489324-203

Kvällens outfitt - Valborg

Nu blir det att snart åka in till stan med Lollo och sedan möta Frida och Malou för att bege oss till någon Nathalie sedan får man se vart man hamnar.
Detta är iaf min kvälls outfit
image339
Skor - Wilson
Jeans - Sayo
Vita linnet - H&M
Färgade linnet - H&M
Smyckerna - julklappar/Presenter av vän & familj.

Hoppas alla får en trevlig valborg =)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Onsdag

Idag ska jag bara ta en låt bland alla tusen låtar man har så får man se vilken som idag blir dagens låt :)
Dagens Låt: Wyclef Jean Feat. Paul Simon - Fast Car
image338
Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Englas Begravning

Hörde nu att det ska sända Englas begravning live på tven. Hum, vetitusan vad jag tycker om det. Känns lite konstigt måste jag ju säga och skulle kunna tänka mig att det måste vara rätt jobbigt för dom som är där och bli filmade eller, ja dom har ju säkert gått med på det men ändå. folk har brytt sig enormt mycket om det här, helt sjukt mycket egentligen. Jag har med gjort det men trodde aldrig att det skulle beröra så många.
Begravningen är den 10maj och sänds på svt 1
Vad tycker ni om detta, fel eller rätt?


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Vart är den?

Vart har solen tagit ivägen nu då?! Är ju bara molnigt och trist, jag vill ju att det ska vara fint väder idag. Hoppas på att den kommer snart.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Prov från LdB

Nu fick jag på posten mina prov från LdB. Jag hoppas att dom ska vara bra, fick även med 3 stycken 10 krs kuponger på dessa produkter om jag nu vill köpa dom. Ska testa dom sen efter jag har duschat tänkte jag. Luktar gott iaf :)

Hon som vet vad hon villha
/vforsberg


Jag älskar Komiker.

Tycker att det är så jäkla roligt att titta på såna program där komiker är med, parlamentet, sthlm live osv. Sitter och garvar så jag typ gråter.
Den jag tycker är absolut bäst är Magnus Betnér. tycker han är så förbannat rolig :)Så klockrena kommentarer. Fattar inte vad han får allt ifrån. Fast sen tycker jag grymt mkt om björn med som alla typ ;)

image335
vilken är eran favorit komiker?



Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Valborg

Vad tusan händer idag egentligen? - ingenting känns det som. Prata om att grilla några tjejer, vore rätt soft, orkar inte supa gärnet ändå och orkar inte med en massa fjortisfylla heller. Men får väl se vad det heller blir.
Vad händer för er på valborg nu då? :)


Hon som som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Hungrig igen

Jag har ju redan ätit frukost men är hungrig igen men blir väl så när man ser massa gosaker på tven. Får väl gå och se om jag hittar något i kylen, men som vanligt finns det väl inget gott, funderar på att gå ner till affären sen och köpa mig nåt godisaktigt, är grymt sugen dock har det inte öppna än eller .. jaja, väntar lite iaf :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Lindsay Lohan

image334
Jag har alltid tyckt om Lindsay, tycker hon är en sån söt tjej. Men tycker det är så grymt tråkigt att hon oxå som många andra kommer in i festandet "lite-för-mycket". Jag hoppas hon inte förstör sig för mycket, vore väldigt tråkigt. Vill ha kvar den bilden jag har av henne som en söt tjej och inte som en helgalen överfestande hollywood kändis som åker fast för fortkörning och allt vad det nu är.

Förövrigt så vet jag inte riktigt vad jag tycker om denna klänning, på något sätt tycker jag den är grymt cool och annorlunda och på ett annat sätt ser den inte alls bra ut. Vad tycker ni?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Skoskavsproblem

Jag & Mitt förbannade skoskav. Under vår & sommaren har jag i princip alltid skoskav. Så fort det ena gått över får jag nytt, det är så himla jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra för att inte få skoskav.. Nån som vet? förutom att hålla på att sätta på compit elr hur det stavas och annat sånt.
Har så jäkla ont på sidan av foten nu på båda fötterna, kul då :/ neeh. suger!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Morgon, morgon

Blir så trött, jag kan aldrig sova länge, fan vad det stör mig. Vakna klockan 7 idag, roligt då =/ Blivit att läsa lite på morgonen och kollat på vakna med the voice. Det som gör att jag inte kan sova heller är att jag ligger och funderar på mcdonalds och hur jag ska klara allt, igår var det ju som det var lixom. Nästa gång blir det ju tre timmar att jobba var av en jag ska vara helt själv, kommer jag klara det tro ? !

Usch, valborg idag med, ingen sol bara molnigt. Blää. Jag vet inte heller vad som kommer att hända idag, jobbigt men vetifan om jag ens är sugen på att göra något idag. Kommer det upp något bra erbjudande så kanske men just nu nja..

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dags att sova för oss.

Nu är både jag & datorn jätte trött. Datorn typ vägrar göra som jag säger, är jätte seg och surar. Förlåt då, dumburk!
Sen är jag väldigt trött med.. blir en bok nu och sedan somna så gott :)
GOD NATT!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Gamla minnen

Kärlek ska vara något romaniskt , något så underbart. två hjärtan som bultar i takt, är ju super rart,. Känna din hand i min , skulle vara dubbelt så bra, tänk att få ligga och titta på alla stjärnor i dina ögon någon da, Röra vid din kropp, känna pulsen slå, kan det någonsin bli bättre då, känna din hud som en ljummen sommar vind, kind emot kind, läppar mot läppar, å jag din hand sakta greppar, du är vacker som den renaste ros, och jag aldrig dig kommer att glömma, som när vi låg på stranden, i såna minnen kommer jag mig att gömma, en kyss från dig är en känsla av himlen, det är nu och för evigt det ska vara du & jag. Hand i hand, kind mot kind, läppar mot läppar det är så det ska vara, för tillsammans skapar vi de underbara, någe som glöder, någe som alla behöver, någe som slår, någe som hand i hand går, underbara vi två är, fan va härligt att få vara kär, lika vacker som den klaraste stjärna du lyser, utan dig kan man inte många steg ta, tänk va underbart det skulle va om det var du och ja. . Du & jag mot världen, det är just detta som jag kallar äkta kärlek.

Denna dikten skrev jag & en kille tilsammans. Var sin rad och fick ihop detta. Kommer aldrig nånsin glömma det. Såna här minnen kommer jag aldrig glömma. Kommer aldrig tappa hoppet om...

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Ej lika aktiv

Känner att jag tappat suget lite för att blogga, vet inte varför men bara blivit så, inte lika mycket inlägg osv. Men är väl som allting i livet att det går upp & ner. Blir väl värsta aktiv igen snart om jag känner mig rätt men just nu är det bad med det! Haha xD

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Efterlängtat.

image333Längtat nu få gå köpa min miracle touch, inte haft knappt några pengar så fått väntat i några veckor. Men idag blev det äntligen av att få köpa den, soft. Kommer ju pengar in på kontot imorgon, det är välbehövligt vill jag lova. Har inte alls mycket pengar på mig nu vill jag lova. Men när jag nu får pengar ska jag åka in till stan och unna mig något fint, så duktig som jag har vart och inte köpt något alls på as länge men inte så konstigt heller när man inte har pengar kanske :P

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Väldigt lång ledigt.

Nu är det bra länge man är ledig, men klagar absolut inte. Ska bli hur skönt som helst :) Är ledig från imorgon till på måndag (då vi har studiedag). Är nästan som ett helt lov, super ju :D
image332
Dock är jag lite bekymrad nu för jag har inte en aning om vad som händer imorgon och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Inte kul..
Vad händer för er på valborg?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Outfit - Tisdag

Gina outfit idag. HIhi xD
image331
Bara skorna som är från skopunkten, annars bara gina tricot.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Skönt att nu få äntligen sitta ner.

Nu har jag äntligen kommit hem. Jag är väldigt trött känner jag. Först blev det skolan, med svenska & estet men båda dom lektionerna blev det film. Det var soft =) Sedan en sväng på stan och sedan iväg till donken på norrmalm, otroligt nog så kom jag försent.. (typ händer aldrig, är väldigt noga med tider så var väldigt pinsamt) men som tur kom min handledare med försent. Men skyller på Breman att jag blev sen :P haha. Trodde det skulle gå fortfare att gå ju. Men men, nu vet jag.
Fick mina kläder, enda som passa var skjortan. Byxorna för små och skorna förstora, men ska få nya skor och fick ett par andra byxor så gick bra. Blev att lära sig allt där i kassan, det gick ju godkänt tycker jag men var lite förvirrad där ibland kände jag. Men lär mig nog snart hoppas jag, men dte är mkt och man känenr sig iväg många ggr.
Nästa & Sista handledning blir på måndag 12-15 . Då vi har studiedag. Idag hade vi inte alls mkt att göra utan det kommer ju mer på lunchen p måndag, hoppas jag.
Sedan kom mamma och hämta mig och blev pannkakor, fan så gott, inte ätit sen frukost idag så behövde vill jag lova.

Har ni gjort idag?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Schooltime, Yeah ! ;)

NOT .. Haha. Visst idag är jag på bättre humör så hoppas det går bra, men nu måste jag kila till bussen. hejdå, och hoppas ni får en fin dag :D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Tisdag

Blev ju ingen dagens låt igår så får bli idag istället men en låt från igår som jag börja lyssna på är det.
Idag blir det en rätt gammal låt. Svensk hiphop. Men låten är så fin & så jäkla bra :) så jäkla skön.
Dagens Låt: Winne - Om livet var en sång (med rmk)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Godmorgon :)

Solen skinner och det ska bli Skit varmt idag, typ som en sommardag, helt underbart isf :) image330
Har nu precis ätit frukost och duschat, brukar aldrih duscha på morgonen men jag hann ej igår kväll, blev lite sent.

Vad som står på schemat idag är -
Skolan först med svenska och sedan estet. Blir nog stan en sväng tills jag börjar på donken vid halv 4. Ingen idé att åka hem mellan känner jag, slutar ju typ 10 över 2. Hoppas jag bara får med mig nån att gå på stan. Inte kul att gå själv. Vid halv 4 som sagt så blir det att börja på donken och jobba i 2 timmar, lära mig kassan och allt som hör till det. Testa kläderna osv. Ska bli kul. Sedan hem och bara ta det lugnt & se på desperat houisewives.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Min måndag.

Idag har jag inte hunnit skrivit något men har berott på att jag ej vart hemma. Blev först skolan med samhäll och sedan idrott som ej var med på. Sedan satte sig jag, Krille & Martin vid rese och gjorde.. Vadå? :P typ inget. Diskutera bilar, har gryma problem att veta vad jag vill köpa för bil. Men det kommer väl. sedan blev det att åka hem efetr suttit där i säkert över en timme men gillar att titta på bilar. Det är kul ! :D
Väl hemma blev det mat & kolla på tven, sammanfattning av vm-rallyt från jordanien. Tyvärr bröt min Petter Solberg igen, jäkla skit.
Efter sätt klart på det drog jag iväg till Frida, satt där och snacka och sedan drog vi till F&S där hon skulle jobba i 2 timmar, sedan tillbaka till henne och äta, spela kort, sjunga och skratta. Jag älskar dig, gumman<3 du är bäst!
Sedan blev det att traska hem men efter halva vägen fastna vi och bara var tvungen att snacka en halvtimme till om typ allt mellan himmel och jord. Finns ingen som du hjärtat. <3
Så nu är det sängenoch ska snart sova tänkte jag =)



 

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Jag till Skolan

Nu ska jag gå ner till bussen för att åka till skolan, inte på humör men men, måste så måste man :) kan ju inte skita i skolan med så lite dagar denna vecka. Hoppas alla får en härlig måndag. Det hoppas jag att jag får trots att ingen sol lyser.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Måndag

image329

Jeans - Gina tricot
Kofta - Jc
Linne - H&M
Väska - Vedins
Diadem - Glitter
Ej på bild:
Skor - DNA

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

En ny dag & En ny vecka.

Måndag igen då. Gillar inte måndagar, är så långt till helgen då, fast nu blir det ju bara två skoldagar så ska inte klaga direkt =)
Idag blire först skolan, med samhäll och sen idrott så jag skiter i idag, jag orkar inte och har ont i halsen och om jag ska hålla på och röra mig massor så kommer aldrig min hals bli bra, vart kass nu jätte länge.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

En ny dag imorgon.

Nu har klockan runnit iväg. Redan 10 över 11, visst har jag sovmorgon imorgon men kan ju inte vara uppe hur länge som helst. Är nog bäst att jag går och lägger mig nu så jag orkar med den förbannade skoldagen. Bara 2 skoldagar denna vecka så ska ju inte klaga & det bör jag ju fixa. Nu ska jag iaf hoppa ner i min nybäddade säng med nya lakan och allt, skönt :) Godnatt på er. Sov så gott.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

25 frågor & svar om mig.

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Hur löd det senaste sms:et du fick? Kommer inte ihåg exakt och har inte mobilen här, men var något om att jag skulle ringa en.
3. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror lite på, är det något viktigt och som är krångligt att skicka via sms så ringer jag men blir mycket sms för har ju gratis sms.
4. Vilken är din favoritplats? Jadu, i rallybilen skulle jag tro.
5. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jadu, med någon jag älskar & lever lyckligt.
6. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Det var när jag titta på parlamentet tidigare ikväll.
7. Hur många landskap har du bott i? 1
8. Är du social? Joo, det tycker jag allt jag är, om jag har lust då :) Och om den jag snackar med är det tillbaka.
9. Tycker du om kaffe? Neej, hatar det. Så äckligt, kommer nog aldrig "lära" mig dricka det.
10. Vad dricker du till frukost? Mjölk blir det mesta dels men juice är godast men har knappt aldrig det hemma.
11. Tycker du om att mysa/kela? Det är ju bara underbart :D
12. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope, men 2 stycken som fyller år en dag innan mig och det har dom retat mig för hela livet typ. Haha, illa ;)
13. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng. Men havet kan vara skönt nån gång, men brukar mest störa mig på det efteråt, saltig och jobbigt är det.
14. Vad har du för ringsignal? Big girls don't cry, i remix.
15. Flirtar du mycket? Tihihi, kan väl hända. Men varför inte göra det när man är ledig & fri :) Fritt fram!
16. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Blir mest rix fm. Förutom på morgonen som jag alltid lyssnar på Adam & Cry.
17. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Linda, hon var inte bara som en lärare utan nästan som en vän med, saknar henne!
18. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Två dagar typ, knappt aldrig tältat.
19. Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville? Oj, vad svårt. Att en viss person försvann ur mitt liv och aldrig mer kom tillbaka så jag nån gång kan få glömma och må bra.
20. Vill du säga förlåt till någon? Tror inte det. men skulle nog tro att några andra skulle behöva göra det mot mig.
21. Varför bloggar du? För att det är roligt.
22. Har du funnit Harmoni i ditt liv? Njae, kan jag inte direkt påstå.
23. Hur ser folk dig? Förhoppningsvis glad och rolig, men dom ser nog mycket humörsvängningar med. Svårt att veta hur folk ser än egentligen. Säg det till mig så jag vet, vore ju roligt att veta =)
24. Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat? Finns nog en hel del, är rätt feg men kommer ej på något nu.
25. Har du någon dold talang? Har jag säkert men vad vet jag icke.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Trots..

Trots att tårar faller,image328
torkar inte själen ut.
Trots att hjärtat blöder,
tar livet inte slut.
Trots att allting rasar,
fortsätter läpparna att le.
Trots att man är förblindad av sorg,
fortsätter ögat ändå att se


(inte jag som har skrivit den och vet heller inte vem som gjort det men tycker den är otroligt fin och jag älskar den och alltid gjort det för det är så sant)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

En sommardag

image325image326image327
En skön sommardag vill jag strosa runt i dessa små söta klänningar från forever 21. Så himla fina & söta.
Jag älskar klänningar, som liten sprang jag alltid runt i det så fort jag fick. Lekte att jag var en prinsessa i alla dom fina klänningarna jag hade fått av farmor. Vill tillbaka till den tiden, där livet var en dans på rosor.


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Blir inte alltid som man tänkt sig

Usch, huvudvärk. Det är verkligen inget jag vill ha nu. Man blir så trött och man orkar verkligen ingenting. Skulle egentligen träffat Andrea & Hennes kille idag men jag känner verkligen inte att jag orkar det. Så som jag ser ut nu med vill jag helst inte visa mig heller för den delen. Får ligga här inne på rummet och försöka vila lite. Kolla på film och dricka mycket vatten.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Bakdags

Neeh, nu orkar jag inte sitta här längre, nu blir det att baka en kladdkaka som är så gott och sedan äta det med lite glass (: MUMS!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Söndag


Dagens Låt - E.M.D - Jennie let me love you.
Jag tycker den är riktigt skön (: Är ingen direkt pojkbands tjej men vissa låtar dom gör kan allt vara bra :)
image324
E.M.D - Måste jag välja nån av dom tre killar, så är helt klart Danny snyggast.
 Vilken av dom tre tycker du är snyggast?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Trött idag.

jag är väldigt trött idag men kanske inte så konstigt när man inte gör någonting. Har nu ätit mat & kollat på film. Taxi 2. Det har vart min dag. Inte direkt sugen på att gå ut heller i detta skit väder. Bara molningt ovh ingen sol alls, allt blir så dyster nu. Söndag är ingen dag jag gillar direkt.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Söker en låt!

Det är en låt som jag så jätte gärna vill ha. Men hittar den verkligen inte nånstans, finns på youtube men vill kunna ladda hem den. Skulle bli super glad om någon hade den och ville skicka den til mig.
Blacknuss feat. Stephen Simmonds - Dinah
Skriv en kommentar om du har den & din msn så kan jag adda dig så jag får låten, vill så gärna ha den! Skulle vara så himla snällt!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Inte på humör.

Idag känner jag mig inte speciellt glad. Fråga mig inte varför, men känner mig ledsen och nere. Det är tråkigt och jobbigt.
Är lite besviken på lite saker & folk men det är sånt man får leva med, men jätte tråkigt dock. Trodde det inte var som det verkar vara nu, men ska inte störa mer, ursäkta mig! Detta är jag & inte förlåt om det inte passar. Är väl inte min förlust, utan eran.
image323

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Snygga Fälgar.

