489324-203

Lillan och rallybilar, inte mycket annat kan göra en så lycklig

Jag vill bara säga det att det var så extremt skönt att vara ute bland rallybilarna igen, bara höra ljudet och känna lukten av bränt gummig och lukten av bensin, ni fattar inte hur lycklig jag var. Trots det strul som var som vi tillslut efter många om och men löste.
Dessutom var lilla med om första rallytävling, ingen riktig sådan men var ute bland bilarna och hon sov så gott, så ska det vara. Höra ljudet bara som söver en så skönt.
Gud vad jag har saknat detta. Men det allra bästa var nog att vi alla 4 (som jag nu säger typ för första gången) var ute bland folk och roa oss, så extremt trevligt.








Solen skiner här i skogen

Gick och la mig tidigt igår, men blir så oftast hos pappa, ganska skönt ändå. Innan 12 låg jag i sängen. Vid 4 vakna och jag var ill hungrig så en macka var ett måste och lyckades även träffa in att vara vaken när lillan vakna. Sedan vakna jag lite strax efter nio och var utvilad, det kändes skönt, så ska det vara tycker jag, perfekt tid att gpå upp egentligen. Nu hinner jag både tvätta bilen, umgås med Nina och Lillan och sola innan vi ska till bvc. Det känns bra :) Ska se om dem är klara med lillans mat så vi andra kan få mat i oss också.

ikväll Nossebro city race. NICE!








En varm dag

Dagen började med att jag vakna och jag trodde jag hade sovit till halv 3 men visade sig sen när jag väl vakna till liv att kl var halv 8, jag blev snart ganska pigg och gick upp redan vid 9, dock gjorde jag inget alls fram tills jag börja jobba vid 13, vad skulle jag hinna innan typ?
Det blev en vanlig dag på jobbet, en sväng i drivern, en sväng i köket och ja, det var min dag det, dock var det så att svetten bara rann, nu börjar det riktiga värmen.
Efter jobbet stressa jag hem för att duscha och sen åka bort mot Pappa. Var här vid 10 tiden, fick hälsa på Nina och Lillan. Sötaste syster. Älskar dig.
Dock när jag kom hit var det som att gå in i ett växthus, jisses. Jag hade glömt hur varmt det egentligen blir här på somrarna, smått omöjligt att sova. Får se hur jag ska kunna lyckas?! täcke känns smått omöjligt.

Imorgon blir det smått mycket att göra, jag vill hinna sola men måste först och främst tvätta bilen (ska ha så lite kläder som möjligt så man får färg). Sen ska vi till bvc med lillan och på kvällen/em blir det nossebro ciry race. Sälja lotter och hjälpa till med alla som ska åka med och så. Ska bli skoj :)
7
det börjar bli en aningen mörkt nu








I need you and me-love

Att börja gråta utan anledning, det var just det jag gjorde nu. Jag satt och kolla på the break-up och precis i slutet när dem träffas igen efter en lång tid så verka dem så lyckliga så jag börja storlipa, jag vill också vara lycklig och känna någon kärlek. Vänskaps kärlek och familje kärlek i all sin charm men det är just den där du & jag kärleken jag längtar efter, när ska jag få känna det igen? Blev otroligt sugen på en riktig kärleks film nu så hej hå, här ska det ses "The notebook". Den bästa kärleksfilmen ever, kan inte se den utan att börja böla, men är på det humöret och så längesen jag grät så låt det kom ut bara, känner att det behövs.

Dessutom har det vart en sjukt skön kväll, alldeles ensam, det var nog lite det jag behövde efter en fartfylld helg i skåne.









En midsommar i skåne-land

Min midsommar i snabba drag nere i skåne.
Vi kom när i torsdags då vi åkte till brunkers strandbar och sjukt mysigt, för mig var det nåt alldeles speciellt, tyvärr hade jag inte kameran med mig men att sitta vid en bar precis vi stranden och se solnedgången är inte nåt man får göra varje dag. Och sen eftersom det var så lång väntetid på taxi så tog vi och gick hem, kallt och långt men vi var iaf tillslut hemma :)

