489324-203

Snöoväder leder till trafikkaos, minst sagt

Styrde pussen mot "varmare breddgrader" igår, eller ja, det brukar vara det. Men när jag och Nathalie landade i Helsingborg så var dock inte fallet så. Kyligt och isande. Anledningen till att vi en så enkel och vanlig onsdag tog oss ner till Skåneland var för att hon skulle klippa sig. Ja, ni hör ju själva. Hennes bil hade gått sönder och snälla Veronica som var ledig körde henne så snällt ner. Vägen ner gick segt men vi kom fram trots allt.
I Helsinborg mötte vi upp vår kära Bartenderkurs kamrat, Alex, Aljandro ;). Tog oss en lunch, snacka lite skit om det nya som hade hänt nere på gc. Även Josse kom och gjorde oss sällskap, mycket trevlig stund. Efter klockan slagit 3 var vi tvunga att dra oss tillbaka mot Ängelholm. Det var dags för Natta att klippa och färga håret. Ny färg, ny frisyr, en ny skön och snygg dona! Veronica var mer en döv, tidningsläsande, två timmars sittande vän som så snällt gick till systemet och handla oss en flaska vitt.
Vi drog oss sen hem till Victor för att kika på lägenheten, äckel ormarna (6 st) och bussigaste katten, ever. Blev pizza till kvällsmat och sedan på kvällen väntade lite poker med kaffefilter som kortlek och smaskandes på ett glas vin. Tröttheten slog in, vi kika inception, eller ja en stund tills man somna. Det jag hann se var mycket bra och spännade, dock rörigt. Får se resten någon annan dag, för måste ses klart. Sedan somna vi så snällt vi fyra i en och samma säng. Ja, katten var mer än gärna med där och dela plats, för så mycket plats hade vi :D

Morgonen blev tidigt för att hinna hem till Skövde. Fixa både mitt bakljus och spolarvätska innan vi lämnade Ängelholm, toast på donken fick det även bli. Extremt ful kille, stackare.
Vädret var kaos, lastbilarna körde i racerfart och japp, sedan läser man om fyra lastbilar som har åkt av på samma väg, jag är inte ett dugg förvånad, vill inte säga skyll er själv, men lite så känner jag faktiskt. Det var knas väder och jobbigt att köra i minst sagt. Efter att kört i detta väder och försökt ta sig fram i någorlunda hastighet fastnade vi bakom en lastbil som åkte i diket, men tur var fick vi endast vänta i en kvart. Väl framm 5 timmar senare så blev det jobbet för Natta och sängen för mig. Skönt.

kortleken


måste fixa vindrutertorkarna för att se något

Lastbil i diket
Nu är dock frågan, ska man svischa om till partykläder för ikväll eller ska man ligga hemma och glo på en tve? Återstår att se!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0