489324-203

Mitt 2008, månad för månad

Nu är det sista dagen 2008. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Går knappt att fatta. Ska nu fira nyår med Frida och gänget. Trevligt kommer det säkert att bli =) Hoppas på en bra nyår. men iaf, tänkte nu skriva månad för månad vad som hänt detta 2008, som singel dessutom. ojoj ;)

Januari börjar året..
Fira in nyåret med Karin & Erica i Mariestad. Det var även denna månad jag bestämde mig för att träna, gick dock inget vidare.. Den 13 jan var det 5 år sen farmor dog. Tiden går så fort. Umgicks mycket med vänner och hade även en visit nere i gbg och träffa min faster, gick på mc-mässa osv.

..Februari kommer näst..
Andra helgen i feb var det svenska vinter rallyt. Alltid en höjdpunkt, alltid förbannat roligt. Egentligen var väl det enda som var riktigt nåt att berätta om vad man gjorde i februari.

..Mars,
I mars var det inte allt för mycket som hände. Umgicks med vänner och det dära. Var även på arbetsinterjuv för donken. (Där jag nu förövrigt jobbar, så ni förstod nog hur det gick) Blev en sväng på elmia under påskhelgen också.

..April har knopp i håret..
Höll på förfullt med att spela in för skolfilm om elevdemokrati, ur tråkigt, ur jobbigt och egentligen ur kass. Var även denna månad nere och hälsa på min faster i gbg. Börja jobba på donken denna månad. Sjukt att jag redan har jobbat nu i 7 månader. Tiden bara flyger iväg. I mitten av april så fira vi min farbror med go-kart. Go-kart är förbannat roligt vill jag lova :D Hade även denna månad en klassfest och det är även den enda vi hunnit med att haft. En hel bunt av vänner & bekanta har fyllt år denna månad. Sista helgen var det även träningstävling på fältet med opeln. Blev att man fick åka med några svängar alltid kul. Sista dagen i april var ju även valborg där det blev en hel skoj kväll. Flängde överallt kändes det som men en hel lyckad kväll.
Det var rätt mycket jag hann på i april känner jag. Hihi

Maj,
Månaden börja med crousing i tidaholm en sväng och sen var det rätt lugnt tills den 17 för det var då jag var nära en nära-döden-upplevelse. Rullgrus & 130, ingen höjdare. Vi vissa även upp våran elevdemokrati film i en filmfestival på skolan. Hemskt. Jag jobbade riktigt min första helg. Siste maj så var det rallytävling i Vara. Extremt varmt vill jag lova. Shit. Resultatet blev dock inte så bra efter avåkning osv.

.. och Juni blommar mest..
Det var nu vattenkrig mellan Kavelbro & VH startade.. Poliser och allt möjligt var inblandat. Var även underbart väder i början av månaden vill jag minnas. Denna månad åkte igen ner till min faster. Sola på klipporna på vrångö. Underbart skönt.Blev även sminkning på åhlens för märket Mac. Den 12 började sommarlovet, som blev ens sista sommarlov. Ever! Sorligt men sant. Fotbollsvm börja och allt gick skit för sverige men vi stod lyckliga på donken med våra sverige tröjor. Haha. Midsommarafton spenderades med tjejorna och vart vi var är ju nästan pinsamt att säga men iaf det var i Karlsborg av alla ställen :P

..Juli..
Var med min Brorsa, hans tjej & kompis på torsö i 2 & ½ dag. Riktigt underbart väder och trevligt hade vi det. Mamma, Benita och Jag tog en 2 dagars utflykt till Halmstad och Tylösand. Helt okej väder börja det med och sluta med åska. Men mysigt hade vi det ändå. Besökte även pappa en sväng i mitten av juli, en vecka eller så blev det. HItta på massa kul. Var även på liseberg när rainbow krascha. Sista helgen denna månaden, 26 så var det Kullingstofén där jag åkte med Carola i golfen. Sluta sist men shit happens. Kvällen fortsatte sen med fest hemma i skövde. Åkte även i slutet av månaden och hälsa på mormor & morfar

..Augusti..
Börja med att mamma blev 38 och vi var hos mormor och morfar. Åkte till pappa även där och var i skene och KOLLA på rally. Jobba fortsatte att jobba på som hela sommarlovet. En del pengar blev det allt. Blev lite festande och sedan den 11 så åkte jag och Marita till grekland och Lefkas. En underbar semester efter allt slit. Hemma igen 19. Borta bra men ändå hemma bäst. Den 23 var det rally i halmstad där jag även åkte med och vann. Underbar tävling. Den 20 började även skolan (blev lite felordning där men aja). Månaden sluta med jobb och matfestivalen som hade en riktigt lyckad förfest både lördag & söndag och själva ute kvällen blev väl dock sådär. Gjorde nåt extremt dumt men vad ska man säga.

