489324-203

Dagen efter

Igår bestod dagen av en jävla baksmälla, stan, jobb & festa.

Baksmällan gick över när jag kom ut på stan och fick i mig lite frisk luft, där vid 5 tiden ungefär. Och vid 5 börja jag jobba, det var inte alls mkt folk och det var väl rätt väntat om man säger så. Det var skönt ändå, fast det blev rätt segt efter ett tag men vid halv 10 skynda jag mig som tusan att platta håret, sminka mig, äta & byta om. Gick bra tillslut. Mamma och Andrea hämta mig och körde mig till Malou, där det var PARTY! Lugnare igår än vad det var i fredags men men.. Försökte supa ikapp lite och det gick ju rätt bra ändå, kom ikapp lite. Haha. Sen vid 11 drog vi in till stan efter Malou somnat hemma hos henne, blev en sväng i virvelvinden och sen sög det mest bara, så vid 1 drog jag hem och sov så gott  !:D Sov enda till 10 idag. brukar aldrig kunna sova när jag vart ute och jag är inte bakis heller. =)

Nu ska jag snart göra mig iordning för om en timme måste jag åka bort till jobbet, långt pass idag. 13.30-22.00. Idag kommer det ju inte vara mkt folk, nej inte alls :O alla bakis människor, fy fan säger jag bara.
Sen hem och bara sova för att orka gå upp till skolan på måndag. Bläää.

Även grattis till Pappa & Magnus som tog en tredje plats i grp E (igår var det tävling i trollhättan). Och vann B-förare.







Jag mår inte bra.

Det är självförvollat att jag mår som jag gör men ändå, lite synd är det om mig. Såhär har det aldrig vart förut, magen är som ett helt bryggeri som håller på att koka & sprängas, känns inte alls bra i magen.
Nu har jag lovat mamma att ta en fika på stan innan jag ska börja jobba, får se om jag kommer palla detta. Börjar jobba om 2 timmar, jag ber dig gud, låt mig fixa det.







Fest, fest & fest igår.

Matfestivalen var det ju som sagt igår, var först hos Malou, blev lyckat :D Förutom att polisen kom och så. Vid halv 11 - 11 drog vi in till stan, åkte en karusell, träffa folk och hade skoj. Men sen blev det sådär. Åkte hem med hemlig person och sov.
Riktigt kul med er tjejer hos Malou, ikväll blir det ännu bättre. :D
Men först innan jag får festa igen måste jag till mcdonalds och jobba. börjar 5 och slutar halv 10, men får ändå bli rätt lugnt eftersom jag ska jobba på söndag, 13.30-22.00, vill ju inte vara för slut ..
Matfestivaken än så länge, sådär..

VEM VILL GÅ I TREAN NU?! ALLA ALLA !!

En bild från igår..
Louise, Jag & Malou<3







Typsikt tjejproblem

Ikväll blir det party som sagt och den stora frågan är, vad ska jag ha på mig ? :O Det är verkligen typsikt oss tjejer och inte veta vad vi ska ha på oss men tror det blir leegings, tunika & skärp ikväll och imorgon svarta jeans & ett randigt tublinne.
Nu måste jag iaf in i duschen, ska iväg till Malou om några timmar men orka stressa.








Party tonight !!

Nu är det matfestivalen i skövde. Det betyder iaf för mig och många andra FESTA like hell ! SKa bli riktigt skoj. vädret är bra nu med så får hoppas det håller i sig så :D
Men först är det skolan med svenska & projekt & företagande. Börjar typ om en och en halv timme, och slutar 13.40, det är nice. Det blir sen hem och fixa iordning och sen vid 6 tiden dra iväg till Malou. där vi ska ha förfesten och även göra sig iordning & när man kommit dit ska vi gå in till stan och träff Lollo och sedan hem till Malou igen & fixa sig iordning :D Ikväll ska det vara en full Veronica, det kan jag lova ! PAAAAAAAAARTY !








