489324-203

Fågelholk

Jag kan inte andas ur näsan, vad det är jobbigt att sitta som en jävla fågelholk och försöka att inte dö. Jaja, men får väl skylla mig själv lite ändå. Förhoppningsvis så blir jag väl bra snart för detta pallar jag ingen längre stund.

I helgen väntar det med att greja med 940 så den är bara att besikta och så.. Usch, vad dyrt det kommer bli med bil ändå. Vafan ska jag få alla pengar ifrån!?  Kan inte jag vara flickan med guldbyxorna, det vore ju suveränt men dock är inte så fallet. Ska även fjäska lite med farfar imorgon så jag kan få låna hans bil för att åka och hälsa på Lina på söndag som även då fyller 18. Saknar dig som fan vännen ju..

Förövrigt idag har jag inte gjort så mkt, umgåtts med en vän och sovit.
Var ju ute igår, men nykter var jag. Först var det förfest hos Jessica, med Breman, Mikaela, Per osv. Trevligt, trevligt. Men dock lite tråkigt att sitta där nykter och vara torris men ändå rätt duktig kände jag mig. Var ju även chafför så var ju därför. =) Älskar att köra då kan jag mkt gärna hoppa över en utekväll med dricka. Var väl också för att jag är sjuk med. Segt! Senare på kvällen drog vi till bogrens, var väl okej kan man säga. Men mkt roligare när man fått i sig lite dricka måste jag säga. Men tack alla iaf för en trevlig torsda' .

Nu ska jag lägga mig i soffan och snart ska man väl försöka att sova säng. Måste bli frisk ! måste orka meka imorgon.








Hulken Veronica

Så känner jag mig idag,  som hulken - håller på att bli helt tokig på detta. Vet inte vad jag ska göra, ögonen bara rinner och det är skit jobbigt. Förkyld till max är jag med. JAG BLIR TOKIG!

Nu på morgonen så har jag skjutsat iväg mamma och sen var jag även på det nya media markt. Skulle köpa mamma mia dvd för 99 kr men när jag kom dit vid 8 visste jag inte att det skulle vara kö in :O sjukt. Vissa hade väntat över hela natten om inte längre. Sen var även ingvar oldsberg där och invigde och interjuva. Kan lova er att jag höll mig så långt bort från filmkamror och kamror som möjligt. Så som jag ser ut idag vill jag egentligen inte visa mig men aah, hade inget val :( Fick min dvd, godis och halsduk så jag är väl nöjd. Fast halsduk där det står media markt, tror dom seriöst att jag ska ta på mig den!? HAHA!

Nu börjar skolan om en timme och jag är inte alls sugen men har bilen idag så får väl gå. På rasten åker jag och Jessica bort till elgiganten för att titta på en kamra och kanske en tve. Skit bra. Billigt värre där nu.

Fattar inte hur jag ska palla idrotten idag dock!? Får väl se glad ut och försöka så gott jag kan. är ju ändå ledig imorgon :)







Nu är man sjuk också.

Fy, näsan & ögonen bara rinner. Får fasiken panik på detta. Vill bara att det ska försvinna. NU! Får väl helt enkelt krypa ner nu i sängen så jag orkar morgondagen. Ska först vid halv 8 köra iväg mamma och Benita för jag ska få ha bilen imorgon. snällt. Sen måste jag vara med på idrotten imorgon. Fyfan, säger jag bara :( hur ska detta gå!?

Hänt en hel del men orkar inte skriva om det nu och orkar nog inte sen heller men så är det.

Var 200 dagar i måndags och det firades det kan jag säga och Therese blev 18, grattis till den snyggingen<3







Här sitter jag i soffan

Bra rubrik va? Haha. Men är ju så. Sitter här hos pappa nu och ska väl snart bege mig bort mot grästorp. Min buss går om en timme måste ju hem till skövde idag så tidigt efetrsom jag ska jobba idag igen. Blir ett lite längre pass och även senare. Börjar kvart över 4 och slutar sen 23, det är lite segt eftersom jag har skolan på måndag men det är bara för att jag inte hinner till 1 som jag skulle så fick byta tid. Tack Rebecka.