.. och september, är det sommar är det då..
Börja på körskolan denna månad. Hälsa på hos mormor & morfar. Hade lite tjejkväll och blev mycket jobbat denna månaden också. Den 28 blev det rallytävling i vbg, där vi vann för tredje gången i rad :) Provning av studentmössor slutade denna månad.

Oktober..

Mingelmässa & Modeshow i vbg där jag även träffa Lina efter säkert 2 år. Fest blev det också samma helg. Den 20 var den stora dagen då jag blev 18. ÄNTLIGEN med andra ord. Helgen efter det var min 18års fest. Som blev som den blev kan man säga. Hade min första utgång (torsdag) och sedan efter det har det nog inte vart en enda vit helg (om man räknar torsdag också)

..November..
Fortsatte i festandets tecken. Inte klaga jag direkt. Jobbet fortsatte som vanligt- Blev även personalfest. 18 hade jag uppskrivning som jag försov mig till men hann precis så jag ser ut som ett pucko på kortet :P Den lyckligaste dagen i mitt liv var den 19 då jag fick KÖRKORT. Dagen efter det (torsdag) firades det. Den 22 var det årsfest med Kullings MS (rally klubben). 24 var det 200 dagar till studenten och jävlar vilken bra kväll :D Nationella prov i svenska var det också denna månad. I slutet av månaden hälsade jag på min älskade Lina, den dagen hon blev 18.

.. och denna månad, December, slutet av 2008 och början på nåt nytt..
Jag har vart och hälsat på min faster och träffa även en släkt Sara. Jätte kul :) Festande har fortsatte. Malou lämna oss, och drog till austarlien. Dicko fick avlivas. Skaffa mig bilen denna månad också, pussen. Jullovet börja och jag fira min jul hos pappa. Så nu slutar detta året, förhoppningsvis bra om en person bara skulle kunna lämna mig ifred. Jag ska festa, jag ska röja, ikväll är det slutet på detta året och min början på något bra.







GOD JUL på er alla.

Jag har faktiskt haft en riktigt mysig julafton, Bättre än väntat så jag är nöjd. Med god mat, umgänge med familjen, Kalle Anka och paket. Riktigt mysig iaf. Jag är nöjd. Denna jul gilla jag julen ändå. Det bästa av allt var ju helt klart att det kom några snöflingor, även om det inte la sig så var det otroligt mysigt. Jag är glad. Jag har faktiskt en rätt mysig familj, trots allt. Nu får jag dock inte lägga ut några bilder för det har blivit väldigt mycket mothugg mot det.  Tråkigt tycker jag. Det är ju det som ändå gör bloggen. Det blir alltid något extra med bilder. Roligare att läsa lixom.

eehjs.. Jag lägger fasiken ut en bild iaf, hate me. En bild kan ju ändå inte skada kan jag tycka. Jag tycker ju om er och är stolta över er. Jag skulle inte vilka byta er mot något annat. Familjen är det som betyder mest, så är det bara<3

Det  är såhär det ska vara, trångt och jäkligt med mycket tjöt runt middagsbordet. En riktigt familjen. En sån jag vill ha iaf.









Välbehållen och framme i skogen

Jag är hos pappa i skogen nu. Lite ensamt dock här just nu får väl se när dom andra två dyker upp. Bilfärden till mormor och morfar gick bra, dock segt att åka bil själv måste jag säga. Inte lika speciellt att köra nu som det var när jag hämta bilen. Dyrt är det att hålla på och tanka med, morfar var så snäll att ge mig 20 liter. När jag väl kom dit fick jag lite julmat och sedan spela vi plump som vi brukar göra där. Men vid 3 var jag tvungen att dra mig, vill inte köra när det var mörkt så åkte bort till Ninas jobb bara och sa hej. Efter det åkte jag hem till Nina och pappa. Så blev det att sätta sig här och se på tve och lite så.