torsda'

snart är det sängen, måste läsa bok med, har ju typ 200 sidor kvar och den ska vara färdig läst tills på fredag så blir skynda, skynda.
idag har det först blivit religion en sväng och fått reda på en inlämnings uppgift vi ska göra. Sen blev det fotografering och jäkla vad fort det gick, allt var klart på 10 min typ. Haha. Hoppas det blir okej bild, känns inte så dock. Efter det samhäll där vi snacka om konservatism. Börjar få lite grepp om vad det handlar om. Efter det lunch & idrott. kul idrott ändå, först hata jag bara henne men sen var hon en sån gympa lärare jag skulle behöva så nu tycke rjag om henne. Synd att vi inte ska ha henne mer.

Efter skolan åkte man hem, laga mat, plugga lite, kolla tven, snacka i tele och bara slappa och laddar inför imorgon då det är matfestivalen i skövde & då ska det partas, ooohej :D







*klick*

idag är det dags för den där jäkla fotograferingen i skolan, usch. jag vill inte. har en fin finne med på kinden - dagens i-landsproblem. men ändå det är störande och jag känner inte alls för detta, vad ska man ha på sig osv?! Sicka problem, men aja det blir väl som det blir då. Har tat på mig leggings & en gul stor t-shirt med skärp i midjan. Så får det bli, enkelt men nåt extra.
Idag är det först religion sen samhäll & sist idrott det som är gött att vi blir själva idag, underbart :D

Dom ringde från körskolan igår ikväll, vid 9 :O haha. men aja, så har en dubbel lektion på morgonen på torsdag 7.30, (nästa torsdag) jippi =/ usch, fy vad segt men nu har jag iaf bokat in det. bra det ! =)
Var även hos Anna en sväng och alltid lika kul att träffa dig synd att det blir så sällan bara. Det finns bara en som du <3 Jag älskar dina historier, dom är verkligen klockrena  :D







det droppar från himlen, MYCKET

shit, vilket jävla väder, regnet verkligen bara öser ner. Skulle köra bort och hämta Benita i stallet och jäklar vad det regna då, såg ju inget typ. Hatar att köra i sånt, är jobbigt.

Idag har man först varit i skolan, först samhäll och sen lunch & sist svenska där vi bara satt och läste, får typ sitta och läsa hela tiden känns det som för den där bokrecensionen ska ju vara inne nästa fredag. Så har haft 2 veckor på oss typ + att jag fick börja med en ny bok.. kass är den oxå. Den är verkligen seg och extremt beskrivande. jobbigt. sen efter skolan så drog jag, blomberg & karlberg på stan en sväng, gjorde inpuls köp på h&m, en kofta för 298 :- och en sjal 129:- men hade 10 % så blev 398 för allt. oj, mkt i rabatt, not :/ Sen hann man visste inte mer :/ så får kanske bli mer imorgon är mkt jag skulle behöva köpa just nu, hitta ett par as snygga skor med =) sen kom man hem, laga mat, läste mer i boken och vila. Nu är det meningen att jag ska träffa Anna en sväng, får se när hon hör av sig.








 


hälften kvar..

onsdag och då är det hälften kvar av denna vecka innan det blir fredag. på fredag blir det matfestivalen med förfest hos Malou.lördag blir det oxå matfestivalen med förfest hos Malou men först är det jobb på donken till halv 10. och sen på söndag är det jobb igen. Kommer nog må bra =/ sen jobbar jag ett långt pass på söndag med 13.30-22.00. Känner att jag inte riktigt kommer komma upp på måndag sen.

idag är det först skolan, börjar 9.50 så ska ta bussen alldeles strax. kvart över, ska möta plutten på rese och sen gå bort till skolan. där det blir samhäll & svenska (vilken ordning har jag inte riktigt koll på men ändå). Efter skolan som slutar 13.40 så ska jag och plutten på stan, kollar kläder och sånt. Jag har lite ärenden att göra.








inte vart toppen dag

dagen i skolan har verkligen varit seg, timmarna har gått i snigelfart & allt har bara känts sådär. Har typ inte gjort ett enda dugg idag. men så är det.
efter det åkte jag hem, trött som tusan. mamma kom hem och vi åkte in till stan och gjorde några ärenden, lämna även en lapp på körskolan att han ska ringa mig men får väl se hur det blir med det. Får testa imorgon annars igen.
hem igen, hämta Benita och nu tven. Har ont i huvudet & är trött.
Hatar att köra suzukin, har övningskört idag en massa, lite smått förbannad på den jäkla dum bilen.







