489324-203

Fredag hela veckan

Det känns som att det vart så denna vecka. Otroligt skönt med höstlov men pga. att man var ute igår så känns det ju som det är lördag idag. Men det är bara fredag, det är ju toppen=) Hehe.

Trevlig kväll förövrigt igår, mycket dans & alkohol och det känns idag vill jag lova. Förkyld, ont i halsen och baksmälla. Fy, inte alls kul, men man har ju bara sig själv att skylla så det så. Haha.

Idag har jag bara tyckt synd om mig själv typ, vart snäll att följa med mamma och storhandla och sen fixat med lite räkningar och liknade. Denna kvällen blir förövrigt väldigt lugn det beror ju på att jag mår som jag mår och sen så blir det fest imorgon så laddar inför imorgon. Så har en såkallad hemma kväll med familjen< 3 Mys. Idol & Fredag hela veckan.








Dagen kunde ju knappt börja sämre men kanske kan få ett bra slut ändå?

Dagen börja med att jag skulle upp tidigt och försov mig så hade en kvart på mig att göra mig iordning och dra mig ner till bussen. Stress, stress! Men hann iaf till körlektionen och fick t.o.m stå och vänta en 10 min. Sedan vänta "lilla uppkörningen" och det blev inte alls bra, var inte alls med, kolla inte ordentligt, slarva och var allmänt ouppmärksam. Fy mig, men som sagt alla har vi ibland dåliga dagar och att jag ändå kan, han vet att jag har det. Typsikt! Men nu har jag ingen mer körlektion, jag har inte riktigt råd just nu. Men har ju teoriprovet & uppkörningen bokad så nu är det bara att vänta och plugga & öva för att fixa detta nu, vill ha körkort!!!! :D Längtar så jag dör ju.

Eftersom jag hade bråttom på morgonen så blev det ingen frukost så blev en frukostmacka på donken, hade ju en kupong där, skit bra=) Svängde in på gina också och hitta mig en t-shirt eller vad man nu ska kalla att det är, rea med. Gött. Endast 100 kr :D Sånt gillas! Speciellt när jag inte ska köpa grejer egentligen. Efter det tog jag bussen bort till jobbet & var där en timme innan jag börja så stod och gjorde iordning mig extra länge men snällt eller vad man ska säga så fick jag börja en kvart tidigare. Pengar iaf :D Blev fullt ös vid lunch tid, shit.. vart kom alla ifrån ? Haha. Men sen så sluta jag halv 5 och mamma kom och hämta mig, åkte och pumpa d'cken och sen tvätta bilen.

Efter det hem och duscha bort all fritöslukt. Känner mig fräsch nu, skönt :D Hehe. Nu blire tven en sväng och sen kanske träffa "hemlig".







Såå typsikt.

Har en såndär jobbig & retlig huvuvärk, jippi, precis vad jag behöver nu när man ska iväg och jobba. Jag vill inte, jag orkar inte, jag pallar inte. men men, finns väl inte så mkt att göra, men nu måste jag fixa det sista innnan jag ska springa ner till buss. Tjaooo.








Bio & Jobb väntar.

Nu snart ska jag och Frida åka iväg och kolla på bio, det blir high school musical 3. Dom är så söta dom filmerna och det gör ju inget att en väldigt snygg kille är med, ni förstår säkert vem jag menar ;) Hehe.

Efter det så vet jag inte om dte blir hem eller stan men iaf så blire nåt av det för att sedan börja jobba 17.15 och sluta vid 21, då även P ska komma och hämta mig, var länge sen vi sågs nu så det ska bli kul att träffas igen :)

det spelar ingen roll längre, du bryr dig inte och jag får bara fortsätta mitt liv.. utan dig :/












Fest, löv och dagen efter.

Igår som sagt hade jag min fest. Segt i början med lite folk, lite för lite tjejer (eftersom killar dansar sällan så). Var väl mesta dels 4 tjejer och resten killar, typ 20-30 killar.. Haha. Men sen blev det ju några fler tjejer och mer killar. Vet inte alls hur många det var där tillslut men det var ett bra gäng med folk där. Haha. Bra musik & bra ljud var det iaf och det kan jag tacka Totten för, thanks :D Blev iaf en hel del dricka för mig men inte mer än att jag kunde hålla relativt koll på läget. Mkt dans blev det också, dansa så svetten rann vill jag lova. Haha :D Men tacka alla som kom för en tillslut lyckad kväll. Jag hade kul iaf.

