489324-203

Nu drar vi, eller snart då..

Hej Tunisien och Hejdå Sverige.
Om en och en halvtimme lämnar jag, Natta, Loffsan och Martin skövde för en hel vecka. Detta kommer bli en vecka med sol, bad och festande framför allt :) Nemen jag hoppas att jag ska komma hem brun och lycklig. Fast mest av allt så hoppas jag att askan håller sig borta så vi kommer hem sen.
Jag är i princip klar med allt mitt packande men känns som att jag glömt en del, men kan inte komma på vad jag kan mer ha med mig, störande.
Jag fattar verkligen inte att vi lämnar sverige om 6 timmar, sjukt. Inte fattat nån gång egentligen att vi ska iväg, har bara vart vanligt. Men aja. Mycket babbel nu. Ska väl sitta här vid datorn i en timme till innan nåt kul händer, Fint det.










Bort från skövde & sverige.

Imorgon smäller det, vi tar våra tunga väskor och drar oss bort mot Afrika. Hållt på och packat och donat så jag blir helt slut typ :P Egentligen blev jag ju inte helt slut av detta, det är nog från natten och jobbet idag men vilket fall som helst.

När jag bränt denna skivan så ska jag krypa ner. Usch, känner mig så tråkig idag mot alla mina kompisar som är ute och fikar och skrattar och har kul, men seriöst så orka jag inte idag. Laddar inför  imorgon istället. Detta blir fint :D

Nu svamlar jag för mycket så god natt.







IT'S FRIDAY

Tänka sig att det var nu helg igen, eller snart då. Jag ska bara köra mitt pass på donken. 11.30-17.15. Ligger än i sängen och har inte gjort nåt, inte så bra kanske, måste nog äta frukost och allt sånt men brukar vara ganska snabb så är ganska lugnt.
Ikväll MÅSTE jag oacka, vi åker ju imorgon, ffs. Måste ju även handla lite till innan vi åker, så som en stor t-shirt. Blir även att umgås med Loffsan på kvällen.

Shit, fattar inte att vi åker imorgon, känns sjukt. Hoppas så på att vi lyckas komma iväg också.

godmorgon!









Funderingar i natten

Måste säga att jag haft en kul kväll nykter. Visst, dåligt med folk och visst, segt folk men vafan, fanns mkt plats att dansa på och ja, det utnyttja man såklart till fullo. Hoppat runt, shakat som fan och bara fått vara och inte bry sig alls.
För det är just det jag inte gjort ikväll. Inte brytt mig ett skit om vad folk tycker. Fått säkert över en halv cider flaska över mig och en hel del öl. Mitt hår lukta inte gott och var bra kladdigt, men tog en sväng om med håret och fick antal arga miner från tråk-tjejer. Men vad fan gör det? Jag hade kul och jag fick mer utrymme och dansa på. (Nu ville jag ju inte ha den där jävla cidern på mig, men man får ju göra det bästa av situationen). Allt detta börja också när jag skvätte lite vatten på herr Loffe.
Men måste säga bara en sak till att det var jävligt skönt att kunna hoppa runt som en galen, nykter och inse för sig själv att man behöver inte vara full för att släppa loss. Allt sitter i hjärnan och den där spärren mellan att va tråkig och grå till att vara galen och glittrig som ikväll. Bästa har vart att jag har bara brytt mig om mig och mina vänner. Det känns himla bra.

Nu har jag iaf kört hem lite folk och duschat av håret. Känns skönt. Dock hitta jag inte balsam, men får gå för nu. Är inte trött egentligen men ska upp vid senast 10 imorgon så får bara gilla läget och lägga sig.

Just det, en sak till. Fick en rätt kul kommentar, tycker då jag. Från en tjej och vi alla vet ju hur vi tjejer är emot varandra men mot slutet av kvällen när jag stod och leta efter mina kompisar kommer det fram en tjej och bara "fan, jag har sett dig hela kvällen och du har verkligen synts, du är jätte fin" Nåt i den stilen sa hon iaf, visst, det brydde jag mig om, jag tyckte det var sjukt snällt sagt ändå. Av en tjej, det är mycket ovanligt att få höra nåt sånt.

