489324-203

"Vi säger att vi låg såhär alla tre i natt och hade sex"

Klockan är 1 och egentligen skulle jag sitta ut i solen nu och ta till vara på det fina vädret, men jag orkar inte. Efter att få alldeles för lite sömn och massa aktiviteter hela tiden så blir man trött. Helgen har vart helsmockad men kul har jag haft det. Riktigt lyckad helg, gör jag lätt om igen. För den som inte visste det så var vi i jkpg lör-sön.
Åkte dit efter mitt jobb eller tog betydligt längre tid än vad vi trodde för att komma iväg men lite efter 19 så var vi ändå framme, checka in och gjorde oss iordning för att gå ner till rixfm som låg ett stenkast från hotellet. Kolla fram till Lovestoned sen var vi tvungna att springa för att kissa ner sig var inte långt borta. Mötte sedan upp Robert och hälsa på resten av lovestoned. Efter ett tag där så fick vi dra oss vidare till hotellet och fortsatte vårt festande. Gick vid 12 vidare till harrys som låg under vårat hotell där vi sen var ett tag för att sedan gå vidare till ett ställe som hette centrum, jag stannade utanför.
Blev sedan lite sibylla och konstiga nog som vi var så visste vi inte hur långt det var hem till hotellet igen så vi fixa oss en taxi och det visa sig att det var bara kanske 200-300 meter till hotellet men ja, det var kallt ute också.

Under nattens gång så fick Natta sig en inte så rolig syn och någon mådde inte så bra och någon gjorde sönder en säng. När vi väl hade vaknat till liv så vid 11 blev det frukost och sen låg vi i sängen alla 3 och kolla på tven och Robert kom sen med chips. Vid kanske 3-4 så börja vi göra oss iordning och ge oss ut för att leta efter matställe men mycket var stängt.. och gissa vart vi hamnade någonstans? joo, ni gissa rätt, DONKEN! jaja.. that's life. Sen drog vi oss alla 4a hemåt mot skövde land. När vi kom hem så bestämde vi oss för att Martin skulle få köra lite bil och jaa, jag vet inte vad det roligaste var att Natta trodde bilen skulle välta i 20 kilometer eller.. jaa, det var nog det enda som var kul! haha.
Blev sedan grillning utanför Martin, efter att maten hade tagit dryga timmen extra så fick vi äntligen sätta oss tills bords men tror ni inte då att alla kommer, eller alla, Dennis, Andres och Petter men trevligt ändå. Men lyckat precis när vi ska äta. Som sagt så var det mycket farande fram och tillbaka så när kl kanske var 11 så ville vi se skräckis, eller inte jag, men dem. Så jag och Natta fick springa hem till henne för att hämta filmen och när vi hade besökt statoil och kommit tillbaka för att se filmen så visar det sig att den inte går att se så vi måste ännu en gång ta oss till Natta för hämta hennes dvd. Tillslut kunde vi sätta oss ner och jag kan ju säga att jag kolla ju mer på golvet och in i filten än vad jag kolla på filmen, jätte äcklig var den. Usch, fyfan. Nej, nu vill jag inte snacka äckelfilmen.

När jag väl kom hem i natt vid 2 ungefär så tänkte jag att nu får jag äntligen sova  ut imrogon men nehe, vid 8 imorses så ville Benita att jag skulle köra henne och jag kunde fan knappt titta.. När jag väl fick somna om så ringer telefonen, det smsas och Mormor & Morfar kommer. Så ingen bra sömn idag heller tyvärr.
Oj, shit är hon redan halv 2, inte bra. Börjar jobba 17.15 idag till stängning så jag ska göra mitt yttersta för att inte somna. Får dricka kaffe som jag förbrillt försöker lära mig dricka.


lovestoned besöker könsöppning



och sista bilden är från grillningen hemma i skövde.
mer bilder kommer upp på fb.







På tiden att vakna till liv

Somna kanske vid 6 imorses och sen kunde jag ändå inte sova ordentligt så hur fasiken det ska gå idag har jag inte en aning om, risken att somna på bion kommer nog vara stor.
Jobb om en halvtimme och jobbar då till 19, känns som det kommer bli en låååång dag. Tryckt i mig en kopp kaffe nu iaf, jag som inte alls gilla kaffe men det är nog min enda chans, dessutom hoppas jag att min mage pallar detta. Stress dricka kaffe känns inte bra, speciellt när man inte är van.

