489324-203

Sol, blåst men snart sommar & studenten!

Vakna upp med plutten imorses och kan inte påstå att jag fick för mkt plats i sängen i natt men aja, sånt man får leva med. Får ju ställa upp för sina vänner. Blev att åka bort till verkstan vid 8 som vanligt, jobba lite med vadis och läste i boken. Det skönaste är att det är den enda kurs jag har kvar där ute nu och ett slut prov på det då, såklart! Fatta vad underbart :D inget kvar. Efter skolan så blev det in till stan, köpte ett par trosor och sen till manamana för att klippa mig. Sedan möta upp mamma, hämta Benita och sedan hem. Vid halv 9 ungefär blev det att sola en sväng & sedan träna med. Kors i jösses.
Idag har det hänt en riktigt kul grej, en resa är bokad. Jag vill åka, NUNUNU! Alanya, here we come! :D







En ny vecka är kommen

Måndagar är inget för mig och speciellt inte när man ställt om klockan till sommartid. Vafan lixom, en timme är mkt. Sen att jag somna i soffan igår kväll och vakna 4 inatt var inte för rockigt heller, var bara att gå in och sova i sängen i typ 2 & enhalv timme. Skolan gick ganska fort ändå, fick även sluta halv 3 ist för 4, det är soft :) lycka nästan. Blev en sväng inne på stan och sedan hem, plocka undan lite kläder och sedan somna en timme. Vid 6 kom Malou & Loffsan, gick ner och sola, eller dom gjorde. Jag passar på imorgon. Så blev vi sen kvar där i 2 timmar nästan och snacka.

Imorgon väntar verkstan igen och sedan blire att klippa mig, äntligen säger jag bara. Är verkligen på tiden, behövs tunnas ut nu vill jag lova. Men kul också att att hela mitt studiebidrag försvinner på en dag nästan. Kul då, kul.








Helgen

Inte skrivit på ett tag nu, men har bara inte blivit av. vet inte varför bara.
I torsdags så blev det utgång med Malou & Hanna, var himla kul, blev både bogrens och husaren och sen en rejäl snöstorm när vi pölsa hem :P Skulle sova hos Malou men hon försvann så fick sova hos Hanna ist.



På fredagen så såg inget direkt ljust ut. Inga nycklar och inga saker men löste sig tillslut ändå. Blev sedan att jobba och efter det vara med Felix, Blomberg & Eric. Jag var nykter denna kväll så fick vara chaffis åt pojkarna, hamnade på krikelin och var där typ hela kvällen, träffa en del folk. Kul, fick även bli några vändor till väring och så. Tillslut hemma vid 9, ganska jävla trött. 
 
Igår, lördags så blev det att jobba igen och jävlar vad mkt folk det var. 9000 på 3 timmar är ganska bra ändå, men det går mer. Bara det kunde vart lite mer ös hela tiden, fast ett tag var det rätt bra med folk asså. Shit! Sen till min stora förvåning så kom Fredrik hit på kvällen, ganska oplanerat och allt men väldigt kul. Bättre så än bli besviken och bestämt nåt. Skit kul var det iaf att få se dig igen :D Har allt saknat dig. Men lycka till i sydafrika, håller alla tummar! Blev en kebabtalrik, godis, robinson och mys :D En bra lördag!

Idag, söndag så har jag inte gjort ett jäkla skit rent utsagt. Fast inte fel det heller, kollat lite film, kolla på let's dance och "sveriges värsta bilförare", en bra söndag än så länge också. Fast snart blir väl allt jävligt segt och jag börjar att göra nåt tokigt som att städa, skulle inte förvåna mig menar ja :P haha.







Det bara fortsätter..

Vart hemma i nån timme men tog ett bra tag innan jag kika in i köket och såg att jag har fått min framkallning av fujidirekt. 100 gratis bilder. Det var perfekt. Är jätte nöjd. Allt är bra, bra ibland :D
Nu blire att klä på sig och åka iväg till jobbet, har nog lite bråttom nu, inte ätit sen lunch heller :S Ajdå Veronica!








Blir bara bättre

Jag höll på att glömma en sak som gör denna dagen ännu bättre. Joo, ni har rätt. Det är VÅFFELDAGEN. Mums :) får väl se när man får klämma i sig en våffla men mums är det :D Dagen blir ju bara bättre & bättre.


Grattis till Frida idag som klara uppkörningen så nu väntar på bara uppskrivningen, det kommer gå toppen ska du se<3







Denna dagen kan nog inte bli dålig..

