489324-203

EGO !

Innan jag åkte iväg till polisen för att hämta mitt pass så tog jag lite kort. Tänkte visa några stycken för det blev några.
Måste bara säga att varför ser man alltid ut som ett pucko på dessa pass / id kort osv. Ögonen & håret ser okej ut och munnen och hackan och så ser ut som skit. Jobbigaste är ju att man måste springa runt och visa det också. Blä men men, nu har jag mitt pass.

Egobilder här kommer det ;)


Klicka på bilderna för större bild.








Dagens Låt - Torsdag

Dagens Låt: Sibel - Make Believe









God morgon solstråle!

Svårt att sova i denna värmen ju, vi brukar aldrig få så varmt här i våran lägenhet men tydligen blir det, det nu. Idag blir det att hämta ut passet (trodde jag hade tappat bort mitt kvitto, lite smått paniik vill jag lova) Sen efter mamma slutat jobbet ska vi åka till mormor & morfar, jag ska köra med =)
Mamma fyller år imorgon så då ska vi fira henne lite och sen tänkte vi åka till gaddesanna och bada. Älskar sanden där, helt underbart :) längtar.
Nu måste jag packa för blir ju borta ett par dag, jag & min packning bara :/

Syster, Mormor, Mamma & Morfar hos Mormor & Morfar. Förra året.







Bilder från Kullingstrofén

Tänkte visa två bilder på mig och Carola i den gula golfen. Måste dock säga att det vart mkt dåligt med rally bilder från kullingstrofén (än så länge iaf) tråkigt.










Detta var min dag!

Idag så har det vart rätt lugnt. Kollat på film, suttit vid dumburken och sen lagat lite mat. Men vid 18 så åkte jag iväg till jobbet och jobba. Lämna in min mobil innan det med, 4e gången nu så nu ska jag egentligen få en ny mobil eller välja en annan. Så får se vad som säger. Hoppas på en ny. Trött på denna.
Men iaf på jobbet har det vart lagom med folk och jobba till halv 11. Haha. Tänk om svenskar kunde vara så flörtiga, haha. Svenska killar är bara för stela , fast är dom fulla så går det ju men då är dom nästan mer sliska & jobbiga.
Lite komplimang där på kvällen, piggar alltid upp. Haha ;) Kul kan man ha ibland.









Jobba!


Då var det dags att jobba igen och jag vill verkligen inte. Är urtrött :/ Börjar 10.30 så det är tidigt för mig. men jobbar ändå inte så länge men ändå, slutar 15 så får gå. Ska cykla med till jobbet i denna värmen,jag hoppas jag inte smält bort innan jag kommer fram.
Alla får ha en super härlig dag medans jag ska stå och svettas på donken ;P







Man ska inte klaga men man gör det iaf.

Man vill ju ha värme och när den kommer så klagar man bara. Men kan det inte vara nåt mittimellan mot vad det är nu. Nu är det enormt hett.
Vid 10 tiden idag så mötte jag ju upp Frida för att cykla in till stan och kika lite i affärena. Hitta mig nåt iaf. Ett par vita shorts. Samma som jag köpte sist, jag gilla dom så varför inte köpa ett par till. Endast 50 :- ju. Sen blev det lite nya tofsar, sådär halv intressant att berätta men ändå. Sen två presenter till mamma men tänkte att hon skulle få nåt bättre sen när jag fått min lön, sen i aug. Efter grekland.
Efter vart inne på stan en sväng och käkat på donken med så kom Frida pojkvän, mogge & hämta oss så åkte vi iväg till vristulven (tror det hette så). Det var riktigt skönt i vattnet, otroligt nog. Blev bara där en lite stund för Frida skulle iväg och jag ska träffa Robert, om det nu blir av vill säga. Inte hört nåt än så. Får se.
Nu är iaf Benita nere i affären och ska köpa godis, mums. Länge sen jag åt godis nu. Är galen i godis.









Stan & Bad på schemat (:

Jag har ont, riktigt ont faktiskt. I sidan av ryggen, vet inte hur jag ska sitta. Värk verkligen :( usch!
OM en trekvart så ska jag möta upp Frida vid affären. För cykla in till stan, måste sätta in pengar, köpa present till mamma och kolla på körskolan om tider. Jag är rätt så trött. Blä! Blev ju inte så mkt sovande för gående natt så kanske inte så konstigt.
Efter stan så blir det hem och äta lunch och sen skulle Fridas kille hämta oss så ska vi nog åka och bada. Skönt =)
Senare nere ikväll så får vi väl se om en viss person hör av sig eller inte ;P Det ska bli jäkligt intressant.








Ingen överdriven aktiv dag

Idag så har jag mest bara vart bakis och inte orkat nåt. Vakna upp tillsammans med Breman, låg och snacka lite & kika på film. Runt 1 åkte han iväg och jag fick sitta här själv i hettan, trodde jag skulle smälta bort av värmen. Bara vart och kolla på tven & sitta här under dagen. Runt halv 10-10 tiden på kvällen drog jag mig iväg till Frida och kom nyss hem nu. Satt och snacka lite om allt nytt, blivit länge sen vi sågs nu. Mkt at berätta om och har säkert glömt hälften tyvärr. Men imorgon ses vi igen, vid 10 drar vi in till stan, köpa present till mamma som fyller år den första och sen ska jag sätta in pengar oxå och boka tid på körskolan, tänkte börja nu nämligen :P Får se om man kan få nån tid innan grekland elr ej.
Är ju bara 2 veckor kvar nu innan jag far iväg till Lefkas & Grekland.








Rallytävling, Festande & Trevligt möten/samtal.

.. var det igår vill jag lova men tror dock inte någon missa det. Dagen börja med att jag gick upp kl 7 för mit tåg gick halv 9, så gjorde mig iordning lite. Sen övningskörde jag bort till rese och vänta där på tåget, sen väl framme i herrljunga kom Helena och hämta mig. Åkte direkt och fyllde i papprena och sen bort till service, gå igenom roadbook, snacka med Carola som jag åkte med och snacka med pappa om allt, var tvungen på att få reda på lite saker.

En sliten & trött Veronica i värmen.

Sen var det dags för start vid 12.23 , hade ju start nr 23 (och pappa hade 4) Grp E gick ut först.

Men iaf vi kom iväg och detta var ju min första riktiga grustävling med tider och grejs. Jag är jäkligt glad att jag fixa det, det var lite rörigt måste jag säga :) Det var ju inga tider alls att skryta med men kul var det och det är det som är huvudsaken.

Pappa och Magnus hade lite små problem och så, så dom sluta på en 12 plats av 24. Så hälften får väl vara godkänt.