Ikv  ska vi pynta granen och bara ta det lugnt och mysa.








Överfull bil

Nu drar jag från skövde land ett par dagar. Bilen är överfull och jag ska vara glad om jag får plats själv. Haha. Men sån är jag, nu kan jag packa hur mkt jag vill ju. Haha ;) men har en stor sak med så det är därför också. Men nu måste jag skynda. Skulle åka vid 11 så ska bara ringa morfar och sen ska jag dra. Tjing :D







Jullovets start

I torsdags så var jag som sagt ute och festa med Jessica, Per, Mikko, Breman, Dennis & Briland. Det var en riktigt trevlig förfest hos Jessica även om det blev jävla djupa snack. Haha. Iaf så drog vi vidare till Bogrens, där det bjöds på dans och annat. Kvällen sluta inte som väntat. Utan fick sova i en iskall bil och fick besök av polisen osv. Kul kul, kom hem på fredag morgon vid 8. Inte alls för kul, svin kall, trött och bakis. Inte sovit mkt den natten kan jag lova. Sov i vilket fall som helst några timmar och resten av den dagen hände inte så mkt, ingen skola. Tur det. Vid 6 dock stack jag till Frida för där skulle jag sova. Av olika anledningar. Blev att dra in till stan, möta upp Blomberg med gäng på Krikelin och sitta där och snacka. Måste bara berätta om en liten "nära-döden-upplevelse". Åkte vid ett trafikljus occh skulle rakt, det jag inte tänkte på när jag gasa på var att det var snorhalt, rena isgatan. Hela bakänden bara släppte och vem rattar som en tok, joo, Veronica och får en retur, det enda jag ser är en lykstople och jag med min tur egentligen missar stoplen med bara nån dm och mer var det fasiken inte. Lite smått chockad och resten av den kvällen körde jag rätt så lugnt. Puuuh. Jaja, Efter vart där ett tag (på krikelin) så stack vi upp till billingehus för att kolla på när Thomas med flera spela hockey. Dock kom polisen och alla stack rätt fort där ifrån. Efter det så åkte vi in till stan, hade ingen bensin så kunde inte åka med killarna och ströga. Haha, inte för jag var sugen ens, inte riktigt min grej. Kanske när jag köper mig en fin bil som man måste visa upp ;) haha. Gick tillbaka till krikelin där boysen bara blev mer och mer fulla, inte nog med att dom var det senast vi var där. Haha. Inget alls bra drag där, det sög rätt bra faktiskt och så var jag tvungen att dans, fan vad dumt det känns att vara nykter och göra det. Nej fy som Magnus Uggla säger - jag dansar aldrig nykter! Vid 2 tiden rörde vi oss hem och jag somna så gott.
Lördagen bestod av att jobba hela dagen, 12.15-21, inte direkt skit kul men aja, fick funka. Fick en halvtimmes rast med, nej fy.. Jag var trött och så seg. Snacka om att jag bara fumla när jag höll på och jobba. But that's life. Blev sen att köra hem Manish och jag åkte och tanka. Kvällen fortsatte här hemma med I och kika lite på tven. Mys :) Hämta sedan Frida & Loffsan som hade vart på Ladies Night, hade gärna vart med men jobbar man så gör man. Gick lite fort in till stan och som tur var så när jag smart nog saktade ner så mötte jag polisen. Jag tror fan den jäveln är efter mig. Ser dom överallt hela tiden, vad tusan, låt mig vara i fred ;) haha. Kunde dock inte sova när jag kom hem så satt vid tven en sväng och en granne knacka på rutan och jag höll på att få hjärtklappning. Fan vad rädd jag blev. Fan kan väl inte knacka på fönstret vid 3 på natten. Galning. Han ville komma in för hans nyckel funka inte om ni undra.
Och så idag, ja vad har man gjort idag jo, INTE ETT SKIT!. Kolla tven och sovit. Rätt soft med rätt så lonely nu. Hoppas på att I ska komma men får väl se. Blir tven snart igen så tjaoo.
Tidigt imorgon, jobb väntar vid 12.








Orkar inte skriva

Inte skrivit på flera dagar och har inte orkat och inte hunnit för den delen, knappt vart hemma så det har väl sina anledningar till att det inte blivit något skrivet. Orkar inte nu heller skriva men sen i torsdags och tills igår har det hänt en del. är sugen på att berätta men orkar fasiken inte. Det kanske kommer senare. Vem vet!?









