489324-203

Kul när man redan vet allt

Måste tillägga det att när jag läst böckerna så kan filmerna slänga sig ivägen. Jag vet ju redan allt som händer så inget är spännande och jag är missnöjd. Inte bra. Funderar skarpt på att sluta läsa sista boken så kanske man tycker filmerna är bra. För just nu orkar jag inte ens se filmen, vet ju redan vad som händer.. Som nu är Mikael framme hos den blodiga salander och sen kommer dom hitta henne och hon ligger på sjukhus och blabla.. Inte som väntat alltså.







"flickan som lekte med elden"

Var jävligt seg när jag vakna idag också. Låg i sängen tills 11, kolla vänner som vanligt och bara tog det lugnt. Vid 3 börja jobbet och sedan var det full rulle igen med jobbet. Jobba mellan 15-21 och sista timmen gick överdrivet fort och det uppskattas alltid.

Påvägen hem så svängde jag förbi sigges och tog med mig "flickan som lekte med elden" så nu sitter jag och tittar på den, hoppas på att den är minst lika bra som den andra :)







Förtjänar det inte

Usch, mått fy och blä idag. Illamående och huvudvärk och det håller i sig än. Blir bättre men inte bra än. Hatar det.

Men igår var kul iaf, dock full när man kom dit vid 7 men sånt som händer. Dock aldrig blanda så, inte bra. Orkar inte skriva ner, är hungrig igen så blir en macka, några vänner avsnitt till och sen sova.







Tror det blir en bra dag/kväll

Är trött, usch.. Nu kom fönsterputsarn så mamma är glad. Suck. Alla fönster är helt nakna känns konstigt.. Hum. Måste vara på jobbet snart så nog bäst jag rappar på, ska måla barn idag från 11-16 och sen stress, stress hem och göra sig iordning för sen väntar 75 års festen på husaren. Kommer bli grymt.









Som vanligt

Försöker nu fixa det mobila bredbandet på den andra datorn sen ska jag iväg och jobba, 11.30-21.30 och hej och hå. Nu kör vi. Hela dagen på jobbet, så kul ;)








Man kan ju bara önska

I need your body.. mums
Då var det torsdag igen då, och det innebär då jobb på sigges vid 16 till 22. Först nu ska jag sminka mig och fixa håret för att dra mig vidare till Frida och då ska vi även iväg och titta på kamera. Blir seriöst förbannad på att inte ha kamera, så jävla störande. Massa fester och kul saker som händer så kamera är ett måste dom närmaste helgerna.
Om det blir någon utgång ikväll återstår att se, men blir tyvärr nyktert för mig igen, jobbar länge imorgon. 11.30-21.30 och pallar inte riktigt vara bakis det passet. Kör stenhårt på lördag istället när 75års festen är.




Bilder ifrån tisdag natt när vi spela twister. Skojskoj.







Nu är Malou påväg till Aussie också, 90 dagar borta. Buhu :(

 

 

 

 


Ett hej blir till ett hejdå och ett hejdå blir till ett hej

Jobb, jobb... Enda man gjort idag, klart vart med Malou och sväng med. Sa hejdå för nu far hon iväg till Australien i si sådär 90 dar. Jävla unge. Kommer sakna henne som fan. 3 månader är en lång tid.

Precis kollat på snuten i varuhuset och nja, sådär asså, eller visst man skratta väl åt några grejer men inget jag skulle rekommendera ändå.. Men den såg så kul ut så blev väldigt besviken faktiskt. Tänkte nu iaf krypa ner under täcket ordentligt och titta på något som aldrig sviker. Vänner, alltid bra och roligt.. Ska nog hinna med att se paradise också innan, missar ju alltid när det är på tve.










Mitt i veckan

Dagarna är det samma, man går upp runt 11 om man har tur, sitter och slappar tills man börjar jobba och sen kommer man hem, käkar, datorn och sen sover. Suck.
Idag väntas det att säga hejdå till Malou som åker till Australien i 3 månader, sug på det :( Sedan vid 3 börjar jag att jobba, också verkligen kul :/ sedan slutar jag 21 och inte 22 som jag trodde. Gött, en timme mindre, aldrig fel :)
Jahapp, det är min dag det. Kul. Not.








dagens!