Utgången igår var väl sisådär, men beror nog mest på att jag var nykter och alla andra BÄNG!

blä för kaffe!









jobb 2


Blev en vända snabbt hem bara för mat, dusch och göra mig iordning, Nu är det dags för sigges. Hann även med och hämta min dricka inför lördag! Fina grejer. Synd att man måste vara nykter ikväll, men blir nog utgång idag om jag känner mig rätt :)








Från jobb till jobb

Med för lite sömn och med ketuchup i håret (nu är det inte så håret är rött men har ketchup i håret och hur det kom dit har jag inte en jäkla aning om). Sanna ringde för dryga halvtimmen och hade panik, jag skulle ju bara sova men annars var det ju lugnt. Dock jobbar jag på sigges idag och MÅSTE duscha innan det så får sluta runt 2 för att inte stressa ihjäl och få mitt hjärta att stanna. Blir även att fixa fina cider tills på lördag! Nu måste jag rulla vidare till jobbet, hejhå!









Allt från min dag

Växlande väder idag minst sagt. Sol och varmt - kallt med regn och hagel. Mindre mysigt. Sov länge idag efter att kommit sent i säng igår. Gjorde väl inte allt för mycket fram till halv 5. Fixa lite, Herman hämta sin jacka och lite såna grejer. Vid halv 5 åkte jag till esplanaden för att möta upp Natta för ytterligare en shopping tur, dumt med lön och att shoppa kläder. Mycket dumt. Kom idag hem med ett par längre jeans shorts och ett långt linne/klänning. Bilder ska jag väl försöka ta imorgon hade jag tänkt. Blev även mat på Max (väldigt länge sen och det finns ju en anledning till varför det var det, Max kan slänga sig i väggen!) haha.
Börja sedan jobba vid 20 och körde en stängning med Jonas och Anne-Lie idag, kaos idag också, lite mindre kaos men ändå kaos. Slapp ju köket. Jonas tyckte även vi hade lite att göra så han tyckte det var lika bra att släppa ut olja över hela golvet, skoj. Men vi kom därifrån vid halv 3 ändå så det fick duga :)








Längsta stängningen ever!

Klockan är nästan 4 nu och folk undrar väl vad fasiken jag gör uppe nu? Men nu ska jag förklara för er hur det ligger till. Efter en sånhär stängning tar det ett tag att varva ner.
Allt börja med att jag fick börja tidigare för vi hade typ kaos. För lite folk + folk får lön = kaos. Det slutar aldrig bra. Så börja med en sväng i köket och sen fortsätte man i 2an och sprang som en tok, jag får ursäkta till alla om jag mest såg ut som en yr höna och kanske inte var den pratgladaste men blir lite sån när jag är fokuserad.
Skulle ju egentligen slutat 23 men då kommer min lilla Alex och undrar om jag kan jobba åt honom istället och efter lite övertalning och lovad en middag så gick jag med på det, största anledningen till att jag tveka var för att jag skulle stänga köket och har aldrig gjort det. Mitt i allt detta kaoset med allt folk och alla raster så ser jag på sms att Benita, min syster har blivit sparkad i huvudet av en häst så då blev det panik i hela mig och värsta var att jag inte kunde lämna allt för att ringa men fick sedan höra att hon mådde bra men att hon hade haft ängla vakt. Och tack gode gud, nej, fyfan. Usch, det gjorde ont  i hjärtat när jag läste det. Säger ju att hästar inte är bra! Lyssna på din storasyster nu.
För att återgå till stängningen, det kom fulla folk och det var inte lätt att ha leendet på topp och tur var det att jag stod i köket då. Lilla Momark kom ju även förbi, skoj, dock full. Inget fick jag gjort av det jag skulle göra och det såg ut som ett bombnedslag kändes det som. Och sisådär vid 3 tiden börjar vi bli klara. Och det som gjorde hela kvällen och gör att jag kan le nu är när Alex kommer halkande (nästan vurpar) helt snurrig ut ur kylen och det såg så extremt roligt ut och jag och Madde kan ju vart en aning övertrötta men jävlans vad kul det var, sitter t.o.m nu och skrattar för mig själv. HAHAHA! Lättroad eller övertrött, en blandning skulle jag tro.
Har nu även tagit mig en skön och kall dusch och ska la försöka sova nu och sen ska jag soooooova så sjukt gott.

slänger dessutom in en bild från när jag åkte i onsdags och hälsa på lillan.









