489324-203

Helgen som har varit

Jag har vart så upptagen i helgen, har knappt inte hunnit suttit vid datorn och det är ovanligt att jag inte hinner det, men det har vart jobb och rally för hela slanten.
I fredags jobba jag stängning och vi hade en helvetes stängning. Fick ringa in chefen för hjälp. På natten var jag tvungen att köra hem en kille (kan ju inte vara elak och dissa). Upp vid 10 för att börja kl 11 på lördagen så mellan 11-16 hade jag och Sarah ansiktsmålning för barnen och ronald var på besök och trollade. Vid 17.15 började både jag och Sarah och jobba fram till stängning och vi hade minst sagt en ännu stressigare lördag. Puuuh. Kom därifrån lite innan tre då var det dags att åka in till stan för att hämta Sofija. Fick gå runt där en sväng på stan med donken kläder med ketchup på knät, kändes sådär faktiskt. Jag var hyper men vid halv 5 kanske vi lyckades somna.
På söndagen skulle vi upp vid halv 8 men gick inget vidare så råka försova oss till 9 då vi egentligen skulle åkt men vi var snabba så efter en halvtimme där båda gått som zombisar så kommer vi iväg och hinner till vbg och Frida-specialen 5 min innan de startar. Stod där ute i kylan (för satan vad kallt det var) och kika på rallyt. Fick se farsan och hälsa på alla goa människor :) Sofija var nöjd efter att få se några små incidenter.
Blev sedan pizza på Casa i Nossebro och sedan fick jag och Sofija stressa hem till Skövde för jag började att jobba 19. Så blev det veckas sista stängning tillsammans med Mattias och Emil. Kul hade vi. Jag gillar att min chef inte har vart guds bästa barn + att han hade vart ute dagen innan.
På måndag (igår) tog jag hela dagen som sovmorgon, det behövdes vill jag lova. Sov mer eller mindre till kl 3 och sedan börja jag jobba vid 6 och kände när jag jobba att jag var nära på att bli sjuk. Min hals värker och snuvan börjar komma, känns inte bra:( men hoppas på att det ska försvinna på direkten nu.

Idag blir det jobb mellan 14.45-19 och sedan umgås med Natta.












Att sova är så underskattat

Gäsp, jag är trött men min kära pappa ringde  vid 10 och väckte mig och när man jobbar stängning och inte är trött när man kommer hem och därför kollar på ullared så kan det bli så att man blir en aningen trött på morgonen men nu har jag i alla fall duschat så det är en bit på vägen :)
Ska väl senast kl 12 försöka komma iväg till pappa. Sedan blir jag kvar där tills onsdag eller torsdag, återstår att se lite. Men ska bli jätte kul att få träffa dom igen, få hålla om mitt lilla hjärta Amber :)
Ska även försöka hinna med att hälsa på mormor och miorfar och även en fika med Fredrik.

Nu blir det frukost.







Gårdagen i göteborg

Usch, jag är trött och ska snart sova lite till. Sova är så äckligt skönt, älskar det och min säng. Muma :)
I vilket fall som helst tänkte jag berätta lite om igår. Jag och Natta tog tåget ner mot gbg vid halv 11, hade tänkt och sova på tåget men det gick inget vidare utan bådas munnar gick i ett. Haha. Fick nya planer inför snar framtid, ska bli jätte kul men sjukt nervös.
Väl nere i gbg så nöta vi av nordstan och fortsatte bortåt, lättare sagt än gjort att hitta nåt, eller ja, man hitta men snålheten slog till, brukar heller inte vara den som köper så mycket när jag är borta, fråga mig nu inte varför men gör inte det. :P Efter gått där i några timmar så kom jag på varför jag egentligen var där, jag skulle ju för fasiken ha en ny bh. Panik på mina gamla som är slitna och för små så efter lite tur hitta jag korsetten som jag brukar vara på när jag ska shoppa bhar.
Och jag säger bara, stackars mig. Seriöst, hur jävla orätvist är det inte att jag ska behöva betala 1000 jävla spänn för en bh :O det är ju fan rena rånet, never alltså. Visst, jag var tvungen att ha men nån måtta får det allt vara. Så hitta en röd som fick lös på 650 bara :) woho, kap :P haha. Behövde även en bikini överdel och dom lyckades ha EN! och egentligen  var den på gränsen men dom hade 70% så kände att jag kör på den i alla fall så bara 180 kr för den, kosta liksom också den 1000 spänn innan, sjukt :O Jaja, får ju ändå vara nöjd. Nu klarar jag mig i ett litet tag.
Blev sedan en fika på expresso house när vi var klara och Tina hann och komma en snabbis och säga hej. Trevligt :)