Det var en extremt varm dag igår, helt sjukt egentligen. Trodde jag skulle smälta bort. En overall, hjälm och värme på i bilen för att den icke ska koka, kan lova er att det var nog det varmaste jag har vart med om. Helt svettig på ryggen och överallt. Men så är det ibland, försökte dricka mkt men känns som det svettas ut lika fort igen. Men aja, en bra tävling med 200 startande. Riktigt kul. Go Kullings! :D
När alla kommit i mål så var klockan ungefär halv 9 och då var massa prisutdelningar och grejer kvar. Men jag stack då eftersom jag skulle med ett tåg hem vid 20.50..

Väl hemma blev det duschen en snabbis, så extremt svettig som jag behövdes det vill jag lova. Sen ringa Lollo för då var det fest på G. Så ungefär vid 10 - halv 11 kom jag till Filip i Vasastan. Vi var väl några stycken, rätt soft. Blev massa spökhistorier och grejer. Malou var rätt skraj där ett tag för munk ;P (fast iofs var alla ganska skraj efter allt vi snacka om) Efter ett tag där så skulle dom andra spela kubb. Jag &Therese gick då & mötte Rosengren. Vi drog in till stan där, och vad vi gjorde är jag inte så säker på men men, var väldigt lätt påverkad efter denna hårda dagen jag hade haft och kommer därför inte säga hur lite jag drack för att bli bra rund om fötterna. Senare vid 2 tiden träffa jag Robert, skit roligt. Inte setts på år & dar typ. Men blir att ses snart & Ta en promenad, måndag blev det nog. (fast får se hur mkt han kommer ihåg av det) Hehe. Efter det drog vi fortfarande där inne och vet inte allt vi gjorde men runt 3 - halv 4 snåret kom Breman och hämta mig, Therese & Rosengren. Skjutsa hem dom till Tibro först och sen drog vi hem till mig och sov. Då hade väl klockan tickad iväg till halv 5 ungefär. Haha. Seg då vill jag lova. Förövrigt Den bilen säger jag bara, kallt så in i helvete (cab) och jag vet verkligen inte vad jag ska säga mer. Haha. Stort as garv blev det när jag såg den iaf, men tack för skjutsen & sällskapet.

Vart svårt att sova inatt eftersom vi var två och att det var alltmänt varmt så vakna rätt ofta och så, så har inte sovit så mkt så är rätt seg nu men mest bakis. Usch. Jag vill ha en Pizza nu, riktig flötmat, mamma ge mig!
Även Dennis ringt, (mitt ex) inte pratat på hur länge som helst och blev verkligen glad att du hörde av dig. Blev grymt chockad. Glad att det går så bra för dig nu, det är du värd. Du kommer alltid finns i mitt hjärta och ha en speciell plats där. För alltid!






Jag erkänner

Jag är rätt jäkla trött idag, inget man hade hoppats på direkt. Men såna smällar man får ta för jag har bara mig själv att skylla och trot det eller ej så var jag nog lite bakis / är. Mkt konstigt tycker jag, drack ju knappt igår. men aja det går nog över snart. Blir till att sminka mig nu och väcka mamma för mitt tåg går om drygt en timme, halv 9 rättare sagt. Snart är det tävling, jaoho. Rätt mkt att göra när jag kommer fram så får skynda lite och denna värmen kommer ta kål på en. Vill inte ens gissa vad det kommer vara i bilen sen när vi åker.. en sak jag kommer veta bara är att det kommer vara sjukt VARMT!








Det är verkligen hett!

Ojojoj, vad jag har svettats idag vill jag lova. Aldrig vart med om så varmt som det vart idag, trodde fan jag skulle smälta bort kan jag lova er. Pannan var helt plank, blev även ett långt pass idag 13-21 (det tog vill jag lova)
Efter nio när vi sluta så drog jag & mikaela hem till amanda där det var pool/firma fest. Tog ett tag innan vi hitta men tillslut så gick det allt :) Jag var typ nykter, smaka väl bara lite av folk men inget direkt drickande utan tog det väldigt lungt, hade ju inget med mig heller men blev väldigt sugen när jag väl satt där. Åkte hem vid 12 efter mkt snack & mkt bad från alla (utom jag typ). Måste säga att det var en trevlig kväll & nu håller dom väl på fortfarnde för fullt och super & badar. Trevligt var det iaf, nästan gång ska jag med supa riktigt. Anledningen till att jag icke drack var för att jag ska åka tävling. Måste nog gå och sova nu, ska upp 7 imorgon. Snark, men säger som så att jag får endast skylla mig själv.
Blir nog party imorgon med om man har tur (: får se helt enkelt. Ha alla en trevlig helg :D








Imorgon smäller det!



Imorgon är det ju hemmatävlingen. Fan vad kul det ska bli. Lite pirrig är jag allt, är jag alltid så är väl inte så konstigt kanske. Lite problem var det med tåg men får bli så att jag kommer vid 9 så får Carola fixa besiktningen & allt det själv. Så får jag komma efteråt och bara skriva under. Vi startar nån gång runt 20 där. Har inte så mkt koll faktiskt =/ Men så blir det när man är här i skövde. Kommer bli en lång dag och tror jag kommer åka hem på kvällen där iaf. Kanske fest på kvällen så.








It's hot, very hot.

Solen lyser och det är varmt ute redan och gissa vad jag ska göra då!? Joo, jag ska jobba :/ Skräll men nu är det sista dagen jag jobbar i rad för sen är jag ledig tre dagar för sen jobba 2 dar i rad. Jobbar även idag 4 timmar längre, skulle börjat 5 men börjar nu istället 1, jaa, jag är ju för snäll ibland.. Men får ändå passa på känner jag, behöver pengar & det är ju massa pengar så det gillas :D

Ikväll är det ju firmafest (poolparty) men jag vet inte än. Ska ju åka tävling imorgon så kanske inte är så lyckat, iofs så ska jag inte åka från halv 9 eftersom det var det första tåget som gick till herreljunga på lördag morgon, vilken skit. Men aja, skönt att slippa gå upp så tidigt. Sen blir det nog att åka hem på lördagen med, verka som man ska på fest där på kvällen men får väl se.







Jag är inget bra på att hitta dom rätta orden.