Dagen efter var dock inte lika rolig när det var städdags. Upp kl 7 & börja, mamma och syster hjälpte till att plocka upp utanför och jag börja inne. Men jag säger då bara det att fest har jag inte igen på hösten för jävla vad löv och lera det var. Men efter 4a timmars slitande så var jag klar, dammsugat två ggr, skurat golven två ggr och plockat ihop allt. (dock kom jag på att jag glömde fönstrena nu) hoppas det inte märks (A). Hihi. En sak som jag är jävligt glad för är att jag inte vart bakis idag :) sjukt skönt. Jävligt konstigt men är riktigt glad för det.

Nu håller jag på att få alla bilder av Frida eftersom jag inte har en egen kamra som funkar så bilder kommer väl upp senare ikv eller imorgon. Ska iväg till bussen strax. Börjar jobba 17 och slutar sen 21, hoppas på en lugn kväll. Man kan ju hoppas iaf mena jag.









Fest på Gång :D

Nu så ska jag snart börja fixa mig iordning, finns en del att göra om man säger så. Vart hemma idag, inte mått toppen så bäst så. Ikväll blire iaf ös och så, ska bli riktigt kul. Måste snart också ner till lokalen och fixa iordning, finns lite saker osm måste plockas undan och så. Min 18 års fest, hoppas den blir den bästa i mitt liv! ;)





Mycket att skriva om..

Då vare torsdag och min första dag jag skulle kunna gå ut men fått info nu att det kommer nog vara rätt dött där ikv så blir att ta en fika med Frida ist, blir säkert en nachos tallrik som alltid. Riktigt mums. Sen blire nån folk så kan man ju dra in men får väl se :)

Men nu först väntar skolan med religion, samhäll och sist idrott och den måste jag ju vara med på nu, missat den 2 ggr i rad ju men haft mina bra anledningar, halkkörning en gång och förra veckan vare illamående. Efter skolan ska jag och mamma åka iväg och handla lite till festen på fredag. Massa plastmuggar och annat. Ska även kika på en kamra eftersom min är helknäpp. Tur att man fyllt år.

Måste dock köpa två vinter däck till volvon, usch.. Vill inte, känns som dom pengarna kan jag lägga på nåt mer roligt som kläder ;) haha. Men men ska man ha en bil då får man ta hand om den också.

Förövrigt fick jag vara på min praktik plats i vbg så mellan v. 4-12 (inte sportlovet v. 7) kommer jag befinna mig hos min pappa, iofs så är det bara mån-ons men det kommer bli ett jävla flängande fram och tillbaka men det får gå. Jag vill detta .. Nu på höstlovet måste jag gå dit och hälsa på, så dom får skriva på papprena och sånt.

Nu måste jag fixa in musiken på min mp3, så alla partylåtar är där så jag kan spela det på fredag. Yeah, då blire party såklart :D







Projektdag = Ingen skola

Idag hade vi en såkallad projekt dag men jag har inte ens börjat med mitt så det blir att bara skriva vad man ska göra för nåt projekt och det är allt. Inte så svårt direkt. Sen är man ledig kan man säga. Grymt skönt. Tänk egentligen vad mkt man kan hinna om man går upp tidigt. Som idag så gick jag upp vid 8 fast jag inte behövde men kunde ändå inte sova. Blev äta frukost sedan ner till gymmet & plugga samtidigt och sedan bort och sola och in i duschem och klockan är inte ens 11, det är bra det ! :D Så idag väntas det plugg, usch.. sedan vid 16.40 blire körlektion och sen får man se vad som händer. Imorgon blire iaf min första utgång. Trevligt ! :D Här ska det inte snålas.
och sen blire fest som fasiken i lokalen. Fick nyklarna igår och var där och kika. Det ser helt okej ut allt. Totten fixar ljud så det kommer nog höras rätt bra vart festen är. Haha. Hoppas på en skoj kväll men man får väl se.







Bilder från i lördags och mitt kalas hos pappa.


Min present av Pappa & Nina. En förgasare till rallybilen :)

Vår egengjorda smörgåstårta :) Den blev faktiskt god, sicken tur.