Höstterminens schema.


mitt schema för denna hösttermin och min sista hösttermin i skolan







God morgon

Det är molnigt ute och igår var väl sista dagen för fint väder och en sensommar dag.
Idag blir det ut till verkstan igen, 8-16. Blir att fortsätta med grundläggande elektronik. Fy, vad det är tråkigt, el är så jäkla krångligt. Men men , det fixar sig säkert=)
Efter skolan/jobb ska jag och morsan in till stan och fixa lite grejer, det är soft det :)








MAMMA MIA!

Mamma mia säger jag bara, gud vad bra den var. Mamma mia alltså, filmen ! Jag blev verkligen kär i filmen, den har ju allt kändes det som och jag kände mig verkligen glad och lycklig efter filmen. Fick även tårar i ögonen när man satt där och massa minnen och vad som kan komma skall fick en att nästa lipa. Men den filmen är verkligen värd att se, den är riktigt bra ! :D






en lång måndag

jag är trött och det finns väl sina anledningar, att jag var uppe sent och gick upp tidigt. Haha. inte så konstigt då, dagen har bestått utav jobb med el, snackat en massa och jaa, det var min dag det en så länge. Kul va!?
Jag har faktiskt varit duktig på att jobba idag men det brukar vara så i början, men det kommer väl trappas av sakta men säkert =/ Att gå 8-16 i skolan det är segt & tar på krafterna.

Nu ska jag bara sega här ett tag och vid halv 7 ska jag, mamma & Benita och kolla på bio, Mamma mia. Hoppas den är bra :)









Rally i Halmstad

Vinst igår, var ju nere i halmstad och åkte en RS (rally på asfalt kan man säga). Det regna väldigt mkt och det var inte så kul för det går ju inte åka lika fort då men det händer ju då lite mer när det är regn, folk snurrar och man kan inte riktigt hitta rätt bromspunkt.
Vi gjorde en tabbe och åkte bredvid chickanen eftersom bilen bara åkte uppe på vattnet men det gick finfint ändå, tappa lite men behöll ledningen iaf. Vi körde 3x3 varv. Inför sista varven så var det 1.5 sekunder mellan oss och han bakom. Men vi förbättra våran tid med 5 sek från första varvet och vann =) I denna tävling är vi flera stycken ute på "banan" och då kan man bli ikapp körde av snabbare bilar eller tvärtom och vi blev det sista varvet och man blir mk mer tagad när man har nån bakom men då blir det oxå lättare att göra misstag för man vill så mkt men vi hade honom bakom oss ett varv tills uppför backen när han kunde komma om oss, mkt fler hästar men han fick jobba för att komma om iaf. Vi kunde inte riskera att missa sekunder genom att sakta av och låta han komma förbi, det går inte. Trots allt regn så var det riktigt kul =) Som alltid med rally. Nästa år sitter nog jag bakom ratten om det blir som jag har tänkt.







Hektisk dag väntar

Jag är uppe alldeles för tidigt och behöver inte vara uppe än egentligen, men lika bra. Måste hinna med att svänga förbi rese och köpa biljett till jkpg där pappa & nina ska hämta upp mig för att sedan åka iväg till halmstad.
I skolan idag väntar svenska & sen projekt och företagande. Jag måste nog faktiskt gå 30 min tidigare för att hinna med att åka hem och hämta väskan och äta. Tåget går 14.54, så blir stressigt idag. Fy ! Hatar förövrigt att åka tåg.