Sen var det ju själva midsommarafton, vi gick upp samtidigt som victor när han skulle iväg och jobba. Då vi åkte och köpte mat, sedan iväg till Josse för att göra en midsommarkrans, aldrig gjort det så var bättre sent än aldrig. Sedan hem till victor för att stressa på oss sminket och allt för att hade inte ens börjat med maten när kl var 3 och vi hade en hel del att göra. Men tillslut vid 6 tiden kunde vi slå oss ner utomhus på altanen och börja äta, riktigt gott var det. Några snapsvisor blev det och även lika många nubbar, kanske 7-8 st för min del. Dumt nu i efterhand men kände inget då för helt plötsligt slog det till bara. Happ.
Vd 10 tiden delade vi på oss, tjejer och killarn, vi ville olika saker. Så vi åkte hem till Sofia, min klänning gick sönder och jag gjorde sönder en till, tillslut fick jag en ganska genomskinlig klänning. fint alltså. Dessutom ha inte lackleggings i storlek xs när man egentligen har xl, det funkar lixom inte riktigt.  Men blev sedan banoff (om jag nu stavade det rätt, har faktiskt inte direkt en aning om jag gjorde det). Greek kom först med kompis och sen drog vi ut, efter blivit ganska jävla full och druckit massa vatten och en espresso så var jag fit for fight igen. Det märktes inte minst sagt när jag beställde shots och cider i baren igen, Dumt kanske men thats me. Hade en kul kväll ute ändå och är grymt imponerad av tvillingtoan, lixom sitta bredvid varandra och kissa, en väldigt smart grej det! går mkt fortare att avverka två tjejer då.
Blev sen nåt kebabställe och dock smackade det skit, verkligen äckligt. Och allt sluta med att jag och Natta sov hos Greek. Jag drömde en jävla massa den natten, synd att det ej var sant.

Dagen efter, midsommardagen så gjorde vi mer eller mindre inget, spela lite fotboll utanför Greek innan Victor kom och hämta oss och vi laga lite mat sen och gjorde oss iordning för att åka och kolla på djur, jaa, ni hörde rätt, en lördag kväll så var vi och kikade på getter, grisar, fåglar och dylikt. Lekte även lite i linbannan och shit, kul att få vara barn igen. Sedan somna vi så gott till twiligt, som sagt vi skulle upp 6 idag för att ta oss hem till Skövde för stackaren skulle jobba. Jag fick komma hem och sova, skönt!
Nu ska jag, Natta och Sofija upp till simsjön och sola, skönt. Sovit så gott så nu är jag pigg.















Sunny sky

Hade riktigt stressigt på jobbet idag, så när jag väl kom hem så rann näsblod och det finns ju sina anledningar (som det röda som kom idag). Var helt yr och borta typ.  Kom hem och fick panik över att inte ha nåt packat ännu och en dusch var behövligt för idag var det varmt på jobbet och svettigt.
Fick iaf i mig lite mat och sen tog jag nån jordgubbe efter maten, som jag snodde av mamma. förlåt.
Nu väntar jag bara på att Natta ska komma hit så ska vi åka ner mot Skåne och ängelholm och victor med sin äckliga orm, jag vet inte om jag kommer fixa detta och tar han fram den så kommer jag att börja gråta, grejen är den att det är inget jag hittar på, jag kommer börja gråta.

Men nu ska vi pumpa musik like hell och njuta av fina vädret ner till skåne. Hoppas alla får en trevlig midsommar, jag har inga förväntningar alls, så får väl se hur allt blir imorgon.

svårt att få kort när man ska äta en jordgubbe utan att det ska se fånigt ut eller se porrigt ut. Men detta var mitt försök till något.









Dagen innan midsommarafton

Blir alltid så lycklig när grannarna över mig börjar borra kl 8 och jag ska upp vid halv 9, känns så kul, vill gärna ha min sista halvtimme + att dem bara gjorde det den timmen jag ville sova det sista och så fort typ kl slog halv 9 så sluta dom, jävla dumbomar. jag är ju riktigt trött just nu, riktigt trött. vill mer än gärna lägga mig i sängen igen men nepp, det får man ju inte för börjar jobba vid 10 som tur är så jobbar jag bara till 14 idag. Har heller inte packat något inför midsommar, vi åker ju ikväll vid 5-6 så det känns ju bra. Får dessutom se hur denna midsommar blir, kan bli intressant.

Men dags att dra på sig brallorna och åka till jobbet.









Alltid hoppas på för mycket så blir det inget av det

Jag känner att midsommar kan ta sig nånstans alltså.
Jag vill ha en blomsterkrans runt huvudet.
Jag vill kunna sitta vid ett långbord och äta god mat.
Jag vill kunna sjunga högt och fult några konstiga snapsvisor.
Jag vill hoppa runt till "små grodorna" och ha en midsommarstång.
Jag vill ha fåniga lekar att leka och skratta åt.
Jag vill ha en go fylla.