När lönen kommer så försvinner pengarna lika fort.

Gårdagens shopping!

Cykelbyxor från Gina Tricot.
(trodde aldrig jag skulle ta på mig det igen).

Tröja från Lindex

Spetssockar från Gina. Blev ett inpulsköp minst sagt.

Leggings från Gina Tricot








En regnig tisdag

Jag lyckades sova länge idag också, inte okej. Fan, får lite smått ångest faktiskt av att jag gör det. Men blir så när man är uppe halva nätterna, igår kunde jag inte heller skylla på jobb. Illa.
Tänkte väl att jag skulle försöka göra mig iordning strax för om en timme kommer Anna-Karin och hämtar upp mig för en brunch någon stans för inte är det nån idé att käka frukost nu. Älskar dessutom att äta ute, synd att det jämt ska vara så dyrt men ja, får unna mig det idag :)
Och sedan ikväll jobbar jag en kort pass på 4 fjuttiga timmar, 19-23.
Det är väl så lite min tisdag kommer att se ut ja, men ser fram emot lördag så det känns bra :)








Livet är bra hårt ibland

En ny vecka är här igen, desto mer veckorna går desto fortare kommer sommar och det är fina grejer det! Idag har jag vart med Natta, bokade hotell i jönköping i helgen och då blir det party och rix fm, härligt värre! Får se vart vi nu kommer in och dylikt dock. Flascha lite och blinka med ögonen och sen går det nog.. Haha, skoja..!
Blev även en liten shopping tur. Hitta typ det jag ville, eller lite av det. Nu saknas bara höga shorts och nån snygg överdel. Lättare sagt än gjort.
Vid 6 börja jag jobba och körde på för fullt till 22 (stod även i köket en timme själv, eller fick hjälp sen, men den där bopern kan ta sig nånstans!) Efter jag sluta fastna jag med Mario och dem och snacka en halvtimme eller något och vid 11 tiden så var jag hos Robert för att få prata av sig lite.


saknar den lilla.








God morgon!

Är uppe tidigt, det är tidigt för mig iaf, jag är trött. usch! men vill man nåt så får man ta sig i kragen. Ska väl egentligen bara klä på mig, vad tusan jag nu ska ha på mig och sen så styr jag kosan mot Trollhättan och näl, hoppas Nina får komma hem idag :)
Ikväll vid 20 börjar jag dessutom jobba och sen kör jag till stängning med Emil och Mattias. Kan bli intressant det där ;)









När makterna bryter sig loss

Nu ligger jag i min säng och känner hur jag vill bara stänga ögonen och snart ska jag det också, ska ändå upp ganska tidigt imorgon. Ska ju åka bort till trollhättan imorgon för att träffa Pappa, Nina och lillan :) Jag längtar verkligen!

Idag vaknade jag upp hos Sofija, varmt och svettigt. Sedan spela ju nattens bravader in också, man mådde ju inte bäst tyvärr men gick ganska fort över :) Vädret var fint och skönt men vid 2 tiden så skulle vi käka pizza och sätta oss ute och äta den tänkte vi, men till våran besvikelse så börja det ösa ner (värre än värst). Så åkte hem till mig istället och käka och efter det hem till Sofija igen och jag kände mig ytterst trött så jag la mig och vila en stund men fick ett rejält uppvaknade av den där förbannade åskan. Låg ju och halvslumra så först trodde jag att nån tog kort men bara någon sekund senare kommer smällen som får rutorna att skaka och jag vaknar till med ett hopp. Inte speciellt kul. I vilket fall som helst börja jag sen jobba vid 19 och körde till 00. Ganska körit när man kom men lugna ner sig ganska fort :)

Men lägger jag mig nu så blir det snabbare imorgon, och jag får träffa dem, jaaaa, så god natt! :)








Vill inte lämna denna platsen på ett bra tag

Har man det bra på balkongen så har man det bra :D Åt frukost för ett tag sen och nu försöker jag förbrillt att få tillbaka min Tunisien-bränna men dock tror jag inte det går så bra. Men jag jobbar på det, lite färg ska jag allt få.

sol, värme och ett glatt humör det enda som riktigt saknas nu är en kall cider, men får försöka hålla mig tills ikväll.

en undrar som jag har är vad tusan man nu ska ha på sig, kan man börja klä sig i shorts och linne och kan man gå ut i det ikväll?








