489324-203

Rally STAR!

Läste nyss på aftonbladet att en liten 10-årig flicka blev ihjäl körd på rallytävling i norge. Tycker det är så hemskt. Men när man ser på rally så är man aldrig säker och sånt kan tyvärr hända, inte vanligt men det händer.. Det värsta är att folk inte förstår vad följderna kan bli om man inte står på säkra ställen eller finns inte helt säkra men man måste titta ut en plats som är så att en bil inte riktigt kan komma åt en. Senaste jag var på tävling så var det ju puckon som stod i en ytterkurva, vad tror man kan hända där!? Joo, sladd och hejdå...
Finns så mycket tips som man ska göra och tyvärr följer folk inte detta. Tänk att nåt måste hända för att det ska hända grejer och att folk tar tag i det.

Säger ju också det, stackars Andreas Mikkelsen. Den snygga, grymma norska rallyföraren. Hallå, det är du och jag en dag!

Den som säger att han inte är snygg. Är både blind och dum i huvudet. En norrman dessutom, man smälter ju. Norrmän är bara för sköna. "Träffa" denna söte kille när jag stod i målet på kullingstrofén. Fan att man inte börja snacka mer med honom. Mumsbit!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0