DAGENS VILL HA: Ett par svarta kilklacksskor!!!
DAGENS KLÄDSEL: Just nu, morgonrock. Muma!
DAGENS FRISYR: Sletet nersläppt
DAGENS LÅT: They don't care about us med Jackson
DAGENS PLANER: Säga hejdå till Malou och jobba.
DAGENS SAKNAD: Någon att hålla om
DAGENS DUMMASTE: Att mamma städa toaletten så när jag satte mig så blev jag helt blöt om rumpan :/
DAGENS MISSLYCKANDE: Att komma upp tidigt
DAGENS DROG: Längtan efter lön och lägenhet
DAGENS KÖP: Jag är rik än så länge idag, inte köpt något än
DAGENS GODIS: Inga sötsaker idag
DAGENS MAT: Lite frukost, macka och fil.
DAGENS HUMÖR: Helt enkelt bara bar
DAGENS CITAT: Inget än, jag VAKNA ju nyss :O
DAGENS ROLIGASTE: Kan ju ta något från igår eftersom det inte hänt nåt roligt idag fast tekniskt sett var det idag, inatt vid 2 när jag, Loffe och Balou spela twister och Loffe la av en riktig PRUTT!!! HAHA.
(jag har seriöst ont idag)













Tjejerna

Som vanligt sov jag länge, idag blev det till kvart i 12 då Malou ringde. Visst, vakna jag innan men somna såklart om. Nu ska jag in strax till stan för att träffa Malou. Lite Malou och Veronica tid. Bara vi en gång innan hon åker. Det behövs, för mig iaf.

Igår hade vi tjejkväll med att vi titta på handboll ifk, dom vann. Woho, men spännande som vanligt i slutet. Sen blev det Kebabrulle,-pizza och-talrik.. Och två filmer, brüno och borta bra, hemma värst. Båda var väl sådär tycker jag. Åkte sedan hem vid 2. Sådär är anledningen till att jag sov länge idag.

Vid 5 väntar dessutom jobb till 9. Då var man tillbaka till arbetet igen, skönt med en dagsledighet iaf.








Fattigare

Blev en stund med mamma på stan, är inte så ofta vi gör nåt egentligen så tillsammans. Det finns lixom inte med. Vi jobbar alltid om varandra. Ganska tråkigt men blir väl mer och mer att man inte är tillsammans på det sättet. Men vi har alltid kul när vi är ute så och det är jag glad för :)
Hitta även en kjol på gina, svarta höga kjolar har man alltid nytta av. Sedan blev det en fondution från Max factor. Kan inte Mac komma hit så jag kan få min förbannade mascara någon gång.
Finns ett par skor på DNA som jag såååå  gärna vill ha men kostar 1200:- och det är MYCKET pengar. Skit. Men får väl se om jag kan unna mig dom iaf, dom har funnits ett tag men finns 2 par kvar i min storlek så får bara hoppas helt enkelt.

Nu väntar jag på att Loffsan ska komma så ska vi åka bort till Sofija, så ska vi ha en liten tjejkväll<3









Dagens Låt

Maskinen - Bränner


Så roligt att mamma blir super stressad av denna låten. Haha.









Ledig måndag

Så skönt att vara ledig efter att jobbat hela helgen. La mig redan vid 1, det var länge sen, men hade svårt att somna men tillslut så. Så vakna vid 9 men låg kvar i sängen till 11 ändå.
Tänkte hoppa in i duschen snart och sen ska jag åka med Mamma in till stan och så ska vi kika lite i affärer, hoppas jag inte blir fattigare nu bara. Ikväll vid 6 tiden ska jag till Thomas så ska vi laga mat, se film och bara ha en slappkväll :) Skönt det.


(gammal bild)








Nu får det räcka

Vart nykter ett par veckor och det suger i alkoholtarmen minst sagt. Tog iofs ett glas vin och två cider på årsfesten förra helgen men var ju inget partande för min del direkt, sällskaps dricka. Och ska vi vara ärlig, för nu prata jag för Loffsan som drack igår. Vi klarade inte till juldagen, suck för oss.

För till min lycka så blir det två helger i rad med party. Först 75års festen nästa helg, och då jävlar vad full jag ska bli. Och helgen efter det blir det personalfest. (Jag har besämt mig). Jävlar, då ska det supas också. Detta ska bli så kul :) Loffsan och jag funderar sen efter det att vara nyktra till juldagen. Men återstår väl att se skulle jag tro ;) Haha.



Btw, Maskinen är grymma ! :) Lyssnar på deras nya album och det är BRA.









Godmorgon folkers.

Ja, jag vet att klockan är snart 2 och japp, jag har jätte mycket ångest för det. Men kom ändå inte hem från typ halv 4 så är nog ändå inte så konstigt.