Årsfesten ägde rum igår.
Plats: Vårgårdas Wärdshus.
Status på maten: Sådär, kall.
 Status på stämningen: På topp.
Fullast: Han vet nog vem han är men dom är några som slåss om titeln (och det är inte jag)
Dansdrottningen: Det anser jag att jag är så det så ;)

Kvällen blev riktigt trevlig tillslut. Hitta mig en kartläsare, haha. Fick sitta bredvid min idol som jag hade som liten. Masken. Haha. Kul att jag bara som liten tyckte om hans namn och att han sladda mkt.
Kvällen erbjöd också prisutdelning. Det segaste var att dom skulle börja ställa sig upp varje gång typ, det räcker väl en gång typ. ååh, jobbigt att hålla på så hela tin. Jaja, sen blev det att flytta bord för att då få ett dansgolv. Blev en hel del dans. Såkallad bugg, eller jaa, snurra-så-mkt-så-man-bli-yr. Typ så var det men kul. Jag & Pappa ägde allt dansgolvet. Haha! Älskar att dansa så jag var väl där ett bra tag och dans och med massa olika folk.Trevligt vare iaf.
Nina fick även ett pris. Go Gubba. Så gulligt. Grattis! <3

Ne, nu måste jag snart röra på mig, får absolut inte missa bussen.

Tjaoorå






Jobb, Årsfest & Jobb.

Lördag morgon och jag är sådär små seg. Kanske var för att jag kom hem kl halv 3 i natt, var ute och körde lite, träffa en kompis och bara så. Trevligt och halt var det ändå igår. Haha. Det var ju nice ;) Veronica kan bli farlig när hon får sin bil ;) Pappa skynda nu, skulle bara gjort det om jag hade kunnat det är ju det.

Idag ska jag jobba. 11.30-15. Har faktiskt inte jobbat på 2 veckor. Blivit så himla lite nu att jobba. Tråkigt ändå för pengar behövs alltid men får hoppas jag kan jobba mer nästa månad och så. men det är ju ändå nu till decemeber man behöver pengar.
Ikväll ska jag även ta tåget ner till vårgårda där jag ska på årsfest med rallyklubben. Får väl se om det blir kul, aldrig vart på det så får väl se helt enkelt. Jobbar på söndag med så ska nog ta det rätt så lugnt men några glas kan det ju hända att det blir. Åker nog hem på söndag sen för att jag fick byta tid så jag börjar kvart över 4 ist fast då slutar jag 11 så det är ju inte så jävla rockigt men aja. Nu blev det så.





Det vankas tydligen utgång igen

Jaa, det är torsdag.. och det förstår alla vad det innebär hoppas jag nu. Joo, in i dimman. Visst sa jag att jag inte skulle ut men tog faktiskt körkort igår så man måste ju ändå fira (: Jobbar även lör-sön så kommer ej palla fira då. Fast blir iofs en middag med mamma och Benita på fredag för att fira körkortet. Fan vad underbart :D
Förövrigt vet jag inte vilka jag ska ut med än ikv.. ?! Får se helt enkelt, fått några erbjudanden. Måste ju nu också plugga, har muntligt nat-prov i svenska imorgon. Undra hur det kommer gå säger jag bara.

Igår blev det en del körning på kvällen, var först hos Jessica en sväng och sedan tog vi bilen bort till Blomberg i Väring och testa även hans bil en sväng. Trevligt! Fan vad jag älskar att köra bil, det skulle jag nästan kunna göra jämt. Men nu hoppas jag mamma ska komma hem snart så jag kan ta bilen bort till Jessica och hämta mina cider som finns där. Men så länge får jag väl sitta och lägga in bilder på bdb från förra torsdagens och helgens partande. Fan, jag är rätt seg känner jag :P

KÖRKORT, helt underbart !








