489324-203

"Projekt Prinsessan"

Min syster gillar ju dessa disneyfilmer. High school och dessa liknade filmer. Visst jag kan ju hålla med om att dom inte är dåliga direkt :) Fast enda anledningen att man egentligen ser high school är ju för att se Zac :) Snygging absolut.

I vilket fall som helst så såg jag projekt prinssessan igår. Ganska gullig och rolig film ändå. Visst den är väl för några yngre åldrar men visst är det en film man kan se om man vill få några skratt och se på riktig vänskap.

Handlingen
Prinsessan Rosalinda ska bli drottning i sitt land efter hennes far dog men eftersom hon är så ung tar diktatorn chansen att försöka ta tronen och då måste hon fly och hon får hjälp av någon hemlig organisation som räddar prinsessor. Mason som är en agent på den organisationen får ta med henne hem till sig där han har en dotter, Carter som mer eller mindre får ta hand om prinsessan som inte är så van vid det vanliga tonåringslivet. Hon får byta namn, Rosie och bli Carters kusin. Nu ska hon lära sig att vara en vanlig människa och hur ska det gå? Samtidigt som hon ska försöka rädda sitt eget land och sin mamma som blivit tillfångatagen av den onda diktatorn.

I Rollerna har vi Selena Gomez och Demi Lovanto. Dem två tjejerna i huvudrollerna.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0