489324-203

Borta hela dagen

Om en halv timme går bussen bort till verkstan och sedan ska jag vara där tills 4a och sedan traska bort till donken för där börjar jag 16.45 och slutar sedan 21. Så blir inte hemma på hela dagen. Segt men är okej ändå.









Bilder från Vänersborg

Tänkte visa några bilder från rallytävlingen som var igår.

Nina, lite nervös var hon allt ;) Blev ju att åka med en annan bil, en BMW.

Pappa, Jag & Farfar. Toppen väder och även humöret var på topp.

Farfar & Morfar var och kika på mig när jag åkte :D

Jag och Pappa med våra fina priser.
Vann klassen med 12 sek till 2an och kom 23 totalt.








255 dagar kvar till studenten

Tänk vad tiden går. Haha. Börjar allt redan prata om studenten och vad vi ska göra. Eller är mesta dels jag för killarna är ju alltid lika roliga. Var även idag dags för provning av studentmössan och annat. Prislappen hamna dock mkt väldigt mycket. Ska nog ändra lite så får ner kostnaden några hundra lappar, kan behövas. Nästan pinsamt dyrt allt blev men aja, man tar bara studenten en gång i livet!

Jaja, idag var det iaf verkstan och det var alltid lika kul, haha. Nja. men får gå. Efter det in till stan och ta en fika med Karin, det var ju inte direkt igår. Jätte kul att ses igen och få snacka av sig :) Hoppas vi ses snart igen.

Det är förövrigt min namnsdag idag Veronica Mikaela Margareta Forsberg
och 3 veckor idag tills jag blir 18.
Grattis även till pappa som har namnsdag Mikael.









Avsluta med vinst

Vart rally idag i vbg och jag åkte med. Sluta riktigt bra med en härlig vinst i grp E och även slog många andra i bla. Voc, det är härligt det. Pappa är grym på asfalt så är det bara. Nu förväntas det av många att det är jag som kör den bilen nästa år och pappa är klar med BMWn, får hoppas på att det blir så nu. Behöver bara massa pengar för att fixa det. Lättare sagt en gjort. Blev en riktigt lyckad söndag med härligt rallyåk. Nu är jag så trött så jag orkar knappt ha ögonen öppna. Gick upp lite innan halv 6 och la mig 12 så var grymt trött och nu är jag ännu mer trött.

Får se om jag orkar se tven, finns program som jag vill se, men orkar jag!? Nja.. Men men.. Tack för en toppen söndag allihopa.
Rally "släkten" är verkligen speciell för känns som alla känner alla :D






Nu är jag hemma i skogen

Kommit fram till pappa och Nina nu, eller vart här nu några timmar men aja. Har nu suttit och prata nån timme med Nina, kan behövas. Vart länge sen vi snacka så det var skönt och samtidigt som vi börja snacka åkte pappa ut till Farfar för att hämta rallybilen och sånt, dock är han inte tillbaka, skräll! Men han kommer väl när det börjar lukta mat ;) haha. Ska bli skönt med en lugn helg, förut imorgon då det är rally men ändå :) längtar till imorgon, ska bli jätte kul!







Välkommen till verkligheten

Satt och snacka med pappa igår i telefon i nästan två timmar. Givande faktiskt. Fick mig att inse hur mkt jävla pengar jag har att slänga ut nu på bilar egentligen, både på 940 som jag måste byta växellådshus på och sedan förarsäte, ska även byta stereo i, men det har pappa reda så behöver ju inte betala. Skönt det!

Men det är ju inte bara den bilen utan, nu är det ju opeln också (rallybilen) som jag ska ta över inför nästa år, är det tänkt. Är antal saker som måste bytas ut där också. Bla. Stötdämpare på alla 4a sidor, stolarna i bilen, en ny hjälm, en overall, måste ta bort rost och helst lacka om hela bilen med, är väl uppe i en 20 000 nu. Och vart fan ska jag få dom pengarna ifrån? Hum.. Donken? Nja, då får jag nog jobba några månader och inte köpa något annat. men jag är ju tjej? Skor, kläder och sånt?! Fast får ju nu priotera vad jag egentligen vill med livet, (fast måste först och främst ha ett körkort, men det jobbas på det så ska nog gå). Lycka till, lycka till Veronica säger jag bara! Haha.

Idag åker jag förövrigt till pappa om en 1 och halv timme går min buss, måste väl snart äta frukost och ta på mig och sminka mig allt sånt där som vi tjejer ska göra :P Haha. Inte måste, men känns ändå som ett måste för en, är ju van vid det. Känns ju lite naket annars. Vad som händer hos pappa? vet jag inte, vill ju börja göra iordning 940 men får väl se. Måste ha grejer först.

Imorgon väntar rally i vbg, årets & säsongens sista tävling. Skulle ju sitta gott med en vinst, men vi får väl se.







Jobb på gång

Rätt så snart så går bussen bort mot norrmalm och mcdonlds. Ikv blir det att jobba. Börjar 16.30 och sedan slutar man kvart över 9. Kommer nog gå bra och man slipper dom asbolut fullaste. Hehe. Det är skönt det. Efter jobbet blir det nog bara att ta det lugnt och inte göra något speciellt :) Ska bli skönt.

