489324-203

Äntligen Fredag och Helg på Gång :D

Nu är det äntligen helg. Vad skönt :) dock jobbar jag hela helgen så blir inte mkt ledigt men ska nog allt hinna att festa också. På lördag tror jag det kan bli. Slutar vid halv 6 och börjar vid 12 på söndag och jobbar endast 3 timmar. Soft!
Idag iaf så jobbar jag 17-21.

Igår så var det party, det var ju TORSDAG! Vi börja med förfest hos Jessica, då var det vi och Blomberg & Dennis. Skit kul hade vi. Dansa, sjöng & sexsnack typ. Haha! Typiskt oss. Sedan drog vi oss in till stan och Vatra och en sväng in på bogrens blev det också. Var rätt skoj faktiskt. Dock en hel del kort som man idag skämms lite smått för :O HAHA! Vi drog oss hem ganska tidigt ändå, vid 1 redan. Skolan var ju idag men vi somna ändå inte från typ 3, och då låg vi som packades sillar på golvet, på några tunna madrasser, jävla vad hårt .. Men vi var ganska fulla om man säger så :O Haha. Man tänkte inte så mkt. Men duktigt av oss så drog vi oss bort till skolan, luktade som alkisberg och var sådär röda om ögonen och bara allmänt borta. Haha. Fan vad lyckat. Men men, man är ju ung och dum ibland, men det är just det man ska vara!

LIVET ÄR EN FEST!



dom andra bilderna är alldeles för hemska för att visa. dom håller vi "hemliga" fast ganska svårt när dom är ute på hemsidan, men thats life! ;D HAHA.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0