Dessutom har jag kommit på vad jag ska bli... D.....
men nu har inlägget blivit betydligt längre än vad jag tänkte mig så tack för mig, hej.








Askan påväg ifrån sverige

Minst sagt konstigt väder. Regn - Snö - Hagel - Sol. Allt på samma gång typ och allt var för sig. Bra konstigt. Har iaf vart med min söta Josse idag. Var länge sen så det var kul. Blev en sväng på elins där jag köpte en ny klänning och en oversize tröja. Båda från gina tricot. Blev ett par svarta solbrills från cubus också. Imorgon ska jag tillbaka och köpa en glitter väst på hm. (dom har 10 procent imorgon, bra med källor).
Blev sedan en lunch på prima. Och jag var så redig och ta en sallad, poäng till mig. Blev sedan bort till öb för oss för att handla lite tvål och dylikt inför resan. Sist men inte minst satt vi utanför Felix i en timme och prata och vänta :) nice.

Jag och Josse
1 år gammal bild nästan exakt ;)

(bilder på kläderna kommer nån annan dag)
fast tog några halvbra bilder på solbrillorna och lite av tröjan..



om en och en halv timme börjar jag att jobba. alltså 20 sedan blir det jobb till stängning, häftigt värre.








Mot stan i snö-ovädret

Visst igår natt när jag skrapa rutorna kändes det konstigt men att det just nu öser ner snö, känns snäppet ännu märkligare. Det är slutet av april och då ska det inte vara såhär! Kan ju nästan hoppas att det är aska som faller ner så vi kommer iväg på lördag. Det är nära nu förövrigt. Har massor att fixa innan som jag faktiskt ska göra nu. Ska åka in till stan och hämta upp Josse och så får hon hänga med mig. Men inte ens resväskan är uppe än men känns sådär att ta fram den när man inte ens vet om det blir någon resa, men imorgon, imrogon då ni, då får vi veta och det låter ju ganska lovande att dem ska öppna upp i sverige idag, så omöjligt är det inte :) 3


Nu måste jag fixa håret och sen åka in mot stan. Blir att köra dett lilla lugna i detta väder med sommardäck. Men är ju iaf inte själv om att  ha det, alla har väl det mer eller mindre ;)

Nu när lönen är precis kommen så hade en klipptid suttit fint, men får ta det efter Tunisien.








Lämna mig inte då.

Jag vet att det är sent och att jag egentligen ska sova men är inte trött än, dock snart, så snart, väldigt snart ska jag stänga av dumburken och släcka lampan för att sova.

Har dessutom fått min lön nu, en finfin lön tycker då jag. Jag är glad och känner mig typ rik igen. Nu kan vi åka till Tunisien, bara åka!! :D Det går ju upp och ner hela tiden och jag vet verkligen inte hur det blir, men jag hoppas såååå på att vi kan komma iväg på lördag. Jag vill verkligen.

En sak till som jag måste bara skriva är att jag tycker det är så tråkigt att alla man tycker om slutar på jobbet, eller ja, inte alla men en del och såklart dem man INTE tycker om måste ju vara kvar. Nemen, det är ju inte störande inte alls. Det är som att dem ska vara där för att jävlas bara, varför kan inte dem man inte gillar sluta? och få ha kvar alla man gillar, det är så typiskt. Slutar många nu också så det är lite tråkigt. Men nytt folk in och visst kan det vara kul att lära känna nya människor :D








Besvikelse när det sägs för mycket

"Normal flygtrafik från torsdag"... ja men hallå, bullshit! Jag kände det på mig när jag läste igår att det var för bra för att vara sant. Kändes som nu att nu kan vi komma iväg men då är det klart att den jävla vulkanen ska få ett nytt utbrott, så kul, verkligen, vilken jävla skit :/ Men jag ger inte upp hoppet iaf, det kommer nytt från mötet kl 10 så väntar på det nu.

Annars idag så blir det en promenad tänkte jag. Måste faktiskt komma ut och röra på mig, är ju fint väder också, så varför inte!? Sen ikväll vid 20 börjar jag att jobba till stängning med Lottie och Emil.