Igår så körde jag in Malou och Loffsan till stan och sedan efter det, killarna som var med körde jag till dälderna. Åkte sedan vidare till ryd där Thomas hade fest, som tur var (för mig) så var det lugnt och skönt. Folk börja rulla hemåt så vid två var det jag, Thomas, Gabbe och Anders kvar. Vi städa lite, satt och små prata och hade det riktigt kul och mysigt :) Sen börja ögonen gå lite smått i kors så kände att det var lika bra att åka hem. Så somna sedan till ett vänner avsnitt :)

Nu är det väl snart dags att göra sig iordning för jobbet också. Börjar klockan 3 och som sagt det enda jag gör är ju att sova, skita, äta och jobba. HAHA! Jobbar även till 22 ikväll men måste faktiskt försöka komma i säng i rätt bra tid nu, funkar ju inte att sova hela jävla dagarna såhär, ååh, blir så arg på mig själv.


Hallå, när kommer Sofija hem? :S











Saturday, day and night.

Godkväll
Hela min dag har bestått av jobb. Gick upp vid 10, käka frukost med mamma och sen fixa vi lite med datorn. Men vid halv 1 så börja jag jobba och man kan väl säga att vi hade våra ruscher då och då. Haha. Men en kul dag på jobbet har det ändå vart :) Äntligen vid 22 fick jag sluta tyckte det ändå gick fort så det var gott. Dessa långa pass går så mycket bättre än dom korta. Dessutom massa pengar, det gillas mycket vill jag lova :D
Hade ingen stress hem sen, eller egentligen hade jag det men jag orka inte stressa. Stod ju i valet och kvalet om att festa eller inte. Men kände ändå när jag sluta så sent så är det ingen idé + att jag jobbar imorgon igen. Kör på party nästa helg och då jävlar :D

Nu sitter jag bara på att Loffsan och co ska höra av sig så ska jag köra in dom till stan och sen ska jag iväg till Ryd en sväng och hälsa på Thomas som har fest :) Men tror det blir tidigt hem ändå, känner att man är trött. Sömn är verkligen underskattat. En hel dag i sängen är fan så gott ibland :)






sov sött

jag är trött, jag ska orka 12.30-22 imorgon.
godnatt







Ja, jag vet..

..jag är livrädd för bråk, konflikter och diskutioner. Jag vet så väl om det, så därför undviker jag så gott jag kan det. Alla som känner mig vet att jag hatar sånt. Och det har väl egentligen sina själ.
Tänker i och med det inte gå in i något jag inte vill och är rädd för.
Blir ju bara svårare att prata med någon som är arg och besviken på en. Men jag vet att jag måste och vi måste lösa det.

Jag kan sitta och skriva hur långt som helst men jag orkar verkligen inte. Ögonen går snart i kors. Eftersom jag inte får tag på personen i frågan så tänker jag nog lägga mig nu.








My day.

Fick dra mig upp vid 11 tiden idag. Åkte iväg till Sofija där Loffsan var och så hämta vi upp Malou. Blev en sväng på stan, inhandla en rouge från mac up store och sen vid 3 vinka vi hejdå till Sofija som skulle till Oslo för några dagar. Efter det åkte jag till Elins och köpte min pajlett kavaj. Så fin :) Vid 4 börja jag jobba på sigges och där befann jag mig hela kvällen. En hel del att stå i som vanligt. Ingen ro, ingen vila. Nu när jag sluta vid 10 kände jag mig jävligt trött och sitter här i sängen och kan inte bestämma mig om jag ska ta på mig nåt lätt och dra med Loffsan och Malou ut på krogen eller om jag ska ligga kvar och sova. Återstår att se :)







Detta måste få ett slut

Att jag ska hålla på att vara vaken halva nätterna och sen sova till lunch dags är inte okej. Jag ställde klockan på 11 idag och jag är riktigt trött. Skulle behövt hinna se twilight innnan jag börja jobba idag men det gör jag inte för måste bort till Sofija strax för hon åker iväg till norge en sväng. Så måste väl ändå rappa på lite nu skulle jag tro. Men det är ju så skönt och varmt i sängen, attans.








jag är ett kräk och en idiot, yes I am

Är inte riktigt skönt att jobba stängning, kommer si sådär nån varje kvart de sista timmarna och allt är lugnt och man kan gå och små greja och prata, sånt hinner man aldrig annars. Hoppas ändå Loffsan kan få jobb där, fatta hur jävla kul vi skulle ha där. HAHA!

Mycket mer har jag väl inte att berätta. Ska väl försöka sova strax, sätta på nåt vänner avsnitt och somna. Kan och får inte sova så länge som jag gjorde idag.. Inte okej.







Dilemma

Tycker det är lite jobbigt att personalfesten är den 4 dec, precis den dagen det är idolfinalen i gbg som jag ska gå på. Jag vill gärna gå på personalfesten, kanske sista gången, vem vet. Jag hatar sånt här, jag verkligen hatar. Mår jätte dåligt när det måste bli såhär.