Nu har då äntligen Nina köpt nya fälgar till Nissan Navara. 20" kromfälgar. Blev riktigt snyggt, syns inte överdrivet utan precis lagom. Med lite mer däck runt fälgen så blev det as snyggt. Passar skit bra till bilen, tycker jag =)

image322

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Träningstävling på Fältet igår.

Nu tänkte jag skriva om rallyt igår.
Börja med att gå upp klockan 7, lagom trött kan jag lova er att jag var efter att kollat på notting hill till 12 på fredagen. Förövrigt är den filmen otroligt fin & bra :) Men iaf vid 8 tiden så blev det att sätta sig i bilen och åka iväg till fältet som sträckan heter som ligger utanför Herrljuga. Vi kom dit ungefär vid halv 9, körde av bilen och så fick jag sitta och hålla bilen igång för rallybilen kan inte gå på tomgång och så skulle jag för första gången köra rallybilen och det gick väl sådär, blev inte riktigt som jag tänkt mig. För det första såg jag knappt över ratten bara för att man sitter så långt ner i bilen och sen nådde jag heller inte till pedalerna så när jag tar över bilen blir det att flytta fram stolen ;P Sedan blev det en snabb besiktning och så fick vi vänta tills allt var klart för att åka vidare för att ha servicen en bit längre bort vid starten av sträckan.

Vi kom igång runt 10 och det var jag som fick först åka med. Var lote skrämande första varvet pga. att man hade inte en aning om hur sträckan gick. (Har ju inte not-licens så får inte läsa det) Första varvet gick på 2.34 och kändes som om det allt skulle kunna gå och ta 10 sekunder men tyvärr så blev det aldrig så. Efter första varvet körde vi in till servicen och stod där och tjöta lite men sen bestämde vi oss för att ta 4 varv på raden, för då har man ångan uppe och är igång.
2 varvet: 2.31 3 varvet: 2.30 4 varvet: 2.28 5 varvet: 2.30.
Det var våra tider. Gick ju ner under 2 och en halv minut iaf och det var roligt. Trots lite små missar och annat så gick det bra, men hade kunnat gått lite bättre, men man kan ju inte få allt. Var en grymt stor sten på vägen som vi körde på, det hoppa till som fan och hjälmen satt på sniskan, hjälmen är ju alldeles för stor för mig så den sitter ju som en pingpong boll på huvudet. Haha xD Fick oxå lite ont i ryggen efter den smällen, men nu är det lugnt som tur är :)
Blev att även Carola fick åka med farsan än sväng för att se hur det kändes att sitta i en rallybil. Hon och Helena (Min farbrors tjej) ska börja åka i en golf.

Vi kommer bli ett rätt stort team snart. När pappa blir klar med sin BMW så tar han den. Jag tar den rallybilen vi åker i nu, opeln och sen har vi ju Carola & Helena i sin golf. Ska bli riktigt roligt (: Alla ska vara blåa och alla kommer att köra i grp E. Detta kommer inte bli billigt (för min del speciellt) Så blir att börja spara nu så man har råd att ha bilen och har råd att åka tävlingarna.

Men träningstävlingen sluta runt halv 2, när vägen börja bli dålig. Farfar hade då även kommit efter att ha letat i 3timmar för att komma dit men så mkt vägar det finns där så är det inte så konstigt att det tog så lång tid.
Efter ett tag börja alla kratta förutom jag, farfar & michaela. Jag är verkligen lat men är så grymt tråkigt och kratta och nån var ju tvungen att sitta med farfar och sedan vara lite "barnvakt" med. Haha! Så roligt att äntligen kunna prata med farfar igen trots att man inte alltid hör vad han säger.
Men iaf efter ett tag kom alla tillbaka så vi åkte tillbaka till plattan och lasta och åkte till Herrljuga för att äta pizza och sen tog jag tåget hem till Skövde och jäklar vad trött jag var så som sagt blev det en lugn slappar kväll igår :)

Bilder från igår:
image317
Vår rallybil, 11 året med denna bilen nu.
image318
Här stod vi hela dagen. Som tur så blev det sol efter ett tag,
men jäkla vad varmt det blev då med.
image319
Precis efter starten. Pappa som åker iväg och Carola
åker med.
image320
Här var Michaela iaf glad :D Man kan ju inte vara nåt annat när
man sitter i rallybilen :)
image321
Min bil snart. Hoppas jag :) Finns ju lite att göra på den ändå,
är mycket rost och sånt men får försöka fixa det på något sätt.

Nu har äntligen rallysäsongen börja. JIPPI! :D:D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Söndagsmorgon

Skönt att kunna sova relativt länge för en gång skull. Kanske inte så konstigt eftersom jag var så trött. Blev att läsa klart min bok med. Segel av sten. Jag tycker inte det var en höjdarbok. Rätt lång och rätt seg men den funka väl.
Vad som händer idag, har jag inte en aning om men det märks väl tids nog =) Vad händer för er denna söndag då?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Sova.

nu blir det sängen, orkar inte sitta här längre. godnatt alla :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Lördag

Dagens Låt: Sara Bareilles - Love Song
image316
Sååå skön låt :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Lugn lördagkväll!

Blev en lugn kväll men jag tror jag behövde det för var jäkligt trött. Skulle bara lägga mig i sängen och vila en stund men jag somna som en stock. Är fortfarande trött så blir väl sängen rätt så snart ändå.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Hemma

Nu är jag hemma från rallyt, orkar inte skriva något nu men kommer senare vad som hände & bilder :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Buss till Pappa nu.

Nu ska jag åka till pappa men kommer hem imorgon. RALLY YEAH!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Fredag

Älska Musik <3
Dagens Låt: Mandy Moore - Somebody We'll Know
image315
Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Outfit - Fredag

Såhär såg jag ut idag då:
image313image314
Jeans - Sayo
Linne - H&M
Tröja - Sisters
Ej på bild:
Sjal - Sisters
Skor - Stadium

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Hemma!

Fick sluta tidigare idag, grymt skönt :) skoldagen gick fort med. Nu blir det att packa inför att åka till pappa men blir inte så mkt eftersom jag ska hem på lördag kväll igen för att åka till Breman där dte blir lite grillning & sen ströga.. woho ;) haha xD Imorgon blir det ju rally med innan, därför jag åker till pappa :D Ska bli jätte kul har längtat så grymt länge efter att få åka igen. Blir en sträcka på 4 km så dubbelt så långt vi brukar åka på våra träningstävlingar.
Men nu måste jag fixa maten och så. Ha en trevlig fredag & lördag allihopa! :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Verkstadsdags

Nu ska jag gå iväg till bussen men först måste jag bara byta väska så tjaoo. :D

Hon som som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Krångel Bilar

Dessa 2 bilar som alltid ska lyckas krångla på SAMMA gång. Först är det Volvon. Lamporna ifram, det är bara en av dom som lyser så vi är "enögd" man måste sitta och slå under ratten för att det ska bli på båda, det är bra. Om man skulle byta ut hela den lampan nu skulle det kosta 6000 kronoer det är ju sjukt mkt :S Så ska försöka hitta nåt på skroten istället. Men bilen börjar ju bli gammal nu, är inne på det 8onde året. Men jag älskar verkligen den bilen. Fan vad härligt det är när man trampar ner gasen i botten på 3an och känner suget, så jävla UNDERBART!

Sedan är det Suzukin som krånglar. Som sagt så nykeln halv. I tändningslåset. Så halva sitter i och andra sitter i nykelknippan. Vi har nu länge kunnat köra så men igår så ville den inte starta. Försökte i en halvtimme men efter ett sista knyck så gick det, men jäkla till att krångla. När jag var på bilkompaniet så tog vi en kväll och förskte få ut nykeln men det gick verkligen inte så vi visste redan då att vi måste köpa ny låsmotor. Så nu ska jag höra av mig till Robert och se vad det kostar. Hoppas inte det blir allt för dyrt, dock tror jag det.

Dessa fel på bilarna har funnit länge men av ren lathet har inget gjorts.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

God morgon :)

Usch, idag är jag trött, kan ju kanske bero på att jag fastna här till halv 12. Haha! xD *snark* men lova att inte komma försent idag och jag håller vad jag lovar. Blir verkstaden och ska gå igenom fordonsprotokoll för den boken är lite speciell. Men det är bråttom nu ändå, inte många dagar kvar ute i verkstaden, typ 7 elr 8. Det gäller att ligga i :P
Det kanske blir att åka till pappa idag med men vet inet riktigt än får se, annars blir det på lördag morgon att ta tåget till Herrljuga och sen åka hem på eftermiddagen ..

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

God Natt & Sov Gott På Er.

Neeh, nu ska jag sova. Är jätte trött, blev så trött när vi titta på filmen förut. Är hungrig nu med, fan då. Kanske inte så konstigt eftersom jag endast ätit tre mackor efter lunch men jag ska inte äta nåt nu. Inte bra.. Eller va fan , joo det ska jag, annars kommer jag ej kunna somna ju. men godnatt på er<3 Kram!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Myskväll med P

Blev att träffas i några timmar. Se på film, mysa, äta lite och bara ta det lugnt & skönt :) En mycket mysig kväll. Hoppas vi ses igen snart =)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Ingen picknick, solen börjar gå ner.

Blev ingen picknick men ska ändå träffa P så får nu röja jäklar i rummet hade ju inte trott att någon skulle komma till mig och se hur det ser ut, shit oxå. orka det egentligen.. Men vad gör man inte ibland (A) Nu måste jag skynda..

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Hate to Wait.

Nu sitter jag här och väntar och har inte ens en aning om det blir nånting. Kanske är ute på kvällstjänst vad vet jag. Vill inte ringa och tjata men får väl ringa vid 7 om han ej hört av sig. Orkar inte sitta och vänta blir så knäpp då. Usch.. HATAR ATT VÄNTA! Hoppas det blir nåt nu, annars är det jäkligt tråkigt.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

RALLY SNART!

image312Längtar som Fasiken! Ska bli så jäkla kul. Tyvärr kunde ju inte Karin åka med för hon opera foten för typ 5 veckor sen och går fortfarande med kryckor så det sket sig. Då skulle hon fått sig en sväng om, men kanske får med mig Breman iaf. Fast den fegisen vågar nog inte skulle jag tro ;) haha. Bara tuffa jag som vågar. Haha! :P Ny sträcka iår med så blir intressant hur det går. Vi har ju inte lyckas rulla på 11 år så hoppas inte vi gör det denna säsongen för jag ska ju få opeln så fort BMWn är klar.
Rally finns i mitt hjärta, Rally finns i mitt blod.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Min "plutt" med ny tatuering

Igår tatuera Blomberg "plutten" en tatuering. Visst har jag svårt för tatueringar.. Som alla säger att jag säger - " Det är inte min grej det dära " men är ju så med. Jag skulle aldrig våga göra det om jag ska vara ärlig. Tänk om man ångrar sig som jag säkert skulle göra sen att det gör ont med. Usch. Jaa, jag vet.. Jag är fegis men jag kan stå för det med!
Är ovant att se att han har en men jag tror att det kommer bli as snyggt (inte klar än) sen när man väl har vänt sig och jag tycker INTE att den är ful! bara inte min smak. Men passar dig plutten ;)
image311
Jag & Plutten från fredags på min fest.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Mobilen tillbaka :)

image232Fick äntligen tillbaka min mobil idag, saknat den. Hihi. Men lite tur hade jag eftersom det tog endast en vecka och dom sa att det kunde upp till 2-3 veckor :) Är faktikst väldigt glad. Vad man känner sig naken utan sin mobil.
Övningskörde idag med :) Det gick finfint, så kul att köra. Längtar som fan till jag får körkort. En sak jag måste lära mig mer är att titta i sidospeglarna, jag är så jäkla kass på det, tittar typ ALDRIG i dom och man ska titta jämt typ. :S Hur ska det gå då? :/ men hoppas det fixar sig.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Babyhud.

image14Fasiken vad skönt det är när man har precis duschat och verkligen tat hand om sig själv och huden är alldeles mjuk, ren & len. Så grymt härligt. Känner sig om en ny mänsniska. Nu ska jag smörja in mig och fixa iordning mig lite (:
För övrigt är det skönt väder här idag igen, fast litelite moln på himlen, men ska absolut inte klaga. Dom säger ju att det ska bli sämre till helgen =/ hoppas verkligen inte!

Träningstävling på lördag ! :D Ska bli super kul. Längtar like hell!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Torsdag

Idag så tänkte jag bara tar en slumpmässig låt. Rullar genom alla musik och så får vi se vad det stannar på (:
Bambarabamara ... *trumvirvel*
image310
Dagens Låt: Musiq Soulchild - Buddy

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Home!

Vart en riktigt trevlig skoldag ändå. Kan nog bero på mycket att jag vart så himla glad. Fråga mig inte varför men har vart det. Klara även mitt El B prov, super duper glad =) fick 52 och godkänt var 50 men vadå da? Godkänt iaf :) Dock hade jag väldigt många slarvfel, väldigt många! Hade uträkningarna rätt men själva svaret fel, as konstigt men aja. Jag är nöjd iaf :) Så svårt som det var.
image309
(Gammal bild men här ser man att jag allt kan jobba om jag bara vill, håller på där att montera en dragkrok.)

Nu ska jag kila in i duschen nu för att fräscha till mig lite för blir nog picknick lite senare om jag har tur. Hoppas (:

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dags för skolan

Tror  att det är dags att dra sig till skolan så man inte kommer allt försent. Kommer typ till verkstaden vid nio om jag åker nu vid halv. Det är rätt lagom :)
Blir att börja med sista kursen idag, kommer inte ihåg vad den heter nu men den ska nog inte vara så svår och hoppas att den ska gå fort.
Alla får ha en skön dag. <3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Outfit - Torsdag

image307image308
Dagens Outfit blir -
Leegings - Veromoda
Tunika - Ginatricot

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

"Sovmorgon"

image306
Idag kände jag för en liten "sovmorgon", jag orka verkligen inte gå upp halv 7. Usch, det var jobbigt idag. Så konstigt egentligen när jag väl får sova då vaknar jag tidigt och när jag inte får det då är jag jätte trött och orkar inte gå upp så tidigt, hel skumt ju.. Iof så ska vi vara i verkstan idag med och är inte allt för sugen på det men måste för vi har så lite tid kvar där ute. Får se idag med om man får G på El, jag hoppas verkligen men tveksamt. Jaja, jag tänker väl åka till skolan snart, när jag ha lust. Bara säga att man försov sig ;)

Idag åker min lillasyster på klassresa. Hoppas du får kul, gumman :) Dom ska till bodaborg och nåt mer ställe och är nu borta tills på fredag, kommer bli lugnt här men ändå tomt. Kommer själv ihåg när jag var i hennes ålder och vi åkte på klassresa, då blev det Liseberg & paddan i gbg. Det var skit rolig dag :)
Vart har ni åkt på klassresa?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Sweet Dreams every one.

Hejhopp gummisnopp.. neeh, nu ska jag sova. Blir lite crzy när jag är trött så är nog faktist bäst att gå och lägga mig! ZzZzzZ.. Blir så förbannad på datorn med som är HUR SEEEG som helst. Det stör mig as mkt, blir tokig på sånt. men men, sov nu alla så gott. Puss på er!

Hade velat prata med dig, jag saknar dig & jag bryr mig om dig.Vill ses igen och bara se dig. Det kommer alltid finnas en tomhet efter dig.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Klarar mig INTE utan

image305Vad skulle man göra utan sin plattång? Kommer ihåg när jag inte hade nån och hur man såg ut då egentligem åå, herregud. Jag tänkte verkligen inte alls på hur jag såg ut, sminka mig inte eller nåt när jag gick i 8. Som nu, skulle jag aldrig klara mig utan smink. Fan vad hemskt om man skulle glömma det en helg eller så. Utseendefixerad kan man ju lugnt säga att man har blivit den sista tiden. Fast det är ju faktikst bra att bry sig om hur man ser ut men bara inte för mycket tycker jag. En sak till jag absolut inte skulle klara mig utan är min mobil, bara man glömt den en dag hemma så känner man sig bara så himla naken. Känner ni igen er? Glömt den 1 gång på ett & halvt år. (Till skolan) Det är fan inte dåligt :P

Vad skulle ni inte klara er utan? och vad skulle ni klara er utan?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Telefonsnack

Jag är inte en sån som pratar as mycket med mina kompisar i telefon men när jag väl göra det så är det väldigt långa stunder. Var så skönt att äntligen få prata med Karin som ja inte snackat med på as länge! Hoppas hon följer med på lördag och åker rally, vore jätte kul :D Nu är mitt huvud rensat iaf, behöver prata av mig med henne för att känna mig hel. Tack för att du finns vännen<3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Genomgång.

Nu har jag kommit hem eller ja, vart hemma ett tag men nu kan jag skriva iaf. Fick träffa min handledare Adam,image304 mycket rolig prick :) fick mig att as flabba iaf, pinsamt men ändå kul. Vi gick igenom lite nya papper men det som vi sa kunde jag nästan allt om. KSRV - Kvalite, Service, Renlighet & Värde. Det ska man kunna! ;) Sedan gick vi och kolla lite genom köket. Lättare att lära sig när man ser vad man gör än bara läsa så nästa gång blir det kassan och såna grejer. skojskoj :) tisdag 29/4 halv 4. då smäller det! Hahah ;P Alla verkar super trevliga och sådär skojsiga & flummiga som jag så tror detta kommer bli roligt.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Let's Work!

image304Tur att man har en mamma som ringer och påminner än. Trodde klockan bara var kvart över 1 men klockan var kvart över 2 och ska åka kvart i 3 för att jobba på mcdonalds, idag blir min första riktiga dag att arbeta med en handledare. Får se hur det går, är nervös men det är jag typ alltid när jag ska göra nya saker. Hate That! Sen blir det ju inte bättre när man måste stressa, usch! Men hoppas det går bra nu iaf, och att kläderna passar.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

vill bara säga..

