489324-203

Blåa tungornas dag (igår) - Midsommarafton!

Usch, vakna med värsta huvudvärken och var rätt så bakis ja, jätte kul =/ Nja, men sånt man får ta när man brångt ska dricka. Hade en kul kväll iaf, tänkte berätta lite mer i nyktert tillstånd vad som hände igår.

Blåa tungornas dag - midsommar 08
Först så hade jag extremt svårt att välja kläder, usch.. jobbigt sånt där! Sen efter många om och men så tog jag med mig jordgubbarna och cykla iväg till Malou där Hon, Louise, Emma & Therese var. Vi var där en sväng, fixa det sista & åt jordgubbar med glas och grejer, mumsigt värre :) Sen kom iaf Danne och hämta oss. Kändes bra där i baksätet måste jag säga. Kom iaf till .. hum, vad var namnet nu igen *tänker så det knackar* (Grejen är ju det att man hälsar på någon på fyllan och namnet går in i ena örat och ut i andra, känns otrevligt men sant och jag tror det är så för dom flesta) Men men, var verkligen dött där, skräll att vi lyckas komma på såna "fester", men han hade iaf ett biljard bord så blev att spela lite, skoj. Var flera år sen senast så. =) Gick rätt bra ändå, fick i några iaf. Efter vart där en liten stund så kom Therese mamma och hämta oss och körde oss till Emma. Efter vart där lite druckit & grejer så går vi ner mot rese och tar bussen till Karlsborg, fråga mig inte vad vi skulle göra där, men skulle vara såkallad "fest" där. Blev att sitta på bussen i en timme och bli filmade, och vad ska dom göra, skicka en räkning till nån dom inte vet vilka det är =/ hum.. Men busschaffisen var ju snäll och stanna så flickorna fick pissa. Men han var lite sur, vi gjorde väl inget dumt. :S Sen kom till Karlsborg och vad fasiken gjorde vi där, jadu, fråga mig inte.. Hängde runt busstationen, sjöng & drack och hade rätt så trevligt ändå :) Jag iaf. Efter missat bussen hem så fick vi skjuts hem, tack Emanuel för skjutsen & Enander för bil & bensin. Efter en timmes bilfärd som kändes som en evighet så blev jag avsläppt hos Malou. Tog cykeln och börja cykla hemåt, i bara strumporna, högklackat är sådär ibland och jag hade nog inte på mig dom speciellt mkt under kvällen, gick mest i strumpor & Enanders skor. Tack ! Kom tillslut hem vid typ halv 3 efter att gått en bit med cykeln, gick som sagt lite farligt fram då man vingla lite kanske. Haha! Somna typ i hallen ett tag, orka inte ta mig längre in men efter en timme typ kom jag iaf i säng och somna så gott vill jag lova :)


Imorses som sagt var jag bakis, bättre nu iaf :) tog 2 alvedon och det gjorde mkt vill jag lova. Blev ett bad & kolla samtidigt på Hitta Nemo. Känner mig nu som en ny människa, tur att man inte träffa nån själ på natten här hemma, vore hemskt. Blir iaf att jobba om 6 timmar, börjar 6 och slutar vid 10. Usch,  blir väl cykla idag eftersom det går kasst med bussar, kul då=/







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0