Jag hoppas än

Sitter här i mitt lilla flickrum och bara hoppas, är inne på aftonbladet mer än nånsin. Säkert varje kvart för att se om något nytt har skrivits. Dom har ju öppnat landvetter och det är ju ett bra tecken men nytt askmoln ska ju komma så mycket osäkert är det och har en känsla av att det inte blir något Tunisien på lördag. Men hoppet är det sista som överger en människa så jag tänker inte sluta och hoppas.


Idag har jag suttit ute på balkongen en sväng, skönt och varmt var det. Har även bränt 3 stycken skivor till, har nu 4 stycken till tunisien, så bäst vi kommer iväg! Nu väntar jag på Loffsan så vi kan åka in till stan och mötta upp Natta och ta en liten runda på stan, jag vet att jag kommer tröttna fort men aja.. Taxfree ska också beställas :)
Vid 18 börjar jag att jobba, dock bara  3 timmar så det är inte mycket att hänga i grannen men något iaf efter att vart ledig i 2 dagar.








Hoppet är det sista som överger en.

Egentligen är det galet hur skönt det kan vara att inte göra nånting alls, en söndag är en sån dag som man får det :)
Har bara ätit lite gott, kikat på tven och sovit. Det är skönt.
Om ett litet tag kommer iaf Loffsan hit och om dem andra kommer vet jag inte men vi ska iaf ha lite tve kväll, är bra på tven. Gossip girl, wipeout och ballar av stål. Bra program minst sagt!

Dock måste jag bara få skriva av mig om min oro inför resan. Det är mindre än en vecka kvar och det ser inte ljust ut. Visste dem har test flugit och det har vart okej men från sverige till tunisien känns ena som att det ska vara lite smått omöjligt. Jag börjar bli orolig, jag vill så gärna åka, jag vill! Det som suger så också att om vi inte kommer iväg så förlorar jag massa pengar och jag jobbar sen massa så kan ju inte bara ta en annan resa så och sen kommer vi nog dessutom inte få några pengar tillbaka så det blir väl antagligen 4 tusen åt helvete och det är mycket pengar, alldeles för mkt pengar för att slänga i sjön. Det känns inte bra!








När jag inte har nåt att göra så äter jag

Jag har dötrist just nu och det är inte okej en lördag kväll. Kan åka till mariestad och få antagligen en rolig kväll men känns så långt bort och orka. Eller vara hemma men vad händer då egentligen? inte en aning nu faktiskt.. jag orkar inte. jag vägrar få en kväll på donken igen, en lördag kväll, aldrig i hela mitt liv att det får hända. Utgång har jag dessutom inte råd med heller.

skulle vilja vara sådär glad nu. känns dock långt borta.








Titta här Malou!


Har en känsla av att jag har egentligen en hel del att stå i nu?

men glad är jag ändå...


och detta är nog en del till att jag är så glad, titta vilka fina små älsklingar, en annan fråga är ju när jag ska använda dem.
Men titta Malou, titta vad jag skaffat mig, det trodde du aldrig? ;) 13cm. De du ;D







Lördag är livet

Denna bästa dagen på hela veckan är nu här. Heja Lördag! Vart ska jag börja? Kan väl börja med gårdagen som är näst bäst.. Jobba som sagt till 3 och efter det blev det en powernap, köra mamma och såg på film, american summer. Vid 8 tiden åkte jag in till Natta för vi skulle spela kubb men eftersom Loffsan var lite seg och killarna extremt sega fick vi stå ute i mörkret och kasta dem där pinnarna, det var ju knappt så man såg men vad gjorde det, vi tjejer vann ju!!!! :D Blev sedan att dra i racerfart bort till Andres för att dricka (inte jag, men alla andra) och tjöta och ha en allmänt jävligt trevlig kväll. Sen blev det hemgång vid 2, fint det.

Idag har jag en så länge bara hunnit äta frukost och duscha men ska väl försöka göra mig iordning snart och skulle verkligen behöva städa egentligen men får se vad som hinns med eller allra mest orkas med. Om ett tag kommer Loffsan och vi ska dra till systemet och sen även esplanaden.

