489324-203

3 S'en.

STAN, STRANDEN OCH SPANA!
Ska nu först till stan med Malou om en halvtimme ist för en kvart, tror det nog var nån som inte lyckades komma upp ;) hihi. Sedan ska även Frida med upp och sola och bada i simsjön, dock ser ju faktiskt inte vädret överdrivet bra ut med en heldel  moln, men får väl se vad vi kommer fram till :)
På kvällen efter 6 kommer Loffsan med också så ska vi tjejer laga lite mat och bara mysa :)
Kommer bli en riktig tjejdag, men vi behöver det nu, för kommer bli svårt att få ihop det och kunna vara alla så får ta tillfället i akt.

Chillkväll

Gårdagen blev ganska bra ändå, först jobba, svettigt, mycket folk och fick jobba över en timme men vad gör det, pengar :D Efter detta så blev det att åka bort till Loffsan, bada i hennes poolen en sväng, svinkallt ju, dock 21 grader. Sen när de får sin värme ovandlare då ska jag vara där jämt ;) haha! Iaf sen bestämde vi oss för att gå ut på depå med Jimmy, Mirza och två tjejer till och sen kom även Malou och Frida och joina. Gratis in på depå så det var nice. Drack endast 2 cider igår och det var gött att bara ta det lugnt, var där inne och snacka lite iaf och sedan blev det lite dans, dock sjukt varmt. Stack vid typ 12 drog till donken och sen till karstorp och sen hem.. Trevlig kväll :)

Idag blire jobb först, 12-15.30 och sen ska jag möta upp Anna-Karin vid pims och ta en fika :) ska bli kul att få snacka lite var så grymt länge sen och snart ska hon ju åka iväg till Usa i ett år så man får passa på.
Sova?

Funderar skarpt på att lägga mig snart.. Hon är ju trots allt snart 1.
Idag har det blivit en sväng på marknaden i Nossebro, inget att ha, bara varmt och massa jobbiga människor. Sen lunch hos pappa med en mumsig kebabtallrik, fy mig! Efter det hämta upp Michaela och Zeb i Vargön bort till vbg och fika hos Lena. Sedan iväg till farfar lämna av hunden och barnet för sedan hem och packa och åka hem till skövdeland!
Suveränt väder det har vart, hoppas det håller i sig även om jag ska jobba nu, tors-sön.

bjuder även på en bild från min balfotografering..
 


Hatar att vänta

Värsta jag vet att bara sitta och vänta på att någon ska höra av sig. Vad är det för jävla stil och säga att man ska bara göra en sak pch sen inte ringa, vafan man handlar väl för i helvete inte i 3 jävla timmar? är sååå jävla irriterad. åååååååååh! snart drar jag iväg och skiter i allt, bara sitter typ själv uppe på berget. Grejen är den att jag skulle kunna göra massor av annat egentligen men nu hade jag lovat och så får jag sitta och vänta, han ska få veta att han lever är ju en sak som är säkert!!!!!!!!Studenthelgen

Har bara en sak att säga att studenten och balen har vart det bästa jag någonsin har gjort i hela mitt liv! alla pengar, all stress, all nervösitet och allt har verkligen varit värd det. Jag skulle lätt göra om det  om och om igen! Studenten var en helt underbar tid och lycklig tid. Ta mig tillbaka.

Så nu är det dags för vuxenlivet och börja jobba på riktigt, får se hur allt detta kommer gå. Får ont i magen av bara tanken av att det är slut med skolan och fp3. Saknade kommer vara stor! Men dags att gå vidare och bli vuxen.Biljävel

Asså jag tror seriöst att detta inte är min dag. Fart fram och tillbaka och överallt hela dagen, inte minst till biltema 3 ggr idag. Men kortegvagnen börjar ta form och egentligen får det regna massor för vi klarar oss :D haha! Men tror det blir jävligt nice faktiskt. Så suttit och skrivit massor och grejat och blivit anklagad för massa skit. Irriterande. Så inte min dag.

Dessutom när jag var påväg hem så dör bilen mitt i allt när jag kör. Fan vad kul! :/ Jätte kul, inte ens närheten av att starta. SKIT BIL! vad irriterad jag blir. Sen när jag försöker få tag på nån så lyckas mobilen att dö också.. ännu roligare. så fick lämna bilen och GÅ hem för att försöka få tag på nån. Loffsan var så snäll och hjälpte mig och bogseringen gick bra som tur var. Nu har man testat på bogsering också, kul.. (om det inte hade vart min bil då). Får se om pappa hittar nån generator nu och ska även jag kika om nån har. Behöver bil denna vecka. Hoppas att denna dagen kan vända och bli bra.

Imorgon blire go-kart med klassen. Riktigt kul :) Bara jag lyckas komma dit.. Hoppas på dennis.

Värda skoldagar

Dags att komma igång med skrivandet igen, får se hur det går :)
Idag iaf så har det vart skolan först med natur där vi satt och titta på nån film, läskig sådan. Gillar det inte men man kan ju inte alltid få som man vill. Sedan vänta svenska med studentsnack och planering och sedan vänta även film här och betygsnack, jag kamma hem ett härligt VG i svenska B, jag är nöjd =) Sedan vidare upp till idrotten där vi fick tillbaka våra idrottsuppsatsen där jag till min lycka fick G i både uppgiften och slutbetyget. Ganska komiskt att ungefär 8-9 av 13 i klassen får IG på uppsatsen, känns bra. Bra jobbat, FP3.
Efter skolan har jag hållt på och städat hela dagen, det var en sak som verkligen behövde göras. Minns inte när jag gjorde det senast ens. FY mig!

Men nu är jag ganska trött så är sugen på att vila, får väl se vad det blir..
Tappat suget

Jag har ena tappat suget på att blogga, men sånt går ju upp och ned. Har även inte funnits nån tid till att hinna med det. har viktigare saker för mig.
Som att det är 8 dagar kvar till studenten känns ganska sjukt. Kan knappt fatta det. Jag är vuxen nu och ska börja jobba. hjälp!
RSS 2.0