489324-203

Usch, trötter..

Känner mig himla trött nu. Blev först idag en sväng till polisen och hämta ett papper till passet. Övningskörde med (: Blev sedan storhandla med mamma & benita. Eftersom maxi ligger vid donken så åkte jag till jobbet direkt. Åt en sväng där och sen var det bara att jobba på förfullt. Snäll gubbe idag "vad fint leende du har". Haha. vad gulligt. Sedan kom mamma in och käka lite och sen hem och nu har man mumsat i sig jordgubbar & vattenmelon. Jätte gott :)







Molnigt värre.

Godmorgon allesammans :)
En ny vecka igen, känns som hela veckorna bara rullar iväg och vet inte riktigt vart dom tar ivägen. Som förra veckan var helt jävla död, men iofs har det ju med att jag var sjuk men ändå.
Idag så blir det att snart åka till polisen för att fixa passet, sedan iväg och handla på maxi och efter det till donken och jobba, 15.15-19.00 och efter det har jag inte en aning om vad som händer faktiskt men det märks väl.

Värmen kommer nog denna veckan ändå, skönt. Fast skulle då inte förvåna mig om jag måste jobba hela veckan men men måste ha pengar så har väl inget alternativ egentligen.








God Natt

Nu tänkte jag krypa ner i min bäddade säng (vill lova att det är inte ofta den är det). Ska bli skönt, är verkligen värsta slö idag. Fast så är det ibland. Så alla sov så gott :)
Tack för att du finns P.S (håller vissa personer hemliga) Så himla skönt att prata med dig. Både att skratta & gråta ihop med. Hoppas att vi träffas snart. Du betyder mycket för mig.











Heja !

Nu är det strax Em-final. Spanien - Tyskland. Jag tror att Spanien vinner. Vilka tror du vinner?









En typsikt söndag kan man kalla det

Godkväll på er alihopa. Inte skrivit nåt på hela dagen men vart för att har verkligen inte haft nåt att skriva, orka skriva nåt omeningsfullt.  Inte gjort nåt speciellt idag men det brukar ju vara så när det är söndag.
Kan väl berätta om min dag i detalj då så blir det kanske mkt fast man inte gjort nåt typ. Först så vakna jag upp i mamma säng eftersom jag och min syster sov tillsammans där igår. Blev först frukost som syster yster fixade och sen en dusch. Sitta lite vid datorn & tven, lixom sprang där emellan inte så långt men ändå. Var ändå duktig idag och städa mitt rum, det behövdes vill jag lova! Usch, vad dammigt & äckligt det var. Blev efter det lite mat och film och sedan somna jag. Efter ett tag kom mamma hem och laga mat (detta är flera timmar senare sen jag åt sist) Blev pommes & nuggets med ett glas vitt. Mumsigt :) Nu blir det att vänta in em-finalen. Nej, jag är ingen fotbollsnörd men tycker det ändå kan vara kul att se ibland.
Detta är vad jag kallar en typsik söndag! - att inte göra NÅGONTING!








Hemmakväll!

Usch, huvudvärk.. idag igen får jag väl säga. Känns som jag har det rätt ofta och det är väldigt jobbigt vill jag lova. Ikväll blir det en lugn hemma kväll med min syster, käka popcorn och mumsa och se på tv/film. Ska bli skönt, orkar inget annat.

Vill bara säga det att jag hatar verkligen att såra folk, visst det gör väl alla men i många fall mår nog nästan jag värre än den som blir sårad. Vill inte såra nån men ibland blir det bara så och det vill jag inte men mkt kan man inte göra åt saken.











Nya skor !

igår köpte jag mig som sagt ett par nya skor. Fast jag inte borde och fast jag inte egentligen har råd men aja. Ville ha ett par skor och då fick det bli så också. Sen köpte även mamma & syster ett par och jag får ju inte vara sämre.
Har velat ha med spänne runt och nu har jag, gött :)

Din sko, 249 :-







Godmorgon

Nu var det lördag och jag vet inte alls vad som händer idag. Men men, dyker väl alltid upp något. (:

ibland kan det vara svårt att förstå..








En hård & lång dag!

Idag har det vart fullt ös. Mått bättre idag oxå så det är riktigt skönt. Först blev det stan med mamma & syster och hitta mig ett par skor. Gött ! vill ju inte komma hem utan nåt alls. Bild på dom kommer, egentligen har jag inte råd att köpa saker men ibland måste man bara. Haha :P  Övningskört har jag gjort med, det måste jag lägga till. Blev även att äta på gräddhyllan, riktigt gott, marinerad kyckling & potatisklyftor, det var mums i magen vill jag lova ;D

Kvart över 3 var det dags att jobba, inte jobbat sen i söndags så var gött ändå att komma igång igen och få kännan kroppen jobba, behövde det. Var riktigt ös där idag, var ju helt slut där efter 3 timmar. Ibland är det hårt.Men pengar behövs, sen kom mamma och hämta mig vid 8 och så blev det duschen, snart ska R komma hit en sväng.









Godmorgon.

Gäsp! Känner hur ögonen är sådär sega att öppna men har ingen ork att gå och lägga mig igen, är bara sådär varmt & kallsvettigt :( men det beror nog mest på att jag är en sjuk, blir bättre men inte helt än. Halsen gör än ont. Blä för dig. Snart blir det mumsig frukost med mamma med ägg & grejer :)

Jag tror fasiken jag kommer få sms-tumme & telefon-arm. Så mkt som man smsar och pratar i telefon så kommer man ju få det, har ju tusan ont i armen ibland av allt pratande i telefon, haha! Livet är hårt ibland känenr jag ;)








Jag orka inte

Var nu med mamma och hela bunten som skulle prova klänningar innan bröllopet men orka inte ta nån bild på mammas klänning, var helt utkörd i huvudet och mår inte direkt topppen, As ont i huvudet igen och trött så ögonen vill bara stängas ska nog lägga mig i soffan strax och ta det lugnt. Glassen gjorde susen för stund i halsen men nu har jag lika ont igen. FY!

Kanske blir sthlm i juli med, vore riktigt skönt, var länge sen man var där nu :)








Mamma = Brudtärna

Känner mig faktiskt lite smått bättre och därför tänkte jag hänga med mamma för att titta på den klänningen hon ska ha som tärna på Annikas bröllop. Bild på den kommer sen tänkte jag :)








Gårdagens shopping

Kände mig sådär igår (känner även så idag) men skulle iaf in till stan med mamma och fixa lite grejer och så tänkte jag att vi går in på Gina en sväng och där hade dom rea, vem älskar inte rea, jag älskar verkligen rea iaf :D Så prova en hel del och var helt kallsvettig efteråt. Jobbigt men blev iaf bara ett par jeans, svarta leegings & 3 par trosor. Allt för 372 :- Rätt bra ändå.

Leegings - Gina tricot - 99 kr

Jeans - Gina tricot - 199:-

Trosor - Gina tricot - 24.50 kr/st







Nu är det bokat och klart (:

Nu är resan tillsammans med Marita bokad och klar. Det blir grekland och stället heter lefkas. Åker mellan 11-18 aug. Först hade vi bokat en annan resa men kom precis på efteråt hon boka den att jag börja skolan den 20 och man inte får åka på skoltid så fick fixat ihop den andra resan, tur att det gick men krångligt värre. Längtar som tusan! Ska bli riktigt skönt. Blir man jätte brun precis när man kommer tillbaka till skolan.
Saker som måste fixas innan är ett pass, som gick ut igår och ett större minneskort till kamran. Sen är det säkert massor mer men det jag kommit på nu. Ska bli så jävla skönt att komma iväg.

Tyvärr är jag sjuk än, trist :( Blir väl lite bättre men inte mkt. Måste vara frisk på fredag iaf när jag ska jobba, måste få alla pengar jag bara kan.






Tisdag

Inte blivit nåt skrivande idag pga. att jag inte orkat, blivit sjuk idag, feber och allt som hör till det. Orkar inte, halsen gör mig crazy & huvudvärken med.
Men tvinga mig till stan med min mor idag iaf, blev lite rea shopping, ett par jeans, leegings & trosor. Bilder kommer imorgon om jag orkar. Annars idag så har det bara blivit soffan och inte gjort allt för mkt, vill bara bli frisk nu. Jobbigt det hära :(

Nu är det iaf bestämt att jag & min faster ska till grekland i aug. Ingen resa bokad men det kommer, dock är det lite typsiskt för mitt pass gick ut precis idag. =/ 400 för nytt, har ju inte råd med det =(
Nästa vecka blir det en klippning för 400 kr med och sen måste jag spara till resan kommer ju aldrig få råd :( Inte bra, inte bra alls men hoppas det löser sig iaf.








Godnatt!

Nu är jag trött och tänkte lägga mig i sängen. Vart en myskväll med bara mamma, kollat på film, ätit goda mackor och bara tagit det sådär lugnt. Mamma har ju semester nu så får passa på, imorgon ska vi in till stan och kika. Trevligt =)
Nu blir det att börja med en ny bok & lyssna på lugn musik härligt. :D

Ååååååh, killar. Jag blir så jävla tokiga på er, vad ska man ta sig till med er. GAAAH !Ni får gärna flytta till Mars om ni vill för mig är det kolugn.








Inget kul alls.

