jobba 17.30. Hoppas det går bra för börjar känna mig krasslig. Halsen värker och grejer :/ inte okej!








RSS 2.0