..
DONT WORRY BE HAPPY ! :D
image303

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Vilostund

Nu känner jag att jag är trött, behöver nog lägga mig en stund i soffan & vila så jag orkar jobba sen. Visst är det bara 2 timmar men är mkt för mig ju. Första gången som jag verkligen ska jobba.
Hörs sen när jag är piggare :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Jag älskar Volvo

gud som haver turbo kär
Se så slöa mercor är
Var jag mig än i världen visar
Är dom där med sina dieslar
Merca hit å merca dit
Det är bara massa jävla skit
Skaffa Volvo
Läs o lär
Köp en Volvo och håll den kär

- just det jag älskar volvo, vill ha en volvo. En S40 blir det så fort jag får råd (: kanske inte första bil men andra bil iaf. Fast dock hade jag ju inte tackat nej till en sån nu.
image302
Denna tackar jag inte nej till direkt. 90 000;- visst vill jag ha den kan jag väl köpa den men sen ska man kunna ha råd att ha den med. Men visst är s40 fina ? :D En svart med ett par snygga färgar, jajemänsan (:

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


En liten promenad i det gröna.

Nu har jag kommit in efter att vart ute och gått i det gröna. Det var så härligt :) Massa vitsippor, så fint. Var uppe på getaryggen och gick som är ett naturreservat. Kommer ihåg när man gick på låg/mellan stadiet och var där uppe och kolla på blommor & insekter, visst jag hata det men nu är det rätt skönt att gå dit upp. Var väldigt länge sen jag gick där men ska jag nog göra oftare, är så skönt och allt känns mycket friare trots man är så nära allt. Tänkte nu visa lite bilder, på naturen, mig själv, min gamla skola osv.
image292

image296image295
Ni får ursäkta men är osminkad.
image294
image298
image301


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Ut i solen

Nu ska jag inte sitta här längre och dega, nu blir det ut i solen en sväng. Gå ut i den lilla skog vi har här, ta några härliga kort =) Ha härlig musik i öronen och bara känna att man verkligen är ledig :D så jävla skönt! Bilder kommer sen när jag kommer =)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt + Dannys Verison.

Jag har verkligen fastnat för denna låten och jag bara älskar den så mycket. Dock kan jag inte ladda hem den för jag hittar den verkligen inte :( kan bara lyssna på den på youtube.
Dagens låt: Blacknuss feat. Stephen Simmonds - Dinah
http://youtube.com/watch?v=oMtSaxdRDU8&feature=related
Jag skulle bli otroligt glad om nån hade denna låten som kunde skicka den till mig?

Fick reda på denna låten när jag hörde Danny sjunga den i "så ska det låta" jag blev helt kär i låten och i Danny med för den delen men ändå, den är ju så jäkla grymt bra och Danny gör den gudomlig.
http://youtube.com/watch?v=JyF7TMWG7_I
- lyssna & njut :D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Barndoms låt

Låg och fundera i sängen förut lite och kom på min älskade barndoms låt som jag alltid gick och sjöng på och det var Ted gärdestad med Satellit. Jag älska bara den, fråga mig inte varför men gjorde det. Kommer ihåg när jag var liten och var på Liseberg, då ställde jag mig på ett bord där och sjöng för full hals "SATELLIT, SATELLIT,ÅÅHHOHO, SOM EN EN SATELLIT HÖGT UPP I DET BLÅ, TÄNK VÄRLDEN ÄR LITEN ÄNDÅ DÅ, HÖGT I DET BLÅÅÅÅÅÅ ...."
Kommer ni ihåg denna rätt dåliga låt egentligen men som jag bara älska :D den var så bra tyckte jag då och det väcker minnen hos mig.
image289

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Kanske konstigt

Nu är jag vaken. Jag fattar inte att jag ska ha så svårt för att sova länge. Gick och la mig vid halv 1 igår efter kollat på CSI Miami. Som förövrigt är grymt bra .) Kanske inte är så normalt att vara uppe såhär tidigt och vara ledigt, men jag kan inte hjälpa det för jag kan verkligen inte sova =/ ååh..surt! Men annars har jag sovit så skönt. Fast nu har jag väldigt ont i örat, förstår inte varför :S
Har ni sovit gott? :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Godnatt!

image288

Neeh, nu ska jag slänga mig i sängen, sätta på lite musik & läsa en bok och sedan somna så gott och hoppas jag får sova länge, för imorgon är man ledig. Woho! grymt skönt. Kommer då även lite mer bilder från festen, dock sent men bättre än aldrig (; Ska försöka springa ner till gymmet än sväng med om jag kan vara så aktiv, tror inte det men ska försöka.
I alla fall Godnatt på er & sov så gott :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Msn spelar mig ett spratt idag

Msn är inte på min sida idag, bara loggas in och ut. Avbryter skickningar med bilder från festen i fredags som jag förövrigt lägger upp några till här, dom absolut bästa och finaste. Lite sent men skulle fått dom tidigare bara Msn hade vart på min sida. Fy!
Apropå ingenting, jag fick nu äntligen tag på P & ska nog ses på torsdag, hoppas, hoppas! Blir lite ledsen annars.. Dokc är han här hela helgen men då är icke jag hemma så då är det kört :P

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Frågan är

.. kommer min hals nånsin bli bra, det vill ju aldrig gå över. Det bara svider & irriterar, blir galen på detta bus min kropp håller på med.

.. ska man ringa och tjöta för 4 gången, fast inte mitt fel att han är upptagen men ändå, känner mig så på. varför så jävla upptagen med lumpen, ööh. *suck*

.. ska man lägga sig snart eller vara uppe länge så man kan sova länge? Är nämligen kass på att sova länge på morgonen. Sånt är grymt jobbigt ibland.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

En blomma & En Ko

image287
Om du var en blomma och jag var en ko så skulle jag äta upp dig för du var så GOOOO :D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Favoritprogrammet

Nu blir det desperat housewives, mitt absoluta favvoprogram just nu :D Älskar det!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

VÄNNER!

image286
Måste bara säga att jag älskar verkligen vänner. Det är så extremt bra och jag sitter alltid och as garvar åt deras dumheter som dom hittar på. Så klockrena kommentarer dom har.
Jag skulle vilja köpa hela deras box med alla avsnitt men är ju så dyrt, någon som vet hur man kan få tag på det billigare?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Från topshop

image284image285
Två söta små linnen från topshop. Perfekt nu till sommarn och traska  runt i, tycker dom är bara för söta och förövrigt så tycker jag väldigt mycket om gult, vet inte varför men det gör mig glad :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Grillat och klart :)

image283
Vår nya elgrill och Helt otroligt så lukta det faktiskt grillat, underbart ju :D
Var lite krånglig att förstå sig på först, ska ha massa vatten i och grejen men sluta ju fint och vi fick oss ett par goda korvar :) Så nöjd jag var nu ;)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dags för grillning..

Testar den nya grillen nu, hoppas på att korven blir god bara :) börja ryka lite & sånt förut men nu går det fint. Ååh, vad gott det ska bli med grillat ! :D Bild på grillen och så, kommer sen :D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Tisdag

Bara för att jag är på sånt härligt humör & är så glad så ska jag ta en glad & härlig låt :D
Dagens Låt: Mika - Lollipop
image282
Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

är sugen på..

..en picknick, ta med sig en filt. Några bullar, saft, godis och annat smått och gott (: och lägga sig där med någon och bara mysa och ha det skönt i detta underbara vädret (: vore så skönt ! :D
image281

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Licens

Idag fick jag min licens så jag kan nu sätta mig i rallystolen och börja åka, grejt :D På lördag smäller det för träningstävling! :D Yahho!
image280

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Sol, vind men inget vatten

image279Nu har jag äntligen fått ork till att skriva lite (:
Min dag - Först fick jag springa till bussen och hann precis med. Pinsamt när hela bussen sitter och glor på en, jobbigt=/ Kom iaf till skolan och hade prov som tog bara 10 minuter. Haha ;) hoppas jag kan få G nu då. Skulle tro det faktiskt.  Sedan blev det att gå upp till stan och så fick jag en mjukglass av Krille, tack vad snäll du är :) Så satt vi vid bänkarna på torget i solen, otroligt härligt var det och jag älskar mjukglass, så otroligt gott (: Sedan blev det att gå tillbaka till skolan och äta mat och sedan estet och så visa vi alla sina filmer och jag och jessica blev klar med våran, så grymt skönt :) Blev inte riktigt som man tänkt sig, men duger gott & väl. Blev sedan att åka hem, tvinga syrran att göra mat för jag orka verkligen inte. Jobbigt och sedan nu har jag legat i sängen och läst en bok, lyssnat på musik och sovit en stund med, skönt .. Så nu är jag fitforfight igen. Men förövrigt har jag vart väldigt glad idag, hoppat runt och sjungt och allt. Vädret smittar än till att bli glad.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Outfit - Tisdag

Happy face today :D
image278
Btw, nya grillen där i bakgrunden. Haha xD

Dagens:
Jeans - Veromoda
Svart linne - H&M
T-shirt - Veromoda
Cardigans - Gina tricot
Ej på bilden:
Skor - Skopunkten
Sjal - H&M

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Bloggrekord.

Är jätte glad för igår hade jag bloggrekord. Hade 228 stycken unika besökare. Jätte roligt =) Fortsätt så. Kommentera och Läs gärna mera :) Tack för det och hoppas ni stannar kvar.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Vilken härlig morgon :)

God morgon på er :D
Idag är jag glad & pigg, joho ! :D det är härligt när man känner så. Idag skinner solen oxå, underbart :D hoppas på en lika varm dag idag, vore toppen.
Sicka problem jag hade att välja kläder idag, kände som man inte hade nåt att ta på sig, trots att man egentligen har massor att ta på sig. Dagens i-landsproblem.
Jaja, nu sitter jag iaf och äter frukost. En skinkmacka & en skål med lime/banan fil med K special. Mums :D nu klarar jag mig hela dagen känns det som.
Strax blire det skolan. Först Svenska och då även prov. Sedan estet där jag & jessica måste bara göra klart våran film idag. Hoppas, hoppas att den blir klar nu :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Trötta V

*GÄSP*
Nu är jag trött känner jag, ögonen vill bara stänga sig helt. Ska orka upp imorgon och ha prov så är nog bäst att vila kroppen & ögonen så man är pigg imorgon :D
Godnatt på er alla snyggingar <3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Har han gjort mer?

Satt och läste på aftonbladet och där stod det att det kollar upp massa gamla brott som liknar Englas (visst vet jag att dom har snackat om att dom har kollat sånt tidigare så inte första gången jag såg det idag). Man går alltså 10-15 år tillbaka för att se om han har gjort något redan då.
Jag tror att det finns en mycket stor chans till att han har gjort mer saker och möjligt vis mördat flera. Otroligt hemskt men dock tror jag det. Vore kanske bra för allas anhöriga och då äntligen få veta vem som gjort så mot deras käraste och allt skulle bli avklarat för dom och kunna gå vidare på så sätt.
Jag blir bara illamående när jag ser det svinet, jaa, det är just vad han är.. Ett SVIN!
Vad tror ni? Tror ni han har gjort något mer än dessa 2 morden?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Dagens Låt - Måndag

Nu måste jag köra dagens låt med idag, höll jag på att glömma ;) hihi. Minnet är bra men kort ibland.
Dagens Låt: Ne-Yo - Closer
Tycker verkligen han är jätte bra och gör grymt bra låtar :) detta är den nyaste jag har hört från honom.
image277
Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Tips om en bloggare

http://trefoil.blogg.se/
Tänkte tipsa om en härlig och fräck tjej som håller på med hiphop. Skönt med  tjejer som håller på med något annorlunda :D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Forsbergare :)

http://joakimforsberg.blogg.se/
Man måste ju tipsa om andra forsbergare (: vi är allt bra ibland.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Kvällen

Blev ju nu en elgrill så blir att grilla för fullt imorgon :D mumsigt! :D längtar nu ju. haha. Fick övningsköra med, det är så underbart att köra bil, jag verkligen älskar det. Dock är jag bitter för jag inte får gasa på hur mycket jag vill. Kom ett par grabbar i en BMW som tyckte dom var så jävla coola när dom körde om mig, men dom ska vara glada för att jag bara övningsköra för annars hade jag inte släppt om dom.
Queen of the road - that's me! :D
Blivit nu en skön dusch med, behövdes kände jag efter alla ansträngningar idag. Pluggat idag med, har prov imorgon om upplysningstiden, hoppas på att det går bra:D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Grilla

image276Jag blev nu så jäkla sugen på att grilla det vore så otroligt gott att göra det, perfekt väder för det med :D Dock har vi ingen grill och vi kan inte grilla för vi har bara en balkong men vi ska ändå försöka och köpa en elgrill idag, det kan man ha på balkong så då kan man ju hoppas på snar framtid att det blir grillat här hemma (:

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Fika & Solsken

Kom precis hem från stan nu, blev ju att cykla in och jag som tänkte det skulle bli as varmt, nejnej.. istället var det världens motvind så var jätte trött när jag kom in till stan. Jobbigt. Skulle in och träffa min brorsa och hans tjej. Länge sen jag träffa min broder och aldrig träffas hans tjej, Agnes så det var väldigt trevligt att ses. Blev en fika på Pim's uteservering för första gången i år och det var ju suveränt. As skönt! Sedan blev det att hjälpa Viktor (brorsan) med att hitta ett par jeans, var inne på clarks i 45 min men inget som vi kom ut med därfrån så vi gick upp till jack & jones och där hitta han faktikst ett par jeans som han valde helt själv. Duktigt. Blev en vit t-shirt och en blå skjorta som vi typ tvinga på honom men det var jätte fint iaf :) Viktor är sig lik, jag har saknat dig. Vi har alltid så kul när vi ses, skämtar och skrattat tillsammans. Hoppas vi kan ses snart mer igen :D Min kära broder<3 Sedan blev det att cykla hem och snart blir det att åka till maxi för att köpa en el grill för det är ju det enda vi kan ha på balkongen.
image275
Agnes & Viktor. (Snott denna bilden)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Cykeltur till stan

Nu ska jag cykla in till stan för att träffa min brorsa och hans tjej som jag inte har hunnit träffa en. Ska bli kul. Ska bli kul att få träffa min brorsa igen, inte träffat han på hur länge som helst nu men så är det ju när man är kär. Hih.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Grattis Hanna<3

Idag fyller min sötnos Hanna 18 år, dock syns vi inte så mkt längre men älskar dig jätte mycket och du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig vad som än händer för du är en otrolig vän<3 Vill inte mista dig.
image274
Hanna & Jag. En gammal bild.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Jag & Jessica

image273
Så glad att vi har kommit tillbaka till varandra. Den sista tiden har vi glidit ifrån varandra så himla mycket men nu har vi kommit tillbaka igen:D Jag har saknat dig, du är en super vän så är så glad för det :) Älskar dig!<3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Besviken

Fick reda på lite mer saker idag från festen. Är grymt besviken, jag tycker att man kan faktikst försöka sköta sig om man är hemma hos någon så. Trodde faktikst inte det, men där ser man att man kan inte alltid lita på folk. Ett förtroende för någon kan försvinna fort..

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Hemma från Skolan

image272Då var man hemma igen och oj vad varmt det är ute. Var rätt chockad när jag kom ut i morses kan jag lova, grymt skönt =) Kom lite försent till skolan för den där förbannade bussen var försenad.. haha :P bussen var typ överfull. Att västtrafik tänker på att ta två bussar på dom tiderna när det är mycket folk som åker buss. *suck* Men snällt nog vänta plutten på mig så behövde inte komma sent ensam. Samhäll stod först på schemat, blev att snacka om helgens nyheter som alltid och sedan fick vi analysera en reklam bild om vad den ville säga och vad man såg osv. Tog en bild på en tjej som gjorde reklam för ett linne från Twilfit. Tänk egentligen vad en bild ska säga mycket till en, så mkt som jag granska den bilden har jag aldrig granskat en bild. Sedan blev det att åka med Dennis, Jessica och hämta upp Krille i Stöpen på rasten och sedan var det dags för idrott, usch den var jobbig idag. Styrka & Kondition, blää för det. Jag har verkligen sämst kondis. Sedan körde vi någon slags fotboll som vi vann med 48-2 typ. haha :D Sedan blev det att gå till stan och ta bussen hem. Så nu tänkte jag laga lite mat, hungrig som aset!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Måste springa..

Ska till bussen nu så ville bara säga att alla ska ha en trevlig dag (: Kram på er <3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Outfit - Måndag

Lite sommarklädsel idag men ändå inte för mycket sommar, för det är inte jätte varmt ute än.
image271
Diadem - Glitter
Linne - H&M
Cardigan - JC
Jeans - Veromoda
Skor - Stadium
Ej på bild:
Sjal - H&M
Jacka - Veromoda
Väska - Träningsväska från friskis & svettis

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Godmorgon

Gud vad härligt väder, vad glad jag blir :D klar blå himmel och solen lyser så fint, det är ju helt jäkla underbart ! :D Nu blir det skolan strax, bussen går kvart över nu och sedan börjar jag 20 i 10 med samhäll och sedan idrott :) Inte så lång skol dag skönt, slutar ett.
Vad händer för er idag? :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Tiden rinner iväg..

image270
Oj, vad klockan var mycket nu helt plötsligt, kanske inte konstigt att jag är trött nu då. Förresten Pretty Women var så fin, börja nästan gråta. Är rätt känslig för sånt och speciellt när man börjar tänka på sitt eget liv. Tänk om ens liv kunde vara som i sagorna, vad underbart det vore :) Hoppas att jag iaf kan få ett lyckligt slut.
Nu blire att dejta kudden så man orkar med skolan imorgon, roligt, roltigt.. NOT! Vill verkligen få sommarlov nu och slippa allt det här med skolan.
God natt och sov så gott sötnosar!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

saknar

..just nu hade ju inte lite närhet skadat. en varm famn och ett fint leende.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Filmtajm!

Nu ska jag se på Pretty Woman, var as länge sen jag såg den. Den är så gullig :D Jag tycker Julia Roberts är så bra skådis oxå (: mys framför tven nu,hej så länge!
image269
Btw, parlamentet var ju as roligt idag, satt och as garva så tårana rann.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Parlamentet!

image268
Ser på parlamentet nu, det är så jäkla bra. Älskar det. Så roligt så är sjukt. Det får aldrig slutas sända. Björn är med idag oxå, blir en extra kryddning på programmet när han är med.
Ser ni det? :D Vilken är din favorit?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

6 dagar kvar ! :)

image267Nu är det snart rally på G, eller ja är ju  bara en träningstävling men ändå. Rally är det ju iaf :D Så himla roligt och jag längtar som bara F-N. Blir en sträcka vi brukar köra på våran hemmatävling. Fältet, så blir en liten del av den iaf. Ska bli sjukt kul, hoppas jag hinner får min licens bara innan. =) Annars blir jag ledsen.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Stackars mina fötter!