Då var det ikväll då, egentligen är det Landenmarks 20 års fest i mariestad men eftersom jag vart så inställd att jag inte får dricka så har jag lagt den tanken åt sidan men efter lite efterforskning så visa det sig att det inte var farligt att dricka, inte råfylla kanske men några glas skada inte. Så blir allt några kalla ikväll. Frågan är ju bara vart. Eftersom mariestad känns som en evighet bort så kanske jag ändå håller mig till skövde och mina kära "sköna grejer". Men återstår att se vad som händer och sker ikväll. Bra blir det nog iaf har jag en känsla av. Ingen utgång blir det i skövde inte men är man fattig så är man. Så går det när en jäkla spruta ska lyckas kosta nästan 500 spänn, det svider det.


lite mörkt som sagt.








Feels gooooood

Det känns bra i nästan hela kroppen förutom min stackars stor tå. Det vill inte släppa taget, skit. Om en vecka åker vi ju till tunisien så det får jätte gärna gå över göööör fort nu!

Idag har jag iaf vart på jobbet. 10-15. Lagom pass måste jag säga, gick fort ändå :) När jag kom hem fick jag köra mamma och efter det laga jag mig lite mat, jag var riktigt hungrig så det satt fint. Efter lite sömn i natt (var hemma vid 3 och gick upp halv 9). och det är för lite sömn för mig så känner att jag är rätt trött. Ska ju hittas på nåt ikväll så då känns det som om att ta sig en liten powenap skulle vara nåt att tänka på. Dessutom har jag en film här hemma som jag vill se. Hoppas jag ska lyckas med båda sakerna.

Men jag måste ändå tillägga att jag tror att mina grannar tror att jag har värsta discot här eller nåt, musiken är på en ganska hög volym just nu. Men det är sååå skönt att försvinna in i musiken.









Tiden rullar på

Har varken orkat eller haft tid att skriva innan detta men nu har jag lite tid övers innan jag ska till jobbet för medarbetarsamtal. Inte vet jag om jag ska fylla i nåt men det står ju läs igenom, och läs igenom har jag gjort så att..

I vilket fall som helst så igår kna jag ju berätta om. Börja med och jobba den träliga tiden 11.30-17.15 (vet verkligen inte varför jag inte gillar den tiden, men ah). Efter det fick jag åka hem fort, duscha och INTE sminka mig för att åka ner till affären och hämta ut mina nya skor. Heja High Heels. Bild kommer på dem snart. Efter det vidare till Frida för lite Mary Kay. Visst, jätte bra produkter. Händerna jätte lena och sminket bra men är man fattig så är man. Sen har jag redan masssa smink som jag tycker behövs användas först :) Efter det satt vi och käka chips och OSTBÅGARE, gud så länge sen. Men ack så gott. Vid 9 tiden åkte jag hem till hentorp igen för att springa in till Blomberg och säga grattis, han har ju lyckas fylla 20 igår. Grattis plutten<3 om man nu kan kalla han ens det längre. Men iaf, satt där till halv 11 och sen skulle dem sova och jag kände att ögonlocken börja bli bra tung men eftersom jag hade tagit med en film från sigges så var det bäst att kolla på den, dock somna jag ifrån den men jag hann allt se klart den nu på morognen. Älskar att slippa stressa.

Nu blir det att göra sig iordning strax för att åka till jobbet. Efter samtalet blir det samma tid som igår och efter det ska jag och sofija ta spruta, hepatit a. AJ! Vill inte, men måste ju dock. Inte okej!








Maybe say hey.

Sjukt att jag somna vid 11 redan igår, dock känns det duktigt av mig :) Jag känner mig redig och bara för det vakna jag idag utvilad utan att slippa höra den dumma mobilringsignalen som går igång och man bara blir irriterad.
Har tagit min tablett och vart duktig, men får huvudvärk varje gång, det är lite jobbigt men aja.. och lindat in min tå igen, hoppas så på att den ska bli bra nu :)
Kan även berätta för er så är min förkyldning kvar, kan den inte bara lägga sig :/