Bäst dag i mitt liv - KÖRKORT!

Nu är det första avklarat, jag har gjort det, jag har förverklat en av dom största drömmarna jag haft. För mig är detta skit stort! Jag har tagit körkort. Den 19 nov 08 är ju ett datum man alltid kommer att minnas. Jag är så lycklig och glad. Fan vad underbart :D:D:D:D Jag är nog den lyckligaste tjejen på denna jord.






Helgens festligheter och en ny vecka har nu börjat

Då var det måndag igen och jag ínser nu att jag inte skrivit något på hela helgen men det är ju pga. att jag har bara festat och haft annat för mig.
I torsdags så var det skolan och sen var jag ute med Erica, Sanna och Jessica på krogen. Blev mycket dans. Blev en riktigt trevlig kväll iaf. Fick sova hos Jessica, det var väldigt snällt.

Fredag - Först skolan med svenska och företagsarbetet. Gjorde dock inte så mycket på företagande men aja, blir så ibland, var lite slö. Sen var det hem och göra sig iordning och iväg till Rebecka, förfesta lite där för att sedan bege sig till Stan och möta upp jobbet för det vankades personalfest. Vi åkte ut i skogen någonstans och sedan åt vi, drack vi och hade lekar och såna grejer. Riktigt trevligt och för dom som hade åldern inne drog till Vatra där vi kom in gratis. Gratis är gott och det tänker jag inte ljuga om iaf :) Blev där inne och dans och hade trevligt. Sedan kom I och hämta mig och körde hem mig, väldigt snällt för hade inte en aning annars hur jag skulle komma hem. Blev att man var hemma 4a denna kvällen också.

Lördag - Då blev det öppet hus på skolan. Jag var bakis och därmed inte allt för sugen på att jobba mig där men blev att stå och fixa med fika. Sedan vid 2 var det att åka hem och sova en stund för att sen göra sig iordning och dra sig bort till Malou, där vi fira henne efetrsom hon hade blivit 18 i tisdags. Efter ett tag drog jag och Frida vidare till Amanda och Fredrik. Blev trevligt där, dock blev det en hel del dricka kände jag. Blev bra full. Har svaga minnen av det mesta. Sedan skulle vi till krogen men kom mellan massa andra saker så, så blev inte fallet för när vi tänkte dra in var det bara en timme kvar och det kändes då inte så värt. Svin kallt var det där på kvällen. Neeh, fy! Sedan kom I och vi drog oss hem till mig för att krypa ner i en varm och skön säng. Underbart!

Söndag - Som vanligt sov jag inte så bra efter en fylla så vakna typ jämt och var tvungen att dricka vatten. Vid 10 drog I och jag blev ensam kvar. Duscha och gjorde iordning mig bara. Vid 1 tiden kom pappa & dom och hämta mig. Åkte och åt när vi kom till Nossebro, fasiken vilken mumsig pizza det var. Det var precis vad jag behövde. Haha. Seg var jag denna dagen också vill jag lova. Inte ofta jag är ute 3 dagar i rad. Inte riktigt Veronica det men aja, så har det blivit nu. Resten av kvällen satt vi bara hemma och tog det lugnt. Riktigt skönt.

Idag - Jag är ledig idag och imorgon. Idag är ju kompledigt för i lördags och imorgon har vi studiedag, fatta vad underbart! Så idag har jag följt med Nina till jobbet där jag nu sitter. Var och hälsa på, på min praktikplats inför nästa år. Lars Hansson bil. Det var väldigt stort men verkar som att det kan bli ett trevligt ställe. Hoppas jag kommer att trivas. Ska bli kul att se hur det kommer bli att leva en vardag tillssammans med Pappa och Nina. Kommer nog gå fint.
Men nu ska jag plugga lite till och sedan idag ska jag även åka hem till skövde. Körkortet kanske finns i min hand inom kort. Vore verkligen inte fel och jag skulle vara överlycklig. Den bästa dagen i mitt liv skulle det bli!








