489324-203

Jag och Mamma

Gud, vad flamsiga vi kan vara, eller alltid är när vi är ute och ska göra saker. Står och fnittrar och är allmänt dumma. Haha. Idag har vi gjort en del ärende, först så var vi inne på media markt med min kamera men det fanns tyvärr inget att göra så får helt enkelt köpa en ny. Förbannat :/ Dessutom var jag INTE full. Snacka om att han i "informationen" där trodde jag var det när jag hade ramlat med kamera. Var så nära på att säga att så inte var fallet men höll allt igen munnen där.

Åkte vidare sen till vianor och bytte till vinterdäck på mammas bil. Hatar att köra upp på dom där ramporna, har aldrig vart speciellt bra på det. Dessutom var kille skit söt :D Me like. Dock ganska dryg också så.

Sedan blev det maxi där vi köpte 10 stora läsk för 100 spänn, det var mycket billigt. Bra med slödrick har man nu :) För mycket sprit har man nu med :) Fick med mig lite kläder hem också. Ett par svarta jeans, var verkligen tvungen att ha ett par nya. En skit snygg oversize tröja, visst är inte så stor på mig så för fanns bara xs/s men älska den så ja, den blev min iaf :) Party outfiten är fixad för ikväll :)

Nu sitter jag och väntar på maten och om en timme börjar jag jobba på sigges med. Kommer nog gå finfint :)








Kommentarer
Postat av: Vincent

hänt ngt med alla dina å,ä,ö :S

2009-10-24 @ 00:37:35
URL: http://vincentdarling.blgg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0