Idag blir det iaf jobb först. 11.30-17.15. Den nya mördartiden som jag kallar det. Fint väder nu dessutom, tråkigt. Efter jobbet ska jag träffa min söta lilla Sofija som också vart sjuk så jag ska göra lite ärenden på stan så får dra med henne på det :) Efter det sen har jag inte en aning om vad vi ska göra, blir nog ganska lugnt och bara slappa :)

Men nu blir det frukost och sen packa ner vad jag ska ha på mig i eftermiddag.

en bild på söta Hiro blir det också från i helgen








En bra start på en fin vecka

Min dag såhär långt har vart bra. Imorses så åkte jag hämta Markus som sagt för att hälsa på Helena och Colin. Och tänk så liten han är, jisses. (Men inte långt kvar nu tills den sista maj.) Jag längtar! I vilket fall som helst efter vart där i dryga timmen så körde jag tillbaka Markus till thn och jag svängde förbi överby för att ta ut min antibotika på apoteket. Sen iväg till bilprovningen i vbg så dom kunde kika på mina bromsar och japp, snälla Håkan släckte mina två. Det var riktigt skönt att få det ur världen.  Mötte sedan upp morfar på jet där han var snäll och ge mig 10 liter, tack Morfar! :D Sedan åkte jag med ut till vargön för lite mat och när kl blivit tre starta jag lilla "pussen" och åkte hem till skövde.

Snart kommer Thomas och då ska vi åka iväg nånstans, vart har jag inte en aning om, men det får vi väl se vart vi styr kosan. Men inte ska man sitta inne i detta fina vädret.








En ny vecka

Om en timme ska jag vara i thn, så är väl bäst att jag börjar röra på fläsket snart. Har ganska mycket att göra ändå, idag. Först hämta Markus i thn (min farbror) och sen vidare till vargön för att hälsa på Helena och min kusin, Colin :D Så bli såå kul. Behöver även hälsa på mormor och morfar när jag ändå är där i svängerna och hälst av allt måste jag till bilprovningen och kika bromsarna på "pussen". Fixa ju dem igår och nu måste den gå igenom, annars blir det rätt tajt med tid :/ EFter detta ska jag tillbaka med Markus till Thn. Och ett besök på apoteket måste egentligen hinnas med också, så jag kan få iordning på min stackars tå någon gång.
Frågan efter det är vart jag ska, men det får jag väl se. Antingen hem till skövde eller om bilen inte bli bra, hem till pappa igen och fixa bilen ikväll. Hade han inte klagat på bromsslangerna så hade detta aldrig hänt att bromsarna är helt körda, skoj :S








Hos Pappa

Volvon är nog fixad nu. Jag hoppas på det i vilket fall som helst, inte kollat på bilprovningen än men ja, jag hoppas så att den går igenom.
Tackar gud för att jag dessutom mår bättre idag, dock är man ganska trött, don't ask why. Nu sitter vi här, jag, Nina och pappa och kollar på wallander.

Imorgon ska jag hälsa på Colin :D








En ovanlig lördag för fröken forsberg

Nästan skandal att vara hemma en lördag kväll men aja, sånt man får ta när man lyckas bli sjuk. Är nog på bättringsvägen iaf men har sjukanmält mig imorgon också för att slippa gå där och snora mer. Stod ju där idag men icke klara jag hela passet, tyvärr. Kl 17 var jag tvungen att ge upp. Så ikväll har jag legat i soffan med Mamma och Benita och kikat, körslaget & bad boys 2. Något roligare än det har jag väl egentligen inte att berätta. Kul, lördag, jätte kul lördag.
Dock var det kul att få skratta åt mammas armhävningar, det gjorde min kväll.
Och Ibbe är våran bitch, det var som handen i handsken.








Gör ett försök

När jag vakna imorses så mådde jag oväntat bra. Skönt. (Ingen feber idag). Så bestämde mig för att INTE ringa jobbet och sjukanmäla mig, utan jag gör ett försök så får vi se om jag orkar enda till 19 eller inte. Vet dock inte vilken position som passar bäst när man känner sig som jag. 1:an måste det nog vara. Lugnast där och slipper pilla i mat och dylikt. Men får se :)
Hade hoppats så på grillning med mina vänner ikväll men det känns långt bort, tyvärr. Måste vara frisk imorgon så jag kan jobba då också och sen ska jag ju direkt till pappa för att fixa "pussen".