Ska ändå upp ganska tidigt för att åka iväg till pappa. När vet jag inte men det märks väl. Rallytävling på söndag i vbg och då ska man åka, hoppas som sagt på seger igen =)








Kocken

Igår i idol åkte kocken Alexander (någonting) ut och jag börja faktiskt lipa.. :/ Jag vill verkligen inte att han skulle åka ut, han tycker jag absolut skulle fått vara kvar. Åka ur såhär en gång till, är ju inte rättvist. tyckte så jävla synd om honom. :'( Tyckte han var bra och det var något med honom som jag gillade skarpt. Fy juryn. (Annars gillar jag juryn men inte när det gäller det beslutet.)








Är hemma

Mådde inte så bra igår kväll och det håller i sig, så jag stanna hemma från skolan idag. Huvudvärk ledde till illamående och tvärtom typ. Det är lite jobbigt men hoppas jag inte missar allt för viktiga grejer.

Ikväll väntar jobb, 16.30-21.15 (Hoppas jag mår bättre tills dess iaf)

Har även skaffat mig Facebook nu, för den som vill veta ;) Haha. Inte riktigt kommit in i det än och sätt vad det roliga är, men det kommer väl :)








Skoldagen.

Dagen började ju bra.. Nja, när jag kom till skolan efter min cykel tur, hade jag jätte ont i huvudet och sen på det visa det sig att dom hade glömt att informera oss om att religionen var inställd. Kul då :/ Så blev att ta cykeln bort med Blomberg, Dennis & Jessica, till hennes lägenhet, sitta där och tjöta och sedan laga vi lite mat och åt :) Mysigt. Sedan tillbaka till skolan (efter ungefär 2 timmar). Hade då samhäll och det där med regeringen och riksdagen är ju så förbannat tråkigt. Kommer aldrig få G på det skit provet, fattar inte mkt.
Sedan blev det idrott och det gick bra, är ju inga direkt jobba lektioner, han vill mer att vi ska lära oss nåt utav idrotten, det är ändå rätt okej. Så länge man slipper bi-test och sån skit. Sen var det bara att cykla hem, blev ju varmt när man hade solen på sig och sedan blev det en lång skön dusch :D






Tappa inte hakan nu

Snart så börjar jag skolan, eller ja om en timme men ändå. Jag har bestämt mig för att cykla till skolan idag, är ju jätte fint väder. Så varför inte? Jag sa ju det, tappa inte hakan. :P Behöver komma igång lite så då kan jag ju passa på att cykla. Är ju inte överdrivet långt. Haha. Sen har jag inga pengar till buss heller så det är ju ennu en sak till att man måste cykla. Hehe.
Skolan väntar först religion, sen samhäll och sist idrott.

Efter skolan kan jag ju säga att jag vet inte ett dugg vad jag ska göra, men det märks väl.







Måste ju nästan vara något fel på mig

Jag är trött och jag är trött jämt med. Spelar ingen roll hur lite eller mkt jag sover, för jag är trött hela tiden. I skolan, hemma och överallt. Somnar när jag kommer hem. Somnar nästan i skolan (igår somna jag faktiskt ute i verkstan).  Vad ska man göra?

Idag har iaf man vart i skolan, först samhäll och vi snackar om partier och allt det där. Så jävla ointressant och tråkig. Läraren fick syn på att jag sucka och typ sov och då fick jag stå tillsvars för att jag var halvt borta. Pinsamt. Men var ärlig egentligen bara och sa att det är jävligt ointressant och tråkigt. Inte hennes fel, inte mitt fel. Utan politikens fel! Haha.
Sen efter det var det lunch och sedan vänta svenska och vi titta på Bellman. Hatar när alltid killarna ska säga att vi sätt kortare än vad vi har gjort. Sådär kul att se samma sak två ggr, speciellt när filmen inte är speciellt bra. Men men.

När jag sluta stod Dennis (mitt ex) utanför och vänta på mig. Han fick sin nykel som jag haft ett bra jäkla tag nu och jag fick körkortsböcker. Tack =) Sedan var jag väldigt hungrig för att jag inte hade ätit något i skolan så åkte till Max och käka. Kalla pommes fick man, to bad :( donken is tha shit såklart ;) Haha. Sedan skjutsa han in mig till stan för hade körlektion 14.20. Blev att leta fikparkeringen en lång stund men sen hitta jag en allt =) gick ju rätt bra ändå. Sedan hem med bussen och då sova en sväng. Usch. Nu är jag sådär grusig i ögonen och vill bara sova igen men så funkar det inte. Haha :P

Ska försöka få med mamma ut och övningsköra nu, behöver lära mig parkering mer :)







Solen ska lysa idag

Idag så måste solen vara framme och värma lite. Igår var det ju faktiskt varmt ute :O Blev chockad ju, gick runt där i jacka och svettades. idag ska jag inte ha nån jacka så nu måste det bli varmt.

Idag väntas skolan, börjar om en timme. Men bussen går inte från om en halvtimme. Då blir det först samhäll och sedan svenska.

Kom på att jag måste berätta med att jag fick G på grundläggande fordonselektronik. Yeah! :D Fick 60,5 och godkänt var 50 så jag är nöjd ;D Var rätt svårt vissa saker men är nöjd ändå :D Var bara 10 poäng från VG :P Hade inte vart omöjligt att få det bara jag hade gjort rätt på dom där jäkla kurvorna från osillioskåpet (stavningen).

Jaja, nog snacka om det. Har även körlektion idag vid 14.20, då vet jag att det blir fikparkering. Sen vet jag inte vad som väntas. Parkeringen är inget kul, nej fy. Tuta och köra det är det som är grejer.

