489324-203

Mitt 2008, månad för månad

Nu är det sista dagen 2008. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Går knappt att fatta. Ska nu fira nyår med Frida och gänget. Trevligt kommer det säkert att bli =) Hoppas på en bra nyår. men iaf, tänkte nu skriva månad för månad vad som hänt detta 2008, som singel dessutom. ojoj ;)

Januari börjar året..
Fira in nyåret med Karin & Erica i Mariestad. Det var även denna månad jag bestämde mig för att träna, gick dock inget vidare.. Den 13 jan var det 5 år sen farmor dog. Tiden går så fort. Umgicks mycket med vänner och hade även en visit nere i gbg och träffa min faster, gick på mc-mässa osv.

..Februari kommer näst..
Andra helgen i feb var det svenska vinter rallyt. Alltid en höjdpunkt, alltid förbannat roligt. Egentligen var väl det enda som var riktigt nåt att berätta om vad man gjorde i februari.

..Mars,
I mars var det inte allt för mycket som hände. Umgicks med vänner och det dära. Var även på arbetsinterjuv för donken. (Där jag nu förövrigt jobbar, så ni förstod nog hur det gick) Blev en sväng på elmia under påskhelgen också.

..April har knopp i håret..
Höll på förfullt med att spela in för skolfilm om elevdemokrati, ur tråkigt, ur jobbigt och egentligen ur kass. Var även denna månad nere och hälsa på min faster i gbg. Börja jobba på donken denna månad. Sjukt att jag redan har jobbat nu i 7 månader. Tiden bara flyger iväg. I mitten av april så fira vi min farbror med go-kart. Go-kart är förbannat roligt vill jag lova :D Hade även denna månad en klassfest och det är även den enda vi hunnit med att haft. En hel bunt av vänner & bekanta har fyllt år denna månad. Sista helgen var det även träningstävling på fältet med opeln. Blev att man fick åka med några svängar alltid kul. Sista dagen i april var ju även valborg där det blev en hel skoj kväll. Flängde överallt kändes det som men en hel lyckad kväll.
Det var rätt mycket jag hann på i april känner jag. Hihi

Maj,
Månaden börja med crousing i tidaholm en sväng och sen var det rätt lugnt tills den 17 för det var då jag var nära en nära-döden-upplevelse. Rullgrus & 130, ingen höjdare. Vi vissa även upp våran elevdemokrati film i en filmfestival på skolan. Hemskt. Jag jobbade riktigt min första helg. Siste maj så var det rallytävling i Vara. Extremt varmt vill jag lova. Shit. Resultatet blev dock inte så bra efter avåkning osv.

.. och Juni blommar mest..
Det var nu vattenkrig mellan Kavelbro & VH startade.. Poliser och allt möjligt var inblandat. Var även underbart väder i början av månaden vill jag minnas. Denna månad åkte igen ner till min faster. Sola på klipporna på vrångö. Underbart skönt.Blev även sminkning på åhlens för märket Mac. Den 12 började sommarlovet, som blev ens sista sommarlov. Ever! Sorligt men sant. Fotbollsvm börja och allt gick skit för sverige men vi stod lyckliga på donken med våra sverige tröjor. Haha. Midsommarafton spenderades med tjejorna och vart vi var är ju nästan pinsamt att säga men iaf det var i Karlsborg av alla ställen :P

..Juli..
Var med min Brorsa, hans tjej & kompis på torsö i 2 & ½ dag. Riktigt underbart väder och trevligt hade vi det. Mamma, Benita och Jag tog en 2 dagars utflykt till Halmstad och Tylösand. Helt okej väder börja det med och sluta med åska. Men mysigt hade vi det ändå. Besökte även pappa en sväng i mitten av juli, en vecka eller så blev det. HItta på massa kul. Var även på liseberg när rainbow krascha. Sista helgen denna månaden, 26 så var det Kullingstofén där jag åkte med Carola i golfen. Sluta sist men shit happens. Kvällen fortsatte sen med fest hemma i skövde. Åkte även i slutet av månaden och hälsa på mormor & morfar

..Augusti..
Börja med att mamma blev 38 och vi var hos mormor och morfar. Åkte till pappa även där och var i skene och KOLLA på rally. Jobba fortsatte att jobba på som hela sommarlovet. En del pengar blev det allt. Blev lite festande och sedan den 11 så åkte jag och Marita till grekland och Lefkas. En underbar semester efter allt slit. Hemma igen 19. Borta bra men ändå hemma bäst. Den 23 var det rally i halmstad där jag även åkte med och vann. Underbar tävling. Den 20 började även skolan (blev lite felordning där men aja). Månaden sluta med jobb och matfestivalen som hade en riktigt lyckad förfest både lördag & söndag och själva ute kvällen blev väl dock sådär. Gjorde nåt extremt dumt men vad ska man säga.

.. och september, är det sommar är det då..
Börja på körskolan denna månad. Hälsa på hos mormor & morfar. Hade lite tjejkväll och blev mycket jobbat denna månaden också. Den 28 blev det rallytävling i vbg, där vi vann för tredje gången i rad :) Provning av studentmössor slutade denna månad.

Oktober..

Mingelmässa & Modeshow i vbg där jag även träffa Lina efter säkert 2 år. Fest blev det också samma helg. Den 20 var den stora dagen då jag blev 18. ÄNTLIGEN med andra ord. Helgen efter det var min 18års fest. Som blev som den blev kan man säga. Hade min första utgång (torsdag) och sedan efter det har det nog inte vart en enda vit helg (om man räknar torsdag också)

..November..
Fortsatte i festandets tecken. Inte klaga jag direkt. Jobbet fortsatte som vanligt- Blev även personalfest. 18 hade jag uppskrivning som jag försov mig till men hann precis så jag ser ut som ett pucko på kortet :P Den lyckligaste dagen i mitt liv var den 19 då jag fick KÖRKORT. Dagen efter det (torsdag) firades det. Den 22 var det årsfest med Kullings MS (rally klubben). 24 var det 200 dagar till studenten och jävlar vilken bra kväll :D Nationella prov i svenska var det också denna månad. I slutet av månaden hälsade jag på min älskade Lina, den dagen hon blev 18.

.. och denna månad, December, slutet av 2008 och början på nåt nytt..
Jag har vart och hälsat på min faster och träffa även en släkt Sara. Jätte kul :) Festande har fortsatte. Malou lämna oss, och drog till austarlien. Dicko fick avlivas. Skaffa mig bilen denna månad också, pussen. Jullovet börja och jag fira min jul hos pappa. Så nu slutar detta året, förhoppningsvis bra om en person bara skulle kunna lämna mig ifred. Jag ska festa, jag ska röja, ikväll är det slutet på detta året och min början på något bra.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0