Om en timme börjar jag jobba också, måste förbi sigges med, ska försöka få med mig en till film hem. Alla tjatar att jag måste se twilight så måste väl ta tag i det och göra det.








Veronica kan

Nu har jag äntligen fixat mitt spotify, klantigt att jag inte fixa det med en gång men aja, nu är det lugnt :) Happy!

Sov jävligt länge idag, det är länge för mig iaf, vakna inte från kvart i ett, det är nästan lite panik på det. Känns som att man inte hinner nåt då alls, som sagt enda jag gjort idag än är att sitta här + äta frukost. Men tänkte krypa upp i soffan och se den tredje filmen av Johan Falk. Riktigt bra filmer är det :)

Vid 17.45 börjar jag jobba och jobbar sedan stängning tillsammans med Jesper och Alex. Gillar faktiskt stängningar så klagar inte :)








vad jag ska garva i sälen

Loffsan har nu frågat om jag ska med till sälen, min första känsla var nervositet och rädsla, efter senast jag åkte skidor i branäs. Min andra tanke och känsla var efter lite snacka, förhoppning och övermod. Men när jag insåg att dom har afterski och kanske t.o.m sol så gick min tredje tanke till att "detta kan nog bli jävligt kul."
Fylla, sol, en underbar vän och massa boys - mycket bättre kan det inte bli. Dock kan vi ju skippa snön och skidorna men jaja, det kanske blir kul med om man nu kan röra sig. Mycket skratt och värk utlovas ju från mig iaf. Frågan är nu bara, PENGAR!?

ska jag våga? och denna knäppa grej ska tydligen folk gilla?
hum, folk är bra knäppa.

Har en känsla av att det kommer vara tvärtom som bilden visar om vi åker. Jag värk och hon garv!








Ge och Ta

Fan, jackan jag ville ha fanns inte i min storlek i den färg jag vill ha. En stor suck. Men ska nog gå in imorgon och be dem skicka den från nån annan butik i sverige. Inte fan orkar jag åka och runt och hitta en sådan själv. Lite service ska det allt vara.

Eftersom det inte blev som planerat efter fikat med Rebecka, förövrigt var det jätte trevligt med en fika. Få snacka utanför jobbet lite, speciellt eftersom det kan vara svårt att prata mer seriöst då. Så vid 8 åkte jag bort till sigges och hämta hem 3 filmer. Så precis kollat på den nya wallander "Läckan" med Mamma och Benita. Den var faktiskt sådär, inte än av dem bästa direkt men funka :)

Nu ska jag försöka hjälpa min kära vän här som har hjälpt mig så snällt tillbaka. Tur att jag har honom. Kram på dig.








är bara att hoppas och vänta

Kika som sagt lägenhet med Loffsan idag och visst, var inte en sån lägenhet "jag är kär" men jag gilla den ändå. Två bra rum till oss, bra vardagsrum och allt, det kändes helt enkelt bra. Helt okej i pris också. Jag kan tänka mig flytta dit men det hänger på min kära vän och pengar. Jag hoppas!

Nu såhär på eftermiddagen har jag bara legat i sängen och kikat på olika internet play. Så som, ullared, svenska hollywood fruar och sist men inte minst paradise hotel, det får man ju inte missa ;) Sinnes sjukt att dom har sex första kvällen :O Tycker det är riktigt kanon att man kan se de flesta programmen på nätet. Synd att vissa kostar så som gossip girl, missat det totalt sen denna säsongen börja. Men har bättre saker för mig än att kolla tve hela kvällarna.

Om lite mer än en timme ska jag in till stan och ta en fika med Rebecka. Tänkte springa in på stadium och köpa mig en jacka :) yepp, yepp. Det gillas! Vill även ha glitterkavajen på gina så ska kika på om dom har den inne. Hoppas så.

Give me more money!









GE MIG!

GE MIG EN PEUGEOT 206 RC, JAG VILL HA, HA, HA OCH MASSA HA!
Skulle vara en bil som passa mig perfekt. Fräck men ändå liten :)







Lägenhetsvisning

Fyfan, vad svårt det ska vara att komma upp då :O Klockan ringde 10 och det var helt omöjligt att gå upp så kom inte upp från 10.40, då jag fick slänga mig in i duschen för om cirka en halvtimme kommer Loffsan och jag sitter här i morgonrock och håret i handduken, inte bra. Kanske borde rappa på. Vi ska ju på lägenhetsvisning vid 12. Spännande. Hoppas verkligen på att den ska vara bra :) Förra vi var på, var ju inte direkt någon hit om man säger så. Fy blä!