Tjejer kan

Sådära, jag kan allt lite. Fast lite var det och inte alls svårt. Haha. Generatorremen till pussen lät som fan så fick åka och köpa en ny och måste fan säga att Biltema har dålig personal som inte kan allt för mkt. Visst dom har mycket grejer till billiga priser men bra om dom kan nåt. Tog typ 15 min för mig att få en generatorrem. Det är bra det. =/ Åkte iaf ut till verkstan och låna lite verktyg och bytte remen. Gick fort och bra. Lite hjälp av Bengt bara så han kolla så det såg bra ut och nu går den så fint och låter så bra. Haha. Jag kan allt ;)

Skolan idag gick förövrigt bra. Fick stressa iväg och hämta Blomberg idag i väring för han hade missat bussen. Kom 10 min försent och då visade det sig att vi ej hade nån lärare, hon var sjuk. Så blev bara närvaro anmälan och kortspel. Haha. Sedan hade vi svenska där vi satt och titta på sunes jul och fick reda på nationella provet. G+/VG, det är ju helt okej. Ska försöka få VG nu i svenska B, vore riktigt skoj.

Nu ska jag spela lite kort med syrran eller ja, jag har inte frågat henne än men jag har bestämt det däriemot. Sedan blir det att åka till maxi och köpa lite saker till syster och sen jobba.







Hej igen

Onsdag idag och all snö är borta. Nu ser allt så dötrist ut, kul då. Får hoppas på att snön kanske kommer snart igen. Jag vill verkligen ha en vit jul iår men får väl se hur det blir med det.
Väntar nu på att skolan ska börja, satte klockan lite tidigare idag för att komma upp eftersom jag lyckats försova mig två dagar i rad nu och jag som inte brukar försova mig, hur lyckas man!? Gaah! Så nu börjar jag om 50 min. Kul då. Haha. Idag väntas iaf först skolan till 1 och sedan blir det jobba vid 5 till 9. Inte fel det :) Gjorde klart min hemtenta igår, härligt. Så nu är det bara att lämna in den. Ska bli kul att se hur många i klassen som lyckats bli klar med den tills idag. Brukar ju inte direkt vara många procent. Haha.

Imorgon vankas utgång också. riktigt nice som alltid. Men är ju snart jullov då får man ju passa på menar ja.. Nästa torsdag är jag ju inte ens hemma så då blir det ju inget. tråkigt.









The girls night och massa annat.

Tiden går så förbannat fort. Redan lucia och idag fyller Thomas 19 år, grattis :) Jobbar hela kvällen gör jag också, halv 9 till 1 ikv. Skoj då ;) Haha. Kom och hälsa på mig, fyllon.

Men men, tänkte börja från i torsdags att berätta vad som hänt. Då vankades det utgång med tjejerna. Malou, Loffsan & Frida<3 Blev förfest hos Malou och sedan utgång på bogrens. Det var väl helt okej, Veronica blev rätt så full ja, och var massa sugen på efterfest men ingen annan. Buhu. Halv dålig musik på bogrens och halv dåligt med folk så bättre har jag ju vart med om. Men men, sen drog vi hem till Malou och sov och jaa, jag blev väl halvt borta.

Fredag, vankades det lucia i skolan. Sådär halv bra kan man ju säga att det var men aah, vad kan man vänta sig av kavelbro, hum!? Men men, efetr det stack jag hem, flöta med chips & cola. Precis vad som behövdes. På kvällen tog jag, Frida & Loffsan bilen bort till Malou för där vankades massa flöt med pizza och godis. Blev idolfinalen också, absolut rätt att Kevin vann men Alice vad väldigt bra också men kommer nog gå bra för båda iaf =) Hehe. Sedan blev det att åka in till Voda, satt där och var nykterist. Iaf jag och Frida, dom andra två tog nån cider bara. Åkte därifrån vid halv 1 kanske, rätt segt ut. Inget kul folk. men aja, körde hem Frida och Loffsan och sen åkte jag till Väring och hämta Blomberg och Rikard. Blev en del sladd, debuten med 940n ju, gick väl sådär men fick allt till några fina sladdar :D Yeah, roligt like hell iaf :D Sedan kom Veronica hem vid en 4 och var väldigt trött.