Usch, jag fryser om fötterna.. varför lyckas jag allt frysa om dom? Jobbigt.. Har även skoskav som jag nästan alltid har =/
image266


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Eva och Adam

Såg nu att det var Eva och Adam på tven. Ååh, vilka minnen det kommer upp då. Tänk när man var så lite, tycker är ju så himla gullig. Det är serien från någon på 90talet kommer ej ihåg när nu. Ibland var det underbart att vara liten.
image265
Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Forever 21


Dessa små skönheter hitta jag på forever 21. Skulle verkligen vilja ha dessa :) Så himla söta!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Vill bara påminna att just DU är speciell.

image261Du kanske inte tror på det, men det är till 100% sanning!
1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dej så mycket att de skulle för Din skull.
2. Åtminstone 15 personer älskar Dej på något sätt.
3. Den enda anledningen till att någon hatar Dej är att de skulle vilja vara precis som Du.
4. Ett leende från Dej kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dej.
5. Varenda kväll tänker någon på Dej innan de somnar.
6. Du betyder allt för någon.
7. Om det inte vore för Dej, skulle någon inte leva nu.
8. Du är speciell och unik.
9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dej.
10. När Du gör ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta med.
11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dej, titta en gång till, det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.
12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dej själv, förr eller senare, får Du exakt som Du ville.
13. Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.
14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dom, Du mår mycket bättre om dom vet.
15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dej tid att låta vännen veta att denne är underbar

Vill bara påminna alla om detta denna soliga söndag. Alla är vi unika & speciella för någon, finns ingen annan som du!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


13,50 kronor rikare.

Nu har jag kommit in efter en skön visit ute i det härliga vädret för nu har äntligen solen hittat hit till Skövde efter en molning förmiddag. Blev att panta som sagt och fick ihop 13,50. Det är ju bättre än inget alls och miljövänligt dessutom. Sedan tog Jag & Annika oss en promenad, var skönt. dock blåste det lite mkt men kunde gå i bara tröja och det var nice :) Sedan satt vi och snacka i en halvtimme vid fontänen, skönt :) roligt att kunna ses sådär ibland. Känt varandra länge nu, 11 år eller nåt. Roligt att man kan hålla kontakten lite iaf. Bor ju nästan grannar. image260
Bild från google.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Promenix

Nu ska jag på en promenad med Annika och sedan panta alla burkar med ;) haha. Skönt nu tittar solen varmt och skönt är det ute med.. hej så länge <3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Miljövänlig & Pank

Jag har verkligen väldigt ont om pengar just nu. Det har typ aldrig hänt mig för jag brukar alltid ha pengar, visst jagimage259 har pengar men får absolut inte köpa nåt för då är jag pank.. Så idag tänkte jag både vara miljövänlig och samtidigt få en liten, liten extra slant i fickan. Ska nämligen gå och panta öl burkar och det som vi hade i fredags.. Känns dumt att komma in med allt det till affären men behöver man pengar så behöver man det ;)


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Vart är solen?

Läser överallt att det är sol. Förutom där just jag är.. Här i skövde & hentorp är det fan ingen sol :O Eller kommer nån glimt av den men mesta dels är hela himlen molnig, vad är det för fusk. Jag vill med ha sol nu ju.. ååh!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Inte öppna dörren.

Nu springer jag och mamma här och låtsas som inte vi är hemma. Står en stor grupp människor utanför lägenheten som nyss var vart och ringt på dörren, typ jehovas vittne eller något sånt och vi vill inte öppna. Orka stå och lyssna på sånt, man vet ju inte vad dom har att komma med. Dock tror jag dom har sätt oss eftersom vi vart ute på balkongen & grejat. Haha! Sicka problem vi har ;)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Pluggningsdags.

Nu måste jag gå och plugga, skoj.. not! Har prov på tisdag och inte kollat nåt på det så kanske är på tiden. Är nog inte så svårt provet men palla att inte få G, ska ha VG i svenska B så ett VG vore bra på provet. Är prov på upplysningstiden. Men det fixar jag nog. Så blir att ligga i sängen och plugga och på med lite bra musik så kommer det gå bra (: Vädret är kasst här med. molnigt.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

När ska mitt halsont gå över..?

Haft ont i halsen hur länge som helst nu känns det som. Vill inte gå över och det bara irriterar mig som fan, Gör ont när man sväljer och det vill bara inte släppa.. Halstabletter hjälper ju inte heller! Btw, nackonten har inte heller gått över ;) haha. Synd om mig ibland! ;)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Söndag

Jag har verkligen totalt glömt bort att lägga ut dagens låt. Kom på det precis nu, fast man kan ju inte komma ihåg allt jämt.  Haha. MItt minne är bra men kort för det mesta.
Idag tänkte jag ta en lugn låt för att det är söndag och man är slö och slapp ;P
Dagens Låt: Leona Lewis - Better In Time
image258

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg



En snabbis eller?

image257Läste att många nöjer sig med en snabbis när dom ska ha sex. Ungefär en 7 minuter. Så nu tänkte jag fråga er vad tycker ni är bra, en snabbis eller mycket längre, ligga mysa och allt sånt där? :)
Jag föredrar nog att mysa och få det lite längre. Mer kärlek lixom.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Godis

Det godaste som finns att äta på morgon är godis. Jag älskar verkligen det :) Ta en godis från gårdagen som blev över och smaska i sig nu på morgonen. Godis är bäst på morgonen :) Mums! Tagit mig 2 stycken bitar nu, jätte gott. Fast nu blir det riktig frukost. Det måste man ju äta oxå.
image256
Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

God morgon :)

Nu har man vaknat och gud vad skönt det var att få sova ut lite, det behövde jag kände jag :) nu blire en mysig frukost och sen får man se vad som händer idag.
Händer för er idag=)?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Godnatt.

Tänkte skriva ett annat inlägg innan jag la mig men orkar inte det nu, får komma imorgon istället, är så himla trött just nu. Känner mig så dum att jag lova en sak och sen har jag inte hållt den, fan vilken ångest jag har just nu. Det är inte alls bra det här ju. Men förlåt men finns anledning till varför det blev så med.
Hoppas jag kan sova nu bara, är någon runt här omkring i lägenheterna som spelar hög musik så det dunkar i väggarna. Vi var ju tysta igår vid denna tiden iaf så oss kan dom inte klaga på.
Men nu blire sängen, godnatt<3 dröm sött.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Helens små underverk

Första gången jag ser filmen. Den går på 4:an nu så får passa på när den går på tven. Men den var otroligt gullig..image255 så härlig film, man blir verkligen glad. Har ni sätt den? :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Kamran fixad.

Det var ju bara ett skit fel. På minnes kortet kan man ju blockera det, hade kommit åt det. Så Breman fixa det åt mig, så gulligt! Tack :) Jag är inte alltid så smart.. *-)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Nackont.

Tusan vad jag har haft ont i nacken hela dagen, måste legat på något konstigt sätt i natt. Är ju inte van vid att behöva trängas med någon så var säkert därför. haha. Nu börjar jag tröttna på att sitta här själv, mamma och Benita kan väl komma hem snart så jag kan få lite godis med :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

KLASSFESTEN!

Nu har jag äntligen fått ork till att skriva lite. Huvudvärken börjar försvinna och jag känner mig piggare. Sovit i nån timme nu med, det behövdes vill jag lova!
Gårdagen: Börja med att jag kom hem vid 3, tog en dusch, sminka mig, klä på mig och fixa lite. Sedan vid 4 kom Dennis och Blomberg och vi börja göra iordning tacosen. Börja duka och grejs. Sedan kom jessica inklampades ;) haha. Sedan satt vi och vänta på Breman & Krille som kom typ vid 5 tiden, så börja vi äta. Var vrålhungrig så var skit gott. Drack gott vin, mums! Börjar lära mig dricka det nu. Sedan kom Martin efter ett tag och vi satte oss och tjöta lite och drack. Blev sedan att ta hål i Blombergs öra. Blev bra tror jag iaf.. Sedan blev det guiter hero. Jag kan ju säga att jag sög, var jätte svårt ju. Hade aldrig testat det tidigare så, så var kanske inte så konstigt faktiskt. Testa även Xcider spring och jäklar vad god den var. Vill ha mer! Sjukt go.. Blev sing star med. var väl kanske inte så duktig på det heller.. haha :P Tur att granna inte klaga iaf för vi var rätt högljuda vill jag lova. Men det var det värt. Sedan vid 8 kom Ralso och sen vid 9 kom Briland. Tyvärr så börja det spåra ut lite efter 9, blev lite tjaffs och jag vet inte allt vad som hände. Tråkigt sånt men det är sånt som händer. Efter mycket gnabb och allt vad det blev så drog vi iaf in till stan vid 11 tiden typ. Tack Breman för du betala. as snällt! Sedan på bussen spillde jag nästan ut hela min cider i knät, var inte så jätte kul direkt. Tanken var att det skulle bli krogen nu med Breman, Briland & Martin & jag såklart men tråkigt nog är man ju inte 18. Vi kom iaf in på voda men när vi precis kommit innan för dörren typ ber vakten mig om legg eftersom jag inte hade nåt med mig så fick jag gå ut igen, typsikt. Snällt av er att följa med mig. Tråkigt att förstöra så för folk annars. Blev eurobaguette en sväng och då hade jag börjat inse lite smått hur full jag egentligen var. Var svårt att stå upp. Var inte riktigt i mitt fulla bruk med en vinare & 2 cider och annat i kroppen. Inte druckit på länge heller så det kanske inte är så konstigt att jag blev som jag blev. Traska iaf ner till rese för att Martin & Briland skulle hem. När dom hade åkt hem så traska jag & breman hem till mig. Mycket snällt av dig. Skulle aldrig velat gå hem själv där. Hade du inte hållt i mig hela vägen hade jag ramlat var och varannan gång jag tog ett steg. Inte så kul.. Men efter nästan 2 timmar så kom vi hem till mig (vanliga fall tar det 30 min och gå ungefär) Båda var trötta och fulla så vi gick och la oss, snacka lite och sen somna så skönt. Vakna sedan upp vid 8 - halv 9 snåret, vi ligger i sängen och bara snackar om allt mellan himmel och jord. Otroligt skönt att ta det lugnt så med den huvudvärken men sedan vid halv 11 var det bara att tvinga sig upp, börja städa lite och käka frukost. Sedan åkte Breman och jag tog tag i städningen på riktigt. Dammsuga, skura golvet, diska, plocka iordning så nu syns det ej att det har vart fest här eller ja, min pedantiska mamma kommer säkert se nånting. Det gör hon alltid. Vill iaf tacka alla för en trevlig kväll, trots det som hände men sånt kan hända alla. Nu kommer lite bilder från festen.


Det var den kvällen det.. tack allihopa<3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

En efter längtad dusch!

Nu måste jag verkligen in i duschen, kan ju inte påstå att jag känner mig allt för fräsch som det är just nu. Lukten sen igår och städningen idag. Snälla, baksmälla försvinn!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Bakis & Städar efter gårdagen

Usch, nu orkar jag snart inte städa mer, har snart städat hela lägenheten efter igår och så är man bakis på det med. det är ju inte allt för kul. Fick lite hjälp av Breman förstås med städningen men mesta dels har jag gjort själv. Mer om vad som hände igår & bilder kommer senare när jag orkar.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Klassfesten!

Nu blir fest för hela slanten med klassen. Kom precis ur duschen och fått på mig kläderna, så nu blir det sminkning och sedan fixa håret med. Så kommer Dennis vid 4 och så ska han hjälpa mig att flytta undan saker och börja fixa maten. Blir tacos innan allt supande börjar. Hoppas verkligen på en trevlig kväll men nu hinner jag inte skriva mer måste fixa. Ha en bra fredag allihopa :D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Gladare

Tänk vad mycket gladare man blir när solen tittar fram, det är underbart ! enda som saknas nu är värmen.
Ska kila till skolan nu, hejsvejs :)image233

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Värsta halsont.

Vakna med värsta halsont, gör så grymt ont när jag sväljer.. as jobbigt ju! Men förhoppningsvis går det bort med spriten ikväll (: palla att vara sjuk nu då. Hoppas att dagen går fort och ska försöka få mkt gjort med elen idag, dock så tror jag inte att jag kommer få dte ;P haha. För lat & det är för tråkigt.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Sova nu!

Blir sängen nu och ringa och säga godnatt till P, hoppas jag inte växer han denna gången iaf. Hihi :P
God natt på er<3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Oturen fortsätter..

Det verkar som det där med oturen håller sig i för mig idag, kul det då :/ not! Skulle ju ta mig en varm och skön dusch men den blev ej som jag hade tänkt mig utan den blev, kall & smärtsam. Inte så lyckat. Sen så har jag fått as ont i halsen med, fasiken vad kul då=/ Menmen, ska inte klaga.. finns folk som har det MYCKET värre.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Duschen & Efterlyst.

Nu blir det en skön och lång dusch med musik :) Sedan blir det att titta på efterlyst. Usch, massor om Engla, kommer ju bli ledsen att se det dock. RIP Engla .

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Nya skor oxå :)

Blivit ett par nya skor idag med. JAG ÄLSKAR SKOR ! :D  Blev dessa små skönheter. Köpte dom på skopunkten för endast 149 kr (50kr rabatt) Det var rätt gött men nu får det ändå vara slut på skor egentligen tycker mamma iaf, fast jag skulle kunna köpa 10 till utan problem eller jaa har ett problem och det är pengar.. har verkligen inga just nu! Men ändå =) man kan ju inte göra nåt annat än att älska skor.
image186
Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Skit mobil, kamra & internet.

image232Fan att allt ska krångla idag egentligen. Först så var jag tvungen att lämna in mobilen på elgiganten för att det glapparimage231 och man kan inte lyssna på musik i headsettet. Sedan när jag kommer hem ser jag att min kamra inte funkar eller jaa, minneskortet är blockat. Varför? :S Vaafan hände det sådär bara .. *suck* Så nu kan jag inte ta kort alls. Ingen mobil eller kamra, arg jag blir. Sedan krångla internet med, ville inte funka elr nåt. tog ett bra tag innan jag ens kom in här. Fan vad denna teknik ska krångla ibland, åååååh :/
Idag vill allt bara jävlas, såna dagar är jobbiga.


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Handlat & Övningskört.

Blev att övningsköra lite idag till affären och så. Älskar att köra, det är så jäkla kul :D det enda felet är att den bilen jag kör just nu, är grymt seg i acet.. gasen i botten och det händer typ ingenting, sånt är jobbigt.
Handla nu med till imorgon, lite tacos grejer, platsglass & talrikar. Orka diska sen och ingen risk att nåt går sönder heller då blir mamma nöjd iaf :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Kan man hoppas på vår nu?

image229Hörde att SMHI har nu sagt att våren är påväg och ska komma in nästa vecka. Jag hoppas verkligen på att det kan stämma. Ska bli högre temperturer osv. Det blir ju as skönt isf, jag hoppas mer än nåt annat nu att våren ska komma. Fast man vet ju aldrig, kanske kommer snö om en vecka istället man kan ju aldrig veta med detta jobbiga väder. Växlar ju mer än vad man hinner blinka.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

SÖT

image228
Ååh, är inte denna klänningen bara för söt :O Vill verkligen ha denna. Så fin ! :D Perfekt en härlig sommardag (:
Kommer från nelly.se

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Torsdag

Idag blir dagens låt en låt jag fick av en kompis och tycker låten är skit bra (: Nåt om bandet vet jag inte men är inte så mkt för själva bandet, så jag lyssnar på låtarna jag tycker om bara lixom :)
Dagens Låt: The Ataris - Summer '79
image227

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Outfit - Torsdag

Idag ser man ut som en köttbulle gött ;) hahah..
image225

Vitt Linne - H&M
Blåa Linnet - Gina tricot
Sjal - Rut m fl.
Cardigans - Gina tricot
Jeans - Vila
Skor - Nilson

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Hemma

Skönt att vara hemma igen, jag älskar att komma hem :) Så skönt. Jag är verkligen en hemma människa, kanske låter  tråkigt men tycker det är jätte skönt =)
Blivit lite pluggning idag när jag kom hem, dock så gick det inte in så mycket men vad ska man göra.. får väl försöka plugga lite mer snart. Håller på med El och det är grymt jobbigt & svårt.
Väntar nu iaf på att mamma ska komma hem så vi ska åka och handla inför festen imorgon. Tacos och lite annat :) Ska bli skit kul imorgon :D Då ska man inte direkt vara nykter är en sak som är säkert =) Hoppas på en toppen kväll!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Verkstan

sitter här nu i verkstaden och har absolut ingen lust för att plugga på om elen men måste verkligen egentligen för har bara 11 dagar kvar här ute i verkstaden. Bråttom, bråttom, bråttom .. men jag orkar inte .. haha :D Hoppas jag fixar det iaf.
Idag blir det att handla tacos inför klassfesten imorgon, blir nog riktigt trevlig imorgon skulle jag tro :) haha. Får se hur allt slutar bara och hoppas att jag har kvar en hel lägenhet.  :D


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Godmorgon allesammans! :)

Vart en skön sömn, Har ni Sovit gott ? :) Nu blir det skolan strax, bussen går om mindre än en kvart..

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Blunda och försvinna i drömmarnas land.

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, måste orka upp imorgon. Inte för att jag är ett dugg sugen på att gå till verkstaden men måste dessvärre. Blir nu att bara slå P en signal som jag lova och sedan ska jag in i drömmarnas land. Hoppas jag kan få en fin dröm inatt och ni med. Godnatt allesammans :)
image224



Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Ett liv efter detta, eller?

image223Undra vad jag var i mitt förra liv. Tänk om man kunde komma ihåg det. Det vore rätt coolt faktiskt. Jag tror att man har ett liv efter döden. Jag tror att själen aldrig dör utan går vidare. Liv efter liv. Själen är den delen av människan man aldrig kommer förstå sig på, man kommer nog aldrig kunna veta riktigt vad som händer med den och vart den tar iväg efter döden. (Jag är inte religös elr nåt, kom bara och tänka på det nu)
Vad tror ni på? Tror ni på ett liv efter döden eller tar bara allt slut?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Me like!