Men skynda Veronica nu, en halvtimme kvar, en HALVTIMME!








Stängning i all sin ära

Var fortfarande kvar hos mormor och morfar idag. Morfar fyllde 74 idag så blev lite sång och paket. Smörgåstårta och tårta blev det redan i lördags så inget speciellt idag inte, i mat väg. Åkte iväg innan mat till överby och köpte mig en gul klocka från jet set. 700 spänn, hejdå. Lite ångest för en klocka, som är dessutom är gul, men jävligt cool :) jag gillart!

Vid 3 blev det fika och sen iväg vid halv 4 hoppa vi in i pluttbilen och åkte hem till skövde igen. Börja nämligen jobba klockan 18 och körde stängning med Ninni och Hamed. Alltid trevligt. Jag gillar faktiskt stängning, det är ganska skönt och jag är ju van att vara vaken sent så blir knappt aldrig trött. Som se nu, klockan är redan kvart över 3, inte bra? :O

Ska upp vid 10 imorgon för vid 12 så blir det lägenhetsvisning med Loffsan. Spännande ändå, jag vill så gärna flytta men på ett annat sätt vill jag bara bo här hos mamma i flera år till men finns ju en stor idiot grej som hindrar det :( fan vad det suger.

 






Årsfest

Sov länge idag hos mormor och morfar. Dock är det som en bastu inne hos dom. Blev smörgåstårta till frukost/lunch. Lite panik fick jag också förut när jag skulle åka iväg till pappa och nina. Jag hade inget att ha på mig och jag skojar inte nu.. Eftersom vi ska på årsfest med rallyklubben så måste man ju ha nåt fint. Så fick svänga förbi överby en snabbis och hitta en spets tröja. Blev skit snyggt tycker jag. Mycket nöjd.
Måste sminka och fixa håret nu, vi åker iväg om en halvtimme.









Man ändrar sig

Dagens låt är helt klart
Lady Gaga - Bad romance

Tyckte mycket illa denna låten första gången jag hörde den men nu tycker jag den är riktigt grym. Tänk vad man kan ändra sig alltså. Sjukt.
Heja GAGA!









Vänder på dygnet

Alltså, detta med att sitta uppe halva nätterna och sen sova halva dagarna är inget bra alltså. Somna vid 3 igår och eftersom jag sovit dåligt nätterna innan så sov jag till halv 1 och jaha, nu är det enda jag gjort är att ätit mat. Inte ens frukost utan direkt lunch, inte bra. Ska hinna med att städa nu med innan jag börjar jobba på sigges, klockan 16. Fan!! Måste duscha och fräscha till mig lite. Får se vad jag hinner men måste egentligen hinna. Sen är man ju så dum att sitta vid dumburken när man egentligen inte hinner. Smart Veronica, mycket smart :S








 

 


Den dagen

När du tittar mig rakt i ögonen och säger "jag vill inte ha dig". Den dagen kommer jag sluta att kämpa för dig!
Tills dess så kommer jag aldrig kunna släppa dig vad som än händer eller vad du gör emot mig. 
Du har något som ingen annan har. Du är något alldeles speciellt.













GRATTIS

Idag blir Malou 19 år!!! Ett stort jäkla grattis till dig sötnos. Ha en underbar dag och jag önskade att jag kunde fått vart där med dig och spendera din dag med dig :) Hoppas vi ses snart dock :)

PUSS PÅ VÄRLDENS BÄSTA MALOU. Finns ingen som du!








Det är soft!

Har kommit på en bra sak, tycker jag iaf. "This is it" med mig? Intresserad? Hör av dig!
Jag kan ju bara hoppas på det bästa. Klart man blir besviken. Men satsar man inte så vinner man aldrig något heller.

Jobbet idag var rent utsagt hemskt. Jag orka ingenting. Gick som i en dimme, var inte alls kul iaf... Tänk om man bara fick komma bort en vecka. Skulle typ gråta av lycka. Eller vinna så mkt pengar så man kan säga upp sig och bara göra det man tycker är riktigt kul :) Dock blev det en liten promenad med Loffsan. Rensa tankarna lite och så.
Nu sitter jag här med datorn på magen och ligger i sängen och har det soft :) Lyssna på musik också och försöker lösa lite problem. Men snart blir det väl en film skulle jag tro. Vilken dock? :/








Malou försvann igen

Inatt sov Malou här. Klockan hann bli 4a innan vi kunde sova men finns ju så mycket att snacka om så det är väl inte så konstigt. Sjukt jobbigt att gå upp bara, usch.. För skulle in till stan lämna av Malou så hon kunde fika med Niklas. Medans gick Loffsan, Jag och Sofija på stan och fixa lite och sedan hämta vi Malou en timme senare. Lämna av henne vid tåget där hon fick sin present. Sötnosen blir ju 19 imorgon<3
Efter det så gick jag och Loffsan till presto och tog en sallad, riktigt god var den :) Lätt att jag kommer dit igen och äter den!