Markus, Mojje & Farfar

Jag packar upp ett paket av Perra & Jan (endast Perra var där) men fick mig en stekpanna. Haha ;)

Fick även ett presentkort. Ni ser ju för vad :D

Mina blommor jag fick. Så fina! :D








IDAG ÄR DET MIN DAG ;D

Nu är man 18, jippi! Äntligen säger jag bara. Mysigt när dom kom in med frukost på sängen, dock var det inte lika kul när dom tog fram kamran och blixtra, så på varje bild kommer jag ha snygga kines ögon och se allmänt mongo ut. Haha. Fick mig 2 par trosor, biocheck, äggkockare, en resväska (som jag så gärna vilje ha :D), armband och en husmans kokbok. Tror jag inte glömde nåt där, men tack så mycket (:

Nu blir det väl att fixa håret och sen ska morfar skjutsa mig bort till verkstan. Får se om boysen kommer ihåg min födelsedag ;) haha. Hoppas på att detta kommer bli något speciell dag trots att det är en regnig måndag.

GRATTIS TILL MIG! På torsdag blire krogen & sen har jag min fest på fredag :D Underbart.








Dagen innan den stora dagen

Söndag, och söndag känns alltid lika deppiga när man inser att det börjar en ny vecka imorgon. Men men, imorgon är det ju helt okej eftersom jag äntligen blir 18, ÄNTLIGEN säger jag bara. Blir väl inget speciellt egentligen imorgon, utan skolan och sen hem och fira lite. Men det får man ta igen på fredag helt enkelt, för då blir det FEEEEEEEEEEEEEEST ! :D

Idag förövrigt har jag grejat med volvon, fixat lite med växel så det går att lägga i 1an ist för backen och tvärtom. Gött ! Sen blev det ännu mer smörgåstårts ätande. Haha. Sen mötte vi upp mormor och morfar i grästorp för att sedan åka med dom till skövdeland. Morfar kör ju som hej kom och hjälp mig, jag är glad att jag lever. Haha. usch. Neeh, nu ska jag nog sova. Lika bra, orka sitta här, för är bättre det blir imorgon helt enkelt.







Har en hel födelsedag kvar :)

Idag har vart som en liten för tidig födelse dag med frukost på sängen och allt. Berätta om första presenten jag fick, en förgasare. Som Peter sa: Vilken kvinnlig present! Men jag är nöjd.. Sen åkte vi ut till farfar, testa volvon, dessa jävla växlar bara. Kul att man får hålla på och trycka i växlarna och sen kan man få i 1an ist för backen och tvärtom. Efter vart där en sväng & åkt runt så åkte vi hem, fixa iordning våran smörgåstårta. Som jag och Nina gjort alldeles själva :) Blev ju riktigt mumsigt tillslut. Av Farfar & Mojje fick jag tusen spänn och även tusen av Gun-britt & Torbjörn. Ur snällt. Tack så jätte mkt :D Sen kom perra lite senare och av han och jan fick jag en stekpanna, haha! Är ju jätte bra att ha sen när man flyttar hemifrån och sen fick jag även ett presentkort att jag får min c-licens av dom. Fan vad nice :D Skit glad är jag, jätte bra presenter man fått. Fick även pengar av Markus, yeah och fina blommor.

Suttit idag och planerat min 18års fest på fredag :) Eftersom jag hyr lokal så vill jag ha folk som tittar till att allt sköter sig så kommer ha min egen lilla livvakt där. Haha. Får se hur detta kommer gå. Nu är nog datorn fixad med, toppen.

Imorgon vet jag ej vad som händer, men får väl se. Åka till mormor och morfar vid typ 4 för att sen åka hem till mamma. Sen kommer Jessica vid 8a och då hon ska visa sin dunder dammsugare.








Oväntad present

Fast det är två dagar kvar tills jag blir 18 så har jag redan fått lite presenter. I torsdags fick jag paket av min faster, en fotografering med style och sånt i dec hos en fotograf :D riktigt roligt det ska bli !

Sen idag så kom pappa och Nina in och sjöng för mig. Kan ni tänka er vad jag fick !? :O Något väldigt oväntat, trodde jag aldrig.. en förgasare :D Haha. Blev så förvånad. Dyr är den med så blev så glad att ajg fick den så jag kan börja med rallybilen, så jag kan få ihop min lilla söt opel :D fan vad underbart.

Nu ska jag ut till farfar och meket med pappa. SKa kolla på volvon, och se vad som ska fixas.