PARTY, not for me tonight.

Det sista jag vill vara nu är att vara sjuk. Jag vill inte! Har bränt en av skivorna till Tunisien nu. Hallå Party! Testat den nu och spelar för hejsan nu.. Kanske ska ta en cider och njuta av att vara ledig? :)
Men jag måste nog ändå vara hemma idag för att jag jobbar imorgon så jag kan icke vara sjuk imorgon, missar massor av timmar då :/ Fan.
och idag som är så sjuk fint väder, vet inte om det är varmt men solen lyser och det är ju gott nog.

Mina tips på partylåtar inför Tunisien är:
(alla är inte jätte nya men vad gör det, bara det är party)

T-Pain - Take your shirt off
Tinchy Stryder, N-Dubz - Number 1
Spankers - Sex on the beach
Eva Simons - Silly boy
LMFAO, Lil Jon - Shots
Lil Wayne, Static Major - Lollipop
Lady gaga, Beyoncé - Telephone
Kesha - Blah blah blah
ItaloBrothers - Stamp on the ground
Iyaz - Replay
Inna - Hot
Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love
David Guetta, Kid Cudi - Memories
Calvin Harris - Flashback
ItaloBrothers - Love is on fire
Sidney Samson - Riverside
Eric Saade - Manboy
Alexandra Burke - All night long
Jay Sean - Love like this
Rihanna - Rude boy
Cobra starship - Good girls gone bad

(första skivan det)








Så typiskt att bli sjuk

Känner mig inte allt för kry. Sov till 1 idag och sen blev det inte frukost från kl 2 anledningen till detta är att jag har gått och blivit sjuk. Allmänt hängig, förkyld och huvudvärk, jävla skit.. Precis nu när det blir helg och fint väder. Nemen, jag ska ligga och tycka synd om mig själv idag så jag kan jobba imorgon och sen förhoppningsvis vara med mina vänner :)








Kom och håll om mig.


och den sista bilden på
det jag skicka som kom upp skit fort nu, för en gångs skull krångla det inte. Dessa är iaf från BikBok.

Ikväll så blev det iaf en sväng på pim's igen. Ett glas vitt och en god chibatta. Med Natta, Petter och LOFFSAN! men blev inte långvariga eftersom alla kände sig lite smått hängiga (utom Loffsan). Så ligger nu i sängen med huvudvärk och tagit en alvdedon och nässpray, jag tänker fan INTE bli sjuk. så enkelt är det!








Jag kan spendera pengar

Nu ska ni få se vad lilla Veronica shoppa när hon tog en snabb shopping tur inne på stan med Natta. Och detta var mest inpulsköp, som vanligt.

HM

HM

glitter

ska va en bild till på ett par till solbrillor men dem vill ju inte laddas upp, så får nöja oss med dessa bilderna först :)

nu ska jag strax få skjuts av mamma in till stan så ska jag fika med Natta och Petter. Sen vart resten av kvällen tar ivägen får vi se :)
LEDIG IMORGON










Väldigt trevlig kväll

Haft en ganska bra dag idag trots allt. Dock var vårdcentralen ett rövhål men jobbet gick på ganska bra och fick köra köket och 1:an en sväng idag :)
Efter jobbet blev det en sväng på stan med Natta. Hitta mig 2 par skor (mamma kommer bli glad) och 2 par solbrillor. Kan försöka fixa bilder på det imorgon om jag får ork och hinner :) Efter det drog vi oss till pim's för att fika lite (var riktigt skönt ute) så blev nachotallrik och sen kom Andres och Dennis och hälsa på och efter Loffsans jobb kom hon också :) Så eftersom hon kom kunde jag ta mig ett glas vitt och en cider, muma på det :)
Nu känner jag mig ganska slö dock. Men ska lyssna klart på party/tunisien musiken och sen kolla klart på "all about steve" som jag kika på lite imorses.