Har vart rätt lugn idag fast man har hållt på och grejat hela tiden. Först så gjorde jag lite vuxen grejer som att sätta in massa papper som var mina i en pärm. Sedan runt ett tiden kom R och så åkte vi till donken för att käka lite och sen tog med mat hem till Mamma & Syster. Shit vad mätt jag blev. Sedan hoppa vi in till mig och kolla lite på film sen så åkte han iväg & jobba.
Satte mig lite här och sen åkte jag & mamma iväg, övningskörde. Lämna in min mobil för tredje gången nu, börjar bli rätt trött på den jävla mobilen. =/ Nu var det, en knapp trasig, 2 knappar glappa så man inte kunde gå tillbaka osv. Klapp till heassetet. Hoppas att den kan hålla sig hel sen efter det här, vore riktigt skönt. Sen blev det att handla lite och nu sitter man här och tare lugnt. Vet inte riktigt vad man ska hitta på. Tänkte grilla lite sen, fast regnar nu så får se. Jag vill ha SOL!






En ny vecka är kommen

Måndag igen vare då. Helt okej ändå, fast vädret är ju tyvärr som det är :( trist men sant. Denna veckan ser det rätt lugnt ut på jobb fronten, det enda som är inplanerat är på fredag men man vet ju aldrig. Tar gärna fler tider eftersom jag behöver pengar. Mer i veckan, joo, ska på stan med mamma imorgon, fixa tid till frissan, apoteket och lite annat. Sen träffa lite vänner är planerat med som jag hoppas ska gå bra.
Vart riktigt seg imorses nu, är mkt trött idag. Vet inte riktigt varför men aja. Idag blir det att träffa Robin en sväng nu (kommer väl strax). Han är här tills han börjar jobba sen, trevligt :)
Mer idag vet jag inte men får väl se.








3 bilder

Tänkte lägga upp tre bilder till från midsommar :)

1. Gruppbild med allihopa.
2. Sötnosen Louise
3. Äter marängsvisch med jordgubbar - Louise, Emma & Jag.







DET REGNAR!

för den som har missat det.. haha. Inte lite heller, det regnar massor nu ju. Usch. Vill inte ha regn, det är tråkigt och trist och det är inte alls mysigt just nu, vill ha värme & sol så det så :D När kan det komma tro, snart hoppas jag..

Såhär ska det se ut :D








Vad glad jag blev :D

Idag har jag jobbat & slitet, men ska inte klaga för det blir ju pengar utav det. Vart rätt lagom med folk, inte överdrivet & inte för lite. Perfekt helt enkelt. Var rätt kul, råka trampa på en currysås så den sprängdes (kraftigt ord men iaf) Så hela skorna och neder delen av byxorna var täckta med curry. Så lukta Curry i hela kassan, kul då :P haha.
Sen när jag sluta så skulle en av arbetsledarna prata med mig, var lite orolig faktiskt. Inte jobbat med han så mkt men han hade granskat mig under dagen och kollat hur jag jobbade (det visste jag inte om) så han sa att jag var väldigt duktig. Det hade la märke till mest var att jag hade alltid ögonkontakt med kunderna och prata till barnen. Negativa var att jag inte sa välkommen bara, hejhej. Men det är ju en skit grej så det går ju och fixa. Kolla även mina säljningstider och det var riktigt bra sa han. Sålde 3400 på en timme och dom bästa som brukar stå i kassan säljer 4000 på en timme så inte långt kvar. Ska verkligen kämpa mig dit upp. Men han sa att jag är nog är redo för drive inen snart och ettan, ta beställningarna och sånt, blev jätte glad  :D Mkt positiva ord.  Det går bra nu ! :D:D
Blev även kvar där en timme efter jag sluta eftersom var tvungen att räkna kassan och sen så skulle mamma komma och hämta mig, regna ju så ville inte gå till bussen. Men var lugnt stod där och snacka & åt lite. Gött =)
Nu blev det duschen när jag kom hem och bara slappa, vart en hård vecka. Inte sovit mkt i helgen alls men så blir dte ibland.








Iväg

Nu ska jag kila ner till bussen och åka till jobbet, hoppas det blir lagom idag är inte på värsta bästa humöret idag, är trött. Men samtidigt så får jag faktiskt skylla mig själv. Men kunde inet riktigt somna där på natten men ändå.
Ha en soft söndag :)  elr kom och hälsa på mig ;)









Sent igår & upp tidigt idag..

.. ingen bra kombination.
Igår så jobba jag ju, var grymt lite folk och sen kom alla på en och samma gång, var en gubbe som blev skit sur för han fick vänta, kan väl inte jag hjälpa att hamburgarna inte är klara. Sorry då! :P Sen vid 10 sluta jag, räkna kassan så kom inte iväg från typ halv 11. Fick med mig en sallad hem oxå, gott :) Gick faktiskt rätt bra att cykla ändå även om det var väldigt kallt.
När jag kom hem kände jag att jag hade ändå rätt bra energi, åt min sallad, diska, satt vid dumburken och duscha och sen vid lite innan 1 kom R och hälsa på en sväng. Mycket trevligt :) Kom tillslut i säng lite efter 3 och är nu väldigt trött eftersom jag gick upp nyss. *gäsp*
Äter frukost nu och ska väl göra mig ordning lite smått för sen att åka iväg och jobba. Är lat idag och tar bussen, orkar inte cykla. Jobbar idag, 12.30-17.15. Hoppas det blir lagom med folk, orkar inte annars. Usch!







Vart tog min flaska ivägen?

En skit sak men det har fastnat på huvudet, blir galen. Brukar aldrig glömma såhär därför jag undrar lite även om jag inte kommer få nåt svar här. Jag drack som sagt vin igår. Nån blå flaska. Och så skulle jag dricka det sista, som jag egentligen inte alls behövde för var redan rätt dyng & borta. Men sen så tappa jag ändå ut allt när jag druckit en klunk så vad gjorde det, frös så mkt därför jag tänkte dricka lite mer. Trots två stora tröjor & får lägga till en varm famn. Men frågan är nu, var fasiken tog min flaska ivägen nånstans? Jag har verkligen inte en aning vart den försvann. Det är helt borta ur minnet. Skumt !? :S
Kan säga att det är bara det som jag inte kommer ihåg, annars kommer jag ihåg allt :D








Bilder från gårdagen

Blev inte direkt många bilder igår men vad gör det, huvudsaken är ju att man hade kul :) Men tänkte iaf lägga upp dom få bilderna jag tog.

Louise, Malou, Emma & Therese (som ej syns men som är precis bakom) Det var vi denna kvällen :)
Hemma hos Malou

Emma, Malou, Louise & Therese hemma hos Emma innan vi skulle ner till bussen och vidare till Karlsborg

Malou & Louise, diskuterar hur vi ska spela detta kortspel som tog ett tag för mig att fatta :P

Malou, Louise & Therese :)

På bussen påväg till Karlsborg
Sötnosarna <3 - Louise, Malou, Emma & Therese :)

Så fick jag vara med på kort med men kanske inte var det bästa. Haha! Blåa tungor is tha shit ! Var ju tvungen att visa den här och höll ju på att skratta väldigt mkt eftersom min kamra är så fullständigt seg.

Tack för ikväll Tjejor & alla andra<3







Blåa tungornas dag (igår) - Midsommarafton!

Usch, vakna med värsta huvudvärken och var rätt så bakis ja, jätte kul =/ Nja, men sånt man får ta när man brångt ska dricka. Hade en kul kväll iaf, tänkte berätta lite mer i nyktert tillstånd vad som hände igår.

Blåa tungornas dag - midsommar 08
Först så hade jag extremt svårt att välja kläder, usch.. jobbigt sånt där! Sen efter många om och men så tog jag med mig jordgubbarna och cykla iväg till Malou där Hon, Louise, Emma & Therese var. Vi var där en sväng, fixa det sista & åt jordgubbar med glas och grejer, mumsigt värre :) Sen kom iaf Danne och hämta oss. Kändes bra där i baksätet måste jag säga. Kom iaf till .. hum, vad var namnet nu igen *tänker så det knackar* (Grejen är ju det att man hälsar på någon på fyllan och namnet går in i ena örat och ut i andra, känns otrevligt men sant och jag tror det är så för dom flesta) Men men, var verkligen dött där, skräll att vi lyckas komma på såna "fester", men han hade iaf ett biljard bord så blev att spela lite, skoj. Var flera år sen senast så. =) Gick rätt bra ändå, fick i några iaf. Efter vart där en liten stund så kom Therese mamma och hämta oss och körde oss till Emma. Efter vart där lite druckit & grejer så går vi ner mot rese och tar bussen till Karlsborg, fråga mig inte vad vi skulle göra där, men skulle vara såkallad "fest" där. Blev att sitta på bussen i en timme och bli filmade, och vad ska dom göra, skicka en räkning till nån dom inte vet vilka det är =/ hum.. Men busschaffisen var ju snäll och stanna så flickorna fick pissa. Men han var lite sur, vi gjorde väl inget dumt. :S Sen kom till Karlsborg och vad fasiken gjorde vi där, jadu, fråga mig inte.. Hängde runt busstationen, sjöng & drack och hade rätt så trevligt ändå :) Jag iaf. Efter missat bussen hem så fick vi skjuts hem, tack Emanuel för skjutsen & Enander för bil & bensin. Efter en timmes bilfärd som kändes som en evighet så blev jag avsläppt hos Malou. Tog cykeln och börja cykla hemåt, i bara strumporna, högklackat är sådär ibland och jag hade nog inte på mig dom speciellt mkt under kvällen, gick mest i strumpor & Enanders skor. Tack ! Kom tillslut hem vid typ halv 3 efter att gått en bit med cykeln, gick som sagt lite farligt fram då man vingla lite kanske. Haha! Somna typ i hallen ett tag, orka inte ta mig längre in men efter en timme typ kom jag iaf i säng och somna så gott vill jag lova :)


