489324-203

Solen tar fram dem bästa sidorna inom en

Jag är så nöjd idag. Börja med att jag fick sova ut och sen vid 12 åkte jag till stan för att möta upp Loffsan och gå på stan. Blev en hel del shopping för mig, hejdå tusenlapp men lätt värt det och längesen jag shoppa nu och fick mycket för det så jag är jätte nöjd. Enda som sög verkligen var att mina vita convers som jag vill ha, var slut IGEN! man lixom, vafan, blir riktigt ledsen på det, vill verkligen ha dem. Ska nog se om jag kan hitta dem på nån sida på nätet och klicka hem dem istället. Orka vänta längre.
Blev även en lunch på Mangos för våran del, riktigt mysigt. God mat dessutom. Komiskt att t.o.m ägaren kände igen en från donken, och bara vi ses ikväll. Haha. Fick smärra chocken men så går det, kan ju hända att man jobbat en stund där så vore ju konstigt om inte hela skövde sett en nån gång där :P Haha.

Iaf efter stan vid 17 så åkte jag till jobbet. Så vi hade väl en hel del att göra egentligen hela kvällen och så var det med det. Tog ut soporna för första gången och jag har snart jobbat där i 2 år. Bra där. Haha.

Imorgon ska jag ta kort på alla mina nya kläder
. Lite väl sent för det nu.

Nu ska jag se på "luftslottet som sprängdes".










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0