489324-203

Mot sthlm idag.. en futtig dag kvar!

Nej, jag har fått ont i halsen, jag vill verkligen inte ha det nu när jag åker iväg. Fan :(
Idag blire iaf skolan först med religion och sen är projekt & företagande inställt så har värsta långa rasten för att sedan ha mega pass med natur. Efter det blire hem och packa det absolute SISTA! Jag börjar nog få lite resfeber, usch.. Vill bara ligga kvar i sängen. Men men, detta kommer nog bli jäkligt skoj har jag en känsla av :)
Vid 5 så ska jag och mamma ta en fika för att sedan möta upp Loffsan på rese vid 7, då tåget sedan går kl. 19.27 som ska ta oss till sthlm där vi sen ska sova hos Malous mamma.
Vårt flyg till Alanya går sedan vid 9 tiden så vi har hela dagen på oss där nere sen, är ju inte överdrivet lång flygresa som tur är :)
Har lite små panik att min väska väger för mkt, den vägde exakt 20 och sen plocka jag ur lite så nu väger den 19, men är dom så exakt?! hum.. kommer ju aldrig lyckas att ta med nåt hem då, suck.







kär lek


alla vet vi hur det känns att bli lämnad och sårad, alla har vart med om det och alla kommer fortsätta att bli det.. Alla vet helt enkelt hur det är men varje gång blir man lika ledsen och sårad, varför ska det vara så svårt?! Varför inte bara kunna gå vidare och bara lämna allt..?
Han har krossat mitt hjärta på något jävligt konstigt sätt och jag vet inte hur det kunde bli så. Han är nog inget för mig men varför gör det så ont ändå..?
Hur svårt ska det vara att bara säga vad det är och efter det lovar jag att lämna dig ifrån för evigt om det är det du vill! Bara jag kunde få veta.

vi delade på kärlek - jag tog kär och du tog lek.
det svider i mig, jag är ledsen men egentligen förstår jag inte riktigt varför..







Skit väder

Idag är det inte direkt fint väder, jag som tvätta bilen och allt och nu regnar det. Vad roligt :/ Ska även idag försöka hitta vad det är för äckligt som luktar i bilen, nåt dött verkar det vara. För fyfan vilken stank det är. BLÄ! Men först blire skolan med natur där en inlämning skulle in men som jag inte fatta hur man la in på fronter :S sen blir det svenska prov men det ska väl inte vara direkt omöjligt att fixa eftersom vi vet vilka frågorna är. Sedan idrott och jag hoppas verkligen att vi ska vara in för har inga skor och det är kasst väder.
Efter skolan måste jag gå och växla mina pengar, packa det som jag tvätta igår och ja, det är mycket grejer som ska hinnas med idag helt enkelt.








3 - 30 - Studenttider

Tiden går riktigt fort nu!
Dagen började med ingen sovmorgon  :( så var tufft att gå upp idag igen. Usch, hann inte ens sminka mig men vad spelar det för roll egentligen när man är i verkstan.
Blev att göra en liten service och sen käka pizza för var riktig äcklig mat i skolan. Köpte då tårta (som jag inte gillar) bara för att Martin blev 19 år idag. Så grattis til dig! :) Innan var dags för tårta så böev det att tvätta bilen, det var välbehövligt men som vanligt så är jag kass på att tvätta bilen så blev sådär som vanligt. Lite smått blöt blev man ju med. Kul då.. Alla får spruta vatten på mig men jag får inte spruta på nån annan, snällt då :S
Efter skolan blev sängen med en gång och somna fort och vakna av Dennis som ringde så fick hjälpa han och Blomberg med frågorna till provet. Sen blev det att packa, sjukt mkt man ska ha med sig då :S Vet inte hur detta ska gå egentligen. Men det märks väl :)
Nu blire lite plugg och sen kanske en sväng förbi Karstorp och se på fulla människor, för är fest för kavelbro där ikv .

30 dagar kvar till studenten!
och 3 till Alanya.


:D








Sova kan man göra när man är död.

Jag är helt äckligt trött, blivit lite sömn de sista dagarna men har annat att göra än att sova så det får jag ta sen. Måste plugga nu inför filmhistoria provet.