Men mest av allt vill jag egentligen bara vara med mina vänner. Vårt lilla gäng eller vad man ska säga, folket från i torsdags skulle vara en fin blandning :) tror det hade vart jäkligt roligt.
Men nej, i år ska vi inte träffas några alls, alla är på olika håll och jag tycker det är riktigt trist.
Visst ska ner till Skåne och det kan bli jäkligt kul det också, men grejen är bara den att midsommar ser jag med dem jag känner och tycker om. Inte med främlingar nånstans långt bort i söder. Förlåt men vad jag är otaggad midsommar nu. Jag vill bara skita i allt, typ bli sjuk och kunna skylla på det för att slippa göra nåt och ligga hemma och glo på tve för mig själv.
Vet, jag är en tragisk människa.









Det undermedvetna

Solen skiner och det är ett helt underbart väder och vad tror ni inte lilla jag ska göra då!? jo, jag ska jobba, hela dagen också. Så får inte ens en liten chans att få sol på mig. Jobbar nämligen 11.30-20 men det kanske kan bli kul idag, kan ju hoppas på det iaf :) Varmt kommer det nog också bli. Efter jobbet ska jag in till stan för att träffa min sötnos Sofija :)

Hade en dröm i natt och jag tror ju halvt som halvt på att drömmar vill säga en någonting, det är nåt i det undermedvetna som vill komma fram. Och denna drömmen kändes inte bra att jag fick, verkligen inte, inte vad jag behövde för nu blir jag mer orolig. Hoppas dock det löser sig snart, för orkar inte vänta längre.








jobb och åter jobb och en liten arbetsskada

Då var det måndag, det känns dock inte som måndag men aja, det är det iaf. Nu har jag avverkat helgens alla stängningar och igår hade vi mer att göra än vad vi har haft både fredag och lördag stängning tillsammans, folk är en aning konstiga. vad gör folk lixom en söndag som gör att dem måste äta så sent på kvällarna? men aja, så är det ;)

Idag blir det bara slappt till om 2 timmar då jag börjar att jobba, idag blir dessutom ett kort pass på 4 och en halvtimme, men det gör mig inte så mycket, är ganska skönt med tanke på att jag ska jobba hela långa dagarna på tis & ons. Och i o m det missa alla fina soltimmar, jag lyckas alltid jobba dag när det ska vara fint väder, orättvist. hihi.
Sen efter jobb vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det visar väl sig  :)

Från jobbet, det kan ju hända att jag får ganska lätt blåmärken ja, men när jag fick detta var det så jag blev illamående och det gjorde gööööör ont.








Med tårar i ögonen

Min dator fick ju en trojansk häst i sig igår men nu efter allt verkar den må bra igen, sköööönt :) men då börja nästa tekniska pryl att krångla nämligen min mobil. Touchen funka inte alls och den hoppa mellan menynerna och gjorde lite som den vill och så fort mamma sluta så åkte vi in och lämna telefonen och det som suger ännu mer är att garantin gick ut för två dagar sen. Jag hoppas verkligen dom kan fixa mobilen iaf, för fick nu en lånetelefon och så äcklig och ful den är, det är så jag vill börja gråta nästan. Dessutom upptäckte jag att alla mina nr är borta, dem ligger ej på sim kortet och jag som trodde det. Men eftersom dem har öppet imorgon så ska jag in och hämta min mobil och försöka få några viktiga nr och skriva ner så får jag väl gå runt med en lapp och alla nr. Skojsigt. Men men, nån kanske har en mer normal telefon och låna ut till mig? jag blir äcklad och ledsen. Fyfan.

Nu sitter jag här iaf och väntar på god mat som mamma lagar, kött, risnudlar och wokat. Muma :) Ikväll blir det jobb, börjar 20 så är ganska lugnt fortfarande, dessutom måste jag förbi Natta för att hämta min väska med smink och dylikt. Kan även tillägga att jag mår bra idag och är inte ett dugg bakis, hej och hå så skönt det är :D








En skön ledig torsdag

Egentligen ska jag inte sitta här nu för jag hinner inte, men datorn hinner man alltid på nåt konstigt vis.
Nu sitter jag dessutom på den stationära datorn eftersom jag upptäckte i morses att jag fått en troja häst i datorn, jävla skit. Jag som inte kan sånt, men tur som man har, så har man ju en it kille till kompis :) Tack Andres. Så fick omformetera datorn så nu måste det installeras upp allt igen och dit och datan, jävligt mkt jobb ändå. Gav upp. Försökt sola idag också men grejen är den att jag tröttnar på 5 min så har sprungit in och ut och kanske suttit en halvtimme i solen, men det är trååååkigt, varmt & svettigt också. Men det är balkongens fel.