John blund kommer snart

Är riktigt trött just nu känner jag.
Idag blev det först skolan, börja 12.10 med religion och sen idrott där vi mötte vår nya lärare vi får se hur det kommer gå med han, oj vilken kille, verkar jobbig.
Efter det kolla tågen och körskolan men då var ju ingen där, som vanligt.
Nu på kvällen blev det mys med P, jätte härligt att ses igen.
Nu blir det sova.








Då var man igång iallafall

Andra dagen i skolan och idag så har vi inställt en lektion så flytta fram den andra lektionen så vi börjar idag 12.10 med historia, buh.. Låter sådär kul. Men får se hur det blir, första lektionen så.
Sen är det idrott, fy. Vi har iaf fått en ny lärare, inte en aning vem det är en, men hoppas han är snygg ;) HAHA!

Igår så blev det typ inget bloggande men det var för att jag var med Frida hela dagen, gick direkt till henne från bussen, satt där och tjöta och sov en stund båda två. Hih. Där låg vi på var sin sida soffan. Haha. Senare åkte vi in till stan och fika en sväng. Varm choklad och sen en natostalrik, mumsigt. Sen blev det hem och sitta här en sväng och sen sova så skönt :)








Back to school

Nu går min buss om en kvart och jag vet inte riktigt än vart jag ska någon stans :/ Jag antar att vi ska till verkstan men det är ingen som har koll eller vet. Jaja, det är ju som vanligt. Vi är klassen med noll koll. Drar till verkstan vilket fall som helst. Martin ska ju smsa mig om vi ska vara där, bra att veta. Det är ju en bit mellan själva skolan och verkstan och sen iaf så börjar vid vanliga lektioner efter schemat vid halv 10, tänk att inte kunna ta det lugnt ens första dagen. Usch!








Och nu hemma i skövde.

Tusan vad skönt det var att äntligen få komma hem. Jag älskar mitt hem och borta bra men hemma bäst. Har allt längtat hem även om det var underbart nere i grekland och skulle mer än gärna åka iväg igen.

Nån som är på, på att dra utomlands snart ? :D

Pappa har vart snäll och hämta mig och faster och köra hem mig till skövde. Jätte snällt=) Tack<3 Har faktiskt redan packat ut väskan och slängt ALLT i tvätten, lika bra så för allt luktar salt och sånt.
Var riktigt skönt att få ta en dusch i en normal stor dusch och få dansa och sjunga hur mkt man vill. Haha. Var en underbar dusch för den som vill veta ;)

Imorgon skolan och inget jag ser ifram emot och som vanligt vet ingen vart vi ska vara men antagligen verkstan, kan inte tänka mig annat men man vet ju aldrig, men lurat alla dit nu så antagligen blir det de.
Då blir det snart att sova så man orkar upp, har inte använt ringklockan en enda gång på hela sommarlovet, fy fan vad underbart men längtar inte tills imorgon direkt, men aja. Måste leta rätt på papprena vi fick när vi sluta, måste ju stå där. Haha.







Tillbaka på svensk mark igen

Det är lite blandade känslor om att vara hemma igen. Skönt men detta regn som man typ blir ledsen att se, vill ju inte ha regn. Vill tillbaka till solen och badet. Hade en dag 41 grader i skuggan, men jajemänsan så ska dte vara.
Det som vart bland det härligaste är att vi (jag och marita) inte stressat en enda gång under resa, aldrig sagt skynda eller något sånt. Riktigt härligt, så ska det vara. Men imorgon är det tillbaka till vardagen och slut på livets sista sommarlov. Låter så dyster att detta ska vara sista dagen på sommarlovet och det regnar.

Jag är än kvar i gbg och vid halv 5 tiden kommer pappa och hämtar mig här och sen ska köra mig hem till skövde. Ska bli underbart att få komma hem och sova i sin egen säng, mjuka dessutom. Denna säng på grekland var väldigt hård kan jag lova.