Imorses som sagt var jag bakis, bättre nu iaf :) tog 2 alvedon och det gjorde mkt vill jag lova. Blev ett bad & kolla samtidigt på Hitta Nemo. Känner mig nu som en ny människa, tur att man inte träffa nån själ på natten här hemma, vore hemskt. Blir iaf att jobba om 6 timmar, börjar 6 och slutar vid 10. Usch,  blir väl cykla idag eftersom det går kasst med bussar, kul då=/







Fylleinlägg

Jag hoppa sjag kan jag få ihop något bra här nu när man är riktigt rund i huvudet & allt är väldigt suddigt. Händer är typ borta och så lyssnar på hög musik, undrar kanske varfär jag sitter här. Det skulle ni gärna vilja veta vad :P haha.
Kvällen börja hos Malou, med jordgubbar & grejer. Mumsigt! :) sen kom Danne och hämta oss och vi drg till simsjön där inget drag var så blev att spela lite biljader och sen dra därifrån och in till stan och Emma, sen till Karlsborg och fråga mig egentligen vad vi gjorde där men var ändå trevligt :) träffa härliga kavelbro PÖJKAR! Efter mkt snält fick man skjuts hem och sen cykeln hem från Malou. tog tid men ändå.
Denna kvällen var vi 5 tjejor:D Jag, Lollo, Malou, Therese &  Emma. Men en sköj kväll, tack alla <3








Ensam midsommarhelg

Jag är själv hemma hela helgen och det ska bli riktigt skönt, kommer väl inte vara hemma så mycket men iaf. Som idag ska jag nog till Malou som sagt, sen imorgon & på söndag jobbar jag så blir inte så mkt tid hemma men den lilla tid det blir ska bli skönt, även om jag komme sakna Mamma & Benita, känns ju ändå lite tomt. Hur ska jag klara av att bo själv? Kommer ju få panik tillslut av att lixom vara där själv bara och ingen som kommer hem & prata med.








Midsommar morgon.

Idag är det midsommar, inget speciellt tycker jag. Aldrig firat det direkt så förutom när man var liten och så. Idag blir det nog att vara med Malou & Louise, och även kanske Emma & Therese. Vad som händer har jag inte en susning om men det märks väl. Behöver bara mitt vin nu, ska försöka fixa det, annars blir det en nykter midsommar och det känner jag inte för.
Vad ska ni göra idag då? :)

Undrar hur vädret blir idag, regn kanske? Blir inte förvånad isf. Tråkigt men lyckas ju aldrig vara bra väder denna dag.









Hemma (:

Nu är man hemma och det är riktigt skönt, vart riktigt slut i fötterna. Man sitter ju lixom aldrig när man jobbar där. Vart rätt så mkt ös idag, till & från vill säga. Som vanligt att alla kommer samtidigt och sen är det tomt.
Skönt att mamma kommer precis när jag sluta så hon slapp och vänta som hon har fått gjort så många ggr förut, skäms att hon behöver det, tycker synd om henne när hon måste sitta ute i bilen & vänta.
Imorgon & hela helgen är jag hemma själv så blev att handla lite idag så man klarar sig, det som bekymrar mig lite är att jag inte vet alls vad som händer imorgon, det är trist =( Sen resten av helgen jobbar jag.








Jobb!

Nu ska jag iväg till mitt älskade donken och jobba. Usch, ut i regnet, sådär kul men ha det fint så länge. Puss på er!







Sicken skit.

Sverige förlora igår som sagt, men dom spela kasst så inte så konstigt men mycket tråkigt :(

Idag regnar det för fullt och jippi vad kul säger jag då. Ironiskt. Har nu precis ätit frukost och gör inte så mycket, tar det mest lugnt. Ska iväg och jobba idag, 11.30-15.45. Inte så lång dag och det är skönt, är inte alls sugen på att jobba men måste ha pengar så har lixom inget annat val än så. Men imorgon är jag iaf ledig, på midsommar, men vad som ska göras då har jag inte direkt koll på, kanske vara med Louise & Malou. Sen resten av helgen ska jag jobba, skoj det med. Elr inte..







Grattis!

Idag fyller min låtsas mamma 39 år, grattis (: Eller det är som min andra mamma för hon har funnits där enda sen jag föddes. Älskar dig <3 Hoppas du får en toppen dag trots förkylningen.

Bilden från vår weekend i sthlm, hotell vid stureplan, shopping & spa (2006)
Har även ett underbart minne där ifrån tillsammans med C








En sak som är sann

En sak som jag är otroligt glad för och som är sann om jag nu inte har en glädje våg, kanske inte vägar just det som står men det står ju i vilket fall som helst att jag gått ner i vikt. Kanske inte syns, elr det vet jag inte men har iaf gått ner 4-5 kg på några månader av att typ inte göra nåt, och jag verkar inte gå upp det heller. Jag är fan glad :D Jag börjar snart närma mig mitt första mål, hoppas jag verkligen kan nå det oxå. Vore suveränt, ska gå och mäta mig runt magen och så om det är nån skillnad, känns ändå så :)








Det är inte sant.

Eller är nog tyvärr det, fick jävla usel match. Sverige ska ju vinna detta, vafan är det dom håller på med ? jag har nu stängt av tven för jag klarar inte av och se mer blir jävligt förbannad på allt bara. Är inte inne i fotboll annars men nu är det typ på liv elr död. Blir verkligen besviken på er det svenska laget, trodde faktiskt mer. Tycker dom ska ta in allbäck, vet inte vrf men känns som om han skulle kunna fixa detta. Han har gjort det förr & kan göra det igen.

Idag har man då jobbat, gått bra, lagom med folk och även träffat folk man inte träffat på typ år och dar så riktigt kul att se vissa av dom medans andra inte. Det klassiska frågan; jobbar du här? jaaa, det är väl klart som fasiken jag gör annars hade jag väl inte stått där. Haha!
Vart nån sur gubbe där bara, shit vilken gubbe.  Helt otroligt. =/

Oviktigt men så är fallet iaf att urinverksinfektionen vill inte gå över, konstigaste är att det kommer varje gång jag ska jobba och stressar. Får ringa vårdcentralen & fråga vad tusan jag ska göra nu. Vill bli av med det, orkar inte med det, trodde det hade gått över idag men så var inte fallet när jag kom till jobbet.








Behöver verkligen pengar

Eftesom jag ska till grekland (antagligen) med min faster andra veckan i aug så behöver jag pengar så jag har råd med det. Usch, det är dyrt att resa ju. Så idag ska jag jobba, jippi :) så roligt (not!) Men behöver som sagt pengar. Blir även att jobba imorgon, fanns 6 tider så var bara att välja & vraka. Så blir 11.30-15.45 imorgon.
Idag har jag iaf vart duktig och struckit lite kläder, skulle egentligen behövt städa men har inte orkat idag, inte än iaf. Funderar istället skarpt på att lägga mig i soffan och se på tven, är rätt trött idag. ska ju orka jobba. Missar även lite på sverige matchen idag, typ 15-20 min och hoppas då verkligen inte att jag behöver jobba över elr sitta och räkna kassan en bra stund. Vill ju se matchen, kan ju vara Sveriges sista om man har otur.
Jobbar idag mellan 16.30-20.45







-

Idag har det vart nästan överdrivet lugnt, bara slappat, lagat mat tillsammans med syster och sen kröp ner i soffan med täcke och tittat på göta kanal 2.

Förövrigt I augusti blir det nog Grekland med faster. Blir jäkligt härligt att komma bort precis innan skolan börjar.







Oj, seg man kan vara

Jag har typ kommit upp nu eller, ska förklara lite bättre. Först vakna jag vid 8 men somna om sen till 11 då jag gick upp tog en dusch & sen åt en mumsig frukost med min syster och hennes kompis. Efter det kände jag mig otrooligt trött, *gäsp* så gick och la mig igen och så vakna jag för typ en kvart sen. Vore ju inte fel att krypa tillbaka men det kan jag helt enkelt inte göra nu bara. Vad jag ska göra vet jag dock inte, behöver egentligen städa men orka det=/

Idag var det meningen att jag skulle ta en fika med Karin som jag inte träffat på hur länge som helst, flera månader men sen visade det sig att hon mådde illa, inte så kul. Men men, får ta det en annan dag istället. Blir nog att träffa Breman ikväll igen, jag lova ju det iaf. Se nån film och bara ta det lugnt.








Varför är det så?!

Nu har jag kommit hem för inte så länge sen. Var ju och kolla på bio ikväll och som det brukar vara så var det som var bäst med i traliern man brukar se så det andra var ju inte lika kul men kan inte säga att filmen var kass direkt för det tycker jag absolut inte, den är verkligen värd att se men man hoppas dock på för mkt, jag gjorde det iaf. Skit störande att jag hade en lång tjej framför mig, hon kunde väl typ huka sig lite. Det kan ju vara svårt :P
Men nu tänkte jag snart gå och sova, saknat min säng & känner att den känner sig ensam nu.








Vad som händer i bio salen, stannar oxå där.

Haha, tänkte vara lite vitsig för att det hör lite till filmen - "what happens in vegas" (stays in vegas) Men blir iaf bio ikväll kl. 21 med Breman. Ska bli kul och hoppas på att filmen ska vara riktigt rolig, jag förväntar mig det iaf men man vet ju aldrig. Ska iaf hämta ut biljetterna nu kvart över 8.

Jag tycker verkligen Dias är ur snygg ! Så vackert leende och allt.







Mitt trötta stackars jag


Idag var det riktigt hårt att jobba, massa folk och ingen lugn stund och blev ju inte bättre av att man behövde springa på toa, stup i ett. Så jävla jobbigt så jag blir galen. Men detta ska väl vara över snart skulle jag tro & hoppas. Precis sen när jag skulle gå ner till bussen så kommer en härlig regnskur med, jippi. Haha, tur man precis köpt sig ett fint nytt paraply :) Efter jag kommit hem blev det en dusch, behövs vill jag lova sen mat och sen legat och sovit/vilat tills nu. Ska jag bara jag försöka få tag på Breman så vi kan gå på bio ikväll. Måste ju bli av med min biocheck som går ut imorgon.