Jaja, nu ska jag göra mig iordning, fixa till mig lite för att sen ta cykeln (ja CYKELN) in till stan för att åka till Natta, det vet hon inte om än, men det ska jag och Loffsan. Ikväll blir det utgång, kommer nog bli riktigt jävla kul och förfest hos Andres blir det nog. Du får ställa upp för gänget nu ;)
Det var nåt mer jag skulle skriva, men jag glömde av det.. hum. jaja, plattången ligger på så lika bra att börja platta.







ångest av att sova bort en fin dag som denna var

Min dag idag har ju inte vart speciellt givande ändå, eftersom man kom hem 4 från karlsborg i natt så var man ju inte första människan i skövde som gick upp direkt. Och jag var grymt trött också. Riktigt jävla trött, konstigt hur trött jag var. Så frukost vid 12 och tänkte försöka komma ut men orka verkligen inte så kröp ner i sängen igen och vid 2 kunde jag lyckas att försöka ta mig ur sängen och sätt mig och käka lite på balkongen innan jag börja jobba vid 16. Sedan var det jobb fram till 21 då kom Natta och Loffsan och höll mig sällskap när jag skulle äta, iväg en sväng till Thomas och säga hej och så, sen är jag hemma nu och gör inte allt för mycket, att sova nu vore faktiskt ganska guld. Blir nog så, är ledig imorgon dock och det är extremt skönt så då ska jag sola, sola och SOLA för sedan festa hela natten lång och köra en finfin utgång på husaren.

Resten av helgen jobbar jag stängning, woho, svin kul alltså.









Slippa Skövde och Jobb

Godmorgon på mig.
Lördagmorgon och
klockan har precis slått 11, dock kunde jag gå upp mycket tidigare men det är skönt att ligga och dra sig lite. Joo, vad händer idag då!? Ska först bara ta det lugnt, sedan packa och efter det är det dags för SKÅNE och ängelholm. Ska dock först svänga förbi hm och hämta Natta, behöver strumpbyxor så är nog lika bra att springa in på hm. Grejen är den att jag vet inte heller vad jag ska ha på mig ikväll, irriterande :/ Kanske hittar nåt där inne också att ha på mig, vem vet :)

Igår iaf så efter jobbet så var det ingen som ville prata med mig, hade inte en aning om vad jag skulle göra, ovanligt. Så åkte hem, åt lite och umgicks med mamma tils hon gick och la sig. Gick sedan över till Blomberg en sväng och kolla lite på film till Alexander kom så vi kunde också se en film. Sedan somna jag så gott.








Helgen börjar med en dag på jobbet

Vakna och var pigg men inte ville jag gå upp innan klockan slog att jag skulle gå upp så när väl klockan ringde så var jag dunder trött, typiskt mig. Nu börjar jag att jobba om en timme och ska vara där i 10 lååånga timmar, till 21 med andra ord. Kommer som sagt säkert vara grymt mycket att göra idag också. Dags att börja tagga. Det behövs.
Börjar bli hungrig så nu blir det på med mysiga morgonrocken och sen lite god frukost :)








Skrällen mig och husaren

Inte mycket förvånar mig längre känner jag men att två stycken var så nära att ha sex i soffan bredvid oss på husaren, det förvåna mig något enormt och usch så äcklad jag blev. En sån blåst tjej gör mig ledsen. "Knarkar ni?" "är ni efterlyst?" " vilket fint par ni är" och kommentarerna flöda på i den stilen samtidigt som hon utgav antal high five och tummen upp!
Kvällen blev iaf ganska lugn på sigges och efter sigges ville dem andra att jag skulle komma till pim's men happ, helt plötsligt blev det husaren istället, dem andra drack och jag var mest där och var social. Nemen, hade det inte regnat och några cider i kroppen så hade det vart perfekt, dock vad fasiken var det för folk ute? Fattar inte... mycket smått och mycket konstigt folk.