Denna dagen har känt så jävla bra. Trots att jag varit i trist verkstan men blivit klar med min lödning och allt så är jätte nöjd =) tillslut funka det. Var på donken på lunchen och det var mums och billigt :D då blir Veronica glad, bra med kuponger. Sen att det är sol ute är ju inte direkt sämre, bara att värmen saknas nu. Fick även fixat med torkarbladen och tvätta rent ruterna på bilen så nu äre fint :) Så efter skolan så åkte jag till bilprovningen och mötte upp Nina som hade med min plattång, saknat den i en vecka nu..! Och så fick jag min studentklänning. Jag är nöjd, jätte söt och skön dessutom. Så nu känns allt väldigt bra, blir jobb ikv mellan 18-21 men 3 timmar så det ska jag väl stå ut med :)


Fasiken vad jag längtar till sommren & STUDENTEN!








Då vare dags för snö IGEN :(

Snön är tillbaka och ingen lycka över det här inte. Inatt börja det snöa som tusan och sen har det vart slask hela dagen, när ska denna snö sluta komma så man kan få vår på riktigt. Behöver lite sol och värme nu :)

I vilket fall som helst så var man tillbaka i skolan idag eller ute i verkstan, inget kul, inte kul alls. Tur att det bara är några få månader kvar sedan väntar studenten också. Underbart och jag längtar men känner ändå fasa också. Dags för att bli vuxen, dags att börja jobba på RIKTIGT. Just nu känner jag mig ganska liten och vill vara 10 igen och inte behöva ta ansvar för något, men nu går det ej att gå tillbaka i tiden, bara att se framåt och göra det bästa av situationen.
I verkstan fick jag ändå en hel del gjort, satt och löde ihop massor lampor och dioder och allt vad det nu heter, gick bra och tyckte det var kul.. såg ni, jag tyckte det var kul?! Blev nästan chockad själv. Tänkte lägga mig tidigt ikv, kolla på lite skoluppgifter och lyssna på min ny utbrända skiva :)







Vill bara falla i gråt

jag vet inte vad det är med mig just nu, men är så nära ett lipanfall just nu, tårarna bränner i ögonen och inte vet jag riktigt varför. Allt känns bara så jävla jobbigt och vet inte vart jag ska ta iväg. Förr eller senare kommer allt ikappen än, spelar ingen roll om man kan lägga det bakom sig en tid för det kommer alltid upp till ytan förr eller senare. Det gör så ont, jag orkar inte! Just nu känner jag mig som världens mest ensamste person. Ta mig här ifrån, vill bara bort..För ett tag, få rensa allt och komma tillbaka som en ny människa. Jag har ändrats men jag vet inte till vem eller jag vet inte vem jag var innan heller.

En dag blir det helt klart bra, men just nu vet jag varken ut eller in. En depp kväll är det just idag..






En vit helg, imponerande.

För första gången på typ 2 månader så får jag vara hemma en hel helg. Wow! :P Känns nästan konstigt att inte åka iväg till pappa imorgon men ganska skönt också. I och med att jag jobbar stängning idag så blir det inget party idag och är väl ganska bra det tror jag, får tänka på vikten och allt. Fan har gått upp massor eftersom jag har festat så, och träna har jag inte gjort heller. Måste skärpa mig, men har ingen ork så vet inte hur jag ska göra. Suck! Vet att jag kan gå ut och gå nu men vill inte. Tråkigt helt enkelt. Får försöka hitta på något annat ist.

Tänk vad allt är komplicerat ibland, när man ska man få glömma? Aldrig är nog svaret ändå på den frågan.. Vill helst bara glömma fast nånstans längst in i hjärtat så vill jag inte, fan det är komplicerat.








 


Jobb står på schemat

Skolan var seg idag och trista lektioner var det. Nu väntar också några slit timmar på donken. Men på nåt sätt så gillar jag ändå att jobba där på donken. Trivs bra. Har bra arbetskamrater och det är så skönt :) Blir jobb mellan 17-20. Rätt lagom. Men imorgon blire jobb från 16.15-01.15 - alltså det innebär stängning. Får se hur mkt fulla puckon som kommer och hälsar på ;) haha!






Ingen ro, ingen vila

Godmorgon allesammans. Blev att gå upp tidigt idag och börjat packat har jag gjort nu med. Eller börjat bara, har en del kvar. Fan vad jag hatar att packa just nu, har gjort det i 2 månader nu, så fort jag packat upp måste jag nästan packa igen. Är fruktansvärt jobbigt & segt. Men nu är det faktiskt äntligen sista veckan på praktiken. Visst jag har haft det bra, träffat underbara personer men har vart jobbigt detta pendlande ändå. Tar på krafterna. Kan ju bara säga att jag har vart glad att jag haft dig Fredrik, även om du har komplicerat till en hel del.