Måste berätta ännu en sak till, min körskolelärare har pratat med en rallyförare i skövde, som oxå är körskolelärare. (På Stens trafikskolan) Snacka om honom nån gång och då sa jag att det hade vart coolt att sitta/åka en sväng i en evo. Och i måndags fick jag reda på att det hade visst han fixat att jag skulle få göra, när och var vet jag inte. men det skulle jag, förövrigt heter han Håkan Svensson. (Pappa om du läser detta så vet du ju ;) ) Haha . Tänka er vad snäll Calle kan vara (Körskoleläraren)








en vanlig dag, kan man säga

Idag har det vart en rätt seg dag. Vakna 8 och var jätte trött, tur som sagt att man hade sovmorgon. Blev att vara i verkstan idag, blev dock en snabb dag. För vid 1 så hade jag en tjejträff med dom andra fordonstjejerna hos kuratorn om hur vi ska få dit mer tjejer och hur vi har det med killarna. Jag tycker det är bra att dom bryr sig om oss. Sem fick jag skjuts tillbaka. Blev väldigt nere och sen blev det hem vid 4 och här hemma har jag bara vilat och inte gjort ett dyft.







Jag kan inte alltid skratta och le.

Det är nog ingen som förstår hur jag har det i den sitsen jag sitter i. Mesta dels trivs jag men ibland blir det bara för mycket. Jag får ingen hjälp och alla är bara emot mig. Allt man säger är fel och allt man gör är bara knäppt. Jag begär inte så mycket, bara lite respekt och det är inte så svårt att visa tycker jag. Jag har också känslor, jag kan också bli ledsen och sårad. Även om det mesta är skämt så är det inte alltid så det känns. Vissa tar faktiskt åt sig och då mår man inte bra.

Jag önskar bara ni kunde förstå.







Sovmorgon är guldvärt

Idag fick vi sovmorgon av vår lärare för han skulle på nån ögongrejs. Så jävla skönt. Visst var jag as trött när klockan ringde men tänk då vad jag hade vart om kl hade vart två timmar innan. Vill inte ens tänka tanken. Iofs tror jag att jag inte är där så länge för mår lite halvt om halvt. Vill bara få reda på mitt prov och sen får man se.

Lite problem jag har nu, vet inte vad jag ska ha på mig. Dom kläderna jag har på mig nu känner jag inte för så blir väl till att springa och byta om.. vad ska man ha ist? dagens i-landsproblem.








Början på en ny vecka

Nu var denna måndag snart över. Jag var riktigt trött när jag vakna imorses, inget kul alls och kan ju säga att jag har inte gjort ett enda dugg i verkstan idag. Inte skrivit ett enda ord. Inte ett enda! :O Aj, fy Mig. Får reda på provet imorgon, hoppas att man fick G. Får även sovmorgon till 9.50, så himla skönt ju=)
Efter skolan så blev det körlektion, en dubbel så blev att parkera hela tiden. Lite krångligt så, men klarat det förut men nu ska det vara så jävla perfekt. Sur jag blir. Blev även hur jävla kissenödig som helst, så jävla hemskt var det. Sen påväg hem i bussen så åkte busschaförren som en påse skit. Körde inte alls snabbt som dom brukar och åkte en annan väg. Fatta vad arg jag var. Höll ju på att kissa på mig.
Nu har det vart tven hela kväll, sova vore jävligt skönt.








En bild


bilden är från i lördagens, när jag hade lite party som sagt.







Fest igår leder till städning idag


Igår blev det ju fest här som sagt. Det blev rätt okej, bara att jag blev för full och mådde inte alls bra där på natten. Som tur hade jag nån som tog lite hand om mig. Mådde blää. Igår blev det tacos, dricka, dans & sing star.

Idag mådde inte mitt huvud bra men med hjälp av alvedon så blev det mkt bättre. Hade inte alls ont i huvudet faktiskt. Var en del att städa bara, lukta massa öl och brukar, flaskor överallt men städa bort rätt bra så mamma hade inte så mkt att klaga på ändå. Blev en go pizza och sen cola idag, det behövdes!








Anmälda & Klar

I torsdags så anmälda pappa oss till rallytävlingen "fridaspecialen" i vänersborg. Som är nästa söndag, 28 sept.Ska bli roligt. Åkt där 2 år i rad så nu blir det den tredje, får se hur det går. Vunnit dom andra två ggr så får hoppas på att sviten håller i sig =)





TONIGHT GIRLS ;D


Nu håller jag på och springa runt här som en tokhöna och försöker städa mitt rum ( med party musik, vilket partyhumör man blir på :D ) som inte gjort på en månad eller nåt, ser hemskt ut. Det är ju fest här ikväll MED tjejerna och sen kanske lite annat folk kommer och hälsar på bara :)
Men nu måste jag fortsätta.. tiden går fort






Slut för idag, tack för idag.

Nu är denna fredag över. Blev en sväng och handla, förutom att dom har byggt om allt på maxi och att det var jätte mkt folk så var det bra ;) Efter det åkt jag till jobbet, (som ligger på andra sidan vägen). Blev att jobba en sväng, rätt möe folk denna kväll, fick även stå i ettan en sväng. Alltid lika skoj :) alltid roligast där. Blev utbjuden på en middag av en 30åring med :O om han nu var det, men han var rätt gammal så. självklart tackade jag artigt nej.
Sen hem, byta om och ringde Hanna och hon var snäll och körde mig in till stan. Träffa Therese med folk, Var väl sådär kul men jaja. åkte hem igen lite innan 12 och nu ska jag sova. GODNATT!