Idag var det myn-prov och det gick okej tror jag, elelr ja, gissa typ på alla men kändes ganska logiskt på de flesta men får väl se hur det går sen :) Efter det så blev det iväg till verkstan där jag inte gjort ett skvatt. Läst lite och tat det lugnt. Var även på banken och som tur är så får dom in så jag kan växla på torsdag em. Efter skolan åkte jag och Blomberg till donken "jobbet" och käka. För sedan vid 5 börja jag att jobba. Men var himla lugnt idag faktiskt. Sluta redan vid 19.45. Skönt det.

Men dags att plugga..


5 fucking days left!







Nedräkning är på gång..

5 dagar kvar till Alanya! Helt sjukt, fattar inte att tiden går så himla fort som den gör. Blir dags att hämta upp resväskan idag eller imorgon och börja lite smått, vill inte hålla på i sista minut.

32 dagar kvar till studenten, det är alltså drygt en månad kvar til studenten, en ynka jäkla månad?! :O Helt otroligt. Mycket ska fixas men hoppas att jag bara kan slappna av i Alanya och NJUTA!







bilder från i lördags













19 års fest!

Igår blev det party för hela slanten. Det var 18års fest för Blomberg (som fyllde för två veckor sen) sedan vare Landenmark som fyllde 19 igår och John som fyller 19 nästa lördag. Vi var i scoutstugan (hur de nu stavas) i väring. Var allt ett bra gäng med folk och kul som fan var det :) Härligt folk & musik.
Åkte hem vid en tre tiden när min chaffis så snällt kom, tack du rädda min kväll som kom och körde hem mig. Extremt hungrig när jag kom hem så blev några korv med bröd. såå sjukt gott.

Nu är jag tyvärr inte tipp topp, eller nu är det rätt okej men i morses var det inte bra. Magen var kaos och den är väl det fortfarand egentligen. Skulle jobbat idag men gick inte med den magen, nejnej.. usch :( Men har ett extremt begär efter en pizza. JAG VILL HA PIZZA NU! men kommer väl inte få det, no money. to bad!

Jag lyckades ta en hel del bilder igår iaf, 133 stycken tror jag. Sen att hälften är jaaa... på nåt man knappt ser det är ju en annan femma. Men jävligt kul. 
 

Tänkte lägga upp några bilder, men gick inte.. Tråkigt :(








tiden rinner iväg

idag är det endast 9 dagar kvar till alanya och 35 dagar kvar till studenten. Tiden går bara så himla jäkla fort.
Var en sväng idag med Malou och köpte hygien artiklar till Alanya. Det är nice :) Blev även en sväng att vara med Frida på kvällen, trevligt! Skönt att få prata av sig.







dagar kvar

Nu är det diverse nedräkningar som gäller. Först och främst är det idag 10 dagar kvar till vi åker till Alanya. Riktigt nice. Förövrigt ska vi åka och införskaffa oss imrogon lite saker vi kan behöva.

Ännu en nedräkning är ju till studenten.
36 DAGAR KVAR! Fattar inte vad tiden går fort och jag har faktiskt en del saker kvar så hoppas det löser sig. Balklänningen ska nog hämtas i veckan också, längtar som tusan på att få testa den här hemma :)

en vårdag i ettan
Jessica & Jag.







Hemmafrun

Känns som jag bara ska göra massor saker som mamma brukar göra och det är väl med alla rätt som jag nu ska hjälpa henne lite men det är ju dock bara för att hon inte är hemma.
Har en så länge lagat mat och diskat, sen väntar tvätten vid 7 (försöka mig på städning och pluggning om jag får nån ork, tror dock inte det) och sedan vid 8 ska jag också hämta Benita ute på ridskolan.

Skolan idag gick ganska fort ändå, gick igenom lite inför ett prov vi ska ha på måndag. MYN-prov, kolla vad vi har lärt oss på 3 år, är rädd och ganska säker på att det kommer att gå åt helvete :( Sen sluta vi så snällt vid halv 3 när vi hade städat lite.
När jag kom hem så blev det en timmes promenad med Anna och är alltid så underbart att träffa henne. Bästa tjejen lätt. Vi kan verkligen prata om allt och har såå kul tillsammans. Synd att vi inte ses mer men hoppas på att det kan bli ändring :)







Lätt bästa låten just nu.

Älskar bara denna låten, är helt jävla underbar!
Flo rida - Right Round

Detta är verkligen en låt som sätter sig på huvudet som man kan gå och sjunga lätt på en hel dag.