Äre torsda så är det!

Jaa, nu kom man nyss hem från stan. Gått där och strosat sen ungefär 1, käka lite på donken. Fy fan vad äcklig den nya kampanj burgaren är. USSSSCH! Var bara tvungen att säga det, även om jag jobbar där.. Iaf jag hitta mig ett par strumpbyxor och en lång t-shirt. Den sista halv timme eller nåt fick jag även gå själv eftersom både Jessica och Blomberg övergav mig. Haha, illa!

Snart ska jag hoppa in i duschen för att sen dra mig bort till Erica, där vi ska börja förfesta lite för att sedan dra ut på krogen. Får se om det är något folk, hoppas det. Men ska ta det lugnt ikv och jag ska verkligen göra det också.








Kanske blir en vana?

Nu ska jag snart springa och ta på mig byxorna, fråga mig inte varför jag inte har på mig dom, men aja. Sen ska jag ta bussen kvart över, så väntar skolan med religion och sedan samhäll. Sedan tänkte jag gå på stan en sväng, men jag vet inte, får se men tänkt det. Dom har värsta rean på vero moda så kanske hittar nåt fint party plagg, känns som jag har brist på det faktiskt. Inte bra.

Ikväll blire utgång igen och denna gången blir det med Erica. Uppleva gamla gooa tider. haha. Är rätt seg idag men jag kommer säkert igång när kvällen börjar närma sig. Men ska ta det lugnt ikv och det ska jag faktiskt verkligen göra eftersom jag både ska ut fredag & lördag. Blir dyrt detta känner jag :P haha. Men är bara att leva livet, lönen kommer ju inom kort också.







Vilket jävla skit väder

Fyfan vad jag hatar regn. Det är inte kul och blir bara så irriterad på det. Haha. Kan det inte gå ens en enda dag utan regn, nejnej.. det kan ju vara jävligt svårt menar jag :O Var ju fint tidigare idag men inte nu, nejnej.. Skit i det då jävla väder helvete och JAAA, jag är arg.
Idag iaf har vi haft nationellt prov i svenska och det gick allt helt okej. Hoppas jag iaf. Får väl se helt enkelt, blev väl en 7 sidor i slutändan iaf. Shit, det var segt och jag är trött efter allt tänkade man fått göra. Efter det åkte jag hem iaf, pluggat lite trafikteori och kollat film och käkat såklart. Har kommit in i en period nu när jag bara älskar att äta. Fy, det är hemskt. Får ju inte bli så :( Men aja, nu ska jag försöka göra mig iordning lite för sen ska vi åka in till stan vid 7, fika lite och sen se på när våra militärboys ska gå genom stan. Hehe. Stor chans man får se dom, nja.. Men ändå, kanske har tur :) Mys iaf och träffa min Frida igen<3 You're tha BEST!<3










Dock kan man inte få allt man vill ha

Idag är det nat-prov i svenska B som står på schemat hela dagen. Eller ja max fram till kl. 2 men ändå, fy fan vad segt. Känner verkligen inte för att sitta full smockat inne i en sal och svettas och trängas och försöka fokusera. Men men, det går väl som det går, är mer nervös för det muntliga som är nästa vecka eftersom jag har en del kvar och har massa annat jag måste göra. Har verkligen fullt upp nu i en vecka framöver:

Idag Nat-prov och plugga trafikteori & Svenska och vara med Frida<3
Torsdag - Skolan och plugga igen, kanske utgång.
Fredag - Skolan och personalfest
Lördag - Skolan (Öppet Hus) och sedan fest för Malou som fyllde 18 igår, Grattis :D
Söndag - Kommer må skit, haha.. Men då åka med pappa hem till dom
Måndag - Kompledigt och hälsa på, på lars hansson bil där jag ska göra min praktik och plugga. Hem på kvällen.
 
Osv.
Det är så mycket nu, jobbigt nästan..