 


Halva kvar

Nu var hälften kvar, var i skolan, hade svenska prov, får nog G iaf :) Sen blev det projekt och företagande, fy vad det är segt. Det är ju hemskt. Men sluta en timme tidigare. Sen blev det upp till euro baugett och åt och sen in på Gina och sväng och hitta en brun kofta och rosa trosor. Vid 2 iväg till synsam och gjorde en synundersökningen, tog ju fasiken en halv timme :O och sen kom mamma och hämta mig.

Nu ska jag iväg med mamma och handla tacos mat. Övningsköra med. Sen in till jobbet och jobba till halv 10. Sen kanske dte blir utgång på mummel med Therese och nåra. Får se.







Väntas en stressig dag.

Skrev i förra inlägget vad som kommer väntas denna dagen och det kommer bli mycket och ganska stressigt är jag rädd för men hoppas att det går fint, det värsta är ju bara att det kan gå åt helvete ;) haha.

Blir först skolan 10.10-13.40 (men hoppas att få sluta tidigare idag igen, ska nog till banken ändå så blir nog så.
Synundersökning 14.00
Sen blir det nog stan en sväng och kika, sedan hem. Byta om till donken-kläderna.
Vid 16-16.30 kommer mamma och vi ska åka och handla på maxi inför lördag, blir ju att käka tacos med tjejerna.
Och sedan börjar jag jobba 17.00 och slutar 21.30.







Min dag + morgondagen

Idag har man fått sovmorgon och det var otroligt skönt :D Behövdes verkligen. Så vänta skolan och börja med religion och fick verkligen mkt gjort, sedan blev det samhäll och idrott och duktigt av mig så var jag med på idrotten, yeah! Jag är ju grym ;)

Sedan hem (skjuts av Dennis, tack), duschen, äta, vila, ses på tve, plugga, kolla musik.. En lång dag med andra ord. Skönt, för imorgon är det precis tvärtom.
- Skolan, 10.10, synundersökning 14.00, handla mat med mamma tills på lördag och sedan jobba mellan 17-21.30 . Puh.. Kommer vara skönt med lördag sen och party, längtar<3 då smäller det tjejer.







Party Låtar!?

Det blir fest på lördag och det blir här :) jippi, skoj. Blir vi tjejer och så ska vi laga lite tacos och festa och ha bara en jäkla rolig kväll.
Tänkte bränna ut en skiva nu (eftersom mina högtalare till datorn går kasst ljud) så kom med tips på bra party låtar tack !? :D

Neeh, nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och vecko revyn och sätta på the voice. Skönt !
För sedan väntar plugg & städning :( dock inte lika kul..







God Natt !

På jobbet blev det rörig pga. nytt folk, inte mitt fel och kunderna behöver inte bli sura på mig.. Gaah!

Nu är jag trött så nu ska jag sova och det som är helt underbart är att jag har sovmorgon imorgon, kan ju inte bli bättre ;D Joo, att det är en bättre dag imorgon men aja.. får gå som det går.





Tröttare än tröttast

Jag är verkligen skit trött, höll seriöst på att somna på samhällen idag. Inget kul, inte alls. Körlektionen hade väl sina bra stunder förutom att jag nästan krocka, när jag kom för fort i en kurva. Hur fan ska jag fixa detta körkortet? Ska verkligen vara skit duktig nästa gång ta det jätte långt och göra allt perfekt. Jag ska visa att jag kan.

Skolan gick inte så jäkla fort kan jag ju inte påstå. Somna ju som sagt nästan. Fick förövrigt VG+ på samhälls provet, så jag är nöjd & Glad ;D

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund. Måste det annars kommer jag aldrig fixa att jobba ikväll. Jobbar mellan 16.15 - 21.00 (önska mig lycka till!?) Det måste gå bra och tiden går fort för som sagt inget kul folk ikväll :(







Tidig morgon

Godmorgon, det är tidigt och egentligen ska jag inte vara upp nu om jag skulle gå efter schemat men har körlektion idag, kl.7.30. Fy vad jobbigt det är. *Snark* säger jag bara. jag pallar fan inte ha så här tidigt. Det får vara nog med det, får börja ta tag tider för jag är verkligen trött när jag måste gå upp såhär tidigt och sen får jag vänta en timme till innan skolan börjar. Värt det?! Jaa, lite kanske men ändå när det finns tid på dagen tar jag hellre det.

Efter det väntar skola med samhäll som vi har nån läxa i som jag inte visste om och ingen vet vilka sidor, grejt . Sen svenska där vi bara ska se på film.

I eftermiddag / kväll så väntar jobb, 16.15-21.00 och det känns väl sådär, jobbar inte med dom roligaste men får gå helt enkelt. Det är pengar om man säger så :)







Vem behöver gym när man bara kan gå vilse?

Nu är det ju inte så att jag ville gå vilse men jag lyckades där jag bor. Hum.. Hur lyckas man? Skulle gå svängen vid golfbanan och gått där en sväng (gått där förr, inte så ofta och länge sen) men har ett rätt bra lokalsinne så tänkte att det är väl ingen match, tyvärr så blev det helt fel. Kom in i skogen på nån smalskogsväg och sen fortsatte det bara, ute i en hage över vatten, inne i en såndär stor trumma eller vad man kallar det och efter ha gått ett bra tag och antal km så, såg jag äntligen hus. Ni kan ju tänka mig vad jag blev glad. Visade sig att jag hade hamnat i skultorp. Var då bara att traska därifrån hem till mig och jaa, det tog väl en halv timme extra och inte nog med det, börja det regna med.. hum. Kul. Men kan ju nu i efterhand säga att jag var duktig och gå totalt 13 km om man kan lita på min stegräknare. Haha. Jag var i vilket fall som helst väldigt glad när jag kom in genom dörren och bara kunde pusta ut och känna mig trygg.