En ny dag

Då var det måndag igen och en ny vecka framför sig. Blir jobba 4 dagar denna veckan som det ser ut nu. Idag, onsdag, lördag & söndag. Idag jobbar jag mellan 11.30-15.00. Men jag känner mig väldigt trött idag, kunde inte somna riktigt ordenligt i natt tyvärr, typ vid 1 somna jag nog efter och legat & vart klar vaken i 2 timmar.
Mer vad som händer idag har jag inte en aning om men behöver egentligen gå på bio senast imorgon eftersom jag har en biobiljett som går ut imorgon, måste hitta nån som vill det :) hih. Skulle gärna vilja se "what happens in vegas" elr vad den heter. Nån som vill?








Slitsamt ibland.

Idag känner jag faktiskt mig riktigt duktig. Först cykla jag till jobbet som tog ungefär en halvtimme, gick lätt och var inte alls trött. Att pumpa hjulen gör verkligen mkt, det går mkt lättare då. Sen var det full fart hela tiden på jobbet, typ inte en lugn stund men inte kul att göra nåt speciellt heller så får gärna vara folk typ hela tiden men inte långa köer bara, det blir lite jobbigt ibland. Sedan efter att inte titta en enda gång på klockan så sluta jag vid 4 och tyvärr var det då bara att ta cykeln hem och kan lova er att det var inte så lätt dit som hem, var jäte trött när jag väl kom hem och otroligt kissenödig. haha! Jobbigt men aja, vart riktigt duktig känner jag. Blir jobb imorgon med, 11.30-15.00. Inte så långa dagar men det är soft det måste jag säga =) så ska det vara, är nöjd med det.
Nu blir det snart sängen för mig, ska bli skönt. Behövs, är allt lite trött.








Cykeln till jobbet

Jaja, nu var det dags att åka iväg och jobba, får väl gå. Blir att ta cykeln oxå, bästa att åka en timme innan för har inte en aning hur lång tid det tar dit, sen kommer jag nog cykla rätt lugnt vill ju inte vara dö svettig när jag kommer fram. Är ju på andra sidan stan donken ligger, för jag jobbar ju på norrmalm och inte inne i stan. slutar 7 så blir bara att jobba 3 timmar, inte allt för mkt.







Godmorgon.

Söndag morgon och idag är det dags för att jobba. Sådär kul en söndag men bra ändå för är ju dubbelt betalt, pengar behövs alltid vill jag lova :) Jobbar 16-19 idag. Det som är rätt surt är att det går endast en buss i timmen så jag får väl helt enkelt sätt mig på cykeln och trampa dit bort, orka. är ju långt. Tar säkert över en halv timme och cyklar dit med. Men behöver motion så får tänka så. Fått pumpa hjulen på cykeln oxå, var ju ingen luft kvar typ.

Igår blev det ju att se på sverige matchen, vilken jävla otur, i 92:a minuten, tusan då. men men, får ta ryssland istället på onsdag.
Efter matchen åkte jag och mötte P och drog hem till mig och såg på film och bara myste :) Ur mysigt. Sen när han skulle tillbaka så blev det cykeln och jag trodde ju tusan att bakhjulen skulle gå sönder helt men det klara sig som tur var. haha. Like you<3







Extrem lugn lördag

Idag har jag verkligen inte gjort ett jävla skit. Typ legat och titta på tven bara. Blev även att lägga sig i badkaret, det var extremt skönt. Behövde jag. Nu blir det att bara vänta på sveriges match som börjar om drygt en halvtimme. Efter 8 så kommer oxå P. Trevligt !








Lördags morgon

Jag har sovit en rätt så lugn natt, bara vart uppe på toa 2 ggr, skönt. Haha! Börja med antibotika nu på morgonen så förhoppningsvis blir allt bra snart. Blev väckt av min kära vän, Breman. Tack, haha. Kan inte hjälpa det förlåt, tar det en annan dag såklart :)
Har nu precis hjälpt mamma med det sista inför möhippan som hon ska hålla i. Så hon blir borta tills imorgon någon gång. Skönt att vara ensam, fast syrran är ju här men hon sticker nog till nån kompis snart skulle jag tro. Ikväll så ska jag träffa P och så ska vi kolla på sverige match. Heja sverige! Hoppas verkligen dom vinner!

Usch, jag är trött. Gäspar som bara den, kanske ska lägga sig i sängen en stund till eller äta lite frukost vore oxå gott.








Sängen känner sig ensam

Är nog dags för mig att dra mig till sängen. Blev ingen P ikväll tyvärr men imorgon så :) Då blir det Sverige matchen och kanske bio oxå får se helt enkelt. Ville så gärna ses idag men men, kan ej få allt.

Ikväll så blev det bara att vara hemma med Mamma, äta jordgubbar och skratta så vi nästan gjort i byxorna. Haha! Så roligt vi har haft det. Tror mest det beror på att vi är väldigt trötta allihopa. Blev även några mumsiga jordgubbar för våran del, mumsigt var det ;D
Bytt i sängen nu med så ska bli skönt att krypa ner i något rent, härligt värre.
Så God Natt!







Ska det vara så svårt?

Håller nu på att skratta ihjäll mig när jag och mamma försöker få ihop ett bröllops tal. Går inget vidare och det är faktiskt rätt svårt, kommit en bit men sen står det bara still, vet inte alls hur jag ska fortsätta, blir tokig, jätte svårt när man kör fast. Nån som är bra på tal som vill hjälpa till? Början är bra och allt men det är hur man ska fortsätta. Gah! Får nog sova på det och försöka tänka ut mer imorgon för mer får jag nog inte ut idag tyvärr.







Full Gas

Det har verkligen vart full rulle hela dagen, är trött nu och seg. Efter Mamma och Benita hade kommit hem så stack vi in till stan, jag hämta ut min antibotika som jag ska äta nu i 5 dagar framöver. Fan vad sega dom är på apoteket egentligen, vänta jätte länge ju, över en halvtimme på min tur. Men sen gick vi lite i affärer och sen stanna utanför mummel där det fanns tak för att vänta på studenterna skulle komma. Värsta var ju att det bara öste ner, skit tråkigt ju. Men precis innan dom skulle börja åka så försvann regnet vilken jävla tur dom hade. Sen var det bara att stå där och titta och längta tills det är min tur. Endast 1 år kvar nu ! Jäklar vilket liv vi ska föra, hög musik & sjunga för fulla muggar. Vissa var ju typ helt döda och jätte tråkiga. Haha. Sen efter kollat där så åkte vi iväg och handla, var rätt seg men var ju tvungen. Nytt strykjärn och godis och annat som behövdes, sedan hem, greja lite och iväg igen och hämta en cd hos Louise, mamma ska ju iväg imorgon så hon behöver den.Nu tänkte jag sätta mig en stund och bara ta det lugnt och hoppas på att P hör av sig igen och kan. Måste enligt, men man vet ju aldrig med boys ;P

Benita & Mamma efter Benitas skolavslutning.

Jag & Syster efter hennes skolavslutning.

Nu börja kortecen, elr hur det nu tusan stavas, har inte en aning.

Volvo, dom syndes & hördes. Haha!
Blev tyvärr inte så många kort men det får duga som sagt iaf.







Dagens Låt - Fredag

Sitter och lyssnar på en väldigt gammal skiva och riktigt roligt att lyssna på, får tillbaka såkallad gamla minnen när man var ung "yngre" är ju som sagt bara 17 så jag är ung, bara ett barn. Haha ;P
Bara för att det är sommar så blir det en grupp som jag verkligen kopplar till sommaren och som jag alltid lyssnar på sommaren, det passar bäst då. Låten är väl inte den roligaste men otroligt fin & bra :D
Dagens Låt: Gyllene Tider - När alla vännerna gått hem

Inga förväntningar inför sommaren så vem vet det kanske blir en gyllene sommar, man kan ju hoppas :)








Två saker avklarade, hälften kvar.

Nu har jag gjort det två första sakerna jag skulle göra. Först varit på Benitas skolavslutning en sväng, typ en halvtimme, ingen direkt märkvärdigt. Sedan gick iväg till vårdcentralen där dom kom fram till att jag hade urinverksinfektion, så ska få antibotika. Hoppas det går över, det är as jobbigt att hålla på och vara pissenödig hela tiden typ. Gah! Sen när jag vart där så gick jag tillbaka och kolla på när Benita fick sin ros & nu är dom och fikar men det var jag inte allt för sugen på så sitter här & väntar på dom så ska vi åka och handla & sen studenten.








Skolavslutning, vårdcentralen & studenten.

Idag blir det en fullspäckad dag (förmiddag & eftermiddag) iaf. Först nu kvart i 10 ska jag på Benitas skolavslutning. Hon slutar på låg/mellan stadiet och ska sen i höst upp till högstadiet, kommer själv ihåg hur det var, det är en rätt lång flytt ändå och hoppas det går bra :) Sedan vid 10.30 ska jag iväg till vårdcentralen för att kolla vad det är för fel på mig, är kissenödig hela tiden och springer på toa en massa. As jobbigt. Möjligtvis urinverksinfektion. Kul då :/ Sedan när jag har vart där så får jag väl traska hem och vänta på att mamma och Benita ska komma hit och så ska vi åka och handla lite, bland annat ett strykjärn, vårt gick sönder igår när jag skulle stryka, det börja osa bränt och så slog det knister ut sladden, lite otäckt, tänk om man fick typ en stöt elr nåt sånt. Sedan så ska vi in till stan för att titta på studenterna och deras väg fram i alla vagnar (ursäkta men jag kunde verkligen inte stava till vad det egentligen heter) Sen resten av dagen har jag inte en aning om vad som händer faktiskt, får se vad som dyker upp, det brukar ju alltid finnas nåt skoj.