Satt och kika på nelly.se och hitta dessa skönheter. Skulle så gärna vilja ha dessa.
Speciellt t-shirten tycker den är så extremt gullig. :D Vill ha!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

En blomma & En vän

En blomma är en blomma. En vän är en vän. Vad du än tycker så ska du vara rädd om den, för samma blomma,image217
samma vän , kommer aldrig mer igen...

Ta vara på dom du älskar och glöm aldrig påminna dom hur mycket dom betyder för dig.
Mina vänner ni ska veta att jag älskar er så mycket och jag skulle aldrig nånsin klara mig utan er. Tack för att ni finns vid min sida.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Danny - Det ligger i håret.

image216
Danny har verkligen det perfekta håret. Enligt mig iaf. Älskar det där blonda. Perfekt färg. Sen har han otrolig snygg frisyr med. Jag älskar verkligen hans hår. Skulle jag vara kille så skulle jag ha det så :D Danny är rätt snygg överlag, dock lite skum näsa & krig i munnen (: men charmigt ändå.
Kan ju fortsätta att snacka om hår när jag ändå håller på. Håret är väldigt viktigt för mig. Det är absolut det första jag kollar på en kille, fråga mig inte riktigt varför det är just så. Men älskar HÅR ! :D
Vad är det första ni kollar på hos en kille? Är det något speciellt?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

God kväll!

Usch, jag är verkligen trött idag.. Har sovit en timme nu på eftermiddagen och det kan jag lova att jag behövde. Fast är ändå trött nu. Det är jobbigt. Behöver något som piggar upp mig men jag vet inte riktigt vad om jag ska vara ärlig. Idag ska jag försöka lägga mig tidigt tänkte jag. Nu blir det att springa ner till tvätten och fixa det sista =)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

-

jag skulle så gärna vilja träffa han nu. fast egentligen ska jag låta han ta steget nu men tror jag skiter i det nu.. har så svårt för att vänta. hatar det! Blir nog att ringa han nu och hoppas på att han är ledig ikväll & vill träffa mig (A)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Hade inte suttit fel

Jag blev nu enormt sugen på en mjukglass. Det vore så gott och sitta ute i solen nu med en mjukglass. Åååh, jag vill ha! :D Det är ju så jävla gott så det är helt sjukt.
image215
Ser det inte bra gott ut? :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Dagens Låt - Onsdag

Idag kommer dagens låt från Brittan. Låten är från hennes senaste album och tycker denna låten är rätt så fräck :)
Dagens Låt: Britney Spears - Ooh ooh Baby
image214
Vad tycker ni om henne egentligen? Synd om henne eller får hon skylla sig själv?
Jag tycker synd om henne, kan inte vara lätt att leva det liv hon lever.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Grattis Breman!

Idag fyller vår lilla Erik 18 år :D Grattis till dig. =) Blir att firas på fredag & lördag. Skojskoj!
image213
Dock hitta jag typ inte en enda bild på Breman så fick bli denna som är typ den enda. Får man ändra på. :D

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Nu var man äntligen hemma

image212
Vart en rätt så lång dag idag. Först skolan och sedan fick vänta på skolan i en & halv timme på att gå till penta och snacka med den där gubben från skolverket. Det gick bra :) Lite svårt att veta vad man skulle säga ibland men var nog okej. Men när vi satt och prata där om kavelbro så lät det som om skolan var typ jätte dålig. Den är ju inte den bästa men så dålig är den faktiskt inte. Men nu är det iaf skönt att kunna sätta sig ner och koppla av lite, Har ont i huvudet med.. Får bli mycket vatten nu. Vad har ni gjort idag?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg



Penta & Skolverket

Nu sitter jag här i bibloteket och skickat nyss iväg min insändare om demokrati till min sm lärare. Hon fick det aldrig igår så fick göra om det. Nu ska jag och johannes iväg till penta och sitta och snacka med skolverket, kul va?! ;P Nja.. haha. Hörs sen när jag kommer hem :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Skoldags

Nu ska jag springa iväg till bussen och till skolan. Blir svenska & samhäll i skolan, hoppas ni får en fin dag. Kram<3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Outfit - Onsdag

image210image211
Idag blev det denna outfit..
Svart jeans - Vila
Tröja - Clarks
Sjal - Glitter
Skor - Din sko (syns ej på bilden)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Dagen börja bra, men hur den slutar får man se..

image209
Solen skiner ute idag och det gör mig mycket gladare, för känner mig mer pigg och allt känns inte så mottigt då. Hoppas solen kan hållas sig framme hela dagen.
Hur är vädret hos dig?
Idag står på planeringen iaf, skolan från 09.50-13.50. Sedan blir det att gå på stan en sväng till kl 3 för sen ska Jag & Johannes till penta för att snacka med skolverket, något vår lärare hittat på att man ska gå på. Kan ingen annan göra det, nejnej.. bara för jag går denna linje (fordon) så får man ta såna uppgifter, man är ju tjej. Är ju bara en timme så hoppas det går bra :) Sedan resten av eftermiddagen har jag ingen aning om vad som händer.
Vad händer för er idag? :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

NattiNatti

Nu lockar sängen på mig och det är inte mer än rätt för jag behöver sova. Känner hur ögonen är hel konstiga. Har sovmorgon imorgon igen så det är väl tur det. Men iaf skönt att jag kunde få denna pratstund som jag fick med R idag, det behövdes det med kände jag. Var väldigt länge sen sist. Du Betyder mkt för mig. Nu somnar jag snart, så får säga godnatt och kul med alla som tittat in idag, hoppas ni kommer tillbaka :)
Sov sött & Godnatt<3

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Rally skulle behövas nu.

Inte skrivit om mitt rallyliv än så mycket men det är mycket pga. att rallysäsongen för vår del inte börjat än. Men det kommer mer om det. Ni tjejer där ute är nog dock inte så intresserad av det men kan lova att det är kul :) Träffat mycket nytt folk, kommer mycket till nya ställen och känna farten är bara underbart när man flyger fram i ralltskogarna.
Jag längtar som bara F-N till allt börjar och det gör det nästa helg, jaa med en träningstävling men ändå, att känna sladden och allt det är bara så underbart ;D Behöver komma bort i rally världen och glömma allt annat. image208
Rallytävlingen i vänersborg. Hösten 07

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagar som denna bör man minnas egentligen

image207
Som jag skrivit tidigare så har det inte direkt vart den bästa dagen i mitt liv men såna dagar som denna gör att man uppskattar dom där små sakerna mer som man annars bara skiter i. Som sagt har skolan vart seg och hela dagen bara vart seg och ganska tråkigt men dom sakerna jag verkligen kommer minnas från idag som jag annars bara skulle strunta i är: Att det fanns färdig mat i kylen, dom fina komplimangerna man fått som man annars bara slänger bort, att ett bra program börja idag och andra små saker man annars inte tänker på så skarpt som jag gjort idag. Ska försöka hedan efter även om jag inte haft en dålig dag, tänka på dom där små sakerna som man annars inte tänker på som kan göra ens dag lite bättre. Ska även försöka göra nån annans dag lite bättre, vill alltid kunna glädja nån. Hoppas jag gör det med ibland.
Hur har er dag varit?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

I need Love!

Just nu känner jag att jag behöver en kram med lite kärlek. Känner mig rätt ensam just nu, känns jobbigt. Tänk attimage205 bara ha någon nu som håller om en och ger en puss på kinden elr pannan. Bara någon som lägger sin arm runt än och kolla in i ens ögon som om det vore dom vackraste som fanns. Jag behöver lite närhet och ömhet. Vi alla behöver det men just nu behöver jag det mycket. Som att lägga sig själv nu i sängen är ju sådär, vore så underbart att bara krypa ner bredvid någon annans varma, mjuka kropp. Men just nu är det bara önsketänkade. En dag kommer det väl till mig igen. Kan inte hjälpa att jag nu tänker tillbaka på gamla tider, den person som då fanns i mitt liv, det fanns ingen som han och kommer heller aldrig finnas. Så speciell så jag fäller en tår. Jag kommer aldrig nånsin glömma dig, det du gav mig kommer aldrig nån annan lyckas med. Du var min första kärlek och det svider att inse vad som hände med oss. Tack för ett underbart år, jag aldrig kommer att glömma. Tiden läcker alla sår säger dom, men jag börjar tveka ibland. Livet går vidare men inte utan tårar och smärta. Kärlek är något alla behöver och det är just vad jag behöver nu.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Förvirrade känslor

Idag har verkligen min dag vart upp & ner och hit & dit. Vet inte varför riktigt. Ena stunden har den bara vart kass och värdelös och andra stunder har det kommit små ljusklimtar som gjort mig mycket glad. Jag hoppas jag kan ha en bra dag imorgon men får väl se hur det blir. Bara det kan bli helg nån gång=) Längtar!
Btw, mycket det kan hända på en timme egentligen, kolla ju på desperat housewives och där hände det ju verkligen en hel del på en timme men grymt bra, skulle kunna se alla avsnitt nu på en gång om jag bara kunnat. Haha :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

En liten komplimang kan göra mycket

Fick detta nyss av en kille:
du kanske inte är lika fin i andras ögon som du är i mina men ingen kan säga att du inte är fin

 
image204

Tycker det var så fint sagt, tack så mkt :D Såna små saker kan betyda så mycket.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Parfym

Visst är denna parfym rätt så gammal och en av Escadas första parfymer vad jag vet. Men jag kan ju bara säga att jagimage201 älskar den mer än nån annan parfym jag luktat på. Tycker verkligen om denna. Bästa lukten. Är det nån jag skulle vilja ha jämt så vore det denna.

Så min fråga till er sötnosar är - Vilken är eran favorit parfym?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Booring..

Usch, har tråkigt =/ Dålig fantasi med. Vad ska man hitta på?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Desperate housewives

Nu har jag äntligen blivit glad efter en inte så bra dag. För ikväll är det desperate housewives. Jag har längtat massor efter det :D Dock har jag inte sätt det från början men tycker ändå det är skit bra och hänger med rätt bra ändå.
image200
Ska sitta fast klistrad i soffan Ska du det?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Tävling i Natalie B's blogg

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde
image199

Din favorit?

Sitter och tittar på The Hills just nu och jag tycker det är jätte kul.
Ser ni på det?
image198
Min absolut favorit är helt klart Lauren. Hon är verkligen en sån söt tjej.
Vilken är er favorit?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Tänk vad små saker kan göra en glad ibland..

Blev så glad när jag titta in i kylskåpet och såg att det stod mat därifrån, det betydde alltså att jag slapp laga mat som jag gjort nu typ varje dag i flera veckor och börjar ändå bli rätt trött på det. Så blev så glad när jag endast behövde göra en sallad och bara ta fram det andra och äta. Tänk vad små saker kan göra ens dag.. (speciellt när denna dagen inte varit allt för lyckad) Men nu blir det att lägga sig på soffan och titta lite på tve, kommer nog somna tror jag. är faktiskt väldigt trött. Så vi hörs sen : )

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Kortet på posten

Idag kom mitt nya bankkort från handelsebanken, har nu äntligen skaffar mig ett mastercard, tog mig ett lite tag men jag är så lat det där därför jag aldrig får saker gjort. Skönt att nu äntligen ha ett men det enda som inte är så kul nu är att jag inte har knappt några pengar på det och får inte pengar från den sista oxå. Inte så jätte kul direkt men jag klarar mig nog, det är bara att inte gå på stan så går det bra :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Låt - Tisdag

Dagens låt: Mandy Moore - Cry
Tycker Låten är otroligt fin :)
image196

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Äntligen hemma.

image195Har vart en rätt jobbig dag känner jag. Först svenska och massa snack om upplysningtiden, sådär kul ;P haha. Sedan blev det estet och jag fick ju ihop det ändå relativt bra men har lite kvar men är ändå rätt nöjd efter allt jobb. Fick lite panik där när allt stanna och var tvungen att deleta när jag inte hade sparat men som en jävla tur så var allt kvar ändå, sicken sjuk lättnad det var. Börja fan nästa lipa när jag trodde allt hade försvunnit speciellt pga. att det ska vara klart nästa vecka men hon sa att jag fick fixa det sista nästa veckan iaf. Skönt :) Nu blir det iaf att laga mat, vad vet jag inte än men det märks väl snart :P

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Skolan

Nu sitter jag här i skolan och är allmänt förbannad. Stör mig så grymt mycket på folk som bara klagar på allt och alla jämt. Varför kan inte folk bara få göra som dom vill och sen är det lugnt men visa kan verkligen inte det utan tycker bara dom är störst och bäst, jajaj.. finns människor till allt. Jag tycker iaf att alla ska få tycka vad dom vill, se ut som dom vill och göra vad dom vill. (Kanske inte brott och sånt men ni förstår vad jag menar). Livet är orättvist så är det bara.

Nu blir det snart estetisk verksamhet och min partner i arbetet är inte här. Men jag klarar mig nog fint ändå, har gjort det förr så det är lugnt. Hoppas på att bli klar idag. Den kommer ju dock inte bli bra men men, jag orkar inte lägga ner någon tid på denna skit film. Är så tråkigt och jobbigt men men, klart måste det bli och ska försöka ordna det. Har ju två timmar på mig att bli klar, lång tid..
Sedan efter detta slutar jag, vad som händer i eftermiddag har jag inte en aning om men det märker jag väl, kanske ska försöka ta mig ner till gymmet idag med var ju duktig och var där nere igår men dock har dom tagit bort min favvo maskin, blev lite sur men hoppas den kommer tillbaka. =)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Fortsättning om branden

Hörde mer om branden och den hade ägt rum i natt i södra ryd. Oturligt så omkom ett par, en kvinna och en man. Troligen är inte branden anlagd.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Schooltime.

Nu har jag bråttom, bråttom, bråttom .. Bussen går om en kvart och jag måste hinna att fixa lite så måste kila nu, usch! Hatar att stressa..
Alla får ha en toppen dag. <3 Kram på er =)


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Brand i Skövde

Hörde nu på radion att det har vart en brand här i Skövde och två har omkommit. Vad hemskt! =( Vart är detta någonstans tro? Varför händer så himla mycket nu, vad hemskt .. :( Åter kommer med info om branden.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Dagens Outfit - Slappisdag.

Idag orka jag inte ha nåt speciellt på mig så blev slappis kläder :) Dock lite suddig bild.image194
Mjukisbyxor: Sportex
Linne: Gina tricot
Tröja: Gina tricot

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

God morgon på er alla :)

Här är det dyster ute, ingen sol bara moln. Usch. Vakna i morses med värsta halsont, så man knappt kunde svälja. Det var jobbigt men nu har det gått över. Haha. Det är lite komiskt det, men skönt iaf :) Idag blir det mjukiskläder förimage193 min del, känner inte för något annat. Skönt att bara slappa=) Vad blir er outfit idag? Nu blire snart skolan, med svenska & estetisk verksamhet och hoppas på att vi ska bli klar med filmen. (För er som inte vet så måste vi göra en film om elevdemokrati och det är sådär kul vill jag lova.)
Totalt igår med unika besökare med 124 st så det är rekord =) Jätte kul, tack för ni tittat in! :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Sova ska bli skönt

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Är faktiskt väldigt trött. Har sovmorgon imorgon så det är lugnt med ändå. Blivit hittills 108 unika besökare på min blogg idag, rekord för mig :) jag är glad :D Hoppas ni tycker om min blogg. Skriv gärna vad ni tycker? (: Är kul att höra. Men hoppas alla får en skön natt och sov så gott sötnosar. GODNATT! (=
image192


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Hayden Panettiere

image191
Heroes-stjärnan Hayden Panettiere är en otroligt vacker tjej. Tycker även hennes klänning hon har här är otroligt fin. Så härlig färg (: Tänk på vad man kan bli avis på dessa kändisar men samtidigt när jag tänker på det är jag glad att jag inte lever deras liv. Som en sak bara att man inte har några krav på att se bra ut för det väljer man helt själv.. Man kan träna hur man vill och bara leva livet. Jag är glad att jag är jag. Trots att man kan drömma sig bort ibland.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Har du tänt ett ljus?

Nu står ett ljus i fönstret och brinner så vackert för Engla och hennes familj. Jag kollar ut genom fönstret och ser att flera ljus är tända i andras fönster. Ser så fint ut. Tänk vad många människor tänker på denna stackars flicka. Jag skulle kunna fälla en tår nu, visst jag är känslig men tycker det är hemskt. En sån här sak ska inte få hända.
image190
Har du tänt ett ljus ikväll?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Klart och nu tven

Blev som sagt en snabb städning men var inte så dammigt så det var lugnt. Blev att snacka med Herr R i tele med :) trevligt! Länge sen man snacka med dig nu. Blir nu att se tven iaf, tänkte kolla på 8:an där Blondinbella är med i studio Belinda. Ska se vem hon verkligen är om hon nu är så störig som alla säger. Ska bli intressant.

Hon som får det hon vill ha
/vforsberg

Städdags =(

Nu har jag i timmar tänkt flytta rumpan från stolen och börja städa men så aktiv har jag inte direkt varit men nu så har herr R tjatat så mycket på mig så får väl göra det nu då. Blir en snabbis genom rummet så kommer nog inte ta så lång tid hoppas jag. Orka städa lixom :( Ha det så kul så länge ;)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Eva Longoria & Eva Mendes

image188
Eva Longoria är så otroligt fint. Jag tycker verkligen hon har allt som en tjej ska ha. Den där perfekta färgen, fina håret, vackra vita leendet och hon är bara så jäkla snygg.
image189
Eva Mendes - Hon är oxå en sån perfekt tjej. Även hon har det perfekta håret, perfekta leendet och den fina bruna huden som jag vill ha. Kan verkligen inte välja vilken av dom jag tycker är snyggast men tycker dom är iaf jätte fina. Sen att Mendes äger i 2fast and 2fourios (ursäkta stavningen) är ju inte direkt sämre.

