489324-203

Jobb-helg

Då var det fredag, det känns verkligen inte som fredag alltså. Men skönt med helg även om jag jobbar hela helgen. Blir ett pass idag 10-19 (som resten av veckan har vart). Dock i helgen blir det 17.15-02.15 både lör & sön.
Min enda lediga dag denna veckan var igår och då passa jag på att åka till pappa. Hälsa på allihopa och fick mysa järnet med min söta lilla Amber. Pappa försökte dessutom fixa mitt ljud i min bil men vi vet inte alls vad som är fel :( jävligt surt. Nån som är bra på ljud som kan kolla vad som är fel? :S








Tidig morgon

Det är seriöst nåt fel med mig, vakna 8 idag också, pigg? Det är ju inte likt mig. Vet inte hur ag kommer klara stängning nu lixom men det visar väl sig. Jag är ledig idag så då kunde det vart skönt att sova ut lite men nehe.
Dock är det bra att jag är uppe för jag ska åka iväg till pappa snart för att fixa lite grejer och sen får jag ju träffa min söta lillasyster som jag saknar hela tiden. Vill vara med henne jämt.
Ikväll får man väl se vad som händer, är vädret någorlunda så skulle jag kunna tänka mig ett strög på krogen.








Mitt i veckan

Vad är det för fel på mig? Jag vakna idag halv 8, frivilligt.. Detta händer knappt aldrig, jag tror minst sagt att jag har vänt på dygnet lite granna. Visst det är väl bra, men är dyng trött vid 10 och det är halvkul. Men idag och fredag är det bara 10-19 för sedan i helgen jobbar jag stängning men hur det ska gå när jag är så trött vid 10 redan har jag inte en aning? Men blir mycket KAFFE den kvällen, jo, jag har lärt mig dricka kaffe (dock med socker och mjölk). Men svart smakar verkligen skit.
Måste bara tillägga att jag var duktig och städa i rummet igår, det var inte en dag försent. Dammigt och såg ut som fan. MIndes inte ens när jag gjorde det senast.

Jaja, nu ska jag käka frukost och om en timme dra mig bort mot Donken igen.









Skillnad på kärlek

Läste nyss ett horoskop hur min skulle sommar bli och jag tror på sånt, till viss del. För ibland stämmer det ju ändå. Och när jag läste detta fick det mig att tänka på kärlek i all dess form.
Först tänkte jag på vilken skillnad det är mellan att inledda nåt seriöst eller bara ha en flört/kk. Ett KK behöver man inte direkt bry sig om, det varar för någon månad eller så. Man behöver inte anstränga sig för att bry sig om morgondagen för han kommer tillbaka. En puss känns inte äkta på det sättet, det är en slags annan lust i det hela. Att när man sover tillsammans är det inte den närheten som om det skulle vara nåt annat, en känsla, en känsla av känslor mellan 2 människor.
Sen med att inledda kanske något seriöst. Då är den där pussen nåt över det vanliga, den betyder något och den värmer, den känns och man bryr sig. Man tar den inte för givet man njuter av den och tar till vara på den. Att ligga brevid varandra och känna hud mot hud och kunna leka med händerna i varandra är nåt som låter kanske fjantigt men betyder mycket och är framför allt mysigt. När man vill in i ett förhållande måste man alltid tänka på morgondagen, för denna personen vill man ska kunna komma tillbaka dagen efter och då måste man kämpa för det. Inget slit och släng.
Där är det två blickar som möts och man ser på varandra i något bara kärleken vet.








Solen framme och jobb på ingång

Det är inte dåligt att jag vaknar nu vid 8 av mig själv och är faktiskt ganska utvilad. Men anledningen är inte så konstigt. En jobbig dag på jobbet igår gjorde så att  man somna redan vid halv 12. Har verkligen fått in den där morgonrytmen sen förra veckan när jag körde öppning så det är ju faktiskt skönt.
Idag är det likadant pass på jobbet. 10-19. Kass tid egentligen, inget kan man göra innan eller efter om man nu ska gå på stan eller nåt sånt. Tur att man inte jobbar så jämt.







Tillbaka kanske

Oj, näsatan två veckor sen jag skrev. Vet inte riktigt vad som hände där men jag kände inte för att skriva men det är sånt som går upp och ner hela tiden, får väl se om jag kommer tillbaka nu eller inte :)

I vilket fall som helst så händer inte så jätte mycket. Det är bara jobb mellan 10-19 så efter vore det mysigt att dra en film med någon, men får väl se :) Det var min måndag.