Till Pappa & Nina

Nu när ni har fått en liten flicka och blir småföräldrar igen så ska jag lära er vad ni inte ska göra och göra :D Jag har ju erfarenhet av hur man kan bli menar jag ;)
  • När hon (har inget namn än) vill ha gårdagens pizza till frukost, låt henne det.
  • Ta ut henne på rallytävlingar men tvinga henne inte att gå på vägen, hon får meen för livet!!!
  • Tubsockar, tvinga henne inte att ha det, det är äckligt!
  • Jag förväntar mig nu att det kommer att ta ännu längre tid för oss att komma iväg om när vi ska någonstans, men ni kan väl ändå skynda lite!
  • Om ni ska använda mina gamla leksaker, låt bli mina favorit barbiedockor, jag vet att hon kommer att kladda ;)
  • Ni ska veta att jag kommer att ta hand om henne så ofta jag kan.
  • Ta inte ute henne på tävlingar när det spöregnar eller åskar. Ni får räkna med att hon är som jag, kommer ta allas paraplyn så ni får stå och bli döblöta eller att sitta i ett dike är inte alltid så himla roligt och vara livrädd.
  • När hon önskar sig en hung, ge henne en :D
  • Berätta för henne hur underbart bäst hennes syster är.
  • När Perra och Mini kommer håll för öronen på henne, hihi. Nej, men faktiskt inte, låt henne lyssna på deras visdom, eller lite av det. Ni ser ju på mig bara hur jag blev.
Nemen, det jag vill säga är väl mest lite på skoj men också seriöst, TUBSOCKAR, tänk inte ens tanken!
Till Nina, du kommer bli en underbar mamma, lita på att hon kan och vid 15 års ålder så kan hon klara sig utan att klämma fingrarna i dörren ;) Jag har sett dig i 20 år och du kommer klara henne galant och hon kommer vara så glad att ha dig. Du är sååå himla värd att få ett barn.
Till Pappa, du är redan en underbar pappa, och jag älskar dig. Tänk dig nu att du har två döttrar. En som redan är bäst och kan klara sig själv. Jag ska hjälpa dig att hon ska bli som mig :)

Jag älskar er båda två så himla mycket och längtar så jag dör till lördag då jag ska få hålla i den lille.

Ps. Ta mitt namn som jag vill att hon ska heta, det är fint!

Jag älskar er<3






Jag välkomnar min lillasyster till världen!

Idag, den 19 maj 2010 så kom min lillasyster till världen. Runt 7-8 tiden tror jag det var så kom en liten söt flicka ut. och jag är så glad så jag spricker, det känns helt jävla overkligt och jag hoppas verkligen på att jag snart, mycket snart får komma och hälsa på den lille. Helst redan på fredag. Vill bara hålla i henne och få kolla på henne och verkligen förstå att jag blivit storasyster igen.

visst, ser muppig ut men jag är såååååå glad så jag skiter i det.








19 eller 20 maj.

Fick det näst bästa samtalet jag har nånsin fått och anledningen att det är näst bäst är att inom ett dygn kommer jag få bästa samtalet ever, när en liten varselse ska ha föds. Detta innebär alltså att jag fick samtal från pappa att dem är på sjukhuset så inom ett dygn så ska jag ha fått ett syskon, jag kan knappt fatta det, men jag är såå jävla glad.
Men dock blir jag sur på att man inte får hälsa på, på bb. Så jag måste ändå vänta upp till minst ett dygn till för att få hälsa på, tills dem har kommit hem. Gud, så jag längtar. Fattar inte att dagen är äntligen här.
Den 20 okt, på min födelsedag fick jag reda på det och nu är dagen D här. Vill bara hålla i den lille, pussa på den liten och krama den lätt. Jag längtar så in i helvete.