Jag är en typisk såndär människa som alltid säger blås-grejen när jag menar tryckluft eller grejen-under-den-saken *pekar*. Jag är verkligen kass på att säga vad det egentligen heter, många skulle väl kalla det dåligt ordföråd men jag vet inte om jag kan hålla med om det, bara mer ointresserad av att lära mig massa ord jag ändå knappt orkar säga. (Lat kan det oxå kallas)
 
Men ska ta ett ex. idag som många hade väldigt roligt åt. Skulle gå in i frysen på donken för att hämta pommes, ett litet probelm som fanns där att det var grymt fullt där inne så var bara en liten gång man kunde gå in där så var jag lite si så där till att gå in där.
Jag och mitt "ordförråd" (jag vet ju vad det heter men lat som jag är så orka jag inte tänka ut det) utan säger till Manish
- Snälla du, kan du hålla upp dörren för jag är ju sådär.. du vet.. trångrädd!
Ett as garv hörs från honom och jag kommer då mitt otroliga feliga ordval. (Fel ord följd jag vet)
Sen tog det inte lång stund innan alla fick reda på det och hade väldigt kul åt det. Och jag är inte dum, jag vet att det heter Sellskräck men just då var det stopp i hjärnan. inte mitt fel.. och vet även att det finns ett så kallat mkt finare ord som jag inte kommer på, typ klostofobi elr vad tusen det nu är, Haha, men aja.. får säga som såhär jag bjuder på den och mig själv för sånhär är jag (=








Sol & Jobb - ååh nej, ingen bra kombo.

Jag vill ju vara ledig när det är sånt fint väder men icke. Jobbat för fullt idag. Varmt har det vart vill jag lova. Usch!
Fixat passet idag med och fick reda nu på att jag var bara 158 cm. Trodde iaf jag var 160 men nej då :( synd.
Nu har jag och mamma grillat, jätte gott ! Stark korv bara men det ska kännas att man lever, thats grejt! Nu ska jag lägga mig framför tven. är sååååå trött.

Missar imorgon firafesten (poolpartyt) med donken :( jobbar först till 9 & sen måste jag upp jätte tidigt för att ta mig till herrljunga för på lördag är det ju kullingstrofén.








En ny dag

Torsdag och snart är det helg, underbart. Jag är ledig från jobbet lör-mån. Fan vad gött kan lova att det behövs nu. Ska ju tävla därför jag är ledig oxå. Iofs tävlas det ju bara på lördag men ändå. Får se hur det går. Skit kul ska dte iaf bli. 200 startande, inte fel alls :)

Dags att att snart ta bussen bort till jobbet, denna veckan har jag vart lat och inte cyklat men det är bara för att mamma kan hämta mig och det blir så mkt lätare då. för varmt att cykla nu oxå.  Men ska inte klaga på vädret så men piss att jobba när det är sånt här dunder fint väder men men man kan inte få allt. Ha alla en suverän dag ute i solen medans jag ska slava på donken. Hehe.








Är john blund redan här?

Jag är verkligen så himla trött just nu. Dags för att sova. Natti !

Förövrigt måste jag säga att trean har bra tve kväll, crowned, pussycat doll 2 & project runaway. Me like! :D








Dagens Låt - Onsdag


Dagens Låt: Rihanna - Disturbia

Riktigt go låt, min nya ringsignals låt. Snart iaf..  Dock kan jag inte ha den än för kan inte lyssna på den sen när jag har den som ringsignal.







Home again!

Nu är jag hemma. Arbetsdagen har gått rätt så fort ändå. Bara 3 timmar så det var lugnt. Himla skönt :) INte så mkt folk heller. Mamma & hennes vännina kom och åt så dom vänta tills jag sluta och grejer. Kan lova er alla att det var grymt varmt att jobba idag. Sola en stund idag med, fick fin brun färg nu igen, tar fort på mig, skönt det =)








Gårdagens rea shopping

Igår som sagt så hann jag med att gå en sväng på stan iaf eftersom jag inte kunde fixa passet själv. Tänkte då visa vad jag fick med mig hem (:

Först dessa skor från din sko, ord. pris 199:- nu endast 99.50 :-
Tycker dom är så himla söta, kollat på dom tidigare och tänkt köpa men köpte då ett par andra, hade även kollat på svart istället men dom fanns bara i typ 40 kvar.

Dessa shorts blev det oxå från gina tricot. Kollat på dessa innan oxå (svart då da men fanns nu inte)
Ord. pris 199:- Nu endast 49:-

Denna stora t-shirt från gina blev det oxå, kollat på den i en annan färg innan men fanns nu bara gul kvar men helt okej för mig, gillar gult :) Det som är så bra med den är att man kan ha den på så många oliksa sätt, som en klänning med skärp i midjan, till kjol, shorts & tights. Perfekt basplagg måste jag säga.
Ord. pris 150:- Nu endast 49:-

Vem kan inte älska rea? :D







SOLEN SKINNER :D

Det är sol ute och verkar som att det är lite riktig sommar nu, dock kommer jag inte kunna ta vara på den så mkt eftersom jag ska jobba idag igen, 15.00-18.00 som tur är det inte så länge, det skulle ju faktiskt vara min lediga dag idag. funderar nu starkt på att gå ut och sätta mig på balkongen och förbättrna solbrännan lite, den börjar försvinna tycka jag lite. Inte vart sol på ett tag nu.

Ska bara fota min shopping igår.








Ännu mindre än vad jag planera

Fick som sagt skynda mig mkt imorses för att hinna med allt men när jag kom till polisen och skulle fixa passet så visade sig att mamma var tvungen att vara med, hade ju trott det men hade vart skönt om jag hade kunnat fixat det själv. Har ju påskrivet av båda, men aja.. I o med det så blev det en stund på stan. Gick runt och kika och bara tog det lugnt. Hitta mig iaf lite saker på rea, riktigt gött. (Bilder på det imorgon) Det blev iaf, ett par skor, gråa shorts & stor gul t-shirt. Härligt. 200 ;- för allt, inte farligt alls.

Vid halv 1 åkte jag iväg till jobbet, dagen har rullat på bra. Dock brände jag mig så In i helvete (ursäkta språket) på tidkorten vi har vid hamburgarna. Var sjukt varmt. Kunde knappt jobba pga av det, verkte och pulsera som bara tusan. Har nu även en blåsa på fingret. Kul då :( Bättre nu iaf som tur är. Blev en lång dag iaf, jobbigt men pengar :D

Imorgon blir det ingen vila heller utan jobba, dock 3 h men vill absolut inte jobba mer för egentligen var det min lediga dag imorgon men snäll som jag är tog jag en tid.







Det blir inte alltid som man har planerat

Nu ringde dom från jobbet nyss och fråga om jag kunde börja vid 1 istället och ja, visst kan jag väl det bara jag hinner med att fixa passet så det måste fixas först och så får jag skynda mig sen men med att hinna till stan en sväng det ser mörkt ut. Typiskt. Jaja, pengar är det iaf, Men nu måste jag skynda iväg om jag ska hinna.
Tjaoo.