Mindre än en timme innan jag börjar jobba, så får väl ganska snart börja byta om och göra mig iordning. Blir jobb mellan 16-20.45 och efter blir det nog en sväng till Rebecka och sen promenad med Loffsan. Måste ut och röra sig.








Det där med drömmar..

Drömde en jävligt sjuk dröm inatt.. Den handla om att min mamma hade gömt bort massa papper om mig, där det stod att jag hade adhd. Konstigt nog fick nån reda på det och då hitta jag dom papprena på jobbet gömda :S Varför på jobbet för det första? Sedan kommer en av mina skiftledare in, Sanna och gråter och önskade att jag aldrig skulle hitta dom papprena. Men va lixom? Varför hon? Skit skumt. Jaja, det där med drömmar kan vara jävligt skumt.











Halsen

Börjar bli bra trött på att behöva vakna varje morgon och ha ont i halsen, en irriterande och kliande och "svårt-att-svälja" känsla. Inte roligt alls :( Trött är jag dessutom och om en timme börjar jag att jobba, jippi så kul :P Som tur är, jobbar jag bara till 14 för att sen skynda hem och göra sig iordning och sedan träffa Rasmus. Troligen blir det en fika :)
Blir nog att sen ikväll träffa tjejerna igen :) myspys på det!








Vad tycker dom att jag ska göra mer egentligen?

Försökt några dagar nu med att komma in på ams inloggning för jag ska göra min handlingsplan men går ju fan inte, står att jag ej har nån behörighet och sen när jag loggar in vanligt så går det.. vad gör jag för fel? kan ju inte göra mer än jag gör :S Dom ringer väl antagligen och skäller på mig imorgon har jag en känsla av, det skulle vart inne i fredags. Men vad ska man göra? Får ta det imorgon, det löser sig säkert :)







Min söndag det!

Tiden på jobbet kändes allt annat än värt. Det var extremt lugnt och det är så sjukt tråkigt när det är så speciellt eftersom man måste lixom vara allert hela tiden. Man måste hitta på något att göra och ibland är inte det, det lättaste vill jag lova. Iaf när jag sluta vid 22 åkte jag iväg och hämta Malou, Loffsan och Sofija så vi kunde krypa ner i soffan hos mig med en film och chips med dipp :) Mysigt. Dock var filmen sådär, jävligt förutsägbar och ja, inget direkt att rekommendera ändå. Körde sedan hem dom och nu sitter jag här.

Men måste ju tilllägga att jag är bra blind ibland, sprang runt som en tok här hemma nyss och leta efter min dosa till banken men nehe, hitta den ingenstans, och vart tror ni den ligger sen då? Jo, mitt framför näsan på mig, alldeles bredvid plånboken.. Seriöst, hur blind kan man bli :S

Kanske ändå är dags att krypa ner eftersom jag ska upp och jobba vid 11 imorgon dock jobbar jag bara till 14 men ändå. Viktiga saker efteråt.









Jahapp

Nu börjar jag jobba om en timme. 17.15-22. Känner mig skit trött och vill inte, vill bara ligga i soffan och sova en stund. Ska se om jag kanske hinner.
Idag har jag inte gjort så mycket, var inne i stan en sväng och mötte upp tjejerna sedan lämna tillbaka filmer till sigges. Skulle blivit en fika men blev inställt, hoppas på imorgon istället :)

Hade inte mycket mer och skriva så, tjaoo.








Hos Pappa och Nina

Lördagmorgon. Eller egentligen är det ju lunch-tid men ändå. Vid 9 gick jag upp så jävla trött har jag nog knappt aldrig varit men upp kom jag och jag var förvånad. Men tänkte ge pappa frukost på sängen, visst är fars-dag imorgon men är inte här då så fick ta det idag. Blev lite frukost på sängen och gav honom en chocklad ask. Gick och sov en stund igen sen och vakna vid halv 12 tiden. Skönt. Kommer vid 3 tiden bege mig hemåt igen för börjar jobba 16.45. Sen ikväll är det meningen att det ska bli utgång men jag vet inte om jag kommer att orka det för är fortfarande dålig :/ Så får väl se helt enkelt!