Mycket har jag nu på denna resan vart med om och sett. Ätit mkt god mat (är mkt mer vuxnare nu och kan testa nya saker och maträtter, riktigt skoj) Blivit en hel del drink och bara levt livets goda dagar. Mkt sol och bad har det även blivit. Dom tre sista dagarna låg jag faktiskt i skuggan, var för varmt faktiskt och sen tyckte jag att det räckte med färg som det var. Nu när jag sitter här så känner jag mig inte alls brun men jag är säkert det,kanske bara jag som inte ser det. Får väl se om man får nån reaktion.
Nu ska jag bara luta mig tillbaka ta en mars och njuta av sista dagen i friheten
.





Update from Lefkas

Nu ar jag i nidri och resan borjar snart narma sig sitt slut. Det ar varmt men trevligt och jag trivs. Idag blev det en dag pa havet, kan lova er att jag blivit riktigt javla brun idag. Haha. Pepparkaka helt enkelt. Kommer hem pa tisdag sa hors da.








Framme i gbg nu.

Efter lite regn (mkt då), åka vilse och trötthet så är jag framme i gbg. Jag körde till vårgårda och det gick fint, regna bara lite men fick gå men i vårgårda så var pappa och nina, fick lite pengar, godis och sen ville dom även säga hejdå. Tack, <3
Körde vilse som fan jag och mamma trots beskrivning men det är sånt som händer, kom fram efter hjälp av Marita. Nu har det blivit lite ätit och nu dags för det sociala spelet. Är trött så blir nog att sova snart ändå..







Packat & Klart

Nästan iaf, har bara små saker som smink och  sånt att lägga ner och snart ska mamma köra ner mig till Marita i gbg och vi ska till landvetter & inte arlanda, skrev fel igår. Blandar alltid ihop. Måste säga att jag har rätt ont i magen ändå, nervös. Kanske kommer ett inlägg in innan jag åker iväg får se, ha det bra allihopa. Det ska jag ha=)








Dags att sova, men inga mardrömmar nu tack !

Sova, sova & sova. Nu är jag trött blev inte så mkt sömn förgående natt. Men kan aldrig sova bra när jag vart ute och partat. Jag hoppas jag kan sova nu iaf efter skräckisen jag, mamma och hennes vännina vi har tittat på nu. Om nån docka och att man inte får skrika för då dör man och grejs. Bra film ändå men läskig.
Jag får nån konstig känsla oxå vid halsen som om nån ska ta en kniv och skära av halsen. Fy fan vad jag hatar det :/ får panik.
Inga mardrömmar nu tack, måste vara utvilad tills imorgon för imorgon sticker jag till gbg och min faster för sedan på måndag åka till arlanda och ta flyget ner till grekland. Shit, lite nervös faktiskt. Hoppas jag kommer hem levande.








Varför ska jag betala för att kissa?

Det jag kom och tänka på igår var - varför kommer det sig att tjejer ska behöva betala för att gå på toa men inte killar? Som igår var jag jätte pissenödig och var bara tvungen att gå, då står jag där vid en tjejtoa där du måste lägga i en 5a för att komma in och brevid är killarnas kissoar och där är det bara att öppna dörren och gå in, vadå taskigt eller?
Den kissoaren var att det var bara att kissa ner i golvet kan man säga så vafan, kan jag sitta ut så så kan jag väl lika gärna sitta där, för varför ska jag betala när inte killar behöver!? Smått störande.
Kanske inte är så jämt men där jag var, var det så och har sätt andra fall med sånt med.







V&T bilder..

Nu kommer det bilder från gårdagen. Kul hade vi allt (:















080808

Då var man ute och festa men inte för sthlm skull utan bara för att ut och festa men har ju iaf vart ute på 08ornas dag :P Haha. När var våran dag då, 050505 då eller? :P Haha. Dock har det redan vart men ändå.