I vilket fall som helst så blir det frukost strax, har gjort ägg. Mums :) och sedan vid 10 måste jag åka iväg till Vargön för att vara barnvakt, åt Michaela. Hoppas vi kan hitta på nåt skojsigt i några timmar. Sedan blir det väl ut till Farfar & även på kvällen hem till pappsen.







Melodifestivalen i alla sin glans men..

..vafan var det för skit som kom två och nästan vann alltihopa. Kan nån förklara för mig vart den låten är bra nånstans och hur ser människan ut? Hänger inte med, hur kan det vara möjligt. Jag är upprörd. Men Opera låten då, joo, visst bättre än skit låten Snälla, snälla. Och kan nog gå bra, vem vet men hade helt andra förhoppningar på ett gäng ganska fula killar men en helt perfekt & grym låt. Älska 1000 miles och att jag har kopplingar till den gör den ju ännu bättre. Jaja. Nu blev det som det blev, nu får vi helt enkelt önska Malene, Lycka till!


Ikv så har jag inte titta knappt nåt på melodifestivalen, någon låt och när hon vann. Utan jag har kört runt som en idiot överallt och skjutsat boysen till förfest. Fick åka tillbaka med ölen dom glömde och 10 min senare ville dom ha mig där på förfesten så tydligen fick jag åka tillbaka och vara med på ett korv-party. Only guys. Så kan det vara! Haha, sen blev det att köra in till stan och sedan hem. Nu är jag väldigt trött och tänkte bara packa fort för att sen gå och lägga mig. Ska iväg till Vargön och vara barnvakt och sötungen Michalea. :)

Natti på er.. Fasiken, man kan ju inte sjunga med till Opera-låten, kasst! (var bara tvungen att lägga till det)








Dagen efter kan man ju ångra sig lite smått

Japp, då sitter man här med håret åt alla håll och är ganska lagom ÄCKLIGT bakis. Heja värsta huvudvärken och strax iväg till jobbet, nemen det kan nog inte bli bättre, elr?! Nu sitter jag bara och väntar på frukost. JAG ÄR HUNGRIG.

Jaja, igår var det i vilket fall som helst, för mkt dricka men kul hade jag :D Först börja vi hos Tilla några tjejer, sedan vidare till krikelin, men bara nån halvtimme, tyckte det var rätt trist faktiskt så jag och Elin drog till Vatra ist, där det blev fullt ös medvetslös, iaf i den stilen, mycket dricka blev det och mycket dans och en del misstag också. But that's life! Blev hem vid 2 tiden som vanligt och snälla mamma fick gå upp och hämta mig, snäll mamma :)







Fredag, den 13onde!

Måste säga att än så länge idag har jag haft ändå turen med mig, hoppas jag på iaf! :) Börja först med religion, muntlig redovisning om Islam och Iran m.m. Gick väl helt okej, inte helt nöjd men ja, okej kan man säga. Sedan fortsatte dagen med företagande där vi också hade muntlig redovisning och det gick mkt bättre. Är faktiskt ganska nöjd =) Redovisning av företaget vi haft. Shopaholic. Det påhittade ja.. Sedan sluta dagen med Natur-prov om massa atomer, universum och energier. Kunde gått bättre men aja, ett G ska väl inte vara omöjligt hoppas jag.
Nu blire käk och sedan planera lite för ikv och så, blir party ikv iaf. Inte jätte taggad men blir hoppas jag :D Lönen kom ju idag så det känns ju förbannat underbart :D









Ögonen går i kors

Nån viss person, jag.. är väldigt trött idag och speciellt nu. Vart i skolan idag, haft natur, svenska & idrott. Sedan blev det bara hem och plugga och sedan gick det över till städning av hela rummet. Skönt med fräsht, men inte direkt att jag hann det egentligen men aja, nu är det gjort äntligen. Kolla sen lite på tve och plugga lite mer. Har prov imrgon i natur. Suger det! + 2 muntliga redovisningar, får helt enkelt se hur detta kommer gå. Ganska intressant nästan :P Men nu ska jag nog allt krypa ner i min nybäddade säng. Så man orkar den krävande dagen imorgon. Och just det ja, blir afterwork & 90 dagars (kvar till studenten) utgång. Blir nice får man hoppas på, hoppas på bra med folk med =)

Snart åker även Fredrik, underbara Fredrik iväg till Spanien, men hoppas du får det riktigt bra. Kommer sakna dig!







Våren är här?