Igår förövrigt så träffa jag P, var ett tag sen och det kommer nog gå väldigt lång tid tills vi gör det nästa gång är jag rädd för, för snart är lumpen slut och han åker hem :( tråkigt men sant. Får försöka klara mig iaf ;) Hihi.

Nu måste jag fixa det sista för ska ta en buss kvart över, vill verkligen inte komma försent till provet.








Jag ska få det jag vill ha

Jag pluggar trafikteori just nu så jag får ont i huvudet typ. kul, men jag ska ha mitt körkort till varje pris så det ligger att ligga i om jag ska lyckas. Men ser ändå ganska bra ut nu men får väl se hur det går helt enkelt. Jag ber dig GUD, jag är inte troende men kan ju bli om han hjälper mig med körkortet ;)

Har även svenska B att göra med muntliga, har en del kvar att skriva men har fan ingen ork för det och imorgon har vi den skriftliga delen. Usch, inget jag ser ifram emot men aja, ska nog gå bra förhoppningvis. Ska gå igenom häftet en gång till så jag har koll på vad som finns där i och så.

Förövrigt är jag hemma idag och det är verkligen fy mig. men anledningen är den att jag var så sjukt trött imorses så jag kunde verkligen inte komma upp, att duscha hjälpte inte heller och så la jag mig en stund och sov till 10, där var det kört igen. Kavelbro fyller förövrigt 50 år och det firas. Igår blev det prinsesståra, usch och idag skulle det bli nån lunch och sedan utställning av kavelbros 50 år och en tipspromenad och sedan vid 2 skulle anagoes spela men nu missar jag det, men jag överlever nog skulle jag tro ;)

Nääh, nu ska jag vara onyttig och sen plugga lite till. Uppskrivning & uppkörning är inte alls långt borta nu.







Snart är helgen slut också..

Denna helgen känns det ju verkligen som man inte gjort något värt alls. Bara jobbat helt enkelt och idag blir det att jobba också, inte så länge bara. Utan 3 timmar blire, mellan 12-15. Helt okej ändå, är rätt skönt men vad som händer resten av dagen har jag inte en aning om, men det märks väl. Skulle behöva plugga lite trafikteori och även städa rummet en sväng.

Nu ska jag ringa och gratta pappa på fars dag, grattis farsan. Vet inte tusan när jag ska dit, hinner inte nästa helg heller så det blir väl dit en sväng näst nästa helg ist på kullings årsfest och sedan hem igen på söndag morgon eftersom jag jobbar både lördag och söndag men men, sånt är livet.







Lugnt, lugnt & ännu lugnare.

Denna kvällen blir väldigt lugn. Men kanske är bäst så, är rätt trött och ska jobba imorgon så Veronica ska nog bara vara hemma och sova för att sånt är bra ibland. Tar ingen allt nästa vecka, på torsda förhoppningsvis och sen personalfest på fredag så blir det ju även öppet hus på lördag på kavelbro. Så får väl ta det lugnt på fredag iaf :P

Vart en hel del folk på donken idag. Men är ju rätt lugnt när man väl är igång. Dock har jag blivit väldigt irriterad ibland, inget man kan hjälpa ibland ju. Man är ju inget annat än mänsklig, men när dom ska stå där och ändra och dumförklararen så tycker jag inte riktigt det är så kul =/ Försöker le men inombords vill man bara skjuta personen typ. Kanske överdrivet men ge en käftsmäll.







Äntligen Fredag och Helg på Gång :D

Nu är det äntligen helg. Vad skönt :) dock jobbar jag hela helgen så blir inte mkt ledigt men ska nog allt hinna att festa också. På lördag tror jag det kan bli. Slutar vid halv 6 och börjar vid 12 på söndag och jobbar endast 3 timmar. Soft!
Idag iaf så jobbar jag 17-21.