Min lediga dag

Nemen, jag är inte trött, nej inte alls. Usch. Jag gick upp halv 9 idag eftersom jag skulle träffa Josse på stan vid halv 10 och snacka lite, tog en latte på rådhuset och bara njöt av att vara ledig men ack så trött jag är. Jag jobba ju stängning igår och typ vid denna tiden nu så brukar jag käka frukost ungefär. Haha. Funderar på att sova en liten stund nu, vore extremt skönt.
Har inte så mycket att göra från ikväll då jag ska till Natta för lite film och tve mys :)










Vi har en pakt mot ........

Haft en jätte mysig måndag med bästa Anna. Sötaste Anna :) Tog ett tag innan jag kunde ta mig upp ur sängen men vid halv 2 tror jag så sågs vi, åkte och hyrde film på sigges. Kollat på the ugly truth (sett den innan men är så bra så kunde se den igen) och kolla även på nya wallander filmen, Arvet. Blev en hel del snack, har alltid så himla mycket att snacka om varje gång, inte bra när vi ses så sällan, hinner ju inte berätta allt saftigt som händer. Inte okej.
Så nu sitter jag här hemma igen och väntar på mat, jag är vrålhungrig och om en timme börjar jag att jobba. Så blir en stängning idag tillsammans med Ellinor och Micke.
Imorgon är jag ledig igen :)

bild från i lördags








Världen är bra liten

Inte så farligt bakis efter gårdagen och det är skönt det. Visst är man seg och man känner att man drack igår men det är väl typ allt. Har idag bara kollat på tven och tagit det lugnt :) Var med Blomberg och handla en snabbis och nu väntar jag på att Natta ska hämta mig så vi kan åka iväg och kolla på en bil, det som är mest komiskt det är att bilen tillhör en gammal klasskamrat och det hade jag inte en aning om och han har inte en aning om att det är jag som kommer, världen är ena bra liten.
Efter detta sen så blir det tve, är bra på tven ikväll. jej :)









En lördag lixom, kom igen, lördag!

Det är alltid lika kul när man skickar runt till halva sverige för att kolla vad folk ska göra om fest är något att tänka på och så är alla, nja.. alltså, nja..jag orkar inte. Kul då?! skit kul... nja. Jag vill ju festa ikväll faktiskt. Får la fortsätta att försöka och hoppas. Så omöjligt ska det väl inte vara att bli ett litet gäng ändå :) Hoppas.

Dock är min röst kass än men med lite dricka så gör det nog susen ;) Har lust att dra på mig mina nya högklackade och få dansa lite. Det skulle vara fint det :)
Men nu ska jag käka lite frukost och se vad dagen/kvällen erbjuder :)

bild från dagen efter vi kom hem från tunisien.







Då var det helg igen, en ledig helg dessutom

Då har man tagit helg och det är skönt. Dock har både onsdag och torsdag känns som helg även om man har jobbat men ja, nu är det helg på riktigt och då är det verkligen på riktigt för nu är jag ledig tills måndag kväll. Himla underbart :)
Ligger nu i sängen nyduschad och typ nyvaken.. Men eftersom man sovit max 7 timmar på två dygn så var den där timmen himla skön. Dock kommer mamma och väcker än, det var mindre uppskattat. Anledningen till så lite sömn i natt var att vi var ute en sväng, dock körde jag men blev sent av andra anledningar. Duktig som jag är så vaknar jag inte av telefonen, antingen  har den inte ringt eller så har jag sovit stenhårt. Vakna iaf kvart över 11 och hej panik. Fick ringa jobbet fort och sen skynda som fan, kom som tur var bara 8 min försent. Sen till min förvåning när jag vakna också var att jag inte hade nån röst knappt, så idag på jobbet har jag fått vara allt i allo istället. Har låtit hur konstigt som helst kan jag berätta för er. Kul hade dom andra iaf.

Vill göra nåt men ändå inte, se en film kanske vore nåt? :) men själv är inte kul...