God morgon!

Då var det tisdag igen. Vad tiden går fort och snart börjar man skolan, ucsh nej :/ ens sisra sommarlov är då över sen kommer man ut i vuxen världen och vart tusan ska man jobba? Vad vill jag bli, jag har inte en aning. Usch, detta gillar jag inte alls. Men det löser väl sig hoppas jag (:

NU har jag nyss kommit ur duschen och ska snart gå och sminka mig & klä på mig osv. för att dra mig in till polisen och sen vidare till stan. Iofs är kl bara 10 än och jag blrjar inte jobba från 15.15 men tiden kommer nog gå rätt fort på så är nog ändå bäst att röra på sig snart. 








Måste bara, jag måste

Som sagt far jag iväg om tre veckor, bara tre veckor kvar, fy vad underbart ;D Men känner att jag behöver ändå köpa lite nya kläder och nåra sköna kläningar att ha där nere i grekland, kanske ska vara smart nog att gå in till stan när jag ändå ska till polisen imorgon, är ju rea nu, så man kan ju säga att det är rätt så perfekt :D Haha. Då är morgondagen bestämd, polisen, rea & jobba. Mittersta blir skoj :D








Dagens Låt - Måndag

Dagens Låt:
Sanna nielsen - Nobody without you

Fin så fin låt.







Lifes goes on

Jobba är min stora sysselsättning just nu. Känns som att det är det enda jag gör. Iaf så gick det bra på jobbet idag, förutom att jag glömde strumpor så fick skoskav, aj :( Inte alls kul. Är bara 4 dar kvar nu, kommer nog gå fint och snart är det rallytävling oxå, fan vad kul ;D
Idag har jag & mamma umgåtts lite, ätit tillsammans, kollat på the ring 2 & så, härligt :)

Idag är det förövrigt 3 veckor kvar till jag far iväg med Marita till Grekland & Lefkas. Jippi! Ett problem bara, har inget pass än :/ måste fixa det imorgon så är bara att åka till polisen imorgon, hoppas jag fixar det. Har inte en aning om hur man gör men aja , löser sig (: Jag vill bara bort nu :D


Dagens Outfit - Måndag


Linne - Inte en aning vart det kommer ifrån
Shorts - Ge-kås







Ny dag, ny vecka

Natten har vart sådär, svårt att sova.. Även vaknat tidigt
Fick sms igår kväll om jag kunde ta en jobbarkompis tid och det var på onsdag, min lediga dag men smart hjärnan Veronica sa OK! Så nu är jag ledig först på lördag & då ska jag verkligen vara ledig får då är det RALLYTÄVLING ! :D
Jobba idag igen, 13-17. Inte så tidigt ändå skönt det sen kan mamma hämta upp mig efter jobbet, grejt =)
Dags för frukost & sånt dära.
Kan ju även berätta att solen skinner just nu ;D Jippi! Riktigt gött.







Blä-dagen

Detta är ingen bra dag, känner mig bara nere och inget är kul. Blää för dessa dagar. Det är väl lika bra att krypa ner till kojs och sova så man slipper denna blä-dagen. Söndagar är skit (nästan alltid) för dom är TRÅKIGA! dock sköna ibland men det säger jag inte högt nu.. för det är den inte idag.
Filmtajm innan johnblund kommer skulle jag tro. Natti på er .. från sur mig =/








Kaos, frågetecken & krångel

Min dag idag kanske inte varit den bästa tyvärr. Börja med att jag kom till jobbet och fick ta driven själv & kassan själv. Först och främst hade jag aldrig stått i driven. I början var det väldigt lugnt men sen kan jag lova att det bara blev kaos:S Det var folk över allt & jag helt själv. Blä! Sen kom iaf folk och tog över och det sluta med en väldigt arg kille. Sorry ! :/ Blev sen att stå i kassan där kan jag min grej & det är skönt :D Kom även fram nån och fråga hur det gick med rally.. Jaa, men vem fan är du!? Det kunde han inte säga heller, fan vad det stör mig. Känner verkligen inte igen killen, störande. Men men dag gick på bra sen och det var skönt. Sen var Breman snäll & hämta mig & även skjutsa mig till jobbet, regna ju idag :/ Tackar så mkt :D:D När jag kom hem var Mamma hemma. :D Vart själv sen i onsdags här, var riktigt skönt men ändå.. Rätt störande har det vart när inte msn & internet fungerar utan bara ska krångla. Gaah! Men nu verkar det funka iaf. skönt :D








Dagens Låt - Söndag

Nu ska jag ta upp en sak jag brukar ha varje dag här som jag inte haft nu på väldigt, väldigt länge. Men tappat suget och har inte känt för det. Men nu ska det bli ändring på det. Det som ska upptas är dagens låt :D
Dagens låt blir en låt som kommer lätt bli en av sommarplågorna 08. Jag tycker den är rätt så okej, man blir party sugen och dans sugen och det är ju bra men själva låten kanske inte är den bästa men vad gör det när man kan sjunga med & vara full :)
Dagens Låt: Dj Tune feat Orremannen - Bag in da box








Alltid detta tjat om jobb..

Jag hitta en skit bra grej på min cykel igår som jag inte visste att det fanns eller vad man ska säga, det var att min sadel blir torr direkt, allt bara rinner av direkt. Resten av cykeln är genomvåt men inte sadeln det är ju skit bra, då slipper man bli blöt om rumpan :D Haha.
Godmorgon förresten, en ny dag och sista dagen på denna vecka. Och ni kan ju bara gissa vad jag ska göra idag!? Haha, ska inte vara så svårt gjort det dom senaste dagarna, och svaret är JOBBA! Haha, skoj. Neejnej, ska inte klaga kommer gå fint. Jobbar idag mellan 11.00-15.15. Inte så långt så det är soft :) Fick ju jobba över en timme igår så tillslut var jag hemma vid 10.
Här regnar det nu, usch :( som tur är som sas igår ska jag få skjuts idag =) Jätte snällt kan ju inte cykla i detta vädret, får väl ringa och väcka honom snart, han får inte göra så jag kommer försent det hände ju så första dagen. Haha.