Några bilder från min lilla utflykt i skogen nånstans -


sista bilden av dessa 4 var glädje att se hus men bekymmer när jag vet hur långt det var kvar hem.

Men nog om min dumhet, tänkte berätta i snabbhet min dag, var verkstan 8-16 (eller ja, sluta halv men ändå) blev prov. Grundläggande fordonselektronik. Jaa, det ni. Det låter väl kul? Njaa.. men kanske med lite tur kan det stå ett stort G på provet.
Efter skolan iaf så fixa jag lite mat och sen gick ner till solariumet och sola. Och jag somna, fy vad skönt det var. Helt underbart, lite färg fick man, kanske inte behöver men bara så skönt att ligga där och efter det sköna blev det vilse-promenaden.







Hej & God morgon.

Tisdag och inget direkt kul planerat idag. Bara verkstan till 4 idag. Ska nog göra prov efter lunch, det är lika bra att få det gjort och går det skit är det bara att kompletera. Det löser sig, det gör det alltid, joo, det ordnar sig..








Såhär känns måndagar, prutt & bajs ;)


Blomberg, jaa.. ni får själv bilda en uppfattning vad han gör ;)

Idag i vilket fall som helst har jag vart ute i verkstan och fått sådär lagom mkt gjort. Skräll mig. Försökte plugga och då kom alla och störde så det sluta inget bra. Måste plugga gärnet imorgon för tänkte ha prov imorgon, det kommer ju inte gå åt helvete, nej inte alls.. Haha.

Efter skolan fick jag skjuts hem av Dennis, tack. Skynda hem och åt för att sen gå ner till affären och möta Frida. Gick hem till henne, snacka, åt bulle och bara ha det soft <3

Vid 8 skulle hon iväg och Madde kom och vi tog en sväng i bilen, efter ha fått körkort idag. Grattis=) Blev lite hets till försök till en börn så åkte upp till billingehus och det blev lite iaf. Haha. Okej för första gången då ;) Åkte runt en sväng, hälsa på jobbarkompisarna på donken och sen hem och duscha och nu sitter jag här. Blir sängen strax om lilla jag ska orka upp imorgon.

Tack för att ni måndagar finns så man får en härlig start på vecka ;) eller rättare sagt en seg & trött start (men nån gång måste det ju börja).







En ny vecka

Måndag igen och jag är sjukt jävla trött mest av allt nu vill jag bara gå tillbaka till sängen och krypa ner där det är så varmt och mjukt men nej, det går ju inte måste dra mig upp och åka iväg till verkstan, inget jag ser ifram emot men aja. Det får gå.

Helgen kan man sammanfatta med kort och massa jobb, igår gick det bra att jobba fick stå i ettan och det måste jag säga gick helt okej, klara ju av att ändå ta två bilar samtidigt så jag är nöjd. :D Tack Manish. Det finns så många roliga människor man stötter på när man jobbar där. Haha.

Idag är det löning :D Jaa, underbart. Dock blir det nog inte för många kronor, nån tusing i bästa fall 2 men inte jobbat mkt och bättre än inget alls =) Måste gå till bankomaten och kika vad jag fick idag. Jaa, jag vet vi får löning lite konstigt men tycker det är jätte bra att få såhär för då får man pengar varannan vecka.

Nu måste jag snart gå, bussen åker iväg om en kvart så, ha en bra måndag allihopa =)







Mamma<3

Hon är så snäll <3 Älskar dig Mamma.
Hon kommer hem nu för att köra mig till  jobbet för att jag inte ska behöva cykla hela vägen, visst är hon snäll? :D








Jobbar

Nu är det snart slut på denna helgen oxå och inget kul har tyvärr hänt. Har bara jobbat och idag blir det oxå jobba så det är ju kul.. Nja, jobbar mellan 17-21.30 så en timme mindre idag. Hoppas på att få göra något kul idag=)

Igår hitta jag tyvärr inget på stan, buhu! På jobbet gick det fort och lätt förutom att jag blev ner brottad på golvet men sånt får man leva med. Haha. Men som jag sa innan så var det inga snygga killar där igår kväll.. snyft








Mitt jobb - mitt liv just nu..

Jag är trött och vill inte jobba, nu var det sagt och det är som vanligt med andra ord. Såhär känns det alltid men när jag väl är på jobbet blir det väl ös som vanligt :) Hoppas på att få mig lite dricks idag igen och jävlar vad det ska vara en trevlig Veronica på jobbet idag.
Så kom vet jag får idag så är jag trevlig men bara om jag får en slant ; ) Haha.

Dock får jag väl bara besöka av fula, fulla killar med slibbigt hår, känns som det är en sån dag idag. Blä för det. Min buss går snart med så nu måste jag röra på min stora röv, yeah ;)









Lönar sig att vara trevlig, ibland..

Haha, igår när jag jobba på donken så fick jag faktiskt dricks. Första gången det hände och det var ju jätte gulligt av
dessa killar. Fast vet inte vad dom var, antingen var dom sket fulla eller riktigt nördiga, det värsta var att en av dom såg bra ut :O Haha. Fick förövrigt 20 kr och nu känns det att det lönar sig att vara trevlig och tillmötesgående.