Helst av allt vill jag bara ha en mysig kram nu men sån tur får inte en sån tjej som jag ha. Tyvärr.
Det är endå dags att sova nu för blir en låååååång dag på donken imorgon, 11-21. Hej hå. Dessutom har jag en känsla av att det kommer vara ett helvete imorgon, men fredag och alla fått tillbaka på skatten, denna veckan har ju gått i den andan så känner att det kommer hålla i sig.








Snäll? För snäll? Bitch?

Senaste veckan har jag hört allt för många ggr "du är för snäll", "sluta med att vara så snäll" osv. Jag vet inte, men jag vill göra folk glada och genom att vara snäll gör folk glada. Inte ska man väl vara en bitch?
Men har samtidigt insett att människan är inte alltid så snäll tillbaka mot dem som är snälla. Som ett tack, ett leende och en kram skulle ju underlätta otroligt mycket, dessutom är inte det speciellt svårt. Jag menar bara det att... eh, jag vet inte vad jag menar egentligen. Fick bara slut på ord där.
Men det är så att - jag är som jag är och ser folk att jag är snäll så får det vara så och om jag nu är för snäll så får dem väl utnyttja mig för det och om dom nu själva mår bra av det, så varsegoda. (krånglig mening, läst igenom den minst 10 ggr för att fatta själv). haha.
Jag uppskattar iaf dem som uppskattar min hjälp, råd och allt vad lilla jag har att erbjuda och till er andra, varsegod, utnyttja mig.











En lill-lördag som ej finns i skövde

Igår kväll blev inte direkt vad vi hade planerat, eller vad jag hade planerat ska man väl säga. Åkte in till stan för ge lite råd och vips så hade man kört hem Loffsan och var nu påväg hem för att byta om. Vidare tillbaka till jobbet för att köpa sprite. Åkte tillbaka till stan och vips så var vi på kosmopol. Det var då jag, Natta, Jessper och Anton. Dem skulle tydligen spela, som jag inte fattar ett piss utav och om jag ens skulle spela så skulle jag förlora, med både otur i spel och kärlek så känns inte oddsen så höga. Efter mycket övertalning så skulle jag köra dem till karlsborg. Lättare sagt än gjort för jag hade totalt glömt bort hur man körde, men tackar gud för hitta på mobilen. Blev även en sväng förbi statoil för införskaffning av godis för lilla resan och korv, hungern var väldugt nära.
Det gick ganska fort bort till karlsborg och jag säger bara det, ha aldrig en kille bredvid dig som glömt ta på sig bälte som sover och är halvt däckad/borta och försöka köra i en rondell eller bromsa, det kan jag medela er om att det går illa om du vill kunna köra ordentligt! Var väl framme i karlsborg runt 3 tiden och då blev det att tanka och säga hejdå.
Sedan drog sig Natta och jag hemåt igen och vid 4 imorses kunde jag krypa ner i min säng. Skööööönt. Konstigt nog är jag redan vaken och pigg, men kan nog bero på att jag har sovit så duktigt hos pappa och lagt mig innan 12.









Snart dags att åka hem

Idag är jag tvungen att åka hem :( orättvist. Men så är det när man har ett jobb att sköta. Men fick iaf träffa dem alla i några dagar och få hålla i lilla gumman. Det är lycka det. Förutom när hon bajsar och kissar överallt men sen att få ett litet leende från henne så glömmer man allt och hon är det bästa i hela världen. Hon är ju en bebis så är inte så konstigt att hon gör som hon gör menar jag.

Börjar jobba vid 16 idag så vid 14 måste jag åka här ifrån, så man har lite tillgodo. Jobbar sedan till 22.45 så är ett ganska lagom pass tycker då jag.

såhär ser jag ut nu.. dags för att snart laga mat till pappa när han kommer hem för lunch och sen hoppas jag få hålla i lillan lite innan jag åker.
Lillan är med i tidningen idag också. Får se det snart :D








Öronproppar är bra!