Lördag

Jag är trött, haha, vad ovanligt känner jag. Not. Fattar  inte varför men blir väl så bara ibland. Än idag har jag inte gjort så mkt, läst lite, suttit här, plockat iordning på alla mina kläder som legat slängda i soffan. Prova även några gamla jeans som jag inte kom i förra gången jag prova, men trot eller ej, jag gjorde det nu :D Fan vad härligt. Betyder att jag blivit mindre. Jippi! :D Nu tänkte jag iaf ta och äta lite och se en film sen vid kvart över 4 börjar jag jobba så halv måste jag väl börja röra mig bortåt och får väl vara duktig och cykla idag med, hoppas bara det inte börjar regna som dom har sagt att det kommer göra. *suck* ingen snäll själ som vill skjutsa & hämta mig(A)? Hehe. Slutar i vilket fall som helst vid 8 så slipper dom värsta fyllonen. Haha. Iofs får jag ju inte jobba längre än till 10 (tur kanske) men när jag blir 18 blir det ju längre. Haha. Hoppas det går bra men det gör det säkert, när man väl igång så gör det de, värsta är när man ska ta sig dit, segt. Men ska inte klaga jag har ett jobb jag ändå trivs med rätt bra :) Efter jobbet har jag inte en aning om vad som händer. Slö känns lockande men man vet aldrig, ska ju upp 11 och jobba så får ju inte bli försent.







Det trodde jag ALDRIG

Kolla nu anmälningslistan till våran hemma tävling, kullingstrofén och trott det eller ej men det är 200 stycken anmälda. Helt sjukt många, vi har inte haft så många på MÅNGA år. Vi brukar ligga runt 150-160 stycken, så 40-50 bilar mer i år det är bra, vart kommer alla ifrån?! men jävligt roligt iaf. Skit kul :D Och jag är en av alla dessa som ska åka. Kommer verkligen bli en lång dag men kommer bli skit roligt. 200 stycken, fan vad gött :D Det ni, det har ni nåt att bita i :P









Rätt så dumt kanske

Vet inte vad det är med mig men känt hela tiden att "ååh, vad jag längtar tills min lediga dag" och när man går in på mctime (som är donkens sida för oss som arbetar) ser jag en massa nya tider och dom som jag är så har jag tagit en ny tid nu på söndag. Så kommer alltså jobba 7 dar i rad och vara ledig på onsdag och då ska jag verkligen vara LEDIG oxå. Behöver det känner jag för sen kommer jag ju jobba tors-fre oxå. Full fart men samtidigt när man ändå håller på och är igång kan man ju bara jobba på. Behöver ju verkligen pengar oxå så skadar ju inte. Nu ska jag verkligen bara SLAPPA hela kvällen :D fyfan vad skönt det ska bli.








Helgen står på ingång

Men jag är inte ledig för det utan dum nog som jag var tog jag i förrgår en tid idag. 12-17 men men behöver pengarna så får se glad ut och bara jobba på, det går nog fint ändå. Ska även vara duktig idag och cykla till jobbet, jag blir ju nästan impad av mig själv att jag cyklar men får ju faktiskt använda den fina cyklen jag köpte förra året av dyra pengar. Haha. Men skulle ju inte ha nån skit utan nåt som jag trivdes med. Är nöjd med den, la till o med 1000 spänn mer på den för att få en annan färg och mer växlar. Haha. Nu är jag iaf klar men behöver inte åka här ifrån 20 över ungefär. Tar en halvtimme dit och sen byta om med, jag gillar inte att cykla i dom kläderna. Hehe, så de så :P








Min tid hos Pappa

Tänkte nu berätta lite vad man har hittat på för bus hos Pappa. Var ju där från fre till ons så hann ju med en hel del. Skönt att få träffa er igen <3 Jag älskar er, Pappa & Nina<3 Ni är bäst! :D:D:D
Först på Fredag när jag kom dit så gjorde vi inget speciellt, bara satt och snacka och hade det trevligt.

Lördagen Satt vi ute prata hela morgonen om min framtid och sånt som är otroligt viktigt nu för att jag ska kunna fortsätta mig liv så jag kan må bra, att JAG ska må bra för en gångs skull. Efter det åkte pappa till långemad (det heter så där min farfar bor) för att greja med opeln och på kvällen åkte vi in till Trollhättan och gick vid slussarna, tog en mjukglass och sen åkte vi till resturangen strandgatan i thn. Lite fel omvänt men aja. Gott var det. Blev bakpotatis & räkröra för min del, Mums ;D Sen åkte vi hem och spela lite spel. Riktigt trevligt. Mkt skratt blev det efter en mkt fartfull dag om man menar tankemässigt.

Pappa & Nina på strandgatan.

Jag innan vi skulle åka iväg till thn.

söndagen gjorde vi inte allt för många knop inte på förmiddagen iaf. Men eftermiddagen så åkte vi och hälsa på lite folk. Först Anna med familj (NIna arbetskamrat) som hade fått en bebis för en vecka sen. Ur söt :D Sen vidare till familjen Ryrlén. Där dom bjöd oss på kaffe. T.o.m jag tog kaffe försöker verkligen lära mig det, tyvärr går det sådär :/ Kan inte hjälpa det men tycker verkligen inte om det. Sån besksmak :S Men dom visa iaf oss runt i huset efter dom har gjort iordning efter bränden dom hade. Rökskadat hela huset men nu var det så fint och härligt nytt (: Efter det hem och nana :D

måndagen blev det att åka ut till Farfar. Greja lite med opeln, håller på och byta länkarm eftersom den blivit krök efter avåkningen i vara. Blev även att jag fick testa 4hjulingen som dom har köpt. Riktigt roligt :D Inte lärt mig hundra procentigt växlingen men det kommer nog snart =) Jag fick oxå blestra ena länkarmen och jag kan lova att det tog MYCKET längre tid än vad jag trodde att det gjort. Sen är det ju ingen normal höjd att jobba i för att jag ska kunna se in. Antingen stå på tå eller stå på ett hjul och böja mig. Skit grejer, tänk på oss som är korta(A) På kvällen blev det lugnt :)

Opeln på lyften

Så ser bmwn ut nu, det blir väl lackning snart hoppas.

Jag hos Farfar.

tisdagen bar det av till LISEBERG! Har faktiskt inte varit där på två år. Lång tid för annars brukar jag vara där minst en gång om året. Men iaf, fick med oss pappa tillslut och kul var det. Blev även jämt antal så det var bra. Det var jag, Pappa, Nina & Niklas (Ninas brorson) Var molnigt hela dagen men det gjorde ingenting. Det var bara skönt. Vi sprang runt där & åkte lite allt möjligt. Inte överdrivet långa köer och skönt det. 20 min till ballader första gången. Det är bra det :D Vi åkte t.o.m rainbow och jag kan säga er att jag var rätt skraj för den knacka rätt bra när vi åkte den och nästan komiskt nog så satt vi och skämta om att den knackar ju så den kommer säkert att krascha och vad gjorde den inte en timme senare!? Joo, den krascha och jag är väldigt glad att jag inte satt där i. Tråkigt men sant. Får väl vara glad att få åka den en sista gång. Den har jag ju alltid gillat. (Fast inte lika mkt längre kan jag ju säga). Efter det hände åkte vi endast två saker, det kändes lagom. Hehe. Men var en trevlig dag trots den hemska kraschen. Mkt ambulanser, poliser & helikoptrar vill jag lova och dom stängde av en hel del.