Ett ärligt negativt svar är bättre än att leva i ovisshet

Kan inte sluta, kan inte sluta drömma om dig.
Ska jag gå vidare och bara glömma, men vad ska man göra när man inte kan glömma? Du tar all min fokus som jag måste lägga på annat men jag kan inte tänka på nåt annat än dig. Jag ser dig i allt och jag vill bara ha dig här.. Men vad gör det när du ändå bara vänder dig om och går din väg. Jag står ensam kvar och önska bara du vände dig och sa: "Jag är din". Jag är förkrossad, jag är verkligen ledsen.. Vill bara skrika ut men smärtan sitter i mitt hjärta och du är den enda som kan fixa det, den enda som kan plåstra om det, blåsa på det och finnas där för mig. Så kommer nog aldrig fallet bli, jag är så ledsen för det, så jätte ledsen. Jag vill ha dig, men vad vill egentligen du?  Kan inte säga att du har sagt nej, men hellre det än att sitta här och inte veta nåt.

Så snälla du, ge mig ditt svar.. Var ärlig, jag vill inte leva såhär, jag vill inte vandra runt här i en ovisshet. Jag vill ha dig men vill du inte ha mig vill jag ändå veta det, så jag kan gå vidare och aldrig blicka tillbaka på något som kunde bli så bra..
 








Då vare fredag igen !

Helg igen , jippppiii. Har även bara en lektion idag. Gött. Svenska. Känns rätt ovärt men aja, lika bra att gå, är ju inför nat-provet så det är ju viktigt. Behöver ju göra klart företagsgrejset som vi skulle ha gjort till nästa fredag. Men orkar egentligen..

Blir sedan hem, plugga llite. Blir nog mesta dels pluggning med trafikteori, körkortet är nog inte allt för långt borta nu. Inte som det lät igår iaf, gick riktigt bra igår med=)
Köpte koder igår med och på det provet gick det fint, men måste ändå plugga en hel del, för många chansa jag på och som tur var hade jag rätt.

Blir att åka till pappa i helgen, meka förhoppningsvis med volvo, så den är klar när jag får körkort. Sen kalas för mig, fyller ju 18 på måndag. Vad som händer mer sen har jag inte en aning om. Det märks väl.







så är det määät..

Nu sitter man här efter en kort skoldag och en kort arbetsdag. Tur att man sov en sväng innan man skulle iväg till jobbet, hade aldrig fixat det annars. Stod i ettan hela tiden nästan, förutom sista halvtimme när jag gjorde .. nåt ;) Stod en sväng i kassan med. Sen blev det att övningsköra hem. Tur att det inte var uppkörning, hihi. Längtar som fan till körkortet, jag vill ha det nu! Jag döööör snart.. Haha. Tänk vad glad mamma blir när hon slipper att hämta mig jämt. haha. Skönt att slippa äcekl bussarna med, så jävla trött på dom och det underbara är ju att bensin priset är långt mot vad det brukar vara, nu behövs som sagt bilen i bra skick & körkort, sen kommer Veronica ut på vägarna :D

Blev nu med en sen middag, men så är det när man inte hinner äta. Blir väl att ta bort sminket och sedan krypa ner i sängen. är inte övertrött men kan vara skönt att sova ändå, kommer nog ändå somna som en prinsessa.












vad spelar det för roll

Sicken jävla dag det blev igår också, shit, var ju helt slut. I skolan hände det väl inget speciellt och det är ju inte direkt förvånade. Men direkt efter skolan traska jag bort till donken för att jobba. Hann och äta innan och sen fixa iordning lite och sen blev det att bara börja jobba, fick stå i kassan denna dag/kväll och jävlar vad folk dte kommer, vart kom alla från? Så himla stressigt så det var helt sjukt. Var väldigt skönt fram emot 8-9 då det blev lugnt. Jätte skönt. Dennis kom och hälsa på, riktigt förvånad jag blev, (och även en annan sak förvåna mig inte att det inte hände.) Var i vilket fall som helst skit trött när jag kom hem.

Nu börjar jag ändå vet vart du står, eller?!