Vilken av dessa två Evor tycker du bäst om?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Älskar Skor men hatar dessa Foppatofflor

För alla som känner mig vet att jag bara älskar skor. Jag mår alltid så bra så fort jag köpt ett par nya skor och jag blir alltid så glad. Det jag älskar mest är "sommarskor" därför att när man inte har massor pengar så är det bra när det är billigt och "sommarskor" brukar för mesta dels vara det fast det beror ju på om man ska märke eller inte men ändå. Varje år måste jag köpa mig ett par nya slip-in, så det blir ut och kika efter ett par snart. Sedan nya ballerina måste hittas med och även ett par pumps. Jag har hittat jätte fina pumps men det konstigaste är att 37 är för litet och 38 för stort. Varför finns det inget mittimellan där? Men iaf mitt nästa köp av skor blir dessa från skopunkten (då även syrran och mamma kan få sig ett par skor var, bra när det är köp 3 betala för 2)
image186
Skopunkten 199:-

Dock är mamma rätt sur över alla skor som står högt och lågt men snart kan vinterskorna försvinna och in komma mer "sommarskor"  inte för jag tror hon blir glad för det direkt men får se om jag lyckas hålla mig borta från en halshugging. Hoppas! Hahah.

Ett par skor jag aldrig skulle sätta mina fötter i och gå runt i är dessa fula jäkla foppatofflor. Dom är så hemskt fula och jag har testat mammas par för att känna om dom är så sköna som alla säger men nej, jag tycker dom inte är sköna. Så komiskt att se när en hel familj kommer med dessa kräsliga skor, jag hoppas att dessa inte dyker upp i sommar igen. Sen om man ska köpa orginalet av dessa så kostar dom nåt på 400-500 , hur kan man betala det? förstår inte det? hahaha. Jaja, alla har vi olika smak ;)
image187

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Jackproblem?

Jag känner att jag behöver en jacka. En vår jacka, någon som har nåt bra tips på någon snygg jacka? Eller någon affär med snygga jackor? Skulle bli mycket glad med lite hjälp :)

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Trott eller ej ..

men jag är med på mest aktiva, hahaha. Det trodde jag verkligen inte men skoj ändå (: hoppas ni fortsätter läsa min blogg! :D
image184

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Bäst med din stad?

image183
Sitter här och funderar på vad som är bra med Skövde egentligen. Jag kan ju säga att jag är rätt trött på skövde just nu och har inte alls lust att bo här hela mitt liv iaf. Bott här i 11 år nu (bodde i vänersborg innan, kan lugnt säga att jag saknar det massor, vattnet och allt. Det är nog det jag saknar mest) Men tillbaka till Skövde, nåt bra måste ju ändå finnas här. Jag tycker Skövde är lagom stort, det är lixom en storstad som är rätt liten tycker jag. Det är skönt, vi har i princip allt men ändå känns det så litet. Dock tycker jag att dom skulle förnya lite och göra så det finns mer att hitta på.
Så min fråga till er nu är, vad tycker ni är bäst med er stad?

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Vero Moda

image181image182


Dessa två fina saker kommer från Vero moda. Visst grått är trist nu och det ska man inte ha på sommaren men tycker den ser sådär slapp ut men ändå snygg så skit sak samma med färgen. Den färgglada skjortan är ju mer somrig om man säger så den skulle gärna jag bära en solig sommardag till ett par snygga jeans och en fin solbränna.


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Need Help!

Jag och min kompis Jessica behöver hjälp med musik till vårat demokrati arbete. Vi behöver någon låt, där bara en melodi spelas utan att någon sjunger eller något sånt. Någon som vet nån sida man kan hitta det? Eller någon som har någon sån musik? NVore mycket tacksam om vi fick hjälp med detta!

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Tänd ett ljus

image180
Vet att jag skrivit mycket om Engla men tycker det är så hemskt så känner att jag bara måste det.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Jävla mobil!

image179Blir så sur. Det har blivit glapp i min mobil så när man har i headsettet så måste man ha den i ett läge annars finns det bara ljud i ena hörluren. Vill inte lämna bort mobilen igen och ha nån annan skit i några veckor. Man saknar ju ens mobil lixom, men måste väl lämna in den dock för så här tänker jag inte ha det. Jag lyssnar alltid på musik från mobilen så det måste ju funka. Jag kommer bli tokig annars.


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Jag vill tipsa om

image178
Vill tipsa om denna fundation Miracle Touch från maxfactor. Den är otroligt bra, lätt att lägga på och få jämn. Den är perfekt för speciellt dom (som jag) inte använt fundation så mycket tidigare. Dock tar den slut relativt fort och kostar ungefär 120 kr. Men det är det värt. Ledsamt nog är min slut när som helst och måste köpa ny men har inga pengar.. inte kul. Dagens i-landsproblem det ja ;) haha.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Duktigt

Känner mig faktikst väldigt duktig som tog mig ner till gymmet. Inte vart där på över en månad så det var bra. Sprang & Gick i bara en halvtimme men bättre än inget alls. Blev att sola i tio minuter med, var himla skönt, så varmt och härligt. Fast nu luktar man ju inte så jätte gott så blir duschen nu och sedan något att äta. Är väldigt hungrig nu :P

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

Nu är man hemma igen

image177Dagen gick fort. Samhäll i en timme och sen idrott med HRL, det gick fort det med. =) Så nu är jag hemma, tänkte springa ner till gymmet en sväng och sedan kanske lägga sig och sola en stund, behöver det inte men tycker det är så skönt att bara ligga där. Sedan blir det mat med.
Vad ska ni göra idag?


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Haha

Nu sitter man vid datan och skriver sin insändare om demokrati, går väl sådär och är sådär kul :P Varmt är det här inne :P haha. Hoppas samhällen slutar snart och sen blir det bara idrott och då blir det första hjälpen grejs tror jag det var :P

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Dagens Låt - Måndag

Denna tjejen är helt ny för mig och vet inte alls vem hon är men tycker dock mycket om hennes låt. Den är så himla skön, så lugn och härlig röst har hon med.
Dagens Låt: SoKo - I will never love you more
image176


Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

GRATTIS!<3

Idag fyller min plutt 18 år :D Grattis Blomberg.
Hoppas du får en super duper dag ;D

image175
Jag & Blomberg (:

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

42åringen mörda Engla.

image174

Kan inte tänka mig att nån undgått att Engla blivit mördad. Men här är han som mörda henne. När jag ser bilden så börjar jag skacka av ilska och samtidigt börja jag må så jävla illa. Helt sjukt att en människa kan göra så.. Rätt iskalla är han med som går och äter pizza efter mordet. Man kan ju inte vara annat än att vara sjuk om man gör en sånhär grej.

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg

God morgon.

Solen lyser ut, gud vad skönt :) fast hörde det skulle bli regn idag, jag hoppas verkligen inte det.. vill inte ha det! Idag på schemat står det endast skolan och det är skönt, får se vad man hittar på för något skoj idag (:
Ha alla en trevlig måndag! :D

image173

Hon som vet vad hon vill ha
/vforsberg


Dags att dejta kudden

Nu ska jag sova, känner hur ögonlocken blir allt tyngre och tyngre. Behöver sova om jag ska orka den förbannade skolan imorgon. Så god natt på er<3

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Go-kart - Så jävla roligt ! :D

Jaja, jag vet att det gick sådär för mig men vad gör det egentligen när det är så förbannat roligt :D
Idag så åkte släkten till go-kart banan i trollhättan. Det var Magnus 31 års present. Det var jag, pappa, Nina, farfar, Magnus, Helena, Michaela, Morgan, Markus, Krister och Alisia som var där. Dock körde inte alla men ändå var jätte kul. Var 7 som körde första varvet på 10 minuter. Fick karten nr1 , dock kom jag inte först utan det gjorde pappa men kom inte sist heller men roligt var det iaf, blev nåra omkörningar iaf ;) Fast blev dock fler som körde om mig. Men skit roligt. Sedan blev det iaf jag, pappa, Magnus, Markus, Mojje som körde tio minuter till och efter det kan jag lova att jag var svettig och väldigt varm och ont i handlederna men vad gör det när det är så kul :D Vill köra mer! :D
 Några bilder:
image167
Min hjälm
image168
Farfar och Jag :) Magnus där i bakgrunden, ingen kommentar :P
image169
Mojje & Pappa
image170
Jag Kör ;D
image171
Magnus, Markus, Mojje, Pappa och Jag (inte med på bilden) Efter andra loppet.
image172
Denna bjuder jag på ;) Kan lova er att jag var varm, svettig och jävligt trött men samtidigt jävligt glad :D

Efter detta blev det mat på Kina resturangen i Trollhättan.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Outfit - Söndag

This is me today:
image166
T-shirt/Linne - Gina tricot
Leegings - Vero moda

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Engla är död!

Engla har nu hittats död efter att den 42åriga mannen i eftermiddags erkände att han döda henne och han visa då vart han har grävt ner henne. Han är även misstänkt för mord på pernilla 31.
Mer fakta på aftonbladet. - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab
Jag tycker det är helt otroligt och man får ju en klump i magen när man hör det här. Så himla hemskt :( Jag trodde faktikst hon levde. Jag förstår inte hur en människa kan göra så mot ett barn.

image165
VILA I FRID, ENGLA!

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Se Upp!

Idag så fäldes vår kära björk hos pappa. Den har stått där enda sen vi flytta dit, i 14-15 år ungefär och måste säga att det känns lite tomt, jag vet.. va ledsen för ett träd men känns lixom tomt när en sak har funnits där en lång, lång tid..


jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Hemma igen

Fyfan vad skönt att vara hemma igen :) är jätte trött idag, full rulle hela dagen så kanske inte så konstigt. Nu blir det att se parlamentet, skriva här om min helg och sen sova :) ska bli så skönt, skönt med sovmorgon imorgon med. Underbart!

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Vad tycker ni?

Satt här och fundera lite på det där med dumpning, jag och mina komipisar har länge pratat om det vilket som är det värsta av det egentligen. Att behöva såra någon och dumpa den? ellr att bli dumpad av den man verkligen tycker om? Så nu frågar jag er, vad tycker ni är det värsta..
 Att behöva dumpa någon eller att bli dumpad?


jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

ENGLA!

Vart kan hon finnas? Vad har kunnat hänt henne? Lever hon ens? Jag tycker det är otoligt tragiskt att inte ens en liten flicka kan cykla hem själv utan att försvinna. Var hennes första gång hon skulle cykla hem själv och hon var jätte glad för det och vad händer!? Hon Försvinner. Det är ju helt ofattbart att en sån sak kan hända. Jag hoppas verkligen hon lever och egentligen hur kan någon göra så mot ett barn. Så fruktansvärt hemskt :(

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Söndag

Nu är det söndag igen, vakna ganska tidigt vid 9 så gick upp kolla lite på tve, vänta tills dom andra vakna och åt då frukost. Nu sitter jag och tittar på film med Nina. Elisabeth. Får se om den är nåt att ha. Vid tre så blir det iaf go-kart och efter det ut och äta en sväng. sedan till mormor och morfar för att då åka hem.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Varmt som fan

Jag är ju inte smartast alla gånger, har eldat hela dagen sen jag vakna så är som en jäkla bastu här nu. I köket är det 25 grader, då vill jag inte ens veta om hur varmt det är här inne i vardagsrummet. Kanske måste snart ut och kasta mig i snön för är så varm :O Men nu blir det iaf inget mer eldat för idag. Svalka mig!

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Vädrets makter

Kan ju lova er att jag fick ju så smått en liten chock när jag kom upp och kolla ut genom fönstret.. DET SNÖAR JU FÖR FAN! :O Känner verkligen nu att nu får det vara slut på dessa dumheter. Det behöver verklogen inte komma mer snö nu och jag är otroligt trött på att vädret ändras sig så mkt, ena dagen sol och andra dagen snö. det är inte normalt att det ska hålla på så.. Trött jag blir =/

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Barnvakt

image83Blev att gå upp kl. 9 idag, kändes sådär men man får ställa upp ibland och vara barnvakt åt busungen Michaela :) Hon är verkligen en hel skön unge och kommer med sina roliga kommentarer då och då. Blev iaf att sitta och titta på barnkanalerna men tillslut blev hon väldigt rastlös så fick ta fram fia med knuff och så spela vi det. Sedan kom pappa och hämta henne och åkte ut till farfar och jag orka inte åka med så nu sitter jag iställt här och ser på tven med. Blir nog en lugn lördag, känner verkligen att jag behöver det :)





jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Olika världar

Tänk vad man kan leva olika. Att man har så olika tillgångar. Fast som jag har det tycker jag det är underbart att få byta miljö lite då och då.
Som hos mamma så bor jag i stan, har nära till allt, jag bor i en lägenhet, jag kan duscha hur länge jag vill, värmen kommer ur elementen och ljud över allt. m.m.
Sen när man kommer till pappa så är det att komma till en annan värld, han bor mitt ute i skogen. Har inte en möjlighet alls att ta mig nånstans själv, han bor i ett litet rött hus med vita knutar, gargare och en stor gräsmatta. För att få varmt får man gå ut och hämta ved och tända i kaminen, man kan inte duscha alls länge för tills slut blir vattnet kallt och sist men inte minst så är luftenfrisk & inga ljud förutom vinden och fåglarna. Vilken underbar grej att få byta miljö ibland. Det är precis vad man behöver när man har det jobbigt, helt underbart att få komma bort. Det kan jag lova att det behövs :)
Jag skulle aldrig vilja bo såhär i skogen, utan jag trivs jätte bra i stan men skönt med omväxling ibland bara.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Iväg igen..

Nu är det dags att åka iväg igen.. Blir att åka med mamma till mormor & morfar och sen kommer Nina och hämtar mig, får se om det blir nåt skrivande hos pappa. Men hoppas på det.
Alla får annars ha en toppen helg, kram på er<3:D

jag är dne jag är och ingen annan
/vforsberg

Jag & min Blomma (:

Vad skulle man göra utan dig vännen!? Även om du kan vara riktigt jävlig så är du en underbar vän =) Man får alltid ett gott skratt med dig. Tack för att du finns i mitt liv ! :D Ta åt dig!

image159image160
Min Blomberg och ingen annans (:

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Äntligen hemma från skolan

Kommit hem precis skönt för det har vart så otroligt segt i skolan idag. Boysen gjorde sig en "bomb" och tände den, blev ett bra pang ;P haha, Killar ;) Men jag älskar er iaf ;)
Nu blir det mat strax, gott (: är jätte hungrig som vanligt typ när jag kommer hem från skolan.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Låt

Som sagt har jag inget att göra just nu så kan lika gärna dra min dagens låt :)

Dagens Låt:
The Boppers - Har fallit som en sten

Tycker den är så himla skön och gullig och den får mig att sväva bort i drömmarna. Detta är en låt som jag alltid kommer att minnas.



jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Verkstan.

Nu sitter jag här ute i verkstan och inte gör ett skit men så är det.. Tråkigt är det var det är och inte gjort ett skit i dag heller, försökt plugga på elen men inte lyckats så bra tyvärr, men det är svårt och krångligtö Slutar om typ 2 timmar så hoppas tiden kommer att gå rätt så fort iaf.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Skolan

Nu är det dags att borsta tänderna och sedan dra iväg till skolan, känns inte så lockande men måste ju tyvärr. Hoppas även att denna dagen ska gå fort =) Alla får ha en super dag :) Kram!

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Utvilad men halsont

image158
Nu är klockan 7. En halvtimme tills min buss går och då blir det att sitta här, ska nu gå och väcka min syster med, hon är helt omöjlig på morgonen, vore rätt kul att hälla ett glas vatten på henne. Det skulle vara rätt åt henne! ;)
Men idag känner jag mig utvilad och det är otroligt skönt, även om jag prata i tele till 10 så har jag ändå sovit mer än vad jag brukar. Dock har jag ont i halsen, sånt där irriterande ont. Gör ont när man sväljer osv. Blir att knarka fischmen friends och hoppas det försvinner snart.


jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Så jätte trött..

Är tidigt men ändå otroligt trött :/ Så blir inte att se klart på so you think you can dance, tråkigt men ska ändå se lite på efterlyst nu och sedan sova, och kanske läsa en bok men god natt iaf. <3

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

So you think you can dance

Ett jätte bra program, dock så har jag missat en del av det men ska börja se det nu igen, helt sjukt egentligen hur duktiga dom är. Tänk att kunna dansa så, kan ju lugnt säga att jag är inte ens i närheten av dom.. men man kan ju inte kunna allt ;)
Ser ni på detta program?


Jävla hals oxå, det gör inte ont direkt men det irriterar som fan =/ skit jobbigt :( bota mig nån!

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


vill..

vill träffa dig .. NU!

Dags igen..


Nu är det dags igen för att packa väskan för ännu en helg borta. Denna helgen blir det att åka med mamma tillimage156 mormor och morfar och sedan där ska pappa hämta mig och ska vara där hela helgen. Men ska bli kul med för blir co-kart på söndag. Fyfan, vad kul det ska bli! :D är så grymt roligt. Sedan hem med mamma igen på söndag. Ingen lugn helg nu heller. Fast nästa helg blir det hemma iaf, fast då kommer det inte bli lugn heller för då blir det fest både fredag & lördag. Men det ska bli jätte kul iaf =)
Nu tänkte jag iaf springa & packa, äta & sen duschen med. Blir en sväng i tele med P med. Bättre än inget alls.




Denna väskan vore rätt nice att ha med. :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Beyonce

Jag tycker verkligen att Beyonce är så otroligt vacker. Perfekt hår, perfekt ansikte, perfekt brun. Hon är verkligen så jäkla fin. Det är en person jag alltid tyckt om och förhoppningsvis alltid kommer att göra. Skulle inte tacka nej till att se ut som henne direkt.
image155


jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Fixat.

Kom nyss hem från stan, blev en snabbis bara. Ingen av oss mådde direkt bra så blev att bara göra det vi skulle.image154 Först till handelsebanken och skaffa mastercard, inte fått tummen ur röven och fått gjort det :P Så nu har jag inte bankkortet på några dagar så hoppas jag inte behöver ta ut nu på några dagar. Sedan blev det till systemet och fixa vin & cider till nästa helg. Ska testa en ny x-cider Spring. Undra om den är god ? Sedan hem och nu sitter jag här.