Blandade känslor

Hänt mycket idag ändå och klockan är bara 20 över 2. Tänk vad mycket man kan hinna med om man bara går upp i någorlunda tid. Dock är det inte lätt att göra det när man jobba till stängning och efter det åkte och tog ett nattdopp efter jobbet med Blom och Svensson. Det var sjukt skönt i vattnet, underbart gött :D Skulle jag lätt kunna göra om. Dock kom man hem vid halv 4 tiden ungefär. Så när Josse ringde vid halv 10 så var jag väl inte världens piggaste människa och dessutom råka jag somna om så när Josse kom så låg jag och sov.
Men eftersom jag inte hade ätit nån frukost drog vi till Mangos för en brunch (för min del blev det de iaf). Svängde dessutom förbi Natta och fick höra om mitt allt minst sagt pinsamma röstmeddelande i lördags. Ett tips bara: När du träffar människor bara sådär, glöm inte att lägga på telefonen då. Haha. Men ett gott skratt blev det iaf.
"Vill ni ha lite vatten? Men akta det är jätte kallt, det är från donken". Herregud säger jag bara.

Dessutom är jag så jävla lack för jag fick ju tillbaka min mobil i lördags efter typ 3 veckor och vad tror ni inte händer, jo, den går sönder igen. Igår börja den cpa sig och idag gick det knappt att se nåt på displayen och tillslut sluta den funka helt och den var så varm så trodde den skulle brinna upp. Så fick åka in och lämna in den idag, i o m det så är det 3 veckors väntetid och får plågas med mammas gamla samsung som man kan typ ringa med. Lyckat. Så är det nån som har en vettig extra telefon att låna ut, så ja tack!?

Det är ju dock sjukt hur varmt det är. Man är ju helt kletig hela tiden. Fick gå i rejäla åskskyrar så man blev ju lagom blöt och nu har jag nyss duschat men nog fan är man lika klibbig igen. Mysigt, not.

Nu ska jag väl packa det sista så jag ska försöka klara  mig i en vecka. Och om ett litet tag ska jag träffa fina ANNA :D (hoppas jag hade rätt nr till henne).

Och sist så vid 19 börjar jag jobba till stängning så får väl se hur svettig man är efter det sen. För ikväll kan jag inte ta mig ett nattdopp för ska sova hos Natta och sen ska vi upp tidigt till Liseberg imorgon, det ska bli skit kul imorgon :D

bild från öland där det var minst lika varmt.








Lite av veckan

Har inte orkat uppdatera nu igen på ett tag. Men får väl slänga in ett inlägg nu istället.
Haft min semester vecka nu med en visit på öland med mamma och Benita. Blev även en sväng i kalmar och västervik.
Resten av veckan blev det att umgås med folk och en utgång på lördagen blev det.

Idag väntar jobb igen. Stängning. Helt okej med stängning och om jag är väldigt svettig så blir det ett nattdopp är bestämt :)













Svart i sommaren


Denna tröjan var den andra tröjan jag fick köpt mig på MQ, lite för stor men dock så skön för endast 200:- så värt det :)









Fotografering vid Nordkroken

Nu när vi är såhär nära vattnet så tog jag och Benita tillfället i akt och tog några bilder nere vid vattnet.

(nya klänningen från MQ)

vackra solnedgången




det var några av alla bilder, sjukt att det blir alltid så mkt bilder varje gång.










Semester-måndag

Idag var det min första dag på semestern, vart en ganska skön dag ändå :) Först var jag, mamma och Benita på stan en sväng och fixa lite inför vår lilla semester. Fick även lite shoppat på MQ rean :) ska försöka visa sen vad jag handlade. jag som inte gillar massa svart, så trist färg. Blev en sväng in på maxi för smått och gott. Vi köpte oss en gps när vi ändå höll på, dock har jag ju sagt att det inte är nån sport i att inte köra efter karta och det är sant, men ja, nu har vi en gps iaf :P haha. Kanske hittar rätt till öland då.

I vilket fall som helst sitter jag nu hos mormor och morfar och kolla på Lotta på Liseberg, kul måndag.









Exakt, vad gör det om hundra år

Jag är pigg, nästan sugen på att jobba faktiskt, skumt, jo, ja, en aning men ibland ska det väl vara så också ;) Var ute en sväng igår med härliga gänget och man själv hade en helt lagom fylla. Husaren var bra och man kunde för en gångs skull röra sig, woho! nice alltså.
Kvällen sluta väl lite oväntat men vad gör det om hundra år. Man blir bara så trött, men självklart lite puss och mys så löser sig allt tydligen, men jag skulle nog inte tro det, hörru.
Men vi kanske ska ta tag i våra liv nu och käka lite frulle, fixa till sig och sen dra oss bort mot JOBBET!


RSS 2.0