Igår så var det party, det var ju TORSDAG! Vi börja med förfest hos Jessica, då var det vi och Blomberg & Dennis. Skit kul hade vi. Dansa, sjöng & sexsnack typ. Haha! Typiskt oss. Sedan drog vi oss in till stan och Vatra och en sväng in på bogrens blev det också. Var rätt skoj faktiskt. Dock en hel del kort som man idag skämms lite smått för :O HAHA! Vi drog oss hem ganska tidigt ändå, vid 1 redan. Skolan var ju idag men vi somna ändå inte från typ 3, och då låg vi som packades sillar på golvet, på några tunna madrasser, jävla vad hårt .. Men vi var ganska fulla om man säger så :O Haha. Man tänkte inte så mkt. Men duktigt av oss så drog vi oss bort till skolan, luktade som alkisberg och var sådär röda om ögonen och bara allmänt borta. Haha. Fan vad lyckat. Men men, man är ju ung och dum ibland, men det är just det man ska vara!

LIVET ÄR EN FEST!



dom andra bilderna är alldeles för hemska för att visa. dom håller vi "hemliga" fast ganska svårt när dom är ute på hemsidan, men thats life! ;D HAHA.







FEST ikv :D

Ikv blire utgång med Jessica och förhoppningsvis så hänger Blomberg och Dennis på också. Ska bli skit skoj. :D Sedan blire det att jag sover hos Jessica och sedan förhoppningsvis ska vi upp till skolan på fredag och jaa, det ska vi, måste det inget snack om saken och så är det med det! Haha.

Tidigare idag så har jag bara vart i skolan, haft först religion där vi satt och titta på American History X, den är verkligen bra! Man är så inne i den verkligen, inte ens dom onda stolarna stoppar mig :P och sedan hade vi samhäll och en debatt mellan alla partierna, jag och Krille var för moderaterna, är så kass på sånt men huvudsaken är väl egentligen att man försöker helt enkelt.

Igår så var jag hos T. Hade faktiskt riktigt kul igår, vi baka kladdkaka och den blev riktigt mumsig, vi lyckades bra tycker jag ;D Sedan satt vi och titta på film, riktigt rolig också, wedding craches elr vad den nu hette. Sedan så blev det så att jag sov där, det är ju jobbigt att ta bussen hem.. Haha :P Så låg och prata ett bra tag, mysigt :) och sen imorses när han skulle till jobbet, åkte jag hem och kunde då göra mig iordning en timme innan jag skulle till skolan, suveränt :) Jätte fin kille!

Neeh, nu måste jag fortsätta med maten, är vrålhungrig och sen duschen och hitta vad jag ska ha på mig ikv och så, det är ju så svårt :/ Hoppas sen att mamma kan köra mig bort till Jessica, orka gå från rese till Jessica sen då ;P








Aldrig vart såhär förvirrad.

Nu är man hemma och bara tar det lugnt. Skolan gick faktiskt rätt fort idag och fick en del gjort, tack vare Briland och Breman kanske ;) Haha. Förövrigt så känner jag att jag börjar bli rätt gro i munnen men kan nog vara pga att killarna är som dom är, blir ju förfan bara värre och värre :P Det är fan inte okej. Nej, nej!

Övningskört en sväng idag i denna dimma, usch, inte mysigt. Hämta Benita och sen nu väntar jag på besök. Får väl se hur det blir med den saken, väntar mig verkligen inget, för blir aldrig som man tänkt.

Jag har faktiskt snurrat till det riktigt rejält denna gången och jag vet inte hur jag ska lösa det, det är det som är det värsta. Killar säger jag bara. Ni gör mig tokig och jag blir bara så förvirrad, jag är nu mer förvirrad än någonsin. FAAN!








Jag är redo

Nu är jag vaken och redo för verkstan. Hade skit svårt att somna igår, det gick bara inte :S Fattar inte varför, kan det vara att jag vänt på dygnet lite granna? hum, skulle faktiskt tro det. Men nu är jag faktiskt pigg och ska bli skönt att komma iväg och få jobba lite och komma igång, träffa alla boysen igen också. Nice=)

Igår så plugga jag trafikteori hela dagen. Segt men sant. Men dte behövs nu, det håller ju på att närma sig. Dock skulle jag göra test på datorn men jävla comhem hade ju stängt ner telefonen och internet från typ 6-10, hände i söndags också, skit surt ju =/ Hoppas att dom inte gör det idag så jag kan fortsätta plugga idag.