Bättre kvällar har man ju haft.

Asså, vilken tråkig kväll ändå. Blev första att jag, lollo & frida åkte till bolounger för att där skulle det spelas ölbrännboll men rätt jävla dött var det där och så var det knot så bestämde oss att gå. Drog hem till mig en sväng och sen vid halv 10 stack vi till Mogge (fridas pojkvän). Så skulle dom ut på krogen så då bestämde sig Frida & Lollo att dom med skulle det och vad hände med lilla mig då, joo, fick gå ett varv med Malou och snacka och vänta på att min trötta mamma skulle komma och hämta mig. Är ju som sagt bara 17 än, blir 18 i okt :( Buh! Det suger hårt vill jag lova. Så har inte vart den bästa helgen i mitt liv iaf kan jag ju inte påstå men så är det. Men natten är inte slut än.. haha! ;)








Jag blev fast

Nu har jag läst klart Sjöjungfrun, den var rätt bra faktiskt. Tycker om Läckberg. Boken var krulig och man fick tänka mycket för att hänga med och förstå allt men tillslut fick man ut allt. Det var en typsikt sån bok som man inte ville lägga ifrån sig, utan man bara läste, läste och läste. Men nu är den klar, den är att rekommendera. Lite seg ibland men det är väl ändå dom flesta böcker.
Jag kommer verkligen in i sånna här läs perioder ibland, och det brukar faktiskt vara mesta dels på sommaren, ligga ute i gräs eller på stranden och läsa en bok är härligt. Även är det precis lagom avkoppling att läsa ett kapitell elr några sidor innan man lägger sig, tycker iaf jag (:








Det börjar tråkigt

Sommarlovet börjar ju inte med det roligaste direkt, utan nu blir det så för mig att jag måste städa lite, plocka undan kläder som ligger i hela min soffa och dammsuga lite, ser förjävligt ut. Dammigt med. Blä men blir snabb städning för mer har jag inte ork till nu. Funderar sen skarpt på att ta en liten tupplur. Känner mig rätt trött i ögonen måste jag säga. Hoppas där emot att kvällen blir roligare men får se, orkar inte ha några förväntningar. Blir bara besviken om det inte blir som man vill då.







Skolavslutnings outfit

Som sagt var det skolavslutning idag och tänkte då visa min skolavslutnings outfit :) Sen är jag otroligt glad för att det blev sol idag, inte så varmt kanske men sol iaf :D


T-shirt - H&M
Kjol - Halens
Skor - Johnsson Sko







SOMMARLOV!

Yes, nu har man sommarlov men det konstigaste är att jag har faktiskt inte gått och längtat efter det, utan nu är det bara här, visst är det skönt men känner inte alls nåt speciellt. Vad ska man göra i sommar? Jobba! =/ skoj. blir väl en sväng till tylösan med mamma & benita men inget mer vet jag. 9 veckor lov, jag känner bara "jaha". Men men, jag har inga förväntningar alls och det kanske är bra för då kanske blir en bra sommar vem vet, haft såna förväntningar dom andra sommarna och det har inte blivit nåt direkt.

Jaja, nu har man iaf vart på skolavslutning. Först kom ju blomberg hit och jag gjorde mig iordning det sista sen åkte vi till stan och gick iväg till skolan för att få våra betyg och lite fika fick vi med. men tyvärr så sluta vi där typ en timme innan det skulle börja i kyrkan så blev att vara på stan en sväng med Breman, Briland och Jessica. Segt men gick ändå rätt bra. Typ kvart över 10 gick vi till kyrkan och satt där och lyssna och sjöng typ en timme. Så halv 11 var väl allt klart om inte innan. Sen snällt nog fick jag skjuts av Breman hem och sen ikväll får man se vad det blir, kanske festa får se hur det blir. Är sugen men inget att dricka men det fixar sig nog på nåt sätt skulle jag tro. Jaja, skönt med sommarlov iaf.







Skolavslutning på gång.

Idag är det skolavslutning, uppe med tuppen. En sak som är lite surt är att jag duscha håret igår och fick mina fina lockar men när jag vakna i morses såg det ut som skit så var bara att duscha håret igen och hoppas jag får samma fina resultat för då slipper jag locka håret och så, det är så segt.

Nu ska jag fortsätta gnälla lite, har svårt att sova. Jag håller fan på och vakna hela tiden, springer på toa och kan aldrig sova länge, det är så jävla jobbigt. Blir grymt tokig på det. Vill ju sova en hel natt och vakna gott på morgonen.

Nu blir det dags att fixa håret till att börja med och sen på med kläder innan Blomberg kommer och gör mig sällskap, vill ju inte att han ska vara på rese i över en timme, det är ju inte kul direkt för han.







Time to sleep!

Nu tänkte jag krypa ner i min sköna härliga säng. Läsa några sidor ur Camilla Läckbergs nya bok, Sjöjungfrun. Kommit en bra bit i den typ en 3/4 delar redan. Den är rätt så bra, inte den bästa men helt okej. Sen blire det att hoppas på att john blund kommer och låter mig få sova för imorgon blir det rätt tidigt.. Kl 7 så ska man upp för att göra sig iordning. Sen kommer även Blomberg runt halv 8-8 och gör mig sällskap men jag hoppas för allt i världen att det inte regnar imorgon, hur ska det gåmed mina kläder då :S Vit kjol och allt. Fan, snälla väder gud, ge oss uppehåll iaf. Allt jag begär nu.
Men små sötnosar, sov gott. Ha en toppen dag imorgon, ska jag för då börjar mitt sommarlov=)







Nu kom regnet

Nu har man kommit hem från Blomberg, kul att hälsa på för första gången. Fast satt mest och spela, men det var kul. Haha! och påväg till Blomberg kom regnet, kanske bra det. Då blire lite grönt fast dock kunde det väl väntat några dagar till. Imorgon är du ju skolavslutning för min del och studenten på fredag, inte kul för dom med regn ju.
 Blev iaf när man kom hem några pannkakor, skälla på Benita (hatar det) och duscha (:








Hos Blomberg

Haha, nu hamna jag visst här. Blev först att gå på stan en sväng och hitta allt lite till blomberg, duktig jag är. (: Sen blev det bara en inpuls grej att följa med honom hem. Kännt varandra i 2 år och aldrig vart här men nu äntligen. Haha! Duktigt av mig att ta mig i kragen nån gång. Sitter och spelar nåt pang grejs, rätt kul ändå. haha! Hela billar man har kvar bara.








Måste skynda

Ska ner till stan nu och hjälpa blomberg att hitta nåt fint till skolavsutningen imorgon, hoppas vi hittar nåt bra (: Cya!








Fotboll, inte bara fotboll.

Inte för mig iaf. Jag är ju ingen direkt jätte insatt männsika i detta i övrigt men när sverige spelar och det är EM så är det riktigt kul :) Dock är det inte bara vinsterna och fotbollen som är kul att se på utan det är med våra snyggingar som är med i landslaget, har ju flera stycken men den jag tycker är absolut snyggast och man gärna skulle ge en puss till är .. *trumvirvel*

Markus Rosenberg

Se bara hur snygg & söta han är, Wow! Jag gillart iaf. Lixom håret och allt, perfekt. Bara 22 med. Det är ju inte omöjligt. Haha, nemen han vilar jag gärna ögonen på när han spelar match, snygging absolut ! :D Tyvärr spela han inte så mkt igår men hoppas det blir mer snart.

Ubersöt (: HIhi.







Det gillas(:

Nu har jag fått i mig lite mat, blev makaroner och falukorv, gottis ! Länge sen faktiskt. Känner mig riktigt gammal nu faktiskt men skulle vara skönt med en middagslur. Haha. Funderar skarpt på att lägga mig i soffan en stund och bara softa och kanske somna in lite. Ska träffa Erica en sväng oxå, ska bli kul, snacka av sig lite lixom. Min kropp gillar detta nu, mat i magen och sen vila en stund. Haha, lata jag. Ska sen faktiskt försöka ta mig en promenad. Hoppas på bättre väder bara, skönt att solen lyser genom molnen men dock är det inte mycket.







Dagens Låt - Onsdag

Dagens Låt: Ja rule & Lil' Mo - We Cry
Tycker denna låten är riktigt go och gillar den skarpt=) Låten börjar lite konstigt tycker jag men den växer starkt i mina öron :)










Planera, nja..

..asså, jag gillar att ta dagen som det kommer. Skönast så, då vet man aldrig vad som kan hända. Sen om man planerar så kan man bli så besviken att dte inte blir som man vill, fast samtidigt kan det bli sjukt kul men man förväntar sig så mkt om man planerar, jag gör det iaf. Ibland kan det vara kul att ha saker inplanerat men tycker dte är kul att bara göra nåt impulsivt.

Ta vara på dagen som om det vore den sista!







En stor flicka, eller större..

För tillräckligt stor blir man nog aldrig (ålder menas nu). Tänka sig att man snart är 18, det är rätt otroligt och vad tiden går lixom. Hänger ju inte riktigt med. Bara att se sina kompisar som man har växt upp med börjar få körkort, gå på krogen och lixom börjar bli vuxna. Det går för fort och hinner ju inte med. Kommer ihåg när man typ var 14 & bara satt och drömde om att få körkort och bara vara 18, tänka sig att nu är man där, iaf snart för min del. Fyller ju inte år från 20 okt. Långt dit men hoppas att tiden går jätte fort tills dess. Känns som man missar så mkt nu när alla andra är 18 och så. Mest av allt nu vill jag bara ha körkort, det har vart min önskan, jag vet inte hur länge men mkt länge. Blir även att börja köra rally med, underbart ju =) Verkligen kul!