Men men, nog om igår. Idag så väntar mer jobb. Jobbar idag mellan 16-21.30. Jag är verkligen festsugen men det verkar se mörkt ut för det. Men har verkligen lust, jobbar inte från 17 imorgon så det är ju lugnt.

Men innan jobbet blir det en sväng till stan med mamma. Haha, förövrigt känner jag att jag skriver allt i en konstig ordning men aja. sån är jag ;)











Tur & Otur

Blev ingen stan för mig idag, sluta tidigare och orka då inte springa runt där i 3 timmar. Köpte bara balsam till mamma och sen hem, äta och nu vänta på att mamma ska komma hem och köra mig till jobbet, skönt att slippa ta bussen. Spara pengar med.
Letar fest men alla har blivit så torra och ingen ska festa och alla ska sluta dricka.. *suck* tråkmånsar. Kom igen nu, nu är det PARTY ! Jaja, blir väl inget av det idag men har fortfarande hoppet inför imorgon. Annars får jag hålla mig till nästa helg helt enkelt när jag ska ha lite här med tjejerna :)

Skolan idag gick fort och lätt, skönt att denna veckan är nu över, iaf vardagen, bara helgen kvar :D men jobb dock : /








Helg igen :)

Som tur är så går ju ändå veckorna ganska fort, denna har iaf gjort det och tur är väl det för detta har inte vart nån toppen vecka för min del men hoppas ändå helgen kan bli det.
Vad som väntar idag?
- Det är först skolan som börjar 10.10 och då blir det svenska med klassråd & film om Bellman. Efter det lunch och sedan projekt och företagande som inte riktigt är min grej, har inte riktigt kommit in i det en och måste säga att det är bra jävla krångligt, speciellt efetrsom vi fått nåt nytt data program, fronter som man ska ha och göra med. men aja..
Efter skolan tänkte jag att jag ska strosa runt på stan en sväng, ska handla lite till mamma och även hoppas på att hitta nåt själv. Är ju lön på måndag :D
Sedan är det dags för att traska bort till donken och jobba en sväng, (därför jag går på stan för finns ingen anledning att åka hem emellan) Börjar 16.15 och sedan slutar jag 9. Hoppas att dte blir party efteråt för är fan sugen men verkar inte så :( buhuh! Men men, får väl se =)

Ska även jobba lör & sön denna helg. Ringde igår och fråga om dom ville att jag skulle jobba på lör och ja, jag är kass på att säga nej men fick ändå en kortare tid än vad dom ville att jag skulle jobba. Palla att jobba 12.30-21.30, nja.. inte en lördag så blir istället 16-21.30 och söndag 17-21.30

Blev förövrigt ett rätt långt inlägg idag känner jag. segt att läsa känner jag men aja..







Nu är man hemma igen

Huvudvärk, det säger allt. Jag har haft min körlektion nu och det gick väl bra. Fick vissa mina skils på krypkörning, bromsning och hålla ratten rätt. Haha. Tänk om man lärde sig sånt med en gång, jag har typ bara tutat och kört ;) haha.
Blev en sväng förbi manamana och beställde klipptid den 1 okt och sen blev det hem för har en sån huvudvärk så blir ingen skola för mig idag.
Köpte med mig hem lite nappar, vindruvor och jucie, nu ska jag frosa och krypa ner i soffan med täcke och se nån film. Detta vädret gör ju en inte direkt piggar tyvärr. Jaja. hoppas på sol snart : )







11 september

Bara att säga 11 sept får en att få rysningar. Idag är det 7 år sen det hemska hände med world trade center och 5 år sen Anna Lind blev mördad. Känns som att denna dagen inte är nån tur dag direkt men hoppas att man själv kan ha tur iaf.

Det som gör att jag är uppe redan är att jag har körlektion kl. 7.30, segt men man får ju offra sig lite för det man vill ha.
Är såå trött så jag hoppas det går bra.

Fest i helgen?








jag är nästa idol

Haha, fyfan vad jag är rolig. jag skulle aldrig nånsin kunna vara med i det. Sjunger ju som en jäkla kråka men hade vart kul om man kunde sjunga. Sitter iaf och tittar på det och att folk inte fattar hur kassa dom är. Men nu får vi snart se vem som golvar juryn. Jag tycker iaf idol är kul att se.








Grattis på er :)

Idag fyller min kära farfar 73 år och min farbrors sambo Helena 29 år. Ett stort grattis till er och hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll :)

Farfar & Jag på go-karten

Helena, Känns även som nån hatar mig när jag tar detta kort. Hehe.








Kommer inte på nån bra rubrik

Skolan är nu klar för dagen. Hade först samhälls prov, skrev så jag fick såkallad skrivkramp. Yes, det är ju inte alls jobbigt.. Hur det gick har jag inte en aning om men det märks väl helt enkelt. Efter det blev det lunch. Äckel mat..
Sedan dags för svenska, prata bara om bellman och att vi har prov nästa fredag, det är ju kul det med.
Blev hem sedan och äta, mums. Ska vara dum nu och ta en glass. Det är smarrigt.

Måste fan fixa körkortsbok. Det här går ju lixom inte. Gaah !








