489324-203

Ett par underbara dagar på Torsö.

Nu har man kommit hem från Torsö. Var inte alls planerat. Var så på onsdag kväll att min bror ringde och ville att jag skulle komma till torsö. Efter lite fjäsk för mamma så kunde jag köra dit. Där befann sig Han, hans flickvän Agnes och stugans "ägare" Hampus. Blev en tur ut med hans (deras, familjen) båt. Riktigt fint med solnedgången utöver vänern. Fiska lite när vi åkte där, men dom där fula äckliga fiskarna ville inte nappa. Sen blev det att åka tillbaka stugan, som var värsta stor. Blev att sova ganska tidigt den kvällen.

Torsdagen var det underbart fint väder, varmt & solen lyste så fint och inte ett moln. Nästan för varmt, men bara nästan. Blev att bara äta frukost för att sen åka ut på vänern igen. Fiska lite men sen ville jag & Agnes sola. Så dom körde oss till klipporna och där låg vi och bara hade det underbart i solen, perfekt vind. Så försvann killarna och man blev ju lite orolig men sen såg man några blekfisar ute i vattnet som kom och hämta oss. Dom hade visst fått en jätte gädda men ingen våga ta den så den smet, haha. Efter ett tag fick vi elr Hampus en liten aborre. Jippi! Haha. Men jag har iaf kommit fram till att fiska är inget för mig, jag får ändå aldrig napp, det är skit :( Det händer lixom inget. Vi var ute två ggr, var bara tillbaka i stugan för att äta lite. Senare på kvällen kom, deras kompisar (som jag inte kände) Rebecka & David. Men dom var riktigt trevliga, iaf Rebecka som jag snacka med. Killarna bestämde sig iaf på kvällen för att åka ut och fiska, typ 11-12 tiden och vi tjejer satt kvar i stugan och bara hade trevligt & snacka. Riktigt kul. Mkt glad för min brors skull att han hittat en sån fin & härlig tjej. Det behövde han. =) Efter över en timme kom dom tillbaka och inte konstigt så hade dom inte fått nåt. Blev iaf tillslut att lägga sig vid 3 tiden för att idag åka hem.

Idag så vakna jag först av alla så fick gå och väcka dom andra, tycker det känns pinsamt men var tvungen för att vi var tvungen att hinna städa och sånt. Blev jätte fint iaf och idag åkte man hem. Skönt att komma hem oxå men var ett par sköna dagar ute på Torsö. Tack för jag fick komma och kul att träffa er :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0