Hårt inför Alanya

Nu är det ungefär 1 & ½ vecka kvar tills jag, Malou, Loffsan och Sandra drar oss bort mot ALANYA i en vecka. Det ska bli så sjukt underbart. Dock är inte min kropp gjord för en vecka där nere och vet att jag skulle vara duktig och träna men ej blivit så, så blir verkligen hårt nu den sista tiden innan jag åker. Kanske kan gå ner ett kg iaf :P

Idag hade jag en sån hemsk huvudvärk när jag vakna så palla inte gå till skolan och speciellt sitta där och inte göra ett jäkla skit när jag är klar med ALLT! (i verkstan) men efter sovit ett tag och bara tagit det lugnt så mådde jag bättre så kunde gå ner till gymmet i en timme och körde för fullt, helt slut i kroppen och sen blev det 10 min solning för var så varmt så palla ej mer. Men nu efter en kall dusch och mat i magen så mår jag bra igen :)

Ikv, 18-22 blire att stå och sälja massa burgare. Riktigt surt är en sak att det fanns MASSOR av lediga tider just den veckan jag ska vara bort i Alanya. Är det inte riktigt typsikt. Haha! Får hoppas jag får mkt tider i sommar eller ett till jobb (ett heltidsjobb vore ju inte fel heller, typ på lagret/reservdelar på nån bilmek?) kan ju alltid hoppas iaf.







En ny vecka

Sitter i skolan och försöker få iordning på mitt projekt. Jippi! Tredje gången jag måste skriva om nu, jävligt störande med andra ord.
Är hungrig som en varg men lunch om en halvtimme, tur för mig annars får folk passa sig ;) haha!








God morgon

Igår hände verkligen inget, jag var ensam och gick och la mig vid 1 tiden. (Usch, vad tragiskt det lät). Men var tvungen att gå upp för en halvtimme för jag ska iväg och jobba kl 12 till 17, dom ringde och fråga igår och hade ju verkligen inget att göra just nu, så då kan jag ju lika gärna jobba kände jag.

Precis ätit frukost så nu är det väl dags att sminka sig och fixa håret, i en bulle.. för det ska ju ALLTID vara uppsatt och det är tur för idag är det ingen bra hårdag.






Det blir ju inte bättre tyvärr

Jag blir tokig, är ensam hemma och har inget att göra, ååååh! Vet heller inte vad jag vill göra så det gör ju inte saken bättre direkt. Vilken skit!
Är nog första lördagen på jag vet inte hur länge som jag inte har nåt planerat och inte kommer på nåt att göra heller, det suger :( nån trevlig själ som vill göra min tillvaro lite bättre.

Det enda vettiga jag gjort idag är och solat och det är ändå inte vettig. ååh, kul :(






Rastlös

Helt sjukt vad rastlös jag är just nu. Igår var jag hemma hela dagen och det kunde behövas och bara ta det lugnt och inte bara vara ute jämt och härja. Men det är äckligt vad rastlös man blir så idag MÅSTE jag hitta på nåt. Ska se när allt folk vaknar bara och se vad det finns att hitta på idag. Nåt måste det ju finnas. Är ju en fin lördag så det måste det finnas.







Blir inte alltid som man har tänkt sig, men som denna gång blev det bra iaf! :)

Det var valborg igår och man var ju inte nykter nånstans direkt. Börja hos Felix med typ 15 pers. Var där en halvtimme sen drog vi alla till Anna Morgan, var meningen att vi skulle vara där hela kvällen men ändrade planer med folk som stack osv. så blev att jag och Jessica gick in till stan och skulle in på husaren, men blev fastklämda i kön i 20 min och sen inte kom in. Det sög. Mötte Ludde mfl på rese och Jessica åkte hem, jag vill inte att min kväll skulle sluta vid 12 så jag hängde med killarna till bogrens var det en stund, gratis är gott! Gick vidare till husaren för att se om jag hitta nån jag kände, som tur var, var det ingen kö til husaren och denna gång kom jag också in gratis. Nice! Var där en timme, träffa Malou & Loffsan<3 och massa andra kändisar också såklart. Sedan blev det efterfest hos ljung, ganska lugnt, satt och snacka och bara slappa. Av nån konstig anledning så skulle vi sova fem stycken i hans bäddsoffa, tråkigt så inihelvete. Men när sov man inatt eller sov vet jag inte men man befann sig där iaf. Mamma hämta mig vid 9 och sen har jag bara slappat, ätit och sovit på balkongen.
Tänkte visa några nice picture från igår:











RSS 2.0