Btw, dom ringde från mcdonalds idag med och sa att jag ska börja den 23april, alltså om två veckor ungefär. Jag ville ju börja nu typ, men man kan ju inte få allt. Ska bli kul att se om kläderna passar med, inte en aning om det men aja.

jag är den är jag och ingen annan
/vforsberg

Stan med mamma

Nu ska jag kila in till stan med mamma.. hej så länge <3

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Gör en bomb.

Idag har jag fått höra av killarna i klassen hur dom ska göra en så kallad bomb i verkstaden, vi får se imorgon hur det kommer gå med den saken. Hoppas alla får ha sina armar och ben kvar bara. Jag ska stå långt bort för jag vill fortsätta leva. KIllar dom kommer aldrig växa upp, men dom är ju killa så vad annars skulle vara så speciellt med dom annars ;) Det var dagens lärdom kan man säga.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Låt - Torsdag

image153
Dagens låt kommer från Rihanna och tycker verkligen den är skit bra.
Rihanna - Take a Bow
Ladda hem den!

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Skoldagen

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Dagen har gått relativt fort ändå och det är mycket skönt. Blev att försöka plugga på elen lite, jag lyckades dock sådär med det men blev mycket snacka istället och det gjorde att tiden gick fort. Så nu håller jag på att laga mat, blir köttbollar & stuvad makaroner, vilken fantasi jag har. =/

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Outfit - Torsdag

Dagens outfit:
 image152
Jeans: Vero moda
Linne: H&M
Skjorta: Vero moda
Ej på bilden:
Sjal: H&M
Cardigan: Gina tricot

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

God morgon :)

Då var det morgon igen och jag är jätte trött. Ville verkligen inte gå upp men nu är jag uppe iaf. Förhoppningsvis så kommer dagen gå fort men det brukar den aldrig göra där ute men ändå, man kan ju alltid hoppas.
Hoppas ni får en trevlig dag :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Sov gott.

Nu ska jag lägga mig så jag orkar den förbannade skolan imorgon. Är så jäkla skoltrött nu så det är sjukt, jag vill inte! Jag orkar inte! Elen är så tråkig & svårt.. blä! Menmen, hoppas jag får en skön sömn iaf så kanske man får en okej dag. Sov så gott så hörs vi alla imorgon :)
image151


jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Kvällen

Känner att jag har vart lite vresig ikväll, vet inte varför men bara vart det.. Trött kanske. Blev iaf att se på en film förutom och somna en stund. Skönt=) Kolla även på lite gamla kort på den andra datorn. Det var rätt roligt att se men också sorligt. Stunder som aldrig kommer åter. Så nu sitter jag och titta på top model, tycker det är rätt kul. Inte för att jag vill bli modell elr nåt sånt utan tycker bara det är lite kul att se ibland.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Vad känner jag & vad känner du?

Jag vet inte vad jag känner, jag vet inte riktigt vad jag vill. image150
Jag vet inte vad du känner och jag vet inte heller vad du vill.
Det är svårt när man inte vet, men jag hoppas.
Fast vad hoppas jag på egentligen för jag vet ju inte själv.
Bara så konstigt jag hoppas jag får svar, fast av vem?
För får jag svar av dig så vet jag ändå inte själv svaret från mig.


jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg



Vilat & Tvättar.

Gud så skönt det var att sova en liten stund, det behövde jag =) Fast nu kommer jag antagligen inte somna i kväll men sånt man får ta. Har precis vart nere i tvätten med, första gången jag tvättar själv har inte en aning hur detta kommer gå. Det blir spännande och se vad resultatet blir ;)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Ligga på soffan

Nu blir det att lägga sig i soffan och kolla på tven eller någon film får se vad som finns. Har ont i nacken med så ska bli skönt att lägga sig. Kommer nog somna med, är trött..

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Låt - Älskar den !

Hörde låten för några veckor sen på MTV och nu har jag äntligen kommit till skott och laddat hem den. Jag bara älskar låten, den är så jäkla bra :D Tycker verkligen ni ska lyssna på den, för den är otroligt bra  :D
Dagens Låt: Jason Mraz - I'm Yours
image149

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg



Hungrig som en varg

Nu är jag grymt hungrig och det jobbigaste är att jag måste ställa mig & laga mat men får gå.. får se vad man hittar i frysen. Hoppas på något mumsigt :D
Smaklig måltid till mig=)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Ett paket på posten!

image145

Vad posten kan vara snabba ibland, Marita la paket på posten igår och är redan här idag. Det är bra jobbat. =) Blev jätte glad när jag fick det, blev ju mer än vad jag trodde. Bikini skulle ju bara komma men fick av Marita en sarong och en tvättpåse från Victoria. Tack så jätte mycket=)
Bikinin kommer ifrån Victoria.
Märket är Freya och kosta tillsammans  898 kr.
Överdelen 599:- Underdelen 299:-
Usch, inte billigt så första lönen kommer gå nu till min bikini men det är det värt. Behöver en bikini aldrig haft nån som passat mig. Så jag är nöjd. Fast vore nöjdare om man kunde se normal ut i det men det är endast mitt eget fel.


jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

10 tips för att få en fastare rumpa.


Nu ska jag äntligen skriva dom 10 tipsen som jag ska försöka göra varje dag för att få fastare rumpa. (Jag gör inte alla men skriver alla 10 ändå) Hitta dessa övningar i Solos nya nr.

Tänk På!
1.
För alla övningar gäller tre gånger 15 repetitoner. En sekund positiv fas (där du anstränger dig) och tre sekunder sekunder negativ fas (där du drar tillbaka). Om du känner dig ruskigt otränad, kör färre repetitoner.
2. Två nyckelord i jakten på en välformad rumpa är belastning och variation. Det gäller att välja övningar som utsätter musklerna för omväxlande bestlastning.
3. Det är bättre att ha lättare tyngder och utföra rörelsen rätt än att inte orka och därmed att få skador.

10 övningarna.

1. Sidolyft
 
Ligg på ena sidan med benen lite lätt böjda. Ha det undre benet lite framför det andra. Lyft sedan det övre uppåt, spänn utsidan av låret hela tiden och håll höftpartiet rakt. Pressa sedan ner benet igen.

2. Benböj

Stå höftbrett och nig till nittio grader i knäleden. För dig som vill använda vikter: Håll tyngden bakåt så att inte knät passera tårna i en rak linje. Använd gärna en skivstång för extra tyngd.

3. Utfall

Ta ett stort steg framåt och sänk kroppen tills knät nästan når golvet, då skjuter du upp kroppen och byter ben. För dig med vikter: Kan även använda hantlar som en extra tyngd.

4. Hög Spark
- tyvärr ingen bild. Hoppas ni förstår ändå.
Stå med fötterna i höftbredd och ta ett steg tillbaka med höger fot samtidigt som du böjer vänster knä. Gå tillbaka till utgångsläget och lyft sedan höger fot och kicka så högt du kan. Byt ben.

5. "Kissande hunden"

En klassiker. Stå på alla fyra med knäna i golvet. Lyft ett böjt ben i 90 graders vinkel och håll armarna rakt nedanför bröstet. Byt sedan ben och upprepa.

6. Bakåtlyft
- tyvärr ingen bild. Hoppas ni förstår ändå.
Ligg helt rak i kroppen på armbågarna och håll dem i samma linje som axlarna. Lyft ett ben i taget uppåt och spänn rumpan i slutläget. Gå långsamt tillbaka. Svanka så lite som möjligt.

7. Rump-ups
- tyvärr ingen bild. Hoppas ni förstår ändå.
Ligg på golvet med fötterna på golvet och knäna böjda. Spänn rumpan och lyft den från golvet, gå långsamt ner igen.

8. Höftpressare
- tyvärr ingen bild. Hoppas ni förstår ändå.
Ställ dig på knäna och håll händerna på höfterna. Pressa ihop armbångarna bakom ryggen, skjut ut bröstet och pressa fram höfterna genom att spänna rumpan. Slappna av igen och gör så många du orkar.

9. Trappan
- tyvärr ingen bild. Hoppas ni förstår ändå.
Stå med ena foten på första steget och andra på golvet. Lyft foten från golvet, böj benet uppåt så knät kommer mot bröstet, gå ner till utgångsläget igen.

10. Grodhopp

- tyvärr ingen bild. Hoppas ni förstår ändå.
De klassiska grodhoppen ger starka vader, lår och rumpa. Att du ser fantasiktrolut ut är en bonus. Perfekt! :D

Hoppas nu ni får en snygg rumpa till beachen 08. Kan ju hoppas jag kan få det men ingen som vet.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Rallybrudar

image140

En film som jag längtar efter, kanske inte kommer vara den bästa som jag har sätt men jäkligt kul att det kommer en film om rally. Och sen att det handlar om tjejer är as kul. Jag måste bara se den! Den kommer i höst och längtar som fan. Hoppas att den är bra iaf. Tycker jag ni ska se så får ni se hur underbart rally är. Den känslan att fara fram i flera hundra i skogen är en sån jävla spänning så det är helt sjukt.

"Rally är som en mega orgasm, man njuter varje sekund" - det stämmer verkligen :D

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Vakna med Thevoice.

Folk kanske tycker man är tokig som är uppe såhär tidigt när man är ledig men känner inte för att gå och lägga mig fast känner mig lite seg så kanske ska gå och vila iaf. Vore skönt :)
Nu på morgonen har jag iaf suttit och kollat på vakna med the voice. Tycker det är rätt skönt att sitta och titta på, skön musik och allt :) Dock har jag lite svårt för josefin, vet inte varför men det är något med henne som stör mig otroligt mycket. Bara när hon öppnar munnen vill jag bara stänga öronen, vet inte alls vrf jag tycker så men tycker bara så. Nåt stör mig med henne. Annars är the voice i sig underbart :D älskar musiken <3 :D

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Morgonpromenad.

Trots att jag är ledig idag så blev det att gå upp kvart över 7 för att vid halv 8 gå ut och gå med Hanna. Som jag inte träffat på år och dar trots att vi nästan bor grannar, men sånt är livet ibland hinner man inte. Men otroligt kul att äntligen få träffas igen och snacka en stund. Blev iaf att gå runt golfbanan, tog en timme precis & man känner nu hur jäkla härligt det var, fast det regna ut men det var det värt :)
image137
Hanna & Jag. (En gammal bild från tjejmiddag - 06)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Läggdags.

Är jätte trött nu, ögonen orkar inte hålla sig uppe längre.  Suck.. Ska bli skönt att sova bara, dock måste jag ta bort sminket och borsta tänderna det är jobbigt det. Upp imorgon tidigt med, men det är det värt det :D
God natt på er<3

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Studie på valfritt ställe.

Är lediga imorgon så skönt. Dom 2 lektionerna vi har imorgon är nämligen inställda pga. lärarna är på kurs. Fast dom sa att vi inte är lediga utan att vi har studie på valfritt ställe, jaja.. säkert så många som kommer att plugga imorgon, nope jag tror inte riktigt det. För min del blir det tidigt iaf, blir en promenad med Hanna klockan halv 8. Usch, kommer vara trött men kommer bli grymt skönt :) Kunna sedan slappa hela dagen, toppen :D
image136
jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Speciell.

Nu har jag äntligen kommit hem från introduktionen på mcdonalds och det låter väldigt lovande och jag tror att detta kommer bli kul. Blir att stå i kassan och börjar snart med min handledare i veckan tror jag det blir. =) Vi var iaf 4 där som var på introduktion och det tog mer en 2 timmar, tog 3 så blev inte klara från 8 men det gick bra ändå. Vi satt gick igenom allt och fick en rundvisning. Men känner mig lite speciell eftersom jag & 3 till är utvalda av 200 stycken. Rätt bra det. Trodde jag aldrig efter min egentligen usla interjuv men ibland ska man ha tur. Jag vill börja nu, I need money + att det verkar otroligt roligt kul när man väl kommit in i det :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Vore världens lyckligaste

Skulle jag äga denna bilen så skulle jag vara världens lyckligaste. Det är verkligen min dröm bil och vill mer än nåt annat ha en sån här. Dom går som bara fan och låter så himla gott så man får ryssningar. Den är så vacker. Det går inte att förklara vad jag älskar denna bilen. Måste bara ha en sån här innan jag dör. JAG MÅSTE!
image135
Sen att världens bästa Petter Solberg åker en sån här gör ju inte saken sämre direkt. Tänk att få en åktur med han i sin rallybil, sicken jävla upplevelse det vore. Det är verkligen en dröm som jag vill ska slå in men inget är omöjligt bara lite svårare.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Mcdonalds.

Nu sitter jag och väntar på mamma, hoppas hon inte har glömt bort mig för att Vid 5 så ska jag iväg till mcdonalds på norrmalm på en introduktion, ska vara där till 7. Blir två såna pass till och efter det ska jag kunna en massa, får se hur detta kommer att gå, är faktiskt nervös nu. Usch! Hoppas det kommer gå bra och att jag kommer trivas där sen med :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Kan ju knappt röra mig

Denna tränigsvärken gör mig galen. Kan ju knappt röra mig. Hela rumpan och benen är ju helt jävla borta.. usch, ta bort det. Vill ju kunna röra mig lixom :P

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Outfit - Tisdag

Tisdagens outfit blev denna:
image133

Cardigan - Gina tricot. (älskar den)
Sjal - Sisters
Linne - H&M
Jeans - Sayo

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Mini piller

image132Idag var jag och hämta mina minipiller på apoteket. Har ätit p-piller i ett år men nu tyckte hon på ungdomsmottagningen att jag ska börja mini piller istället pga. att mitt bmi (elr vad det heter) var nästan för högt. Så går det när man är kort & tjock. Hahah :) Känns sådär att äta samma tabletter som mamma och man kan ju bli av med mensen helt och det vore ju skönt men känns ändå lite konstigt eller att man får lite mens då och då. Kommer ju vara jätte jobbigt men får väl testa dessa tre månader och få se sen om det är nåt för mig. Då börjas det med Cerazette imorgon.
Är det bra Cerazette, nån som vet?

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Mat tips?

Tänkte ställa mig och laga mat nu men dock vet jag inte vad jag ska hitta på, inte kul när det alltid blir samma vanliga som man äter. Det är trist. =/
Nån som har nåt bra att tipsa om som man kan laga?

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Låt

Glömde visst det igår men blir det dagens låt idag iaf.

Dagens Låt: Jakob Hellman - Tårarna.
image131
Gillar verkligen denna låten. Den är så himla skön =)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Skoltime

Nu blir det skolan, Usch, svenska & estetisk verksamhet, känner inte för det : ( men bussen går om en tio min så fixa det sista nu. ha en bra dag<3
image130
Kavelbrogymnasiet, teknikhuset. Här tillbringar jag mån-ons. Trevligt ;P haha. elr inte..

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Morgon, morgon

Vakna tidigare än vad jag skulle idag, hela en timme med. Fast det var skönt för nu känner jag mig utvilad och kunde gå upp när jag fick lust och bara för det nu så får jag vänta en timme tills min buss går, *suck* Men värt det. Fast var dock inte allt för lycklig när min mobil ringer klockan halv1 - 1 och när jag svarar så spelas bara en mobilringssignal. Ååh, sur jag blev .. Två gånger ringde det med och skyddat nr var det med. Toppen då. Vem var det ? Har nu med värsta träningsvärken sen jag gjorde alla rumpövningar och det tog ju i bena med så där har jag med träningsvärk nu, kan ju knappt röra mig. faan..
image129
Igår blev en mysig eftermiddag/kväll när jag träffa Patrik. Cykla in och mötte hon vid p4 (gud sicken värdelös kondition jag har, helt sjukt :S) Sedan gick vi iaf hem till mig, la oss i min säng och titta på film. Eragon blev det. Den var rätt okeej faktiskt. Mys :) Sedan vid 10 blev det att följa han tillbaka och när man kom hem sen så var man grymt trött kan jag lova men en mysig kväll iaf :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Shopping i gbg.

Som sagt har jag vart i gbg i helgen och fick med mig lite saker hem så tänkte nu visa vad det var jag hitta :)

Denna bh hitta jag, äntligen har jag fått en bh som passar mig. Den är från victoria och kostar 599:- Svindyrt för en jäkla bh, men måste ju dock ha. Märket är Freya. (Där den är genomskinlig är den hel svart)
Blev även en beige bh som är bra att ha under vitt. Fick den av Marita och den är med från victoria och kosta 499:- Märket var Primadona.
Blev även en binkin från victoria. Båda delarna är från freya och kostar tillsammans 700 :- Bild på den kommer så fort jag får den.

Denna kläningen köpte jag med. Svart med vita prickar. Den är från H&M och kosta endast 149:- Skönt att ha i sommar för den är tunn & skön :)

Blev detta linnet med från H&M och kosta endast 149:- (finns även i svart) Är ett lite längre linne som är pössigt & blir tajt nertill. Den är tunn & skönt material.

En tjocktröja från bikbok blev det oxå. Kosta bara 150:- (halva priset så innan 300) Behövde verkligen en sån här så tänkte passa på, tycker det är så skönt att bara dra på sig en tjock varm tröja :)

Hitta även ett par skor jag ville ha, men fanns bara i en storlek kvar och hade behövt så blev inte dom. Dom var så skön så blev besviken :(
En mycket lyckad helg i gbg, fast en sak saknades bara dock..

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Rumpan ja..

