489324-203

Inte förändrad på 15 år


Vi är dem samma 15 år senare
Dansmovs, ögonen, drinkar och på en klubb.









En ny vecka är kommen

Varit vaken sen innan 9 idag och för mig brukar det vara ovanligt men jobbat så mycket dag nu, så jag är inte ett dugg förvånad. Har ju haft öppning i helgen också så är väl inte så konstigt.
Sitter här nu tillfixad och vänta på att åka in till stan för en shopping runda med Natta och Loffsan. Mysigt :) Sedan ikväll så jobbar jag 18-22 så kort pass för en gångs skull. Ovanligt den senaste månaden.

Jag är nervös









Inte en vanlig lördag

Det är något konstigt men det känns verkligen inte som att det är lördag idag. Här ligger jag, det är lördag kväll kl är halv 9 och inte gör nåt alls. Det är ovanligt men ganska skönt också iofs. Mesta dels är väl för att inget händer ikväll. Jag har jobbar öppning och gör det imorgon också. Har ont i ryggen. Kunde inte jobba på 2 timmar på jobbet idag, 7-9 som tur var så var Lina innan och kunde hjälpa till. Fick ligga inne på personalrummets bord och försöka vila bort det, det blev bättre men nu har jag ont igen :( vet inte vad det är heller? Hände när jag var ute med sopporna på jobbet. Kanske streckt mig? Hoppas i vilket fall som helst att det går över snart.
Efter jobbet blev det en kall dusch och en somna i sådär en timme, meningen att jag skulle sminka killarna idag till en maskerad i väring men nehepp, där har det vart tyst så har bara legat hemma men haft lite att göra ändå så lugnt för mig :)

här ligger jag








Inte känns det som en lördag idag faktiskt

Nej men nej, jag är inte trött. Ingen fara alltså. Klockan är bara halv 6 men det är så jag brukar gå upp. Går jätte bra, inga problem alls. NOOOT! Detta är faktiskt inte skoj, har så svårt med tidiga morgonar, är liksom inte van.
Som alla förstår så ska jag ju jobba, därför jag är vaken nu. Kl 06.15 börjar jag och gör en öppning med the Boss, Mattias. Efter jobbet så har jag lite saker att göra. Sen var jag tvungen att ta mig ut till väring för att sminka Blomberg och Felix? för det är maskeradfesten där ute i skogen. Hade vart kul att vara med men har öppning imorgon också, så nepp, det funkar inte.
Nu måste jag sminka mig och klä på mig. Börjar om halvtimme.







Den äckligt sköna tröjan och hata Smögen

Är hemma i skövde igen sen några timmar tillbaka. Jag tror min sagt att jag och Natta haft en smula otur dessa dagar vi var på kusten. Eller ja, vi har kommit fram till att vi INTE gillar smögen. Nästa år, alla ställen förutom smögen. För igår när vi var där så spöregna det, verkligen spöregna... så hitta jag en sån jävla underbart skön, huvtröja. VILL SÅ GÄRNA HA. Problemet var, inga pengar på kortet. Pank med andra ord. Fast spendera 99 spänn för en räkmacka och kaffe? (Hade ju bara dem pengarna på mig typ). Tröjan kosta 400. Vi åker därifrån tillbaka till hamburgsund och självklart blir det sol. Så vi får en fin kväll och det var ju mysigt men då satt vi på en balkong så då kunde regnet öst ner, hade inte gjort ett piss.
Vakna nu imorses av dem äckliga byggarbetarna utanför fönstret börja vässna sig vid 7, jävla män! Försök till att somna om var smått omöjligt. Jag och Natta gav inget god morgon till varandra utan det första som utbrister ur våra munnar. "Jävla arbetare!". Bara att traska upp och åka hemåt men vi bestämt igår att vi skulle ha var sin tröja från smögen så vi tog svängen förbi där och självklart när vi är där så lyser solen och är as varmt, ja, men varför inte när vi ska åka hem? Självklart! Men det absolut värsta är att just dem två affärerna vi skulle in i hade inte öppna när vi kom, så vi vänta till 11 och inte ens ett livtecken så där stod vi med lång näsa och var sin tröja mindre. Förbannade och varma drog vi oss skamset tillbaka till bilen och körde racer hem till Skövde för att inte Natta skulle komma för sent till jobbet.
Nu ger jag mitt sista hopp till Loffsan om våra tröjor. Bara en fråga? Kan man bli typ kär i en tröja? eller är det som det är med killar, bara för man inte kan få den, vill man ha den ännu mera? Äre så? Kan nog tro det, men jag vill ha min tröja. Jag vill, jag vill, jag vill.


Jag tänker inte sjunga "Hata Hata Göteborg" utan "Hata Hata Smögen" och så var det med det.

så glada var vi i smögen








Regn på kusten

Sitter här nere på västkusten eller närmare sagt Hamburgsund. Jag och Natta kom ner igår för att hälsa på Loffsan, dock bara för typ 2 dagar men ändå :) Igår myste vi med var sin vin flaska och god mat :) härligt det.
Regent bara öser ner just nu, så det är mindre kul men vi ska väl ta oss till smögen eller nåt sånt för att kika lite, dte får ju gärna bli lite uppehåll, tack!