En helt vanlig onsdag

Godmorgon allihopa. Skönt att få sovmorgon idag kände jag :) Behövdes. (För imorgon blir det ännu tidigare än vanligt, körlektion vid halv 8)

Nu är frukosten i magen, håret uppsatt och kläderna på. Är helt enkelt klar för skolan. Bussen går om en halvtimme så blir väl att plugga lite nu eftersom jag har prov idag. Hoppas jag har det efter lunch, har ju ingen koll i vilken ordning jag har ämnen, dte är bra det :P

Senare idag kanske det blir ett pass på friskis med Therese. Får se.







Nedräkningen kan så smått börja

5 veckor & 6 dar kvar tills nån viss liten flicka blir stor och blir 18!
Längtar gör jag, vill jag lova!
KÖRKORT, det är ju ett måste och vill mer än något annat ha det.


















Nyligen hemkommen

Har verklligen inte vart hemma på hela dagen :O Kom hem för exakt en timme sen. Stack från hemmet vid halv 8 får att stressa ner till bussen och åka bort till verkstan. I verkstan gjorde man ju inte allt för mkt och plugga gjorde jag inte heller, så jag vet verkligen inte vad jag har gjort idag !? :O

Vid halv 4 fick jag fjäska till mig att få gå, fast vi egentligen slutar 4a. Fick stressa bort till donken, tog nästan 20 min att gå. Och hade då 5 min att äta, kan ju lova er att jag kasta i mig maten, men var ju tvungen att äta nåt. Stod i kassan hela tiden och det var lugnt, lite ruscher men inget extremt direkt och sen vid 8 fick jag så snällt och räkna kassan och åka sedan hem, äntligen kände jag! Men blev ju inte roligare när man kom hem för först stressa in i duschen och sen plugga inför prov man har imorgon, olika idelogier, nemen, nej man blandar ju inte ihop allt, nej inte alls. Gaah ! Efter ha läst en stund kom jag hit och nu ska jag väl sitta här en liten stund och kika för att sen sova. Är mkt trött idag.
Ska nog gå igenom inför provet en gång till bara, snark.







Inget direkt kul väntar

Skolan, verkstan 8-16
Jobba, 16-20
Plugga & Sova








Synd-om-mig dagen fortsätter

Nu ska jag fortsätta på min dag synd-om-mig. Vart en lång dag ute i verkstan, visst har ju fått lite gjort men ändå. Fyfan vad segt det kan bli. Är även sååå synd om mig att gå med alla dessa killar, det tar verkligen på krafterna. Visst dom kan vara bra men väldigt jobbiga med. Synd om mig ;P haha.

Nu måste jag snart plugga och sen äta och ta och vila. Är trött idag.

Verkligheten har kommit ikapp .. Det får inte hända, bara glömma.








Synd om mig

Nu är jag hemma igen, eller kom hem igår men ändå. Spenderat helgen hos mormor och morfar, gjorde ingenting alls typ där förutom att på lördag eftermiddag hälsa på pappa. Han hade lite kalas eftersom han fyllde år i tisdags. Fick mumsig smörgåstårta, älskar det :D Rikigt gott.

Vart riktigt kass i halsen under helgen, igår var värst, kunde knappt svälja eller tala. Hade även ont enda upp i örat, fy vad jobbigt som tur är så är det bättre idag så kan gå till skolan. Är verkstan idag så det väntar en riktigt lång dag. Får se om jag klarar hela ens, mår inte toppen men får se.








Dagens Outfit + lite smått och gott


Dagens Outfit, fredag -
Chinos (dom jag köpte igår) - Vero moda 259:-
Linne - Jc
Cardigan - Gina tricot

Idag är nu skolan avklarad, svenska & projekt och företagande. Vad det suger :S Bläää! Nu har jag även packat, snabbt och lätt. Inte en aning vad jag har med mig men det märks väl.
Nu väntar jag bara på dom andra två och ska antagligen iväg och hämta bmw fronten hos Breman när dom kommer och sedan blir det att övningsköra bort till mormor och morfar där jag ska tillbringa helgen. En sväng till pappa med hoppas jag :)






Snart helg

Fredag och då är det helg, eller snart. Har bara en skoldag kvar med två letioner. Svenska & projekt och företagande. Projekt suger. Inget för mig.. nej usch.
Sen efter skolan ska jag bara vänta på mamma och packa sen ska vi antagligen hämta fronten hos Breman och sedan åka vidare mot mormor & morfar. För det är där jag nu ska spendera min helg. Har inte riktigt lust men aja. Blir nog att åka förbi pappa en sväng efetrsom han fyllde år i veckan och ska ha lite kalas med mums smörgås tårta och ge presenten.
 
Hoppas på en okej helg även om jag kommer känna blä när jag kommer hem på söndag och inser att helgen bara försvunnit för jag vart tvungen och sitta hos mormor och morfar och glo. Ska inte klaga ska vara glad att dom lever men ändå.. Att vara i denna åldern då har man ingen lust att spendera en hel helg hos dom.








Boys sucks

Jävla skit killar, hatar er.. (elr inte egentligen men just nu för en kort stund) Jag är sur och besviken. Fast iofs så är jag inte förvånad. Speciellt inte på dig. Ååh, lite mys, thats all I need. Jaja , whatever.

Förörvigt Tror jag är kär, (eller nån slags såndär fjärilskänsla i magen, gash! Palla det)  men kommer absolut inte säga vem.. helt sjukt, kan inte fatta. Faaan.. vill inte det, typsikt mig. Försvinn ur min hjärna tack, varför gör du inte det :/ helt jävla sick ! :S
vad vill du & vad vill jag ? jag vet nåt men ändå inte, hel knas. blabla..