Idag - Nu ska jag iväg och hämta Frida med benita & carro. Blir att julhandla, måste fan börja ju. Sedan ikv vid halv 9 så blir det jobb som jag skrivit tidigare.

Imorgon åker även Malou till austalien, sagt lite hejdå i både tors&fre. Vi kommer sakna dig gumman. 31 dar är lång tid. Men du får ha det bäst. <3







Fullt ös kommer det bli denna dag

Har saker planerat hela dagen så blir bara att egentligen stressa genom hela dagen känns det som. Usch! För nu först har jag skolan som börjar om en timme typ. Hämta upp Dennis med,  men inte allt för svårt skulle jag tro eftersom det är på vägen. Iaf så väntar först religion, (urtråkigt) sedan samhäll (ursegt) och sista men inte minst, idrott (hatar det egentligen, men blivit bättre får se hur det går iaf) Har en förbannad jobbig hosta. Känns som jag ska hosta upp hela alltet i mig. Jävligt jobbigt vill jag lova. Men men, efter idrotten blir det att köra hem fort som fan, duscha och sen nästan åka iväg med en gång till jobbet, börjar 16.15 (slutar idrotten 15) och slutar sen 19 så inte jätte långt pass och det är bra för sedan ikv väntar UTGÅNG! :D Yeah. Så blir hem och stressa, in i duschen och grejer. Sedan ta mig ner till stan och Malou där det vankas förfest. Riktigt nice =) Blir att säga lite smått hejdå till henne för hon ska till Austarlien. Det är ju nice. Coolt att åka dit. Men aja, sen hur jag kommer hem och när jag kommer hem har jag inte en aning om men löser väl sig hoppas jag. Inte fasiken ska jag vara nykter och köra iaf :P haha. Taxi får väl vara ett allternativ. '

Matfestivalen - 08 1(sicken jävla go helg)

Måste bara säga det att det är förbannat gott att bensinen är så billig som den är. Fatta nu under 10 kronor, det hade jag aldrig trott men nån gång måste man ju ha tur. Denna krisen för ju med sig något bra iaf. Hoppas man inte blir av med jobbet bara(A)







Blivit mycket brum, brum hela dagen

Idag känns det som jag levt i bilen. Haha. Men lugnt för mig för jag älskar att köra. Grattis till Krille också som tog körkort idag =) Men men, idag så åkte jag & Blomberg från mig till skolan och hade samhäll, sedan tog vi bilen och åkte till Max och käka. Tillbaka till skolan, hade svenska. Vidare hem till Blomberg i Väring, satt där i några timmar. Sedan in till stan, käka och köpte blommor. Förbi Felix. Tillbaka till stöpen och sedan hem till Blomberg igen, ställde hans bil, bytte till min och jag och Felix åkte till skövde. Fick åka och tanka och sedan bort till ridskolan för att hämta Benita. Nu är jag äntligen hemma och är svin trött. Måste nog sova rätt så snart för orkar typ inte mer. *en stor gäsp*. Visst jag älskar verkligen köra bil och så men nu är jag ändå trött, blev inte så mkt sova inatt.

Men Blomberg, jag vill hjälpa dig på alla sätt och vis men vet inte hur. Jag finns alltid här ska du veta och stöttar dig till 100%. Tveka aldrig på det. Du är en underbar vän.







Pussen är min :)

Hämta bilen igår, äntligen säger jag bara. Så himla skönt att ha bil nu och kunna ta den när man vill och så. Det är ju perfekt. Blev mkt farande fram och tillbaka bara. Först vid 2 så åkte jag iväg till pappa och var i grästorp vid . Så åkte vi till farfar för det var där bilen stod. Sitter som en kuf men det är sånt man får ta. Åkte hem till pappa och käka lite och kika på tven. Vid 6 så åkte vi till Nossebro för var tvungen att tanka och det var där vi skildes åt sen, jag åkte hem, hem mot skövdeland och pappa åkte till klubben. Segt att köra på motorvägen, går ju bara rakt, rakt och rakt hela tiden. Men med algrens grannar så går det fint, fy fan vad dom är goda :) Hihi.

Nu kan jag få sova nästan en halvtimme längre bara för jag har bil. Fatta vad skönt! Som jag behöver inte åka från en kvart senare typ. Jobbigaste med bilen bara är att bromsarna låter så, tjuter men ska väl försöka fixa det.