Igår så var det himla stressigt efter jobbet när jag skulle försöka hinna med allt. Blev möte på sigges vid 17 och sedan kvart i 6 åkte jag iväg till Nossebro för att äta på calzone med några från rallyklubben. Var skit gott och gratis är ju gott :D Vid 22 åkte vi hem. Kolla på änglar och demoner och sen somna så gott.

Men nu är jag faktiskt hungrig, får se om jag kan få nåt i magen.







Har gjorts och skall göras

Jobba på bara ett, två... Usch, det suger så att behöva jobba när man är sjuk men inte har man råd att vara hemma iaf. Idag så blev det jobb som vanligt på sigges. Malou och Loffsan var med i början och sen hade jag lillasyrran med. Hon hjälpte mig så snällt fram till halv 9 då mamma kom och hämta henne. Var tänkte att jag skulle gå ut, nykter. Men eftersom jag mår som jag mår så vill jag spara mig tills i helgen så jag kan bli bättre och kunnna göra allt.
För hela helgen är det jobb + att besöka pappa imorgon och gå på middag med några från rallyklubben, sen festa på lördag om man mår bättre (som jag verkligen hoppas på) och sedan en fika med Rasmus på söndagen :) Kan nog bli en ganska bra helg om man tar bort jobbet och förkyldningen :)

Men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, lonley.... och kolla på den andra Johan Falk filmen. Blir nog att någon godis slinker ner med. Ibland har man det ändå bra.








Förkyldning, dra åt helsike!

Usch, jag pallar inte att vara sjuk idag känner jag. Ska träffa Malou som jag hoppas blir av nu och sen ska jag jobba ikväll på sigges med, tur så har jag med min syster igen så hon kan hjälpa mig lite. Hon tycker det är så kul så det är ju bra :) Hatar att jobba och vara sjuk men har man inte råd att vara hemma så har man ju inte.. Om jag nu mot förmodan skulle bli bättre så ska jag gå ut ikväll men den chansen är ju minimal. Men hade vart kul när Malou is back in town :)









Två filmer

Nu när man är sjuk så finns det inte så mycket annat egentligen än att se på film. Var på sigges en sväng idag och hämta hem två filmer. Den första Johan Falk filmen. Måste säga att jag tycker den var bra och mycket spännande. Sedan blev det även The proposal som jag har redan sett på bio men mamma ville se och kunde se den igen :) Mysig film. Kolla precis på bonde söker fru också. Jäklar vad man kan garva ibland.









Jag kan om jag bara vill

Nu har jag fixat bilen också, stolt jag är. Trots att jag gått fordon i tre år så kan jag otroligt lite men kan nog bero på både klassen och att jag inte hade någon motivation. Klara mig med bra betyg ändå men kanske inte den kunskapen jag önskade.
Igår strula bilen när jag skulle till jobbet, det var växelspaken igen! :/ Det är en bricka som sitter så man kan få i backen med hjälp av backspärren. Hoppas det inte upprepas men det återstår ju och se nu. Vet iaf hur jag ska göra nästa gång. Men klara mig själv denna gången utan att ringa en enda gång till pappa. Stolt! HAHA.

Förkyldningen håller i sig, usch, jag hatar. Tur att man är ledig idag så man kan försöka bli lite friskare. Imorgon är det bara sigges också så det är ju skönt. Värre att stå på donken tycker jag.

Grattis till Nina som fått jobbet som platschef på flera stationer istället för i bara vänersborg. Kommer blir skit bra(Y)







Vill inte bli sjuk nu

Jävla näsa och halsen, det rinner och kliar. Hemskt jobbigt :( Vill ju fan inte bli sjuk. Jäkla skit.

Idag har jag jobbat, 15.15-21. Passet gick jävligt fort, ovanligt måste jag säga. Stod i 2an som är ganska nytt för mig med mycket ös så var lärorikt. Man måste ju testa för att kunna lära sig. Efter jobbet kom mamma och hämta mig för min bil paja ju nu igen när jag skulle till jobbet, växelspaken igen :/ men får fixa det imorgon när det är ljust ute.
Blev en promenad med Loffsan efter jobbet med, men eftersom det var väldigt kallt så blev det en kortis. Lite snack inne hos henne innan jag åkte hem och la mig här i sängen.

GODNATT








Ullared - ett skratt som förlänger livet

Hahaha, satt och kolla på ullared på 5an nyss, eller mamma spela in det för kände att jag var tvungen att se det. Har ju trots allt vart en tradition att åka dit minst en gång per år och man är ju tydligen inte själv minst sagt.
Men jävlar vad jag skratta åt vissa. Jag skratta så jag grät. Dom där göteborgskärringarna var ju bara för härliga. Men folk är verkligen helt tokiga. Jag tyckte det var dyrt med 2000 som jag handla för. jag kan ju slänga mig i väggen med hon som räkna med 50 000:- Det är ju sinnessjukt.
Men ullared i alla sin ära, billigt och bra. Man har minst sagt roligt när man är där, det är en sak som är säkert. Alla bör ha åkt dit en gång iaf. Dom har i princip ALLT!