Allt börja hos mig med Therese, vi sjöng, drack och skratta. Trevligt var det :) Sen vid 9 tiden tänkte vi gå in till stan men blev buss iaf. Så var inne i stan vid 10 ungefär efter missat buss första gången. Gick runt där på stan, mötte upp Rosengren. Sen kom Prillan & Millan ;) Så drog jag och Rosengren med dom till en "fest" och var där en stund, snacka och umgicks lite. Blev rätt full måste jag säga =/ usch säger jag idag iaf. Sedan traska vi in mot stan och sen vidare hem till mig, kolla lite film och sen somna så gott.
Fatta, 38 spänn för att åka från shell till affären? :O As dyrt. Blää.
Trots regn och rusk (med uppehåll) så blev det en rätt lyckad kväll ändå, like you Therese<3 Får vi göra om snart.

Idag mår jag okej ändå, ont i huvudet och seg men funkar nu!
Blir att packa idag, bara 2 dar kvar nu, shit.. snart åker jag :O har knappt fattat det än.







Hundmännsika, självklart.

Jag vill så gärna ha en vovve igen, en tibbe vore icke fel. Haft det hos farmor och farfar hela livet, dom har vart uppfödare, så vill så gärna ha en. Den som var min dog för nåt år sen och jag saknar verkligen lilla Skrållan. Fick henne när jag var 2, underbat hund<3

Skrållan, jag saknar dig.


den hund som vi har kvar av tibbarna, Molly. Hel crazy hund ;) Hehe.






Då var det helg igen (:

FREDAG, för hela slanten är underbart :) Ska bara jobba en sväng idag innan man är ledig från donken på över en vecka. Gud så gött. Jobbar idag mellan 11.45-16.30.

Efter det vid halv 6-6 tiden kommer Therese till mig så ska vi börja förfesta här. Sen vart det bär av sen vet vi inte riktigt men det märks väl. Hoppas verkligen det blir fint väder och inte ösregn som det sägs. :(

Imorgon är det oxå rally i götene, får se om jag ens kan ta mig dit men jag hoppas det.







18 ger makt

Tusan att man inte är 18 och kan gå ut på dessa underbara "röd torsdag". Allt kostar 20 kr. Känner sig plutt. Jaja, är bara 2 ½ månad tills man blir 18 så får väl helt enkelt stå ut och se glad ut.

Eftermiddag / kväll så var jag och Therese och käka på rivieran en pizza blev det. Billigast så. Efter det traska vi bort till arenan och kolla på en träningsmatch med ifk. Vart vara alla snygga killar?! haha. Fy skäms.
Efter det drog vi in till stan träffa lite folk och vid 11 så drog man hemmåt där alla lyckliga över 18 kunde festa fett hela natten lång. Imorgon blire iaf för mig och Therese att gå ut, förhoppningsvis skulle en viss person fixa in oss imorgon men får väl se hur det blir med det. Hoppas vilken fall som helst att det blir grymt imorgon. Har dock hört att det ska bli riktigt hemskt väder :/







Dagens Outfit - Torsdag

Nu ska jag snart kila ner till bussen eftersom jag ska möta på Therese inne i stan och sen ska vi ta och gå en sväng på stan och sen käka. Sedan vidare vid 7 bort till arenan för att se en ifk match. Handboll. Händer ju lite i handboll så det är ju skoj ;) vart resten av kvällen leder sen vet man aldrig.

Tunika - Gina tricot
Skärp - Gammalt
Svarta tights - Gina tricot
Ej på bild:
Skor - Din sko
Väska - H&M







Dagens Planer

1. Duscha - Klart !
2. Packa - Börjat ..
3. Äta lunch - Strax
4. Leta fest tills imorgon - Någon?
5. Möta Therese, käka & kolla på handboll - Ikväll

Usch, vad jag hatar att säga nej men känner mig ändå duktig att jag klara av det. Dom ville att jag skulle jobba ikväll på donken men vad duktig och sa att jag var upptagen. Visst, känns det dumt och brukar ställa upp för har lite svårt att säga nej men kan tyvärr inte jämt.