Pappa. Nina & Niklas står i kön till Radiobilarna och ungefär i denna stund hände kraschen.

Här var det enda stället man kunde se rainbow ifrån. Konstig nog är man verkligen extremt nyfiken och måste bara se hur det ser ut. Grymt hemskt i vilket fall som helst.

Då var det onsdag och dags att åka hem, tog bussen vid 10 så var hemma halv 12 ungefär, sega busschaffisen gjorde så jag fick springa till min buss för att komma hem. Gaah! :P haha. Men väl hemma så blev det att ta det lugnt i nån timme för att sen väg att jobba.

Såhär har mina dagar sätt ut. (Dock tror jag inte nån orkar läsa men aja)







Jag är hemma NU! :D

Haha, nu är jag hemma. Fyfan vad gött. Har så sjukt ont i knänen bara. Vet inte varför men jobbigt iaf. Vart duktig ändå att cykla till jobbet och hem. Känner mig stolt. vart en lång dag idag men har ändå gått bra. Dock rätt så lite folk och kan ju inte påstå att jag såld överdrivet mkt. För tusan kom och äta. Jag är ju där ;) haha. Nu ska jag nog slänga mig i soffan en sväng och bara lata mig för att sen gå och sova. Blir ju att jobba imorgon igen men då bara 12-17 (elr bara & bara men ändå..)









GAAH!

Usch, idag blir det att verkligen jobba HELA dagen. Börjar 11.30 till 20.30. Känns sådär kul men får tänka att det är ju pengar iaf och det behöver jag verkligen vill jag lova. Men iaf nu under några dagar kommer jag jobba väldigt mkt. Dumt nog så tog jag en tid imorgon oxå. Så kommer bara vara ledig sön så jobbar ons-lör och sen mån-tis ledig ons sen jobba tors-fre för att sen på helgen där åka iväg till herrljunga där det är RALLYTÄVLING ! :D ska ju åka med i kullingstrofén, riktigt roligt (: Man har ju nåt att se ifram emot iaf. Nu ska jag gå och äta frukost, är väldigt hungrig.








Home sweet home!

Nu är jag hemma från pappa. Nästan vart borta en vecka men har vart gött. Hittat på en massa roliga grejer :D Orkar dock inte skriva allt nu, är väldigt trött efter allt. Blir att bara se nu project runaway för att sen ta en dusch om jag orkar, bädda sängen och sova. Jobbar ju imorgon med. Länge oxå. 11.30-20.30. Hoppas att det går fint och jag inte kommer vara helt slut.
Förövrigt kan jag berätta att jag var på liseberg när rainbow krascha. Fyfan, det var hemskt. Kunde lika gärna vart jag. Mer om det kommer när jag orkar.








Till Pappa..


..Så står det i kalendern idag. Idag ska jag alltså åka iväg till pappa & nina och vara där tills på tisdag. Ska bli skönt att träffa dom igen, var länge sen nu jag var där men det blir ju så när man ska jobba & har massa andra saker för sig. inte lätt när man inte bor i närheten. Sen är det ju inte världens roligaste att åka fram och tillbaka var & varannan helg som jag har fått gjort hela livet. Visst jag är van men det är ju inte så kul ändå. Men idag ska jag iaf ta tåget till alingsås där Nina ska hämta upp mig och vi ska fixa lite saker till huset eftersom hon flyttat hem igen och nu är det lite för mkt, det är lixom dubbelt av allt. Får se om jag kommer in i mitt rum ens, mkt tveksam måste jag säga. Haha! Vad som kommer hända mer vet jag inte men får väl helt enkelt hjälpa till att komma iordning, orka :/ haha. Men nu ska jag gå och göra mig iordning lite. Tåget går inte för än 12.32 men ändå, vill inte vara ute i sista minuten, sån är jag inte (oftast).







Så Gött ;)

Min dag idag har vart väldigt lugn & skön (: kan verkligen inte klaga. Först blev det frukost & sen in i duschen. Sen var det dags för lite solning ute på balkongen, läsa veckorevyn, min bok och bara ta det jäkligt lugnt. Fick lite färg så det var härligt :) Sedan blev det att laga lite mat och sen när mamma kom hem så tog vi en kort promenad. Var inte alls sugen i början men eftersom jag kan prata om allt med min mamma så är det så skönt att ha henne där och snacka med & då går det så mkt lättare att gå, hihi. Resten av kvällen blir det att packa & bara ta det lugnt.

Jag saknar faktiskt dig .. P








Kan ju inte blivit bättre.

Imorses ringde dom från jobbet och sa att jag inte behövde jobba idag för dom hade för mkt folk och jag säger bara fan vad skönt, klart jag vill vara ledig. Är så jäkla trött så orkar verkligen inte och blev ju inte bättre av att man kom hem vid 2, var ute på en promenad med Breman. Var ur skönt att vara ute där men imorses var jag väldigt trött vill jag lova när dom ringde. Idag vet jag inte vad det blir än, en slapp dag eller ner till gbg. Har inte bestämt mig än, svårt. Får se iaf men nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen sätta mig på balkongen en sväng med mina godisnappar & en bok :) gött !








Bilderna från Halmstad.

Från måndagen










Från tisdagen



Från måndagen -
Bild 1. Jag när vi precis anlänt till halmstad och vårat hotell
2. Tylösand
3. Benita & Mamma vid Tylösand
4. Benita tittar ut över Tylösand
5. Jag & Benita är ute och badar, riktigt skönt när man väl kom i.
6. Stranden
7. Jag & Benita i vattnet (:
8. Såhär mörkt blev det efter ett tag
9. Mamma går och plockar snäckor
10. Mina fötter i vattnet
11. Mamma och Benita när vi ska äta inne i Halmstad på 3 hjärtan
12. När vi gick ut med vattnet
13. Jag sitter vid vattnet
14. Mamma vid vattnet
15. Benita sitter på någon grej med sin piggelin som hon knappt våga köpa

Från tisdagen
Bild 16. Från dagen inne i Halmstad, även där vi åt i måndags
17. Jag när vi ska åka från hotellet
18. Benita & Mamma utanför Hotell Laxen
19. Våra saker vi köpte på ge-kås