Oväntat fort, dock bara vissa delar

Klockan är redan två men inte så konstigt egentligen när jag kom hem för en halvtimme sen. Jobba stängning idag så ja, det var mycket lite att göra men tyckte ändå detta passet gick oväntat fort. Nu tänkte jag krypa ner alldeles strax. Ska bli skönt att sova.

Förövrigt så blev jag bra jäkla ställd när jag stod i tvåan och nån pajas tar kort, för guds skull hoppas inte det kommer ut nån stans, måste ju se ut som ett fån :S

Världen är bra orättvis, kan verkligen inte sluta tänka på dig :(







Sanningens ögonblick

Stod i duschen och insåg att jag kan inte fortsätta att leva såhär egentligen. Mitt liv går ut på jobb och fest. Det är egentligen det enda jag gör känns det som. Man slutar jobbet, går ut och festar och upp och jobbar dagen efter igen. Det är inte så jag vill ha det.

Så nästa vecka på måndag, den 9 november så går jag och Loffsan in i en vit månad, eller det blir mer än en vit månad men nu säger vi det. För nästa gång vi får festa är den 25 december, det vill säga juldagen. Tyvärr kommer jag få göra ett undantag kom jag på nu eftersom jag har bokat in mig på en fest som kostar pengar och allt så ja.. Men vi ska ha ett straff så då får jag ta det straffet. Nån som kan komma på ett bra staff om vi inte lyckas hålla oss från drickan?

Inte nog med att vi ska vara nyktra och tråkiga (nej, det där sista mena jag inte, vi kommer vara skit roliga iaf) ska vi börja träna. Ut och gå var och varannan dag och lyckas börja på gym med kanske. och nu kanske man lyckas spara en del slantar med.

Sista men inte minst ska vi verkligen ta tag i vår lägenhetsletande. Skövdebostäder och dessa större föreningar kommer man inte lyckas få nåt av på ett tag. Så vi ska gå privat istället och se vad vi kan finna. Nu måste vi finna nåt.

En ny start behöver vi båda, något rikare kanske vi blir och förhoppningsvis något kilo fattigare.
Önska oss lycka till, vi kommer behöva det tror jag!

inget mer sånt där festande. over and out.










Helgen, lite smått och kort

Håret står åt alla håll och jag känner mig allmänt äcklig. Måste seriöst ta en lång dusch. Har inte orkat gjort något sen i lördags typ. Då jag hade min fest och jag blev nog fullast av oss alla. Jag hade kul, tror jag :D Haha. Nemen, kul att typ alla kunde komma och såklart var det extra roligt att en speciell person kom :)
Vid 11-halv 12 tog vi taxi in till stan där vi gick in på bogrens. Dansa och hade kul tills 3 då det stängde, sedan va jag med Blomberg och gänget innan stackars mamma fick hämta mig. Inte lätt när man inte skulle komma hem annars.

Dagen igår, var hemsk. Fick ju städa, så hemskt. Men mamma och Loffsan hjälpte mig men sen när det var klart så gjorde jag inte mycket annat än att ligga i sängen. Var typ hels slut så ja.. Visst vid halv 12 på natten åkte jag till Loffsan och vi tog 1½ halvs timme promenad. Det var mycket behövligt för oss båda.

Idag så vakna jag så fint vid 11 ungefär. Tog en frukost och satte mig här. Tänkte hoppa in i duschen strax och fräscha till mig för klockan 16.15 börjar jag jobba och då är det till stängning jag jobbar. Kul :/ Not!








Hoppet är ju det sista som ska överge en

Äntligen när jag fick börja hoppas igen så går det ner i botten och det kommer upp saker som jag aldrig trodde skulle komma upp. Men vafan, ovanligt at det inte går min väg. Min själ och mina tankar går inte ihop och jag förstår egentligen ingenting hur det kan hänga ihop. Det gör så ont. Fan :( Inte så jag gråter men det gör ont. Du, fina. Varför?

Jag tänker i vilket fall som helst inte ge upp denna gången. Jag ska få det jag vill ha! Jag ska verkligen försöka och jag ska göra mitt bästa. Denna gången ska jag inte ge vika, jag ska kämpa sen om det inte går så går det ju inte men då har jag iaf försökt.

Säger bara, SNÄLLA nu, hjälp mig att få det jag vill ha.








RSS 2.0