489324-203

Lite ny uppdateringen

Jag är sjukt dålig på att uppdatera, jo, tack, jag vet. Och kan inte lova att jag ska bli bättre men går i vågor så kommer väl nån gång när jag älskar att skriva igen.

Vad händer egentligen här nere på öarna. Jo, jobb, jobb och lite till jobb. Jag och Natta har nu blivit ansvariga för Tema kvällarna på grabbarna samtidigt som vi jobbar som minglare. Måste säga att det är ett ganska tufft jobb, vaken hela nätterna och sova halva dagarna, liksom, när får jag se solen? Blir nog bättre dock sen när Sofija kommer, då tvingar hon upp mig :)
Idag väntas annars slappa, ut och käka på resturang och jobb vid 10. Fått ett bra gäng nere på grabbarna nu, så är jätte roligt :) Full rulle, upp och ner, hit och dit kan man säga.

Dessutom har man fått lön hemifrån, man kan ju inte klaga, as nice. Men dem pengarna tänker jag inte använda här nere, om inte i nödfall till hyran. Det är ju snart dags att betala hyran. Dock vill vi kolla på annat boende, så innan den 29 måste vi försöka med det om vi ska ha nåt annat.

Nu ska jag fortsätta en stund i ängen och sen duschen, har ingen lust att stressa :)
Ska det vara fint får man faktiskt lida pin

Nu har Städhitler Nathalie fått fart. Så nu har vi stor städat hela lägenheten så rent på golven, all skit borta och det luktar gott. Det känns så mycket bättre nu. Dock kan vi inte röra oss nånstans för det tar evigheter innan golven torkar. Helt otroligt.
Nu är nästa problem, vi har ingen mat hemma. Orka handla :/ Min frukost blev liksom idag, makaroner med två kalla fiskpinnar, lite gurka och fetaost. Men vi får väl ta oss till spar sen och handla oss lite mat. Dock får det bli snart för vi ska ner till jobbet sen redan vid 9 idag för att fixa. Det är vampire tema ikväll på grabbarna grus! Så vi ska vara vit målade med blod och grejer, kommer bli awesome! :D

Tror jag inte har så mycket mer att skriva om. Förutom att vi hade en jävligt kul kväll igår vi tre tjejer med mat på Mamma mia och utgång på grabbarna. Dock var det ganska dåligt med folk. Tur nog drar vi alltid upp stämningen, ovasett om vi jobbar eller inte.

Bjuder på en sliten bild av mig

och en fest bild från typ en vecka tillbaka! :D
Nilo sjukan

Uppdateringen har varit as dålig, jag vet.. Legat sjuk igen, i två dagar men nu ska jag väl vara någorlunda bra så jag kan jobba ikväll. Det är militär tema ikväll dessutom, förra fredagen blev en succé så vi håller tummarna för att veckans turister tycker detsamma :)
Lite sugen på att sola idag men mina vänner sover så orkar inte gå upp själv så får väl skippa det.

Har även så jävla ont i vänstra sidan, i revbenen när jag hostar och sånt. Jävligt jobbigt vill jag lova. Blivit lite bättre men är typ ett helvete innan.

Hoppas att alla hemma i Sverige inte fryser ihjäl eller ramlar att slår sig, hört att det är halt ;)
Dem senaste och kommande dagarna kortfattat

Klockan är 2 här nere i värma och sköna Gc, eller nu överdriver jag, så varmt är det inte. Men det är lagom :)
Kan meddela alla att jag och Natta har fått jobb på grabbarna grus, så jävla gött. Nu bor vi i en av dem största lägenheterna på Nilo, en 4a. Jag, Natta och Gina och fågeln Anita. Haft med Gillberg, Anton och Jocke nu i en vecka och firat nyår och så. Dock åker dem hem på torsdag. Imorgon kommer dessutom Alex, Sam och Dick. woho och det blir beachparty imorgon också :D Nu tycker jag det blev väldigt mycket fakta på få rader men aja, orkar inte skriva idag egentligen.

Nu ska jag och Natta lägga oss och kolla film, sova lite och ikväll blir det jobb igen.
Har för ont för att skriva mer

Just nu ligger man hemma med feber eller vet inte om jag fortfarande har det men hade det igår så har nog legat i sängen dem två närmaste dygnen. Mindre kul alltså. Har ont överallt också. Igår var det benen och knäna och nu är det armarna och axlarna, så kan knappr skriva. Känns bra :/

Men imorgon blir det jobb på Grabbarna grus igen iaf :DRSS 2.0