Borta bra men hemma bäst

Tänkte skriva lite om våran visit i Halmstad. I måndags morse så åkte Mamma, Benita & Jag till Halmstad. Tog ungefär 3 timmar om man inte räknar med stoppet vi gjorde. Det gick rätt fort fram eftersom det var 110-120 km/h hela vägen från varberg om inte innan oxå. Men iaf vid 1 tiden ungefär var vi fram vid vårt hotell (fast vi bodde på vandrarhemmet där) Hotell Laxen hette det. En rolig sak var att jag redan hade bott där en gång tidigare när vi hade vart där på rally, där ser man :P Men måste säga att vandrarhemmet var av bra stardard. Kylskåp, dusch & toa på rummet. Det var härligt. Så fort vi packa in allt så bytte vi om till badkläder och åkte iväg till Tylösand (känns sådär nu efteråt med tanke på foten dom hitta i vattnet, USCH!) Men men, det var härligt måste jag säga ändå, skönt i vattnet. Dock var inte vädret det bästa, när vi kom dit var dte bra men sen kom det in mkt mörka moln så vägen tillbaka till bilen fick vi springa i en åskskur. Usch! Hatar åska ! Efter det åkte vi tillbaka till vandrarhemmet, duscha och grejer sen drog vi in till stan och åt på Wärdhus 3 hjärtan, blev en mumsig kycklingsallad för min del (: Sedan gick vi ut med vattnet eftersom vädret blev bättre, riktigt härligt. (Bilder från allt kommer i nästa inlägg) Efter att hittat ut ur halmstad så åkte vi tillbaka till vårat och spela, läste och sen var det god natt.

I tisdags gick vi upp rätt så tidigt för då var det att lämna halmstad. Blev att packa & städa. Så runt 11 tiden åkte vi in till centrum och kolla i afärrer och åt lite men efter några timmar där så var vi tvungen att fara iväg. Där på morgonen bestämde vi oss för att åka till ullared och ge-kås. Vi stor handla ju inte direkt där inne utan bara lite, handla för dryg 500 men bra saker så jag är nöjd. Hehe. Efter det tog jag över ratten och efter ett tag ångra jag mig lite eftersom det kom en riktig åskskur så jag inte såg något alls. Fick åka ungefär 50 km/h på 90 väg men var verkligen omöjligt att åka fortare, fyfan vad läskigt det var. + att man inte kände till vägen heller. Hemskt. Men efter ett tag blev det bättre och detso längre bort vi kom desto bättre väder blev det. Körde nog totalt 20 mil utan stopp, det är det mesta jag har kört iaf :P Trött var jag med vill jag lova. Men gick bra och fint var det när man kom hem med. Jätte skönt. :) Men kan lova att det var riktigt skönt att vara hemma, var så grymt trött var bara att packa upp alla saker, se på allsång på skansen som vi spela in och sen sova.

Idag blev det jobba, 11.30-15.00. Hade ingen lust idag men när man väl är igång så är det okej. Måste ha pengar så lugnt.
Resten av dagen blir det lugnt och packa blire nog. IGEN :/






Vart iväg en sväng

Har vart en sväng med mamma & benita i halmstad därför det inte blivit nåt bloggande men vad vi gjort där och bilder kommer nog senare idag om jag har lust & orkar & Kan. Nu ska jag iväg och jobba, börjar om en halvtimme så blir dags att åka snart. Är så trött men har inget val tyvärr.







Farten sitter i.

Jobbet påverkar verkligen en när man kommit hem oxå. Som idag fick stressa till jobbet som tusan för att inte komma försent men klara mig, kunde ju inte cykla i detta regnväder. Ibörjan var det inte någon när jag börja vid 11 men vid 12 då rulla det igång och var minst 3 st i kö hela tiden ända fram till 4 & fick även jobba över en kvart eftersom vi var kort på folk. Jag kan nog lova att jag kommer aldrig komma till ett stressiga jobb, så mkt som man stressar och skyndar men inte kul när det inte finns nåt att göra heller. Fast det roligaste är att när man kommer hem så är man fortfarande lika stressad man gör allt i samma tempo, man äter fort, kissar fort .. allt gör man fort och är ganska svårt att slappna av och få ner tempot, är fortfarande i full gång.

Nu ska jag snart packa lite eftersom jag, mamma & syster ska till halmstad i 2 dar. Är ju inte mkt packning men jag är kass på att packa så kommer bli lite ändå om jag känner mig rätt. Hoppas det blir okej väder iaf så man kan sola & bada lite. Ska ju till tylösand. SNÄLLA , GE OSS SOL!






Bestämt nu!

Det blir att ta bussen. Börja ösregna nu med. Får ringa till jobbet isf och säga att jag blir några minuter försenad om jag nu blir det. Sen kommer mamma och hämtar mig sen jag slutar så det är rätt lugnt :) skönt det! Men nu måste jag kila. Bussen går om en kvart och måste göra mig iordning det sista.







Jag vet inte hur jag ska göra..

Godmorgon :)
Söndag idag och idag ska det vara en vilo dagen men icke, idag ska jag jobba igen. Jippi! Not! Jag är värsta trött och är inte alls sugen sen har jag ett stort problem med och vet inte vilket jag ska göra. Eftersom det regnar idag och ska åska så är jag inte direkt sugen på att ta cyklen till jobbet, som sagt så ligger donken på andra sidan stan och tar en halvtimme att cykla. Men tar jag bussen finns det risk för att jag kan komma försent eller att jag kommer exakt. Tar ungefär en halvtimme med den med och från där den stannar och jag hoppar av tar det ungefär 10 min att gå så kommer nog inte hinna men jag är verkligen livrädd för åska och kommer ju aldrig våga cykla idag. *suck* jag vet inte hur jag ska göra :S mkt störande. Mamma kan du inte vara hemma så du kan köra mig istället :P  Sicka jävla problem man har känner jag.. Vilket fall som helst så jobbar jag idag mellan 11.15-16.00. Jag vill inte, är verkligen inte sugen!!! blää.








Godermorgon!

*Gäsp* Är lite trött idag känner jag. Men ändå sovit gott inatt. Snart är det dags för att åka iväg och jobba, elr ja.. en timme kvar innan jag ska cykla iväg men ändå. Jag är verkligen inte sugen att jobba idag, hela kroppen säger bara Nej, men jag har väl inget val än att se glad ut och jobba. Pengar är det ju så. Jag jobbar i vilket fall som helst mellan 12.15-17.00. Skojdå.. Nja, kvällen blir nog jäkligt lugn som det ser ut nu men det är okej för nästa vecka blir det fullt ös.

Är ju själv hemma hela helgen med eftersom mamma & dom är på bröllop. Mamma är tärna oxå, jag hoppas det ska gå bra och att ni får det trevligt idag på den stora dagen.