Redan Måndag och är inte redo vill jag lova

Ingen skola här inte, försov mig rätt gött och mår inte så bra så får sitta här hemma och dega nu med mitt onda knä. Att festa det tar på både kropp & själ men vad gör det när man ändå har så sjukt kul på kvällen, då är dagen (tydligen dagarna nu) efter värt för att få ha kul=)

Igår så var jag hos T nästan hela dagen, blev helt enkelt att man fastna där. Kolla på ur kass film, men kanske kan bero på att jag sov nästan hela filmen, men somna helst seriöst sittande upp i soffan, kan dte betyda att jag var rätt trött eller? Men men, efter mobilen dött och för en gång skull fick låna telefonen kom mamma och hämta mig vid 4 tid. Hem och kika lite och se tve men vid 8 orka jag inte länge, så då kröp jag ner i sängen, dock har jag sovit väldigt oroligt och vaknat säkert 4-5 ggr inatt och druckit vatten men men så blir det ibland. Idag ska jag bara ta det lugnt och plugga trafikteori, måste faktiskt det nu. Har även svenska som måste göras, bråttom, bråttom.

Förresten ska man kanske berätta om lördagen hur den blev. Joo, först åkte jag och Frida till förfest hos Tommy som fyllde 20, grattis :) blev där tills 11 för att då dra till krogen, blev vatra denna kvällen, inte vart där så var väl helt okej. Efter ett tag försvann alla, Frida & Fredrik blev utslängda och Amanda försvann in till bogrens och där var jag, helt borta typ. Som tur var hitta jag lite gamla klasskamrater och dansa med och grejer, sen träffa jag även Anna och Annika. Suveränt så var med dom typ hela kvällen förutom när nån av oss försvann. Men träffa en hel del annat folk och hade riktigt trevligt. Dock snubbla jag på nåt jävla podie eller vad man ska kalla det och vred knät och fått ett stort ont blåmärke på benet, usch fy. Men så är det. Efter missat bussen vid 2 (stängde ju krogen 3) så var Frida rätt arg på mig, sorry gumman :( Men försökt då på nåt sätt försöka så man kom hem till Hentorp men då hamna jag på kebabhouse och åt en sväng. Sedan blev det förfest och nån, sådär roligt.. Nej usch. Inget lyckat alls. Tydligen stanna Annika där och jag fick traska bort till terrängen med mitt onda knä, hade nån äcklig gubbe efter mig en sväng och iaf så hamna jag hos T som var så snäll så jag fick sova där. En riktigt rolig lördag trots allt. Mkt dans blev det verkligen, men det gillas.










Nu är vi snart på't igen!

Ikväll blire det party igen. Tommy fyller 20, grattis! Känner honom inte direkt, träffat han en gång men blev ju bjuden och det är ju Fridas kompis så det är bara att köra på (: Alltid kul att träffa nytt folk. Fick ju en fin porrtidning när jag hade min 18års fest, så det är ju en fin inbjudan, vad ska man ge tillbaka är frågan då!? Haha.

Det finns bara ett problem nu egentligen och det är att jag inte är 100% frisk. Ont i halsen och förkyld, retlgt men allt går att lindra med lite alkohol, hur det går imorgon är en annan sak. Får väl dricka mycket vatten ikv. Jaa, just det nu lovar jag mig själv att dricka vatten ikv minst 3 glas. Haha! Det kan jag allt fixa. Tror jag.. Nu har jag iaf bestämt kläder till ikv, kors i taket säger jag bara. Hoppas det blir nice. Vid 3 ska jag och Frida gå ner och sola och bli fint bruna tills ikväll. GOOOOOD!

Säger bara PEPP, PEPP, PEPP!







RSS 2.0