Nu har det gått ett par dagar igen sen jag skrev sist. Största anledningen till det har vart jobb, hela helgen har gått åt till att jobba. Sen den lilla lediga tid jag har haft har jag vart ute i det fina vädret med mina vänner. Och vart med kära Malou som har hälsat på över helgen.
Ska berätta lite kortfattat om helgen ändå. I fredags innan jobbet var jag och kollat på utspringet och lite lite av kortegen, det jag hann och se med andra ord när jag skulle till bilen och åka iväg och jobba. Efter jobbet när jag sluta 11 så stack jag in till stan och olearys och mötte upp Natta mfl. Efter ett tag besämde Natta och jag för att dra till harrys, eller hon bestämde. Hon hade några kompisar där så det var väl lika bra att hänga med. sen visade det sig ju också att man skulle dricka med, så halv 1 inne på krogen så börja jag att dricka, cider och shottar. Blev som sgat lite lullig. Efter krogen donken och 5 sprite och sluta hos Natta med hennes kompisar och mer dricka. Kl 6-7 kunde man somna in och sen var det bara upp vid 11 igen, träffa Malou, ligga vid simsjön och snacka skit. Blev att jobba stängning sen och det var en lugn lördag, skönt faktiskt. Blev sedan ganska sent denna lördag också.
På söndagen fick jag bytt min tid så jobba stängnings tiden så åkte till Sofija och sedan vidare till billingen för att kolla balen, eller mest för att hålla dem andra sällskap för jag var dessvärre tvungen att åka precis när balen skulle börja, världen är bra orättvis alltså. Blev sedan en ganska hektisk kväll när en del folk från balen skulle ha mat. Vi var la det enda stället som var öppet typ. 

Igår, måndags så höll jag på att försova mig. När jag börja 14? :O vakna kvart över 1 och kunde knappt fatta att jävlar jag måste åka om en halvtimme, jisses. Jobba bara en 3 timmar, så det var soft. Efter jobbet hem och duscha för att sen åka iväg till pappa för att vara med den lilla söta familjen i skogen. Få hålla om min lillasyster också, gud så liten hon är. Nu tycker jag faktiskt att hon kan vakna så jag får hålla i henne lite igen, skulle lätt kunna sitta med henne hela dagen alltså.

Så idag tisdag så ska jag nu vänta på att Nina och Lillan ska vakna och sen försöka hinna tvätta bilen, det är ett måste. Både inuti och utanpå.








Grattis alla studenter!

Vädret är underbart, humöret är bra och 91orna ska ta studenten. Man kan ju faktiskt inte annat än att bli lite avundsjuk, speciellt med tanke på vilket skit väder vi hade på våran student, men samtidigt så spelar såna saker inte dunder roll när man väl är så inne i det.
Men Malou, Loffsan och Sofija ska dra sig in till stan strax så jag ska väl också göra det, först kolla på volvo, ingen jag känner men följer med Sofija och sen blir det att se vhs utspring (vet det är dålig stil att svika sin egen gamla skola, kavelbro, men inte  vill jag stå där). Idag ger jag ett speciellt Grattis till min kära Josse som tar studenten, du är grym. Och jag ger en tår för Momark som har blivit sjuk och inte ens kan vara med på sin egen student. Jag lider så jävla mycket med dig. Du har en liten apa att hämta här från mig iaf!

Det som suger ganska mkt för min del och som jag så gärna skulle vilja se, det är kortegen. Dock börjar jag jobba halv 2, så den chansen att jag får se den är minimal :( typiskt! Kunde jag inte börjat 2 ist, attans.









Förstår inte riktigt..

Börja precis nästan gråta, tänker inte berätta vrf men det var nära, jag blev precis väldigt blödig, skumt. Åt något som jag inte ens har anledning till att börja lipa för, mycket skumt. Jaja. Jag tror ändå jag vet vad som utbröt det hela.
Allt känns väldigt kallt och ensamt.
Men godnatt










Vad gör jag inne i detta vädret?

Solen skiner och det är varmt som bara den, satt ute på balkongen en sväng men blev en aning för varmt kände jag.
Behövde göra en del saker på datorn också som gjorde att jag inte kunde ha den i knät för den typ smälte bort.

Tragiskt nog sov jag till halv 1 idag men så blir det lätt när man inte kommer från jobbet från kl 3. Jag fattar inte vart alla folk kommer ifrån? Vi plusa ju hela dagen igår iaf. Vilken tur annars hade det inte vart så jäkla kul alltså.
Vi hade iaf en rolig stängning med ett par skumma människor, jag belv faktiskt lite rädd, jag hoppas att det inte ska vara någon fara. Men återstår att se.
Dessutom ska vi (jag och alex) ta en flaska vin och INTE lyssna på Kent.

Men nu vill jag försöka gå ut i solen igen. Man får ju ta tillvara på det man kan få :)










RSS 2.0