Idag var det segt att gå upp trots sovmorgonen, det märktes att gårdagen satt sina spår. Men men, blev först skolan med samhäll, fick reda på att man fick G+ på politikprovet, nöjd ändå. Var ju bara jag och briland som fick G i hela klassen, duktiga vi är ;D Hihi. Ska nu med hålla på med partier och sånt och är indelade i grupper, jag, krille, blomberg & karlberg. Nu ska allt killarna få jobba, hoppas jag inte får tillbaka mitt namn jag fick ett tag i högstadiet, slavdrivaren.. Haha!
Sen blev det svenska och börja lite smått med det muntliga nat i svenska. Kommit på ett bra tema, hoppas bara att jag får fram det rätt som jag vill nu. Det har ju sina grunder varför man kan snacka om det, man vet vad man snackar om lixom. Sedan hem, blev ingen shoppingtur efter sviken av en viss person :P Haha. Skräll! Blev hem sitta här, äta lite, plugga trafikteroi en sväng men somna ganska fort så nu har man vaknat och gör inte allt för mkt ska nog ändå försöka komma tillbaka till skolböckerna igen, skoj ;) haha.

Snart väntar jobb, eller vid 18 börjar jag och kommer stå i ettan i drivern asså till halv 10. Roligare att stå där än i kassan iaf. Hehe. Kan bero på att man får då göra nåt annat än det man brukar.









skit måndag

faaaaaaan, blir så arg.. jävla skit !

Verkstan först idag, så jävla skit det där. Är väldigt trött på det. Träffa Totten en sväng, skit kul, var jätte länge sen.. tråkigt. Men hoppas på oftare. Blev en körlektion, skönt att det inte är såå mkt kvar innan jag kan skriva o köra upp.

1 vecka kvar till min 18års dag.








Home sweet home säger jag bara.

Nu är man hemma igen, blev att jobba över idag, tydligen nån som blev sjuk så fick jobba till 22 ist för 19 men det funka fint, när man ändå är där så. Gick helt okej idag så är lugnt. Skönt att slippa och sitta här hemma och fundera och vara ledsen.
Nu har man precis duschat och ska lägga mig nu tänkte jag, är ju verkstan idag så blir att komma upp tidigt. Inte så sugen, men lika bra att göra det bästa av situationen.








Det känns tungt

Denna veckan har verkligen varit så jävla upp & ner när det gäller mitt humör, glädje blandat mycket med sorg. Mycket som har hänt denna vecka och mkt har ändrats fram och tillbaka. Det känns inte bra när det gör det, för när jag äntligen blir glad och lycklig så ändras något och jag mår verkligen piss. Som nu gör jag det, har så ont i magen och känner bara FAN! Men men, kanske finns en logisk förklaring till allt, jag hoppas verkligen på det, jag hoppas verkligen!

Idag blire bara slappa fram till 16 för då börjar jag att jobba. Det är som är skönt är att man jobbar bara till 19, så endast tre timmar skönt, fast samtidigt kanske det vore bra att få jobba massor och få annat och tänka på. Men men, nu är det som det är, får se hur allt löser sig..







Så jobbigt, så jävla jobbigt.

Jag kan inte sluta tänka på dig, jag kan inte få dig ur min hjärna. Jag vill så gärna att du ska vara hos mig. Det svider, det gör ont. Gör nåt åt det?!








Nu vare helg igen :)

Skolan gick hur fort som helst men inte så konstigt när vi bara hade svenska, gick igenom nat proven. Intryck & avtryck är årets schema. Fy vad segt och krångligt med det muntliga. Efter det så stack jag och Jessica hem till henne, satt där och snacka några timmar och sedan åkte jag hem, kolla lite tve och så. Sen ringde dom från jobbet 19.25 och fråga om jag ville börja 19.30 och jag hade faktiskt inget att göra ikv så visst, skynda mig dit som tusan, fick stå i kassan en sväng och sedan 1an. Jobba dock bara till halv 10 men gick fint. Nu blire lugnt, vill bara ha en viss person sovande hos mig här nu!








Jag är såååååååååå glad ! :D

Säger inte varför, för det kommer bli en hemlighet ett tag. Det är bäst så. För alla. Men det känns faktiskt riktigt bra. Vecka börja verkligen as kasst och nu känns allt bara jätte bra(=
Jag vill egentligen berätta en så jävla kul grej, men kan ej det.. Det kommer nog en dag iaf, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Var ju inte hemma på hela dagen så har ej kunnat blogga då. Igår var jag ju på halkkörning eller ja, riskutbildning som det egentligen heter och som man ska säga. Det var kul & lärorikt. Dock fick jag ej sladda så mkt, blev bara lite men jag fixa det ju så bra, därför ;) Haha. Är mkt nöjd. Åkte med en äldre kvinna som inte riktigt kunde språket så fick sitta och översätta och hjälpa henne, men hon snurra allt 2-3 ggr så fick ju vara med om det. Hehe.
Sen när allt var klart där åkte vi hem, fyfan vad trångt det var ibak. Usch! Snällt av honom så körde dom mig till donken för börja jobba 5, hade aldrig hunnit annars. Kom dit kvart i, bytte om fort som fan och sen sprang jag och åt, hatar att stressa men så blire tyvärr ibland. Kvällen gick helt okej på jobbet, lagom med folk och det blev jätte lugnt det sista. fick ju nästan panik men sen precis närjag gått kommer ett helt busslast, skönt att man hade gått då, men tyckte allt synd om NInni som fick ta allt själv.
Breman var snäll och kom och hämta mig, sen satt vi och snacka ett bra tag. Trevligt! Men sen blev det allt godnatt. Så jävla trött, en lång dag vill jag lova.