Tänka sig att man håller på att bli en stor flicka, vuxen kan man ju faktiskt säga snart (fast i sinnet så är man nog föralltid barn, i vissa tillfällen iaf)

Här är den stora flickan som bara väntar på sin 18års dag.







Diesel

Som sagt så köpte jag ett nytt linne igår. Det var rätt soft eftersom dom hade rea på Jc. Det var där jag hitta detta diesel linne. Tycker det är vrålsnyggt & rätt speciellt. Gillar det skarpt. Har inte köpt något på jc på hur länge som helst så det var påtiden nästan.

Jc, billigt oxå. 174.50 :- (ord. pris 350 :- )







Jag är hemma idag"

Vet att det dåligt av mig att inte gå iväg men palla lixom. Först och främst försova jag mig i morses, skulle vara i karstorp och tar ett tag att ta sig dit och då tänkte jag att jag skiter i det när jag ändå försov mig. Huvudvärk med, jobbigt. Var nån vecka sen sist nu men tror det är vädret igen som gör detta, alla denna väder omväxling gör att jag får tok ont i huvudet. Så blev att gå upp 9, sjukanmäla mig och sen ta sig två mackor och kolla på gossip girl som jag spela in från igår, kolla ju som sagt på matchen igår. Idag är planerna att jag ska träffa Erica för en picknick men vädret är ju sådär, kanske går men får se sen. Hoppas på att det blir bättre så man kan ha en picknick och bara ligga och tjöta, vore himla skönt =)







Det är bra jobbat, SVERIGE!

None

Det var lite trögt ibörjan men det bättra sig allt som tur var. Riktigt gött mål från Zlatan och värsta vilje målet från Hansson, så ska det se ut. Bra jobbat :D ! Snacka om att det blev liv här hemma när sverige gjorde mål. Alla 4 tjejer bara ställde sig upp och skrek typ, så ska det vara. :D Fan vad jag blir inne i sånt här, nästan farligt men grymt kul :D Nu är det bara att se framåt och göra minst lika bra ifrån sig i nästa match! :D






Shopping & Sverigematch! (:

Nu har jag precis kommit hem efter att gått på stan med Anna och tjötat en massa grejs och hitta faktiskt ett linne på JC från diesel. Halva priset så 174.50 :- (Bild på linnet kommer) Riktigt gött måste jag säga. Kul med såna där inpuls köpt typ. Anna hitta sig en t-shirt och en tröja. As snyggt var det ! Blev även att stå och tjöta med Danne där i början, riktigt kul. Får dra ihop gamla klassen med snart och ha en klassfest. Sedan var man duktig att gå hem från stan, det behövde jag och jag känner mig nu duktig eftersom jag är annars så lat.
Nu blire iaf snart match, Frida är på väg hit så vi ska sitta här och heja och  skricka för fulla halsar. Hoppas verkligen sverige vinner, hejaheja! :D







Glad & Uttråkad


Jag är glad och är på bra humör för snart är skolan slut och det är sommarlov snart, sen är det bara ett år kvar och det kommer säkert gå fort. Dock är jag väldigt uttråkad nu, väntar & väntar just nu. Hate it! Därför jag tog ett några kort med, blir så när man är uttråkad, dålig fantasi med. Haha. Det är jag det. Får väl se om jag kommer här ifrån snart.







Här kommer jag flygande

Shit vad det blåser idag egentligen. Trodde allt några ggr att jag skulle blåsa iväg, inga små vinder utan riktiga sådana. Håret står åt alla håll och man ser ingenting, haha. Så ska det vara, elr inte. Förövrigt känns denna dagen väldigt värd. Åkte in till skolan vid 12, hade bara estet en timme istället för 2 och sen blev det bara att åka hem igen. Kändes ju rätt onödigt vill jag lova. Men aja, så är det, duktigt av mig att vara där. Har nu fått lite i magen och så spilde jag ut hela glasen med juice, fan vad typsikt.. :@ Turen är inte på min sida idag. Jaja, nu väntar jag iaf på att Anna ska höra av sig runt 3 så ska jag ta mig in till stan igen och gå och kika i affärena. Hoppas hitta mig nåt fint (:





Hejdå!

Nu måste jag fixa det sista och plocka på mig allt jag ska ha med mig sen blir det att dra sig ner till bussen för att sedan möta Blomberg på rese och bege sig till skolan. Ska fjäska till mig så han vill gå en stund på stan med mig sen innan Anna kommer. (A) Hoppas alla får en fin dag & sol, för här finns ingen :(







Dagens Outfit - Tisdag

Eftersom det blåser och molnigt får det bli jeans och en tröja över. Känner inte för att frysa. USch! Vill ha sol och planerna var ju att bada, ser mörkt ut.



Tröja - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Jeans - Sayo
Skor - Nilson








Dagens Låt - Tisdag

Eftersom jag sitter och lyssnar på ledin nu så tänkte jag ta en låt som jag tycker är härlig som dagens låt. Denna låten älska jag som liten och satt alltid och sjöng på den. Fråga mig inte varför men gilla den skarpt.
Dagens Låt: Tomas Ledin - Släpp hästarna fria








God morgon.

Nu har jag vaknat till liv och tagit mig en dusch, riktigt skönt. Börjar ju inte för 12.10 och kan nu ta allt i min egen takt och bara softa, åker härifrån 11.45, risken är att jag blir försenad men men.. skiter i det. Har bara en lektion idag, estet. Känns värt men ändå, lika bra att gå. Sen efter 2 blir det att träffa Anna, gå på stan en sväng, sen tänkte vi bada men enda problemet är nu att vädret är inte på vår sida. Molnigt ju & blåser som hejsan :( Tråkigt. Fast iofs är det nog bra att det kommer lite regn, bli inte arg på mig alla nu men kolla bara på gräset, det är inte ens grönt längre, det är brunt och tråkigt, nej usch. vill ha lite grönt nu! :D

Nu blir det nog dags att ta på sig lite kläder, blir jeans idag som man inte använd på as länge och sen blir att fortsätta att lyssna på ledin, får en sån härlig sommarkänsla när man lyssnar på han. Det är härligt. (:







Dagens Outfit - Måndag

Måndag och en ny vecka med lite nya kläder oxå. (: det gillas. Länge sen jag köpte nytt nu. Alltid kul med nya saker i gaberoben eller byrån för min del. Dock lite mörk bild men man kan inte få allt.

Leegings - Gina tricot (Dom nya, riktig härlig och stark färg)
Linne - Rut Mfl
T-shirt - JC







Dessa dagarna känns ju värda.

Dessa dagar innan skolan slutar så gör man absolut inget som är värt.  Kan ju lika gärna sluta nu eller få ledigt tills vi slutar på riktigt. Som idag tex. Först hade vi samhäll där vi fick ett papper och skriva med vad vi tycker vi ha lärt oss på samhällen och sånt, tycker det är så svårt men men gjorde så gott jag kunde trots att det var trist. Sen gick vi upp till idrottshallen för att spela brännboll (öva inför onsdag, känns värt. Man har ju inte spelat brännboll tusen ggr innan) Haha! Fick även en liten glass, snällt :) Sen hade vi idrott, den lektionen kändes ju oxå värd, spela boule. Jaja, vilken grej alltså, skit kul. Not! Haha!
Sen satt jag och blomberg och vänta på bussen för vi är lite lata. Fick massa kottar på mig och blomberg blev suris, fast det egentligen var jag som skulle bli det. Sen hem och jaa, sitta här och dega. kulkul.. nja =/








Sminkning på Mac

I lördags som sagt så var jag på åhlens i femman huset och fick mig en sminkning av märket Mac. Fått det av min Faster i julklapp så var på tiden att äntligen göra det. Försökt 2 ggr tidigare, första gången så boka dom av min tid för dom inte hade tid och andra gången så glömde jag mitt present kort men denna gången var jag fitforfight. Blev riktigt nöjd med resultatet. Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från sminkningen och vad jag köpte med mig för smink hem.

Hon börja med att rengöra ansiktet för att sen lägga på fondution.

Nu var grunderna klara :) Vilken skillnad det blir egentligen. Förövrigt
var hon riktigt duktig hon som sminka. Är att rekomendera.

Tänk vad lite färg och små trix kan hjälpa en med det man vill.
Riktigt nöjd (:

Sitter och granskar allt. Haha!

Såhär blev slutresultatet.
Då var det dags att visa vad jag fick med mig hem för nåt:

Ögonskugga. 405kr (Fick ju presentkort på 400 så det gick till det)

Detta fick jag av Marita. Ett läppglans värde 160 kr och en mascara värde
130kr. Tack så jätte mycket<3

Fick även en helt ny sånhär. Eftersom den gamla inte gick att använda,
den mögla och allt. Så var nöjd med att fått en ny.
Så för er som kanske har vart med om detta så ska ni veta att ni kan byta den,
utan kvitto och helt gratis.

Senare vid 3 så tog jag tåget hem till skövdeland. Hela kvällen blev väldigt lugn, behövdes var väldigt trött efter allt.







Heldag (fredags) på styrsö

Jaa, jag vet jag är seg. Detta hände lixom i fredags och skriver om det nu. Men har inte orkat & inte hunnit så det är anledningen till att jag skriver nu istället. Blev iaf att åka tills styrsö som ligger utanför gbg. (Tror det var styrsö iaf) Blev en hel dag där iaf, sola, bada och så hade vi med oss massa mumsigt att äta på. Sallad & Godis.Det som var skönast med att vara där var att det var så himla lugnt, trots att det var en del folk fick man sig en stor plats, alla var lugna och gapa inte så, det var lagom vind så blev inte för varmt och vattnet var kallt i början men sen blev det rätt skönt faktiskt.