Låt mig bara få sova

Haft en jobbig natt. Kunde inte somna förrän runt 2 tiden, även om jag hade tänkt att sova tidigt för man skulle upp halv 9 (som är tidigt för mig.) Sen vaknar jag vid halv 5 och tror att jag ska upp, försöker vakna till liv och när jag är väl smart nog och kollar på klockan så inser jag att jag kan ju sova några timmar till, då blev jag minst sagt glad och när jag väl skulle upp nu, var det inte kul. Är så trött och skulle göra nästan vad som helst för att få det.
Men snart ska jag till vårdcentralen, vid 10. Och behöver göra iordning allt ifall det tar lång tid där, man kan ju inte veta. Är drop-in. Och börjar 11.30 så får se vad som hinns med. Efter jobbet ska jag även ta en runda på stan med Natta. Behöver bland annat ny bikini.








Tisdag

Jag behöver ju tusan en ny profilbild på fb, det är ju icke vinter längre. dock är det lättare sagt än gjort. Men får väl snart ta en ny själv då :)
Var tänkte att jag skulle vakna vid 8 idag och runga vårdcentralen men mindes inte nr och var dunder trött så somna snabbt om och vakna vid 12, attans då. Men dem ska ringa upp strax  nu vid halv 2. Jag måste verkligen få min tå fixad. Dessutom åker man ju till tunisien snart så tån behöver ju vara någorlunda då iaf. Börjar bli lite nervös faktiskt.
I vilket fall som helst så börjar jag och jobba om en timme. Lite segt att jag fått nya byxor IGEN och dem sitter inte bra. Hur svårt ska det vara att hitta bra byxor? :S fattar inte.. Dom är alldeles för höga eller så får jag världens häng. Känns som att så ska det inte vara. Får gå och klaga hos Mattias igen. Får se hur det går. Dem jag har nu börjar gå sönder också. Och MÅSTE ha nya innan sommaren, MÅSTE!
Ikväll när jag slutat vid 19 så ska jag träffa Annika en sväng. Hon flyttar ju till australien snart för att plugga så måste ju träffa henne innan hon åker, kommer ändå sakna henne. Känt henne sen jag kom till skövde för snart 13 år sedan. Och vi har alltid bott grannar så det är ju lite speciellt.

Men nu ska vi inte gråta och lipa, vädret är ju fint, det är ju positivt.









Det är något som inte stämmer

Igår satt vi på balkongen i stort sett hela dagen. Käka frukost och sen grilla vi tjejer och hade det as mysigt. När ja väl vaknade (antal timmar efter alla andra) för att se vad som lyckats fall från skyn. Snö. Så blir man ju förbannad. Detta stämmer inte, inte tusan ska det vara snö nu, det börja ju gå åt vår, men nehe. Fuck.

Idag har jag faktiskt ganska mycket att göra, dock är det bara såna där skit tråkiga grejer :( Så som städa undan mina kläder från soffan, nu är det seriöst mer kläder i soffan typ än i själva byrån. Sen måste det diskas innan mamma kommer hem efter allt som vi använde igår. Sedan vid 4 ska det tvättas också. Och vid 20 så börjar jag att jobba och då jobbar man till stängning. Så ja, det är just dem roliga sakerna jag ska göra annandag påsk. Men men. Bra betalt ikväll :)
Natta är ju bara för söt. Fråga mig inte varför hon har papper runt huvudet ;)









Mina vänner är bäst

Hade en grym utekväll igår. GRYM!
Börja med att allt var lugnt tills kl halv 3 då Frida och Malou hämta mig och vi åkte hem till Frida för att spela hög musik, dricka och göra oss iordning. Jag hade glömt och äta så lite mat blev det men första cidern hade redan slinkt ner långt innan.
Tog taxibuss och åkte vid 6 hem till Sofija för ytterligare förfest med mera folk och vid 8 blev det mat på harrys, där ytterligare några till kom :) Jätte god mat och gott sällskap :) Sen fortsatte kvällen i bra anda och jag hade skit kul. Dansa, sjöng och var allmänt glad. Vilken bra vänner man har egentligen :D
Klockan  hade redan hunnit bli halv 5 innan mor min hämta mig och Loffsan efter en mycket bra och rolig kväll. Så nöjd. Lagom full hela kvällen lång.