Pirr i magen

Kunde inte sova så länge som jag fick idag så jag är redan uppe nu :P Fick längre sovmorgon än jag brukar idag, för idag är det dags för halkkörning ;D Jag är faktiskt rätt så nervös, hatar att vara det usch. Men hoppas på att det ska bli kul. Vi ska  åka 10.45 och sedan vara tillbaka senast 17 och jag hoppas verkligen att vi är det då för jag börjar nämligen jobba 17, ska ju hinna men man vet ju aldrig och äta hinner jag heller inte göra på hela dagen, det är ju lagom roligt. Får en macka när vi är på halkkörningen men hinner ju inte äta nåt innan jag börjar säkert och sen slutar jag inte från 21.45 och ingen rast. Jaja, är jag svimfärdig så får jag väl be om att få en 5 min så jag kan få något i magen. Efter jobbet får man se vad som händer.

Nu är det endast 11 dagar kvar tills jag blir 18.
NIna, världens bästa Nina. Har fixat så jag får min praktik i vbg nu. Skräll att rektorn inte ens visste om vad lärarna höll på med. Jag är inte ett dugg förvånad vill jag lova. Men skönt att det blev som jag ville, behövde den turen nu kände jag.

Var riktigt deppig igår förövrigt, usch. Länge sen man kände sig så, fyfan.. Det tar på krafterna men förhoppningsvis så blir det bra snart :)

Mamma har fixat lokalen nu till min 18års dag. Den 24 okt, på fredagen (jag fyller år på måndagen). Det ska bli riktigt roligt och alla är välkomna, typ  iaf.. Dom jag känner. Inget bråk vill jag bara inte ha och inget förstört, det är det jag är rädd för mig, hoppas folk kan sköta sig.

 





Tiden går..

Tänk vad tiden går fort. Nu är klockan snart redan 4. Sitter nu och läser om landsvägskörning eftersom man ska köra det imrgon, det är lika bra. Har en annan lärare då med, är ju halk som står på schemat imorgon och efter det direkt till jobbet, men får en skön sovmorgon iaf :)

Idag har man haft skolan först samhäll med prov och hon sa att jag blev godkänd, det är skönt att höra=) Sen rast i 2 timmar typ och sen svenska där vi går igenom nat. Efter det sluta, hem en snabbis och äta, var grymt hungrig och sedan tillbaka till stan, in på banken, men det jag skulle fixa var tydligen redan fixat. Sedan till körskolan, gå igenom lite inför imorgon och sedan ut och testa lite bromsning osv. Är nervös inför imorgon. Usch. Nu ska jag läsa klart här, se på främmande fågel som jag inte hunnit och sedan förhoppningsvis kommer P på besök :)








Inget ovanligt denna dagen direkt.

Skönt med sovmorgon idag kände jag, behövs. Nu blir det att kolla genom lite i det jag skrivit upp på politiken för börjar med samhäll och ska ha prov, gaah! Sedan väntar svenska, håller på att förbereda inför nat-proven. Sedan blir det en sväng till banken, måste fan gå dit idag. Blir vid 14.20 körlektion och efter det hem och sen blir det nog att plugga trafikteori lite. På kvällen hoppas jag på att få träffa P.








Allt går i ett och man hänger knappt med i svängarna

Nu får man sitta ner och pusta ut för en gångs skull. Känns som allt bara går, går och går, knappt så man hänger med. Idag var jag så jätte trött så somna om en sväng som ledde till missad buss. Men men, sånt som händer. Var sedan i verkstan och inte gjorde nåt alls. Är så sjukt omotiverad. Vill inte, vill bara bort där ifrån.
Efter skolan följde jag med blomman på lite ärenden och sedan mötte jag upp Madde och så tog vi en matbit på Pim's, rikitgt gott. Dock så slösar jag för mkt pengar just nu, jag är kass på att hålla i dom nu känner jag :( Efter det skjutsa hon hem mig och sedan blev det att ut och köra med mamma och hämta Benita.