På kvällen när man var lagom mör så hade vi redan bestämt oss för pim's så, så fick det bli :) Träffa upp Loffsan och Martin där. Men det var en trevlig kväll, gillart!

Sen när jag kom hem blev det att mala igenom idol, kungarna av tylösand och skånefruar. Man har en del att ta igen när man jobbat kväll och missat allt.
Tänkte nu krypa ner, sova lite till och sen se ensam mamma söker.







Mot götet

Upp med tuppen, nja, kanske inte men för mig är det. Speciellt när man har jobbat stängning och stod och snacka i någon kvart extra. Kom väl i sängen vid 3 och somna ganska fort. Upp idag vid 9 för att göra sig i ordning för att åka ner till gbg med Natta.

Så nu måste jag kila, nu ska det shoppas :)








Tillbaka troligen

Mig och mitt bloggande har väl inte gått speciellt bra men så är det ibland, man har inte rätt flow. Även mig och mina nätter är inte så bra, antingen jobbar jag stängning så blir det försent för det eller så kan jag inte somna tidigt för jag är inställd på att vara vaken till 3.
Idag jobbar jag stängning. Skräll. Nemen, det blir nog kul. Jobbar med Stenbacke och Blom ikväll så det blir nog roligt. Dessutom blir det säkert lugnt som det brukar vara nu på vardagarna sent på kvällen.
Ska även hinna och träffa Sofija idag, som det går antal dagar mellan innan jag träffar henne. Men är så när man jobbar.

Nu ska jag bara ligga i sängen en liten stund till för att sen sedan göra mig iordning, måste se några avsnitt vänner känner jag :)








Jag har lätt världens sötaste lillasyster



Några bilder på Amber från helgen :)
3 månader och 18 dagar idag.


Jag älskar henne något så extremt och hon är sötare än socker.








Helgen har bara börjat

Befinner mig hos pappa för ett par dagar fram över, det är så mysigt att vara här. Träffar dem allt för sällan. Få träffa Pappa som fyllde 40 igår och Mamma Nina och sötaste lilla Amber som jag saknat något extremt efter. Kan knappt släppa henne. Hennes leende får en att bli helt varm i hela kroppen och man blir bara så himla lycklig.

Idag blir det att slappa någon timme till och umgås med Ninas väninna Anna med barnen. Om ett tag kommer pappa med rallybilen också och jag har ju inte sett den i färdigt skick än, när den är strapad och allt. (om det nu stavas så). Längtar som bara den. Ska iväg och besikta bilen sen innan tävlingen imorgon (ren lyx att få besikta idag och slippa gå upp så extremt tidigt imorgon).
För Sm startar rallyt idag och en av sträckorna som dom kör, kör dem utanför oss så blir att att kika i kväll. Sedan sängen för den stora dagen är imorgon då BMWn ska ut för första gången :)








Shoppa är aldrig fel

Har vart extremt kass på uppdatering men nu kommer lite nytt på vad jag har shoppat det sista.

dessa + ett par likadana röda. budat till mig från tradera. fina grejer :)

nya boots
mamma kallar dem ridskor
och pappa gummistövlar
men jag gillar dem :)

väska från åhlens
månadens medarbetare fick 400 där så väskan får jag tacka jobbet för :D

Klänning från Gina tricot

tröja från hm









RSS 2.0