Nu ska jag krypa ner i sängen & tycka såååååååååå synd om mig själv, bhuh!







Körlektion, skola & mys

Kl. 7.30 hade jag idag min körlektion, min första sådana. Det gick helt okej ändå. Finns ju saker som måste bättras på och öva på men helt okej ändå. Trots att jag kört minst 100 mil så finns det ju ändå brister.
Efter jag var klar mötte jag upp blomberg och gick till skolan, hade idag - religion, samhäll & idrott var jag inte med på pga. förkylning & ont i halsen. Fy vad jag hatar idrott speciellt när vi är så många nu. Blä för det.
På idrotten hörde brorsan av sig och han kom upp och mötte mig i idrottshallen. Sedan gick vi in till stan, mötte upp Agnes (hans tjej) och gick och kika på kläder och sånt. Hitta mig ett par beiga chinos och köpte även med mig ansiktsvatten hem från åhlens. Äntligen, har sagt att jag ska göra det jätte länge.
Sedan blev det hem, vilat lite, bäddat nytt i sängen och hoppas på att P kan komma :D Ska ringa snart igen så får se.

Kommit på vad jag ska köpa till farsan oxå. Gött ! :) Vill ej säga vad ifall han nu läser min blogg.

Somnar fan snart, är verkligen trött :O orka det. Hoppas P kan pigga upp mig :D







Tidig morgon

Så tidigt brukar jag då aldrig gå upp men måste så måste man. Har ju min första körlektion 7.30 så får ta bussen in kvart över och hoppas på att jag fixar detta finfint :) Ska bli skoj att äntligen få börja ordentligen. Gjort en massa med mamma men ändå, blir annorlunda nu.

Har grymt ont i halsen idag igen, det är fan jobbigt =/ Så idrott blir det inget för min del. Men jag börjar skolan egentligen idag 9.50 så idag får jag verkligen ingen sovmorgon :O blää. Får även sitta och vänta en timme tills jag börjar och då börjas det med religion och sen lunch, samhäll och sist idrott. Senare ikväll ska jag nog träffa P oxå, hoppas jag inte gör honom sjuk eller nåt liknade så som jag mår.








Idol

Nu har man sätt första programmet av idol. Det var väl sådär, inget kul, men blir nog bättre hoppas jag på.
Vad tyckte ni? såg ni det ens?
 Men ska krypa ner i sängen nu så jag orkar upp imorgon och visa hur jävla duktig jag är på att köra bil ;)








Brum brum

Först och främst måste jag säga grattis till Hanna som tog körkort idag :D Tack för åkturen, körde nästan ihjäll oss bara ;) haha. nejdå, det gick finfint :) Mcdriven is tha shit såklart ;) Nu kan du komma och hälsa på mig oxå ;) Hihi.
Blev även att övningsköra Benita till stallet. Jag vill med ha körkort och få göra det själv. Jag vill! Men men, det börjar närma sig. mindre än 7 veckor tills jag blir 18 och har min första lektion imorgon, blir att köra intensivt nu med lektioner.

JAG ÄLSKAR ATT KÖRA BIL! det är så underbart. Körkort kommer förändra så himla mkt. Kommer kännas sjukt.








Avklarat för idag

Nu är skolan klar för idag, bara 2 lektioner så det är skönt :) Först samhäll när vi gick igenom socialismen och sen var det svenska och vi gick igenom svenskt 1700-tal. Lagom kul men aja.. Inte så lång dag idag. Börja 9.50 och sluta 13.00. Man kan inte klaga direkt. Fast nu ska jag sätta mig ner och skriva min bokrecension om Mordet på Harriet Krohn. Kan inte påstå att jag tyckte den var så bra, seg. Ska kolla lite på mitt projekt arbete och sen samhäll, svara på frågor, prov på den nästa onsdag.

Tjaoo så länge ;)








Hej igen

Nu har jag inte skrivit på 2 dar, fråga mig inte varför men har helt enkelt inte blivit av och har ej orkat. Börjar bli sjuk här. Förkyld & ont i halsen. Buhu..
Idag är mamma även hemma så idag kan hon köra mig till skolan =) gött !

Imorgon har jag min första körlektion oxå,  kl. 7.30 . usch, det är jobbigt. hoppas jag mår bättre imorgon bara.






Jag vill bara ligga kvar i sängen

Fyfan vad trött jag är. Tog mig en halv timme innan jag rulla ur sängen och sakta men säkert börja klä på mig. Jag vill bara tillbaka till min varma sköna säng, jag fryser och vill inte gå ut i denna kyla. Idag väntar verkstan och en lång, lång dag, enda till 4. Hoppas jag pallar det. Känns fan inte så men det kan jag nog fixa.

Igår, söndag så jobba lilla jag, länge oxå. 13.30-22.00, men måste säga att det gick riktigt bra och att man får rast emellan (som man inte får när man jobbar typ 4 och halv timme) gör att det blir inte lika jobbigt. Kortare pass med ingen rast känns mer.
Även kul  igår eftersom jag gjorde en del som jag inte har gjort förut. Först var jag lobbyvärdinna och det har jag vart förr, rätt tråkigt. Men sen  stod jag nästan hela dagen i 2:a och presentera maten. Efter min rast så stod jag där lite till, stod några minuter i kassan och sen blev det även att stå i ettan för första gången. Det gick ju faktiskt rätt bra =) Kul ändå få testa på nya saker.







RSS 2.0