Bakis-söndag

Slut på semesterhelgen och man ska tillbaka till jobbet imorgon igen, 10-19 väntar. Huvudvärken håller i sig hela dagen idag. Inte så kul men så är det när man är bakis. Hade Malou sovandes här i natt, kan inte riktigt förstå hur en sån liten människa kan ta en sån plats?
Blev pizza för våran del och solsidan tills älskade Malou lämna mig vid 3 tiden. Gick då och la mig och sov till typ 6 då Blomberg ville att jag skulle följa med och handla så gjorde det och sen drog vi en film hemma hos honom :) Var tvungen att städa och plocka undan lite när jag ändå så var där. Kände mig som värsta morsan.
Sen blev det en liten snabb promenad runt kvarteret med Rex (som vi är hundvakt åt i veckan). Såg både en jätte stor groda, uuuuuussch. Och en igelkott. Söt :D

Tänkte krypa ner nu och se vänner eller något. Hejdå denna vecka.

från igår innan olstorp









Seize the day

Inte många timmars sömn i natt, var hemma vid 3 tiden och upp 9 idag för att åka och kolla på rally i Mariestad, fick med mig Sofija. Roooligt :) Åkte till parkfarme först och sprang på ryrlén där och önska dem lycka till och hjälp till npn sträcka men det gick inget vidare, dem visste inget. Fråga funktionärer istället och vi hitta ut till ss1. Stod där och titta och blev jagade av getingar, inte okej.
Efter det var slut på ss1 (som körde 1 ggr) så åkte vi bort till ekuddens camping för att hälsa på bror min :) Länge sen nu igen, så det var jätte roligt :D Fick mig lite kaffe och en korv med bröd. Korv med bröd ett nåt man måste ha på rally, så enkelt är det.

Nu har jag vilat lite och letat förfest så vart det blir än återstår att se, nu blir det mat i form av nudlar och skinka, det gäller att ladda upp inför kvällen då jag ska ta min olstorps oskuld och se Hoffmaestro. Kommer bli grymt. Dock kommer det bli som husaren med samma folk fast i skogen. Haha.









Jobb först - sen fest

Idag är det underbara torsdag. Jag är taggad! Min sista arbetsdag för denna vecka, så ikväll är det fest och fest på hög nivå Villka jag ska ut med än är en annan femma men sånt löser sig alltid :)

Nu jobb 10-19

är ännu mer taggad idag eftersom något snällt paret igår ringde till jobbet och berätta för Mattias hur duktig och trevlig jag var i 2an, hur sjukt snällt är inte det? att ens komma på att ringa. tack snälla-paret!








Helgen börjar med en torsdag

Kan inte längta mer till helgen än vad jag gör nu, det kommer bli grymt. Torsdag är självklart inräknat till helgen. Har dessutom som tur är lyckas pricka in en perfekt semester helg. Bara bra grejer. Hur jag ska hinna med allt, blir en annan femma.
På torsdag blir det en hederlig vanlig torsdag med utgång efter jobbet med härliga gänget. På fredag kommer förhoppningsvis Pappa, Nina och Amber och hälsar på fina Skövde och mig. På kvällen blir det en fin liten röj fest i väring hos min älskade Blomberg meed det gänget, minns inte ens senast jag festa tillsammans med dem. Ska bli jätte kul. På lördag dag är det rally i Mariestad men jag har inte en aning om jag kan ta mig dit nu, om nån trevlig själ vill åka med mig och se rally så får den gärna köra? :) vill ju inte åka själv heller.. Och på kvällen smäller det på riktigt. Dem andra dagarna är det bara uppvärmning... På lördag ska jag till olstorp för första gången och HOFFMAESTRO spelar. Velat se dem så länge, så kommer bli grymt kul. (Kommer bli som husaren med allt samma folk typ, fast i skogan, grejer det). Sen på söndagen kan ju alla räkna med att jag knappast kan röra mig mer ur sängen.

JAG TAGGAR REDAN NU.
Tennis blir det väl om cirka timmen också.



ny t-shirt också, från nelly outlet.








Uppe med tuppen

Jag tycker väl inte det är helt okej att behöva gå upp kl 5, jag är trött och vill bara lägga mig ner i sängen igen. Men nepp, så funkar det inte. Det är dags att vara på jobbet om  35 min. Måste ha mitt kaffe så fort jag får igång kaffe maskinen sen. Vad som händer ikväll återstår att se :)











Fullt ös Måndagen den 2 augusti

Nå då var det Måndag och jag börja veckan med en dags ledigt. Idag drog jag, Martin och Natta till Borås och kolla in nelly outleten tillsammans med Nattas syster och hennes lilla söta unge, Olivia :) Blev även att passa på att dra förbi lager 157 och affärerna runt omkring där. Fick med mig lite hem också, alltid roligt. Ett par svarta cykelbyxor och tre linnen, helt okej. Dock hade jag ju helst tat med mig ett par skor men väntar på 3 par från tradera så ska inte klaga :) dessutom har ett paket redan kommit så ska hämta ut det imorgon :) När vi hade anlänt till Skövde så släpptes martin av och för oss tjejer + Alex drog och spela tennis. Första gången i mitt liv (om man inte räknar med idrotten i skolan). Jag träffades ju bollen (ibland) iaf. Haha.
Nu är det bäst att sova, upp kl 5 imorgon för en härlig öppning tillsammans med Jesper. Hejaheja!








The bitch is back

Nu är jag tillbaka igen, min tidsrytm är tillbaka, fast bara för några dagar för blir dag tid igen på donken, hejsan. I helgen har det i alla fall varit stängning, Lördagen lugn för att avra lördag och massor igår söndag. Var som dagarna hade bytt dagar.
I vilket fall soms helst så är jag trött nu, uppe vid 11 och la mig halv 4 kanske, det tar på krafterna. Men anledningen till att jag är vaken nu är att jag, Natta och Martin ska åka till Borås idag och shoppa lite. Roligt för inga pengar. Haha. Lyckat att man är pank när lönen kom för 1 vecka sen, men så går det med oväntade utgifter.








RSS 2.0