Precis när jag parkerat bilen ringer telefonen, rätt lägligt ändå. Var min körskolelärare Calle som ringde och ville berätta att han har fixat en halkkörningstid på torsda, nån som avbokad och då tyckte han jag var mest läppad att ta den. Riktigt glad jag blev, trodde jag skulle få vänta evigheter. Men riktigt bra, så ingen skola på fredag, dock är det jobb och hoppas verkligen inte att jag kommer försent men jag har ringt och förvarnat iaf. Det är bra av mig känner jag.

Nu ikväll blev det plugg & desperate housewives. Jag älskar verkligen det programmet. Skit bra ju! Nu blir det strax dags att plugga lite politik skit, har prov imorgon sådär kul..

mer som väntar imorgon är körlektion, hoppas på att det ska gå fint. Mamma ska även boka lokalen här nere till min 18års fest, den 24 okt. Då blire party! Nice. Hoppas på en riktigt kul kväll med mkt trevligt folk! :D

Idag är det nu bara 13 dar kvar tills Veronica blir en stor flicka och får klara mig nårgorlunda själv. Mesta av allt längtar jag såklart till KÖRKORTET, vill ju ha det iår iaf.








ååh, tisdag : (

Fy, satan vad jobbigt det var att gå upp ur sängen idag. Helt sjukt. Hatar tidiga morgorna. Nu väntar skolan (verkstan) får se om jag får nåt positivare besked idag eller inte. hoppas jag verkligen på.
Sen blir det en fika med Madde, och sedan efter det måste jag hem och plugga. Får heller inte glömma banken som jag gjort i en vecka eller nåt.









Ingen bra dag idag

Usch, detta har inte varit min dag känner jag. Känner mig sjukt omotiverad till verkstan och jobba där ute. Jag har ingen glöd alls och är bara trött på allt. Speciellt att man ej får nåt stöd.
Fixat praktik plats men tydligen får jag inte vara där för min lärare, jag vill ju verkligen.. det hade ju vart perfekt, har ju även mitt projektarbete där. Anledningen till att jag inte fick, anser jag som inte tillräckligt bra. Rektorn ska snacka med honom imorgon och sen får man väl se. Jag tänker inte ge upp! Jag ska få igenom detta, så är det bara. Tack Nina för all hjälp & stöd. Behövs och det hjälper.

Sen har jag haft körlektion idag, var stadstrafik med olika märken och vart man ska placera sig och anpass hasigheten, fått mkt kritik för jag har kört för fort och nu jäkla körde jag fasiken inte för fort och han sa att jag hade bättrat mig på den fronten men annars kändes allt annat skit. Vet inte om så var fallet men kändes dock så. Läst igenom boken en gång nu men nu ska jag plugga genom det igen på mitt eget lilla vis, på det sättet jag brukar lära mig på.

Håller på att försöka få in skit politiken, med mitt lilla vis har det ändå gått okej. Jag börjar förstå okej, kan nog lyckas med ett G iaf.







En ny vecka

Gash, vad trött jag är idag. Inte alls kul. Men kanske inte så konstigt pga. att jag satt uppe med att plugga politik skit till något över tolv. Nu när jag skrivit upp allt och fått iordning på allt så börjar jag förstå, i början var det en enda röra bara. Tur att man har sina knep.

Idag väntar verkstan till 4 och sedan körlektion vid 20 i 5. Ska verkligen  fråga honom nu vad jag har kvar och inte, jag börjar bli rätt trött på honom nu. Men vi får la se, måste ju ha körkort i början av nästa år, inte bara att jag vill, utan jag måste.

Förövrigt är jag skit glad för gossip girl har ju börjar igen, helt jävla underbart. Det är juuuu skit bra det programmet. Vem är den mystiska G?










Fredagen sluta suveränt :)

Igår var jag som sagt i vänersborg på mingel och modeshow med Nina och hennes två vänninor. Börja med att vi kom dit vid halv 8 tiden, kolla runt lite och sen tog vi maten och vinet. Rätt okej och rätt gött. Kolla efter Lina (min barndomsvän jag säkert inte träffat på två år). Tyvärr så skulle hon vara med på scenen så kunde ej prata.