Idag väntar iaf först skolan och verkstan, ska nog göra service på en av bilarna vi har på skolan och sen så ska jag in till stan för att träffa Olivia, så blir det en fika och säkert gå på stan och kolla lite :) mysigt.
Hoppas det inte är allt för mkt folk för det klarar jag bara inte av, nej fy.







Julen kommer fortare än vad jag trodde

Shit, det är redan den 8 dec och jag har inte köpt en enda julklapp än! :O Jag är alltid den som är ute i god tid och som alltid är klar först med alla julklappar och nu har jag inte ens börjat och inte vet jag heller vad jag ska köpa. Fan, panik ju. Måste ta tag i det i veckan nu, jag måste verkligen. Jag och Jessica tänkte ju dra ner till ullared men fan, jag hinner ju inte.. Finns ingen tid till det. Tusan också. Måste lösa detta med julklappar nu! Hatar sånt här. Hatar även att gå och trängas med alla andra, neeh, fy. PANIK! hjälp mig.

Jaja, idag måste jag inte alls bra när jag vakna så lilla jag stanna hemma idag. Är lite bättre nu men inte alls bra, blev ju nästan frisk men tydligen har jag blivit sjuk igen, är inte det bra typiskt!? Ååh. Jaja, that's life när man inte tar det lugnt och försöker bli frisk.
Idag blir det nu iaf att försöka städa och plocka upp ur min resväska, orka ju inte riktigt det igår och sedan blir det även att ta tåget i eftermiddag/kväll till Herrljunga där pappa ska möta upp mig. Åka bort till klubben (som alltid är på måndag) och då blir det luciatåg. Mysigt ju :) Men anledningen till att jag åker bort är för jag ska hämta min bil, pussen. Äntligen! Vi får väl se när jag lyckas komma hem ikv. Kan bli sent är jag rädd för men det är sånt jag får ta om jag ska ha bilen.

Har även verkligen insett nu att det är dyrt att ligga på topp och det är bara inte att kasta pengar runt sig som jag har lyckats gjort den sista tiden. Bil äter fan pengar men nu ska jag föröska jobba som fasiken. Ska ta allt jag bara kan, för jag behöver verkligen pengar.

Men nu ska jag vara duktig och börja städa & planera julklapps inköp.






Solen skiner här nere i göteborg.

Helgen har vart skön, dock har jag vart väldigt trött. Börja med med att jag kom ner här i fredags och Marita kom och hämta mig på stationen. Vi åkte till lägenheten och bara slappa, kolla på idol och frossa i godis & chips. Riktigt gott, var precis det jag behövde.

På lördag började vi soft med frukost och sen börja göra sig iordning och sedan tog vi oss in till stan och köpte strumpbyxor inne på NK, riktigt snygga svarta och sköna dessutom. Vid halv 2 begav vi oss till Cecilia, hon som skulle fotografera mig. Sicken otroligt trevlig kvinna. Först så sminka hon mig och gjorde iordning håret, fixa kläder och sånt. Sen var det bara att hoppa fram framför kamra, det var lite stelt i början men sen blev det allt bättre och några bilder hoppas jag allt blev bra. Dock har jag inte fått sätt några av bilderna än men jag ska se hur jag ska göra. Förhoppningsvis kan jag få se dom idag men får se. I vilket fall som helst så var Cecilia en så otroligt snäll och glad kvinna. Hon gjorde verkligen så man kunde släppa loss. Blev hela 250 bilder så nån måste ju bli bra. Jag hoppas verkligen jag kan få se bilderna idag och få med mig några hem. Efter vi vart klara där så gick vi till något ställe (kommer inte ihåg vad det hette) men låg på avenyn iaf. Den dyraste jäkla pizzan jag har ätit. haha. Men men, sen så begav vi oss hemåt och kolla lite på tven och slöa. Vid 7 gjorde vi oss iordning och drog iväg för att möta Sara, en släkting. Vi åkte och  bowla, det var skit roligt :) Speciellt när Marita i sista minuterna tappar klotet bakåt och jävla vad jag garva. Låg fan dubbelvikt och garva. Så sjukt kul. Blev några cider och så men efter en timme där så bestämde vi oss för att gå bort till Halta Lottas Krog. Satt där och tog en cider och sedan satt vi bara där och prata om våra släkter och alla släktkalas och allt var det nu är. Jätte kul men vid halv 12 - 12 så drog vi hem för allihopa var väldigt trötta. Så somna rätt gött när man kom hem.