Nu äre torsda'

Det börjar bli småtimmarna och funderar nu på att lägga mig. Börjar bli trött så är väl lika bra. Nu är det bara 4 dar kvar :O Tänk vad tiden går, spänd faktiskt. Tagit upp väskan iaf så måste väl packa rätt så snart. Hoppas jag har allt som ska med. Har typ inte fattat än att jag ska utomlands. Shit. Grymt skönt ska det bli. Längtar like hell!







Ibland börjar man ju tveka

Nu är det en såndär funderar-kväll. Tänker på allt möjligt och i samma veva då mår jag sådär. Nu tänker jag på detta med kärlek. Saknar den där närheten och ha nån att verkligen bry sig om och nån som bryr sig om mig och att ha nån som saknar en och som jag kan sakna så det nästan gör ont. Få den där gulliga pussen på pannan och bara få känna sig speciell för en person och älskad. Vart är min sån kille? Just nu duger det inte bara med lite gull och sex. Jag vill ha nåt seriöst. Vart är mrs right guy? Jag finns här .. nu saknas bara "den rätta".







Sista sommarlovet

Jag får verkligen en stor klump i magen när jag tänker på att detta är mitt sista sommarlov i hela mitt liv. Och nu är det endast 2 veckor kvar tills det tar slut. Snart börjar vardagen och sista året i skolan sen är det ut i arbetslivet, hur ska det gå? Vad ska jag göra? Har så många frågor och blir så förvirrad och orolig när jag tänker på allt som kommer men hoppas på att det löser sig på bästa sätt, det måste det göra.
Ska verkligen ta vara på det sista av denna sommar och sista sommarlovet ever. Usch, ont i hjärtat & magen när man tänker på det. Jag vill inte, jag vill inte bli vuxen.








Filmväder

Solen tittar ändå fram genom molnen lite idag, inte fel det. Idag blir det en slappis dag till max. Låg i sängen till 1 ungefär, läste och kolla film så himla skönt. Fått canal + nu så, så nu kan vi titta på en massa filmer. Just nu går allt om min buske. Måste säga att den är verkligen en dålig film men snart börjar mitt super-ex tänkte se den och se om den är nåt bra. Skönt att slappa speciellt i detta vädret.
Blir nog kanske att börja packa lite idag eftersom blir fullt upp alla andra dagar innan jag ska åka så får passa på när jag hinner nu, endast 5 dagar kvar tills jag far iväg till lefkas.








Dagens Låt - Tisdag

Jag känner mig fest sugen, jag vill festa och ska festa på fredag ! Maybe här. Får se vad mamma säger, ska försöka fjäska.
Blir en fest låt bara för att jag är så sugen.
Dagens Låt: Kick - Fest hos mig








Jobbat & Fika.

Blivit att jobba idag. Gått rätt bra men segt dock. Mkt folk, fatta inte vart alla kom ifrån egentligen. Gå hem och lägg er, vart alldeles för full fart :O
Förövrigt känns det som jag bara jobbat hela detta sista sommarlov. Lite tråkigt faktiskt men så är det tyvärr =/ Hunnit med några roliga stunder iaf. Kul det ;D
Efter man slutat åkte jag in till stan för att ta en fika med Therese. Myssigt (: Får hoppas att det blir party på fredag oxå (: Vore trevligt och kanske bowling på torsdag med (: Får se men vore  riktigt roligt :D








Regnet bara öser ner.

Vilken jävla skit väder det är :O Helt sjukt. Tur så åker man till grekland & lefkas om bara 6 dagar. Jag har knappt fattat att jag ska iväg. Ska bli riktigt skönt. Längtar
 

Nu ska jag snart iväg till jobbet och sen vid halv 6 ska jag möta upp Therese och ta en fika. Ska bli mysigt =)







Mer jobb & mys.