Nu tänkte jag få en lite fastare rumpa till sommarn, får dock se hur det går men håller nu iaf på med lite rumpövningar som jag hitta i solo. Känner att  man iaf blir svettig och det är ju bra eller så är det jag som är otroligt lat. Lägger in guiden sen på det 10 bästa övningarna, ni som köpt tidningen har säkert redan sätt men för er alla andra :) hoppas att detta kan hjälpa min lille rumpa ;)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Hemma igen.

image124Nu är jag hemma från skolan, först var det samhäll, fick en uppgift bara som vi skulle skriva en insändare till en tidning om vad vi tycker om demokrati, det gick på nåra minter så sen sluta vi, blev en lång rast så åkte in till stan en sväng och sen idrott och där spela vi tennis, blev rätt segt efter ett tag sedan hem och var så jäkla hungrig så blev att äta med en gång, det var gott :) Nu blir det duschen & städa och sen träffa Patrik en stund ikväll :)










jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Måndag igen

Då var det en ny vecka igen då, jag hinner fan inte med veckorna längre känns det som, går ju så förbannat fort jämt och helgerna ska vi inte ens tala om, dom bara försvinner. Blir en ny binkin idag med. Prova den i helgen i gbg så blir för min faster och åka köpa den åt mig så länge. Tack :) Så nu blir det skolan snart, först samhäll & sen idrott och ska sen när jag komma hem börja med lite rumpövningar som jag hitta i en tidning. Kommer visa det sen från tidningen :) Hoppas alla får en mysig måndag. :) kram på er<3

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Godnatt.

är så trött men dock fastna jag här, inte alls bra :/ men nu ska jag äntligen krypa ner i min varma & mjuka säng, har saknat den. Vad skulle jag göra utan den!? :P Men god natt på er, hörs imorgon.

jag är dne jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Låt

Dagens låt: Take That - Rule The World
Tycker verkligen den låten är otroligt skön :) Vart rätt deppig & trött idag så den har gjort mig lite gladare iaf :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Äntligen hemma igen.

Har nu kommit hem och är grymt trött och faktikst mer trött nu än vad jag var när jag åkt :P Det är väl sådär men vafan vart en bra helg så det är skönt det. Orkar dock inte skriva så mycket nu om vad som har hänt i helgen och så. Så det kommer imorgon om vad som har gjort och vad som har köpts. Men vill iaf tacka min faster för allt stöd och en skön helg :) är glad att jag har dig. image71

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Bloggpaus.

image123
Nu blir det inget skrivande här från på söndag eftermiddag/kväll. Blir som sagt gbg hela helgen. Hoppas på en trevlig helg men nu måste jag kila för ska med tåget som går 18.32 och måste in i affären och köpa mig nåt mumsigt innan med så jag klarar den en och enhalv timme långa tågresa. Usch, vill inte åka tåg.. blää. Hoppas dock inte på så jätte mycket folk nu men det märks väl ;P Alla får ha en toppen helg, puss på er<3

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Blake Lively.



Jag saknar gossip girl. När börjar det igen? Nån som vet?
Jag tycker Blake Lively som spelar Serena är en sån himla söt tjej.
Snygg stil och bara är sådär socker som man önska att man vore.



jag är den jag är och ingen annan /vforsberg

Dagens Låt

NU blir det dagens låt igen. Idag har det blivit en skön låt med Justin timberlake. Jag personligen tycker inte så jätte mycket om honom, vet inte varför men tycker inte han har gjort så många bra låtar förutom denna ssom jag gillar skarpt :)

Dagens låt: Justin Timberlake - Losing my way.
image121

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

4/4

image120Nu är det äntligen helg igen, tänk vad veckorna går fort egentligen. Men iaf idag så blev det först skolan, (verkstaden) jag rätta i boken om el. Det tog fan hela dagen och det var grymt segt men nu är det nästan klart, har bara lite, lite lvar att göra :) skönt det, sen bara provet sen när jag har lust. Sedan blev det hem och ställa sig och laga mat, blev pommes och nån köttbit ;P Sedan hoppa in i duschen och nu sitter jag bara och väntar på att håret ska torska så jag kan göra mig iordning. Sedan bär det av med tåg till gbg och bio ikväll på bergakungen. Hoppas på en trevligt kväll trots att jag är rätt trött och bränt mig på tungan med :P haha, aaj :O

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Fredag - Dagens Outfit

Ska börja med nåt nytt till, som inte är nytt här i bloggvärlden men för mig är det de. Det kommer nu alltså bli dagens outfit, det blir väl helt enkelt när jag hinner lägga in det :)
image119
Tröjan - H&M
Linne - H&M
Jeans - Vila

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Fredag, fan vad veckorna går fort..

God morgon på er :) idag blir det verkstan för min del, känner inte alls för det men det är bara att se glad ut och gå dit. Det går nog bra, känns som om jag inte kommer göra så mycket men får väl se ;) Nu sitter jag iaf och äter special K har nyss börjat med det faktikst, gottis ;D Bussen går halv så har ganska gott om tiden innan det, måste packa och greja lite. Ha en fin fredag =)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

God natt :)

Nu blir det sängen har så ont i nacken så orkar inte ens sitta här längre. Så god natt på er så hörs vi en sväng imorgon. Hoppas ni sover så gott=) Puss & Godnatt<3
image118

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Planer inför helgen

Denna helg blir det till att åka ner och hälsa på min Faster nere i gbg. image117
Så nu har jag precis packat allt som jag har ännu kunnat packa.. Jag är verkligen så jävla värdelös på att packa trots att jag nästan gör det varje helg, men blir alltid så mycket och sen använder man ändå inte en tredje del av det man har med sig. *suck*
Imorgon så blir det tåget ner vid 18 tiden, kommer ner runt 20 och 21.15 blir det bio, kommer inte ihåg vilken men det märker jag väl, vet att det var premiär på den iaf.
På lördag har jag icke en aning vad som händer, som vanligt har väl hon hittat på något, hoppas det blir stan en sväng, behöver en ny bh till och som sagt så får det bli att gå till dom lite dyrare affärena suck, snacka om att bli runierad av en jäkla bh. Sist kosta den fan 550 :O helt sjukt :S Hoppas även på att få träffa E en sväng med om man har tur :)
Söndag blir det sminking på åhlens fick det i julklapp om Marita, så får sedan produkter för 400 kr, det är gött det :) Sen nån gång under eftermiddagen blir det att åka hem, kommer bli skönt. Kommer efter helgen bilder, fakta och allt som kan vara roligt att veta. Hoppas alla får en trevlig helg iaf, ska jag försöka med :D
 Vad ska ni göra i helgen?


jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Vill ha !

image116
Hitta denna söta blusen på topshop. Tycker verkligen den är sådär enkelt och fin men blir ändå lite speciell med bandet runt midjan. Vill verkligen ha denna söta och springa runt med i sommar, dock hade jag velat haft mer färg men ändå (:

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Dagens Lärdom - Bloggfix.

Dagens Lärdom är att jag har lärt mig lite om kodmallar och såna grejer. Fått som sagt lite ordning på allt nu, känns skönt men är dock mycket att fixa med men tar sån tid så man orkar inte med det. Så tackar designadinblogg.se för hjälpen :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Otorligt skönt ut.


Shit, vad skönt det var ute. Det trodde jag ju inte att det var så skönt. På med en skön halsduk och västen och en timmes promenad med mamma. Massa vår tecken, fågelkvitter, vatten som pålar, blommor och det var bara så jäkla skönt =) Behövde jag efter en hel dag inne, känner mig mycket piggare nu :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Promenad i solskenet.

Nu ska jag och mamma ut och gå en sväng. Bäst att passa på nu när det är fint väder. Ska bli skönt att komma ut, har ju inte varit ute på hela dagen. Behöver lite frisk luft känner jag :)
image112

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


The Hills

Jag älskar verkligen The Hills, tycker det är jätte bra. Så vid 5 sitter jag bänkad framför tven, dock har jag missat det i några dagar nu, buu :( så hoppas jag hänger med ändå.
image111
Ser ni The Hills?

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Det är så typiskt mig =/

Det är just vad det är, så jävla typsikt mig. Blev som sagt ingen skola och då kanske jag kunde gjort nåt värt här hemma istället men nej då. Sitta och snacka med Herr E är det som händer just nu. Har funderat på att städa nu i några timmar men min lathet stoppar det. Får väl se om jag får tummen ur handen och börjar med det fast tror ju knappast det, men hade verkligen behövt det. Men nu mår jag iaf bättre och skönt det, så skolan blir det ju imorgon iaf. Även göterborg imorgon och hela helgen. Ingen kommentar.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Stardust - värd att se

Precis tittat klart på filmen. Som sagt blev det Stardust och duktigt av mig så pausa jag inte en enda gång och det betyget av mig är väldigt bra för jag brukar lätt bli uttråkad men inte av denna filmen. Inte min filmstil så direkt men tyckte den var ändå väldigt bra. Den hade spänning, kärlek, skratt, äventyr m.m. Tycker den är värd att se och för er som inte vet vilken film det är så berättar jag lite om den.
image107Den är gjord 2007.
Är 2 timmar lång och
är av katergorin Äventyr.
Några av skådespelarna är: Sienna Miller, Charlie Cox, Clarie Danes m.m.

Handling: För att vinna en vacker flickas hjärta (Sienna Miller) lovar Tristan (Charlie Cox) att ge henne en fallande stjärna. Men stjärnan var inte vad han vänta sig utan en himmelsk skönhet vid namn Yvaine (Danes).
Många vill åt stjärna, få evigt liv, kunna bli kung eller kanske är det någons verkliga kärlek? I denna filmen möter du en gammal/ung häxa, flygande piratskepp och en desperat prins på jakt. Få dig ett gott skratt och börja hoppas på kärleken för den finns..


Vill även rekomendera låten i slutet jag tycker den är väldigt fin :) Take That - Rule the world

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Filmdax & Special K

Nu blir det att slänga sig i soffan och kika på en film :) Blir nog Stardust. Vet inte alls vad det är för film men det märks väl ;) Hehe. Blir även en skål med Special K, mjölk och banan. Gottis! Vi hörs senare..

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Nyhet! - Dagens låt

Jag ska börja med en ny Dagens.. och det blir Dagens låt. Där kommer jag skriva en låt som jag tycker om just den dagen. Kan både vara en ny låt men också en gammal goding. Alla möjliga musikstilar så hoppas ni gillar det (:

Så idag blir Dagens låt:
Fergie feat. Ludacris - Glamorous
image106

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg




Äntligen klart & Illamående.

För er som vart inne här för ser kanske att jag gjort om lite, dock tog det mycket lång tid och grejat och donat. Men tack vare designadinblogg.se så fixa jag ihop något som nu är lite mer personligt. Får duga :) Kanske undrar oxå varför jag sitter här klockan halv 11 och inte är i skolan det är för att jag mått så jävla illa så blev ingen skola för min del men förhoppningsvis blir det, det imorgon :)
Har eran morgon varit bra?

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg


Låtar som bör få höras.

Idag fick jag lite nya låtar av min rumpestump Ola. Gillar verkligen musik och nu tänkte jag dela med mig till er om några bra låtar :)

Tyler Hilton - You'll ask for me
Tyler Hilton - When it comes
Tyler Hilton - Missing you
Kate Voegele - Wish you were
Tyler Hilton - Glad (Acoustic)

Kate Voegele - Kindly unspoken
Joshua Radin - Only You
Joshua Radin - Everything'll Be Alright

Howie Day - Collide (Acoustic Version)

Väldigt sköna & lugna låtar. Känner så lättad på något sätt och glad när man hör dom. Tack Ola ! :D

Men nu ska iaf jag sova, är verkstaden imorgon. Känner inte alls för det imorgon men men får väl gå hoppas jag. Trött iaf, ska bli grymt skönt att lägga sig känner jag iaf :) Godnatt på er<3

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Allas Britney

image102Rätt länge sen hon var såndär. Log och verkligen mena det. Allas våran Britney. Finns nog knappt inte någon som inte vet vem hon är. Jag tycker verkligen synd om henne. Jag gör verkligen det. Blir så ledsen att se henne nu och vad som hänt med henne. Det går nog inte ens förstå allt hon vart med om. Tänk att inte kunna gå en  enda meter från nån är där och tar kort på en och förföljer henne över allt. Bli utnyttjad av alla möjliga folk och sedan på allt bli av med sina egna barn och nu är med barn igen. Hur kommer allting sluta för henne?  Är hon tvungen att dö för att folk ska sluta? Helt sjukt. Låt den stackars tjejen var. Visst alla vill läsa om henne  & det gör jag med och känns konstigt om hon inte är med i tidningarna. Men jag skulle bara skita i det om man fick se en sån här bild på henne igen  eller se henne sån i verkligenheten där hon är lycklig. Säger bara det, stackars henne.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Tobbe - en annan del av köping

Han är helt enkelt så jävla klockren. Skrattar ju så man viker sig. Kika in och titta på youtube kan ju nästan garantera ett gott skratt :)
image97
Några sköna citat från sköningen Tobbe:
- Vad för toalett?
- Vad tänker du på nu DÅ?
- Du måste raka dig!
- Du ser ju för jävlig ut!
Snickare säger: Sätta upp denna skivan bara
Svar från Tobbe: Det vetifan om du kan
- Gå rakare gubbe!

Jag bara as garvar till dess otroligt dumma, sjuka och ärliga kommentarerna som slinker ur herr Tobbes mun. Ge mig en ny säsong av en annan del av köping. Snälla! Saknar ju Tobbe & hans tjat om Kaffe. Finns så mycket annat med han med men just detta klippet älskar jag :D

http://www.youtube.com/watch?v=1IsLI38zESE&feature=related

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Från gårdagen

Eftersom vi hade en sån lång rast igår på 2 timmar. Så blev det en sväng på stan då jag hitta detta linnet på Gina tricot.
  Mörk bild tyvärr & vita linnet under hör inte till.
Det blev ett så kallat inpuls köp. Kosta ju endast 99 kr och hade ju ändå det i plånboken så då blev de det. Ville även ha något i den färgen, tycker färgen är as skön :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Vill ha! :)

image94
Tycker om denna så jäkla mycket.. Så söt & vacker. Vore perfekt till skolavslutningen.
image95
Denna tycker jag oxå är otroligt söt.

Vad tycker ni?

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Min dag än så länge..

Känns rätt segt nu att sitta här. Fast samtidigt är det bättre än att städa men jag måste nog dessvärre göra det :/ Usch! vill inte.
Vad har hänt idag än så länge? Jo, först skolan med svenska& klassråd. Sedan lunch och sedan samhäll med nyhetskryss och bulle & dricka. Mums :) även ett test om demokrati hoppas det gick okej. Men gjorde det bara fort och lätt så får väl se helt enkelt. Sedan gick upp till rese och satt och snacka där med plutten (blomberg, han gillar inte bli kallad det men måste ju få jävlas för han är min lilla plutt)  Sedan hem med bussen och nu sitter man här och degar. Får se vad kvällen utvisar.

Snart klassfesten hos mig med som jag har lovat i över 2 månader. Fast får dock vänta 3 helger till men nu blir det äntligen av iaf. Det ska bli skit skoj :D Hoppas bara det är en hel lägenhet sen bara. Den som spyr åker ut med huvudet före så rä det bara. ;D haha.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Helgen men lite sent..

Nu har det ju som sagt inte gått att skriva på ett tag så får helt enkelt skriva nu om vad jag har hittat på i helgen.
Jag åkte till min mormor & morfar i Vargön, övningskörde ditt med :) mycket nöjd! Blev där på fredagen att titta på let's dance finalen. Jag tyckte allt att det var rätt som vann.
På lördagen blev det att köra till thn (första gången man gör riktiga filbyten & så, skönt att få gjort det) Hämta Linda & Caroline. Åkte till Överby, kolla på modevisning på etaye, kan inte påstå att den var så jätte bra dock. Dom gick in i varandra osv. Lite komiskt, fast dock tror jag inte jag skulle klara det så mycket bättre det själv.

Sen var det dags för Mamma & Linda och fixa en fransk manikyr. Dock kunde inte jag det för jag biter ju på mina naglar :/ Fast bäst kanske ändå när man håller på med bilar men till sommarn ska jag iaf göra lösnaglar och sånt så man får känna sig lite kvinnlig & vacker ibland :)

Leta lite efter en skolavslutnings kläning, tänkte att det är bra att vara ute i god tid vill inte vara ute i sista sekunden direkt. Hitta denna men jag har inte bestämt mig än. Vad tycker ni?

Efter allt springande lyckades jag endast hitta en dagkräm på hur många timmar som helst men får vara nöjd för det iaf. Tycker den är bra än så länge så den kan jag rekomendera.

Sedan blev det hem till mormor & morfar igen. Fick lite mat i magen & sedan slappa hela kvällen och kolla på det nya på 4:an Körslaget. Det var ju lite kul.
Söndagen blev att bara ta det lugnt & vänta tills man äntligen skulle få åka hem igen. Blev att övningsköra hem med. Älskar den känslan när man får trycka gasen i botten & känna att det händer nånting. Får en sån jävla go känslan och bara myser och ler :D Längtar tills jag kan köpa min egen bil. Men skönt att iaf komma hem och sedan bara ta det lugnt :D
Det var min helg det. Inte jätte kul men fick duga.

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

God morgon.

*gäsp* trött i ögonen idag men det blir väl bättre snart. Har nyss kommit ur duschen och det är ovanligt att göra det på morgonen för jag är så jäkla lat så jag brukar aldrig orka duscha på morgonen, men ändå är det så jäkla skönt så måste börja bli mindre lat. Men hur ? :P känns som jag aldrig kommer lyckas med det. Sen är det även jobbigt med mitt hår som aldrig torkar, tar lång tid. *suck* Blir snart att ändå föna det & sminka sig. Men över en timme tills bussen går så rätt lugnt än så länge :)
Har alla sovit gott ?

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

Årets första mjukglass :)

image87image88
Idag har jag vart med min älsklings gumma hela dagen :) blev att snacka, plugga, gå in till stan och sedan äta årets första mjukglass. Så jävla underbart gott. Dock precis när vi kommer in till stan blir det molningt så var ju sådär att äta glass då men man kan ju inte få allt ;P Sedan var vi lata och tog bussen hem men hade skoskav så det var ju okej. Sedan mer plugg och sedan massa snack så nu blir det snart sängen.

Inte kunnat skriva så mkt den sista tiden nu men det kommer mer sen när jag får tid men nu orkar jag inte skriva så mkt idag. Har iaf vart i skolan idag, blev skolbio. Tyckte den var rätt bra faktikst. Sedan estetisk verksamhet, har ju kommit en liten bit på vägen nu, skönt det =) Har även köpt mig ett linne, lite sånt där inpuls köp inte bra att ha pengar i plånboken.

Men ska sleepa nu, så god natt på er alla så hörs vi mer imorgon :)

jag är den jag är och ingen annan
/vforsberg

RSS 2.0