Nu blir det att klä på sig, sminka sig & fixa håret. Jag vill inte!







Kommer inte på nån värd rubrik

Nu blir det att SLAPPA gärnet framför tven med godis & chips. Lousie var nyss här och tunna ut mitt hår. Kan lova er att det behövdes. Synd att jag inte tog kort på min hårhög, men det var MKT hår vill jag lova. Skulle ju lätt kunna göra en peruk av det. men har fortfarande mkt hår kvar så jag är nöjd. Tack Lousie<3
En mkt märklig grej som hände när vi skulle gå, var att helt plötsligt så börja brandvarnaren att pipa, först fatta vi inte vara det vara och sen kunde vi inte stänga av den så den hamna i marken och då blev det tyst, hemskt ljud :S Men riktigt skumt att den bara gick igång av sig själv..

Fått tillbaka min mobil med, riktigt gött. Saknat min lilla nalle<3

Nu blir det jönssonligan & sen sova så gott, är faktiskt riktigt trött idag. Man sover aldrig så bra när man är borta + att jag jobbar imorgon men börjar 12.15 men ändå, måste ju komma upp, ska försöka vara duktig och ta en promenad på morgonen, behöver det. Speciellt när jag ska feta så mkt nu.
Ha en trevlig fredag allihopa<3







Klippt mig!

Har ju inte hunnit visa hur mitt hår blev efter jag hade klippt mig. Det är ingen stor skillnad direkt eftersom jag bara toppa håret, dock tunna hon inte ut det så nu får min kompis Lousie göra det istället. Mitt hår är så himla tjockt så kommer svettas ihjäl i detta håret.

Nöjd blev jag ändå :)








Ett par underbara dagar på Torsö.

Nu har man kommit hem från Torsö. Var inte alls planerat. Var så på onsdag kväll att min bror ringde och ville att jag skulle komma till torsö. Efter lite fjäsk för mamma så kunde jag köra dit. Där befann sig Han, hans flickvän Agnes och stugans "ägare" Hampus. Blev en tur ut med hans (deras, familjen) båt. Riktigt fint med solnedgången utöver vänern. Fiska lite när vi åkte där, men dom där fula äckliga fiskarna ville inte nappa. Sen blev det att åka tillbaka stugan, som var värsta stor. Blev att sova ganska tidigt den kvällen.

Torsdagen var det underbart fint väder, varmt & solen lyste så fint och inte ett moln. Nästan för varmt, men bara nästan. Blev att bara äta frukost för att sen åka ut på vänern igen. Fiska lite men sen ville jag & Agnes sola. Så dom körde oss till klipporna och där låg vi och bara hade det underbart i solen, perfekt vind. Så försvann killarna och man blev ju lite orolig men sen såg man några blekfisar ute i vattnet som kom och hämta oss. Dom hade visst fått en jätte gädda men ingen våga ta den så den smet, haha. Efter ett tag fick vi elr Hampus en liten aborre. Jippi! Haha. Men jag har iaf kommit fram till att fiska är inget för mig, jag får ändå aldrig napp, det är skit :( Det händer lixom inget. Vi var ute två ggr, var bara tillbaka i stugan för att äta lite. Senare på kvällen kom, deras kompisar (som jag inte kände) Rebecka & David. Men dom var riktigt trevliga, iaf Rebecka som jag snacka med. Killarna bestämde sig iaf på kvällen för att åka ut och fiska, typ 11-12 tiden och vi tjejer satt kvar i stugan och bara hade trevligt & snacka. Riktigt kul. Mkt glad för min brors skull att han hittat en sån fin & härlig tjej. Det behövde han. =) Efter över en timme kom dom tillbaka och inte konstigt så hade dom inte fått nåt. Blev iaf tillslut att lägga sig vid 3 tiden för att idag åka hem.

Idag så vakna jag först av alla så fick gå och väcka dom andra, tycker det känns pinsamt men var tvungen för att vi var tvungen att hinna städa och sånt. Blev jätte fint iaf och idag åkte man hem. Skönt att komma hem oxå men var ett par sköna dagar ute på Torsö. Tack för jag fick komma och kul att träffa er :)







Dagens Outfit - Onsdag

Det var länge sen nu jag visa dagens outfit har jag kommit på men har helt enkelt inte orkat & haft lust. Men idag så blir det av iaf :)'

Kjol - Halens
Linne - Gina tricot








Mitt hår är heligt.

Idag ska jag in till stan och klippa mig vid 11 och ska bli på en hos en ny frisör som min kompis Jessica har rekommenderat så får se om dom är bra elr inte, hoppas på det. Frisören heter Headlines och i vanliga fall går jag till Manamana. Egentligen tycker jag det är rätt dyrt att klippa sig, nästan 400 spänn lixom. Men mitt hår är som sagt heligt för mig så ska inte komma några amatörer och komma här och klippa. Haha. Blir sedan kanske en sväng på stan och sedan upp till simsjön och sola en sväng, maybe! :)










En lång & slitsam dag.

Idag har man vart duktig & jobba. Det har vart ös nästan hela dagen, med några välbehövliga pauser :) Dock glömde dom & även jag av att jag sluta vid 7 så när klockan var halv 8 så fick jag springa in och säga att jag sluta för en halvtimme sen & fick då springa ut och be mamma om ursäkt, stackars mamma :( Men men, behöver pengar så på det sättet var ju det bra. Efter att fått stressa hem blev det en snabbis in i duschen och sen titta på allsång på skansen med mamma och sedan ute och gå en sväng som jag hade lovat henne. Det behövs nu så ska försöka göra det varje kväll, men idag var jag inte direkt sugen pga. att vart slitsamt idag. Jobbigt !Men nu blire nog en film med mamma & sen gå och sova. Är rätt trött faktiskt.









Solen ler så fint mot mig idag :)

Det är sol ute och varmt med några vindar, men skönt. Dom ringde från jobbet idag och kolla om jag ville & kunde jobba och såklart kan jag det för jag behöver ju pengar så är bara att ligga i :) Men har idag hunnit åka upp till simsjön med mamma och sola en sväng. Vattnet var alldeles för kallt att bada i så får bli en annan dag. Blev även tacos, så nu är jag värsta mätt men gott. Jobbar idag mellan 14.30-19.00. Trevligt ! För den som vill veta & inte vet det får man nu ett cola glas när man köper en plusmeny. Hehe. Fan vad jag kan ;) Sedan när jag kommer hem blir det allsång på skansen med mamma och sen är promenad, detta överfettet vi har MÅSTE bort.








RSS 2.0