Solar för fullt, dock blev det sträcka fast jag försökte undvika det så gott jag kunde.

På färjan tillbaka till saltholmen och fastland.
Blev dock tokig på min klänning som bara ville leva sitt eget liv.

Skulle ju inte vara fel att ha ett litet hus här och åka till ibland.


Tillbaka i Maritas lägenhet, sitter här och håller på och grejar med min nya
väska och lägger på nagellack på pärlorna.  Så dom sitter kvar.

Utsikten från Maritas lägenhet, 7e våning, fyfan vad högt det är =/
 Detta var bara fredag och resten av kvällen tog vi det bara lugnt, orka inte så mkt annat. Super dag :)





Min shopping under helgen.

Riktigt nöjd med att jag hitta lite saker när jag var nere i gbg, jätte nöjd faktiskt (: Var en super helg.


Köpte dessa skor som jag ska ha till skolavslutning.
Johanssons skor, 250 kr.

Blev dessa trosor oxå från Vila, 59 kr.

Denna t-shirt fick jag av Marita, tack =) Från bik bok, 150kr.

Leggings från gina tricot, 59kr

Fick denna väska från friis och company av Marita och Farfar i skolavslutnings
present. Från Wedins, 599 kr.

(Sminket kommer i nästa inlägg tillsammans med bilderna från sminkningen)








En ny dag och en ny vecka.

Denna veckan så slutar man skolan, skönt ska det bli. Slutar på torsdag och sen tar 3orna studenten på fredag. Blir väl att åka in och kolla såklart. På onsdag så ska hela fordonsprogrammet vara på lertaget och spela brännboll. Haha, kul :P Blir kanske grillning med om jag kommer ihåg rätt.

Men idag då, börjar skolan 9.40 med samhäll och sedan lunch och efter det idrott, sen sluta. Har ju inte allt för långa dagar kan jag ju inte påstå men snart är det slut på dom och får väl ett jäkla jobbigt schema i 3an kan jag tänka mig, men sånt man får ta (;

En sak som börjar blir jäkligt jobbigt är att jag sover illa. Håller på att vakna och somna om hela tiden, springer på toa och vaknar jätte tidigt. Som nu tex. jag ska egentligen inte gå upp från 8 men gick upp 7, jag kan verkligen inte somna om, det är helt sjukt och as jobbigt =/ Nån som har ett bra tips på hur jag ska kunna få en lugn sömn?





Mina ben säger Aj!

Efter en hel dag på donken så har jag rätt ont i benen och knäna. Som tur är så har tiden ändå gått fort. Jobba som sagt mellan halv 12 och 8 men kom inte därifrån halv 9, var ju tvungen att räkna kassan och så. Gått oväntat bra idag ändå, fråga inte alls många gånger och är riktigt nöjd efter min dag. Får se när man får jobba nästa gång nu bara :P Behöver pengar så.
 






Lång jobb dag väntar


Idag blir det att jobba. Inte jätte sugen men det är ju pengar så får se glad ut och göra mitt bästa. Hoppas jag kommer ihåg allt nu, senast gick det ju sämst när jag hade vart borta länge. Inte jobbat på 2 veckor nu. Fy mig. Får se hur det går, hoppas på att det går finfint. Jobbar i vilket fall som helst mellan 11.30-20.00. Aldrig jobbat så länge där så får se hur det blir, blir en lång, lång seg och jobbig dag, men hoppas tiden ändå går fort, det brukar den trots allt göra men ändå. Tur att skolan är slut snart så man orkar att bara att jobba, blir jobbigt med båda ibland men sånt man får ta.








Mig blir ni inte av med.

Nu har jag kommit hem från götet och Marita. Varit där sen i torsdags & det har vart himla skönt. Nu orkar jag dock inte skriva om vad vi gjorde oc allt sånt men dte kommer vid ett senare tillfälle, men var jävligt skönt iaf :)








Nu blire tåg ner till götet!

Nu ska jag alldeles strax åka. Bussen in till stan går kvart i och tåget går halv ett. Ska bli skönt att komma dit ner, förövrigt tar dom studenten där nere så kommer vara as mkt folk. Haha! Hoppas man kommer fram nu bara ;) Hoppas alla får det toppen, kommer tillbaka på lördag igen, anledning till att jag kommer hem reda på lördagen är att jag jobbar på söndag. Skulle gjort det på lördag med men funka inte för mig så är det ibland ;P







Dagens Låt - Torsdag

Idag blir dagens låt en låt som jag tycker är riktigt skön. Blir på värsta sköna humöret när jag hör den och blir glad :D
Dagens Låt: Afasi & Filthy feat. Snook - 1990 nånting








Hej Torsdag !

Nu vare torsdag igen och jag är ledig från skolan, vi har en såkallad d-dag. Riktigt skönt att få ledigt ibland på dom dagarna. Dock ska dom ta bort dom till nästa år, tråkigt värre. Fick massa extra ledigt med dom dagarna. Jaja, vilket fall som helst så ska jag ta tillfället i akt och åka tidigare ner till gbg idag bara för det. Har ju fritidskort som går dygnet runt och så förhoppningsvis slipper jag en massa folk. Tåget går från skövde 12.32 och så ska jag vara i gbg vid 14. Bara jag får en plats blir jag glad. Måste läsa klart min bok med, bara 50 sidor kvar så det ska jag nog hinna innan lördag iaf. Ska ju ligga på klipporna hela dagen imorgon så då blire mkt läsning. Förhoppningsvis hinner jag träffa E en stund idag. Vore riktigt trevligt & mysigt men får väl se vad tiden räcker till.

Det som är så skönt med att packa nu på sommaren är den att man behöver inte alls lika mkt kläder som tar plats. Ingen jacka tex. som kan ta as stor plats, alla tjocka tröjor och så. riktigt skönt, fast iofs så måste jag alltid packa väskan överfull vad det än är, det känns annars som jag saknar något. Haha! Jag packar alltid för mkt och använder inte alls mkt av det jag tar med mig men men.. Man kan ju inte vara bra på allt. Ser i vilket fall som helst fram emot min vistelse i gbg. Kommer förövrigt hem på lördag nån gång, när vet jag inte men eftersom jag slapp och jobba så blire väl eftermiddagen nån gång. Har ju en tid bokad på Mac för sminkning. Ska bli kul. Sen får jag produkter för 400 kr. Kan inte klaga direkt.







Dagens Låt - Onsdag

Dagens Låt: Brick & Lace - Get That Clear (Prod. By Akon) (Unreleased 2006)-uC
Denna låten blir jag riktigt partysugen till och bara vill hoppa upp och dansa för fulla muggar till. Riktigt bra tycker jag låten är. Känns att det är sommar här oxå.


   





Solsken och en bok

Riktigt skönt förut, gick ut och la mig på gräsmattan utanför lägenheten, brukar inte göra det men var riktigt skönt måste jag säga. Mitt mål var inte att bli brun utan bara ta det lugnt, få tid för mig själv och läsa en bra bok. Ska försöka läsa klart denna boken innan lördag eftersom jag vill lämna tillbaka den till Marita när jag nu ändå är där. Men förövrigt låg jag där ute i över en timme och det var riktigt skönt men gick tillslut in för jag kände mig hungrig och bestämde mig för att grilla lite. Riktigt gott med korv med bröd och smaskens på. Har nu även packat inför stundande resa. Ska som sagt ner till gbg imorgon och vara där tills på lördag. Ska hälsa på min faster, blri solning, badning och sminkning hos Mac. Ska bli kul :)








Jag är ingen ängel jämt.

Ibland kommer djävulen fram i en. Är en tävlingsmänniska som så gärna vill vinna, hatar att förlora och denna gången hade jag turen med mig att vinna. Nu kanske ni undrar vad tusan jag vann, det var att vi bowla med klassen. Jag vann ju inte över alla men med dom jag spela. Jessica, blomberg & Aulikki (lärare) Vi spela 3 serier och jag ledde den mesta delen men i slutet kom blomberg ikapp mig och på sista omgången så gjorde jag en strike och sköt mig till segern, vi låg innan då på samma poäng. Jag fick totalt 249 och blomberg 245, jämt var det men riktigt kul. Kul när det blir så då blir det nåt att kämpa för och jag palla mitt eget tryck. Haha(:










Kli i näsan

Godmorgon (:
Enu en ny dag och en dag med sol. Underbart! Enda negativa är att jag har massa kli i näsan och ögonen rinner. Det är grymt jobbigt. Allt är gräspollens fel, klarar inte av detta nyklippta gräs, as jobbigt. Tagit allgeritabletter så hoppas det går bra men ändå. En sak till som med är jobbigt är dessa jävla mygg / knott som kommer fram nu, har fått ett bett på ryggen som kliar så, Gaaah! Jobbigt.

Idag blire iaf först skolan och sista dagen för denna veckan. (Slutar skolan nästa vecka) Först har vi iaf svenska där jag inte har en aning om vad vi ska göra. Sedan kl. 1 ska vi iväg och bowla (: det ska bli kul, hoppas att jag är bra denna gången, för ibland är jag jätte bra och ibland är jag verkligen kass. I eftermiddag kväll så tänkte vi kanske grilla, bada & supa med några i klassen men vet ej om det blir nåt eftersom vi ej har bestämt nåt än, men men får väl se om det blir nåt.