Blivit mkt jobb idag. Börja ju i stan halv 12 (jobbar aldrig inne i stan men dom behövde folk där) så det gick väl på bra där. Brände mig dock på båda armna så har snygga röda sträck nu :/ Sen när jag höll på och jobba där så ringde dom från norrmalm och ville att jag skulle jobba där med. Så efter slutat i stan vid halv 4, tog jag cykeln bort till norrmalm och det ÖSREGNA :/ Jag var verkligen helt dyngesur när jag kom fram så fick låna andra byxor och så, fick även gratis mat för allt slit. Man tackar :) Sen jobba jag där mellan 5-7. Segt men gick rätt bra ändå och sen kom mamma och hämta mig för i detta vädret går ju egentligen inte och cykla :O Haha. Nu så ska jag bara ta det lugnt & så ska P komma hit en sväng, mys. Inte träffats på typ 6-7 veckor :/ buhu :P








Jobba i stan

Godmorgon.
Inget vackert väder alls idag :/ usch. Så idag ringde dom från jobbet och undra om jag ville jobba, var väldigt tveksam och trött så ringde tillbaka när jag hade vaknat och sa ja, och det som gav mig lite oro i magen var att jag ska jobba inne i stan. Vet ju inte riktigt hur det går till där inne men det märks väl. Så blir under lunch tid och det, får se hur det går helt enkelt. 11.30-15.30. Önska mig lycka till (: Men som sagt det är pengar och det behöver man alltid.









Bilder från Helgens aktiviteter.

Tänkte lägga upp lite bilder från vad man har gjort i helgen. Se & Ljut (:
Jag när vi har kommit till Mormor & Morfar

Benita och Jag Skulle bada lite där på kvällen (torsdag) när vi kom ner. Vi bada vid nordkroken för den som vill veta, mysigt ;)

Medans vi bada stod/satt Morfar, Mamma & Mormor och kolla på.

Vacker solnedgång.

Nu kommer lite bilder från fredagen då mamma blev 38 och vi var och bada vid gaddesanna. Min favvostrand :)

Mamma & Benita vid Gaddesanna

En fin bild på min Syster.

Detta är gaddesanna och sen är det åt vänster en hel strand med.

Födelsedagsbarnet ;)

Någon bild från lördag och rallytävlingen i Skene som vi bara var och titta på.

Helena, Pappa & Nina ( och Carola ej med på bild ) Var i skene och kika på rally :)

Ryrlén från starten. Sådär bild och sådär insats från honom, han bröt efter varv 1 av 3. Skräll.
Mer bilder har tagits men inget jag orkar lägga upp mer nu.








Hos pappa.

Nu sitter jag här hos pappa. Regnat öser ner så det är ju lagom kul. Idag blir det nog väldigt lugnt här men ska oxå åka hem idag, hoppas Breman hör av sig så att pappa kan köra mig hem och pappa kan kolla på fronten till rallybilen och att det är rätt oxå.
Igår var det fullt ös hela dagen verkligen och vi hann med så mkt måste jag säga. Vakna vid halv 10 och bestämde oss för att åka till skene och titta på rally. Rätt kul ändå, skulle kunna tänka mig åka den tävlingen ändå, nästa år kanske ? Dock inget direkt som hände och inga missar från dom, duktigt men lite tråkigt för oss som kolla dock. Efter vart där en sväng åkte vi till knalleland i borås, käka lite och kolla i affärer. Blev att jag fick en blommig klänning på gina av Nina. Blev typ ett inpuls köp. Men tack <3 as skön & fin. Efter det drog vi oss ut till farfar och kolla på när dom byggde och hämta min plånbok (som jag glömt hos mormor & morfar som magnus hämtat)- Efter vart där en timme elr nåt åkte vi hem och sen handla och drog sen till geneviken och tog ett dopp. Svinkallt när man kom upp men jätte skönt i vattnet. Efter det åkte vi hem och grilla lite, mumsigt värre =) och sen kolla på film och sov. Så vart en fart fylld dag men kul :)
Bilder från allt kommer när jag kommit hem, senare idag eller imorgon.
Ikväll ska jag nog träffa min babe P (: Hoppas verkligen.







RSS 2.0