Idag har vi bara suttit och snackat, ätit frukost och tittar nu på hogan know best. Haha, sjukt roligt ju. :D Nu blire bara slappa här idag och åker hem till skövde land vid 7 eftersom jag vill gärna åka bort till Cecilia och se bilderna =)







Sur som saltgurka

Sitter i skolan och är bara så trött på detta. Fyfan är allt jag kan säga. Vill bara hem nu men har en halvtimme kvar på lektionen och sen ska jag in och möta Blomberg i stan för att hjälpa Blomberg med lite saker. Får inte alls bli länge där för jag har inte ens packat inför helgen, lite smått stressigt om man säger så. Haha.

Om folk bara kunde veta och förstå men det är ta me fan omöjligt i denna jävla klassen. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! arg. Ingen idé att ens försöka längre för det är ett gäng med skit jag går med, that's life. Tur så finns det vissa ljusglimtar ändå, som min älskade Jessica<3 och nån annan, någon gång, någonstans. 


Du svek mig och du ska få igen. Ord svider, ord sätter sig och ord sårar. Om du ändå bara kunde förstå.. Men nej, kan vara jävligt svårt tydligen. Vill bara nu att du försvinner ur mitt liv så jag kan gå vidare för jag pallar inte detta längre. Jag är ledsen, jävligt ledsen.


 



Fredag hela veckan, ska det vara.

Vilken skön känsla det är när fredag står och knackar på dörren. För nu är det fredag och välkommen in :) Så underbart med helg, tur så går veckorna rätt fort. Lite panikartat är det ändå för jag har inte köpt en enda julklapp, inte EN ENDA! Shit! Men jag och jessica ska ju åka till ullared så jag väntar på det. Är så jävla mkt utgifter nu så är lite panik. Men aja, that's life! Det löser sig nog.

Senare idag, mer exakt halv 7 tar jag tåget ner till gbg och min faster där jag ska tillbringa helgen. På lördag blir det fotografering. Ska bli riktigt kul =) sen vet jag inte, överraskningar blire som vanligt men gör inte mig så mkt för jag älskar överraskningar :D Hihi. Kommer hem på söndag igen.

Pussen, älskade bilen har fått ett nytt avgassystem. Tack Pappa & Nina<3 Vad tusan skulle jag göra utan er egentligen!? och det bästa är ju att det blev ju inte så förbannat dyrt men dock blev det ett orginal system, innan var det ju lite brum brum men aja, får lösas sen kanske med mer pengar i fickan. Nina ska besikta pussen idag, hoppas för gudskull att den går igenom :)

Men nu måste jag faktiskt klä på mig för snart väntar skolan. Inga pengar till buss heller men får väl gå och leta upp typ 25 en-kronor nu eller nåt, för med bussen måste jag ju.. Shit.








Klara mig från det värsta

Har ingen halsfluss nu iaf, så jävla gött men har ändå väldigt ont när jag ska svälja. Ibland blir det allt bättre men mesta dels så är det bara skit jobbigt och göt väldigt ont.
I skolan idag har det vart rätt lugnt, först samhäll och inte gjort nåt speciellt, prata om ekonomi och sedan svenska där vi bara fick lyssna om romantiken. Lätt men ändå rätt seg dag.
Har vart jävligt trött idag så när jag kom hem blev det bara mat och sedan la jag mig i sängen typ så från 2 tiden till nu ingefär, tre timmar senare. Har jag sovit förbannat gött egentligen. Nu kommer jag orka jobba mitt 3 timmars pass idag. För härligt alltså, från 19-22, inte allt för jobbigt om man säger så men lite pengar är det allt och jag behöver allt jag kan få nu känner jag. Hehe.







Inte kul, inte kul alls.

Har nog åkt på halsfluss eller nåt, gör svinont så fort jag ska svälja. Väldigt jobbigt. Ska kolla upp det imorgon men hoppas på att det försvinner snart iaf för är väldigt jobbigt.
Nu håller jag förövrigt på att laga mat, är svin hungrig, sådär så det suger i magen. Det suger! men snart är det klart som tur är.
Har väl inte så mkt mer att säga nu ska jag gå. Ha det!
 
Kul inlägg förövrigt.. Nja..







RSS 2.0