Idag vakna man upp utan baksmälla (hur jävla underbart är inte det) och hade finaste Loffsan vid sin sida. Vi tog en frukost på balkongen, hur skönt som helst. Och sen vid 4 tiden kom Natta, Malou och Sofija för att ta en premiärgrill på min balkong. Vi hade jätte trevligt, skratta, hade kul och bara hade det underbart med mina vänner. Efter ett tag med att försöak busvissla och ätit god grillad mat så blev det tve för hela slanten. Gossip girl, wipeout och ballar av stål. Efter lite sms-roulette också så drog dom sig hem och nu sitter jag här och kikar tven lite och äter äckligt påskgodis.









Nytt yrke kanske?

Haha, jag kunde ha mina skor, lite ont gör det men det får gå och klänning är hittad så nu är jag nöjd. Armband har jag också för en gångs skull och sen ska bara klocka på. Good shit!
Om 2 timmar så ska det börjas dricka. NICE!

dessutom tror jag att jag kan bli sjuksköterska så fint som jag linda in min tå.











STORA PROBLEM

Jag har verkligen problem, eller egentligen är det i-landsproblem men för mig är dem stora. Inte kul. Jag vet inte hur mycket dricka jag ska ha med mig och jag vet INTE vad tusan jag ska ha på mig. Och allt hänger på vad jag kan ha för skor eftersom min stor tå är fortfarande jätte ledsen så måste jag tänka på den också. Kasst!
Om två timmar måste jag veta, seegt!
Men jag tror iaf att kvällen kommer bli grym, eller jag hoppas på det iaf! Blir ju först för-förfest hos Frida med hög musik och göra iordning oss och efter det förfest hos Sofija, sedan mat på harrys vid 8 och sen party all night long på BOGRENS! Detta kommer förövrigt bli en dyr kväll. Usch, fy.

efter en skön dusch











Fredag.

Nu väntar två dagar ledigt, hallå skönt eller? :D så in i. Haha. Imorgon blire det fest med stort F!
Idag har jag i vilket fall mått bra, jobbet gick bra och fått mig ett flak cider så jag är nöjd (Y) och efter jobbet hälsa jag på Blomberg (och ch) och satt där och tjöta till 2 men fick inte se min film så blev sur och gick hem. Haha.
Men nu ska jag nog sova, det ska börjas dricka vid 3 imorgon så är bäst att vara allert, men vad helvete ska jag ha på mig? :S







Röd torsdag

Gårdagen blev ganska stressig med jobbet och sen göra sig iordning, stackars min tå också. Hur ska denna kunna bli bra igen :S fuck!
Blev sen förfest hos Petter med massa folk och vi drog ganska tidigt för att slippa kön. Fast var massa kö ändå, men smarta som jag och Sofija var så ställde vi oss med några killar så vi kom in först på depå istället så stod och vänta bara någon minut. Skönt. Där inne var det mycket folk och varmt. Tyckte det var mycket roligare i början av kvällen men sen gick det utför faktiskt men var en bra kväll ändå. Träffa mycket roligt folk och vissa såg jag inte ens skymten av, lite tråkigt. Börjar starkt fundera på att dissa bogrens snart och dra till husaren istället.
Bästa Blomberg kom och hämta mig. Snällt :) och jag och jimmy är nu kvitt, bra va? ;) haha.












Ibland är det bra att folk fyller år.

Har inte hunnit skriva nåt och hinner nu egentligen inte heller men måste känner jag, Får bli snabbt och kort.
Igår fyllde Loffsan 20, grattis :) Så vi överraska henne med laserdome och 5-kamp och avslutade med lite relax och bastu. Det var riktigt trevligt och roligt. Dock så har jag en jävla träningsvärk, lagom kul. Vi sov alla tre hos Loffsan sen, det var mysigt dock höll man på och ramla ur sängen lite då och då för dem ska trängas så ;)
Nu blir det iaf jobbet mellan 14-19 och efter det så blir det UTGÅNG med stort U! hihi. Kommer nog bli bra, men börjar 17 imrogon så får ta det lilla lugna ändå :)

(bilder kommer när jag hinner)







RSS 2.0