489324-203

En midsommarnattsdröm

Min midsommar var mysig. Jag fick den mer eller mindre som jag ville, med massor av vänner. Midsommar mat, snapsvisor, krans i håret, allt det där. Enda som kanske saknades var dans runt en midsommar stång. Men sen att folk blev en aning fulla och att saker bara försvinna spårlöst kan man väl försöka att glömma. Tråkigt och jag förstår inte riktigt hur det är möjligt med folk man bara känner mer eller mindre.
Idag är det fint väder men är så sjukt jävla seg och orkar verkligen inte göra något. Kommit så långt så jag har duschat men sen resten av dagen vet jag inte vad som händer. Mamma och syster kommer snart hem också :)

Jobb och bio

Solen och korta shorts är vad som gäller nu, det är inte dunder varmt, men det skiter jag faktiskt i nu. Idag har jag iaf jobbat öppning och gud vad trött jag varit hela denna dagen. Gått mer eller mindre som en zombie och inte orkat nåt men det är nog mesta dels för att det varit så lite och göra också. Men ikväll ska jag iaf på bio, Baksmällan 2 med Linn, Sofija och Pauline. Det kommer bli himla mysigt!
Men nu först lite mat och just det ja, tandläkaren imorgon, lagning av tand, börjar fan gråta, vill inte!
Försöker

Ansiktsmålning och autograf!

Klockan är redan 9 på kvällen och det känns verkligen inte som det. Speciellt med tanke på att jag somna till nu lite på kvällen och helt plötsligt trodde jag att klockan var halv 8 på morgonen, var bra snurrig där i 10 min eller nåt. Visste inget vad jag var eller gjorde typ. Skumt. Blir så när det är ljust hela tiden också.
Idag har jag förövrigt haft ansikts målning tillsammans med Elina. Blev några ungar målad idag, allt från fjäril till spindelmannen till små hjärtat på kinderna. Och eftersom några av barnen lista ut att Elina var från Timoteij så fick hon skriva lite autografer som ledde till att dem kom till mig också så fick jag skriva mina allra första autografer. Tusan också jag som inte övat på den på ett tag ;) haha!
Nu ikväll får vi väl se vad som händer, snackade om lite utgång men måste vara nykter då och är fattig så låter inte som en bra combo, men får vara chaffis istället eller nåt om nån behöver :)

En regnig början av helgen

Fredag kväll och här sitter jag, nästan tragiskt, eller? Nemen, är man fattiglapp för stunden så får man leva såhär, men varit väldigt trött så har gått bra. Blev först idag jobb i några timmar. Efter det in till elgiganten och skälla lite på dom för att min Iphone fortfarande inte har anlänt. 11 dagar försenad nu, grymt irriterande. Men han trodde kanske måndag, hum.. Vi får väl se. Blev iaf efter det hem och sova och sedan lite ensam mys framför tven, talang, film och popcorn. Drog även en snabbis till jobbet med Blomberg för han skulle käka, sedär ja.. Kika även genom stan lite men inget kul. Alla små studenter lever väl loppan inne på husaren just nu, man är ju avis, lite iaf, dock inte på skitvädret som råder.
Nu ska jag nog dra igång en film för att sedan somna för imorgon är det jobb kl 11 igen och då ska det ansiktsmåla tillsammans med Elina!

Sol och varmt

Dagen till ära så har jag mest bara njutigt ändå, tog mig en lite längre sovmorgon, gjorde något ärende, tanka bilen, hoppas verkligen mitt jet kort kommer snart. Jag behöver det typ NU! Sedan överraska jag Loffsan och hälsa på henne så satt där och tjöta i någon timme. Blev sedan hem, käka och sedan iväg till jobbet. Tog en glass med Natta, Martin och Andres för sedan jobba vid 19. Var en ganska lugn kväll ändå. Eller lugnt var det väl inte, men lagom :) Så nu ligger jag i sängen och ska snart se "Trassel" Mysigt. Älskar disneyfilmer.
Förövrigt börjar bli jävligt lack på att min Iphone aldrig kommer till elgiganten, vill ha den och behöver den nu. Blir tokig av att inte ha några pengar på mobilen. Så hoppas verkligen för deras skull att den ska komma imorgon!
Bild från i lördags på mig och Amber

Sveriges nationaldag!

Sicken satans varm nationaldag det har varit idag då! Helt sjukt. Sov länge eftersom det var rally på söndagen och var en tidig uppgång då, så ingen sol för min del idag. Men fick istället gå runt på Donken och svettas hela dagen. Helt sinnes hur varmt det är där inne. Efter jobbet så blev det ett kvällsdopp i simsjön, eller ja, för min del. Sofija fjanten doppa sig ju aldrig, sista gången jag bada med henne då :P haha. Ska man bada, så ska man ;) haha.
Resten av kvällen ska bara slappas i sängen och må prima. Har en hela dagen på mig, eller ja till halv 5 att sola och ha det gött. Underbart!

Hoppas det regnar på alla istället

Det är verkligen jätte kul när alla skriver hur underbart vädret är och hur dem ska ha det skönt idag medans jag måste stå inne på svettiga donken och svettas som bara den, jätte kul, verkligen! :/
Efter jobbet iaf ska jag köra morsa till en fest, packa ner lite grejer och sen åka bort till pappa och tillbringa min helg där. rally på Söndag dessutom, woho!
Jag håller också alla mina tummar för att elgiganten ska ringa idag så jag kan få min Iphone men har en känsla av att så inte är fallet, får säkert vänta tills nästa vecka :(
Nu frukost och sen ringa dad.

Nattuggla

Eller ja, jag sluta ju jobbet för en 45 min sen så inte så konstigt att jag kanske är vaken, men idag blev det ett dubbelpass på jobbet. Först 11.30-16 och efter det ringde dem och fråga om jag kunde jobba stängning eller längre pass imorgon och jag gillar ju stängningar så hellre stängning då, ville även sova ut imorgon. Så blev ett pass mellan 21 till 02.15. Helt okej ändå, hoppas nästa lön som kommer, kommer vara bra! Så mycket som jag jobbat denna månaden! :P
Mycket mer än det har jag inte gjort, ja, städat badrummet då som mamma tjötar hål i skallen på mig att jag ska. Nu är det iaf gjort, nu var det bara mitt rum kvar. Kan väl försöka med det imorgon tänkte jag. Men känner jag mig själv så blir det säkert inte så.
God natt nu iaf, eller snart. Vänner först!

RSS 2.0