Sen fick vi stå i kö i en halv timme eftersom första modeshowen blev försenad. Så kom in 9 ist för halv 9, lite segt och väldigt varmt. Men aja..
Kom in och satte oss sen börja det, det var jätte kul dom dansa och visa kläder, klippte folk och gjorde frisyrer, fick mkt skratt. Alica var med och visa underkläder och Lina satt som hårmodell. Så roligt att få se henne igen. Efter det var slut så gick jag leta efter Lina och hitta henne och vad glad jag blev att se henne. Jag blev nästan tårögd ju, var så himla länge sen nu. Fan vad glad jag var sen:D Behövde verkligen min gamla underbara vän. Saknat henne som fan. Hoppas vi kan ses mer nu. Fixat min stylist till hår och smink till studenten, riktigt bra :D

Sedan sluta kvällen hos Lena och sov där.







Gött stressad man är .

Smart att sitta här när man är stressad men aja.. Blev skolan först idag med svenska och sen projekt men då gick vi hem till henne för att vi skulle greja där men blev dock inget, funka ju inte.. snacka bara om alla puckon det finns.  Haha. blev en mumsig pizza med :) Hehe. Nu ska jag snart åka med bussen till grästorp där Nina ska hämta mig och vi ska åka till vänersborg och gå på mingel & modeshow ikv ! ska bli skoj. Bilder och annat kommer säkert senare i helgen osv.











Äntligen Fredag

Nu har jag precis duschat, skönt :) orka inte det igår kväll :P Blir att äta lite frukost och så snart. Sedan blir det skolan med först svenska (håller på att förbereda inför nat prov i svenska B), ser väl inte direkt ifram emot det, verkar så krångligt och sen sitta där i 5 timmar, nja. Känns sådär det med. Efter lunchen och det blir det projekt och företagande och det ser jag heller inte fram emot. Det är ju så jävla trist och krångligt. Usch!

Vid 4 tar jag bussen bort till grästorp där Nina ska hämta mig och så ska vi åka bort till vänersborg och gå på mingel och modeshow :) Det ska bli jätte kul, aldrig vart på något sånt nämligen.

Kommer även spendera resten av helgen hos pappa också. Vad som kommer göras där vet jag inte än men det visar väl sig.







I skolan

Nu sitter jag i skolan och har religion, är nog klar med mitt arbete om hedersmord men ska ta med det hem och kolla på det en extra gång och se så det blir bra.

Körlektionen gick förövrigt bra och vi gjorde vändningar av olika slag, det var även bra att vi kunde köra till kavelbro så jag inte kom mer försent än nödvändigt.








Körskolan, skolan & Jobb.

Nu vid halv 10 har jag en körlektion med Calle. Vet inte vart vi ska köra än men det visar väl sig :) Vakna även as tidigt och trodde jag skulle gå upp men insåg att jag kunde ligga och sova minst en timme till. Soft :)

Efter körskolan blir det skolan, som jag missar lite av. Trodde vi börja 10 över men vi börjar 10 i, aj då.. Då är det iaf religion, sedan samhäll (som är så trist och jag inte läst alla sidorna, fy mig). Efter det är det idrott. Idrotten har blivit bättre och tycker ändå läraren är okej.

Vid 16.45 börjar jag att jobba, så blir lite stressigt för jag tänkte jag skulle hem emellan (men tar med mig kläderna för säkerhets skull ifall jag inte hinner). Slutar sedan 21 och hoppas även att P kommer förbi en sväng. Vi hade en hel mysig kväll igår, även om han kan vara sådär smygtaskig (som jag hoppas han inte menar).

Prata sen med Dennis i en och halv timme, skönt att få prata av sig lite =)











Skolan, Klippning & Mys :)

Skolan har gått fort idag, inte så konstigt när man bara haft 2 lektioner men ändå. Nu har jag precis kommit hem och ätit. Ska in i duschen och fräscha till mig lite nu tänkte jag. Vid 16.15 har jag en klipptid på Manaman hos "Ensam mamma söker"- Johanna. Hoppas hon är bra :) Blir dock bara toppning, tunna ur och klippa upp så inget speciellt men måste ju göras. Senare ikväll ska jag även träffa P, som jag inte gjort på ett bra tag. Ska bli mysigt :)








RSS 2.0