God natt (:

Nu ska lilla jag gå och krypa ner i sängen, bara ta bort sminket och borsta tänderna och sen ta min bok och läsa en stund. Ikväll blir den första kvällen på väldigt länge jag inte pratar i telefon, blivit van vid det nu, lite tråkigt och tomt men jag kommer klara mig fin fint med en bok. Kan prata hur länge som helst i telefon och hatar att lägga på. Som mest har jag snackat i tele i 5 ½ timme. Tiden gick väldigt fort men var inte jobbigt på något sätt alls.
Men nu får alla sova så gott, det ska jag (:







Handla kan vara väldigt jobbigt

Precis kommit hem från att ha storhandlat med mamma. Innan vi gick in i själva maxi så ville jag in på skopunkten och kolla efter skor men till min stora besvikelse fanns det där inget jag sökt och ville ha. Det som stör mig så jävla mycket är att jag aldrig hittar ett par pumps som passar mig. 37orna är alltid för små och 38 alltid förstora :S Vad ska man göra, gör mig tokig. Men men, blev sen in på maxi och storhandla, var inte alls sugen för det och en massa folk. Bort med er för en stund närjag är där. Sen fick jag en cpvagn som bara drog åt vänster hela tiden, Gaah! Störande. =( Blev även att övningsköra för min del, gick bra som vanligt. Börjar känna mig rätt duktig, fast många ggr (inte bara jag) så överskattar man sin förmåga om att tro att man kan köra och hantera en bil jämt, nejnej.. mkt kvar att lära. som att KOLLA I SPEGLERNA, är fan kass på det.

Ikväll blir det att bänka sig framför tven från 8-10 för att se mina favvo program, gossip girl & DH. Yeah! typ det enda jag följer, och älskar det.







Ont, det gör ont!

Jag vill ju verkligen träffa dig och umgås med dig massa, men det går ju verkligen aldrig. jag pallar verkligen inte hålla på att vänta, du är fin & charmig men är du värd detta? Är jag den du vill ha om du gör så. Kan jag verkligen lita på dina ord? Ikväll så får jag se hur allt slutar. Jag vill veta nu.








Ingen kjol för min del.

Nu har jag gått i klänning igår & kjol idag. Det tär på insida låren. Speciellt eftersom vi sprang från poliserna idag. Det gilla inte mina lår, nu är det en såndär sveda och gör as ont. Får bli cityshorts nu tills det onda går över. Kan tänka mig att det är väldigt många som känner igen sig i detta, kanske nån som har ett bra tips hur man kan få bort det fortare så det inte gör så ont!?







Jag behöver faktiskt skor!

Jag känner nu att jag har ett stort behov utav nya skor. Speciellt ballerina och ett par jag ska ha till skolavslutningen, jag måste fan köoa nya skor, detta går inte. Inte köpt några sommarskor i år än, får gå in på skopunkten sen och köpa mig ett par billiga eller fler. Dock inte så mycket pengar men men, behöver faktiskt skor (även om folk inte tycker det) så BEHÖVER jag det. Dom jag har nu börjar bli sletna & fula.



Dagens Låt - Tisdag

Dagens Låt: Drömhus - Vill ha dig
Får en sån sommarkänsla & detta är en låt alla kan och härlig att sjunga med till.








Värme, feghet & Aj!

Sicken dag detta har blivit än så länge. Först och främst har vädret varit perfekt idag, sol och sen har dte vart blåst men det har bara varit skönt. Behagligare helt enkelt mot gårdagen. Sovmorgon som vanligt denna tisdag. Först hade vi svenska & ett svenska test, gick typ på 5 min sen sluta vi. Nästan lektion börja då 2 timmar senare, så först tog vi det lugnt, sen åt lite och sen skulle västerhöjdare komma ner till kavelbro för ge igen sen i torsdags, så typ hela skolan stod ute och vänta men det kom inga vid 12 som dom skulle så efter att vänta ett tag gick ungefär halva skolan upp mot västerhöjd, i ett långt led med massa vattenballonger. När vi väl kom till västerhöjd så hade fegisarna låst in sig i skolan denna gången oxå. Vår rektor hade ringt till polisen så bara efter ett litet tag så kom det polisbilar så alla får kuta ner och stå där nere & efter komit mer poliser kuta vi ner till stan och bort mot kavelbro igen, många var kvar så fick höra sen att dom tagit fram hundar och skit. Jävla töntigt! Snacka om att vara fega och inte vågar komma ut, jaja.. jag säger inget mer om västerhöjd  ;P HAHA!  Men kul iaf hade vi. Fattar bara inte vad det kan vara för farligt med lite vattenkrig så har det ju alltid varit. Sen när vi kom tillbaka så var vi över en halvtimme försenad och blev bara att sitta och titta på film på esteten. Sedan har jag fått så ont mellan benen, asså låren. Gått i kjol hela dagen och så fick jag springa på det, då gjorde det ont. Fick därför skjuts hem av Dennis, jätte snällt :) Blev att laga mat när man kom hem och ta bort min tid på lördag eftersom jag inte hinner hem till den, är ju i gbg. Senare i eftermiddag blir det att storhandla med mamma men ett bad idag skulle inte vara fel ändå.






God morgon.

Då var det tisdag igen. Bara imorgon kvar i skolan innan man får lång ledigt igen :) Soft ! Har d-dag på torsdag & sen är det ju nationaldag på fredag.
Idag blir det svenska, med ett litet test på ordspråk och sånt, sen estet där vi bara ska sitta och titta på film som vanligt. Haha! Resten av dagen vet jag inte, men det märker man väl ;P








Dagens Outfit - Måndag

Eftersom det vart så varmt och skönt idag så blev det en kläning. Riktigt skönt :) Bara haft den en gång för typ 2 år sen på skolavslutningen i 10:an. Skönt att få på sig den än iaf.

Klänning - Kommer inte ihåg
Vita linnet - H&M







Helgen som varit

Har ju inte vart hemma denna helgen. Tänkte berätta lite i snabbt vad som hänt, orkar inte lägga in bilder och sånt eftersom gjort det nu ett tag på bdb så är nån nyfiken på massa bilder och se vad jag hittat på så kan ni kolla här - http://vforsberg.bilddagboken.se

Men nu kan jag berätta lite här iaf vad jag gjort. I fredags så övningskörde jag till Vara där jag mötte Nina & Pappa för att besikta bilarna inför tävlingen på lördag. Gick fint! Efter det var jag skit hungrig så åkte och köpte pizza, jätte gott var det.

Lördagen tillbringades ute hela dagen eftersom att det var ju rally i Vara. Behövde inte gå upp så tidigt det var skönt. Sen så var man på almeåsen hela dagen där servicen och allt höll till. Lite kul var att en sträcka låg precis vid servicen så man fick se lite, riktigt kul. Kan lägga upp en bild på pappa sen. Det var en riktigt varm dag, tur hade man tält annars hade man nog grillats till dötts. Fyfan, hemskt så varmt var det. Pappa var en svng i diket med, tappa 2 min där :( Var dom som lyftes fel oxå för dom var ju inte allt för snabb och så trodde dom den var framhjulsdriven så en hoppa upp på huven och trodde det skulle gå bättre då neeh, den är för fan BAKHJULSDRIVEN! Gjorde en buclka i huven med knät istället, tack då :( Blev därför 3:a från slutet och Carola & Helena kom sist men bra att dom kom i mål bara eftersom det var deras första tävling, man kan ju inte ha för höga förväntningar. En varm men kul dag :D

Söndag, blev hämtad av morfar på lördagen så tillbringa därför söndagen hos mormor och morfar. Blev solning, prata i tele och sen köra hem. Gjorde mina två första omkörningarna, stolt  ! :D





Man kan inte klaga direkt.

Sicken jävla väder det är egentligen. Riktigt jävla varmt, jag tycker det är lite för varmt. Kunde ju blåst lite mer idag tycker jag ju. Men aja. Idag så blev det först skolan med Samhäll, där vi fick tillbaka våra prov, fick VG så är nöjd :) Sedan blev det att se klart filmen med. Rätt bra tycker jag ändå. Kommer dock inte ihåg vad den hette. Sen blev det att sitta ute i solen en stund men det orka man ju inte nån längre stund direkt. Så gick in en sväng innan vi skulle ha ute gympa och kan lova er att det var jobbigt idag. Som tur var spela vi skogsbrännboll mellan några träd så fick skugga (: Men var jobbigt iaf. Fick ju gå både dit och tillbaka. Är en bit till lertaget, usch ! Men sen var det riktigt skönt med en iskall dusch och drack massa vatten. Sen satt jag och "Plutten" utanför kavelbro i skuggan och tog det lugnt, sen efter typ 45 min så gick vi till sekunden och köpte lite dricka och satte oss mellan bolunger och penta. Satt där typ en timme, var rätt skönt att sitta där i skuggan för solen orka man fan inte. Sen hem och nu är jag här. Blivit klänning förövrigt idag, bild på det kommer. Haft denna en gång bara för två år sen så tänkte att det var på tiden att använda den igen :) Skönt med kort. Blivit brunare nu med, skönt. Syns i ansiktet speciellt, behöver inte ens ha smink typ längre, bara lite mascara och rouch men inget annat. Härliga soool, jag älskar dig, nu kan lite blåst bara komma.








Måndag igen.

Har ju som sagt inte vart inne här på hela helgen, vart hos pappa och vart på rally och var även en sväng hos mormor och morfar i vargön men mer om vad som hände i helgen kommer senare idag när jag kommer hem från skolan.

Nu är det dags för skolan strax, näst sista veckan nu, det är riktigt soft :) Blir samhäll idag, där vi får reda på vårat prov, har hon sagt iaf och sen blir det även idrott, usch har ingen lust men är ju fint väder så hoppas det går bra iaf.








RSS 2.0