Nu sitter jag ute i skogen hos pappa och fryser som bara den. När ingen har eldat på hela dagen så är det ganska kallt här och inte är det varmare ute :/ hörde på radion att våren är här nu, det vetitusan om jag kan tro på. Bra kallt är det i vilket fall som helst.

Jaja, nog klangat om vädret. Vart på min praktikplats idag och det är faktiskt sista veckan nästa vecka, trist men sant. Eller ska bli rätt skönt på ett sätt men kommer sakna dom alla ändå. Men nu måste jag sätta igång med pluggandet. Fyfan vad jag är less på skit. Har ingen motivation alls, såhär skoltrött har jag aldrig varit i hela mitt liv och skönt kan jag ju bara säga att det är när det är snart slut :D







Minsta möjliga

Idag är det söndag och jag bestämde mig direkt när jag vakna att idag ska jag inte göra nåt egentligen och så blev det också, inte gjort allt för mycket idag. Suttit framför datorn, kollat på tven och plugga,lite dock ytterst lite men måste försöka med mera nu. Jag är himla seg idag, farligt nästan att inte göra nåt på en hel dag. Men snart ska jag och pappa åka in till nossebro och handla lite, frukost och annat mumsigt :D







Mitt nya sundare liv kan man säga.. hoppas!

Nu ska jag verkligen försöka komma igång med lite sundare liv. Måste verkligen det, när jag ställde mig på vågen här om dagen så fick jag en liten chock faktiskt. Visst har jag inte levt hälsosamt men detta trodde jag aldrig. Så mkt har jag aldrig vägt så nu måste jag skärpa mig. Kan inte sluta helt med godsaker men får minska och röra mig mer. Så nu om ett litet tag ska jag & Loffsan ut och gå är det tänkt. Bra det! Sen är det tänkt att åka till pappa och så. Men nu måste jag göra mig iordning.

och jag är ju helt kär i godis men frukt kan också vara riktigt mumsigt, måste verkligen försöka äta mer frukt & mindre godis.







Heja Fredag och Helg (:

Det är ju så underbart med helg. Dagen börja med skolan vid 8 och skönt att allt är ordnat egentligen inför 2 redovisningar och 1 prov nästa fredag. Joo, visst måste jag plugga men har koll för en gångs skull :) riktigt skönt. Kommer gå bra känner jag. Sen hem, städa lite smått och sen åka runt till lite kompisar och lämna av saker och hämta. Sedan hem igen, byta om och sedan iväg till mitt kära donken jobb ;) Var ganska mkt folk, eller det kom i perioder och blev ganska rörigt och med förkort folk. Jobbigt läge.

En fråga bara, hur länge ska man få höra om en person som man vart tms med? :/ helt sjukt att folk fortfarande kommer ihåg detta. Jaja.. Man har det jobb man har så man träffar ju alla möjliga människor om man säger så.

I onsdags var det 100 dagar kvar till studenten och jäklar vilken roll kväll jag hade, men sjukt mycket folk var det dock :O







Dags att klä på sig

Kanske dags att klä på sig, gick upp för en kvart sen och har nu ätit frukost men är nog inte så populärt att komma i underkläder till pappa :P haha. Så får väl maka mig till rummet och se vad man kan hitta för spännande.

Får se om jag kan börja med opeln idag, jag är tveksam till det faktiskt, fast jag måste verkligen. Kan dock inte svetsa nu i början själv eftersom jag aldrig gjort det på riktigt, bara testa på nån bit, får väl se hur detta går. Vill ju ändå inte att det ska se ut som en 5 åring gjort det.





 


I'm Sorry

Hela hjärtat värker och jag är faktiskt riktigt ledsen. Nu blev det som jag trodde och kanske lika bra det, vem vet.. Ingen  egentligen. Speciellt när man inte ens gav det en chans.

Jaja, i helgen har det bara vart jobb för min del. I lördags ett pass på 12 timmar, var av 10 jag jobba. Hade rast på nästan 2, det behövdes. Men konstigt nog gick dagen riktigt fort :) Mycket folk och goa pengar för min del, så är nöjd :D Idag har jag också jobbat men inte alls lika länge. Meningen att jag skulle åka till pappa idag, men ändrade planer så åker imorgon bitti ist, så får väl gå och lägga mig snart.
Är förövrigt ledig mån & tis. Inte fel alls :) Sen är det bara praktiken på onsdag, där jag ska vara med på ett växellådsbyte och sedan hem fort som fan för då ska det firas 100 dagar kvar till studenten! Riktigt nice! :D

Men nu känns sängen rätt lockande så god natt..






RSS 2.0