Lever borta

Känns som jag mer eller mindre bor hos Natta. Är jämt där typ, innan jobbet, efter jobbet och ja, jämt känns det som.
Idag blev det en sväng på förmiddagen för lite planering och när hon sluta vid 19 så hämta jag henne så köpte vi lite mat på Prima, där dom är så trevliga allt :) (Dock fatta vi inte vad dom ville och det vanliga vi då gör är att börja skratta) Alltid en bra grej att göra när man inte fattar, bara skratta och le :D
Iaf åkte förbi sigges och köpte lite godis och sen tog med oss 2 filmer. Det blev 18-year-old-virgin. Och kan väl ärligt säga att man kunde ju nästan lika gärna hyrt en kass porrfilm, ingen höjdare med andra ord :/
Vi kolla även på 2012 och visst, den var ju inte dålig men heller inte bra. Kan ses en gång och så får det vara bra, spännande dock och nära tårar var man men jag hoppas så på att vi överlever långt efter det :) Man blir ju lite nojig :/

Nu ska jag väl krypa ner och sova lite tänkte jag, är ganska trött faktiskt.








Fjällar bort all färg

Efter att jobbat stängning hela helgen (som vart ganska jobbigt nu i efterhand) så har jag en dag ledigt :) Det ska bli skönt, dock ingen sovmorgon här utan var uppe redan vid 10 (som är tidigt för mig). Jag känner ju att jag hellre vill sova och frisk är jag inte än, ååååh, vad irriterande det är :/ Anledningen till att jag är vaken är att jag ska iväg till Natta för att fixa lite grejer innan hon börjar att jobba.
Var på sigges en sväng igår och fick med mig två filmer hem, så efter att inte kollat på nån film på två veckor så ska jag vid 2 ungefär slänga mig i soffan/sängen och se en film :) Streetracer blir det nog till attt börja med, känns som värsta b-filmen (efter the fast and the fourios).


såhär ser jag ut idag, tröjan är inköpt igår från HM

Mina skor som jag inpulsköpte på dinsko. GILLA!








Three swedish girls

Jag drömmer mig bort till något som känns som inte finns i verkligheten, utan endast bara i drömmarna. Inväntar svar och sen får vi se vart det bär av. Nästa sommar ska bli en sommar utan dess like.

Idag sov jag ganska länge igen, men somna inte från 4 efter ett viktigt samtal. Körde ju stängning med Jesper och Rebecka, kul hade vi :) Det var snälla fulla personer igår, så det var kul :)
Nu väntar jag på mat som mamma ska börja med och sen ska jag bort till HM för att byta en tröja igen som gått sönder, vad trött jag blir på att allt ska bli för litet eller gå sönder, jag brukar inte hålla på och byta såhär för jag brukar tycka det är tråkigt men nu måste jag.
Vid 19 börjar jag att jobba och sen jobbar man till stängning igen, så hela helgen har bestått av jobb men imorgon är man ledig, skönt :)

från torsdagens utgång







Känns inte som en lördag

Som jag skrev nyss på fb - Om man skulle slå upp lat så hade en bild kommit upp på mig. Jag har verkligen haft en sån slapp vecka så det är sjukt, visst, jag har jobbat men förutom det har jag inte gjort allt för mkt. Plocka undan lite idag men det är väl ungefär det. Sitter nu och tittar på handboll som nog nästan halva skövde gör just nu. Tjejerna spelar ju, dock går det inte så jätte bra men vi får hoppas att dom kan vända underläget.
Om dryga halvtimmen ska jag åka in till Natta för att planera lite och snacka :) vi har ju som sagt en del planer och med hans hjälp så kanske det kan gå igenom :D

Vid 21 börjar jag att jobba till stängning och ikväll får jag jobba med min söta Rebecka. Det gör mig jätte glad, blir allt för sällan så kommer bli fint :)







Nemen, då var det helg igen

Det är ju bara så att jag inte har skrivit på nästan 2 veckor och inte har gjort ett jävla skit idag egentligen, kommit hem, käkat happy meal, kollat på tve och lyckas dra mig in i duschen, oj, vilken bedrift. Inte ens buss behövde jag åka idag som nästan man var tvungen för att komma hem.
Dessutom är det 3 timmar kvar tills jag börjar jobba, vad ska jag hitta på egentligen? Det blir ju bara värre och värre.

såhär kan man se ut en dag när man inte gör ett jävla skit.

ps. tunisien var så skönt, jag ska lätt tillbaka!








RSS 2.0